28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
SEGITSÉG!!!
Következő oldal

tomi_GS 997 2007. május 2. 21:29  
Hali !
Én abban kérném segítségeteket hogy milyen láncszettet érdemes venni . Gyárit vagy valami mást ?
Elõre is köszi

nagyHoHo 996 2007. május 2. 19:53   Válasz erre: 994
De azokat szexoldalról szeded össze...:)))

Próbád meg a Mozillában kitörölni az elõzményeket és a ideiglenesen tárolt fájlokat (Temp). Eszközök - Beállítások - Adatvédelem - Személyes adatok törlése (beállítások).
Egyébként a Documents and Settings-ben (alapmeghajtón van) is találsz Temp könyvtárat. Annak a tartalmát egy az egyben kitörölheted. De ha nem bízol a dolgokban akkor töltsd le a www.letoltes.com -ról a Pucoló nevû ingyenes programot (magyar) és kövesdd az instrukciókat...

krisztian.fz6 995 2007. május 2. 19:40  
esetleg nem lehet kikapcsolni az Internet Explorert???

krisztian.fz6 994 2007. május 2. 19:37   Válasz erre: 993
De nem sexoldalak bukkannak föl hanem kártyás, mobil csengõhangok, háttérképes, meg hasonló szemetek.

nagyHoHo 993 2007. május 2. 19:35   Válasz erre: 989
Igen. :) Kerüldd a szexoldalakat...:)))

krisztian.fz6 992 2007. május 2. 19:34  
Le van tíltva a felugró ablakok, de nem is a mozilla szivat, hanem az explorer jelenik meg és tünik el. Azt nemm lehet kiiktatni valahogy? Már abba is a felugró ablakok tíltásánál a legmagasabb fokozatra állítottam, mégis idõnként ugrálnak.

kisti 991 2007. május 2. 19:22   Válasz erre: 990
Hello!

Eszközök, beállítások, tartalom fül, itt lehet tiltani a felugró ablakokat pl.

MatulA 990 2007. május 2. 18:47   Válasz erre: 989
cookie-nak csúfolják azokat a filekat, és kis smap szerû dolgokat, amik folyamatosan maradnak a gépben. Nem károsak, csak az utolsó beállításokért, és weblapokért felelnek....

Beállításoknál lehet olyat csinálni, hogy engedélyezni, illetve letiltani a felugró ablakokat. Utána nézek merre van, és akkor segítek. Amúgy milyen Mozilla?
magyar, angol, és milyen verzió?

ui.: ha valamit rosszul írtam, kéretik javítani! :-)))

krisztian.fz6 989 2007. április 30. 23:03  
Megkérdzem itt, hátha tudtok segíteni. Mozillával netezem, és az utóbbi idõben jönnek kéretlen oldalak, amik felbukkannak majd pár mp múlva álltalában törlõdnek, de elég zavaró. Lehet velük valamit kezdeni?

És mik azok a cookie-k???

Macko 988 2007. április 25. 14:39   Válasz erre: 987
Fektit keresd meg!

pandamaci 987 2007. április 25. 14:37  
sziasztoki!
egy ismerõsöm részére keresek új 180/55ZR17 Metzeler Sportech M1 gumit.
Állítólag kifutó típus, nehéz beszerezni de neki ez kell. Kinek lenne raktáron még belõle- irjon légyszi. Köszi.

sati72 986 2007. április 25. 07:55  
Sziasztok ! Cbr XXhez kellene fejidom és elsõlámpa! Köszi elõre is sati@szarvasnet.hu 20/3116277

zolinyo 985 2007. április 24. 17:23   Válasz erre: 981
Én nem mondom, hogy a biztosító a közellenség, de nekik nem fûzõdik érdekük ahhoz, hogy gyorsan lezárják az ügyedet. Mindent megpróbálnak, hogy az egyszerû embereknek ne kelljen fizetni, vagy csak kevesebbet mint ami jár. Persze én tudom, hogy ez azért van, mert sokan abból élnek, hogy kijátsszák a biztosítókat, tulkép. ez egy iparág már nálunk. Ezért is ilyen drága a biztosítás. Viszont a fenyegetés nem ér semmit. Egybõl egy jóképességü ügyvéd írja a levelet, arra már hivatalból is reagálniuk kell. Ha pedig egyértelmûen igazad van, akkor a bíróságot már nem kockáztatják meg, mert ott már felmerülnek plusz költségek is nem csak a kár. Bírósági illetékek, ügyvédi klts. és ha ügyes az ügyvéd, akkor még lehet egy-két dolgot követelni rajtuk.
Ha van ismerõs akkor az valóban mindennél jobb, de ha lenne, gondolom már Te is elõrébb lennél.

oszitrek 984 2007. április 24. 16:35  
Valaki le tudná nekem írni egy 2006 vagy 2007-es GSX-R1000 váltóáttételeit???

Kazi 983 2007. április 24. 15:46  
Már írtam a motort keresekbe de nem kaptam választ ezért segítség!

"Nem igazán keresek, de ma felajánlottak megvételre egy Hyosung 125-ös krossz (cross??) motort,elég jutányos áron (?). Lehet, hogy tudnám használni. Ezért ha tud valaki ilyenrõl jót, vagy rosszat és van kedve idekarcolni megköszönném.
Annyit tudok róla, hogy 2005-ös, 14500 km van benne, a lengéscsillapítói talán jók (a gödrös utat eléggé "kivasalta" alattam), új gumik vannak rajta, valószínû, hogy jártak vele dombokon, mert a kipuffon guminyomok vannak.
Elõre is köszi!"

Bandito 982 2007. április 23. 21:19   Válasz erre: 981
Szerintem az ügyvéd nem a leghatásosabb, pláne nem a legolcsóbb módszer. Jobban jársz, ha megpróbálsz valamilyen kapcsolatot találni ismerõs útján. Egy kis hátulról érkezõ jószándék mindik jobban olajozza a gépezetet, mint a fenyegetés. Persze ha nincs más... De tudod hogy van, mindenki valakinek az ismerõse.

standby 981 2007. április 23. 14:32   Válasz erre: 980
a generalival nekem sincsenek tul jo tapasztalataim. bar en nem naluk vagyok biztositva, de van naluk egy folyamatban levo karesetem januar 10-e ota. akkor az esti orakban kijott elem egy auto es lezuztam a motort meg kicsiket magamat is. mivel minden oke volt, ezert a kierkezo mento sajat felelossegre elengedett, de azt mondtak, hogy miutan kijottek a rendorok, meg menjek be a biztonsag kedveert a janosba.
a rendorok kijottek ugy masfel ora mulva. megkerdeztek hogy el tudjuk-e donteni, hogy ki a hibas. minden tiszta volt, az "ellenfel" elismerte, hogy o volt a hibas, ugyhogy a rendorok tavoztak is.
a janos korhazban kiderult, hogy eltort a kezkozepcsontom... aztan amikor kijott a karfelvevo, sikeresen leborult az utanfutorol a motorral... ezek utan a biztosito (generali) ping-pongozik az aktammal a nyomozoirodaval... mar 4 honapja, pedig en teljesen segitokesz voltam es felajanlottam nekik, hogy hozzuk ki GTK alatt az egesz ugyet. igy legalabb nekik sem kene annyit fizetniuk...
ehhez kepest megint visszakuldtek a nyomozoirodanak az aktamat azert, hogy keritse elo a rendoroket, vagy a mentosoket, akik a helyszinre kijottek. namarmost szerintem ehhez a biztositonak semmi koze, a rendorseg meg ilyen infokat ugysem ad ki. a mentosokkel nem tudom mi a helyzet, de szerintem az is hasonlo tema.
ezek utan gondolkodom rajta erosen, hogy fenyegetozzek-e ugyveddel, meg ilyesmivel, mert mar 4 honapja csucsulnek a penzemen, pedig minden tok egyertelmu. szerintem...

klimas 980 2007. április 23. 13:58   Válasz erre: 979
Hello ! Én a tavalyi évet és az ideibõl az elsõ negyedet biztosítás " nélkül " éltem , a befizetett csekkek ellenére!!!
Ja és Generali az ellenfél! A varázsszó PSZAF ! Ha nem teszik rendbe a biztosításod , hivatkozz a felügyeletre , hogy bejelented õket , meg kártérítés, meg a kedves mamájuk stb.stb.
Egyébként tervezem , ha legközelebb igazoltatnak , megkérem a rendõröket , nézzék meg a biztosításomat ! Ha nincs náluk rendben , jelentsenek fel! Na akkor aztán az eget is leszakítom a biztosítóra , az biztos !!!

csabi 979 2007. április 23. 13:39  
K & H biztosító!
Az elsõ negyedéves csekkel a kezembe bementem - telefonos érdeklõdés után - kérni a második negyed évre cseket, de közölték velem, hogy mivel nem találtak a "rendszerükben" - de a befizetésemet látták - egy hónappal ez elõtt "visszaküldték" a befizetett havi díjat, és ha akarok kötelezõt kössek egy újjat. Magyarán úgy járkálok már pár hónapja - befizetett csekkel a zsebemben - , hogy nincs kötelezõm.
Nézzetek utánna, hogy rendben vagytok-e "biztosításilag"!
No Coment

krisztian.fz6 978 2007. április 23. 08:47   Válasz erre: 976
Nekem sem az XJ-m (6000alatt), sem az fz6(10.000kmalatt) nem evett az R4-bõl semmit a következõ olajcseréig.

MatulA 977 2007. április 23. 08:43   Válasz erre: 976
ott a pont! Ezt szövegelem én is!!!!! :-))))))))))))))))))))

SVLaci 976 2007. április 23. 08:39  
Az unokaöcsémnek is ilyen bringája van és egyszer rábeszéltem a Castrol R4-et, mert az milyen jó olaj és én is azt használom, hát többet evett belöle mint benzinböl, a következö cserénél ActEvo-t rakott bele, azóta nem eszi.

Akármit is mondotok az az 1000km-ként 2dl az marha sok az azt jelenti, hogy egyik cseretöl a másikig rá kell tölteni, nem hiszem, hogy ez bele férne akármilyen normába is.

MatulA 975 2007. április 23. 06:52  
Skacok!

Köszi a hzzászólásokat, és a segítséget! :-))))) Elsõ körben csak a kartercsövet akarom megcsináltatni, a többivel nem foglalkozom! Ha akkor is jelentkezik az olajfogyás, akkor fogok asztalt "verni". :-))))) Mert valszeg, nem eszi meg hanem kiveri valahol az olajat. :-))))

Dobról kértem bizonyítvány amikor a Szakszervíz felrakra, de nem tudtad adni.... Szóval sajnos eléggé link a szakszervíz ebbõl a szempontból, jómagam meg eléggé naív, és még csak számlám sincsen... Azt hiszem eléggé sok mindenre megtanított ez az eset.... :-))))))))))))))))))))

kisti 974 2007. április 22. 17:55  
MatulA
Pandamacinak attól tartok igaza van, és még egy kis adalék: hogy a hiba a motorba volt gyártáskor, tehát gyári eredetû a meghibásodás, a normál garancia idõn belül csak be kell jelentened, a szerviz bent tarthatja a motort olajfogyasztás mérésre, ami általában fizetõ tétel. A mérést dokumentálnia kell jegyzõkönyvvel.A javítás mibenlétét (henger, dugó csere , fõtengely csapágyazás, csere) garanciában alapméreten belül a javító határozza meg, nem Te választod. Ezzel egyetérthetsz , vegy nem fogadod el. és kérsz rá saját pízért fogyasztó védelmi vizsgálatot, ami Õket semmire sem kötelezi, tehát ha akarsz pereskedhetsz.Ha gari idõn kívûl jelentkezik a hiba, de még szavatosságban, akkór Neked kell bizonyítanod , hogy gyártási hibára vissza vezethetõ, és amennyiben elfogadják a javításra már akár túlméret is alkalmazható.
A kipufogodob ha, ahogy Mackó mondta típusbizonyítványos , akkor nincs mitõl félned , mert ha a károsodás miatta következett be akkor a szakszerû felszerelés esetén a gyártóé a felelõsség.
Nem egy egyszerû meccs lessz, sztem , próbáld meg a leghiggadtabb módon kezelni, mert az asztal verést nem szeretik, tudom me hasonlót csinálok én is, és sztem az a lényeg .h a mocid meggyógyuljon.
Általános, h. a szomszéd motorja , kocsija , sem benzint sem olajat nem fogyaszt, csak a saját tapasztalatodat mond, ne pedig ,h. egyszer a másikon is ez vót, nem minden kutya tarka! :O))

Remélem azé jó lessz a mocid.
Kisti

pandamaci 973 2007. április 21. 20:10  
matula
garanciához még valami : az eladó (javító) szerviznek gyakorlatilag nem fáj, ha neked hengert dugót, ötszázezerértkomplett motorblokkot cserél, mert nem õ zsebébõl jön ki,hanem a gyár fizeti. Igaz nem is túl jó neki,mert ezesetben az anyagon is alig vagy nem keres,meg az elszámolható munkadij is jóval kisebb mint utcáról bejött fizetõs ürgének.Meg sok vele az admin. Meg motorod végig, pecsételten,belevaló olajjal ,szakmûhelyben szervizelt legyen.És inkább az olaj kinyomással közelitsd meg a dolgot, mert 1000kmre 2dl vel elküldenek ap.ba..

pandamaci 972 2007. április 21. 13:22  
matula
ha jól értem,motorodból rendesen fogy az olaj, sõt a tetején a karter szellõzõn ki is nyomja.
esélyeid: az olajfogyasztás egyrészt vezetés függõ, de az sem mindegy milyen olajat használsz.
Gondolom eddig ez te is tudtad,és lehet ezeken már túl vagy. Ha nem gyári a kipufogó /nyitott/ ,az sem oljfogyasztás csökkentõ tényezõ.Ha nem is ez a hiba oka, de garanciában ebbe beleköthetnek,ha kötözködni akarnak,ugyanis nem vagy szakmûhely,és megváltoztattad,átalakítottad a gyári szerkentyût-azaz nem olyan aminek vetted./olvasd gar.füzetet .
Na amire meg senki sem gondol:ha a motorodat elõzöleg elfektetted, és sokat(nem félperc) feküdt az oldalán,a dugó mellett az olaj felszivároghat,mivel nem összenyomható,esetleg odab+sz egyet indításkor a hajtókarnak,dugónak,aztán ezután van esélye hogy kinyomja+fogyasztja az olajat.Na igy reklámozd,hogy estél vele. Nem 100%hogy ez bekövetkezett,de nem is kizárt.
És ha 6000 km re 1-1,5 liter = 1000 km re max 2,5dl olajfogyasztást reklamálsz, lehet normán belül lesz.

Macko 971 2007. április 21. 12:35   Válasz erre: 970
Ha típusengedéllyel rendelkezik a dob (a Bódis remélhetõleg igen), akkor nem köthet bele. A típusengedély elvben azt kell hogy jelentse, hogy semmivel nem marad el a gyáritól mûködési tulajdonságaiban.

kitkatamas 970 2007. április 21. 12:06   Válasz erre: 967
A dobtól biztos, hogy nem ehet olajat, de a fõdarab-cserébe beleköthetnek. Szerezni kell kölcsön egy gyári dobot és kész. Viszont ha tiszta olaj a blokk, akkor tényleg jó eséllyel nem eszi, hanem kifolyik. (Nekem 7 éves a mocim és semmi olajat sem eszik, szóval szerintem a fél liter is nagyon sok!)

Macko 969 2007. április 21. 12:01   Válasz erre: 965
Matula, a sportdobtól nem ehet olajat! Szerintem semmi köze sincs hozzá. És nagyon rá sem foghatják, fõleg hogy nem egy kókány sufnitunincs csõvel mész, hanem Bódissal. Amirõl gondolom van típusbizonyítványod meg papírod hogy Te barkácsoltad rá. Úgyhogy attól ne félj.

oszitrek 968 2007. április 21. 11:58   Válasz erre: 967
Tudom. Bár én jól tudok rögtönözni is. Vagyis hamar felhúzom magam, és akkor borul a bili... :))))

MatulA 967 2007. április 21. 11:56   Válasz erre: 966
Jövõ héten viszem szervízbe, nem akarok minden áron meccselni! Akkor megcsináltatom a kartercsõ részét, és akkor utána meglátom mi lesz belõle!? ha zabálja akkor is az olajat, és a gyár által elõírt olajat is eszi, akkor simán balhé, addig nem! Csak már most gyûjtöm az infókat, hogy tényleg fel tudjak készülni, mert nem akarom, hogy sarokba állítsanak! :-))))) Sokat számít a tények, és a határozott fellépés! :-)))))))

oszitrek 966 2007. április 21. 11:51   Válasz erre: 965
Valami kollégától kérjél már kölibe 1 dobot(én adnék), és avval vidd el...

MatulA 965 2007. április 21. 11:47   Válasz erre: 964
okka!!! de akkor sem jó a dolog, mert sport dob van rajt! :-(((( ez a hátulütõ, ha keményebb meccs lesz belõle!!! :-(((((

oszitrek 964 2007. április 21. 11:45  
Viszont garis a mocid, úgyhogy csinálják meg a szerelõk... :))))

MatulA 963 2007. április 21. 11:44   Válasz erre: 961
no, és akkor ne legyek kiakadva!?!?!?!?!?!!? :-)))))))))))))))) Most már lesz témád gazdagon!!! Pláne, ha komoly meccs lesz belõle!!! :-)))))))))))))))) (amit pü-ben küldtél)

oszitrek 962 2007. április 21. 11:43   Válasz erre: 960
Nagy sebességekkel mentél abban a 6000km-n??? Mivel nekem amikor normálisan mentem 3000km-n evett 1 litert, amikor meg 200-al mentem fel BP-re, akkor meg 1500km alatt... Arról nem beszélve, h 1 liter olaj ha kifolyott volna a szelepfedelednél, akkor úgy nézne ki a blokkod mint az enyém a törés után...

Macko 961 2007. április 21. 11:42   Válasz erre: 958
Az nem kevés, mert a híresen nagy olajfogyasztású béjemvé nekem némi elég durva pályahasználattal együtt kõkemény fél litert evett tízezren...

MatulA 960 2007. április 21. 11:38   Válasz erre: 959
Oszi!

1,5 liter nem sok?????? Na látod ezt ne mondja nekem senki sem!!!!!!! Miért ne lenne sok????? Mi az miatt el "kell" hogy fogyjon ennyi olaj a blokkból????

oszitrek 959 2007. április 21. 11:34   Válasz erre: 958
Hát az nem is sok. :)))))))))))) Bár egy új mocihoz képest... Nekem is 1 litert evett 3000km alatt, de nekem 100000km volt a blokkban...

MatulA 958 2007. április 21. 11:25   Válasz erre: 957
5500 kilin, de nekem most kb. 6000 kilin kb. 1,5 LITER!!!!!!!! :-(((((((((((((((((

Macko 957 2007. április 21. 11:23   Válasz erre: 949
Hány kilométeren? :o)))

oszitrek 956 2007. április 21. 11:20   Válasz erre: 955
Ez viszont igaz! Látom felkészültél... :)))))

MatulA 955 2007. április 21. 11:16   Válasz erre: 954
ha sok az olajfogyás, akkor akár blokk cserét is ki fogok harcolni! Akkor meg már érdekelni fogja õket a dolog! :-))))))))))

oszitrek 954 2007. április 21. 11:15   Válasz erre: 953
Gondolod, h érdekelni fogja õket, h milyen dob van rajta, ha a szelepfedéllel van gond???
Nemtom, nálunk a Hondában ha vennék 1 mocit, és visszavinném gariban, nem érdekelné õket, h milyen dob van rajta. Max a hangja miatt... :)))

MatulA 953 2007. április 21. 11:12   Válasz erre: 952
nm tudom ennyire nem értek hozzá, de azért némi konyításom van... :-))) majd kiváncsi leszek a szervízre, hogy mit fognak mondani! :-))))))

oszitrek 952 2007. április 21. 11:08   Válasz erre: 949
Most többet eszik??? Akkor lehet, h a szelepfedélnél nem stimmel valami...

oszitrek 951 2007. április 21. 11:07   Válasz erre: 950
Fel tudok ajánlani egy enyhén karcos 929RR dobot, meg a saját dobomat is, de nem hinném, h kéne...

MatulA 950 2007. április 21. 11:03   Válasz erre: 945
meglátjuk mi lesz!?

MatulA 949 2007. április 21. 11:02   Válasz erre: 946
fent a blokk teteljén csupa olaj minden ahol a kartercsõ jön ki... egyik srácnak is ilyesmi gondja volt, és kicserélték, megcsinálták a gondot, és lám egybõl csak 5 decit evett a motor az olajból! :-)))))

MotoCat 948 2007. április 21. 10:59   Válasz erre: 947
hehe, én is pont ezt mondtam tegnap:)))

oszitrek 947 2007. április 21. 10:49   Válasz erre: 945
Hát az egyszerübb lenne... Max addig odaadod az illetõnek a Bódis dobot...

oszitrek 946 2007. április 21. 10:48   Válasz erre: 944
Miért mi az észrevett hiba??? :)))

MotoCat 945 2007. április 21. 10:45   Válasz erre: 943
ezt papolom én is, hogy inkább kölcsibe kéne kérni, mint venni egyet, hiszen mit csinál vele??? hmm...

MatulA 944 2007. április 21. 10:42   Válasz erre: 943
elõször másik olaj, és az észre vett hibát akarok kijavítatni, ha akkor helyre jön, akkor nem foglalkotom vele. Viszont ha nem jön helyre, akkor dobcsere lesz, és viszem vissza a motort.... :-)))))))))))))

oszitrek 943 2007. április 21. 10:37   Válasz erre: 942
Jaaah!!!! Ezt nem tudtam... Akkor már értem a problémádat. És nem tudsz valakitõl kölcsönkérni???

MatulA 942 2007. április 21. 09:00   Válasz erre: 941
igen, de FÕDARAB! a kipufogó, és ha fõdarabot cserélsz akkor elszáll a gari... :-)))) érti???

oszitrek 941 2007. április 21. 08:58   Válasz erre: 940
Akkor mi a gond vele? Semmi. Hiszem márkaszervízben rakták fel ugye?

MatulA 940 2007. április 21. 08:57   Válasz erre: 939
Régi az a biztosítónál van... Anno elfektettem a vasat, és karcos lett, és töréskárba felvették. Akkor mondtam a szervízesnk, hogy tegyen rá egy sport dobot.... (kár volt)

oszitrek 939 2007. április 21. 08:52   Válasz erre: 938
Aha!!!! Akkor tudsz sakkozni is... :))) Énis... :))))) A régid nincs meg??? Eladtad?

MatulA 938 2007. április 21. 08:45   Válasz erre: 937
:-)))))))))))))))))))))))))))) nem, csak lehet garis meccsem lesz, és nincsen gyári dobom.... ezért elõre próbálok gondolkodni néhány lépéssel!!!! :-))))))))))))))))

oszitrek 937 2007. április 21. 08:43   Válasz erre: 936
Minek másik kipuff??? Lopni akarsz járni a mocival??? :))))))))))))

MatulA 936 2007. április 21. 07:48   Válasz erre: 935
Ezt nekem írtad? Mert ha igen, akkor kérlek használd a "Válasz erre" linket. :-))))) másik dolog, hogy nem R6-ra kell, hanem ER-6-ra, és GYÁRI! :-)))) Az egyik Zongora a másik Kawa... :-))))))))))))))))))

olika 935 2007. április 21. 07:44  
Hello!
Nekem van egy R-6 gyári dobom.Egy kicsit belenyúltam és alakítottam a hangján.Sajnos akitõl vettem anno az levágta róla a csövet de én hajtottam egyet hozzá.De mivel titán a dob azon része ahol elvágta emberünk ezért nem lehetett hegeszteni 100%-osan.Én meghegesztettem majd biztosítás kedvéért meg is szegecseltem az esetleges rezonancia hatására bekövetkezõ repedés elkerülése végett.Itt a fórumon a CC-ek közül sokan látták és hallották a dobot.Ha gondolod érdeklõdj tõlük vagy ha akarod akár fel is tehetjük a vasadra és kipróbálhatod.A hangj nem nagy viszont az autósok felfigyelnek rá de nem kell megsüketülnöd mikor közlekedsz.
Még annyit,hogy én 15-ért vettem ha tetszik a dolog annyiért oda adom.Bár dolgoztam vele de mivel én levettem mert csináltam egy másikat és nem használom ezért számomra csak porfogó.
Üdv.olika.

MatulA 934 2007. április 21. 06:47  
Sziasztok!

meglakudnék egy GYÁRI ER-6-os dobra, nagyon olcsóért! Van valakinek eladó?

üdv.:
MatulA+

Apu 933 2007. április 18. 09:02   Válasz erre: 932
NEKEM, vagyis a fiamnak!!
:-))
Elõre is Kösz!

MatulA 932 2007. április 18. 08:23  
Akkor Oszin kivül kinek kell még a Transformers filmhosszúságú rajzfilme?

krisztian.fz6 931 2007. április 17. 18:31   Válasz erre: 930
Ok, rádbízom, nem vagyok egy Billgécc

MotoCat 930 2007. április 17. 18:21  
de szerintem dc-n is fent van

MotoCat 929 2007. április 17. 18:21   Válasz erre: 927
szerver:):(

krisztian.fz6 928 2007. április 17. 18:20  
mert akkor letöltöm én is

krisztian.fz6 927 2007. április 17. 18:19   Válasz erre: 926
Aha, kellene, de honnan lehet letölteni???

MotoCat 926 2007. április 17. 18:14   Válasz erre: 925
tényleg nem:)
viccet félre téve, kell? leszedjem?

krisztian.fz6 925 2007. április 17. 18:10   Válasz erre: 924
Az idõ urai az nem is pornorajzfilm.

MotoCat 924 2007. április 17. 16:22   Válasz erre: 923
neeeeeeeeeem:))))
olyasmi, mint ez az Idõ urai

krisztian.fz6 923 2007. április 17. 16:06   Válasz erre: 922
ez valami pornó rajzfilm???

MotoCat 922 2007. április 17. 14:55   Válasz erre: 918
bocsi Popocici az Elsüllyedt világban volt:))))

MotoCat 921 2007. április 17. 14:51  
nem rég nyomatták egyébként az egyik mese csatornán, hûûûû melyiken is, talán a minimaxon...

MotoCat 920 2007. április 17. 14:49   Válasz erre: 918
az egyik szereplõõõõõ, a gonosz dagi nõci

MotoCat 919 2007. április 17. 14:49   Válasz erre: 910
khm khm, ne strapáld magad, nekem megvan dvd-n;))))

krisztian.fz6 918 2007. április 17. 14:49   Válasz erre: 917
????????? az mi? A Popocici????

MotoCat 917 2007. április 17. 14:47   Válasz erre: 908
Már hogy a fenébe ne emlékeznék:) basszus nem rég volt, na jó 1-2 éve, hogy kérdeztem, mondja meg valaki melyik mesében volt Popocici, hát ebben a rajzfilmben volt:))))

pege 916 2007. április 17. 13:53  
Nekem még megvan a komplett ágynemûm is, paplanhuzat stb, rajta van az összes fõszereplõ, ûrhajók , ez a csodatojás vagymi:) a kék csillagos volt az enyém, a piros csillagos a bátyámé:)

krisztian.fz6 915 2007. április 17. 12:45  
http://gallery.xorp.hu/gallery/kepregeny/az_ido_urai/ Na, emlékek????? Fura érzés, pedig vagy 20 éve nem láttam ezeket a képeket, de beugranak azonnal.

Puttyos 914 2007. április 17. 12:40  
Hát már sajna nem emlékszem én sem, hogy mirõl szólt az egész. De azt hiszem nemsokára úgyis elmegyek anyámékhoz és most annyira felizgattátok a fantáziámat, hogy megkeresem és újra elolvasom! Volt ebben egyébként több nagyon király kis ûrjárgány meg minden, ahogy emlékszem. Úgy az egész nagyon jól meg volt csinálva. A képregény az teljesen a film képeivel készült. A filmet ha jól emlékszem, egyetlen egyszer a régi MTV1 adta le, azóta sehol semmi.

krisztian.fz6 913 2007. április 17. 12:34   Válasz erre: 910
Ha ráérsz...... :-)) De akkor még nem igazán értettem hogy mirõl szólt, de az a kis kocsi az elején nagyon tetszett, valami sivatagon keresztül robogott.

Puttyos 912 2007. április 17. 12:29  
Nekem még azt hiszem, ez meg volt egy könyvszerû képregény kiadásban is. Szerintem anyáméknál még mindig meg is van. Tényleg jó kis rajzfilm volt ez valamikor 80 egynéhányban! A képregényt legalább 100-szor elolvastam.

oszitrek 911 2007. április 17. 12:26   Válasz erre: 910
Ááááááá, nemhinném... :))))))))))))

MatulA 910 2007. április 17. 12:21   Válasz erre: 908
célzás, hogy akkor ennek is nézek utána!? :-))))))))))))))))

oszitrek 909 2007. április 17. 12:16   Válasz erre: 908
De emléxek ám... :) Ez is tök jó volt! Lövésem sincs, hogy honnan lehetne megszerezni...

krisztian.fz6 908 2007. április 17. 12:11  
És erre a rajzfilmre emlékeztek??? http://www.jimbeam.blueflash.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=9 Nincs meg valakinek?

oszitrek 907 2007. április 17. 12:07   Válasz erre: 906
Vissza is értél??? :)))

Nyilván én nem tudhatom... :))))

MotoCat 906 2007. április 17. 11:59   Válasz erre: 905
na látod, ha én lemaradok, akkor úgy jár mindenki más is:)))
:))))))))))) :PPPPPPPPPPPP

egyébként volt rajtam ruha, nyilván:)

oszitrek 905 2007. április 17. 11:55   Válasz erre: 904
Miért? Eddig ruha nélkül voltál???? :)))) A francba, h én mindíg lemaradok a jó dolgokról... :))))

MotoCat 904 2007. április 17. 11:26  
persze engem kihagytok a mókából, na jóóóól van:)
ezért most felöltözök:) és itt hagylak titeket:) :p

oszitrek 903 2007. április 17. 11:19   Válasz erre: 902
Azt rendesen leírtam.. :))))))))))))

MatulA 902 2007. április 17. 11:16   Válasz erre: 900
de azt a pü-t látnád amit küldöt.... :-)))))))))))))))))))))))

oszitrek 901 2007. április 17. 11:05   Válasz erre: 900
Igen, mert tegnap csináltam... :)))

MotoCat 900 2007. április 17. 11:04   Válasz erre: 899
jaaaaj, figyeld már hogy vagizik, sajáááát ftp szervere:)))))))))))))))))))))

oszitrek 899 2007. április 17. 11:03   Válasz erre: 897
Van saját ftp szerverem. Feltöltöd oda???

oszitrek 898 2007. április 17. 11:03   Válasz erre: 897
Okés. Köszi! Régen ez volt a kedvenc rajzfilmem... :))))

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22106
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők