Please log in

Registration Forgot password


Comment
Tiroli Alpok motoros túra
Departure date July 4, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 15
Arrival date: July 8, 2018 Difficulty: 3 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1800 Appr. speed: None Tour id: 5926
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Gleccserek, hágók, látványutak, szerpentinek, olasz kávé és fantasztikus hangulat vár téged is! Gyere velünk Ausztriába és a Tiroli Alpok mesés vidékére!

Ezen a túrán az Alpok egyik legszebb régiójába, Tirolba fogunk elkalauzolni téged. Tirolról elsőként a zöld alpesi legelők, a hatalmas hegyek, a virágos rétek és persze Ausztria legjobb sípályái jutnak eszünkbe. Pedig ez a vidék gleccsereket, alpesi tavakat és kiváló motoros utakat tartogat az ide érkezők számára. Ezért csábítunk téged is erre a vidékre.

A túra Ausztria határától veszi kezdetét és végigvezet szinte az egész országon. Elsként Graz környéki hegyekbe, majd a Nockbergi régióba megyünk. Érinteni fogjuk a Lienzi Dolomitokat, a Staller Sattel hágót. Átlépünk Dél-Tirolba is és motorozunk a Jaufenpass-on, a Timmelsjoch hágókon. Megnézzük a Silvretta panorámautat, a Kühtai régiót, a Gerloss panoráma utat. Majd végezetül a Sölkenpass-t, Wildalpent és Meriazell vidékét. Talán tömören ennyi lenne ez a túra, de ezt csak akkor tudod meg ha velünk tartasz erre a mesés vidékre!

1. nap: Sopron (HUN) - Villach (AUT) - éjszakai vonat
A motoros túra az Osztrák határtól, egészen pontosan Sopronból (Magyarország) veszi kezdetét a délelőtti órákban. Innét Graz irányába indulunk el, hogy az ottani hegyek szerpentinjeivel ismerkedhess meg, majd a Nockbergi régión felé vesszük az irányt mielőtt megérkeznénk Villach környéki szállásunkra.

2. nap: Villach (AUT) - TÖtz (AUT)
Reggel útnak indulunk a Lienzi Dolomotik irányába, ahol először találkozhatsz a csipkés szélű hegyekkel, ami a táj jellegzetessége. A folytatásban Olaszország felé haladunk tovább, amihez a Staller Sattel hágót vesszük igénybe. Itt a Dél-Tiroli régióban fogunk motorozni, ahol egy kis ízelítőt kapsz a Dolomitok mesés szépségéből is. Mielőtt megérkeznénk a napi szakasz végére Ötz városkába, még átmotorozunk a Jaufenpass és a Timmelsjoch hágókon és panoráma utakon. Ebből az utóbbi egy fizetős út, de semmi gond hiszen ezzel neked nem kell törődnöd, hiszen mi rendezzük helyetted is. Szállásunk 2 éjszakára az Ötz-i régióban lesz.

3. nap: Ötz (AUT) - Ötz (AUT)
Ezen a napon nem kell reggel csomagolni, mivel csillag túrázunk egyet. Így kényelmesen csomagok nélkül tudod magad átadni a motorozás élményének. Először a Silvretta fizetős látványút felé vesszük az irányt, majd innét északnak tartunk a Flexenpass -on keresztül és a picit bekukkantunk Voralbeg tartományba is. Nagyon sok kisebb nagyobb hágót fogunk érinteni mire a nap végére a Fernpass -on keresztül ismét Ötz-völgye felé vesszük az irányt.

4. nap: Ötz (AUT) - Schladming (AUT)
Elhagyjuk az Ötz-völgyét Kühtai irányába, elhaladunk Innsbruck mellett és a Zillertali régió felé vesszük az irányt. Motorozzunk a Gerloss alpesi úton, ami szintén egy fizetős látványút. Itt megállunk megnézni a Krimml vízesést, majd Kitzbühel érintésével a Berchtesgadener Alpok felé haladunk. A Sasfészeknek is helyet adó hegyvidék csodálatos vidéke fog elkápráztatni, mielőtt a Filtmoosi látványúton keresztül megérkeznénk a Schladmingi régióba, ahol a szállásunk is lesz.


5. nap: Schladming (AUT) - Sopron (HUN)
Reggeli indulás után megcélozzuk a Plöckenpass -t majd Mariazell felé vesszük az irányt Kapfenberg felől. Onnét ismét délnek tartva Bécsújhely alatt fogunk megérkezni Sopron környékére ahol ez a túra befejeződik. Innét már mindenki egyénileg, saját útvonalon fog hazáig utazni.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 385
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 670
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 465
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
✔ Minden nap reggelit, összesen 4
✔ Minden nap vacsorát, összesen 4
✔ Timmelsjoch alpesi út használati díját
✔ Silvretta magas hegyi út használati díját
✔ Gerlos alpesi út használati díját
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS
Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL € 385; MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL € 670; MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL € 465


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26865