Please log in

Registration Forgot password


Comment
CSAJOK A MOTORON...!!! Romantikus VENEZIA ! Motoros kirándulás velencébe kizárólag hölgyek részére!
Departure date March 4, 2019 Tour type Társas gurulás Max group size: 24
Arrival date: March 11, 2019 Difficulty: 2 Organizer: mrjeans
Distance: 1400 Appr. speed: 80 Tour id: 5987
Tour type: Társas gurulás


Participants:    2 persons 1 motor
Description:
A motoros társadalom folyamatosan változik. A szakértők szerint hamarosan a motorosok 20% -t a motoros hölgyek teszik ki!!
Már jó pár éve érik a gondolat hogy a motoros hölgyek részére miért nincs motorostúra szervezve! Az útvonal és úti cél tekintetében a feleségem adott inspirációt, aki utasként is hű társam.
Igy ezt az űrt betöltve elindítjuk a motorozni szerető hölgyek (csajok) számára kiírt túráinkat!
A túra útvonalát és az úti célt a hölgyek speciális igényeihez és érdeklődéséhez köréhez szeretném mindig tervezni, pl. több megállás, könnyebben teljesíthető útvonalak, csajos programok stb.
Mivel férfi szemmel nézem a dolgokat ehhez a terveimhez várom a motoros "csajok" hozzáértő javaslatait hogy a hölgyek se maradjanak ki ezt a testet és lelket kitöltő sport és szórakozást jelentő örömből amit motorozásnak hívnak!
De térjünk rá az első és remélhetőleg nem utolsó túraútvonalunkra!

Az első napon nem túl korán indulnánk
Budapestről Nagykanizsa érintésével Mariboron át megérkezünk a Bledi tó mellé, ahol elfoglaljuk szállásunkat.
Ez a nap km-ben hosszabb, de mivel az út nagy része autósztráda nem kell megijedni, könnyen teljesíthető!
Ha az idők engedi körbe motorozzuk a Bledi tavat, és egy tóparti kávézóban megkóstoljuk a híres Bledi krémest!!
A második napon a bőséges reggeli után bevetjük magunkat a Szlovéniai
Triglavski nemzeti parkba. Ez a Júlia Alpok szíve! Felfedezzük ezt a vidéket, a forgalomtól mentesebb utakon!
A Júlia Alpok az Alpok egyik kiemelkedő gyöngyszeme. A legszebb hegyvidékek közé tartozó, rendkívül változatos mészkőhegység fantasztikus, csipkés csúcsaival, lélegzetállító vízeséseivel, kristálytiszta tavakkal és zöld és türkizkék folyóival kápráztat el minket a motorunk nyergéből.
Felkaptatunk Vrsic hágóra, megcsodáljuk a Mangart hegy lélegzetelállító kilátását. Innen lassan
lemotorozunk az olasz oldalra és folytatjuk utunkat egészen Lido di Jesolo-ig ahol elfoglaljuk szállásunkat. Aki merészebb, a tengeri fürdőzéssel próbálkozhat, de még ilyenkor hűvös a tenger.

Harmadik nap motormentes nap lesz. Lábon folytatjuk tovább a legközelebbi buszmegállóig. Egy kevés eur-t( utoljára 1 eu/fő) elmegyünk Punta Sabbione kikötőjébe ahol felszállunk a menetrendszerinti helyi motoros hajóra. A legromantikusabban és leglátványosabban nem lehetne megérkezni ide mint hajóval !! Egész napos városnézés , majd kellően elfáradva csoportosan visszahajózunk és kipihenjük magunkat a hotelben.

A negyedik napon búcsút intünk a fény városának és elindulunk Monfalcone város felé. Itt letérünk a sztrádáról és Tarvisio-ig, jó széles szinte golfpálya minőségű csodálatos hegyi utakon motorozunk végig. Austriába átlépve Villach - Bleiburg után a Szlovéniai Dravogradba érünk . A dráva folyó mellett végig haladva megcsodáljuk a folyó kanyarulatait és a radarral kitelepült rendőröket. Mariborban lesz az utolsó szállásunk.

Az utolsó napon hazafelé vesszük utunkat, lenti vagy Rédicsnél lépjük át a határt. Itt elbúcsúzunk, de csak egy rövid időre, remélve azt hogy újra találkozunk egy általam kiírt újabb túrán, vagy csak az úton üdvözölve egymást! Természetesen aki velem szeretne tovább jönni Budapestig az velem jöhet.


A túrán való részvétel alapvető feltétele a csoportban való haladás képessége és az egymás iránti tolerancia betartása mellett, az írott és íratlan szabályok betartása ! Kizárólag műszakilag megfelelően felkészített motorokkal lehet a túrán részt venni, kizárva ezzel a műszaki hibákból eredő időbeni elcsúszásokat. Minden féle motorral lehet jönni 200 cm3 felett.
A jelentkezők az indulás előtti napokban részletes úti tervet kapnak !
Minden nap indulás előtt megbeszéljük az előttünk álló úti tervet, amit nyomtatott formában mindenki kézhez kap. Út és baleset biztosítás kötése kötelező.
A túrán minden jelentkező a saját felelősségére vesz részt.


Ui.: A túrára elsősorban saját motort vezető hölgyeket várok de nem kizáró ok ha a barát vagy a férj másik saját motorral elkíséri párját!!!!

Jelentkezési határidő:
Bármi kérdés esetén elérhető vagyok
mrjeans@freemail.hu
tel: +36-30-345-14-97

Menetrend, program(ok):
1.nap: Budapest- Nagykanizsa-Lenti-Maribor-Bledi tó 520 km 2.nap: Bledi tó- Kranska Gora- Triglav-Bovec- Mangart-Sella Nevea-Udine- Jesolo 230 km 3.nap: Venezia 0 km 4.nap: Jesolo- Tarvisio-Villach-Ferlach-Bleiburg-Dravograd-Maribor 360km 5.nap: Maribor-Budapest 300km

Koltsegek:
Szállás: 250 euro reggelivel Benzin : motorfüggő kb. 150 euro kaja: egyénfüggő Egyéb: kb 50 euro


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here
Budapest Campona Shell benzinkút parkoló (mrjeans) Magyarország, Budapest

(térkép)
June 26, 2019, 7:30 a.m. June 26, 2019, 8 a.m. Budapest Campona Shell benzinkút parkoló Módosít Törlés
persons
motor

Hozzászólások:Participants: 2 Persons, 1 bikes
Budapest Campona Shell benzinkút parkoló, June 26, 2019, 7:30 a.m.
mrjeans (2)
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26898