Please log in

Registration Forgot password


Comment
Balkán Trophy
Departure date July 15, 2017 Tour type Terepmotorozás Max group size: 10
Arrival date: July 22, 2017 Difficulty: 4 Organizer: markaszerviz
Distance: 2000 Appr. speed: 40 Tour id: 5796
Tour type: Terepmotorozás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Sziasztok!
Egy alaposan megszervezett GPS pontkereső kalandozásra invitálnám a komfortzónából kimozdulni vágyó nagyérdeműt!
A Balkán Trophy egy elsősorban terepjáróknak készített burkolatlan utakon haladó GPS pontkereső Kalandtúra, de az útvonal bejárása óta úgy gondolom, motorosoknak még nagyobb élmény és lehetőség!
Az útra szinte bármilyen motorral el lehet jönni, de persze nem sportmotorosok és nem a robogósok fogják legjobban érezni magukat.
A menetrend a következő: Minden reggel a közös szálláshelyen, (mely midig egy 3*-os hotel) a reggeli után megkapjátok az aznapi GPS koordinátákat és itinereket, de igény esetén csak a fontosabb látnivalókkal és a következő napi szállás információival látunk el. Így minden nap a saját útvonaladat, kalandodat járhatod, melyet este megoszthatsz a társakkal, más résztvevőkkel. A túrát egy felkészített terepjáró kíséri, mely mindenben segítséget igyekszik nyújtani, természetesen a lehetőségekhez és a prioritás betartásához igazodva, de például csomagok szállításában is lehet rá számítani, ami többletszabadságot ad minden motorosnak.

A Balkán Trophy a 2017-es év egy igazán különleges kalandja. Egy kaland, ami nyomot hagy Benned. A Balkán Trophy nem egy hosszúhétvégés kiruccanás, nem egy társasutazás, nem egy egyéni bóklászás… A Balkan Trophy 2017 a kihívások túrája, megküzdünk majd magas hágókkal, vízesésekkel, goromba hegyoldalakkal, ugyanakkor életed egyik meghatározó emléke lesz, melyre reményeink szerint örömmel gondolsz majd vissza.

A Balkán Trophy futama a térképes és GPS pontkereső versenyek közé tartoznak, azzal a különbséggel, hogy a futamhoz tartozik egy hozzárendelt központi téma, amely köré a feladatok épülnek és a versenyzők részére kiadott feladatsorok, azaz az itinerek készülnek.
Felejthetetlen élmények várnak! A nevezett csapatok lélegzetelállító tájakat ismernek meg, terepvezetési gyakorlattal, navigációs ismeretekkel és új tudással gazdagodnak. A futam alatt teljesített útvonalat mindenki szabadon tervezheti, így a kalandot és a saját történetét szabadon alakíthatja!
Életre szóló élmény, családias hangulat, izgalmas feladatok és aktív kikapcsolódás vár a Balkán Trophy-n!
Az útvonal az alábbi világörökség részeit érinti:
Tara kanyon - Montenegro
Shkodrai-tó - Albánia
Berat az örök város - Albánia
Saranda tengerpart - Albánia
Dodonai jósda - Görögország
Arahova síparadicsom - Görögország
Delphoi jósda - Görögország (végcél - 15 km a tenger)

Érdekfeszítő tervezgetést kívánok!

Menetrend, program(ok):
https://www.google.com...

Koltsegek:
600€


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26713