Please log in

Registration Forgot password


Comment
Az Adria gyöngyszemei motoros túra
Departure date May 30, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 20
Arrival date: June 3, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1800 Appr. speed: None Tour id: 5872
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Gyere és fedezd fel az Adria legszebb szigeteit! Motorozz fantasztikus utakon, lélegzetelállító táj kíséretében, majd kalandozz egy kicsit Bosznia mesés vidékén!

Ezen a motoros túrán megismerheted az Adria mesés vidékét, a legszebb szigeteit - Hvart és Korculat, mindezt megfűszerezve Bosznia legszebb városaival! Gyere velünk és fedezd az "Adria gyöngyszemeit", éld át a régi emlékek hagyatékát.

Először a Kvarner öbölbe megyünk, majd ott az Adriai úton haladunk Dalmácia felé. Megnézzük a Krka vízeséseket, eltöltünk egy - egy éjszakát Hvar és Korcula szigetén, bejárjuk a Peljesac félszigetet, majd felkeressük Bosznia két legszebb városát is - Mosztárt és Szarajevót, az utóbbiban el is töltünk 1 éjszakát. Ez az 5 napos motoros túra egy igazán kitűnő kikapcsolódást biztosít és olyan útvonalra csábít ami nem szokványos! Gyere velünk te is!


1. nap: Nagykanizsa (HUN) - Starigrad (CRO)
Ennek a túrának a találkozási pontja Nagykanizsa (Magyarország) környékén lesz. (Előreláthatólag az M7-es Zalakomári pihenőjénél) A találkozási pontra délelőtti órákban kell megérkezni (10 óra előtt nem!). Itt rövid eligazítás után kezdetét veszi a túra. Az első szakaszt autópályán tesszük meg egészen Karlovacig (Horvátország), így elkerülve az unalmas, egyhangú, zsúfolt főútvonalakat. Karlovac után letérünk a pályáról és a 23-as úton fogunk haladni az Adriai tengerig, egészen pontosan Senj városig. Itt érjük el az Adriai utat (8-as) melyen egészen Starigrad városkáig megyünk ahol a szállásunk lesz.

2. nap: Starigrad (CRO) - Hvar sziget (CRO)
Starigrad -ból indulva elkerüljük Zadar forgalmas környékét ezzel együtt az Adriai utat is elhagyjuk egészen Sibenik-ig. Viszont mielőtt elérnénk Sibeniket megállunk a Krka vízeséseinél. (Fakultatív program a vízesések megtekintése) Visszatérve a tengerparti útra egészen Split-ig haladunk, majd ott ismét elkanyarodunk egy kis hegyi utacska felé, hogy elkerüljük a forgalmas főutat. A tenger mellé Omisnál fogunk ismét visszakanyarodni és Makarska-ig meg sem állunk. Ott egy kis pihenő után komppal átkelünk Hvar szigetére, ahol az éjszakát is tölteni fogjuk Hvar városkában.

3. nap: Hvar sziget (CRO) - Korcula sziget (CRO)
Ezen a napon a motorozás és a kompozás fogja egymást váltogatni. Először ismét átszeljük Hvar szigetét, hogy komppal visszatérjünk az tengerparti útra, ahol egészen Ploce-ig fogunk menni. Itt ismételten kompra szállunk, hogy a Peljesac félszigetre átkelhessünk. A cél a félsziget túloldalán lévő Orebic, ahol vár ránk egy rövid, erre a napra az utolsó komp utazás, mellyel Korcula szigetére érkezünk meg. Korcula többek között arról is híres, hogy a legenda szerint itt született Marco Polo. Az éjszakát ezen a mesés szigeten töltjük.

4. nap: Korcula sziget (CRO) - Szarajevó (BIH)
Reggel még vár ránk egy utolsó komp út mellyel visszatérünk a Peljsac félszigetre. Viszont ez alkalommal végigmotorozunk a félsziget lágyan kanyargó útjain egészen Ston városig, ahol is az a falerődítmény húzódik mellyel valamikor védték a félsziget bejáratát. Innét ismételten a tengerparti út lesz a sláger egészen Neumig, Bosznia egyetlen tengerparti városáig. A folytatásban elhagyjuk az Adria vidékét és Boszniában fogunk haladni, ahol megnézzük a mesés Mosztár óvárosát és öreg hídját. A nap végén Szarajevóba fogunk megérkezni ahol az éjszakát is töltjük. Vacsora a fantasztikus hangulatú óvárosban lesz, majd a nap levezetéseként meglátogatjuk a szarajevói sörgyár sörözőjét, ahol mindig fergeteges a hangulat.

5. nap: Szarajevó (BIH) - Horgos (SRB)
Szarajevót elhagyva mesés hegyvidéken, vadlovakkal tarkított fensíkokon és fantasztikus szerpentineken haladunk Szerbia irányába. Újvidéknek tartva azt a Fruska Gora hegyen átkelve érjük el, majd ott autópályára hajtunk, melyen tovább haladunk Horgosnak (Magyar – Szerb határátkelő), ahol ez a csodálatos túra véget ér.


▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 360
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 645
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 430
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
✔ Félpanziós ellátást a túra teljes időtartamára - reggeli és vacsora
✔ Az összes (2 darab) komphasználati díjat személyre és motorra - Hvar szigetre
✔ Az összes (2 darab) komphasználati díjat személyre és motorra - Korcula szigetre
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS
Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
360 eurótól


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26824