Please log in

Registration Forgot password


Comment
Portugália legszebb vidékein motoros túra
Departure date April 18, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 12
Arrival date: April 25, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1750 Appr. speed: None Tour id: 5859
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Tégy egy mesés motoros utazást Európa legnyugatibb fekvésű országába! Gyere és motorozz velünk Portugáliában, fedezd fel velünk az ország legszebb részeit – Serra da Estrela, Algarve, Cabo da Roca, Porto, Lisszabon!

Meglátogatjuk a gyönyörű, történelmi városokat, mint Porto, Lisszabon, Evora, Alcantara melyek a déli hangulatukkal fognak elbűvölni téged. Ellátogathatsz Európa legnyugatibb pontjára - Cabo da Roca, és fürdőzhetsz Algarve mesés homokos partvidékén. Egy egész napot eltölthetsz Lisszabon felfedezésével is!

Motorozz tökéletes utakon, éld meg a természet csodáit, gyönyörködj a fehér falvakban, a Földközi tenger és az Atlanti óceán kék vizében. Mindezt szikrázó napsütésben, tökéletes időjárási körülmények között, ahol a barátságos helyiek tárt karokkal fogadnak téged is. Ez egy tökéletes motoros túra, kár lenne kihagyni!
A motoros túra nyugodt kényelmes tempóban zajlik kanyargós hegyi, néha part menti utakon, melyek teljes hosszukban aszfaltozottak.

1. nap: Érkezés Lisszabonba, Portugáliába
Ezen a napon érkeznek a motoros túra résztvevők Liszabonba, Portugáliába. Ide lehet csoportosan a túraszervező szervezésében vagy akár egyénileg is utazni! Megérkezésünk után elfoglaljuk a szállásunkat, átvesszük a motorokat és kicsit megismerkedünk egymással mielőtt nekivágnánk a mesés Portugáliának.

2. nap: Lisszabon - Lagos
Reggeli után, amint mindenki elkészül megkezdjük az utazást!
Elhagyjuk a nyüzsgő Lisszabon városát és az Atlanti óceán partján haladunk tovább. Utunk során meglátogatjuk Cabo des Sinnes, Cabo de Sao Vicente városkákat és Európa délnyugati pontját, Sarges -t. Ezen a napon egész nap gyönyörködhetsz az Atlanti óceán partvidékében. Az éjszakát is a partján, Lagos városban töltjük, ami már Portugália egyik legszebb tartományában, Algarve -ban található.

3. nap: Lagos - Évora
Elhagyjuk Lagos -t de még egy kicsit tekergünk Algarve partvidékén. Meglátogatjuk a legszebb partot, amit a helyiek Benagil-nak neveznek. Itt találhatóak az Algarve partvidék legszebb szikla formációi. Ahooz hogy ezt láthasd teszünk egy rövid hajókirándulást. Innét a mesés szépségű Alentejo tartományon fogunk keresztülhaladni ahol paratölgy erdők, gabonamezők és olajfaligetek kísérik utunk. Elhaladunk Beja mellet majd a mesés Evora városába érkezünk meg. Evora történelmi hagyatéka az UNESCO világörökség részét képezi, melyet te is megcsodálhatsz. A szállásunk is ebben a mesés városban lesz.

4. nap: Évora - Serra da Estrella
Évora -t elhagyva Marvao városka felé vesszük az irányt, mely a Serra de São Mamede hegységben egy gránit sziklán található. Itt gyönyörködünk egy kicsit a kilátásban, majd a helyi motoros "paradicsom" felé folytatjuk utunk, a Serra da Estrella hegység felé. Ez a hely nem csak a motorosak, de a túrázókat is csábítja hiszen mesés a vidék, érdemes felfedezni. Szállásunk a hegyvidéken lesz.

5. nap: Serra da Estrella - Porto
Serra da Estrella hegyvidék lenyűgöző vidékével fogsz megismerkedni először. Csodálatos hegyi hágók és gyönyörű kilátás vár rád. Ez a régió ad otthont Portugália legmagasabb hegyeinek és természetesen a legjobb szerpentineknek is. Innét a Douro völgy felé folytatjuk utunk mely nem csak meseszép, de az ország egyik legismertebb borvidéke, a portói borokat adó szőlők termőhelye. A völgyben haladva érkezünk meg Portugália legszebb városába, Porto -ba. Porto régi városrésze szintén az UNESCO világörökség részét képezi.

6. nap: Porto - Tomar
Porto-t elhagyva délnek indulunk meg az ország belseje felé. Mesés hegyvidéki szerpentinekkel ismerkedhetsz egész nap lenyűgöző táj kíséretében. A nap második felében áthaladunk majd a Serra de Louse hegységen is, ahol ősi autentikus, részben kihalt falvakat lehet találni. A napi szakasz végére Tomar-ba, Portugália egyik történelmi gyöngyszemébe és egyben a Templomosok egyik utolsó fellegváraként épült városba, érkezünk meg.

7. nap: Coimbra - Lisszabon
Tomar városából Lisszabon felé indulunk tovább. Viszont még mielőtt elérnénk Portugália mesés fővárosába, mely a Tejo folyó tölcsértorkolatának a partján fekszik, útközben meglátogatjuk Óbidos városkát, Európa legnyugatibb csücskét vagyis a Cabo da Roca -t, Sintra -t. Innét a tengerpart mentén a Tajo folyó déltája felől érkezünk meg Lisszabonba, ahol ez a mesés motoros túrának is véget ér majd. Viszont mielőtt haza utaznánk még egy éjszakát és egy majdnem teljes napot el fogunk itt tölteni.

8. nap: Hazautazás Lisszabonból, Portugáliából
A motorokat átadva szállításra, a repülő indulásáig te döntöd el mivel töltöd az időt. Felfedezheted Lisszabont! Itt már sajnos véget ért a túra nincs más hátra mint hazautazni és az élményeket felidézni a hazafelé vezető úton.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 1790
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 2830
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: €2040
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban, a nélkülözhetetlen portugál hangulattal
✔ 7 reggelit
✔ 7 vacsorát
✔ Repülőjegy és transzfer árát
✔ Motorok szállítását Lisszabonba(Portugália) és Lisszabonból (Portugália) vissza - biztosítással
✔ Hajós kirándulást a Benagil partvidéken (Praira de Benagil)
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén, tipustól függően, a részvételi díj max. 30% - 40%-át tartalmazza a bréleti díjnak!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

UTAZÁS A TÚRA KEZDŐPONTJÁHOZ REPÜLŐVEL

Ezen a túrán szükséges repülős utazás igénybevétele a túra kezdőpontjához, ami jelen esetben Lisszabon lesz Portugáliában. Amikor jelentkezel erre a túrára meg kell eldöntheted, hogy szervezetten a túraszervező szervezésében vagy egyénileg saját szervezésben utazol a kezdőponthoz. (pl. Angliából vagy más országból jössz, esetleg több időt szeretnél abban a városban tölteni ahonnét a túra indul, stb.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a repülőjáratok időpontja változhat, így nekünk is változtatni kell az indulás időpontját. Ez azt jelenti hogy max. 1 vagy 2 nappal indulhatunk előbb illetve később. Természetesen ez nagyon ritkán fordul elő, de ha erre a túrára jelentkezel ezt is számításba kell venned!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORKERÉKPÁR BEGYŰJTÉSE A SZÁLLÍTÁSHOZ

Amenniyben saját motorral vágsz neki a túrának, úgy azt az indulás dátuma előtt legkésőbb 5 nappal át kell adnod a szállítást végző cég telephelyén. Amennyiben nincs időd rá, esetleg rosszak az időjárási körülmények vagy csupán kényelmi szempontok alapján nem tudod eljuttatni a motoroad az általunk megadott címre, ebben az esetben kérheted tőlünk annak elszállítását. Ez egy külön szolgáltatást melynek a költségeit nem tartalmazza a részvételi díj! Ennek költsége függ attól milyen messziről kell a motort elszállítani! Természetesen a motor hazaérkezése után vissza is tudjuk szállítani hozzád amennyiben igény lenne rá!

A motorkerékpár szállításhoz történő begyüjtéssel kapcsolatos információkért, árakért lépj velünk kapcsolatba!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORSZÁLLÍTÁS

- A motorok indulás előtt min. 5 nappal az általunk megjelölt telephelyen át kell adni szállításra
- A szállítást egy erre kialakított tehergépjármű segítségével végezzük
- Az átvételkor minden motorkerékpárt lefényképezünk, ezeket a képeket még azon a napon a tulajdonosnak átküldjük emailben, hogy igazolni tudjuk a motor milyen állapotban került átvételre
- A motorok 4 ponton kerülnek rögzítésre szállítás előtt. A sérülékeny részeket betekerjük fóliával! Az általunk elvégzett rögzítés komolyabb mint amit a kompon vagy vonaton alkalmaznak!
- A motorokat zárt csomagtérben szállítjuk, nem nyitott futón!
- A szállítás során a rakomány (motorok) biztosítva vannak!
- A motoros ruházatot valamint a nagyobb csomagok a motorokkal együtt kerülnek szállításra, nem pedig repülővel!
- Amennyiben az oldal dobozokat le kell venni a motorról, akkor azokat külön fóliában tekerve elcsomagoljuk, hogy ne sérülhessen az utazás során!
- A motorokat hazaérkezés után 3-4 nappal ugyan azon a telephelyen lehet átvenni, mint amelyiken át lett adva szállításra szállításra!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
1790 EUR


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26824