Please log in

Registration Forgot password


Comment
Szlovéniából Horvátországba motoros túra
Departure date May 24, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 20
Arrival date: May 27, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1650 Appr. speed: None Tour id: 5871
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
A Júlia Alpokon keresztül a Horvát tengerpartra! Mesés borvidék, Bledi tó környéke, Vrsic hágó, predjamai vár, Isztriai félsziget, Cres, Krk és az adriai tengerparti út! Így megyünk Szlovéniából Horvátországba!

Egy igazán fantasztikus 4 napos motoros túrára invitálunk. Szlovénián keresztül, bejárva a Júlia Alpok legszebb útvonalait, Horvátországba megyünk az Adriai tengerpartra, ahol meglátogatjuk az Isztriai félszigetet valamint Cres és Krk szigeteket. Motorozunk a fantasztikus Adriai tengerparti úton, átkelünk a Velebit hegységen és még a Plitvicei nemzeti parkon keresztüla Rastoke vízeséshez is ellátogatunk.

Ezen túrán motorozol mesés borvidéken az Osztrák - Szlovén határ mentén, úgy fogod érezni mintha Toszkánában lennél. Majd a méltán híres Osztrák 69-es úton ami a motorosok kedvenc játszótere. Szlovéniába fantasztikus szerpentineken fogsz megérkezni, ahol mesés kilátásban lesz részed. Motorozol a hadifoglyok által épített hágon, az Isonzó (Soca) völgyében, megnézed Napólen hídját, a predjamai várat, majd megérkezel kis Toszkánába, vagyis az Isztriai félsziget belsejébe. Itt a völgyben tornyosuló Motovunban megpihensz, mielőtt az Adria partján megszálnánk. Megnézet Cres és Krk sziget legszebb helyeit, megismered az Adriai út fantasztikus szerpentinjeit. Átkelsz a Velebit hegységen, a Plitvicei nemzeti parkon, majd megcsodálod a Rastoke vízeséseket mielőtt véget érne ez a túra. Ezt kínáljuk neked ebben a 4 napban. Jössz?


1. nap: Nagykanizsa (HUN) - Kranjska Gora (SLO)
Ennek a túrának a találkozási pontja Nagykanizsa (Magyarország) környékén lesz. (Előreláthatólag az M7-es Zalakomári pihenőjénél) A találkozási pontra délelőtti órákban kell megérkezni (10 óra előtt nem!). Annak érdekében hogy elkerüljük az unalmas, egyhangú és zsúfolt főutakat és hogy tartani tudjuk a kényelmes üzemtervet, Mariborig autópályán fogunk menni. Majd létérve a pályáról Ausztria egyik legszebb borvidékén átvezető úton fogunk haladni, mielőtt a motorosok által kedvelt 69-es útra kanyarodnánk. Lavamünd után megcélozzuk Szlovéniát, ahová egy fantasztikus szerpentinen keresztül érkezünk meg. A napi szakasz vége a Vrsic hágó kezdeténél, Kranjska Gora-ban lesz.

2. nap: Kranjska Gora (SLO) - Rabac (CRO)
Reggel azonnal a Vrsic hágó meghódításával kezdjük a napot, amit annó orosz hadifogjok építettek. Innét leereszkedve az Isonzó folyó völgyében haladunk, majd folytatjuk utunk Tolmin felé, de még előtte megnézzük Napóleon hídját. Az első hosszabb megállónk a predjamai várnál lesz. Itt tartjuk az ebédszünetet is. Innét már szinte egy karnyújtásnyira van az Isztriai félsziget, ahol Motovun-t érintve érkezünk meg tengerparti szálláshelyünkre Rabacra.

3. nap: Rabac (CRO) - Starigrad (CRO)
Reggel időben útnak indulunk, hogy elérjük a kompot Brestova városkában, mellyel átkelünk Cres szigetre. A szigeten mesés szerpentineken haladunk gyönyörű kilátással az Adria vidékére. A szigetet bejárva Krk sziget felé vesszük az irányt, melyhez ismét egy kompjáratot kell igénybe vennünk. Krk szigeten keresztülhaladva érkezünk meg a motorosok körében méltán híres Adriai út - 8 sz. út, melyen igen élvezetes a kanyarok várnak egészen a szállásunkig, mely Starigrad városkában lesz.

4. nap: Starigrad (CRO) - Zágráb (CRO)
Indulás után a maslenicai híd felé haladunk tovább, majd egy balkanyarral a Velebit hegység mentén Plitivice felé haladunk tovább. Plitvicei nemzeti parkon keresztülhaladunk, majd Rastoke -nál megállunk gyönyörködni patakok és vízesések együttesében. A folytatásban Karlovacig gyönyörű tájakon és a motorosok szívét melengető utakon haladunk. Ott felhajtunk az autópályára, majd Zágráb előtti pihenőhelyen fejezzük a túrát és innét már mindenki egyénileg fojtatja hazafelé az útját.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 290
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 510
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 350
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
✔ Félpanziós ellátást a túra teljes időtartamára - reggeli és vacsora
✔ Az összes (2 darab) komphasználati díjat személyre és motorra - Cres és Krk
✔ Krk sziget hídjának használati díját
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS
Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
290 eurótól


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26824