Please log in

Registration Forgot password


Comment
Isztria és a szigetek motoros túra
Departure date April 28, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 20
Arrival date: May 1, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1200 Appr. speed: None Tour id: 5867
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Motoros túra Horvátországba az Isztriára és a legszebb szigeteire – Cres és Krk. Egy kitűnő motoros élményeket kínáló 4 napos kikapcsolódásra csábítunk!

Isztria az Adriai tenger legnagyobb félszigete, mely számos felfedezésre váró vidékkel csábítja az oda látogatókat! Nem csak tengerpartja és ott található híres óvárosai vonzóak, de belső Isztria vidéke is kellemes meglepetéseket tartogat a felfedező kedvű motoros túrázóknak.

Ezt egészítjük ki még a Kvarner öböl két legszebb és talán a legérdekesebb szigeteivel, melyek nem mások mint Cres és Krk.

Ez a motoros túra a maga 4 napjával egy kiváló kikapcsolódást biztosít a szürke hétköznapokból. Mindent megmutat a Isztriából és a fent említett 2 szigetből, amit egyszer az életben látni kell, nem mellesleg kiváló társasági és motoros élményekkel gazdagodhatsz.


1. nap: Nagykanizsa - Rabac
Ennek a túrának a találkozási pontja Nagykanizsa (Magyarország) környékén lesz. (Előreláthatólag az M7-es Zalakomári pihenőjénél) A találkozási pontra délelőtti órákban kell megérkezni (10 óra előtt nem!). Itt rövid eligazítás után kezdetét veszi a túra. Az első szakaszt autópályán tesszük meg egészen Karlovacig (Horvátország), így elkerülve az unalmas, egyhangú, zsúfolt főútvonalakat. Karlovac után letérünk a pályáról és máris egy izgalmas úton haladunk az Isztriai félsziget felé. Útközben áthaladunk a Risnjak nemzeti parkon is, mely mesés látványt és motoros élményeket nyújt. A félszigetre Opatija városánál érkezünk meg. Innét egy fantasztikus szerpentinen haladva, melyet balról az Adriai tenger jobbról pedig az Ucka hegy szegélyez, érkezünk meg tengerparti szálláshelyünkre Rabacra.

2. nap: Rabac - Rabac
Mivel ez egy csillagtúra így reggel csomagok nélkül vágunk neki az útnak. Reggeli után időben útnak indulunk, hogy kényelmesen tudjuk teljesíteni a napi szakaszt. Sok a látnivaló, és nem szeretnénk végigrohanni rajtuk. Először Pula felé és az amfiteátrum felé vesszük az irányt, hogy megnézzük az egyik legjobb állapotban megmaradt római kori arénát. Innét Rovinj hangulatos kisvárosa fog elvarázsolni bennünket. A folytatásban megnézzük a Lim kanálist, Motovunban ebédszünetet tartunk és mielőtt visszakanyarodnánk Rabacra, még megnézzük Buzet mesés vidékét is.

3. nap: Rabac - Rabac
Reggel időben útnak indulunk, hogy elérjük a kompot Brestova városkában, mellyel átkelünk Cres szigetre. A szigeten mesés szerpentineken haladunk. Megnézzük Lubenice városkát, ahonnét varázslatos kilátás nyílik az Adria vidékére. Erről a szigetről átkelünk egy másikra, mégpedig Krk szigetre, melyhez ismét egy kompjáratot kell igénybe vennünk. A szigetet bejárjuk keresztül-kasul, megnézzük Baska városkát is. Az Isztriai félszigetre visszatérve felkapaszkodunk az Ucka hegységre a Vojak toronyhoz, ahonnét mesés kilátás nyílik, majd innét ismét Rabacra fogunk tartani.

4. nap: Rabac - Zágráb
Indulás után ismételten a tengerparti szerpentinen fogunk haladni Opatija és Rijeka irányába. Rijeka után a motorosok körében igen népszerű 8-as főútra vagy ahogyan a helyiek hívják "Jadranska magistrala" hajtunk, ahol fantasztikus szerpentineken fogunk egészen Senj városkáig menni. Itt egy rövid pihenőt iktatunk be, majd búcsút intve az Adriának a 23-as főúton és a Velebit hegységen átkelve Karlovac felé haladunk. Karlovacig gyönyörű tájakon és a motorosok szívét melengető utakon haladunk. Ott felhajtunk az autópályára, majd Zágráb előtti pihenőhelyen fejezzük a túrát és innét már mindenki egyénileg fojtatja hazafelé az útját.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 290
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 510
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: €350
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
✔ 3 reggeli
✔ 3 vacsora
✔ Az összes (2 darab) komphasználati díjat személyre és motorra - Cres és Krk
✔ Krk sziget hídjának használati díját
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS
Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
290 eurótól


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:

night-rider April 17, 2018, 2:20 p.m. 113647
nagy a tolongás...


Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26824