Please log in

Registration Forgot password


Comment
Indul a szezon-irány a tengerpart!!! 2019.04.17-20.
Departure date April 17, 2019 Tour type Társas gurulás Max group size: 8
Arrival date: April 20, 2019 Difficulty: 2 Organizer: MotorralEuropaban
Distance: 1500 Appr. speed: None Tour id: 6008
Tour type: Társas gurulás


Participants:    0 persons 0 motor
Description:
4 napos motoros túra Horvátországba, az adriai tenger legnagyobb félszigetére, Isztriára és a Kvarner öböl két legnagyobb szigetére: Cres, Krk. Végigmotorozzuk a a Jadranska Magistralat és széles mosollyal nyugtázzuk a mesés kanyarokat. Ilyenkor még kevés a turista, gyér a forgalom, úgyhogy gázt neki! Napfény, tenger, hegyek és mesés tájak hívogatnak minket, hogy ezt a pazar helyet bemotorozzuk. A napi fáradalmakat 4* hotelekben pihenjük ki és az esti sör előtt-után-közben élvezzük a wellnesst, na meg a gasztronómiát. 4 hónap pihi után ránk is fér!

1., Nap Szerda
Pécs(H)- Rabac(HR) 470 km
Pécsről indulunk, áthaladunk Barcson, majd továbbra is nyugatnak haladva célba vesszük Horvátország fővárosát, Zágrábot. Egy rövid autópálya szakaszt követve bevesszük magunkat a hegyekbe és a tengerpartig ezen kanyargunk. Útközben áthaladunk a Risnjak nemzeti parkon is, mely mesés látványt és motoros élményeket nyújt. Átkapcsolunk tengerparti üzemmódba. Napunkat egy pazar „motoros út” bemotorozásával zárjuk. Balra tenger, jobbra hegyek és ez a szakasz telis-tele van jól tapadó kanyarokkal.

2., Nap Csütörtök
Rabac(HR) – Selce(HR) 310km
A bőséges reggeli után belecsapunk a lecsóba. Motorozás, szerpentinezés, majd jöhet a kikötő. Átúszunk Cres szigetére (bátrabbak, fakultatív) a többiek kompoznak. Megcsodáljuk, hogy milyen az Isztriai félsziget a szigetről, kicsit fordítva. Bejárjuk az egészet! A forgalom kicsi ilyenkor és rengeteg motoros van. Szuper kanyarokkal teli utakon térünk vissza a szárazföldre, miközben áthaladunk a hídon, mely összeköti Krk szigetét a szárazfölddel.

3., Nap Péntek
Selce(HR) – Makarska(HR) 380km
Irány a tengerparti út, a JADRANSKA MAGISTRALA. Kanyar, kanyar, kanyar. Balról hegyek és jobbról a tenger kísér utunkon. Maslenica hídnál kötelező a fotó. Zadart elkerülve meg sem állunk Primosten óvárosáig. Ebéd, pihi. ”Rozmárok” fürödhetnek. Jön a 8-as további szakasza. Trogir, Omis és a Sveti Jure lábánál elfogyasztjuk a vacsorát egy jó hideg sörrel.

4., Nap Szombat
Makarska(HR) – Pécs(H) 470km
Minden jónak egyszer vége lesz.
Reggeli után indulás. Még utoljára magunkba szívjuk a tenger illatát, aztán HAJRÁ, vár a jó Magyar föld. Átmászunk a hegyeken és irány Bosznia. Egy rövid horvát szakasz után érkezünk Barcsra, ahol a túra is befejeződik.

Menetrend, program(ok):
www.motorraleuropaban.hu

Koltsegek:
240€ félpanzióval


Meeting points
( Add new meeting point )
Address Region Coordinates Arrival here Leaving here Note I join here

Hozzászólások:Participants: 0 Persons, 0 bikes
Felhokep
Hirdetések
Member count: 26922