| chipetke | 297 | 2006. augusztus 19. 14:22 | Válasz erre: 296 |
|
Na történetesen neked nem osztottam... :( miért baj az, ha megosztom a tapasztalatomat? Miért baj az, ha egy motoros közösségben nem csak a motorokról esik szó? a lelövetést visszautasítom, és kívánom, hogy soha ne legyenek ilyen gondjaid (vagy tudod mit? legyenek, de ne legyen senki, aki segít és te se tudd megoldani..) Kösz, hogy elb@sztad a hangulatomat... tudod mit? menjé motorozni te <b>nanupapa</b>...... |
| chipetke | 295 | 2006. augusztus 19. 11:55 |
|
No skacok! Valahol lejjeb hálózatbeállítással kapcsolatban voltak problémáim, azóta megoldódtak... a beállítások ugyanazok maradtak, és a két gép végre észrevette egymást (a megoldás abban van, hogy a Windows hülye volt....) l11: cseppet vitatkoztunk, hogy az ADSL modemhez egyenes, vagy krosszkábel kell... hát a neten ezt is megtaláltam... majd mindegyikhez egyenes, de a kivétel a Dialcom ADSL bridge, mert ahhoz crossover... nekem meg az van. Na mindegy, csak gondoltam megosztom az érdeklõdõkkel a megoldást... Köszi mindenkinek, aki segített.... :D |
| Brigi | 294 | 2006. augusztus 8. 13:04 |
|
Rugesz! Most látom,amit írtál. Mi a 100. cég után mentünk hozzájuk, volt mivel összehasonlítani, mikor õket választottuk. Azonnal megcsinálták, ott megvártuk. Ez áprilisban volt.
|
| Brigi | 293 | 2006. augusztus 8. 13:00 |
|
Bp. XV. Ajándék u. 2. KARKUS KFT Bármit megcsinálnak bármire, nagyon jó minõségben, normális áron, gyorsan. Rozsdamentes acélból csináltak nekem bukócsövet . 40.000Ft volt idén. Rengeteg céget megkerestünk, reménytelenek voltak, hitegettek.Próbáljátok meg ezt a címet.
|
| Rugesz | 292 | 2006. augusztus 7. 15:34 | Válasz erre: 290 |
|
Õ legprofibb csak sok a melója, (tehát hosszú határidõ) és húzósak az árai !
|
| chilli | 291 | 2006. augusztus 7. 15:22 | Válasz erre: 290 |
|
Szerintem õ bukócsövet nem fog elvállalni (nem elég kihívás) fõleg kipufogókban utazik. Egyébként nagyon jó, lassú és drága úgyhogy a 3-ból 2 szabály stimmel.
|
| janka | 287 | 2006. augusztus 4. 20:34 | Válasz erre: 284 |
|
vótam lõrincen egy másik rozsdamentes brigádnál, õk még drágábbak és lassabbak. A Virago-mra akartam háttámlát és pici csomagtartót, mert a gyári 105 ezer forint. A "csövesek 60-at mondtak és elég gagyinak nézett ki, a lõrinciek 75-ért akarták vállalni 2 hónapra. Úgy döntöttem lassúnak én is elég lassú vagyok, úgyhogy gyártok egy magamnak való teljesen egyedit.
|
| l11 | 285 | 2006. augusztus 4. 16:09 | Válasz erre: 284 |
|
"cégünk jól, olcsón és gyorsan tud dolgozni. Ebbõl a kedves ügyfél kettõt választhat" :)
|
| Rugesz | 284 | 2006. augusztus 4. 15:19 | Válasz erre: 283 |
|
Köszi, Õket ismerem arany áron dolgoznak és hosszú határidõre!
|
| janka | 283 | 2006. augusztus 4. 14:10 | Válasz erre: 282 |
|
A XV. kerület szélén van egy brigád, akik rozsdamentesbõl hajlítanak autóra galllyrácsot, meg mindenfélét. bukócsövet is tudnak. Ha megvan a cím írok
|
| Rugesz | 282 | 2006. augusztus 4. 11:09 |
|
Ismer-e Valaki 1 jó lakatost aki egyedi bukócsövet tud hajlítani?
|
| Balu | 279 | 2006. augusztus 4. 10:40 |
|
Sziasztok !!! UPC-nél nincs valakinek vonala???? Egy internetes rádióadót szeretnénk kábelre küldeni ehhez kellene segítség |
| vaddiszno | 278 | 2006. augusztus 2. 20:58 | Válasz erre: 277 |
|
Kügyed én 125-130 csak megbeszéljük hogy hova hordjad az amcsi vasat!!
|
| Apu | 277 | 2006. augusztus 2. 18:54 | Válasz erre: 276 |
|
Na holnap megyek hátsó gumit cseréltetni, majd Rád hivatkozom és viszem a kinyomtatott személyi adataidat. A szerelõ nálam két fejjel nagyobb (ez nem nagy kunszt) és 140 kg gatyában!!!
|
| vaddiszno | 276 | 2006. augusztus 2. 18:46 | Válasz erre: 275 |
|
Elvileg mindent azza kell ,hogy ne szoruljon meg ne szakadjon meg meg ilyenek ,de én még nem láttam szerelõ kezében ,kerékszerelésnél,nyomatékkulcsot!!!
|
| tomi_GS | 275 | 2006. augusztus 2. 18:43 |
|
Hali ! Láncfesszesség állításnál tényleg nyomatékkulccsal kell meghúzni a kerékanyát ? |
| vaddiszno | 274 | 2006. augusztus 2. 10:24 | Válasz erre: 269 |
|
Kicseréltem a kuplungot nem is az a baja de legalább új kupi van benne a kattogás megmaradt ,megnézte 1 szerelõ aszondta ez ilyen. Nincs kinyulva a bovdenem se meg semmi nincs fellazulva és bemaródva sincs semmi ,nemtom !Amig nem szorul a váltó hagyom a p....ba!!!Köszi a segítséget ,fõleg pandának mert ez egy jó oldal!! Az enyém ugyan 1100 de megtanáltam csak az még a baj hogy enyim 93-as itt meg csak 98 tól vannak!De nincs külömbség közte!!!Asszem, a rajzok alapján!!!
|
| Ranger | 273 | 2006. augusztus 1. 16:07 | Válasz erre: 271 |
|
Hát nem akarom én vízszintesre dönteni kétméteres villával. Csak úgy módjával. Egy cseppet. Láttam már 250-est hosszúvillával, bocs, hoszabb :-) villával. Nekem nagyon tetszett. Futóra meg csak akkor tenném a motort ha már valamiért nem indul be és nem tudom megcsinálni a helyszínen. Nem vagyok én motoros menáger! |
| pandamaci | 271 | 2006. augusztus 1. 08:13 |
|
sokba. Ezután kell még mellé egy utánfutó is meg egy kocsi , amivel lehúzkodod alsóõrsig-ott kínlódsz vele 10 km-t, majd haza újra a futón:)))
|
| Ranger | 270 | 2006. július 31. 21:56 |
|
Halihó! Nem tudom, hogy hülyeséget kérdezek-e, de lehet e az én kis 250-es chopperem elsõ villáját megdönteni és meghosszabbítani. A nagyokét lehet, azokhoz találtam "kit"-eket. De kicsikhez nincs? Nagyon sokba fájna egy ilyen mûvelet? |
| pandamaci | 269 | 2006. július 31. 13:06 |
|
vaddisznó recseg még a váltód? http://www.ronayers.com/fiche/501_1841/clutch/clutch.cfm?man=ya&groupid=29460&parent=29400 ha láttad szétszedve, ilyen ? / a 19, 33, 32, 27 alkatrészek milyen állapotban voltak? Ha persze a bowden jó, -és az egész kuplungkosár nincs fellazulva. |
| pandamaci | 268 | 2006. július 31. 07:50 |
|
ha a kuplung elkopik, az csúszik, azaz olyasmi mintha mindig félig behúznád- tehát nem ettõl váltott nehezen. Ha nagy a holtjáték / kinyúlt? / bowden, vagy egyéb okból nem emel ki,/pl ha eddig jó volt, most túl vastag utángyártott betéteket tettél bele/ attól kapcsolhat nehezen a váltó. Vagy lent a blokknál valami állító csavar /kiemelõ szerkentyû/ nincs, ami kitekeredett szétesett? |
| vaddiszno | 267 | 2006. július 30. 18:18 |
|
Igen nehezen kattanva megy a váltás a virgácson !!! Már kicseréltem a kuplungot de még mindig csinálja!!! Megnyúlhatott a bovdenem és nem emel ki rendesen vagy mi a fene lehet???Várom építõ jellegû hozzászolásokat!!!!
|
| tomi_GS | 265 | 2006. július 26. 21:52 |
|
Sziasztok ! Nem tudtok valamit arról hogy hogyan tudnék turista cascot kötni a motoromra ?
|
| oszitrek | 263 | 2006. július 26. 06:33 |
|
Srácok kérdés! Mostanában nagyon elkezdte enni az olajat a mocim, és nem tudom, h mitõl lehet! Vajon milyen hibából eredõen eheti??? A dugattyúgyûrûk miatt??? |
| boxer | 262 | 2006. július 13. 23:00 | Válasz erre: 261 |
|
2-3 nap alatt még Zsifisten sem tud. De azért már adott jó tippet. Csak szívén viseli a BMW-sek sorsát. Gondol a jövõjére. Ha megveszi a béjemvéjét, nem akar egyedül maradni.
|
| Atyszucs | 261 | 2006. július 13. 22:25 | Válasz erre: 258 |
|
Wunderlicht- Zsifi. Ha jó passzan van, tud is szerezni.
|
| boxer | 260 | 2006. július 12. 23:22 | Válasz erre: 259 |
|
Ez az, ami ilyen gyorsan nem fog menni. Vasárnap reggel már indulok Erdélybe. De azért köszi a segítõ szándékot.
|
| l11 | 259 | 2006. július 12. 22:59 | Válasz erre: 258 |
|
Szia Sajnos konkrét helyet nem tudok - tudom, akkor minek szólok bele :) -, de többször hallottam már ezt a problémát, és mindenhol házi gyártás volt a vége. Próbálj meg találni valakit, aki esetleg kölcsön tud adni.... Üdv L |
| boxer | 258 | 2006. július 12. 19:29 |
|
Tud-e valaki olyan helyet, boltot kis hazánkban, ahol motorkerékpárra szerelhetõ, állítható kameratartót lehet venni. Mivel hétvégén már szükség lenne rá, olyan tipp érdekelne, ahol készleten tartanak esetleg ilyesmit. Köszi. |
| chilli | 256 | 2006. július 7. 10:33 |
|
Sziasztok Tegnap vulkanizált kaucsukból készült szárnyas barátunk hathatós és szakértõ segítségével valamint a Shox-os eladók rendességének köszönhetõen (nyitva maradtak 6 után is amíg odaértem az új akksiért) megoldódott az elektronyos probléma a Magnával, hálistennek semmi komoly szervi beavatkozást nem igényelt a dolog. Még egyszer köszi Gumikacsa és mindenkinek aki segített valamilyen módon. Mindenkinek jó gurulást chili |
| boxer | 255 | 2006. július 6. 15:44 |
|
Köszönöm az infot Hadvezér! Azért még szívesen fogadok tippeket a Szeben környéki szállásokkal kapcsolatban. Hátha van valakinek személyes tapasztala, javaslata. |
| Hadvezér | 254 | 2006. július 6. 13:47 | Válasz erre: 253 |
|
Itt keresd meg Szeben megyét: www.erdelyiszallas.lap.hu
|
| boxer | 253 | 2006. július 6. 08:35 |
|
Sziasztok! Szálláskeresésben kérek segítséget. Erdélyi utam alkalmával Nagyszeben (Sibiu) városában vagy közvetlen közelében szeretnék megszállni kb 3 éjszakára. 2 ágyas, wc-s, zuhanyzós szobát szeretnék max 10000 Ft/szoba/éj árig, biztonságos motortárolással. A "szállások" rovatban székelyföldi szállásokat találtam, de én most egy kicsit lejjebb mennék. Ha valamelyikõtöknek van tapasztalata ezen a tájon szállás ügyben a fenti paraméterekkel, kérem ossza meg velem! Köszönöm. |
| chilli | 250 | 2006. július 5. 10:51 |
|
Hány éves volt a cimbora Magnája? Az enyém még csak 4 nem illene ilyeneket csinálnia persze sose lehet tudni. Még arra is gondoltam, hogy hétvégén Gyálon ázott be valahol, de annak már elõbb illett volna jelentkeznie.
|
| Elnök | 249 | 2006. július 5. 10:38 |
|
Gyanús az a Magna. A cimborámnál ( ugyanilyene van) is így kezdõdött, fesz. szab. csere lett a vége. Ha csak az akku adta meg magát, szerencséd van. |
| standby | 247 | 2006. július 5. 10:28 | Válasz erre: 242 |
|
elsosorban utcan hasznalom a motort, mint kozlekedesi eszkoz. neha turazok, matrazok es mostanaban talan elkezdek majd palyazgatni is. szoval inkabb utcai hasznalatra alkalmas fekbetetet fogok venni es nem versenyt. hogyha cserelem a fekcsovet is, akkor elvileg az olajat is lecserelik, azaz nem tudom, de szerintem nem sok cucc maradna benne az elozobol. hacsak nem a hatso fekcsovekben. de erre azert csak szoktak figyelni a szakik akik csinaljak nem? na majd ha itt lesz az ideje, beszamolok a tapasztalatokrol. meg1x kosz mindenkinek a tanacsokat! |
| chilli | 245 | 2006. július 5. 10:04 |
|
Sziasztok, Tegnap este nem akart elindulni a Magna. A város másik végén persze. Kulcs ráfordít fények egy pillanatra felvillannak aztán eltûnnek azóta se kép se hang. Már késõ volt meg sötét, anyázás motor leköt, BKV-val haza reggel 5-kor megint ki, hogy azért melóba beérjek. Szóval... Biztik rendben, akksi rendben. Ami érdekes, hogy van egy kapcsolóm ami arra szolgál, hogy gyújtás nélkül is lehessen lámpát kapcsolni tehát ki van véve a körbõl. Na ez se mûködik. Valahol rögtön az akksi után lesz a gond de nem tudom hol. Valaki, ötlet? Esetleg egy jó motorvillamosságis emberke telefonszámát megköszönném (Bp-n kéne), aki nincs mondjuk szeptemberig betáblázva? Elõre is köszi chili |
| vaddiszno | 244 | 2006. július 5. 00:56 |
|
Aki jól tud németül pénteken és járt már esetleg netalán az eBAY -on ne restelljen megkeresni ,hogy segítsen ,nem fogok megsértõdni!! Csak pénteken leszek gépközelben ,addig is várom építõ jellegû segítségeteket!!! Köszike!!!
|
| fülemüle | 242 | 2006. július 4. 21:09 | Válasz erre: 241 |
|
Szerintem is utcára utcai betét kell. A jobb motorosboltok honlapján részletezik, hogy melyik betét milyen használatra alkalmas.
|
| pandamaci | 241 | 2006. július 4. 20:11 |
|
utcai motorra, utcai gumihoz magam részére valami jól bevált normál fékbetétet vennék. Nem a Fém fékcsõ eszi a tárcsát szerintem nanu se ugy értette.
|
| fülemüle | 240 | 2006. július 4. 19:48 | Válasz erre: 239 |
|
Azért a fém fékcsõ csak nem "vág oda" a tárcsának?.....!!
|
| kilajsanyi | 239 | 2006. július 4. 19:43 |
|
stand , jól gondold meg amit panda írt , mert a féktárcsa nem két forint és a fém fékcsõ + csodabetét hamad oda tud vágni neki
|
| pandamaci | 238 | 2006. július 4. 19:33 |
|
standby ha csak fékolajat cserélsz, semmi mást, attól nem lesz jobb, mégha 3000 Ft os szilikonbázisú versenyolajat raksz bele sem. Fekolaj vételnél figyelj arra, hogy a DOT 5,0 ÉS DOT 5,1 nem keverhetõ mert egyik szilikon másik glikol bázisú, és az elõzõbõl ha valami marad a rendszerben , össze túrósodik. Nagy valószínûséggel DOT 4 szintén glikolbázis van bent, aminél gyengébbet ne vegyél. Szerintem ezt se tudod felforralni, még 2-3 éves korában sem. Gumicsövek valóban rugózhatnak. Fékbetétet is lehet kapni többfélét, több felhasználásra valót- verseny utcai stb.Ennél azzal lehet melléfogni, ha megeszi a tárcsát, v Q.a hamar elkopik. Ha a használt fékbetéteden csak 1mm sincs már, és az is üveges keményre égett, az miatt is foghat gyengébben. Mikor cseréled a betétet, jól pucold ki a dugattyút mielõtt visszanyomod -közben a fékolajszintet is nézd ,van e még hely a tartályban neki. |
| fülemüle | 237 | 2006. július 3. 19:58 | Válasz erre: 236 |
|
Nincs mit! Rajtuk kívül a Maxx Power, és az X-bike is foglalkozik fém fékcsövekkel. Meg még mások is, de én ezeket tudom.-))
|
| fülemüle | 235 | 2006. július 3. 19:53 |
|
Megvan? Én megnéztem, a 954 ccm-es Blade-re 23000 párszáz az elsõ szett.
|
| standby | 233 | 2006. július 3. 19:42 | Válasz erre: 231 |
|
hm... page cannot be displayed :[ es a gugli sem talal arra, hogy me'ray motor akkor lehet hogy megiscsak marad ez a postas megoldas es a nagyvas. |
| standby | 232 | 2006. július 3. 19:39 | Válasz erre: 231 |
|
tenkju :) en inkabb a bemaszkalosabb fajta vagyok, mert ritkan jarok postara... akkor is altalaban a telen begyujtott bkv csekkek varnanak, hogyha atvennem oket xDD sz'al marad az elslattyogok hozzajuk es ott helyben adok-veszek. |
| fülemüle | 231 | 2006. július 3. 19:33 | Válasz erre: 230 |
|
www.meraymotor.hu itt minden elérhetõségük megvan. Nekem postán is küldtek cuccokat. |
| standby | 230 | 2006. július 3. 19:29 | Válasz erre: 228 |
|
koszi a valaszokat! panda egy szoval sem mondtam, hogy kimotoroztam utcan a motoromat, csak most, hogy neha mar merek jobban is menni a paripaval, fokozottabban erzem, hogy a sima gyari fekcso + olaj kombo nem a legjobb. ha kicsit intenzivebben hasznalom a feket, akkor pl tulmelegszik vagy nemtom, a lenyeg, hogy a fekkar felpuhul, vagy nem is tudom. szoval jobban kell huzni. gondolom ez azert van, mert valamilyen szinten a gumicso is engedi tagulni a fekfolyadekot, vagy pedig itt lenne az ideje, hogy fekolajat csereljek. es hat gondoltam ha mar ugyis fekolaj, meg betetcsere lesz, miert ne dobjak fel ra egy fem fekcsovet? ganyolas meg "oco' cak haca'z" cucc meg csak eszembe sem jutott :P ez a meray motor merre talalhato? teloszamot tudsz adni hozza, vagy keressek rajuk a gugliban? |
| fülemüle | 229 | 2006. július 3. 19:06 |
|
Méray motornál az én gépemre a Lucas elsõ fékcsõszett+fittingek+alátétek 20 alatt volt. A csövekhez mûbizonylatot adtak. Nekem 2 hetet várnom kellett, mert le kellett gyártatni a csöveket, de szerintem a Te gépedhez van szett.
|
| pandamaci | 228 | 2006. július 3. 18:59 |
|
ha meg mindenáron fém fékcsõ kell, vegyél arra való, mûbizonylatos portékát pl nagyvas.hu.vagy az osztrákoknál lehet ugyanez drégábban 100 eur körül elõre 1 pár. Nehogy nekiállj 3000 Ft ért fékcsövet mókoltatni!! |
| pandamaci | 227 | 2006. július 3. 18:42 |
|
standby ha te azt 1 hónap múlva utcán úgy kimotorozod, hogy kevésnek érzed, akkor neked nem fémfékcsõ kell:))) |
| sandokan | 226 | 2006. július 3. 18:23 | Válasz erre: 220 |
|
A szocimotorosoknál kérdezted? http://www.szocimotoros.hu/ |
| standby | 225 | 2006. július 3. 10:42 |
|
haho, tud nekem valaki ajanlani bp-en olyan helyet, ahol fem fekcsovekkel foglalkoznak? lassan 1 honapja van meg az uj mocim es bar az elejen meg igen haraposnak talaltam a feket, mert a regi motorom nem volt ekkora teljesitmenyu. aztan most igy 1 honap utan ahogy elmult az ujdonsag varazsa, es neha mar sajat teljesitokepessegem hataran motorozok (koszi, nem kell megkovezni erte :P) kezdem gyengebbnek erezni a feket... aztan ha osszejon ra a penz, akkor fekolaj, fekbetet es sima fekcso femszalas cumora cserelese lenne a terv. szoval ehhez keresnek jol, gyorsan es megbizhatoan dolgozo szakit... vagy vigyem markaszervizbe? |
| Tomota | 223 | 2006. június 30. 08:13 |
|
Üdv! A Campus Hotelben holnap (2006.06.30.-án pénteken) egy rendezvényt tartanak, amin 500 fõ - ötszáz NÕVÉR vesz részt. A szervezõk kérése, hogy egyéb programjaikon kívül motoroztassuk meg Õket! Én ott leszek 17.30-ra! (A Fönix csarnok parkolójával szemben van a bejárat!) Sose tudni mikor, az ország-világ melyik végén válik szükségessé a motorosnak egy kedves nõvér! Küld tovább a DEBRECENI MOTOROS ismerõseidnek is!! Beni 06-20-9 516 757 ( Mr.BIM ) EZ NEM VICC!!! |
| Macko | 222 | 2006. június 30. 07:47 | Válasz erre: 221 |
|
Megnéztem gyorsan útvonaltervezõvel. Veszprém még egy 40-essel van messzebb a motor jelenlegi helyétõl, mint Nagykõrös. Azért kösz! Még bízom benne, hátha valaki kisegít egy budapesti lehetõséggel! |
| vadasz | 221 | 2006. június 30. 07:42 |
|
én is csak az én környékemen tdok nagy JAWA szakit... ...meg midnent ami jó lenne másnak is, de hát a fenének vagytok mind pestiek ... .. de sajnálom :D :D
|
| Macko | 220 | 2006. június 30. 07:37 |
|
Azt hiszem, régebben kérdeztem már, de nekifutok még egyszer: NEM TUD VALAKI BUDAPESTEN LELKIISMERETES JAWA-SZERELÕT? Rendbe kéne rakni az oldalkocsist. Atyszücs ajánlott jó szerelõt, de ahhoz le kellene röffenni a Jawával Nagykõrösre, ami pillanatnyi állapotában nem biztos, hogy a legjobb ötlet :-((( |
| oppi | 219 | 2006. június 29. 23:30 | Válasz erre: 218 |
|
köszike örök hálám üldözni fog (csak utol ne érjen)
|
| vadasz | 218 | 2006. június 29. 23:26 |
|
80 as évek suzuki kawa honda mind ugyanaz... és ahoyan nézem eléggé olyan mint a jawa..
|
| oppi | 217 | 2006. június 29. 23:22 |
|
hali nem tudja valaki hogy van e olyan tarcsafekes teló ameik jó a 350es JAWAba
|
| krisztian.fz6 | 216 | 2006. június 29. 23:13 |
|
Olyan csavar boltot keresek, ahol lehet kapni sûrûmenetû csavarokat, 8-10-es imbuszfejû kellene. Pesten van ilyen valahol?? Normál csavarboltban nincs ilyen csavar.
|
| boxer | 215 | 2006. június 26. 23:34 |
|
Ha már benéztem: - még mindig keresek használt, de tuti állapotú SHOEI DUOTEC tipusú bukósisakot. Ez egy kb 10 éves, felnyitható állrészû sisak és eddig csak ez az egy tipus passzol a kobakomra. L-es méret kéne.
|
| hornoti | 214 | 2006. június 26. 23:17 | Válasz erre: 213 |
|
Nekem is Spidi van, tuti. Van hozzá egy vékony mellény összehajtva egy belsõ zsebben, hátha hidegre fordul az idõ. A Motorline-ban vettem a régi Szentendrei úton. |
| boxer | 213 | 2006. június 26. 23:14 | Válasz erre: 212 |
|
Szia Tomi. A Shox-ban 55-körül van a gatya meg a kabát. Én megnéztem. Lehet, hogy jó, de nekem kicsit vaskosnak tûnik. Lehet, hogy a Louis-ban még olcsóbban is lehet kapni. /már 2 üzletük van Budapesten/. Én viszont most vettem egyet a Motor-line-ban. SPIDI SUN JACKET. Nem volt olcsó (kb.50ezer) ez a dzseki, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Kevés olyan emberrel találkoztam, aki nálam nehezebben viseli a meleget, úgyhogy akár adhatsz is a szavamra. Ami pici hiányossága, hogy csak alkar-könyöknél van keményprotektor, a vállnál puha, gerincprotkó pedig nincs benne./a taglistában épp ebben virítok a bringa mellett/. Tartozik hozzá egy vékony szélálló mellényke, melyet a belsõ zsebében találtam szépen összehajtogatva. Gondolom, ez a hûvösebb estékre van kitalálva. Ha jól emlékszem, 3XL a maxi méret. Nekem ez van. Természetesen vízállóság nuku, úgyhogy esõruha ajánlott tartozék. Szóval nekem eddig tetszik. |
| tomi_GS | 212 | 2006. június 26. 23:01 |
|
Hali ! Mennyiért lehet venni mostanság nyári hálós dzsekit meg nacit?
|
| pandamaci | 211 | 2006. június 24. 17:59 |
|
jó, azért a blokk tetejéig egyik motor sincs feltöltve olajjal, csak addig a vonalig , amit a szintjelzõ csavar,ablak,nivópálca mutat:))) de a kuplung az olajködnél azért jóval többet kap:)) Hogy a ducati kuplung mit kap a rácson ha rendesen esik az esõ ??? |
| kilajsanyi | 210 | 2006. június 24. 15:59 | Válasz erre: 209 |
|
a motorolajnak viszont egyel kevesebb dolgot kell kibírnia. Nem kell bele + adalék. Így is mit kell má tudnia egy olajnak egy mkp-ban...hihetetlen, hogy mit bír. |
| krisztian.fz6 | 209 | 2006. június 24. 15:40 | Válasz erre: 206 |
|
pandamaci, néztél már be az olajbetöltõ nyíláson??? A kuplung szinte záraz, van rajta egy vékony olajfilm, de nem tocsog azért az olajban. De nem árt neki hosszabb távon a por, víz, esõ, sár kosz???? |
| pandamaci | 206 | 2006. június 24. 09:08 |
|
Ha a kuplungot a szabad levegõn forgatod, kevesebb lóerõt emészt fel, mint az, amit több liter olaj körbefog. Autókban is száraz kuplung van ,az se zörög. A bmw motoré se. A ducati meg ilyen / szerintem is undorító/ hangot ad, de igy a jó. |
| oszitrek | 205 | 2006. június 22. 21:46 | Válasz erre: 204 |
|
Hát jah! Amikor moci talin 1 mellém állt a Monster azt hittem, h fõtengelyes, és azért csörög úgy... :))) Mondjuk az én olajamban sincs kuplungcsúszásgátlóadalék, de így sem csörög... :))) |
| krisztian.fz6 | 204 | 2006. június 22. 21:27 | Válasz erre: 202 |
|
Azért csörg, mert nem kapja az olajat. De elég ciki szerintem, mintha selejtes lenne, hogy mi elõnye van az ilyen kuplungnak? Még ha egy MZ-nek lenne ilyen hangja, de egy 3-4-5 millás motornak??????
|
| csango | 203 | 2006. június 22. 19:05 |
|
Ismeri-e valaki a legutóbbi Motorrevüben hirdetett motorszerelési könyvet? Hol lehet megkapni?
|
| oszitrek | 202 | 2006. június 22. 18:38 | Válasz erre: 199 |
|
A BMW még elmegy, de hogy a Ducati-k hogy tudnak csörögni... :))))
|
| krisztian.fz6 | 201 | 2006. június 22. 18:30 | Válasz erre: 199 |
|
ja, boccs, akkor a jobb motorkerékpároknak. :-)))
|
| standby | 200 | 2006. június 21. 22:56 |
|
balu, bar nem nekem irtad a linket, azert kosz, mert kapva kaptam az alkalmon es felhivtam mr. tomtechet :D korrekt egy srac es meg stopizni is tud :D amikor ratelefonaltam, mondta, hogy meg ma legyartja a cuccot es at is vehettem tole ugy fel9 kornyeken. szoval mindenkinek csak ajanlani tudom :) |
| Zsifi | 199 | 2006. június 21. 22:34 | Válasz erre: 198 |
|
Te még nem jártál BMW, Ducati stb közelében!!! nem minden motor olajos kuplungos!!!!! |
| krisztian.fz6 | 198 | 2006. június 21. 22:33 | Válasz erre: 197 |
|
Mert a motorkerékpároknak álltalában nedves a kupplungja és a motorkerékpár olaj az motorkerékpárokba való... :-))))))
|