Please log in

Registration Forgot password


Comment
A mesés Adria legjava
Departure date May 23, 2019 Tour type Társas gurulás Max group size: 16
Arrival date: May 26, 2019 Difficulty: 1 Organizer: Motoride
Distance: 1230 Appr. speed: None Tour id: 5864
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
A mesés Adria legjava

Ezt a túrát a horvát tengermelléket kedvelő Barátainknak gondoltuk ki. Fenyőillat, tenger morajlás, finom étkek… szereted? Akkor meg is találtad a neked legmegfelelőbb túrát.

A túra 2018. június 22-től 25-ig tart.
1.nap
A motoros túra a szerb határt átlépve Horgosnál az autópályán lévő EKO benzinkútnál veszi kezdetét, majd autópályán haladunk Újvidék-ig, ahol a várost érintve letérünk az autópályáról és a Tarcal-hegység felé vesszük az irányt. A folytatásban mellékutakon robogunk tovább a szerb hegyvidék irányába. Az első éjszakát Zlatibor-ban fogjuk tölteni. Az üdülőközpont egy turistacentrum: nagy a nyüzsgés télen-nyáron; sok ember – sok bolt – sok szálláshely… Télen sokan itt szállnak meg azok közül, akik a közeli Tornik sípályáit keresik fel. De nyáron is forgalmas, hiszen a környező helyeken számos látnivaló akad és több túraútvonal is felvezet a közeli ezernéhányszáz méter magas csúcsokra.
Napi szakasz cca. 330 km.
2.nap
Reggeli után montenegró felé vesszük az irányt , a Dinári-hegységet átszelve pedig a szerb-montenegrói határhoz érünk. A határt átlépve megpihenünk kicsit, majd miután megcsodáltuk Jabuka csodás tájait, Zsabljak-on keresztül jutunk el a montenegró-horvát határátkelőhöz. Ezen átjutva méltán híres Dubrovnik felé haladunk, itt töltjük majd a második éjszakát.
Napi szakasz cca. 330 km.
3.nap
A reggeli kávé után indulunk a mesés adria-i partvidék meghódítására. Nehéz lenne kiemelni bármelyiket is a sorból, hisz mindegyiknek megvan a maga sajátos varázsa. Neum, Makarsa, Baska Voda, Split, Sibenik, Vodice… csak néhány, ízelítőül…A látnivalóktól megrészegülve érkezünk meg posedarje-i szállásunkra.
Napi szakasz cca. 350 km.
4.nap
Reggeli után hazafelé indulunk. Károlyvárosig együtt halad a csapat, majd a települést elhagyva az első Tifon benzinkútnál búcsúzunk el egymástól. Innnen mindenki egyénileg folytatja a hazavezető utat.
Napi szakasz cca. 220 km a benzinkútig.
Ezt a túrát azoknak ajánljuk, akik szeretik a Balkáni hangulatot, változatos ételeket és mindezt jó társaságban élvezni.

Látványosságok
Zlatibor, Jabuka, Zsabljak, Dubrovnik, Sibenik.

Menetrend, program(ok):
Bővebb információ a www.motoride.info honlapon

Koltsegek:
MOTOROS (Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel) € 300 MOTOROS UTASSAL (Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában) € 550 MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN (Motoros egyedül egy szobában) € 410


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26922