Please log in

Registration Forgot password


Comment
Sz-B-H Classic motoros túra
Departure date May 3, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 20
Arrival date: May 6, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1500 Appr. speed: None Tour id: 5868
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Egy fantasztikus motoros túra Szerbián, Bosznián és Horvátországon keresztül. Kihagyhatatlan látnivalókkal, kitűnő motoros élményékkel és a mesés szépségű adriai óvárosokkal!

Vajdasági reggeli, Bosznia hegyei, Szarajevó, Mosztár, Blagaj, Makarska, Trogir, Crikvenica, Tito atombunkere (Ark D0) ez mind egy fantasztikus motoros túrán, plusz az Adriai tenger motorosok által legkedveltebb útja a 8-as út, vagy ahogyan a helyiek nevezik a JADRANSKA MAGISTRALA! Ezzel invitálunk téged is erre a 4 napos túrára, mely az első szervezett útvonalunk volt és azóta is rendületlen a népszerűsége. Az SZ-B-H (Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország) Classic tényleg egy klasszikus út, mely betekintést nyújt neked az igazi Balkán hangulatába! Henry Cole is ezen az útvonalon kalandozott a Balkánon!


1. nap: Horgos - Szarajevó
A motoros túra Horgosról (Szerbia, Magyar-Szerb határátkelő) veszi kezdetét, és egy rövid autópálya szakasz után Újvidéken állunk meg először, hogy elfogyasszunk egy igazi vajdasági reggelit. Folytatásban mellékutakon haladva érjük el a szerbiai hegyvidéket és a boszniai határt. Innét mesés szépségű tájakon, szurdokokon, fennsíkokon és Bosznia mesés hegyvidékei szerpentinjein érünk el Szarajevóba. Vacsorát a város híres óvárosában fogjuk elfogyasztani, majd egy kis kitérőt teszünk a szarajevói sörgyár sörözőjébe.

2. nap: Szarajevó - Trogir
Szarajevót elhagyva a Neretva völgy irányába indulunk útnak, ahol fantasztikus táj és szerpentin fog elkápráztatni. Első megállónk Tito atombunkere lesz az ARK - D0 közel 6400 négyzetméteres komplexum 280 méter mélyen a föld alatt található. Ezútán megállunk egy rövid pihenőre Mosztárban, hogy megnézzük az öreg hidat. Az Adriai tengert és a mesés 8-as főutat, ahogyan a helyik nevezik a hegyeken átkelve érjük majd el. Innét már szinte a túra végéig a tengerpart mentén kígyózó úton fogunk haladni. Megnézzük Makarska óvárosát, majd Omisnál felkpaszkodunk a hegyekbe, hogy a Spliti csúcsforgalmat elkerüljük. Egy kis hegyi szerpentin után visszatérve a tenger mellé kényelmesen érkezünk meg a trogiri szállásunkig.

3. nap: Trogir - Crikvenica
Reggel még megnézzük Trogir óvárosát és piacát, ahol helyi finomságokat lehet bezserezni - sajtok, sonkák, olívaolaj, stb. A várost elhagyva a Krka nemzeti park felé vesszük az irányt, majd Knin várából teszünk egy pillantást a mesés vidékre. A tengerparti útra a Velebit hegység kezdeténél térünk vissza. Karlobag-ig a 8-as út legjobb szakaszán fogunk haladni, mely a motoros körében igen közkedvelt szakasza ennek az útnak. Karlobagban egy kis pihenőt tartunk, majd mielőtt tovább folytatnánk utunk előbb felkapaszkodunk a Velebit hegység legszebb kilátójához. Ezen a napon egészen Crikvenicáig fogunk motorozni, ahol a szállásunk is lesz.

4. nap: Crikvenica - Zágráb
Utolsó napon Crikvenicából indulunk útnak a túra végpontja felé Zágrábnak. A tengerpartot elhagyva a Velebit hegységen keresztül Ogulin irányába haladunk, kellemesen kanyargós útvonalon, melyet minden motoros nagyon szeret. Ez a gyönyörű tájakon átvezető útszakasz egészen Kárlovácig vezet majd. Ott autópályára hajtunk az autópályára hajtunk, majd még Zágráb előtt egy pihenőnél véget ér ez a fantasztikus túra. Innentől már mindenki egyénileg utazik tovább

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 275
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 490
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: €335
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
✔ Félpanziós ellátást a túra teljes időtartamára - reggeli és vacsora
✔ Egy igazi vajdasági reggelit az indulás napján
✔ Belépőt Tito atombunkerébe - ARK-D0
✔ Autópálya használati díját a szerbiai szakaszon
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS
Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
275 eurótól


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26824