Please log in

Registration Forgot password


Comment
Kalandok a Pireneusokban motoros túra 2018. szeptember 15. és 22. között
Departure date Sept. 15, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 12
Arrival date: Sept. 22, 2018 Difficulty: 3 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1650 Appr. speed: None Tour id: 5892
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Fantasztikus motoros túra a Pireneusok hegyvonulatai között, gyönyörű környezetben, kis forgalmú utakon, ahol a motoros paradicsomban érezheted magad!

Ezen a motorostúrán kis forgalmú - rejtett - utakon fogunk haladni a Pireneusokban, mely arról ismert mint az egyik motoros paradicsom a világon. A túra több mint 90% szerpentines utakon vezet, ahol szinte alig van forgalom, ha ehhez hozzá adjuk a lenyűgöző látványt, máris megkapjuk az életre szóló motoros élményt.
A Pireneusok mesés hegyvonulatai választják el egymástól Spanyolországot és Franciaországot. Ez a motoros túra végig a határ mentén halad, követve a hegyvonulatokat és a kanyargó utakat. Ezt vegyítve ez a hely tényleg egy motoros paradicsom.

1. nap: Érkezés Barcelonába (ESP)
Ezen a napon érkezünk direkt repülőjárattal Barcelonába (Spanyolország). Transzfer vár bennünket, mely egyenesen a szállodába fog vinni, ahol a motorjaink is várnak már bennünket. Ez a napot az “akklimatizálódásra” szánjuk. A nap fennmaradó részében, lehetőség nyílik városnézésre, pihenésre, strandolásra… Este egy közös vacsorával kezdjük a ráhangolódást a Pireneusok motoros túrára.

Lehetőség van természetesen egyénileg Barcelonába utazni, vagy akinek kedve van és ideje engedi még egy plusz túra keretein belül el is motorozhat! Természetesen ebben az esetben módosul a részvételi díj! Ezeket az opciókat jelentkezéskor kell jelezni!

2. nap: Barcelona (ESP) - Carcassonne (FRA)
A motoros túra a történelmi emlékekben gazdag mesés Barcelonából veszi kezdetét. Ezen a napon hátunk mögött hagyjuk ezt a várost és megkezdjük utazásunkat a Pireneusok hegyvonulatai között. Szebbnél – szebb hágókon, tájakon fogunk áthaladni, ahol tökéletes aszfalt és kanyarok várnak ránk. Útközben betérünk egy két meseszép Katalán kisvároskába is. A motoros élmények gyűjtésének ezen a napon Franciaországban Carcassonne városkában érnek véget. Ez a városka mondhatja magáénak Európa legnagyobb középkori várát.

3. nap: Carcassonne (FRA) - Bielsa (ESP)
Ezen a napon többször is átszeljük majd a határvonalat Spanyol– és Franciaország között. Utunk Andorra-n keresztül vezet, majd folytatjuk utunk a Pireneusok lenyűgöző vidékén. Ezen a napon élvezni fogjuk a Pireneusok teljes szépségét és a forgalomtól mentes szerpentineket. A nap végére a mesés Monte Perdido nemzeti parkba és Bielsa városkába fogunk megérkezni.

4. nap: Bielsa (ESP) - Formigal (ESP)
Reggel mesés táj, vízesések csordogálása és a friss hegyi levegő fogad bennünket. Elfogyasztjuk a reggelinket, mert az előttünk álló napi szakaszhoz szükségünk lesz az erőre. Legalább öt hágó vár ránk ezen a napon, melyek útminősége és vidéke mesés élményekkel fog gazdagítani bennünket. Ezeken az útvonalakon már többször elhaladt a Tour de France kerékpárverseny mezőnye is. A legismertebb hágó amin áthaladunk a Tourmalet. A nap végére egy mesés hegyi kisvárosba érkezünk meg – Formigal, mely télen a síelőket nyáron pedig a motorokat és túrázókat látja vendégül.

5. nap: Formigal (ESP)- Formigal (ESP)
Ezen a napon úgy fogsz ébredni mintha otthon lennél, mert nem lesz csomagolás, ugyanis ez a pihenőnapod! Sétálhatsz a városban, kirándulhatsz a hegyekbe, vagy egy rövid gurulás keretein belül ellátogathatsz Pamplonába, ahol az éves bikafuttatást szokták rendezni. Természetesen mi is felkínálunk neked alternatív programot erre a napra, melyet a túravezető koordinál.

6. nap: Formigal (ESP) - Cardona (ESP)
Ezen a napon búcsút intünk a mesés Tena völgyének. A napi szakaszt azzal kezdjük, hogy átkelünk egy meseszép hágón, majd leereszkedünk az Aragóniai Pireneusokba. Az utunk során még négy hágót hódítunk meg, melyek el fognak bennünket kápráztatni szerpentinjeikkel és útközben megismerhetjük a tipikus pireneusi falvakat is. A napi szakasz vége a mesés Cardona városkában lesz, mely sóbányáiról, valamint a dombtetőn álló 8. századi váráról híres. A várból mesés kilátás nyílik a városra.

7. nap: Cardona (ESP) - Barcelona (ESP)
Elhagyjuk a Pireneusok hegyvonulatait és a Montserrat hegység felé vesszük az irányt. Mielőtt visszatérnénk Barcelonába, még elkápráztat bennünket a Montserrat varázslatos tája és mesés szerpentinjei. Barcelonában megérkezve elfoglaljuk a szállásunkat, leadjuk a motorokat és még jut időnk pihenni, strandolni vagy várost nézni.

8. nap: Hazautazás Barcelonaból (ESP)
Transzferrel a szállodából a barcelonai repülőtérre megyünk. Direkt járattal fogunk Budapestre érkezni, ahol hivatalosan is véget ér ez a mesébe illő motoros túra.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 1490
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 2400
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: €1850
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban, a nélkülözhetetlen helyi hangulattal
✔ 7 reggelit
✔ 7 vacsorát
✔ Repülőjegy és transzfer árát
✔ Motorok szállítását Barcelonaba (Spanyolország) és Barcelonaból (Spanyolország) vissza - biztosítással
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén, tipustól függően, a részvételi díj max. 30% - 40%-át tartalmazza a bréleti díjnak!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

UTAZÁS A TÚRA KEZDŐPONTJÁHOZ REPÜLŐVEL

Ezen a túrán szükséges repülős utazás igénybevétele a túra kezdőpontjához, ami jelen esetben Barcelona lesz Spanyolországban. Amikor jelentkezel erre a túrára meg kell eldöntheted, hogy szervezetten a túraszervező szervezésében vagy egyénileg saját szervezésben utazol a kezdőponthoz. (pl. Angliából vagy más országból jössz, esetleg több időt szeretnél abban a városban tölteni ahonnét a túra indul, stb.)

Kérlek vedd figyelembe, hogy a repülőjáratok időpontja változhat, így nekünk is változtatni kell az indulás időpontját. Ez azt jelenti hogy max. 1 vagy 2 nappal indulhatunk előbb illetve később. Természetesen ez nagyon ritkán fordul elő, de ha erre a túrára jelentkezel ezt is számításba kell venned!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORKERÉKPÁR BEGYŰJTÉSE A SZÁLLÍTÁSHOZ

Amenniyben saját motorral vágsz neki a túrának, úgy azt az indulás dátuma előtt legkésőbb 5 nappal át kell adnod a szállítást végző cég telephelyén. Amennyiben nincs időd rá, esetleg rosszak az időjárási körülmények vagy csupán kényelmi szempontok alapján nem tudod eljuttatni a motoroad az általunk megadott címre, ebben az esetben kérheted tőlünk annak elszállítását. Ez egy külön szolgáltatást melynek a költségeit nem tartalmazza a részvételi díj! Ennek költsége függ attól milyen messziről kell a motort elszállítani! Természetesen a motor hazaérkezése után vissza is tudjuk szállítani hozzád amennyiben igény lenne rá!

A motorkerékpár szállításhoz történő begyüjtéssel kapcsolatos információkért, árakért lépj velünk kapcsolatba!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTORSZÁLLÍTÁS

- A motorok indulás előtt min. 5 nappal az általunk megjelölt telephelyen át kell adni szállításra
- A szállítást egy erre kialakított tehergépjármű segítségével végezzük
- Az átvételkor minden motorkerékpárt lefényképezünk, ezeket a képeket még azon a napon a tulajdonosnak átküldjük emailben, hogy igazolni tudjuk a motor milyen állapotban került átvételre
- A motorok 4 ponton kerülnek rögzítésre szállítás előtt. A sérülékeny részeket betekerjük fóliával! Az általunk elvégzett rögzítés komolyabb mint amit a kompon vagy vonaton alkalmaznak!
- A motorokat zárt csomagtérben szállítjuk, nem nyitott futón!
- A szállítás során a rakomány (motorok) biztosítva vannak!
- A motoros ruházatot valamint a nagyobb csomagok a motorokkal együtt kerülnek szállításra, nem pedig repülővel!
- Amennyiben az oldal dobozokat le kell venni a motorról, akkor azokat külön fóliában tekerve elcsomagoljuk, hogy ne sérülhessen az utazás során!
- A motorokat hazaérkezés után 3-4 nappal ugyan azon a telephelyen lehet átvenni, mint amelyiken át lett adva szállításra szállításra!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
Motoros: 1490 EUR; Motoros utassal: 2400 EUR; Motoros egyágyas szobában: 1850 EUR


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26874