Please log in

Registration Forgot password


Comment
VII. Szezonnyitó Motoros Gurulás
Departure date May 6, 2017 Tour type Társas gurulás Max group size: None
Arrival date: May 6, 2017 Difficulty: 1 Organizer: olika
Distance: 30 Appr. speed: 30 Tour id: 5769


Participants:    14 persons 10 motor
Description:
Sziasztok,
2017. május 6-án lesz a Szezonnyitó Motoros Gurulás Budapesten. Az idei évben a Madarász Utcai Gyermekkórházat fogjuk támogatni, nekik gyűjtjük az adományokat.

Kérjük olvassátok el figyelmesen!

2011-től kezdődően, évente egy alkalommal, a motoros szezon kezdetekor összegyűlik egy kisebb létszámú motoros társaság, hogy beharangozza a motoros szezon kezdetét, amely a baleset megelőzés szempontjából roppant fontos. Motorosként tudjuk, hogy a szezon kezdetekor rendszerint váratlanul érinti a közúti közlekedésben résztvevőket a motorosok megjelenése, vagy észre sem vesznek minket, vagy az utolsó pillanatban sikerül, amely megnöveli egy esetleges baleset bekövetkezésének lehetőségét. Ezt elkerülvén egy budapesti felvonulással jelezzük érkezésünket a közutakra, hogy mindenkiben tudatosuljon, fontos a figyelmesebb, odafigyelőbb vezetés, mert minket is hazavárnak.

Az idei évben is megmozgatunk minden követ, hogy mindenki számára érthető és egyértelmű legyen, nem azt mutogatjuk, amink van, hanem azt, hogy jövünk, célunk a biztonságos közlekedés, a balesetek elkerülése, az előzékenységünk mindenkivel szemben. Mindazok, akik csatlakoznak a rendezvényhez és a kezdeményezésünkhöz, egyetértenek velünk. Nem balesetekkel szeretnénk felkelteni a média figyelmét, hanem azzal, hogy sokan vagyunk olyanok, akik normakövető magatartással ülnek motorra, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar társadalomban ez tudatosuljon.

Mint minden évben a baleset megelőzés fontossága mellett, az aktuális társadalmi felelősségvállalásra is figyelmet fordítunk. Az idei évben a Madarász Utcai Gyermekkórház részére gyűjtünk adományokat, és bízunk benne, hogy az előző évek növekvő tendenciáját követve, ismét közös összefogásunkkal segíteni tudjuk a szervezet munkáját.
A szokásos módon tudtok pénzbeli adományokat eljuttatni hozzánk, amelyből aztán megvásároljuk a munkájukhoz szükséges eszközöket:
• személyes leadás esetén: névvel és a pontos összeggel ellátott, lezárt borítékban az Andrettiben
• banki átutalással: Unicredit Bank 10918001-00000032-33760004 számlaszámára (Houdek-Farkas Annamária néven)

Amennyiben megérkezik Újpest Önkormányzatától a területfoglalási engedély, az alábbiakat tervezzük:
9.00 és 12.00 között gyülekező. Mint minden évben, idén is hangsúlyt kell fektetnünk a parkoltatásra, így az előző évek szokásához híven, a menetiránynak megfelelő irányban, 45 fokos szögben kéretik a motorokat leparkolni, hogy gördülékeny legyen az indulás, ne kelljen forgolódni. – Természetesen az idei évben is segíteni fognak a szervezők.
A gyülekezés ideje alatt különböző programokkal várunk titeket, részletek később.

FONTOS!
Jelenleg a két legfontosabb dolog, maga az adománygyűjtés, és természetesen az, hogy minél többen összegyűljünk, hogy egységünkkel felhívjuk a figyelmet magunkra a balesetek megelőzése érdekében.

Menetrend, program(ok):
Az útvonal a megszokott!

Koltsegek:
önköltséges


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here
1044 Budapest Váci út 13. (olika) Magyarország, Budapest

(térkép)
March 8, 2017, 8:04 a.m. March 8, 2017, 8:04 a.m. Módosít Törlés
persons
motor

Hozzászólások:Participants: 14 Persons, 10 bikes
1044 Budapest Váci út 13., March 8, 2017, 8:04 a.m.
olika (1)
vampyr (2)
Tiger (1)
delfinkutya (1)
Amper05 (2)
czubacsi (1)
Ancsi (2)
blaupunkt19 (1)
hzolee (1)
Camu (2)
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26691