Please log in

Registration Forgot password


Comment
2019 Mindent beleRraps szerpentin(Albánia)-Montenegró hegyei-Sarajevo
Departure date June 26, 2019 Tour type Szerpentin Max group size: None
Arrival date: June 29, 2019 Difficulty: 1 Organizer: greengos
Distance: 1600 Appr. speed: None Tour id: 5997
Tour type: Szerpentin


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
2019.06.27. – 06.30. Horgos – Zsabljak – Grabon – Szarajevo - Horgos , 4 napos
Egy igazán izgalmas, sokszinű motoros túra ahol lesznek kicsit hoszabb napi szakaszok is. Bejárjuk Szerbia egy szép részét, Montenegróban gyönyörű tájakon motorozunk, belekóstolunk egy csipetnyit az egzotikus és nyugati világtól elzárkózott Albániába, hogy átmotorozzunk az eggyik legszebb hegyi útvonalon. Majd ismét a fekete hegyek országa és gyönyörű természeti látványosságai, kiváló minőségű gyors kanyargós útjai várnak bennünket. Utolsó esténket pedig a varázslatos Sarajevóban töltjük, ahol találkozik a kelet a nyugattal.
1.Nap: Horgos (SRB) – Zsabljak (MNE):
Első napunk igazán hoszúra sikerült. Találka a Röszkei határátkelő után a szerb oldalon lévő Mol benzinkúton. Onnan Újvidék irányába indulunk. Átkelunk a Tarcal hegyen. Érintjük a közkedvelt szerb pihenőhelyet Zlatibort, majd folytatjuk utunkat a fekete hegyek országa felé. Áthajtunk a fényképezkedésre csábitó gyönyörű hidon a Tara folyón. Szállásunk és megérdemelt pihenőnk Zabljakon lesz a Durmitor nemzeti parkban.
2.Nap: Zsabljak (MNE) – Budva (MNE):
Reggeli után útra fel! Ismét megcsodáljuk a Tara hidat, majd a Tara folyó menti gyönyörű tájon kanyargó úton huzzuk a gázt és gyönyörködünk a kilátásban. Montenegróból Albániába látogatunk, hogy végigmotorozzunk egy 64 km hosszú fenséges útszakaszt, amiért sok motoros látogat ide, itt találharó a Hotit hágó, Rrapsh szerpentin. A magasból gyönyörköhetünk a Szkadári tóban. Ezután ismét egy határákelőhely és máris Montenegróban vagyunk. Az estét Budvában töltjük.
3.Nap: Budva (MNE) – Sarajevo (BiH):
Reggeli torna után motorra fel és indulunk! A tengerpartot elhagyva elérjük a P11 utat, itt lehet igazán élvezni a gyors kanyarokat. A Piva tavat elérve, már a gyönyörű tájra is több figyelmet kell szentelni. Szemet gyönyörködtető környezetben motorozunk tovább a Mratinje Dam duzasztó gát felé, majd a Piva folyó mentén egészen a határig. Átgurulunk a Zelengora nemzeti parkon. A Bjelasnica hegyben gyönyörködve érünk Sarajevó varázslatos városába, ahol igyekszünk kipihenni fáradalmainkat és lemosni az út porát a Sarajevói sörgyár sörözőjében.
4.Nap: Sarajevo (BiH) – Horgos (SRB):
Ha már mindenki megvásárolta a helyi jellegű emléktárgyakat, búcsút intünk Sarajevónak. Jó minőségű kanyargós úton motorozva haladunk a zvorniki tó irányába ahol visszatérünk Szerbiába. Újvidéknél felhajtunk az autópályára, amin a Horgos – Röszke hatátátkelőhely előti utolsó pihenőhelyig haladunk, következő közös túránkig itt búcsúzunk el egymástól.

Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel – 280 euró
Motoros utassal francia vagy 2 ágyas szobában – 500 euró
Motoros egyágyas szobában – 340 euró


Részvételi dij tartalmazza:
 Szállást a túra teljes időszekára minimum 3 csillagos szállodában
 3 reggeli
 3 vacsora
 Autópálya dij
 Túravezetés
 Ajándékcsomag
Részvételi dij nem tartalmazza:
 Baleset és utas biztositás
 Üzemanyag
 Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatást mely nem lett felsorolva

Érintett látványosságok :Tara kanyon, Tara hid, Hotit hágó. Rrapsh szerpentin, Piva tó, Piva kanyon, Zelengora nemzeti park, az egzotikus Sarajevó – Bascsarsia,

A túrán való részvétel nem ajánlott:
 chopperrel
 600 ccm alatti motorral

Menetrend, program(ok):
www.greengos.hu

Koltsegek:


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Hoterkep
Hirdetések
Member count: 26990