Please log in

Registration Forgot password


Comment
Fekete erdő motoros túra 2018. július 10. és 15. között
Departure date July 10, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 15
Arrival date: July 15, 2018 Difficulty: 3 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1450 Appr. speed: None Tour id: 5927
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Kakukkos órák, vízimalmok, schwarzwaldi sonka, népi építészeti remekművek, a Duna forrása és szebbnél szebb tájak, városok várnak téged is Németország egyik legszebb vidékén, a Fekete erdőben!

A Fekete-erdő, ha másról nem is de a Dunáról, vagy a ’80-as évek végi és ’90 -es évek elejei német TV sorozatról, a Klinikáról biztosan eszedbe jut. Németország eme régiója igen népszerű a motorosok körében is, a mesés táj mellett fantasztikus motoros útvonalakkal vár téged is Schwarzwald.

Ezen a túrán meglátogatjuk a Bódeni tó vidékét, a Rajna vízesést, Duna forrását, Feldberget, Glottertalban a Klinika épületét, Shconachban az óramúzeumot, Gutachban az építészeti remekműveket, Brinkmann professzor házát… Mindent amit itt egyszer látni kell!

Annak érdekében hogy minél többet tudjuk a a Fekete-erdő területén barangolni, Bécsből éjszakai vonattal utazunk a Feldkirchbe, a svájci határhoz. Innét vágunk neki az izgalmas túrának. Természetesen nem kötelező vonattal utazni. Amennyiben időd engedi és szívesen végigmotoroznál Ausztrián, akkor részünkről ennek semmi akadálya, csupán a jelentkezés során a feldkirchi találkozást kell választanod.

Részletes napi program
1. nap: Bécs (AUT) - Feldkirch (AUT) - éjszakai vonat
Az igazi motoros túra Feldkirchből (Ausztria) veszi kezdetét, viszont ide el is kell jutnia minden résztvevőnek. Mi éjszakai vonattal utazunk Bécsből Feldkirchbe, a svájci határhoz. A vonat a bécsi nyugati pályaudvarról indul szombat este, a beszálláshoz legkésőbb 9 órára kell ide megérkezni. Természetesen van lehetőség Feldkirchi csatlakozáshoz is. Ebben az esetben nincs más dolgod csupán a jelentkezéskor megadnod hogy vonattal jössz Bécsből, vagy Feldkirchben csatlakozol a csapathoz.

2. nap: Feldkirch (AUT) - Freiburg (GER)
A túra Feldkirchből reggel 9 óra körül fogja kezdetét venni, innen indulunk a Fekete-erdő irányába. Először északnak, majd a Bódeni tó partjának tartunk, ahol egy kicsit elidőzünk. Mielőtt elérnénk úti célunkat, még meglátogatjuk a Rajna vízesést. Innét már “egyenes” út vezet Fekete-erdei főhadiszállásunkig, melynek Freiburg mesés városa ad otthont. Itt 3 éjszakát fogunk eltölteni.

3. nap: Freiburg (GER) - Freiburg (GER)
Ezen a napon csomagok nélkül vághatsz neki az útnak, ugyanis Freiburg-ból foguk csillag túrázni minden nap. Északnak indulunk el először Schonach-i óraparkba, majd a Gutach nemzetéi építészeti remekműveihez megyünk. Egész nap szebbnél-szebb tájak kíséretében haladunk. Megkóstoljuk majd a híres Schwarzwaldi sonkát is. Szinte egészen Baden-Baden városig megyünk, ahonnét utunk ismét délnek Freiburg irányába fog tartani, kellemes szerpentinek és mesés tájak között.

4. nap: Freiburg (GER) - Freiburg (GER)
Ezen a napon Freiburg-tól délre fogunk motorozni. Első utunk Feldberg környéke, majd Schuchsee. Innét a Fekete-erdei Klinika sorozat egyik forgatási helyszínéhez megyünk, mégpedig Brinkmann professzor házához. A folytatásban sem fogunk unatkozni, ugyanis a Fekete-erdő legszebb részén fogunk haladni. Mesés tájak és szerpentinek kísérik utunkat egész nap. Úgy tervezzük, hogy sokat megállunk majd, hogy tudj gyönyörködni a tájban. A nap végén ismét Freiburg-ba térünk vissza.

5. nap: Freiburg (CHE) - Feldkirch (AUT)
Búcsút intünk Freiburg-nak és Glottertal felé vesszük az irányt. Itt megnézzük a Fekete-erdei Klinika másik fogatási helyszínét, magát a klinikát. Felfedezzük a Feldberg hegy másik oldalát, majd a Titisee-nél egy picit pihenünk. Folytatásban aDuna forrásaihoz megyünk, majd még kalandozunk egy picit ezen a régión mielőtt ismét Ausztria, vagyis Feldkirch felé vennénk az irányt. A vonathoz este 8 órára kell megérkeznünk. Aki egyénileg utazott a túra kezdetéhez Feldkirchbe attól is elköszönünk, majd feltesszük a motorokat a vonatra.

6. nap: Hazautazás Bécsből (AUT)
A vonat reggel 8 óra körül fog megérkezni a bécsi nyugati pályaudvarra. A motorok átvétele után, mindenki egyénileg utazik haza.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI - VONATTAL BÉCSBŐL

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 695
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 1180
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 770
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI - FELDKIRCHI TALÁLKOZÁSSAL

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 450
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 820
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 525
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
✔ 3 reggelit
✔ 3 vacsorát
✔ Vonatos utazás választása esetén vonatjegy árát Bécs-Feldkirch és Feldkirch -Bécs útvonalon 4 személyes hálófülkében, mely a reggelit is tartalmazza
✔ Vonatos utazás választása esetén a motor vasúti szállítását Bécs – Feldkirch és Feldkirch – Bécs útvonalon
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS
Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI - VONATTAL BÉCSBŐL MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL€ 695; MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL € 1180; MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL € 770; MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI - FELDKIRCHI TALÁLKOZÁSSAL MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL € 450; double MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL € 820; MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL € 525


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26813