28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
SEGITSÉG!!!
Következő oldal

krisztian.fz6 497 2006. december 8. 20:45   Válasz erre: 496
http://shop.yachtlap.hu/shop.php?page=cikk&c=320&s=0&k=17

Zsifi 496 2006. december 8. 20:45   Válasz erre: 494
Inkább ilyen...)))
http://www.vizvonal.hu/product.php?id=00172

kilajsanyi 495 2006. december 8. 20:43   Válasz erre: 492
gyilkosok..nekem is kell! hány decibel?

krisztian.fz6 494 2006. december 8. 20:42   Válasz erre: 492
http://www.vizvonal.hu/product.php?id=00173 Ilyen??

krisztian.fz6 493 2006. december 8. 20:34   Válasz erre: 492
Komoly?? hol vetted?? mennyiért???

hornoti 492 2006. december 8. 19:16   Válasz erre: 490
Az enyém hajósboltboltból van.
12V-os hajókürt, méretre ua. mint az eredeti, a hangja fenomenális.

hornoti 491 2006. december 8. 19:14  
...és már meg is oldódott a probléma ! :)
Jó ez a topik.

krisztian.fz6 490 2006. december 8. 19:14  
Dudát hol lehet kapni??? Recseg csak a motoron, már a nyáron kezdte. Meg zörög benne valami. Meg rozsdás a belseje. Valami nagy hangú kellene.

hornoti 489 2006. december 8. 11:33  
Segítség kellene egy kollégám lányának, aki Drezdában tanul kommunikáció szakon. Február végén kell teljesítenie a 2 hét szakmai gyakorlatot vállalati PR területen. Esetleg valaki PR-os vagy ismerõs tudja -e foglalkoztani 2 hétig ?

kösz

Okta 488 2006. december 4. 20:15  
Hello!

Talán ebbe a topicba illik bele a kérésem:

Keresek egy motorost, asszem Intruder a motorja, egy magyar zászló van a mociján, egy "halacska" (azaz a megtértek jele) és egy felirat: Immanuel. (Azaz lehet, hogy Immanuel a beceneve.)
Ha valaki ismeri, kérem adja meg az elérhetõségét vagy neki az enyémet, fontos lenne.
Köszi!

sargamaccs 487 2006. december 4. 12:22  
Hali!

Nem ez a Generali.
Igazából én egy évre kötöttem, nem tudom, hogy van e rövidebb intervallum is, de biztosan. Én nem csak motorozok, így nekem kellett az éves, de megadom a kontaktot és kérdezz utánna, nyugodtan hivatkozz rám.
Kántor Szilvia: 0620/ 595-9405

Feji 486 2006. december 3. 20:15  
Sárgamancs. és ezt meg kell kötni egy egész évre vagy elég csak abban a hónapban is amikor én akarom? esetleg ez az AHICO ?

Forgi 485 2006. december 3. 19:29  
Szasztok Mindenki !
Kazincbarcikán keresek ismerõst aki megnézne nekem egy telefont.
Kontaktot priviben kérem.
Köszi nektek.
Üdv Forgi

krisztian.fz6 484 2006. november 30. 19:21  
Pesten hol kevernek autófestéket ha viszek színmintát? Valami Mobihel, Sikkens..stb érdekelne.

sargamaccs 483 2006. november 18. 00:11  
Sziasztok!

Gondoltam, hátha valakinek szó szerint segítség.
Van egy ismerõsöm, szintén motoros. Foglalkozik motorok kötelezõjével, biztosítással, hitellel stb.
Na, én ma kötöttem egy baleset biztosítást havi komoly 3 000,- pénzért és minden motoros balesetnél fizet nekem a biztosító jó kis pénzet ;-) Na persze nem erre pályázom, de sose lehet tudni. Szóval ezt ajánlom mindenkinek.
Nem pénz érte, de nyugodtabb az ember. Ja és nem rádtukmálós...
Tehát ha valakit érdekel, megadom a kontaktot.
Minden féle biztosításnál vagy akár minél. megkeresi neked a leg megfelelõbbet és a leg olcsóbbat, ami szerintem tök jó :-))
Ja és motoros lévén gondolhatjátok, hogy bánik veletek :-)
Ja és irodába sem kell bemenni, teljesen mobil.

Na sziasztok!

klimas 482 2006. november 17. 22:39  
Mackónak ! Bp-n a Fogarasi úton / a Mexikói úthoz közel/ van egy féktárcsa és dob készítõ , talán tudnak segíteni
Hívj fel !

Macko 481 2006. november 17. 20:21  
Sziasztok! Egy barátom részére szeretnék segítséget kérni. Subaru Impreza WRX-e van, 2 éves, még a 2000-es motorral. 280 mm-es tömör féktárcsái vannak, amik 10-12 ezer kilométerenként elvetemednek - nem bírják a hõterhelést. Próbálkozott Brembóval is, de az sem volt az igazi. Elvetemedik, aztán érezhetõen beremeg és üt.

Nem tud valaki ebben a méretben luggatott tárcsát? Vagy valakit, aki komoly minõségben készít ilyet?

boxer 480 2006. november 14. 10:25   Válasz erre: 479
Én regisztrálva vagyok. Segítek. Priviben nyomjad a részleteket!

jk1200gs 479 2006. november 14. 10:06  
Szisztok!
MÁS!!
A Vaterán kinéztem egy Tümmler csónak motort 20.000Ft-ért. (Nem vagyok regisztrálva és kicsit hosszú a reg idõ a levelezési cím miatt.) Tudna nekem segíteni valakivhogy megvehessem?? 30-207-37-93 vagy krisz.j@freestart.hu

Pépépe 478 2006. november 14. 09:28  
Hogy mindenki okosodhasson:
http://web.b-m.hu/belugy/bmjog.nsf/cda8258f45faba0cc12569480042e930/125c50facf928234c1256b760041f70c?OpenDocument&Highlight=0,kresz*
A mindig hatályos KRESZ

Pépépe 477 2006. november 14. 09:25   Válasz erre: 473
"tudomásom szerint a KRESZ nem tiltja a keresztezõdésben az elõzést"
Ne irjunk már faszságokat gyerekek!!

A korábbi hsz-em idézet volt a KRESZ-bõl! Ismét ide másolom:
"(8) Tilos elõzni:
...
e) útkeresztezõdésben és közvetlenül útkeresztezõdés elõtt, kivéve
- ha a forgalmat rendõr vagy fényjelzõ készülék irányítja és az elõzés az úttest menetirány szerinti bal oldalának igénybevételével nem jár,
- ha a jármû fõútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsõbbségét jelzõtábla [16. § (1) bek. u) pont] jelzi...."

Tehát a korábban berakott tábla nem veszélyes keresztezõdésre hivja fel a figyelmet, hanem egyértelmûvé teszi, hogy védett uton haladok, és feloldja az elõzési tilalmat, ami alapból fent áll az útkeresztezõdésre vonatkozóan.

Sárgamacs! Irtam privit, olvasd el azt is!

boxer 476 2006. november 14. 09:24   Válasz erre: 475
Nem gond, nekem is utána kellett néznem a biztonság kedvéért. De szerencsére jól emlékeztem.

MatulA 475 2006. november 14. 09:23   Válasz erre: 474
Jogos! Bocsánat, kicsit figyelmetlen voltam!

boxer 474 2006. november 14. 09:21   Válasz erre: 473
Nem naprakész a tudomásod!
Lentebb Pépépe be is másolta az idevonatkozó törvényi szöveg egy részletét.
Mindannyiunkra ráférne néha egy kis ismétlés KRESZ-támakörben.

MatulA 473 2006. november 14. 09:14  
Jó reggelt!

tudomásom szerint a KRESZ nem tiltja a keresztezõdésben az elõzést. Ha van gyalogátkelõhely, akkor persze más a leányzó fekvése, de amint olvasom már elhagyta a srác a gyalogátkelõ helyet. Akkor volt-e veszélyes keresztezõdésre figyelmeztetõ tábla? Pépépe hozzászólásából nekem úgy tûnik, hogy ott is tilos elõzni.

Itt ha nincsen sebesség túllépés, akkor az autós a hibás! Nem gyõzödött meg a mögöttes forgalomról, és keresztbe állt a motor elõtt. Tudom, mert anyum is így karambolozott nagyok sok évvel ezelõtt, és ott is õt hozták ki hibásnak. Ráadásul ott az autó aki elõzte gyorsan is jött. :-((((
Záró vonal nem volt, tiltó tábla nem volt, zebra nem volt, gyorshajtás nem volt akkor innentõl kezdve...

:-))))))))))))))))

Hátulütõ: jegyzõkönyvben az szerepel, hogy a motoros is hibás volt. :-(((((

ronin006 472 2006. november 14. 08:05  
Kedves SárgaMacs!
Ha megengedhetitek magatoknak, már most fogadjatok ügyvédet, a közlekedési ügyekben jártasak közül.
Nagyon jót tesz az ügyeknek, hosszútávon majdnem mindig megtérül.
Laikusként én is felelõsségmegosztást látok valószínûnek.

boxer 471 2006. november 14. 05:51   Válasz erre: 468
Maccs!

"Egyébként a gyalogos átkelõhelyet már elhagyta, a baleset az átkelõtõl úgy kb 8-10 méterre lehetett"

A gyalogátkelõhellyel kapcsolatban nem az a lényeg, hogy a baleset maga ahhoz képest hol történt, hanem az elõzés szabályos mivolta szempontjából van jelentõsége.
Ugyanis kijelölt gyalogos átkelõhelyen, vagy közvetlenül elõtte TILOS elõzésbe kezdeni.
Leírásod szerint a barátod minden bizonnyal szabálytalan elõzésbe kezdett a fentebb leírtak miatt.
Ilyen esetben könnyen elõfordulhat majd a megosztott felelõsség elve is.
Kíváncsi leszek a fejleményekre.

Apu 470 2006. november 14. 02:52  
Ismereteim szerint az autóban úlõ nem tekinthetõ tanunak az esemény szempontjából.
A Ti oldalatokon álló tanúk egybehangzó vallomása sokat segíthet. Érdemes esetleg személyesen egyeztetni is, ezzel is segítve a vizsgálót, az egyszerûbb döntésben.

sargamaccs 469 2006. november 13. 22:50  
Szia Pandamaci.

Szerencsére van tanúnk és megbízható. Pont egy számunkra idegen motoros ment a barátunk mögött (hozzá teszem nagyon rendes, minden kérés nélkûl ott maradt az egész helyszínelés alatt és készségesen állt a rendõrök rendelkezésére stb, illetve azóta is bejár a rendõrségre ha kell zok szó nélkûl. Ezúton is köszönjük neki).
Azon kívûl, hogy motoros, nem "elfogúlt" ha lehet ilyet írni. Vagy ez is éppen elég?! :-)

Remélem nekünk nem lesz ilyen negatív élményünk és remélem neked sem volt. Naív vagyok?!!
Üdv Sárgamaccs.

sargamaccs 468 2006. november 13. 22:44  
Sziasztok, újra itt vagyok...!

A sors ironiája, hogy ma ennyit "beszéltünk" a közuti balesetekrõl, miután lejöttem a forumról elindúltam edzésre és úgy kb egy fél óra múlva bumm, össze is törtek. Bár szerencsére autóval voltam és személyi sérülés sem történt, azért egy kicsit elgondolkoztam, hihetetlen nem?

Na vissza térve a motoros barátom "kalandjához":
Egyébként a gyalogos átkelõhelyet már elhagyta, a baleset az átkelõtõl úgy kb 8-10 méterre lehetett.
Szóval megfogadom Boxer a tanácsodat és érdeklõdni fogunk az ügy menetérõl illetve esetleges elhúzodásának okáról.

Tényleg nagyon köszi, hogy ilyen rendesek vagytok.
Remélem jövõre minden motorosnak balesetmentes közlekedése lesz. Legalább is ezt kívánom mindenkinek.
Hali.

pandamaci 467 2006. november 13. 14:36  
sargamaccs
ha nem lesz megfelelõ tanutok, a szabályosan balra kanyarodni kívánó autós lesz a nyerõ, a bandában száguldozó motoros, aki útkeresztezõdésben elõzött, és átesett rajta , meg veszít.
/ arra készülj ,mindenki úgy fog szemedbe hazudni, ahogy érdekei megkívánják.Bárhogy is volt az eset,bármi is van a jegyzõkönyvben /

sargamaccs 466 2006. november 13. 14:00  
Most el kell rohannom edzésre, este hazaérek, akkor minden további kérdésre válaszolok
és olvasom a jótanácsokat.
Elõre is mégegyszer nagyon köszi, hálás vagyok, hogy ilyen jóóóóóóóó fejek vagytok.
Csáó mindenkinek.

boxer 465 2006. november 13. 14:00   Válasz erre: 462
Illetve az sem elhanyagolandó tényezõ, hogy a keresztezõdésben vagy közvetlenül elõtte, utána volt-e kijelölt gyalogosátkelõ hely.
Azért fontosak ezek a kérdések többek között, mert egyértelmûsíthatik, hogy motoros barátunk szabályosan kezdett-e bele az elõzésbe.

Amúgy meg nincs más hátra, sajnos meg kell várni a rendõrségi határozatot. Mivel feltehetõen a részesek elmondásában vannak ellentmondások, ezeket ütköztetni kell ill szükség szerint a részeseket meg is kell személyesen hallgatni. A tanúkat szintén meg kell hallgatni külön-külön. Elõfordul, hogy a mentõktõl is várni kell a sérült ellátását igazoló okmányokra és a látleletre. Ha ezek után, ennyi tény ismerete után sem lehet egyértelmûen eldönteni az íróasztal mögül a felelõsség kérdését, akkor sor kerülhet különbözõ szakértõk kirendelésére is.

Azt sajnos tudomásul kell venni, hogy a legnehezebb dolga az ügy vizsgálójának van, hiszen az esemény bekövetkeztekor nem volt jelen a helyszínen. Ha látta volna az esetet és nem áll fenn mûszaki hibára hívatkozás lehetõsége, valószínû, hogy 2perc alatt meghozná a helyes döntést.
Sajnos az, hogy a részesek elmondásai között jelentõs eltérések lehetnek a lényeget illetõen, azt feltételezi, hogy valaki(k) nem mond(anak) igazat. Vagy szándékosan ferdítik el a valóságot, természetesen a saját vélt érdekeiket szem elõtt tartva, vagy egyszerûen az átélt stressz hatására nem emlékeznek pontosan a történtekre.
Nem egyszerû a döntés.

Viszont a jogszabályok egyértelmûen szabályozzák az eljáró hatóságok által betartandó határidõket az ügy rendezése során. Ezekre bátran rá kell kérdezni és számon lehet kérni. Van jogorvoslati lehetõség ilyen mulasztásos esetekben is.

Tehát bátran kérdezzetek rá az elhúzódás okára. Ha ezt normális, nem kioktató hangnemben teszitek, akkor van esély a korrekt válaszra. Sajnos ez még egyelõre nem tartozik a hosszan elnyúló ügyek kategóriájába. Lehet ez még rosszabb is.

sargamaccs 464 2006. november 13. 13:54  
Kösszi a sok hozzászólást, ebbõl még én is sokat atnulok.
Köszi mégegyszer mindenkinek. ;-)

Fõutvonalon haladt és átlépte a felezõt az elõzés során.
Természetesen balról elõzött.
(Balra volt az az út, ahová le szeretett volna fordúlni at autós...)

Pépépe 463 2006. november 13. 13:49   Válasz erre: 460
(8) Tilos elõzni:

e) útkeresztezõdésben és közvetlenül útkeresztezõdés elõtt, kivéve
- ha a forgalmat rendõr vagy fényjelzõ készülék irányítja és az elõzés az úttest menetirány szerinti bal oldalának igénybevételével nem jár,
- ha a jármû fõútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsõbbségét jelzõtábla [16. § (1) bek. u) pont] jelzi.

boxer 462 2006. november 13. 13:33  
Az elbírálás szempontjából nem mindegy, hogy fõútvonalon történt-e az elõzés.

krisztian.fz6 461 2006. november 13. 13:16   Válasz erre: 458
Nekem is hasonló esetem volt, csak egy traktorral, jún közepén. Kb február környékén lesz tárgyalás.

sargamaccs 460 2006. november 13. 13:15  
Szia Matula.

Köszi, hogy ilyen gyorsan reagáltál. :-)

Helyszínelés természetesen volt, rekonstruálták az esetet. Bocsi jegyzõkönyv van, csak határozat nincs.
sebesség nincs írva a jelentésbe, de a tanú azt állítja, hogy kb 40 km/h sebessegel haladt.
Az autóshoz ezt írták a:
Kanyarodása során késõn észleélte az elõzésben lévõt az autó vezetõje a 31/6 §-t megsértette,
míg a motoros:
a 34/4 §-t sérette meg, mivel a kresz szerint a motoros még nem hagyta el a keresztezõdést mikor is megkezdte az elõzést.
Gondolom ez alapján a hibásnak az autóst hozzák ki, míg a motorosra pénzbírság vár a kresz megsértése miatt.
Szerinted is így értelmezhetõ???????

MatulA 459 2006. november 13. 12:37   Válasz erre: 458
Szia!

Ebbe sjanos nagyon sokan belefutnak. :-(((( Szóval, volt-e helyszínelés? Ha igen, akkor ott mi szerepel a jegyzõkönyvben? Mennyivel ment a motor. Most nekünk igazán csak ez a fontos, hogy a motoros mennyivel ment. Ui. amint bebizonyosodik, hogy a motoros nem ment gyorsan, akkor innentõl kezdve az autós a hibás.

Határozatot pedig szerintem csak a srác tudja kérni, sürgetni, aki a szenvedõ. Nekem a gyorshajtási ügyemre kb. 1,5 hónapra jött a határozat. Utána már viszonylag gyorsan megvolt a dolog. :-))))

sargamaccs 458 2006. november 13. 11:27  
Sziasztok mindenkinek!

Sárgamaccs (Krisztina)vagyok.

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenben segítséget kérek, de teljesen tanácstalan vagyok. Én magam is motorozom és szeptemberben elmentünk a barátokkal egy motoros találkozóra át a mátrán.
Még mielõtt a mátrához értünk volna Gyöngyösön az egyik társunkat elütötte egy autó.
A srác alig ment 40-nel a motorral.
Egy suzuki svift elõzésébe kezdett (index meg minden) kb 40 km/h sebességgel, mikor is a suzukis a keresztezõdést már elhagyva mindenféle irányjelzés nélkûl úgy döntött, hogy õ mégis elkíván fordulni és index, tükör használata nélkûl ezt meg is "tette". Viszont a barátom a motorral már jócskán az autó mellett volt (pontosabban kb a vezetõ mellett volt az elsõ kerék, tehát ha nam beszélget a srác a barátjával a kocsiban és nincs rajta siltes fejpánt és belenéz valamelyik tükörbe, látnia kellett volna de akkor is ha csak egy kicsit is oldalra néz...)
mindez sajnos nem történt meg. A motoron satufék a kocsi fordult ... a motor hihetetlenûl lassan de elõre szaltózott és szanaszét tört. Személyi sérülés mint olyan nem volt "olyan jelentõs" nem tört el semmi, "csak"az egész kézfej az ujjak izületei szétzúzódtak. Az autó oldala végíg behorpadt.
Kint volta a mentõ a rendörség ..., de ezóta sem történt nagyon semmi. Még a rendõrségi határozat sincs meg.
A motoron jelentõs az anyagi kár és a kis "motorgyilkos" azóta is autózgat nyugodtan.
Természetesen vannak tanúk és van hogy hetente bent vannak a rendõrségen... de határozat még akkor sincs.
Pedig jó lenne, mert csak akkor fizet a biztosító.

Az lenne a kérdésem, hogy valaki járatos -e az ilyen ügyekben, kerültetek -e már ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetbe, mit lehet tenni, illetve, hogy nincs -e esetleg olyan motoros itt, aki rendõr és felvilágosítana, hogy ilyenkor mi a tehendõ?????

Minden segítség jól jönne...
Elõre is köszi mindenkinek.

Üdv Sárgamaccs.

hornoti 457 2006. november 11. 23:39   Válasz erre: 456
gázolaj

cserkszcsaba 456 2006. november 11. 19:08  
Hali
Szerintem a leglobb a gázolaj nem túl agreszív és tuti leviszi régi munkahelyemen volt szerencsém azfaltot szálítani ezért ajánlom a brazil gépsor is gázolajozza a lapátot a finisert is azzal locsolják hogy ne ragegyon rá az aszfalt(aszfalt terítõ gép) amit leszórtak az meg emúlzió mint már irták

Apu 455 2006. november 11. 17:17  
Elõször is nem kátrány, hanem bitumen!!!!

Másodszor, mint ilyen, kõolaj származék, tehát minden, ami benzin, oldja!!

Tehát a javaslatom: Sebbenzin, ha kevés kell, mosóbenzin, ha több, és ha gyorsulni is akarsz, akkor 98-as extra plusz super pro multi überfasza izé....

Tsabi 454 2006. november 11. 17:01   Válasz erre: 445
Nekem WD40 hozta le, de azzal is dörzsölni kellett,,,, próba cseresznye

trip__y 453 2006. november 11. 16:55   Válasz erre: 445
Aszfalt emulziónak hívják...

Részvétem.
Megpróbálom megkérdezni aszfalt laborosoktól, hogy mivel lehet feloldani.

hi

onam 452 2006. november 10. 23:11  
Bocs !!!!!! Meg van a topic :))))

onam 451 2006. november 10. 22:14  
Sziasztok!
Vagyok bajba, mert rendeltem 3 pólót Motorozz.hu-sat. nikkel, "szitával". Segitsetek mennyi az ára , egybe , vagy darabonként, mert nem tom, és itt a számlaszám emilen, amire kellene fizetnem.
HELP!!!

kilajsanyi 450 2006. november 10. 10:35  
féktisztító marja és mattítja a lakkot.
gázolaj nem rossz ötlet.

ziksz4 449 2006. november 10. 10:31   Válasz erre: 445
Van egy olyan szer hogy kátrány eltávolító, Én azt használom és nem károsítja a fényezést sem.
A benzin és a féktisztító károsíthatja azt!
Ja és amit én használok annak még az illata is kellemes! :-)))

pandamaci 448 2006. november 10. 10:29  
Ha nagyon befujták a géped kátránnyal, legkevésbé fájdalmas a gázolajos mosogatás. Olcsó, és a legkevesebbet árt neki. Aztás samponos viz. Vagy van kátrányoldó spré , kisebb felületre. Motorblokkmosó csodaszerekkel ne próbálkozz,volt aki már megjárta: vitt mindent vasig.
Féktisztítóval a festett felületeken óvatos legyél, ezt fõleg sisakra , plexire nem merném rátenni.És bármi mást használnál, nagyon olvasd el mi van ráirva, és kis felületen próbáld elõször. Inkább a gázolaj.

Gumikacsa 447 2006. november 10. 10:27   Válasz erre: 445
sima benya is leoldja, oszt még olcsóbb is :)

kovee 446 2006. november 10. 10:08   Válasz erre: 445
Hali!
Amit rád locsoltak az egyfajta kötõanyag, az útburkolat alá, betonra teszik. Lehet szintetikus(drága, de hidegen lehet felhordani), és a sima kátrány. Vlószínû az utóbbiból kaptál.
Eltávolításához kell egy rongy, meg vegyszer. Utóbbi ne legyen hígító, vagy aceton!
Nekem jó volt rá pl a féktárcsatisztító, de a rongyra spricceld rá, és azzal töröld végig. Ne hazsnálj egyszerre nagy mennyiséget, csak kicsit adagolj, így nem bántja a fényezést.
Egyébbként lehet kapni autósboltban alvázvédõ lemosót, az is jó.

Üdv!

molnarattis 445 2006. november 10. 09:47  
Sziasztok srácok !! Segítséget kérek !!!

Szitu a következõ:

2006. november 07-én motoroztam egyet, mert jónak találtam az idõt. Ezzel még nem is volt baj, de !!!..... az utam során egy útépítésbe ütköztem, no problem, lassít, csorgok. Nézek jobbra, ott egy munkagép valamilyen felhígított kátrányos szart locsol a már elkészített útalapra. És jött az elsõ meglepi: mivel erõs jobb szél volt ezért azt a trugyit rámhozta, fekete pöttyös lett a bukóm, a plexi, a motorom (V-Strom) teljes jobb oldala, valamint a ruhám.
Gondolom nem baj majd otthon meleg-szappanos vízzel lemosom,,,,,,, második meglepi: nem jön le.

És itt jöttök Ti! MIVEL LEHET LEMOSNI AZT A SZART!!!!!!!!

Egyáltalán mi is az a trutyi, ha lejön akkor ok, ha nem akkor mi van?

Aki ért hozzá ossza meg velem! Kösz ATI.

Apu 444 2006. november 9. 20:27  
Gyertyapipa????

kitkatamas 443 2006. november 9. 16:29   Válasz erre: 442
Tudom, de nem az volt a kérdés, hogy nadehogyannem folyik orrba-szájba a benzin, hanem hogyan dögleszti meg az ember a vasát egy pár percre...

Gumikacsa 442 2006. november 9. 15:57   Válasz erre: 441
A tejedén szívócsõ vákum zárja el a csapot...

kitkatamas 441 2006. november 9. 13:44   Válasz erre: 411
Vagy ha olyan motort szerzel, amin nics a benzincsapon elzárt állás (a legtöbbön nincs, az enyemen sincs), egyszerûen le kell húzni a benzincsövet a csapról. Ha kell motor, vagy segítség, nyugodtan keress meg!

mercica 440 2006. november 9. 13:37   Válasz erre: 439
Logikus :) Mi is úgy tervezzük, hogy a film mire elkészül az körülbelül egy hét meló lesz. Hiszen ez körülbelül egy másfél órás filmnek készül. 7 napot foglal magába. Tehát nem lesz könnyû. Viszont az, hogy márkajelzés ne legyen rajta ez alap. :)
Azér köszi a jó tanácsot

chilli 439 2006. november 9. 13:12   Válasz erre: 423
Nagyon eccerû, zárd el a benzincsapot kijáratod a benzint oszt máris nem indul. Csak a márkajelzés ne legyen a felvételen ,mert azt senki nem fogja vállalni meg jó legyen egy akksi mert olyan forgatás meg nem volt ahol elsõre fel lehetett venni egy jelenetet.

klimas 438 2006. november 8. 18:03   Válasz erre: 437
Má aztat hittem Bayerische Motoren Werke .... na ezt számold )))))

boxer 437 2006. november 8. 18:01   Válasz erre: 436
Hát hét! b-é-j-e-m-v-é

klimas 436 2006. november 8. 18:00   Válasz erre: 435
Há mennyi az annyi ??????

boxer 435 2006. november 8. 17:56   Válasz erre: 434
Biztos nem rám(ránk) gondoltál, mert a béjemvé az nem három betû. Én azt a plecsnit mindig pizzának nézem. :-)

klimas 434 2006. november 8. 17:49   Válasz erre: 420
Nem tudom ezek a hárombetûsek mit okoskodnak , nekünk legalább zongoránk is van ,nekik meg egy plecsni ami úgy néz ki mint a gyerekek pörgettyûje ......Na !!!!

Apu 433 2006. november 7. 17:40   Válasz erre: 432
Mé pont éééééénnnn?????

Csapos 432 2006. november 7. 17:35  
rugec tökön...az tegít!

Apu/kééém: má Te ic,,,

Apu 431 2006. november 7. 17:33   Válasz erre: 427
Banja ninja ellen lándja kell!!!

R2 430 2006. november 7. 17:24  
Húzd szemére a fejkendöt.:-)))9

666 429 2006. november 7. 17:17   Válasz erre: 427
Ctrl+Alt+Del :-DDD

boxer 428 2006. november 7. 17:16   Válasz erre: 427
Kapcsold ki a gépet! Azt Senki nem szokta túlélni. :-)))

krisztian.fz6 427 2006. november 7. 17:14  
Nagy baj van! :-((
Nem tudna valaki segíteni, elakadtam ebben a játékban: http://www.gamekapocs.hu/galeria/557/Condemned Már a vége felé tartok, és jön szemben velem egy nindja szerû rém, mindig kinyír, vajon hogy kell megölnöm???

pandamaci 426 2006. november 7. 16:54  
az nem lehet, hogy egy toyota nem indul..... ))))

mercica 425 2006. november 7. 16:42   Válasz erre: 424
Egy zseni vagy!
Ez nagyon jó ötlet!
Megbeszélem majd a sráccal! Biztos bele egyezik!
köszi :)

boxer 424 2006. november 7. 16:36   Válasz erre: 423
Inkább legyen az, hogy nem találod a slusszkulcsot! Akkor viszem a mocit. De anem indulósat tényleg nem vállalom. Az tényleg presztízskérdés.

mercica 423 2006. november 7. 16:33  
na mostmár viszont mennem kel a válogatásra!
ha tudtok valakit vagy valamit vagy mittudom én irjatok privit, vagy e-mail ide: motomerci@maffia.hu

mercica 422 2006. november 7. 16:26  
Srácok, azért ha tudtok valakit, aki tudna nekem segíteni és pestközeli ( nem kell eljönnie pestre! ha kell megyünk mi helyszínre) akkor szolnátok az érdekemben egy két szót vagy valami ?

boxer 421 2006. november 7. 16:24   Válasz erre: 420
A tiéd azért sem jöhet szóba, mert a forgatás Pöstön lenne. Ergo: a mocinak is itt kell lennie. Ezt meg a te gépeddel nem egyszerû megoldani. Drága ám a tréler.

kilajsanyi 420 2006. november 7. 16:06   Válasz erre: 418
akkó az injektort kell lerúgni...
na csakösszejött.:)

az enyém nem kirakatmotor meg nem taperásszátok ti össze...
ott a béjemvé..

mercica 419 2006. november 7. 16:04   Válasz erre: 417
majd lesz :) ne kötzöködj :) inkább add oda a mocid forgatáshoz :D

boxer 418 2006. november 7. 16:04   Válasz erre: 417
Egy alacsony költségvetésû film költségvetésébe nem fér bele egy elektromágnes beszerzése. Az én 1150-esemben pedig nincs CanBus te kis tudatlan.

kilajsanyi 417 2006. november 7. 15:59  
ott a béjemwé...nagy elektromágnes a CANBUSnak osz csá. Má el se indul. Vagy simán lerúgod az injektort. osz annyi.

és mitõl vagy hondás ha még nem is vót motorod?

mercica 416 2006. november 7. 15:53  
Amugy a honda lenne a legideálisabb, mivel jómagam is hondás vagyokilletve leszek március környékén :D

mercica 415 2006. november 7. 15:50   Válasz erre: 413
kösz a kilajsanyis tippet, de ezt még legalább 2x meggondolom XD

mercica 414 2006. november 7. 15:49   Válasz erre: 412
na igen :) tulajdonképp nem is fogom beinditani :D csak majd úgy ügyeskedünk a kamerával :)

boxer 413 2006. november 7. 15:43   Válasz erre: 411
Ezt presztízsokokból sajna nem vállalhatom.
De talán szólj kilajsanyinak, õ biztos kapható ilyesmire. Meg hát a Yamahákat amúgy is ismerjük, ugye... :o)))

Zsifi 412 2006. november 7. 15:42   Válasz erre: 411
Szívesen segítenék, de nekem Hondám van. Azzal meg nem fordulhat elõ, hogy nem indul be....)))

mercica 411 2006. november 7. 15:38  
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
A következõrõl van szó:

Néhány médiás ismerõsömmel tervezzük egy film forgatását. Lenne egy olyan jelenet, ahol egy motort kéne beindítanom, de "valami baja lesz" a motornak és nem tudom beindítani.

Ez szép és jó, de sajnos nekem még nincs motorom. Tudna valaki segíteni ? Aki Pesti vagy Pest környéki és még nem rakta el a gépét és hajlandó segíteni ebben a témában az jelezzen nekem legyen szíves!

Elõre is köszönöm

R2 410 2006. október 26. 20:00  
SztokA játékos Gyöngyösi illetöségü. Pá

apach 409 2006. október 26. 19:58  
Szevasztok!
Az alábbi segítséget kérném!
5 húszéves fiatal, (3 fiú, 2 leány) A GYÖNGYÖSI fõiskolán tanul, és a szokásos diákszállásokon, nincs már hely.
Nevelt lányom, és barátai keresnek szállást Gyöngyösön, November 13, 14, 15.-én éjszakára!
természetesen fizetnek a szállásért!
Ha valakinek van ötlete, köszönettel vesszük!
Üdv!

Balu 408 2006. október 24. 05:27   Válasz erre: 407
Ha volna valakinek egy gitár erõsítõje melyet egy estére kölcsön tudna adni okt .28.-ára az nagyon jó lenne és megköszönném.. Basszusgitárhoz való van, szóló hoz kellene ..
Köszi!

Balu 407 2006. október 24. 05:27  
még mindig aktuális!!

Admin 406 2006. október 23. 15:42  
Köszi a tanácsot!

Balu 405 2006. október 20. 06:37  
Ha volna valakinek egy gitár erõsítõje melyet egy estére kölcsön tudna adni okt .28.-ára az nagyon jó lenne és megköszönném.. Basszusgitárhoz való van, szóló hoz kellene ..
Köszi!

oszitrek 404 2006. október 20. 06:19   Válasz erre: 401
Szerintem a Suzuki SV650 jobb! Az 1ik barátomnak az van, és nem nagyon van panasza rá...

ozsuzsi 403 2006. október 19. 20:21   Válasz erre: 401
Minõségileg a Hyo se rosszabb. Árban meg jóval jobb :) Viszont használtat nem nagyon kapsz belõle még itthon, 2 éve kezdték el árulni. Én csak jót mondhatok róla, úttartás, komfort (amennyire lehet :) ) nagyon jó. Van sima és túrakormánnyal is, na meg 2 év gari is hozzá. Ha még nem próbáltad õket, akkor érdemes lenne az áhított motorfajtákat végigülni 1-1 próbanap alkalmával, úgy talán könnyebb döntened. Ha a Hyosung mellett döntesz, abban tudok segíteni, keress meg nyugodtan pü-ben.

l11 402 2006. október 19. 20:14   Válasz erre: 401
Ha megteheted, szerintem vedd a Suzukit. (Nem vagyok koreaiellenes, autóban Daewoom van). Attól függ, mennyit szánsz rá....

Admin 401 2006. október 19. 19:56  
Sziaztok! Segítenétek nekem? Az idén kedtem motorozni és még nem nagyon értek a mocikhoz. Jözõre szeretnék venni egy V2-est.Vagy egy SV650-et vagy pedig egy Hyosung GT650-et. Nem tudom melyik lenne jobb választás. A GT formára jobban tetszik, de fontos, hogy megbízható, kényelmes és jó minõség legyen. Kicsit tartok a kóreai márkától. Meg azt sem tudom eldönteni, szalonból vegyek e vagy inkább 1-2-3 éveset az árkülömbség végett. Hát ez az én gondom.Ha valaki tudna segíteni a döntésben, nagyon megköszönném.

pandamaci 400 2006. október 19. 18:07  
ha venni akarsz, most vegyél szezon végén,/de próbaút,kiutazás miatt ne várd meg mig egy méter hó lesz!!/ mert tavasszal ugyanazt drágábban adják Reg adót ha eltörlik ,majd lesz helyette más pl üzemben tartási dij,nehogy már valak ijól érezze magát. Ahol van rendes cím,utca házszám , fax , és igy pontosítod ,az nem kamu hirdetés,és 99% ban azt kapod amit igérnek.

Macko 399 2006. október 19. 14:40   Válasz erre: 398
Hosszú hónapok múlva, esetleg...
De valószínû új néven és jogcímen megjelenik az újra. Sztem kidolgozzák az utódját és akkor szûnik meg, amikor az majd hatályba lép.

kilajsanyi 398 2006. október 19. 12:12   Válasz erre: 394
Még nincs hivatalos nyoma a regadó eltörlésének. 1 hete voltam az okmányirodában.

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22105
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők