28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
SEGITSÉG!!!
Következő oldal

kilajsanyi 2198 2008. március 1. 20:50   Válasz erre: 2196
a VW Golf mellé vette...én tom.

karu 2197 2008. március 1. 20:41   Válasz erre: 2195
Én ezt a dolgot forditva gondolom aki nem tud motorozni annak nem adnák autora jogsit.
Aki motorral kezdte az vigyáz is a motorosokra .

karu 2196 2008. március 1. 20:36   Válasz erre: 2194
Szerintem neked már nem nagyon kell tanulni nagyon jol kezeled azt az FJRt még két személlyel is.

nagyHoHo 2195 2008. március 1. 20:31   Válasz erre: 2194
Részben igazad van. De valamit kifelejtesz a készségekbõl. A motorozni tudás az egy, a forgalomban való motorozás az kettõ. Ha valaki ifjúkorában sokat motorozott abban a forgalomban, az nem biztos, hogy jól motorozik a mai forgalomban.
Én többször hangsúlyoztam, hogy - és ezért nem kell meglincselni - nem adnék nagy "A" kategóriát 30 éves kor alatt. Elõször autót kell megtanulni vezetni, mert az biztonságosabb. Mikor már igazán ismeri az ember az autó viselkedését, túl van több tucat váratlan szituáción, akkor tud majd motorosként egy autós fejével gondolkodni, ami idõnként az életét mentheti meg. Sokszor autóban ülve, motorosok hoznak kellemetlen helyzetbe, szinte 100 %-ban azok akik keveset autóznak. Ilyenkor egymást veszélyeztetjük, mert autóban ülve bármennyire is akarok segíteni és a motoros fejével gondolkodni a veszélyes helyzetet csak akkor tudnánk biztonsággal kizárni, ha õ is autós fejjel tudna gondolkodni.
A motoros baleseteket elemezve a sztorikat hallgatva a legtöbbször - még abban az esetben is, ha az autós volt a hibás - elkerülhetõ lett volna a baleset, ha az adott ember kellõ autós rutinnal rendelkezett volna. Tudomásul kell venni, aki motorozik, az nem élvezheti az elsõbbséget és itt jön be az amit Robi írt, úgy kell motorozni mintha rád vadászna mindenki.
Egyébként én is mindig ezt vallottam. Egyetemben azzal, hogy a forgalom ritmusát kell tudni átvenni, ha erre valaki képes, akkor biztonságosan tud motorozni, ha nem akkor vakmerõ és sokszor szerencséje van...egy darabig.

Oldi 2194 2008. március 1. 19:50  
Na akkor én is belevau szokás szerint.
És, ha már ki kell emelni az egész írásból egy mondatot, akkor engedjetek meg egyet nekem is, amelyet nemcsak tökéletesen igaznak, hanem nagyon fontosnak is érzek:
"A legtöbb ember elõször autót vezetni tanul meg, a motorozást csak ifjúkori kalandnak tekintik, és soha nem fogják megszerezni azt a tapasztalatot, amivel számukra biztonságos jármû lehet a motor."
Az a nagyon nem mindegy, hogy mikor tanulunk meg valami megtanulható készséget, (mint kerékpár, tenisz, sielés ,stb) amit gyerekkorban tanulunk meg az lesz válik igazán készséggé.
Az lenne a jó, hogy ezzel mindenki tisztában lenne és eszerint motorozna...
Egyébként az írás 100%-os, gratula! :-))

furoember 2193 2008. március 1. 19:02   Válasz erre: 2192
ez ismerõs:)))))))))))))))olvass és értelmezz!!:))))))))))))))

gourman 2192 2008. március 1. 18:38   Válasz erre: 2190
így van tsanyi itt a "Mintha" szón volt a hangsúly............bár értelmezni kell amit írnak nem kioktatni....:)))))))))))))))))))))))))))))

kilajsanyi 2191 2008. március 1. 17:33  
régi fazerra keresek hátsó farokidomot, kapaszkodót, rendszámtartó mûanyag cuccost.

ilyesmire :

http://www.disuperbikes.co.uk/images/Road%20Bike%20Links/Fazer%20600.jpg

köszi

nabasticz@gmail.com

tsanyi 2190 2008. március 1. 16:46  
ahogy olvastam senki nem mondta, hogy direkt vadászna ránk valaki hanem nekünk kell úgy viselkedni mintha vadásznának ránk és a kettõ nem ugyanaz.....és az egész olyan ahogy Gourman írta és itt szerintem kevés kolléga van aki többet motorozik mint autózik így azért nagyjából mindenki tudja mirõl van szó....

Apcsi 2189 2008. március 1. 16:37  
Vadásznak, vagy nem vadásznak: Tök mindegy.
Nekem vigyáznom kell magamra, mert énbelõlem csak egy van, így én többet veszíthetek, mint egy autós, akit véd a kaszni.
És belõletek is csak 1-1 példány van.
Tehát mindenki erõsen vigyázzon magára!

ztaki 2188 2008. március 1. 16:23   Válasz erre: 2187
ja-ja... me kicsit sértõnek érzem, hogy nem nézed ki belõlem, hogy ha rád (motoros) vadásznék, akkor nem tudnálak elejteni...
A hasonlat teljesen nonszensz... addig örüj, amí úgy közlekedhetsz motorral, hogy nem rád vadásznak... mert ha úgy lenne, mint ahogy abban a nagyszerû hasonlatban elhangzik, akkor már egy darabb motoros sem közlekedne... Nem olyan bonya ám ez...

De ha nektek jól esik hogy hülyeséget hireszteltek... tõlem... csak akkor fogadjátok el, hogy lehet hogy a többség szerint még sem vadásznak rájuk az utcán... És ha nehezen is de higgyétek el, hogy van egy pár motoros, akinek eszébe sem jut mások vadászó (ugye ebben nagyon benne van, hogy szándékos - beteg aki ilyet feltételez..) mozdulatait lesni a forgalomban,mindössze élvezi az egészet és tudatában van saját sérülékenységével, láthatatlanságával... és ennek tudatában vezet... stb... stb... én meg elfogadom, hogy van (remélhetõleg egy maroknyi) kisebbség, akik úgy közlekednek, hogy minden sarkon az õket készakarva elgázolni vágyókat lesik stb.., stb... és kicsit sajnálom õket...

gourman 2187 2008. március 1. 15:11   Válasz erre: 2185
.....aham szóval majd te megmutatod????

R2 2186 2008. március 1. 14:56   Válasz erre: 2185
IGAZAD VAN :-) LE:-))))))))

ztaki 2185 2008. március 1. 14:46   Válasz erre: 2184
én is azt mondtam, hogy korrekt írás...
De akik szerint az utakon vadásznak rájuk, azoknak szívesen megadom a címemet és akár motorral is megmutathatom, hogy milyen az ha tényleg vadásznak rájuk... És aki tényleg úgy érzi az kezetesse magát...

Brexi 2184 2008. március 1. 14:41   Válasz erre: 2178
Sziasztok! szerintem R2 beirása nagyon is helytálló, és igazat mondó.
Szerintem ne lovagoljunk egyetlen mondatán, amit egyikünk igy gondol, másikunk másként.
Véleményem, hogy a komplett beirás nagyon jó, és összefoglaló.
A bizalmi elvet igen, tanitják. A kresz-könyv elsõ soraiban már errõl olvashatunk, de sajnos véleményem szerint sem tartják be a jármüvezetõk, ezért nekünk motorosoknak nagy odafigyeléssel kell lennünk másokra is, nemcsak önmagunkra.

gourman 2183 2008. március 1. 14:12   Válasz erre: 2178
Tökéletesen mindegy hogy mit mondasz az autós kontra motoros feltevésekrõl,ugyanis aki motorozik az vezet autót ergó Õk nem fogják szítania feszültséget ebben a témában,akik viszont pedig csak kocsit vezetnek azoknak meg mindegy hogy te mit mondasz itt egy motoros fórumon hiszen nem lehet ezeket az embereket meggyõzni az ellenkzõjérõl.
Tisztelet a kivételnek , de én konkrétan az agresszív motorosgyülõlõ autósokról nyílatkozom így, nem pedig minden autósról...............egyébként pedig pedig nem baj ha úgy vezetsz mintha vadásznának rád.........én is ezt vallom!

ztaki 2182 2008. március 1. 14:05   Válasz erre: 2181
akkor ne menj az utakra... mert a végén még lebvadásznak... ;-)

R2 2181 2008. március 1. 13:20   Válasz erre: 2178

"Ez egy egészen orrekt beírás volt - sajnos a végén már megint elhangzott: "Motorozni úgy kell, mintha mindenki rád vadászna az úton! "
Mert sajnos igy érzem !!!!!!!!!!!!!!!!!

tsanyi 2180 2008. március 1. 12:50  
én akkor sajnos értelmetlen vagyok mert pontosan úgy közlekedek mintha mindenki (többi motoros is) rám vadászna és ezért defenzív módon próbálom elkerülni azt ha a másik szabálytalanul végez vmilyen manõvert akkor lehetõleg felkészülve elhárítsam a balesetet.......minden reggel melóba menet amikor átvágunk Érden szinte kötelezõen kikanyarodnak elénk..... én nem számítok rá, hogy a többiek minden szabályt betartanak ezért tûnhet úgy mintha tényleg vadásznának ránk ami persze nem igaz hisz egyszerüen csak nem vesznek észre de amit itt olvastam abban csak annyi volt, hogy úgy kell nekünk közlekedni mintha így lenne....

tsanyi 2179 2008. március 1. 12:43   Válasz erre: 2177
végigolvastam és teljesen igaznak látom....

ztaki 2178 2008. március 1. 12:41   Válasz erre: 2177
R2:
Ez egy egészen orrekt beírás volt - sajnos a végén már megint elhangzott: "Motorozni úgy kell, mintha mindenki rád vadászna az úton! "
Ez viszont baromság.
Senki nem vadászik senkere az úton - ne mondjunk már ilyeneket... Mond azt hogy "Motorozni nagy-nagy odafigyeléssel kell " vagy mit tudom én, hogy mit - de ebben a rád vadászik az úton benne van az ártatlanságomból, védtelenségembõl adódó jogosnak tûnõ agresszió. Nem beszélve arról, hogy ilyen szemlélettel soha nem lesz béke az autósok és motorosok között...
Értelmesebb motoros ismerõseimet arra kérném, hogy szokjunk már le errõl a hasonlatról...

R2 2177 2008. március 1. 12:22  
Tavaszi baleset-megelõzés Mindenki ért hozzá??????

A motorozásra is elmondhatjuk (sajnos), hogy olyan, mint a foci: mindenki ért hozzá. Ez a kissé gúnyosan hangzó megállapítás azonban mégis jól tükrözi a közfelfogást. Vajon hányan ülnek úgy kétkerekû jármûre, hogy egyáltalán nincsenek tisztában a motorok viselkedésével, menetdinamikájával? Vajon hány "magabiztos" autós közlekedik útjainkon, akiknek fogalmuk sincs arról, milyen reakciókat válthat ki, illetve várhat el egy motorostól?
Söprögessünk elõször a saját portánkon! Azt hiszem, mindegyikünk életében volt már olyan pillanat, mikor dobogó szívvel kellett rájönnie, hogy az élete csak a hülyesége mellé szegõdött szerencsének volt köszönhetõ. A motorosok 99,99 %-a rendszeresen átlépi a sebességhatárokat, ami természetesen ott és akkor bocsánatos bûnnek számít, és kit érdekel addig, amíg nincs baj? A hibáinkra rendszerint már akkor jövünk rá, amikor nincs, vagy csak alig van lehetõség a korrekcióra.
Az esetnek több tanulsága is van. Egy: fokozott a veszély, mikor egy csapatban feléled a versenyszellem. Ilyenkor a rivalizálás az elsõ, és miközben a másikra figyelünk, megfeledkezünk a saját biztonságunkról. Egyszerûen megfordul agyunkban a fontossági sorrend. A sebesség növekedésével amúgy is szûkülõ látótér tovább csökken, agyunk kikapcsol minden olyan információt, ami a cél elérésében gátolná.
Kettõ: ami az õsszel, rendszeres motorozás közben, a mindennapok rutinjában csak egy nyújtott fordulónak tûnt, abból veszedelmesen szûk kanyar lehet az elsõ tavaszi motorozáskor, három hónap kihagyás után. A téli kényszerpihenõ alatt kijön az ember a gyakorlatból, elõbb vissza kell szokni a motorra, de sajnos épp az elsõ motorozáskor legnagyobb a felszabadultság, a lelkesedés, ami könnyen átcsap fölényes magabiztosságba.
Három: a nyári melegben megszokott tapadást ne várjuk el március elején a gumiktól! Arról nem is beszélve, hogy tavasszal az utak még erõsen magukon viselik a tél nyomait. Itt-ott még lehetnek nedves foltok, mellékutakról felhordott sár.
A tapasztalt motorost elég figyelmeztetni a hibáira, azokat õ maga is belátja még akkor is, ha esetleg ezt kifelé nem mutatja. (Ha valaki szóvá teszi nekem azt az elmért kétszázas kanyart, valószínûleg én is csak a vállamat vonogattam volna, de azért az eset óta sosem mentem bele gyorsabban 180-nál)
De mi a helyzet azokkal, akik engedve a divatnak és a hirdetések áradatának, tapasztalat nélkül ülnek nagyteljesítményû motorra? Az autós-motoros iskolák oktatási színvonala nem ide tartozó kérdés, de sajnos tény, hogy úgy kerülnek ki utcára friss jogosítványos motorosok, hogy elõtte egy teljesen életidegen rutinfeladatokat követelõ vizsga letételére kötelezik õket, aztán kieresztik õket az életbe. Persze az is sûrûn elõfordul, hogy mindenféle papír nélkül motorozik az illetõ: "Harmincéves fejjel csak nem fogok bohóckodni T betûvel a hátamon!" Vagy sokallja a korlátlan "A" kategória megszerzéséhez szükséges idõt, és eleve hozzá sem fog a tanfolyamhoz. De a jogosítvány tulajdonképpen nem is biztonsági kérdés, hiszen a már említett oktatási színvonal miatt tulajdonképpen mindegy, hogy a motoros jogosítvány nélkül, vagy friss vizsgával megy ki az utakra
Az életmód-magazinok és a bulvárlapok hatására egyre többen gondolják, hogy csak motoron lehetnek igazi férfiak. Sajnos az nincs benne, a média sugallatában, hogy a motorkerékpárnak nem létezik olyan passzív biztonsága, mint az autóknak. A legtöbb ember elõször autót vezetni tanul meg, a motorozást csak ifjúkori kalandnak tekintik, és soha nem fogják megszerezni azt a tapasztalatot, amivel számukra biztonságos jármû lehet a motor. Aki megszokta, hogy autóban egy-egy apró hiba eredménye legfeljebb egy következmények nélküli kicsúszás, vagy rosszabb esetben némi anyagi kár lehet, bizony megdöbbenhet, mikor váratlanul komoly sérüléssel járó balesetet szenved egy olyan vezetési hiba után, ami addigi autós pályafutása alatt semmilyen veszéllyel nem járt.
Egy viszonylag olcsó, közepes teljesítményû motor már olyan menetdinamikával rendelkezik, mint egy csillagászati áron megvehetõ sportkocsi. Ez csábítóan hangzik sok fiatal számára, de mivel nem ismerik azt az érzést, mikor pár másodperc alatt már százzal mennek, nincsenek is felkészülve ennek az élménynek a feldolgozására. Egyszerûen a reflexeik nem alkalmazkodnak ilyen gyorsan az ismeretlen körülményekhez.
Egy kis fizika: a gépkocsi normális körülmények között stabil egyensúlyi helyzettel rendelkezik, ezzel szemben a motorkerékpár labilis egyensúllyal. A függõleges helyzethez szükséges megtartó erõt álló helyzetben a motoros lába, menet közben pedig a kerekeken jelentkezõ giroszkóphatás tehetetlenségi nyomatéka biztosítja. Minél gyorsabb a motor, annál nehezebb kibillenteni az egyensúlyi helyzetébõl, és ez a hirtelen irányváltásokra is vonatkozik.
Gyakorlott motoros kezében viszont épp kis méretének és kimagasló menetdinamikájának köszönhetõen nagyon biztonságos jármû. Elfér ott, ahol egy autó nem (például szembe elõzéskor), jelentõs gyorsulása miatt pedig fékezés helyett megadatott az "elõre menekülés" lehetõsége.
A tapasztalatszerzés és az önkontroll rajtunk múlik, de sajnos a balesetet szenvedõ motorosok nagy része mások figyelmetlenségének áldozata lesz. A motoros számára nincs kivédhetetlenebb veszély, mint az az autós, aki nem látja a közeledõ motort.
Az elsõbbség meg nem adásából bekövetkezõ balesetek nagy része egyszerû figyelmetlenségbõl történik. A közlekedés résztvevõi, fõleg a hétvégi autósok reflexszerûen figyelnek a környezetükre, és mivel autóból jóval több van az úton, mint motorból, agyuk már automatikusan az elõbbieket keresi az úton, figyelmük átsiklik a sokkal kisebb és környezetébe beolvadó motoron. Ennek eredménye lehet a "túlnézésnek" nevezett jelenség, mikor egy elsõbbséget adó jármû vezetõje nem a hozzá közelebb lévõ motorost, hanem a mögötte haladó autót figyeli. Ha az autó elég messze van, biztonságosan be tud kanyarodni elé_ egyenesen a nem látott motoros útjába! Szerencsére a túlnézésnek vannak elõjelei. A jobbról bekanyarodó autó araszolgató mozgása arra utal, hogy vezetõje még mérlegeli az elindulást. Ilyenkor jobb fékezni, inkább egy fölösleges lassítás, mint egy váratlan csattanás! Igazán megnyugtató persze az, ha az autós jól észrevehetõen a motorost figyeli, ami persze csak közvetlen közelrõl derül ki.
Kivédhetetlen és legtöbbször halálos végeredményû balesetet okoznak a nagy ívben balra forduló gépkocsik, aminek vezetõi nem veszik figyelembe a szembõl jövõ motorost. Általában ezekben a helyzetekben olyan gyorsan történik minden, hogy senkinek nincs ideje felkészülni a vészhelyzet elhárítására. Ha mégis van idõ rá, mindenkinek egy századmásodperc alatt kell eldöntenie, hogy a vészfékezést választja-e, vagy pedig még van ideje egy gázadással elhúznia a kanyarodó autó elõtt. Ilyenkor jön jól a nagyteljesítményû motorok "elõre menekülési" képessége. Ha erre már nincs idõ és elkerülhetetlen az ütközés, de még van idõ kis korrekcióra, akkor jobb, ha a kocsi motorháztetejének vagy csomagtartójának irányítja a motoros magát, mert így az elrepülõ test nem akad meg a tetõben, és ha súlyos sérülésekkel is, de legalább élve kerülhet ki a balesetbõl.
Szerencsére amióta kötelezõ a motorkerékpárok nappali kivilágítása, azóta jelentõsen csökkent az ilyen balesetek száma. Érdekes módon a nyolcvanas években, mikor még nem volt kötelezõ, a legtöbb motoros már akkor is bekapcsolt tompított fénnyel közlekedett városon kívül, egyfajta íratlan szabályt követve.
Veszélyes, de könnyebben kivédhetõ baleseti forrás az, mikor a motor épp elõzi az autót, és az elõzött jármû is elõzésbe kezd. Ennek oka is lehet a figyelmetlenség, a kisméretû motor megbújik a visszapillantó tükrök számára láthatatlan holt térben, de sajnos elõfordul szándékos ráelõzés is, mikor nem bírják elviselni, hogy a kisebb és mozgékonyabb motor elõnyhöz juthat. Ilyenkor a motoros jármûvének teljesítményét és a sebességkülönbséget mérlegelve választhat a fékezés és visszasorolás vagy a manõver gyorsabb befejezése között. És már megint az elõre menekülés képességénél tartunk_
Ha szembe elõz a figyelmetlen vagy agresszív autós, nem sokat tehetünk. Fékezés vagy félrehúzódás. Ha egyikre sincs már lehetõség, akkor irány az út menti árok, mert bármi jobb lehet egy frontális ütközésnél!
Motorozni úgy kell, mintha mindenki rád vadászna az úton! A bizalmi elv helyett (mikor feltételezzük, hogy a közlekedés többi résztvevõje is betartja a szabályokat) elõtérbe kell helyezni a defenzív vezetést (felkészülni minden lehetséges balesetre)! Ha ismerjük saját jármûvünket, helyesen tudunk mérlegelni a forgalomban, akkor a motor nagyon biztonságos közlekedési eszköz lehet. Ne feledjük: a motorral könnyebb kivédeni egy baleseti helyzetet, mint autóval, de ha mégis megtörténik, következményei sokkal súlyosabbak!

Koszti 2176 2008. március 1. 11:39  
Probáld meg kispesten a Pákozd utcában. Tel: 2824700

krisztian.fz6 2175 2008. március 1. 10:48  
Nem tudtok valahol egy olyan céget, akik erre a konzolra tudnának sütni egy ugyanilyan keménygumit??

Brexi 2174 2008. március 1. 10:12  
Jó reggelt! szép napot Mindenkinek!!
Felénk eléggé lehült az idõ..

redmary 2173 2008. március 1. 09:48   Válasz erre: 2172
Jó!!!!...Köszönöm!!!!:-)))))

Brexi 2172 2008. március 1. 08:45   Válasz erre: 2171
Igen, amire feladod a cuccot jegyezd fel a rendszámát és kérdezd meg mikorra ér a Népligetbe és hol fog leparkolni. Biztonságképpen add meg a teloszámodat a sofõrnek, ha mégsem menne az illetõ, akkor mit tegyen a küldeménnyel.

redmary 2171 2008. február 29. 20:40   Válasz erre: 2170
Ez az amit nem tudok...mög oldani...de jó az ötlet....majd megprobálom... Budapesti expresbusszal is fö vitethetöm..csak a Népligethez kö intéznöm embört!!!!

Brexi 2170 2008. február 29. 20:26   Válasz erre: 2168
Sziasztok! Redmary, annyit tudok segiteni, ha lejuttatod hozzám Kkfházára pld autóbusszal.. akkor én továbbküldöm szintém busszal a Népligetig.
Csak a Népligethez kellene kijönnie valakinek átvenni a küldeményt.

redmary 2169 2008. február 29. 20:06   Válasz erre: 2168
Bocsika...nem segély..Jótékonysági Koncertre!!!!!!!

redmary 2168 2008. február 29. 20:04  
Sziasztok!
Holnap Márc 1-én Szegedröl-Budapestre kéne szállitani 6-7 kg apróságot!
Ha valaki mönne fö kérem ...segitsen!!
Össze gyûjtötött 1-2ft-ak szeretném el juttatni Budára az esti segélykoncertre...
Köszike!!:-)))

puCComanoCCka 2167 2008. február 28. 20:47  
CCabolCCsi lyány lévén, én inkább bicskáznék.......

kisti 2166 2008. február 28. 20:45   Válasz erre: 2165
CCakCCerû!! :oD

kispeti 2165 2008. február 28. 20:43   Válasz erre: 2164
PerCCe ! :-))))))))

kisti 2164 2008. február 28. 20:42   Válasz erre: 2163
Szijjasztok, CCegre???????? :o))))

kispeti 2163 2008. február 28. 20:23   Válasz erre: 2162
AkaCCuk ! :-)))))

R2 2162 2008. február 28. 20:10  
könyörgöm akaCCuk fel !!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))

onam 2161 2008. február 28. 18:45   Válasz erre: 2160
Ok, teCCik az edzés programod :))) pedig 150 év alatt annyimindent hagytakránk.... :)))))

egynyoc 2160 2008. február 28. 18:42   Válasz erre: 2158
Há pesze, ezta khocsogot má belevettem a eCCésprogramomba...

egynyoc 2159 2008. február 28. 18:40   Válasz erre: 2157
Nem...nem...szanitéCC ! :-))))

onam 2158 2008. február 28. 18:33   Válasz erre: 2156
Ej de agresszív vagy... :)))

nagyHoHo 2157 2008. február 28. 18:29   Válasz erre: 2156
És Te mi leszel? Zázlós? :)))

egynyoc 2156 2008. február 28. 18:28  
Namostakkor nem lesz törökverés ???:-((((

onam 2155 2008. február 28. 18:26   Válasz erre: 2154
Jó ötlet Gourman!!! A nemet ugysem lehet bizonyitani! Én mint debreceni autós aki épp pesten volt, tisztán láttam,hogy.... de ezt megbeszéljük :)))))
Na lesz balhé, vagy nem??? Mert akkor abba hagyom az anabolikus szerek fogyasztását.....

gourman 2154 2008. február 28. 17:31   Válasz erre: 2152
.............és mi lenne ha hirtelen látta volna úgy húsz huszonöt motoros???De télleg ......én láttam pont ott mentem amikor felborította...............................ha kell tanuskodom

Vaslovas 2153 2008. február 27. 21:28   Válasz erre: 2152
Ancsi...csak a rendszámát tud meg !

Ancsi 2152 2008. február 27. 21:26  
Voltam ma egy ismerõsöm gumisánál, aki az elsõ kerékbe rakott egy belsõt,azzal el tudok menni egy darabig. A hátsót, meg ügyesen megfoltozta ( igaz mondta, hogy ne reklámozzam) és még a héten tud hozatni valami német gyártmányú gumit tök olcsón valami 18000 + még van 20% kedvezménye.
Olvastam a topikot,rendesen adtam témát Nektek... :-)))))
Köszönöm szépen ezt az összetartást a sok biztatást. Nagyon jól esett !!!
Ennek a töröknek nincs kajáldája...A Szinyeiben, ahol lakom tele van ruha nagykerekkel és oda jár be néha . Gondolom pénzt beszedni...Én csak most láttam elõször. Az igaz, hogy a környéken mindenki ismeri és engem sajnálnak,de tanuskodni senki sem mer...
Ezért is nehéz lenne elkapni...

Vaslovas 2151 2008. február 27. 20:06   Válasz erre: 2150
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

R2 2150 2008. február 27. 20:04   Válasz erre: 2146
Vigyünk törökmézet hátha beleragad! :-)))))))

olika 2149 2008. február 27. 20:02   Válasz erre: 2148
Várjuk is,hogy feltegye az i-re a pontot.

Pukky 2148 2008. február 27. 20:00  
Jelentkezõ már van bõven, most már Ancsin a döntés joga!!!

Vaslovas 2147 2008. február 27. 19:49   Válasz erre: 2143
Bízd rájuk...Õk tudják mit beszélnek !!!

olika 2146 2008. február 27. 19:45   Válasz erre: 2142
Én ha kell tudok vinni aCCupunktúrás tût.
:-)
Majd a seggükbe CCúrom.

olika 2145 2008. február 27. 19:44  
Az erõ velem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzundzo 2144 2008. február 27. 19:44  
Akkor "ileri" testvéreim aztán Allah akbar nekik:-))

Pukky 2143 2008. február 27. 19:43   Válasz erre: 2139
Ne értsd félre, a "fakabátok" alatt az üzlete elõtt ólálkodó járõröket értem!!! Amit te is írsz, akiket kajával lefizet!!!

Vaslovas 2142 2008. február 27. 19:42   Válasz erre: 2140
Hozod wiki szemfelszedõjét??:-)))))))))))))

Cerb 2141 2008. február 27. 19:41  
Lesz több is ha kell!!

Cruel 2140 2008. február 27. 19:39   Válasz erre: 2139
Hi! Lesz 100 szemtanu.. :)

dilike 2139 2008. február 27. 19:38  
Gyerekek,ha van rá tanú,hiába keni a fakabátokat,mert Gusztibácsi és én biztos,hogy erõsebb kapcsolatokkal rendelkezünk "fakabátéknál",mint az eCCerû girossal kenhetõ járõr. Egyébként jövünk.Ha kell jönnek "fakabátok"is még ! Mi mindenképpen jövünk, de ha balhézni fogunk,azért tudnunk kell bizonyítani,hogy mi történt.A kárt meg fogja téríteni.

Cruel 2138 2008. február 27. 19:38  
Szerintetetk nyithatok egy szidós fikázós topic-ot? Balu lehet az elsõ kliens.. :)
De úgylátom elkelne..

Tsabi 2137 2008. február 27. 19:37  
Na elõször is! Én leszek az elsõ sorban és én sütöm ki a törököt roston!!!!
Ámen

Wiki 2136 2008. február 27. 19:36   Válasz erre: 2130
Diszkriminációóó :-((

egynyoc 2135 2008. február 27. 19:35   Válasz erre: 2131
:-)))))))))))))))))))

R2 2134 2008. február 27. 19:35  
Ebböl ujsághir leCC :-)))))))))))))

egynyoc 2133 2008. február 27. 19:34   Válasz erre: 2129
Eza lényeg, fizesse ki a kárt !! Mindegy milyen eszközzel de fizessen !

Vaslovas 2132 2008. február 27. 19:33   Válasz erre: 2129
Igazat beszélsz testvér !

furoember 2131 2008. február 27. 19:33   Válasz erre: 2108
Neked lassan menedzser kell!!!! Ennyi meccset még a profik se vállalnak!!!:))))))))))
Én is megyek!!!!!

Vaslovas 2130 2008. február 27. 19:33   Válasz erre: 2128
Hátul se...nem jöhetsz, vigyázok rád !.-))

gourman 2129 2008. február 27. 19:32  
Urak nem kell mást csinálni csak nem kell beengedni úgy 3-4 óráig vendéget hozzá,aztán ha fizet akkor esetleg elmegyünk................de lenne hatása higgyjétek el.......

Wiki 2128 2008. február 27. 19:31  
Én csak fél100 de ha mérges vagyok...
na jó talán nem én megyek elöl..:-)))

Vaslovas 2127 2008. február 27. 19:31   Válasz erre: 2122
Hülle...még meg búbolja a Törököt:-))))))

Mumus 2126 2008. február 27. 19:30  
Ha lenne idõ szervezni, tunnák még szólni, a Dragonéknak, Horseséknek, Nord Sideéknak........ hamá szobor, legyen lovas!!!!

egynyoc 2125 2008. február 27. 19:29   Válasz erre: 2122
Háverom az ember de a jó cél érdekében akár....

Cruel 2124 2008. február 27. 19:29   Válasz erre: 2123
Anycsikáé a kiírás feladata szerintem..mi csak a droidhadsereg vagyunk.. :)

gourman 2123 2008. február 27. 19:27   Válasz erre: 2121
Uraim hát akkor hajrá valaki írja már ki,mondjuk Ancsi?:)

Cruel 2122 2008. február 27. 19:26  
Szólhatunk a GOJ-oknak is ..Tomi úgyis spanba van a vezírrel.. :)
Ebbe úgyis kompetensek..

Mumus 2121 2008. február 27. 19:25  
Sziasztok! Szójjatok ha action van, tudunk mijjis mozgósitani pár tucat motorost, meg talán a Geronimo-ék is tiszteletüket tennék , sztem elég lenne csak odamenni 150-200 mocival, és csak beálni az uccára 2-3 órán keresztül demonstrálni.....

egynyoc 2120 2008. február 27. 19:23   Válasz erre: 2114
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cruel 2119 2008. február 27. 19:23  
Mostmár ,hogy így szétoffoltuk ezt a topikot kell lennie.. :)

olika 2118 2008. február 27. 19:22  
Most akko leCC túra kiírás???????????????

Vaslovas 2117 2008. február 27. 19:21   Válasz erre: 2111
ÉN MÁR A DON KANYART IS BE DÖLVE VETTEM BE !:-))))))))

Cruel 2116 2008. február 27. 19:19  
Figyelek wazze! :)

olika 2115 2008. február 27. 19:19   Válasz erre: 2113
Te nem tudtad mellik hegy hun van.
:-)))))))))))))))))))

R2 2114 2008. február 27. 19:19   Válasz erre: 2112
Fehér ruhás CCsajé az AnCCsi :-))))))))))

Cruel 2113 2008. február 27. 19:17   Válasz erre: 2111
Látom a történelem is úgy megy mint a földrajz... :)
kb..nekem is ennyire.. :)

R2 2112 2008. február 27. 19:17  
:-)

olika 2111 2008. február 27. 19:16   Válasz erre: 2110
Normandiába is ott voltak mikor partra szálltunk.
:-)))))))))))))))))

Cruel 2110 2008. február 27. 19:14   Válasz erre: 2109
Vagy ugye egernél... :)

Cruel 2109 2008. február 27. 19:14   Válasz erre: 2107
Emlékezz szigetvárra!! :)

egynyoc 2108 2008. február 27. 19:13   Válasz erre: 2102
A muszály az nagy úr wazze !

olika 2107 2008. február 27. 19:13   Válasz erre: 2104
nem hinném,hogy várna ott a török hadsereg mert nem CCámít rá a koCCos török,hogy megyünk!!!!

R2 2106 2008. február 27. 19:12  
Megyünk már ? :-))))))))))))

Cruel 2105 2008. február 27. 19:11   Válasz erre: 2102
Te még mindíg boxolsz? :)

Cruel 2104 2008. február 27. 19:11  
Nehogy az legyen ,hogy odamegyünk százan aztán a kapualjból kiugrik 200 török és kiszúrják minden moci gumiját és megindítják mint a dominót... :)

olika 2103 2008. február 27. 19:10   Válasz erre: 2102
a motoros kollégák körül állnak és az lesz a ring.
:-)))))))))))))))))))))))

egynyoc 2102 2008. február 27. 19:09   Válasz erre: 2100
Remben, elõtte eCCésnek jól jönne eza török ! :-))))

Cruel 2101 2008. február 27. 19:09   Válasz erre: 2098
Szeintem majd Ancsi kitalálja ,hogy bevállalja-e...
Ha igen akkó megyünk..

gourman 2100 2008. február 27. 19:08   Válasz erre: 2099
nem baj 1.8 oda is elmegyünk..............

egynyoc 2099 2008. február 27. 19:07   Válasz erre: 2098
NEkem csaka jövõ hét péntek nem jó, a többi mehet, akkor halaszthatatlan dolgom van ! :-))))

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22106
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők