23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21

Please log in

Registration
Forgot password
KAPOSVÁR
Next page

kobraCode 25454 1. Juni 2017 22:07   reply to: 25453
3000 Ft tényleg nem volt érte pénz, gondolom létszám adott volt akkor is, de mégis azért csak egy "hivatalos" oktatás volt. Mondjuk nekem az idei sem volt rossz a Somogyi Motorosok szervezésében, mert végre eltudtam jutni egyre.
A dolgokból eddig csak részleteket halottam, de most kezdem jobban átlátni hogy ki-kivel is van, és hogyan mennek a dolgok. Pár dolgot már leszűrtem, ugye ezt említettem az előző hozzászólásomban is.
    

BKata86 25453 1. Juni 2017 21:54   reply to: 25450
Igen, volt!
Anno Manó szervezett tréningeket, én is voltam. 3000 Ft-ért úgy gondolom teljesen korrekt és jó képzést kaptunk rendőr motorostól. Évekig szervezte, majd jött az egyesület. Mi megcsináljuk ingyen is.... Akkor még mehetett bárki. Manó megunta, elege lett az örökös vitából feladta! Azóta az egyesület csak a beltagotoknak szervezi.
Ezt a fórumot is ahol tényleg barátokra talált az ember az örökös konkurálással, önreklámmal, álnéven regisztrációkkal és beszólogatással szét ugrasztotta!

No,de most legalább feléledt a fórum! :) Véleményt kifejteni meg lehet.
    

BKata86 25452 1. Juni 2017 21:49  
Ez mind nagyon szép és jó dolog Tybuka! Mint gondolom tudod, a véleményem nem rád vonatkozott! Veled emberileg semmi gondom.Sőt! Anno, Te létre hoztad a motoros mikulást, majd valahogy az előtérből a háttérbe kerültél, hiszen az egyesület átvette tőled a stafétát. És most ők a szervezők, övék a dicsőség!

Segíteni nagyszerű dolog, de szerintem sokkal jobb ha nem azért tesszük, hogy ezt mindenkinek ki tudjuk teregeti, és elmondani milyen királyok vagyunk! Igen, én is támogatok beteg gyerekeket, adok enni a hajléktalanoknak, de soha nem dicsekszem vele. Segítek mert megtehetem!
    

kobraCode 25450 1. Juni 2017 19:31   reply to: 25447
Volt ilyen terv hogy fizetős tréningre lehet menni majd? Igaz nem régóta vagyok jelen a környék fórumain, hisz pár éve költöztem csak ide. De azt látom hogy egy bizonyos egyesület nagyon az egekbe van magasztalva. Azt sem értem sosem hogy pl a Kapos TV-ben miért csak őket lehet látni, egy Somogyi Motorosok eseményt miért nem lehet leközvetíteni, holott szerintem egyenrangú lehetne a két dolog???!!!
    

kobraCode 25449 1. Juni 2017 19:27   reply to: 25443
Dehogynem, én itt vagyok, olvasom szinte minden nap az eseményeket. Nem csak a face-n a csoportban hanem itt is. Igaz sokat nem szólok hozzá mert esetek többségében egyedül motorozok, de ha gondoljátok múlt heti motoros élményem egy darabját veletek is megosztom: https://drive.google.com/open?id=0B88tAjXxEC-jS1FLa1ZtVGwxSmM
Helyszín Lenti és Letenye közötti szakasz, ha jól emlékszem.
    

Tybukaa 25448 1. Juni 2017 17:10  
Kedves Motorostársaim!
Lehet, hogy a Széles Út Egyesület kommunikációjában van a hiba, mert nem tette eddig közzé a motorozz.hu fórumján a kitűzött célját, vállalt jótékony célú feladatait, tevékenységét.
Az Egyesület 5 éve alakult, megfogalmazott céljai között az embertársak segítése, támogatása, kifejezetten karitatív jellege szerepel. Azon motorostársak, akik ezekkel a célokkal egyetértettek, egyetértenek, az elmúlt évek alatt nagyon sokat tettek beteg, rászoruló, elesett, embertársaikért, kiemelten gyerekekért, szerény sorsú családokért, gyermekeiket egyedül nevelő szülőkért, gyermekintézményekért. A széleskörű gyűjtéseink és ebben hozzánk csatlakozott más motorosok, szervezetek segítségével, az egyesületben tevékenykedő motorosok önzetlen, segítő tevékenysége eredményeként volt lehetőség nagyon sokaknak szebbé tenni valamely életeseményét. Mi, akik az elmúlt időszakban igyekeztünk ezekben a jótékony célú megmozdulásokban részt venni, részt vállalni, saját magunk is igyekeztünk anyagiakat is áldozni azért, hogy társadalmunkban a motorosok kissé negatív megítélése javulhasson. Ez a folyamat, úgy érzékeljük, elindult. Ebben természetesen fontos szerepet kapott a kommunikáció, a megjelenések helyei, száma is. Ezért volt az, hogy nem csak a saját fórumunkon hirdettük programjainkat, hanem több társ- és szomszédos fórumon is, szem előtt tartva azt a szólásmondást: „Ismertség a siker záloga!”
Természetesen mi nem, sohasem szeretnénk rivalizálni senkivel, egyetlen hivatalos motoros szervezettel sem, csupán tudjuk, tapasztaltuk, hogy ha minél szélesebb körhöz érünk el, annál több támogatóra, segítőre találhatunk. És ez nem „nyomulás”.
Tavalyi évben már az ismertségnek köszönhetően az Egyesület több millió forintnyi adományt juttathatott el rászoruló embertársainknak. És ehhez nemcsak a motorozz.hu fórumon, hanem a médiákban való megjelenés is fontos volt, sokat segített az adományaink gyűjtésében.
Az „ominózus” motoros vezetéstechnikai tréninghez röviden: A fent leírtak szerint az ingyenes tréningre azokat a motorostársakat várta az Egyesület, akik az elmúlt évben a legtöbbet tették teljesen önzetlenül azért a célért, hogy segíthessük, támogathassuk a (sajnos) rászoruló embertársainkat. Azt hiszem, ez nem bűn! Akik a gyerektáborokban egész nyáron térítés nélkül ott voltak az Egyesület hívó szavára, akik (kisnyugdíjas, minimálbéres motorostársaink is) nem kevés pénzt is áldoztak az előző évben, azok részesülhessenek ingyenes tréninglehetőségben. Ezért nem is volt meghirdetve általunk ez. A tréninget levezető szervezet saját honlapján jelent csak meg, mint saját programjuk, nyilván azért, hogy az Ő támogatóik is lássák, mire költik az Alapítványnak adott támogatásukat.
A Széles Út Egyesület nem támad, nem ócsárol senkit! Ezért kérem szépen én személyesen is, hogy
a megfelelő információk hiányában „élből” ezt ne tegye más sem!

Eddig is nagyon sok motorossal, motoros szervezettel van már kiváló kapcsolatunk és a továbbiakban is együttműködést kér és kínál az Egyesület a jövőben is mindazon motorosoktól, szervezetektől, akik egyetértenek a karitatív célokkal.
Remélem, e néhány plusz információval sikerült kicsit megértetni, miért vagyunk ott időnként sok helyen.
Motoros üdvözlettel: egy „öreg motoros” : Tybuka
    

BKata86 25447 1. Juni 2017 09:08   reply to: 25444
Tökélesen elkaptad a lényeget!

Sajnos, ha vissza nézed a Kaposvár fórumot ott hallt meg az egész ahol a Széles Út Egyesület bejött a képbe. Elkezdett rivalizálni, másokat a földbe taposott, magukat az égig emelve..... Le volt hurrogva a fizetős tréning, majd ők ingyen megoldják. Most a beltagoknak ingyenes más meg nem mehet. Csodás teljesítmény.

Hála Istennek, a baráti társaság nagy része megmaradt, de a fórumot sikerült szétverniük! Gratulálok hozzá! De legalább azzal tisztelnék meg a másikat hogy a saját fórumukon hirdetnék magukat. Itt ugyanis süket fülekre talál.
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25446 31. Mai 2017 21:45  
Kedves Tiger !
Öröm volt veled beszélgetni, borzasztó jó meglátásaid vannak, szeretném ha a továbbiakban is,tarthatnánk a kacsolatot.
Ami itt zajlott az a múlt, remélem együtt tudunk működni a későbbiekben. S ha sokan értetlenkedve tekintenek arra a baráti hangvételre ami kialakult közöttünk, hát ne titkolózz nyugodtan mondj el mindent a barátaidnak az egyesületünkről. Helyreteszünk mindent, félreértéseket és félremagyarázásokat. Köszönöm hogy meghallgattál, és örömömömet fejezem ki hogy nagyon hasonlóan gondolkodunk érzünk és cslekszünk
    

SomogyiMotorosok 25444 31. Mai 2017 08:24  
És Tigerrel is egyet lehet érteni.

Tiger (üzenet) 158 2017. május 31. 8.13 válasz erre: 157 x

Kérem egyszer tiszteljétek meg a motorozz.hu közösségét, hogy elmondjátok, milyen megfontolásból "lakjátok be" jószerivel az oldal teljes felületét túráitok, eseményeitek, rendezvényeitek beharangozóival és beszámolóival!
Ha értelmes magyarázatot kapnánk, akkor talán nem irritálna ez olyan sok motorost.
Lehet, hogy ez a módszer eredményes azoknak a százaknak a megmozdításában akik a beszámolóitok szerint a túráitokon részt vesznek, de a többieknek tűnhet úgy, hogy semmi másról nincs itt szó, mint valami örült rivalizálásról több motoros szerveződés között, vagy ugyanazon emberkék egyéni ambícióinak kiéléséről, amihez ezt a platformot használják fel.
Engem személy szerint nem zavarna ez a fajta aktivitás sem, ha mindig jó ügyeket szolgálna és a motorosok érdekében történne, de erről eddig még a sikeres beszámolók sem győztek meg.
Mondhatjátok, hogy nem is az én meggyőzésem a cél, de tisztességesebbnek tartanám, ha egyszer magyarázatot is kapnánk a sokunk számára egyelőre csak eltúlzottnak érzett "szerepléseitek", megjelenéseitek mértékére.
Lehet, hogy ez a motorozz.hu jövője, de néhányan még ellenállnánk a mindent elsöprő, fórumokon messze túlterjeszkedő, inkább a kereskedelemből ismert értékesítési módszerekre hajazó marketing eszközöknek és hiszünk a baráti közösségeket kovácsoló személyesebb kapcsolatokban, kommunikációban.
Többen jelezték már itt, hogy visszásnak érzik a "nyomulásotokat", értelmes válasz helyett cinikus "meghívásokat", jó esetben "a számok bennünket igazolnak" videó beszámolókat kaptak. Ez sem a motorozz.hu eredeti stílusa, ha 11 év fórumozása után mondhatok ilyet még.
Végül egy apróság.
Azért az az "Auswitz" még mindig inkább "Auschwitz", mert még majd kikaptok érte:-))
    

SomogyiMotorosok 25443 31. Mai 2017 08:17   reply to: 25433
Igazad van Kilos, tényleg nincs itt senki :(
Egyetértek kobraCoddal és BKatával
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25442 30. Mai 2017 22:27  
Külföldi túráink :

Pozsonyi túra június 10-11.

Mostar túra Július 20-23.

Felvidék Krakkó Auswitz túra Július 2.-8.

Szerbia túra Guca fest augusztus 11-13.
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25440 30. Mai 2017 21:43  
Holnapra (31.szerda)hivatalosak vagyunk Kaposszerdahelyre, Prépost Laci motoros polgármester barátunk invitál, tréfás programok ügyességi vetélkedők várhatók. A mi feladatunk motormosás lesz. Laci megvendégel bennünket egy italra. Találka Tesco üveg visszaváltó
15.40-kor. Gyere tarts velünk
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25436 30. Mai 2017 18:56  
MEGJÁRTUK HÉTVÉGÉN A GYUGYI BÚCSÚT ...
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25434 29. Mai 2017 19:29  
KILOMÉTERES MOTOROS MENET A BALATON KÖRÜL !!!! VIDEÓ
8. Balaton kerülő túra Széles Út Egyesület és Motormániások 2017.05.20


https://youtu.be/yfrz1h9OLEo
    

Kilos 25433 28. Mai 2017 22:15  
Na bakker, ennek az oldalnak annyi! nincs itt senki! :(
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25432 27. Mai 2017 20:26  
BORN TO BE WILD ! ! !
MOTOROS GYEREKNAP , TASZÁR


Széles Út Egyesület

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=895271587280919&id=331519613656122
    


SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25427 26. Mai 2017 07:12  
MOTOROS GYEREKNAP KAPOSVÁR
Széles Út Egyesület

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=894386920702719&id=331519613656122
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25426 26. Mai 2017 07:12  
MOTOROS GYEREKNAP KAPOSVÁR
Széles Út Egyesület

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=894386920702719&id=331519613656122
    


SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25419 21. Mai 2017 21:42  
JÓL MEGJÁRTUK a BALCSIT
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25417 18. Mai 2017 10:40  
MÁJUS 20. BALATON KERÜLŐ TÚRA
SZÉLES ÚT EGYESÜLET
https://www.facebook.com/events/105432820017737/?ti=cl
    

Tybukaa 25411 15. Mai 2017 21:40  
Kedves Motorostársak!
2017. MÁJUS 20-án BALATON KERÜLŐ TÚRA a SZÉLES ÚT EGYESÜLET és a MOTORMÁNIÁSOK szervezésében.
További információk a honlapunkon: www.szelesutegyesulet.hu vagy a Facebook oldalunkon, a
https://www.facebook.com/events/105432820017737/?ti=cl
címen érhető el.

Gyere Te is, "Öleljük át" a Magyar Tengert motorjainkkal idén is közösen!
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25409 13. Mai 2017 22:31  
MÁJUS 20. BALATON KERÜLŐ TÚRA
SZÉLES ÚT EGYESÜLET és a MOTORMÁNIÁSOK szervezése
https://www.facebook.com/events/105432820017737/?ti=cl
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25403 10. Mai 2017 11:11  
BALATON KERÜLŐ TÚRA

MÁJUS 20 !
    

SomogyiMotorosok 25402 10. Mai 2017 08:53   reply to: 25401
Szia, a május 14-i Balaton kerülő túrán Badacsonyban, a soron ebédelünk, ki mit szeret. :)
    

börni-75 25401 9. Mai 2017 21:24  
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a 14-én tervezett túránál az ebéd milyen formában lesz megoldott? A 20-ára tervezett túráról valami bővebb infót tudnátok adni, mert nincs fészbukom! Köszönettel!
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25399 7. Mai 2017 23:02  
Jelentkezz a túránkra !

https://www.facebook.com/events/105432820017737/?ti=cl
    

börni-75 25396 3. Mai 2017 20:19  
Sziasztok! Akkor most 14-én, vagy 20-án lesz a túra, vagy valamit nem értek!
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25395 3. Mai 2017 18:34  
BALATON KERÜLŐ NAGY TÚRA
Széles Út Egyesület
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25395 3. Mai 2017 18:34  
BALATON KERÜLŐ NAGY TÚRA
Széles Út Egyesület
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25395 3. Mai 2017 18:34  
BALATON KERÜLŐ NAGY TÚRA
Széles Út Egyesület
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25393 28. April 2017 12:27  
KAPOSVÁRI MOTOROS SZEZONNYITÓ FELVONULÁS HOLNAP !

Széles Út Egyesület
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25391 21. April 2017 10:30  
Somogy megye szezonnyitó motorozását szervezi a Széles Út Egyesület jövő hét szombaton (ápr.29.) Gyülekező 10.30, Kaposvár Wass A. u.
Bővebb infó a fb linken.https://www.facebook.com/events/222862494840935/?ti=cl
    

Ullyses 25390 20. April 2017 21:02   reply to: 25387
igaz nem a szomszédodban hanem Bpesten van a Honda -Safety , de nagyon ajánlom a 2napos vezetéstechnikai képzésüket. Szoktak vidéken is tartani, de megéri -nagyon megéri! - részt venni rajta!!! Ha többen társultok és akár motorral, akár kocsival elmentek a tanfolyamra élvezni fogjátok az tuti. Motort is ők adnak, ezért kicsit drágább, de annál olcsobb mintha a saját motorod kellene javítani mert elcsúszol...
    

kobraCode 25389 18. April 2017 20:46   reply to: 25387
Nem meglepő. Pont így jártam én is. 03.31-én írtam nekik, azon a napon mikor hivatalosan is felmerült a MOTaMOT honlapra. 04.06 én jött a válasz hogy betelt... pff... no comment...
    

BKata86 25387 18. April 2017 13:13   reply to: 25386
Szia Tybuka!

Igen, részedről semmi rosszat nem mondhatok, a te hozzáállásod korrekt volt ahogy mindig is. A Széles út nevezetű egyesületről ezt nem mondhatom el. Ennyit bőven elég lett volna közölni, de sajnos nem tették. Amit tudok tőled tudok.

Köszönöm, nem szükséges. Inkább másik tréninget keresünk keresztfiamnak.

A te segítséged köszönöm Tybuka!
    

Tybukaa 25386 17. April 2017 19:51   reply to: 25385
Szia Kata!
A Széles Út Egyesület részéről én válaszoltam Neked a privát chat-en.
Az egyesület által április 22-re tervezett Vezetéstechnikai Tréning eredetileg általunk nem volt nyíltra hirdetve, elsősorban az egyesületi tagok számára szánta a Széles Út Egyesület (a Mot-a-Mot Alapítvány mint Őáltaluk tartandó programot jelenítette meg az Alapítvány saját honlapján), de ettől függetlenül lehetséges részt venni rajta ha a napokban az egyesületünk eddig jelentkezett tagjai közül valaki visszalép elfoglaltsága miatt.
(Jelenleg minden hely még foglalt.)
Ezen a fórumon én fogom közzétenni, ha lesz hely szombatra. OK?
    

BKata86 25385 17. April 2017 13:13  
Tudtok esetleg vezetéstechnikai tréningről Kaposváron? 22-én szervez a Széles út, jelentkeztem, de válaszra sem méltattak. Esetleg tudtok másikról?
    

BKata86 25384 17. April 2017 13:12  
Hallottam Vanekról. 4-én még válaszolt az üzenetemre. Nagyon sajnálom. Nyugodjon békében. Ha tudtok valamit a temetés időpontjáról kérlek szóljatok nekem.
    

IZs 25383 15. April 2017 17:31  
Nyugodj békében :-(
    

f66 25382 14. April 2017 15:49   reply to: 25380
Nyugodjék békében. :(
    

hgemini 25381 13. April 2017 04:51   reply to: 25380
Nyugodjék békében. :(
    

hgemini 25381 13. April 2017 04:51   reply to: 25380
Nyugodjék békében. :(
    

hgemini 25381 13. April 2017 04:51   reply to: 25380
Nyugodjék békében. :(
    

cstomi 25380 12. April 2017 23:37  
Sziasztok!
Sajnos, a fórumunk sokáig aktív tagja Vanek
ma délután itt hagyott minket.
Nyugodj békében Vanek Bátyó!
    

SomogyiMotorosok 25379 8. April 2017 20:19  
TAVASZKÖSZÖNTŐ MOTOROS TÚRA 2017
    

SomogyiMotorosok 25378 5. April 2017 22:05  
TAVASZKÖSZÖNTŐ MOTOROS TÚRA

2017. április 8.

Gyülekező: Siófok, OMV kút 9.00 óra

Útvonalterv:
Siófok-Balatonvilágos- Balatonalmádi- Alsóörs- Csopak- Nemesvámos itt megnézzük a Rómaikori Villagazdaságot- Veszprém csatárhegy kilátó- Bánd - Nagyvázsony itt esetleg a Kinizsi vár (idő függvénye)- Tihany Apátság- és a Balaton parton vissza Siófokra.
    

kobraCode 25369 5. März 2017 17:01  
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy mikor lesz most tavasszal az ingyenes motoros vezetéstechnikai tréning itt Kaposváron, vagy a környékén? Tavaly sajnos lemaradtam róla, időn szeretnék rá eljutni.

Köszi.
    

körvics 25368 23. Januar 2017 23:22  
Tegyünk meg annyit,amennyit tudunk! Jó lenne!
    

cstomi 25367 23. Januar 2017 15:54   reply to: 25366
Ervin, jó lenne bizony. 1-2 eset még biztosra mondható, a sok-sok szinte esélytelen sajnos. De azt keveset is meg kell becsülni és tegyük is meg! Én benne vagyok, bár nem egyszer? a mindenkinek megfelel? id?pontot összehozni.
    

körvics 25366 20. Januar 2017 19:02  
Jó lenne tavasszal össze jönni a régi haveroknak Tomi! Aztán jó lenne együtt lenni,együtt menni sok-sok alkalommal!
    

cstomi 25365 18. Januar 2017 14:47   reply to: 25363
Manó, imádom mikor mesélsz. Mondjuk az Everts és Németh szotrikat bírom nagyon, de szívesen meghallgatok mást is.
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25364 15. Januar 2017 15:31   reply to: 25363

    

manóbácsi 25363 9. Januar 2017 15:28  
Ha véletlenül valamikor , valahol össze fúj minket a motorosok szele akkor MESÉLEK !
De tudnának az itteniek is mondani pár mondatot !
    

cstomi 25362 8. Januar 2017 15:59   reply to: 25361
Mindig csak az intrikák. :)
Íme egy békéltet? asztal:
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25361 8. Januar 2017 12:57  
Nocsak nocsak. Mit ront ó ez a Kamkó?
Kíváncsivá tettél Manóbácsi.
    

manóbácsi 25360 7. Januar 2017 15:28  
Tomikám !
Kérdezd meg KAMKÓT ! A RONTÓT !!
    

cstomi 25359 6. Januar 2017 22:49  
Üdv!
BUÉK!
Csak frissítsem a fórumot, élesszük fel!
Hol vagytok Kváriak?
    

petur 25358 6. September 2016 20:54  
Sziasztok!
Tisztelt motoros Társak!
Egy angliában dolgozó barátom kínál szó szerint ingyenes elvitelre BMV motorkerékpárhoz komplett kipufogót/kétoldali beömlõ,közösítõ,dob.
Használt!
Csak a postaköltséget kell állnia annak,ki igényt tartana rá.
Ha akad érdeklõdõ, a Facebook-on Miklós Gábor (Alma) névnél hagyhat üzenetet.
Nagy valószínûség szerint; R850GS vagy R1150GS Tipusokra passzol.
    

Tybukaa 25357 29. August 2016 19:46  
És ott is voltam/voltunk sokan!
Nagyon jó volt újra ott, újra Veletek!
Megyek jövõre is!
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25356 28. August 2016 20:11  
A 3. MOCIS TALI Somogyváron

A Széles Út Egyesület szervezésében

Megtörtént😃
    

Tybukaa 25355 25. August 2016 23:01   reply to: 25354
Ott leszünk idén is!!!
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25354 24. August 2016 20:37  
MOTOROS TALÁLKOZÓ a hétvégén !
    

lecso64 25353 19. Juli 2016 10:43  
Üdv néktek!
Kedves motoros barátaim ismerõseim! Tudom, hogy utolsó pillanatban szólok. 23.án Kistolmacson, szombaton 13 órakor kezdõdik az elhunyt motorosokért, a Szentmise. Akinek van ismerõse aki elhunyt, vagy éppen csak a balesetmentes kilometerekért szeretne imádkozni, szeretettel várjuk. Egész napos program van ( Falunap). Fürdésre alkalmas tó van az emlékmû mellett.
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25352 29. Mai 2016 19:01  
Széles Út Egyesület Balaton Kerülõtúra.
Jól megjártuk 😃
    

bandit59 25351 27. Mai 2016 22:42   reply to: 25348
Kilosnak is köszönjük a segítséget !
    

bandit59 25350 27. Mai 2016 10:03   reply to: 25347
Köszi Tivadar !
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25349 27. Mai 2016 07:49  
Kösz Titi ! 😃
    

Kilos 25348 26. Mai 2016 22:19   reply to: 25345
Ezt a "lebegõ falu"-nak nevezett részt Oroszlány felõl lehet megközelíteni.

    

Titi69 25347 26. Mai 2016 19:23   reply to: 25345
Nem fogtok csalódni,jó utat kívánok nektek.
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25346 26. Mai 2016 17:40  
NAGY BULI LESZ ! 😃
    

oggy71 25345 26. Mai 2016 10:53  
Igen, ez a bokodi hûtõtó, ide készülünk.
    

Titi69 25344 25. Mai 2016 18:03  
Sziasztok!

Pont olyan mint a bokodi hûtõtó. Szép úti célnak ígérkezik.
    

oggy71 25343 24. Mai 2016 21:00  
bandit59

Kezdésnek ehhez mitszólsz?
Kikell próbálnom az új fékem, jól raktam e össze :-)
    

bandit59 25342 24. Mai 2016 19:05   reply to: 25341
Helló Oggy !

Van új GPS.
Múltkor Bécsben voltam melózni, és ezt használtam.
Autóval mentem, de van hozzá egy - két kütyü, és motorra is lehet szerelni. Hétvégén, vagy jövõ héten kipróbálom !

Jó a túra felvetés, de csak óvatosan !
Tavaly rákérdeztem, -------- lehet egy kicsit 600 - nak föle ?
Aztán 800 lett belõle.
Mi lesz ha most 800 - at tervezünk ?





    

oggy71 25341 24. Mai 2016 11:44  
bandit59

Igen, csak azért dobtam le mert elkezdett vedleni :-)
Az meg nem baj ha edzel, mert mostmár kéne dobni egy laza 7-800-as egynapos Osztrák vagy Szlovén túrát, JÓ! gps-el :-)


    

bandit59 25340 23. Mai 2016 19:04   reply to: 25337
Jó volt ez a szezonnyitó, jól éreztük magunkat !

Vasárnap egy gyenge Balaton túra, 178 km.

Ma du. szabad volt, laza 224 km.

Most már könnyebben várom a hosszabb túrát !


    

bandit59 25339 23. Mai 2016 17:26   reply to: 25335
Helló Oggy !

Pécsi évnyitón mintha láttunk volna ilyen gumit, amibõl már kikandikált a vászon ! Füstöltették szegényt, de még mindig nem szólt el.
Lehet mehettél volna még 2 000 - et.

    

oggy71 25338 23. Mai 2016 10:18  
..a felvonulás közben..
    

oggy71 25337 23. Mai 2016 10:17  
V. Szezonnyitó Pécs 05.21.
    

oggy71 25335 29. April 2016 20:37  
Ez szegény elvásott.., "csak" 21e km, 2 szezon és sok 100xx feletti sebességet kapott. Le a kalappal Bt023!!
    

Satancica 25334 27. April 2016 13:44  
Jó kis program jó lehetõség egy jó kis beszélgetésre...........
Április 30.

    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25333 18. April 2016 14:47  
Sziasztok!
Több mint 150ezer forint adomány jött össze a sérült gyerekeket támogató alapítványnak a rendezvényünkön. Köszönet az adományért és a részvételért is annak akinek része volt benne !
Széles Utat !
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25332 17. April 2016 08:28  
Szédületes, ilyen még nem volt a megyében :-)
    

Szellemlovas 25331 16. April 2016 22:55  
Milyen volt a felvonulás? Sajnos a munkám miatt nem tudtam eljönni :(
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25330 16. April 2016 21:37  
Köszi Kilos !
Széles Utat neked is 😃
    

BKata86 25329 16. April 2016 21:07  
Milyen kár, hogy nem elég széles az az út és véletlenül mindig egy napra esik minden program... :(

    

Kilos 25328 15. April 2016 19:53   reply to: 25327
Széles utat, mosolygó-napos idõt, eseménymentes felvonulást nektek!
Nekem a FoTa-n a helyem!
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25327 15. April 2016 13:30  
Gyertek a szezonnyitóra !
    

körvics 25326 8. April 2016 22:49   reply to: 25325
Rendben,ott leszünk 8:55-kor.
    

Kilos 25325 7. April 2016 21:38  
FoTa 2016 Harta

Indulás: 09:00 - Kaposvár, Elkerülõ parkoló
    


Kilos 25323 4. April 2016 22:56   reply to: 25322
Örülök! 16.-án, Szombaton reggel 9:00-kor indulunk az elkerülõ parkolóból.
    

körvics 25322 4. April 2016 22:25  
Ha nem jön közbe semmi,akkor megyünk mi is ebédelni :)
    

Kilos 25321 4. April 2016 19:57  
FoTa 2016 Harta

Találkozzunk Hartán a szokott helyen
a Panoráma Halászcsárda elõtt 2016.04.16.-án 11:00-tól.

Ebéd a halászcsárdában 12:30-tól - "Motoros menü"utána Desszert, fagylalt a hartai cukrászdában.

Kedvcsináló 2013-ból: https://www.youtube.com/watch?v=rbgF2cwRwzg
    

bandit59 25320 28. März 2016 10:55  
Szia Petur !

Remélem te egyben vagy !
A motor javítható !

Persze az egész ügy sok kellemetlenséggel jár, de csak idõ kérdése, és megoldódik.

Locsold magad kívül - belül !




    

bandit59 25319 28. März 2016 10:50   reply to: 25318
Kellemes Húsvéti Locsolkodást Mindenkinek !


    

petur 25318 27. März 2016 21:25  
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok,családom nevében!
Igaz ritkán vagyok,nagyon ritkán.
Hétfõn átestem a tûzkeresztségen.
Toponáron az orciútelágazásnál,egy aszfaltvágómaró munkagép elém kanyarodott.
Elsõ ránézésre én voltam a felelõs a történtekért,a munkavédelmis mást állít.
Isten szeret mondták!
Ügyvéd van, a többit möglásgyuk!
    

SZÉLES ÚT (egyesület) SOMOGY 25317 6. März 2016 09:39  
Megjártuk Orfût is 😃
    

Previous page
Hoterkep

Member count: 22132
5.614 tours so far
14.222.326 km
34073 stat_participants