7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Társ keresés!
Következő oldal

Mosquito 398 2014. április 2. 13:22   Válasz erre: 395
Atyám,még elkárhozol.. :))) :D

kawa70 397 2014. április 2. 13:21   Válasz erre: 381
Miért, vsn baratod? :D

Bedouin 396 2014. április 2. 13:19   Válasz erre: 395
Te milyen maradi vagy!
A tuba, na az kemény :D

László_atya 395 2014. április 2. 13:13   Válasz erre: 394
Ha úgy látod, hogy tudtomon és akaratomon kívül rávilágítottam olyanra, amin érdemes elgondolkodni, akkor valamelyest elértem, amit akartam. ;)

Épp akartam amúgy mondani, hogy szerintem elmondtuk, amit akartunk, lépjünk tovább és beszéljünk inkább a zenérõl. Csináltad már zongorán? :)))))))

jazzy 394 2014. április 2. 13:06   Válasz erre: 387
Hát,az Én stílusom,már csak ilyen. Bár szerintem nem olyan vérlázító,meg annyira komolyan sem kell venni. Én sem veszem magamat komolyan. Ez a fórum,talán nem is errõl szól.De lenne egy ötletem: Elengedhetnék ezt a fonalat. Én maradok ilyen,amilyen. Ha kapok egy magas labdát,biztos lecsapom. Néha meg dobálom õket. Hogy neked,vagy másoknak nem jön be,hát kinek a pap...
Na ez most fura lesz: Azért köszönöm! Valószínûleg tudtodon,akaratodon kívül történt,de rávilágítottál bizonyos dolgokra,amin érdemes elgondolkodnom...

László_atya 393 2014. április 2. 13:06  
Velem is megtörtént, onnan gondolom, hogy sanszos. :) De mivel orvos nem vagyok (és a nickem ellenére pap sem - hosszú történet :) ), egyáltalán nem biztos, hogy így van. Kitartás!

Bedouin 392 2014. április 2. 13:03   Válasz erre: 388
Lövésem sincs ki lehetett aki pozitív dolgokat mondhatott rólam :))))

Bedouin 391 2014. április 2. 13:02   Válasz erre: 390
Hát mikor kiszedte, azt mondta remek, megvan minden része :)
Csak azt nem értem ezek a dolgok miért éppen velem történnek?
Ha így megy tovább, estére papot kell hozzám hívni :((((

László_atya 390 2014. április 2. 12:45   Válasz erre: 383
Sanszos, hogy bent maradt egy darabka... :(
Addig is pálinka.

Gixef 389 2014. április 2. 12:38   Válasz erre: 386
Nem kocsmázunk!!:-)))

Jam Clerk 388 2014. április 2. 12:32   Válasz erre: 382
Na tessék, az ember már a barátaiban sem bízhat :)

László_atya 387 2014. április 2. 12:31   Válasz erre: 380
Értem, amit mondani szeretnél, csupán egyetlen szempontot felejtesz ki a gondolatmenetbõl: Nem biztos, hogy mindenkinek "bejön" az a stílus, amit felveszel. Ezzel te sem és senki sem tud mit kezdeni, mert mindenkinek nem lehet (és nem is kell) megfelelni. Aztán vannak olyanok, mint például én, akik ha valamivel kapcsolatban ellenvéleményük van, nem húzzák meg magukat, hanem elmondják. Az ilyen embereket leginkább bunkónak nyilvánítják és rögtön azt vágják a fejükhöz, hogy irigy, bántani akar másokat, elítél, hadd ne soroljam, pár jelzõt találhatsz a lenti kommentekben. Pedig - és itt már csak a magam nevében beszélek - nem így van. Ha már szóba hoztad, az én sorsom sem rózsafüzérekkel szegélyezett, illatos párnákkal kirakott út volt, egy-egy eseményét valószínûleg te sem tudod elképzelni, mert például remélhetõleg veled szülõként nem történt meg a legrosszabb, amit egy szülõnek sosem lenne szabad átélnie. Velem (velünk a feleségemmel) megtörtént, de errõl ennyit, nem ide tartozik.
Szóval megismétlem, amit már korábban is írtam: Kizárólag arról írtam véleményt, amit itt olvashattam tõled korábban. Nem a valós személyedrõl, mert nem beszéltem veled, nem tudom, hogy milyen kajákat szeretsz, milyen filmeket nézel, milyen zenét hallgatsz, hogyan fõzöl, 150-nél elkezded-e püfölni a hátam, szereted-e a sört, véded-e a természetet de nem úgy, mint a sötétzöldek, mond-e neked az a név valamit, hogy Piett admirális, satöbbisatöbbi.

És itt volt a legkomolyabb félreértés: Te (és még néhányan) a személyed elleni támadást emlegették részemrõl, holott ez nem így volt.

Remélem ezzel tisztáztam a dolgokat.

VVLaci 386 2014. április 2. 12:29   Válasz erre: 384
De csak óvatosan gargalizálva, nem mint a kocsmában! :-)

VVLaci 385 2014. április 2. 12:28   Válasz erre: 380
Jazzy-jazzy! Mire számítottál? Hiszen TAVASZ van, dühöngenek a ...szteronok! :-)))))))

Vidámság legyen, a többi nem számít! :)

Gixef 384 2014. április 2. 12:25   Válasz erre: 383
Pálinkát nem próbáltad??????????????Többet ér mint a sok sz.r amit beszedsz!!!:-)

Bedouin 383 2014. április 2. 12:17   Válasz erre: 382
Az áldóját, de hisz én eléggé elviselhetetlen tudok lenni :)
Fõleg most, mert még mindig iszonyatosan fáj a fogam helye, pedig múlt hét keddjén már kihúzták és nem szûnik a rontás :(
Azt nem hiszem, hogy begyulladt volna, mert a gyulladásnak nem jó a meleg és mikor megyek szaunázni akkor elmúlik a fájás :-O
Már több levél pirulát beszedtem, de eddig hasztalan :(
A dokinéni, mikor utamra engedett azt mondta, hogy 10-14 nap a gyógyulás, hát azt még kivárom, de ha nem "múlik pontosan", akkor leölöm magam.

jazzy 382 2014. április 2. 11:51   Válasz erre: 381
Azt azért nem hinném :) Neked meg szerintem több van,mint gondolnád. Hogy név nélkül árulkodjak,beszéltem valakivel,szóba kerültél,és nagyon pozitívan nyilatkozott rólad. :)

Bedouin 381 2014. április 2. 11:31   Válasz erre: 380
Te hallodé :)
Lassan több barátod lesz, mint nekem :))))))))))

jazzy 380 2014. április 2. 11:21   Válasz erre: 375
Köszönöm,ez tényleg jól esett!
Én sem haragszom senkire,csak kezd sok lenni az adok-kapok. És rosszul viselem,ha ok nélkül és igazságtalanul támadnak. De tényleg nem vagyok egyik sem. Viszont nem ezért jöttem fel ide. Igen,az Én hibám is egy kicsit,mert nem gondoltam,hogy egy kis pajzán humor,ilyen irányba visz majd! De Én tényleg ilyen vagyok! (Ilyen is.)
Kacér,pajzán,csipkelõdõ,stb... És nem igazán értem,hogy mért baj ez? Miért kéne szerénynek,meg visszafogottnak lennem,ha egyszer nem vagyok az? Bár azért ez nem minden helyzetre igaz. Mások megítélésében,például kifejezetten az vagyok,mert olyan dolgokon mentem már keresztül,amiket itt sokan el sem tudnának képzelni,és pontosan tudom,hogy egy-egy élethelyzet hogyan tudja az ember addigi világképét és gondolkodás módját 180 fokkal megfordítani. Ezért nem ítélek meg,vagy el másokat, még akkor sem,ha nekem esetleg nem tetszõ dolgot mûvelnek,mert nem tudhatom,hogy egy adott helyzetben Én nem ugyan azt tenném-e? És nem szívesen írtam az elõzõ sorokat sem. Mert nem szivesen bántok másokat,még a magam védelmében sem.
De igazad van,maradok,mert több jót kaptam,mint kevésbé jót.
Sorszámot,meg senkinek sem kell húznia,mert elsõ sorban barátokat keresek,az meg nem sorszám függõ!
Részemrõl is béke és szeretet!

Forestman 379 2014. április 2. 11:15  
Kedves Motoros Társaim !
Én is elég régen itt vagyok (ezen a földön is)s láttam (olvastam) egyet s mást.Nincs gond a viccekkel csipkelõdésekkel stb. sem.Sõt ! Kell is a jó hangulathoz !
De...!!
Vannak határok ! Ebben az esetben a fórumok nevei illetve amiért létrejött.
Társkeresés !
Sajnos vannak és voltak, és lesznek is , akik bomlasztanak és rendesen kifordítják a leírt dolgot ! -Itt nem azokra gondolok akik kellõ jó humorérzékkel írnak ! - És általában azok akiknek valami módon nem az adott topikban van a "helyük"nem is beszélve sokszor az arctalanság és a névtelenség mögé rejtõzést.Sajnos a sok év alatt itt megfordult már jó pár.
És azért egyet nem lehet letagadni !
Hogy az évek alatt igenis elvesztette a legtöbb fórum a létjogosultságát, vagy ha úgy tetszik a varázsát.
Nos kedves motoros társak akinek inge .................................szóval lehet öltözni vagy vetkõzni ! és hogy mi pasik mit szeretünk az egyéni és ez a nõi nemre is áll.

Utólag meg talán nem kell már a bizonyítványt magyarázni !

Bubó Doki 378 2014. április 2. 11:13   Válasz erre: 187
A 187-es beírásom.....abbiza!

" Lányok!
Bocs, hogy a pálya szélérõl belevau, de nekem úgy tûnik, mintha vadászni szeretnétek.....márpedig kevés férfiember van, aki szereti ezt......inkább a vadász szerepét hagyjátok meg az arra hivatottaknak. A nagyon határozott csajokat kevesen szeretik. Ha a beszólásokat elhagyjátok, lehet hogy jobb lesz az eredmény. Ezért próbáljátok valahogy szolídabban.........drukkolok Nektek!
Az öreg Bubó Doki "

Azéé jó látni, hogy megint az öreg bagolynak lett igaza...(részben)
Pedig hogy le lettem ugatva.....!

Világbéka.......

Penzi 377 2014. április 2. 11:05   Válasz erre: 374
Kedves Jazzy, az általam leírtak fõleg Tiger soraira volt válasz .
„Az Õ bizonyítványának fekete foltja a László atya által is kifogásolt "frivol" stílus, mert azt a látszatot keltheti (különösen más nõk számára), hogy ez a nyerõ, befutó módszer az érdeklõdés felkeltéséhez, de akár csak egy kis motorozási élmény eléréséhez is.” az említett nyerõ, befutó módszerre írtam, hogy nekem ez soha ………
És igen, jelen esetben az empátiám nem kognitív.
Szerénység ? Nálad mindenképpen szerényebb .....

tsanyi 376 2014. április 2. 10:34   Válasz erre: 374
Kár, hogy ez lett, de sajnos megjósolható volt, párszor a lányaim átélték ezt, nem véletlenül nem fórumozik egyik sem........amúgy küldjek privátot?....én ilyet sajnos nem szoktam, az életem nyitott könyv, de aki igényli annak szívesen...:)))

László_atya 375 2014. április 2. 10:22   Válasz erre: 374
Sõt, Jazzy, még én is azt kérem, hogy maradj itt, jó helyen vagy. A megoldandó helyzetek elõl a gyávák és a gyengék menekülnek el. Ami keveset megosztottál magadról, az alapján sem gyávának, sem gyengének nem tûnsz.
A harmadik szempont az intelligencia. Az ilyen helyzetekbõl tanulni érdemes, nem pedig elutasítani és sértõdötten bevágni az ajtót magunk után. És ezzel egyáltalán nem "oktatni" akarok. Én magam is mindig a saját káromon tanultam, de az nem épp a legkellemesebb módja a tanulásnak, bár valószínûleg a leghatásosabb.

Szóval maradj csak itt, nem véletlenül zártam az elõzõ üzenetemet azzal, hogy részemrõl béke és szeretet. Azért sorszámot még nem húznék... :)))

jazzy 374 2014. április 2. 09:53  
A rengeteg privát üzenetre válaszolva,és megköszönve:
Köszönöm szépen,aranyosak vagytok,hogy maradásra bírnátok! Maradhatnék is,hiszen mint olvashattátok,meg tudnám védeni magam,az ilyen és hasonló magánvéleményektõl,de semmi kedvem a sárdobáláshoz. Fõleg,ha olyanok dobálnak,akiket sosem bántottam. Itt jegyezném meg kedves Penzi,hogy a szerénységnél van sokkal fontosabb emberi tulajdonság. Empátia,mások megértése,és elfogadása,olyannak,amilyen.Egyébként ha számodra olyan fontos a szerénység,Te miért nem vagy az? A szerény ember,nem bánt,vagy sérteget másokat,nem hangoztatja büszkén a véleményét olyas valakirõl,akit nem is ismer,nem állítja saját magát példának "Nekem még udvaroltak. Rám még vadásztak" Nem hangoztatja,hogy szerény,egyszerûen azért, mert az. Ahogyan Te írsz,és véleményt alkotsz, néhány, az írásaimból kiragadott mondat alapján,nos az cseppet sem szerény!
Ismét elnézést azoktól,akik így ismeretlenül is kedvelnek,és akiket Én is megkedveltem. Én már csak ilyen vagyok. Ha nem tudok leírni egy humoros,Uram bocsá' pajzán mondatot anélkül,hogy pár magát intelligensnek (két ellel) tartó ember nyiltan,vagy kevésbé nyiltan le ne k..vázna,vagy pálcát ne törne felettem,köszi,inkább kimaradok a beszélgetésbõl.
Tanulság:
Szerintem mindenki szûrje le ebbõl a sajátját!

Penzi 373 2014. április 2. 09:41  
Akkor most válaszolnék több hozzászólásra .
Nem vagyok álszerény, aki ismer az tudja, hogy nem játszom meg magam . Szeretem a humort és még értem is, tisztában vagyok az értékeimmel ( mert vannak ) …Én is voltam itt társ/társaságkeresõ több évvel ezelõtt, 4 éve vagyok együtt a párommal, akit itt ismertem meg, de eszembe nem jutott volna ilyen módon felhívni magamra a figyelmet és én ettõl érzem Nõnek magam ……KawaÉvivel voltak összetûzéseink, nem mindenben értünk egyet, de most az Õ és László atya hozzászólása áll a legközelebb hozzám. És higgyétek el, nem irigységbõl……..

Fido71 372 2014. április 2. 09:14   Válasz erre: 365
Na, de az álszerénység sem szimpatikus jellemvonás... ;)

x3x3x 371 2014. április 2. 08:41   Válasz erre: 39
:-) ...ez akkor egy ilyen társkeresõ tüptürü vagy mi? :-)

kispeti 370 2014. április 2. 08:37   Válasz erre: 369
Érdekes így kívülrõl figyelni! :-)

Tiger 369 2014. április 2. 08:23   Válasz erre: 367
Pedig hidd el nem akartam:-)) Azért köszi:-) Csak hát JÁTÉK ez az egész, én sem tehettem, hogy kimaradjak:-)

kispeti 368 2014. április 2. 08:04   Válasz erre: 367
Bocsi, ez én voltam! :-)))

becki 367 2014. április 2. 08:03   Válasz erre: 366
Megent igazat szóltál Barátom! :-)

Tiger 366 2014. április 2. 07:59  
Tanulság van? Nem nagyon. Talán csak kettõ:
-"Nem minden arany, ami fénylik" és ez minden szereplõre egyaránt igaz.
- A hozzám hasonló öreg fórumozók már nagyon sok hasonló esetet megéltek itt. Jómagam 15-20 olyan nevet említhetnék, akik hasonlóképpen "felkeltették" a férfiközösség érdeklõdését. Többségük még azelõtt eltûnt, (csalódottság, támadások, zaklatások, félreértettség, stb. miatt), hogy megismerhettük volna. Látni is talán csak a Dani látta mindnyájukat, na de róla tudjuk....:-)
Szerintem ebbõl a történetbõl az ifjú hölgy, már tudjuk kétszeres anyuka, jött ki legjobban.
Az élet más területein nehéz ilyen hamar,ilyen kevés befektetéssel, energiával ekkora mértékû figyelmet kivívni.
A visszaigazolások pedig önbizalom és jó közérzet növelõek.
Ha hamar terhessé váltak ezek mégis számára, az csak rólunk férfiakról állít ki rossz bizonyítványt .
Az Õ bizonyítványának fekete foltja a László atya által is kifogásolt "frivol" stílus, mert azt a látszatot keltheti (különösen más nõk számára), hogy ez a nyerõ, befutó módszer az érdeklõdés felkeltéséhez, de akár csak egy kis motorozási élmény eléréséhez is.

Van valami, amit viszont már biztos,hogy nem lehet elvenni jazzytõl.
Ez pedig az a feltehetõen nagyon nagy számú privát üzenet, melyet a napokban kaphatott.
Mind-mind egy egy életrajz, jellemrajz, viselkedési minta, példa a férfi társadalom gondolkozásáról, életfelfogásáról, nõkrõl vallott, alkotott attitûdjérõl.
Férfiként engem mondjuk marhára nem érdekelnének ezek a levelek, de elképzelem, hogy nõként olvasva mennyi élettapasztalatot és lehet akár még intellektuális vagy emocionális élményt is meríthet valaki belõle. Vagy rendesen elborzadhat a közönségességtõl esetleg az önkritika teljes hiányától.
Ettõl persze még nem biztos, hogy az eredeti vágy megvalósul:-)

Penzi 365 2014. április 2. 07:56   Válasz erre: 362
Részemrõl úgy érzem elég intelligens vagyok, ( két LL )humorérzékem is van, a soraidat olvasva én mégis a szerénységet hiányolom, az egyik legfontosabb emberi tulajdonságot .........

Penzi 364 2014. április 2. 07:43   Válasz erre: 328
Danika, ugyan mitõl lenne savanyú ? :-)))))

gabo67 363 2014. április 2. 02:35  
tsanyi látod kukába dobhatod a sorszámot:(
jazzy miért is nem maradsz? mert pár negatív véleményt írtak, card le, és ne hagyd, hogy elmenjen a kedved :))

jazzy 362 2014. április 1. 23:14  
Na Kedveseim!
Ezennel lezártam a "savazzunk Jazzyre fórumot"
Pár szó búcsúzóul:Elõször is köszönöm azoknak,a "hozzámszólásait",akik nem csak felületesen olvasgatnak. Mert azért van itt pár emberke,akinek feltûnt,hogy a humoros,csipkelõdõs,és elismerem,kicsit provokatív írásaim mögött,nem feltétlenül szexpartner keresés áll.A kételkedõknek üzenném,hogy a képeken Én vagyok! A külsõmre tett pozitív megjegyzéseket köszönöm,de azt gondolom,hogy ez nem érdem,pusztán adottság. Idõvel elmúlik. Nekem is van kislányom,meg kisfiam is. Már nem is olyan kicsik. A kislányom 15 a kisfiam 17 és több mint 10 éve egyedül nevelem õket és nagyon helyes és értékes emberkék lettek. Az "anyagias hozzászólásra"reagálva : Fent tartok három lakást, két kamasz gyereket,meg segítem az Édesanyámat is. Mind ezt teljesen egyedül. Pont nem okozna gondot, hogy mennyi jut motorozásra. Azoknak a kedves "hozzámszólóknak" pedig,akik ügyeletes r..ancot kreáltak belõlem,ajánlom,olvassák végig kellõ odafigyeléssel,inteligenciával,humorérzékkel (ha van nekik) újra az írásaimat. Különös tekintettel arra,amit a korrektségrõl írtam.Egy biztos,vitathatatlan tény,hogy senki nem állta meg õket szó nélkül.
Nos Én innentõl magatokra hagylak Titeket, pezsegjetek tovább nélkülem!
Akit érdekel a lány,aki ekkora vihart kavart egy pohár vízben,az megtalál privátban.
Üdv:
Jazzy

passz 361 2014. április 1. 23:00  
Ha nem kerül felülre ez a topik neve, észre se vettem volna hogy van ilyen. Ezek után résen leszek ;)

hegemonia 360 2014. április 1. 22:51  
akinek csak a nyálcsorgatás marad... :)

banier 359 2014. április 1. 22:34   Válasz erre: 250
Sziasztok. Pedig a képen csinos csajszi van , szép motoron.

kawa70 358 2014. április 1. 22:09   Válasz erre: 357
Mondanám én sûrûn..........

KawaÉvi 357 2014. április 1. 22:07   Válasz erre: 356
Erre vártam Barátom. Erre a mondatodra, amit már olyan régen hallottam! :-)

kawa70 356 2014. április 1. 22:02   Válasz erre: 354
Na? Mehetek Veled? De vegyél akkor egy rendes motort :D

Zara1969 355 2014. április 1. 21:57   Válasz erre: 352
:DDD

KawaÉvi 354 2014. április 1. 21:56   Válasz erre: 352
Téged Laci elviszlek én is a hátamon. Ha megállunk elég ha leteszed a lábad, oldaltámaszra már nincs is szükség :-)

László_atya 353 2014. április 1. 21:52   Válasz erre: 352
Kawa, hogy ez mekkora ötlet! :))) Bár kétséges, hogy az én hátsómért megtelne a Tacskó parkoló... Ha meg igen, az nagyon zavarna, ha érted, mire gondolok. :D

kawa70 352 2014. április 1. 21:48   Válasz erre: 349
Hogy a hátsóját vigye........vagy valami ilyesmi. Nem olvastad?
Jut is eszembe, lehet bepróbálkoznék én is egy ilyen hirdetménnyel, mostanság kevesebb jut motorozásra...........Mégiscsak olcsóbban kijönnék :)

Bedouin 351 2014. április 1. 21:32   Válasz erre: 346
Az enyém a 4-es - tudod, mint a metro - és 4l Motul 5100 10W-40 és egy HF138-ért átadom szívesen!
Ja, és VIP jegy benne van minden ...

tsanyi 350 2014. április 1. 21:28   Válasz erre: 346
1472......,de nem adom át! :)

Bedouin 349 2014. április 1. 21:26  
Te jazzy!
30-as éveimben én is ilyen öntörvényû voltam :)
Miért is van neked egyáltalán szükséged társra?

hegemonia 348 2014. április 1. 21:25  
Ha van miért, szégyeld is :)

tsanyi 347 2014. április 1. 21:22   Válasz erre: 343
Teljesen igazad van, én is mindig szégyellem magam....igaz van is miért..:)

gabo67 346 2014. április 1. 21:14  
tsanyi hányas a sorszámod?:)) én még nem téptem, lehet megveszem a tiédet:)))

gencsydani 345 2014. április 1. 21:14   Válasz erre: 342
Szerintem is inkább a Társaságkeresõ topikba illett volna a "felhívás", ez igaz.

Bedouin 344 2014. április 1. 21:13   Válasz erre: 339
Hegemonia nem is látható a képen :)

hegemonia 343 2014. április 1. 21:13   Válasz erre: 342
Talán az a gond, hogy túl sok itt a szégyenlõs emberke...

Zara1969 342 2014. április 1. 21:06   Válasz erre: 339
Dani, 3D ez jó :-) már csak a rovat érdekes, mert ez egy társ keresõ csoport :-) lenne, de végül is nincs jelentõsége már úgy tûnik

hegemonia 341 2014. április 1. 21:05  
�Sorry az érintettnek....

tsanyi 340 2014. április 1. 21:05   Válasz erre: 339
Én is így gondoltam.....az erkölcscsõszöket meg nem értem...ez egyfajta szórakozás itt mindenkinek.....persze nekik is különben nem tudnák, hogy mi megy itt...:))...és alig várom, hogy csökkenjen a sor, a kezemben szorongatom a sorszámom...:))

gencsydani 339 2014. április 1. 21:02   Válasz erre: 336
Szerintem félreértésben vagy(tok többen is), az eddigi levelezésünk és személyes találkozónk alapján az emlegetett topictársnõ (hegemonia: igen, a képen lévõ és a 3D-s verzió egy és ugyanaz) egyrészt "foglalt", másrészt meg amúgy sem élettársat vagy szexpartnert keres, hanem olyat akivel el tud menni motorozni.

Bedouin 338 2014. április 1. 20:48   Válasz erre: 336
Jajj már, hát nem ... akar, hanem motorozni egyet valakivel :)

Most akkor ellent mondtam magamnak?

hegemonia 337 2014. április 1. 20:45  
Figyelem ezt az itteni 'vadászatot' egy ideje és egy kérdés jutott eszembe: Vajon a vad is olyan szép mint a képen lévõ lány?

Ezt csak azért, nehogy a hóhért akasszák...

Vadászok jó vadászatot!

KawaÉvi 336 2014. április 1. 20:24   Válasz erre: 332
Atyám egy cipõben járunk...a véleményem miatt én is lettem már nagyon népszerûtlen :-)
Mielõtt félre érti bárki is, én sem társkeresés okán vagyok itt!

Ha már így szót kértem, én csupán annyit fûznék hozzá, hogy:
- a vadászat arról szól, hogy a nehezen megszerezhetõt megszerezni. Ami itt folyik az nem vadászat, hanem valóban az ösztönök játéka vagy mai szóval élve nyálcsorgatás.
- kicsit sajnálom, hogy olyan idõket élünk mikor egy hajadon így "fog" magának partnert, hogy felkínálja magát. Ezt az én idõmben másképp hívták, de senkit bántani nem akarok, egyszerûen én vagyok korszerûtlen...!? Vagy régimódi, de nekem még udvaroltak és "vadásztak" rám.
Bármilyen okból is (lehet az motorozás iránti vágyakozás és nem szerelem keresése), nekem is kicsit túlzó egy nõ efféle exhibicionizmusa. Felnõtt, talán Jazzy korú lányom van, és azért ezek a prûdnek tûnõ soraim. Borzasztóan rosszul érezném - mint Anya - magamat, ha a lányomat egy hasonló fórumon így olvasnám vissza.
Jazzy nagyon szép és feltûnõen csinos nõ vagy, bárki kapna utánad, ha hagynád magad észrevenni!

ErErpower 335 2014. április 1. 20:19   Válasz erre: 330
:-)))

Zara1969 334 2014. április 1. 20:10  
Fiúk. lányok

már olvasgatni is jó a fórumot végre, Jazzy, ha mást nem ennyit biztos elértél, emelem a kalapom :-)

F2 333 2014. április 1. 20:07  
Legalább kicsit felpezsdült ez a motoros közösségi oldal... :):):)

László_atya 332 2014. április 1. 18:43   Válasz erre: 323
Kedves testvérem, megszoktam, hogy ha más a véleményem, mint a többségnek, akkor kapok ilyen reakciókat is. Nem gond, megértem és sajnálom, ha neked, vagy bárkinek elrontottam bármijét. Sajnos a vélemény ilyen: nem mindig kellemes és nem mindig tetszik.

László_atya 331 2014. április 1. 18:39   Válasz erre: 324
Ugyan, ne erõlködj. A szerénység és a visszafogottság nem ugyanaz. Rég volt már, amikor "keresgéltem", ki is fogtam, akire vágytam, meg is tartottam. Ha már így kitértél arra, amihez amúgy semmi közöd. A fórum meg azért is van, hogy olvassuk, én is ezt teszem, lényegében válogatás nélkül. A vélemény meg azért, hogy leírjuk. Mondjuk úgy, hogy elképzelhetõ, hogy szókimondóan fogalmaztam, de hát te ezt szereted, hisz ezt írtad. Tudom, hogy nem mindig ideális, ha valaki nyílt lapokkal és egyenesen játszik, de én már nem változom: Csak azért, hogy mindenki (vagy bárki) jófejnek tartson, nem állok be semmilyen kórusba, és nem mondok mást, vagy másképp, mint amit és ahogy gondolok. De többek közt ezért is írtam, hogy mivel nem ismerlek, csak az írásaidból tudok ítélni, könnyen lehet, hogy személyes ismeretség esetén a lábaid elé borulnék. Ezt persze sosem tudjuk meg, de a véleménynyilvánításomnak ne is tulajdoníts túl nagy jelentõséget. Csak annyit, amit magadra nézve igaznak tartasz anélkül, hogy magadnak sem vallod be... :)

Részemrõl béke, szeretet.

jazzy 330 2014. április 1. 18:01   Válasz erre: 329
Hát némi kõolajszármazékkal (persze csak a tankodban) esetleg erre gurulhatsz,csak a répa maradjon a helyén :)

ErErpower 329 2014. április 1. 17:52   Válasz erre: 250
Jön a Húsvét! lehet locsolkodni? :)

gencsydani 328 2014. április 1. 17:24   Válasz erre: 305
Savanyú a szõlõ?:P

Bedouin 327 2014. április 1. 16:27   Válasz erre: 323
Ez most félre ment ugye?
Mondd, hogy igen :))))))))))

Bedouin 326 2014. április 1. 16:25   Válasz erre: 324
Pörfikt, vagy mi ... :))))))))))))))))))))))))

Bedouin 325 2014. április 1. 16:22   Válasz erre: 321
Mi az hogy mint én?
Öreg vagyok?
Sokak szerint kis taknyos :)

Amúgy meg a fiatal nõk, hát hogy is mondjam, eléggé önérzetesek, kevés az élettapasztalatuk, ugyanakkor ez a hiúságukat is bántja, a döntéseiket inkább emócionálisan (nem tudom ez a szó mit jelent), mint inkább racionálisan hozzák meg ...

Adalékként még meg kell jegyeznem, hogy nagyon haragszom az elsõ feleségemre, mert ha már nekem nem volt annyi eszem, hogy ne vegyem el feleségül, legalább neki lehetett volna annyi, hogy ne jöjjön hozzám!

jazzy 324 2014. április 1. 16:20   Válasz erre: 308
Keves László Atya!
A visszafogottság,tényleg nem jellemzõ rám. De azt gondolom,hogy egyik írásommal sem sértettem,vagy bántottam meg senkit. Tény,hogy már elsõre kicsit frivolra sikerült az írásom,de annak is szántam. Én már csak ilyen vagyok.Hogy rém egyszerû és áttetszõ lenne a szövegem? Nos az egyszerûség szerintem sosem baj,az áttetszõ helyett,viszont egyértelmût mondanék. Mint írtam,futhatnék még felesleges köröket,csak nem látom értelmét. Tehetnék úgy,mintha a nagy szerelmet keresném,de nem teszem, mert nem vagyok álszent. Csak egy hasonlóan frivol,szókimondó,humoros,õszinte pasit keresek,akinek ép van egy szabad ülése. Mivel a fórum neve Társ keresés,azt gondoltam,ezt jó helyen teszem. Ha ezt mutatványnak gondolod,szived joga. Hogy nem jön be,az is. Nem bántasz meg,hiszen ez az írásod,nem feltétlenül engem minõsít. És hogy történetesen nem vagy egyedülálló,mégis itt keresgélsz,azt meg inkább Én nem minõsíteném.Ha meg csak nézelõdsz,miért szólsz rá arra,aki megpróbálja arra használni ezt a fórumot,amire való? Társ keresésre például. Ha meg magán véleménye van az ember fiának,azt nem feltétlenül teszi közhírré. Ezért magán vélemény.
Üdv:
Jazzy

Forestman 323 2014. április 1. 16:19  
Uramatyám !!!! Emberek !!!

Ki az aki ismeri szenmélyesen azt a lányt, vagy engem vagy a másikat, annyira, hogy pocskondiázásba menjen át !

Miért kell egy jóízû kis csipkelõdésbõl sértéseket stb. csinálni. Nem a jókedvrõl és a motorozásról kéne szólni itt mindennek?

Hová nem fajulnak már a dolgok???

Penzi 322 2014. április 1. 16:14   Válasz erre: 319
Jelentem, a párom kivizsgálás alatt, majd biztos megkeres, hogy megköszönje :-))))

Penzi 321 2014. április 1. 16:12   Válasz erre: 318
Szép számok :-))
Olyan öregebebt, mint Te ?))) Neked több is lehtne, nem ?
Nem minden fiatal nõ vágyik gyermekre ........

László_atya 320 2014. április 1. 16:06   Válasz erre: 309
Penzi kedves, senkit sem minõsítettem, egyvalakirõl írtam le a véleményem. A nyálcsorgató, vadászgató férfi(pláne motoros)társaimat pedig attól függetlenül meg tudom érteni, hogy Jazzy elég messze legel az én elméleti vadászterületemtõl. :)

Meg aztán tudod, hogy az én koromban hogy van: Ha akar valamit, majd idejön... :DDDDDDD

tsanyi 319 2014. április 1. 15:56   Válasz erre: 317
Dehogynem, a számláló az elsõ hsz után indult.....na nézz csak utána a párodnak...:)))

Bedouin 318 2014. április 1. 15:56   Válasz erre: 313
Ennyi lehet:)
Most kettõnél tartok, no meg öt gyerek :)
Valami öregebbet kell keresnem, akinek már nem kell gyerek.
In ¹ā’a Allāh, vagy inkább má sáa l-Láh

Penzi 317 2014. április 1. 15:49   Válasz erre: 315
1472 ? ez nem az idei szezon az biztos :-)))) Addig is ülj rajta, úgyis mindjárt itt a húsvét :-)))))

tsanyi 316 2014. április 1. 15:38   Válasz erre: 314
Csak nehogy elõre benyújtsák az igényt.....:)))....na meg ezért jó a Blazsovics néni, õ utoljára Petõfit akarta gyerektartásért perelni...:))

tsanyi 315 2014. április 1. 15:37   Válasz erre: 313
Na jó, de hogy bírom kivárni a soromat?......már tökön..ööö tûkön ülök...:))

Penzi 314 2014. április 1. 15:37   Válasz erre: 312
Tsanyi, Téged meg már ismerünk ))))) Csak idézlek az elmélkedés topikból : „Hej, amennyi nõt én már fejben megdugtam.......a világ pénze nem lenne elég gyerektartásra...:))”

Penzi 313 2014. április 1. 15:32   Válasz erre: 311
Bizony, ennél sokkal megfontoltabbnak kell lenned. Az összesen négy, az nem túl sok …….))))))))))

tsanyi 312 2014. április 1. 15:26  
Háát nem tudom, nekem nincs ezzel semmi bajom, jókat mulatok rajta csak egy bosszant, hogy a hölgy adatlapján lévõ sorszámhúzótól én az 1472-es számot kaptam amin rajta volt, hogy jelenleg még a 3-nál tart....pedig szépen lesikáltam a motor hátsó ülését...:))

Bedouin 311 2014. április 1. 15:15   Válasz erre: 309
Ja, itt meg ugye ezen a halmazon kívül esek, mert értem azért jobban kell küzdeni :)
Csak sima hátsó ajánlgatásokra nem pazarlom el a négy lehetõséget! :DDD

Bedouin 310 2014. április 1. 15:13   Válasz erre: 306
Még az kéne, hogy szimmeringes legyen :)

Penzi 309 2014. április 1. 15:01   Válasz erre: 308
Azt ugye tudod, hogy írásoddal nem csak jazzyt, hanem a nyálcsorgató, vadászó férfitársaidat is minõsíted ? Tényleg nem leszel népszerû …….)))))))

László_atya 308 2014. április 1. 12:47  
Tudom, hogy én leszek megint a bunkó, de: Jazzy, téged biztosan nem a szerénységedért szeretnek. Nekem egyáltalán nem jön be a "mutatványod" itt. Sem a tartalom, sem a forma. Ha történetesen egyedülálló lennék, akkor sem hiszem, hogy engedném a hátsódat érintkezni az utasülésemmel, elsõsorban a frivolnak szánt, de a valóságban rém egyszerû és kissé áttetszõ szöveged miatt. Nem akarlak megbántani, vagy pálcát törni fölötted hisz nem ismerlek személyesen. Emiatt vagyok kénytelen az írásaidból magánvéleményt alkotni. Az meg olyan lett, amilyen...

klimas 307 2014. április 1. 08:32   Válasz erre: 306
Azok a befektetési alap részét képezik...))))

Penzi 306 2014. április 1. 08:18   Válasz erre: 274
... és a kopó alkatrészeket + gumit nem is említetted :-)))

Penzi 305 2014. április 1. 08:11   Válasz erre: 287
"egy szép nõnél,csak kettõ jobb"
kicsit szerényebben .... ??? :-))))))

klimas 304 2014. április 1. 07:34   Válasz erre: 300
Én inkább gyönyörködöm ...és irígykedem...)))))

klimas 303 2014. április 1. 07:17   Válasz erre: 300
Szia! Ha kérhetem, használd a "Válasz erre" gombot, akkor tudni fogjuk melyik hozzászólásra reagáltál...kösz...

jazzy 302 2014. március 31. 23:10  
:)

Jam Clerk 301 2014. március 31. 22:51  
Belegondoltam a dologba, de szerintem ez a Murtaugh-listámon marad...
:)

jazzy 300 2014. március 31. 22:36  
Hááát még nem írt vissza a hölgyemény,de remélem vissza fog,és akkor majd lehet megbotránkozni,vagy gyönyörködni,vagy, irigykedni :) Kinek mi tetszik...

klimas 299 2014. március 31. 19:05   Válasz erre: 298
Melyikre "háááááát" ...???

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22123
5 621 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők