Please log in

Registration Forgot password


Comment
Cseh sörök és kastélyok motoros túra 2018. július 11. és 15. között
Departure date July 11, 2018 Tour type Társas gurulás Max group size: 15
Arrival date: July 15, 2018 Difficulty: 2 Organizer: MotoAvantura
Distance: 1800 Appr. speed: None Tour id: 5928
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
Téged is várnak a nosztalgikus hangulatot árasztó városok, kastélyok, kézműves sörüzemek, egy igazi sör wellness! De ha csak söröznél egy jót akkor is itt a helyed!

Csehországról általában mindenkinek két dolog jut először az eszébe. Az egyik Prága, a másik pedig a finom sörök. Viszont ezeknél sokkal több érdekes és mesés dolog található ebben az országban, melyet ezen a motoros túrán mind meg is mutatunk neked.

A túra Sopron környékéről veszi kezdetét. Átszeljük Ausztria felső részét Mariazell felé, majd érintve Duna mentét, hogy Csehországba érkezünk meg. Ceske Budojeviceben két napot fogunk letölteni, innenl teszünk egy kört a híres kastélyok és várak mentén: Vörös kastély (Crvena Lhota), Jindrichuv Hradec, Hluboka, Rozmbrek, Cesky Krumlov. folytatásban megnézzük a híre Plzeni sörgyárat ahola Pilsner Urquell sört készítik, majd Chodova Plana kisvárosba megyünk ahol a Chadovar sörgyár mellet egy igazi sör wellnessben lesz részünk. Útközben megnézzük Tabort és bejárjuk Karlovy Vary mesés városát. Chadova Planaból Brno felé vesszük az irányt, de most nem MotoGP futam miatt, hanem az ott készülő Pegaz sör és annak kis üzeme miatt érkezünk. Útközben megnézzük Kutna Hora csontkápolnát és barangolunk egy kicsit Morvaország legszebb részein is.

Gyere velünk te is ha szeretnéd megismerni Csehország legszebb helyeit, belekóstolni helyi kézműves sörökbe és egy fantasztikus hangulatú motoros túrán vennél részt.


1. nap: Sopron (HUN) - České Budějovice (CZE)
A motoros túrát Sopron (Magyarország) környékéről indítjuk a délelőtti órákban (kb. 10 óra). Ide kell megérkezni majd mindenkinek. Aki messziről érkezik, meg is szállhat előző este a környéken.
Első napon neki vágunk az Osztrák utaknak. Bécsújhely elkerülésével Kalte Kuchl felé haladunk, ahol megtartjuk az ebédszünetet. Innét Meriazell felé vesszük az irányt, majd Linz felé folytatjuk utunk. Fogunk egy kicsit a Duna mentén is haladni, mielőtt Csehország felé kanyarodnánk. A nap végére České Budějovice -be fogunk megérkezni. Ebben a városban 2 éjszakát fogunk eltölteni.

2. nap: České Budějovice (CZE) - České Budějovice (CZE)
Ezen a napon teszünk egy kört a mesés Cseh városok, kastélyok és várak között. Indulás után először Hluboka kastélyt nézzük meg, majd Jindrichuv Hradec és a Vörös kastély (Crvena Lhota) következik. Innét délnek tartva Lipno érintésével Rozmberk kastélyt nézzük meg. Cesky Krumlov hangulatos óvárosában teszünk egy sétát, mielőtt visszaérkeznénk České Budějovice -be.

3. nap: České Budějovice (CZE) - Chodova Plana (CZE)
Elhagyjuk České Budějovice -t és hogy egy igazi sörwellness szállodába menjünk tovább. Útközben megnézzük Tabor városát, ami valamikor a husziták központja volt. Innét lankás vidékeken haladva egészen Plzen-ben megyünk ahol megnézzük a híres Pilsner Urquell sörgyárat. Innét északnak Karlovy Vary -ig megyünk, ahol egy kicsit elidőzve körbejárjuk a mesés várost. Karlovy Vary -tól egy nagyon rövid szakaszt kell már megtennünk a Chodovar sörgyár és szálloda komplexumig, ahol először gyárlátogatás lesz kóstolóval egybekötve, majd egy vacsora és aki szeretné kipróbálhatja a sörwellnesst is.

4. nap: Chodova Plana (CZE) - Brno (CZE) hegység
Chodova Plana -t elhagyva ismételten dombos, lankás terülteken haladunk, Prágát elkerülve. Első hosszabb megállónk Kutna Hora csontkápolnánál lesz. A folytatásban vár bennünket Morvaország legszebb vidéke és a MotoGP futamokról ismert város Brno. Igaz mi most nem egy verseny, sokkal inkább az itt készülő Pegaz sör miatt érkezünk ide. Szállásunk szintén egy sörüzemmel egybeolvadt szálloda lesz, így aki belemerül a kóstolásba annak nem kell sokat sétálni a szobájáig.

5. nap: Brno (CZE) - Győr (HUN)
Brno -ból indulunk útnak Szlovákia felé. Itt még egy kicsit barangolunk a Kis-Kárpátokon és annak környékén, majd Magyarország felé vesszük az irányt. A túra végpontjához a kora délutáni órákban van a tervezett érkezés, mely Győr környékén lesz.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

- MOTOROS - SAJÁT MOTORRAL: € 315
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)

- - MOTOROS UTASSAL - SAJÁT MOTORRAL: € 565
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN - SAJÁT MOTORRAL: € 390
(Motoros egyedül egy szobában)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

Részvételi díj tartalmazza:
✔ Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillagos), a helyi jellegeknek megfelelően
✔ Minden nap reggelit, összesen 4
✔ 2 nap vacsorát
✔ Pilsner Urquellsörgyár látogatást kóstolóval egybekötve
✔ Chadovar sörgyár látogatást kóstolóval egybekötve
✔ Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról
✔ Ajándékcsomag
✔ Túra vezetést


Nem tartalmazza a részvételi díj:
✖ Üzemanyag
✖ Italfogyasztás
✖ Baleset és utasbiztosítás
✖ Személyes szükségleteket
✖ Minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

BÉRMOTOR LEHETŐSÉG

Nincs motorod de szeretnél részt venni ezen a motoros túrán? Ki szeretnél próbálni egy másik motort? Megoldjuk! Tudunk neked bérmotort biztosítani a túra helyszínén.

Amennyiben ezen a túrán szeretnél bérelt motorral részt venni, mindenképpen kérj tőlünk előzetes ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Bérmotor választása esetén annak költségét nem tartalmazza a fenti részvételi díj!

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT BÉRELHETŐ MOTORRA

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

TÚRAVEZETŐK

A jelentkezők létszámától függően amennyiben a létszám megköveteli 2 vagy több profi túravezetőt biztosítunk a motoros túra lebonyolítására!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
KÍSÉRŐ AUTÓ SZOLGÁLTATÁS
Ezen a motoros túrán lehetőségünk van kísérő autót indítani, mely szállítja a csomagokat, technikai segítséget nyújt, stb. A szolgáltatás elindításához min. 6 motoros jelentkezőnek kell igényelnie azt a jelentkezéskor.

A kísérő jármű költsége megoszlik az azt igénylő résztvevők között!

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

MIN. 6 JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A TÚRA MEGRENDEZÉSÉHEZ (AZ UTAS NEM SZÁMÍT BELE!)

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.motoavantu...

Menetrend, program(ok):
https://www.motoavantu...

Koltsegek:
MOTOROS € 315; MOTOROS UTASSAL € 565; MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN € 390


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26865