Please log in

Registration Forgot password


Comment
Fedezd fel Írországot motoros túra 2018. augusztus 4. és 12. között
Departure date Aug. 4, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 12
Arrival date: Aug. 12, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1700 Appr. speed: None Tour id: 5891
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Varázslatos táj, mely misztikus képzeleteket kelt, tapintható történelem! Gyere velünk és fedezd fel az Ír-sziget mesés vidékeit! Garantáljuk hogy a rabjává fogsz válni!

Írország nem nagy ország, mégis számtalan látnivalóval és mesés tájakkal vár mindenkit. Varázslatos élményben lesz része annak, aki idelátogat. Csodálatos tengerpartok és ódon városok, ősi temetkezési helyek és kőkeresztek, romos várkastélyok és körtornyok, csobogó vízesések és természeti szépségek

Gyere velünk erre a varázslatos túrára és járd be velünk ennek a szigetnek minden látnivalóját. A túra Dublinból indul és először az északi részeket fedezzük fel. Megszállunk Belfastban, Észak- Írország fővárosában mely az Egyesült Királyság fennhatósága alá tartozik. Megnézzük az Óriások útját, a Gleanveagh Nemzeti Parkot, Slieve League szikláit, Galway várost, Burren vidékét, a Moher sziklákat, Dingle félszigetet, a Kerry kört, Killarney nemzeti parkot és még sorolhatnánk a sok csodás tájat amit érinteni fogunk. Egy biztos ezen a túrán mindent látni fogsz amiért legalább egyszer érdemes ideutazni.


1. nap: Érkezés Dublinba, Írországba
Ezen a napon utazunk Dublinba, Írország fővárosába. Jelentkezéskor mindenki eldöntheti, hogy egyénileg szervezi utazását vagy pedig megbíz bennünket a kiutazás szervezéssel és közösen a csapattal együtt utazik. Megérkezésünk után elfoglaljuk a szállásunkat, átvesszük s felszerelést és a motorokat, majd a vacsora alkalmával csapunk egy bemutatkozást.

2. nap: Dublin (IRL) - Belfast (UK)
Reggeli után útra kelünk, hogy felfedezzük Észak-Írország szépségeit. Első megállónk a Trim kastély lesz, mely a legnagyobb Normann kastély Írországban. Innét a Brú na Bóinne (Bend of the Boyne) neolitikus kamrasírok, állókövek, kőkörök és más megalitikus régészeti leletekhez megyünk. A folytatásban tovább haladunk északnak és belépünk Észak-Írország területére. Itt a Mourne hegységen átkelve érkezünk meg Belfastba, ahol a szállásunk is lesz. Ez egy viszonylag rövid napi szakasz esz így akad majd bőven idő Belfast felfedezésére.

3. nap: Belfast (UK) - Letterkenny (IRL)
Reggel indulás után először a Carrickfergus, normann váránál tartunk egy fotószünetet, majd továbbutazunk a gyönyörű és változatos Antrim tengerpart mentén, a világ egyik legszebb tengerparti útján. Útközben megézzük a Carrick-a-Rede szigetnél lévő kötélből készített függőhídat, melyen a bátrabbak átkelhetnek. Érkezés a világörökség részét képező Giant's Causeway-hez, más néven Óriások útjához, ahol megcsodálhatjuk a 60 millió évvel ezelőtt, a természet ereje által formálódott, többségében hatszögletű oszlopokat. Innét Bushmills felé kanyarodunk ahol megnézzünk Írország legrégebbi, működő Whisky párlóját. Szállásunk ismét Írországban lesz már Latterkenny területén.

4. nap: Letterkenny (IRL) - Ballina (IRL)
Indulás után a Derryveagh hegység szívében elterülő Gleanveagh Nemzeti Park felé vesszük az irányt, melynek lenyűgöző természeti szépsége magával fog ragadni. Ez egy vadregényes, csillogó tavakkal tűzdelt, kísértetiesen gyönyörű vidék. Innét a Slieve League sziklákhoz megyünk, mely a legmagasabb szikla a térségben az Atlanti óceán partján. A folytatásban a W.B Yeats országaként is ismert Sligo megyén keresztül a napi szállásunkhoz megyünk, mely Ballina környékén lesz.

5. nap: Ballina (IRL) - Galway (IRL)
Ezen a napon először az Atlanti óceán partvidékével ismerkedünk meg. Áthaladunk a Ballycroy nemzeti parkon, majd teszünk egy pihenőt Westportban, melyet az írek csak a nyugat Velencéjének emlegetnek. Innét a Kylemore Apátság felé vesszük az irányt, ahol megnézzük a kastélyt és gyönyörű kertjei, majd majd folytatjuk utunk Galwayba. A várost gyakran emlegetik úgy mint a legírebb, hiszen talán az egyetlen hely az országban ahol még hallani az utca emberét írül beszélni. Szállásunk Galway környékén lesz.

6. nap: Galway (IRL) - Killarney (IRL)
Déli irányba indulunk útnak a Burrenen, a tengerparti mészkőmezőn keresztül. A karsztvidéken keresztül vezető út "holdbéli tájhoz" hasonlítható, ám mégis lenyűgöző táj. Megállunk az egyik legszebb és leghíresebb természeti jelenségnél, az óceán fölé falként magasodó Moher szikláknál. A folytatásban megnézzük a Bunratty Kastéllyt és a lábánál elterülő Skanzent. Innét a Dingle félszigetre megyünk, ahol csodálatos a panoráma, az Atlanti-óceán sziklás, szaggatott partvidéke fog elkápráztatni. Érdekes módon, talán itt érzi át az ember leginkább a Smaragd-sziget múltját és szépségét. Szállásunk Killarney környékén lesz.

7. nap: Killarney (IRL) - Waterford (IRL)
Reggeli után a túra egyik legszebb látnivalója következik. A napi szakaszunk a sziget egyik legszebb panorámaútján kezdődik. Barangolás a Kerry-gyűrűn, mely Írország dél-nyugati partvidékének egy nagy félszigetét foglalja magába. Itt találhatók Írország legmagasabb hegyei, innen nyílik csodálatos panoráma a Dingle öbölre. Megnézzük a Muckross kastélyt, mely a Muckross tó partján található.
Utunkat Corc majd Woterford felé folytatjuk. Szállásunk Waterford környékén lesz.

8. nap: Waterford (IRL) - Dublin (IRL)
Első utunk az Arany-völgy lapálya fölé emelkedő Cashel sziklájához, mely Írország "Akropolisza", rajta XI-XIII. századból származó vár és székesegyház romjaival. Wicklow megyébe, melyet Írország zöld kertjének is neveznek. Zömében mesés hegyi útszakaszokon érünk Glendaloughba. Dublinba átkelve a Wicklow hegységen keresztül érkezünk meg. Még ezen napon leadjuk a motorokat és belevetjük magunkat Dublin éjszakai életébe.

9. nap: Hazautazás Dulinból, Írországból
Mielőtt elutaznánk Dublinból, lesz még egy kis idő a várost felfedezni. Természetesen ez fakultatív program. Közvetlen járattal fogunk hazautazni.
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 2090
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 3190
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: €2550
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban, a nélkülözhetetlen helyi hangulattal
✔ 8 reggelit
✔ 8 vacsorát
✔ Repülőjegy és transzfer árát
✔ Motorok szállítását Dublinba (Írország) és a túra végén Dublinból (Írország) haza - biztosítással
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén, tipustól függően, a részvételi díj max. 30% - 40%-át tartalmazza a bréleti díjnak!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

UTAZÁS A TÚRA KEZDŐPONTJÁHOZ REPÜLŐVEL

Ezen a túrán szükséges repülős utazás igénybevétele a túra kezdőpontjához, ami jelen esetben Dublin lesz Írországban. Amikor jelentkezel erre a túrára meg kell eldöntheted, hogy szervezetten a túraszervező szervezésében vagy egyénileg saját szervezésben utazol a kezdőponthoz. (pl. Angliából vagy más országból jössz, esetleg több időt szeretnél abban a városban tölteni ahonnét a túra indul, stb.)

Kérlek vedd figyelembe, hogy a repülőjáratok időpontja változhat, így nekünk is változtatni kell az indulás időpontját. Ez azt jelenti hogy max. 1 vagy 2 nappal indulhatunk előbb illetve később. Természetesen ez nagyon ritkán fordul elő, de ha erre a túrára jelentkezel ezt is számításba kell venned!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORKERÉKPÁR BEGYŰJTÉSE A SZÁLLÍTÁSHOZ

Amenniyben saját motorral vágsz neki a túrának, úgy azt az indulás dátuma előtt legkésőbb 5 nappal át kell adnod a szállítást végző cég telephelyén. Amennyiben nincs időd rá, esetleg rosszak az időjárási körülmények vagy csupán kényelmi szempontok alapján nem tudod eljuttatni a motoroad az általunk megadott címre, ebben az esetben kérheted tőlünk annak elszállítását. Ez egy külön szolgáltatást melynek a költségeit nem tartalmazza a részvételi díj! Ennek költsége függ attól milyen messziről kell a motort elszállítani! Természetesen a motor hazaérkezése után vissza is tudjuk szállítani hozzád amennyiben igény lenne rá!

A motorkerékpár szállításhoz történő begyüjtéssel kapcsolatos információkért, árakért lépj velünk kapcsolatba!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORSZÁLLÍTÁS

- A motorok indulás előtt min. 5 nappal az általunk megjelölt telephelyen át kell adni szállításra
- A szállítást egy erre kialakított tehergépjármű segítségével végezzük
- Az átvételkor minden motorkerékpárt lefényképezünk, ezeket a képeket még azon a napon a tulajdonosnak átküldjük emailben, hogy igazolni tudjuk a motor milyen állapotban került átvételre
- A motorok 4 ponton kerülnek rögzítésre szállítás előtt. A sérülékeny részeket betekerjük fóliával! Az általunk elvégzett rögzítés komolyabb mint amit a kompon vagy vonaton alkalmaznak!
- A motorokat zárt csomagtérben szállítjuk, nem nyitott futón!
- A szállítás során a rakomány (motorok) biztosítva vannak!
- A motoros ruházatot valamint a nagyobb csomagok a motorokkal együtt kerülnek szállításra, nem pedig repülővel!
- Amennyiben az oldal dobozokat le kell venni a motorról, akkor azokat külön fóliában tekerve elcsomagoljuk, hogy ne sérülhessen az utazás során!
- A motorokat hazaérkezés után 3-4 nappal ugyan azon a telephelyen lehet átvenni, mint amelyiken át lett adva szállításra szállításra!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
Motoros: 2090 EUR; Motoros utassal: 3190 EUR; Motoros egyágyas szobában: 2550 EUR


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26885