| oszitrek | 97 | 2006. május 31. 07:49 | Válasz erre: 96 |
|
Sajnálom! Még jó, hogy így sikerült megúsznod! Hát ajánlom a gyári Honda szervízeket!!! Bár azok meg sajnos elég drágák! Nézz körül ebay-en telószár, meg fék ügyben...
|
| Apro-biker | 96 | 2006. május 29. 09:08 |
|
Képzeljétek, végre elkészült a motorom (a bal villát kellett kiegyenesíteni). Bosszúsággal kezdõdött, azzal is végzõdött. A szerelõ azt mondta, 15 ezer. Mire mentem érte, már 25 ezer volt (mert állítólag a jobboldalit is ki kellett igazítani). Mondtam, hogy nem tudok mást csinálni, mint fizetni - bár úgy gondolom, ha megbeszélünk valamit, az szent. Ha meg még javítanivaló van rajta, akkor hívjon fel, és kérdezze meg, és ha igent mondok, akkor még mondjon egy plusz összeget is. Szóval, érte mentem, kipróbáltam - majdnem ottmaradtam. A jobb telóról letört egy darab (tuti egyengetés közben törte le a szerelõ - csak nem mondta meg), és elment a fék, mert elfolyt az olaj, rá a kerekekre. Tehát, nem elég, hogy fékezhetetlen volt a motor, még csúszott is. Azt mondta, szerinte már el volt törve. Neki ezt látnia kellett volna, mikor szétszedte a motort!!! Illetve kipróbáltuk, mikor megvettük. 100-zal ment vele a kedvesem, fékezgetett, kanyargott. Ha akkor el volt törve, ennek a hibának már akkor is ki kellett volna jönnie. Szóval, azt mondta, meghegeszti. Szép munka! Így már akkor sem lesz 100%-os, plusz még vehetek egy új telót is (60 ezer - mert nincsen bontóba, hiszen ez egy teljesen új konstrukció!!). Eddig csak költöttem rá, és nagyjából 500 métert mentem vele! Utálom a motorszerelõket. Azt csinálnak az emberrel, amit akarnak. Nem tudtok valami megbízható, viszonylag olcsón dolgozó, rendes szerelõt? |
| Macko | 95 | 2006. május 20. 07:47 | Válasz erre: 94 |
|
Az a lényege, hogy felrakod a gázmarkolatra, a belsõ kialakítása miatt elõrefelé tudod forgatni, hátrafelé viszont megszorul. Így beállítod a megfelelõ pozícióba, ami mondjuk 6.-ban az utazódhoz kell (na jó, Neked van 7. is!), aztán nem kell markolni a gázt, csak tök kényelmesen tenyerelsz ezen a kis tenyértámasztékon. Viszont városban, ahol nagy intervallumban kell mozgatni a gázt, rettentõen zavaró. Cserébe egy pillanat levenni és felrakni, így ha magadnál tartod (nekem mindig ott kallódik a hátsó dobozomban), szükség esetén 10 mp, és lehet használni. |
| hornoti | 92 | 2006. május 20. 00:21 |
|
Kösz a választ, megkeresem Varaderot. Tsabi, ez érthetõbb:http://www.throttlerocker.de/info.html |
| Tsabi | 91 | 2006. május 19. 23:47 |
|
Nem tudom kitalálni, hogy mi ez!???? Ez ilyen tempomat féle cucc? képrejtvény...... (nekem) |
| Macko | 90 | 2006. május 19. 23:19 | Válasz erre: 89 |
|
Euromotor, kétezer-valahányszáz Ft. Zsifi biztos tud rendelni tõlük, kérdezz rá! Nekem egyébként van, a tavalyi horvát út elõtt vettem. Autópályán zseniális, országúton csak akkor jó, ha nagyon egyenletesen akarsz gurulni. Városban életveszély, ott gyakorlatilag azonnal le kell venni. De javaslom, ha hosszabb útra készülsz. |
| hornoti | 89 | 2006. május 19. 22:51 |
|
Ezt a kütyüt keresem egy ideje : http://kep.tar.hu/hornoti/50285404/22107371#2 Tudja valaki, hol lehet kapni ( lehetõleg az országban ) ? kösz |
| Dewaltos | 88 | 2006. május 18. 21:06 | Válasz erre: 86 |
|
Szia! Köszi a gyors reagálást, természetesen érdekel a dolog légyszi körvonalazd az útirányt.
|
| hornoti | 87 | 2006. május 18. 20:31 | Válasz erre: 84 |
|
Gyári dobozt ne vegyél, azzal negatív tapasztalatom van. Givi-re cseréltem. |
| ripper22 | 86 | 2006. május 18. 17:32 |
|
ha. valakit komolyabban érdekel. .most kérdeztem meg a bécsújhelyi boltot.. V-stormra.. de szerintem a többire sem kerül többe.. Tartó: 48 euró. kb 12000 ft A Givi E45-- ami elvileg 2 sisakkos.. : 115 euro.. kb 30000 Így. a kettõ 42000.. szerintem eléggé megéri. www.bike-expert.at |
| ripper22 | 85 | 2006. május 18. 16:11 |
|
Hali.. DEwaltos.. Én az enyémet Bécsújhelyen vettem.. Givi doboz.. Azt hiszem BIKE EXpert.. csak nekik volt konzoluk hozzá.. és a konzol plusz a 2 sisaktartós givi eggyütt került 44000-be.. tehát nekem gyõrbõl nagyonis megérte kiutazni.. még a Louishoz képest is mejdnem egy 10000-es sel olcsobb volt az egész felszerelés... A további segítség kellene írj.. és elmagyarázom merre találod a céget-- üdv |
| Dewaltos | 84 | 2006. május 18. 14:34 |
|
Sziasztok! Nemrég kezdtem motorozni és szeretnék vásárolni dl 650 -hez túradobozt .Néztem már egy üzletben ott 47.000-ért mondták a dobozt és 12000 a felfogatót. Ha tudnátok mondani olyan címet ahol elfogadható áron lehet vásárolni megköszönném, idõt nyernék vele ,meg egy kis benzinpénzt :) elõre is köszi! |
| kovee | 83 | 2006. május 17. 20:36 | Válasz erre: 82 |
|
Köszi, de mhálistennek alakul. Az üzemanyag rendszer+ECU megszakítása nem gond, azt már kimértem a csatiban van gyárilag erre lehetõség a riasztóknak(gondoltak rá). Márcsak a bekapcs/kikapcs jelzést kell kimérnem az indexek felé, aztán ok. Üdv! |
| pandamaci | 82 | 2006. május 17. 20:03 |
|
hát az b+ egy utólagos általános motorkerékpár riasztó lesz , rablásgátló funkcióval. Ez esetben a z öninditó nyomógomb megszakitás kevés lesz, hogy a már járó mororról ha lelöknek, 100 m után az leálljon. Mielõtt valamit elvágsz, ezen jobban el kell gondolkodni, hogy pl benzinpumpa, v.gyújtás áramkör megszakítása esetén milyen hiba jeleket szed össze , vagy a szakadás miatt forgó motornál, más részek részleges áram alatti maradásából mi jön elõ... Esetleg az oldaltámasz kihajtásra ha sebességben leáll, ezt a részt járd körbe. riasztó drót azért fekete mind, ha már bekötötték, ne lehesen kibogozni :)))) |
| kovee | 81 | 2006. május 17. 19:42 |
|
És még valami! A riasztóhoz kapcsolódó vezetékek a motoron MIND feketék! Tehát megint csak mérés az isten!
|
| kovee | 80 | 2006. május 17. 19:31 | Válasz erre: 79 |
|
Panda! Nem a riasztóval van a probléma, az nagyon egyszerû, hanem több üres stekker is van szabadon, és ahoz hogy biztosra menjek mérnem kell. A motor vezetékrendszerének színkódját kellett tisztáznom a rajzon, aztán meg a valóságban. Egyébként 1 PIRANHA CS59A típusú riogatót fogok beletenni. Ki van alakítva a gyári kapcsolódási hely csak bizti akarok lenni abban hogy jót kötök be. Itt a befecskendezés is meg van szakítva gyárilag ha jól láttam a rajzot, de mérés a tuti. Amúgy köszi, ilyenkor 2 hét motor nélkül nem lehetséges. Nem bírnám ki :-). Üdv! |
| pandamaci | 79 | 2006. május 17. 19:23 |
|
kovee milyen riasztót bûvölsz bele? A kapcsolási rajzod szélén nincsenek kiírva a színjelölések rövidítésének megfejtései?? Ha a rajzokat jól kielemezted , azzal folytasd ,amit nanu ir , és ne mélyedj bele a különbözõ áramkörök trükkös megszakításába , akkor nem nyúlsz mellé.... Indítás blokkoláshoz / pl öninditó nyomógomb-vezeték megszakításhoz / nem kell külön relét betenni? Ja, és ha nem mész a motorral , 2 hetente az akkut töltögesd ! |
| kovee | 78 | 2006. május 17. 12:52 | Válasz erre: 77 |
|
Kösz, megfogadva. Amúgy gyári helyre építem be, és csak 4 vezetéket kell bekötni az aksi+ és a testen kívül. Indításgátlás(2 vezeték alapesetben rövidrezárva), index, még 1 test. Ja meg a doboznyitás érzékelõt, a többi egyben van. De lehet hogy megtoldom egy mozgásérzékelõvel.A gyári stekker már megvan, csak még méregetek kicsit. :-)) Üdv! |
| nanupapa | 77 | 2006. május 17. 12:02 | Válasz erre: 75 |
|
jótanács... direkt szedj le tápot a riasztónak és kerülj el vele mindent, fõleg az injektor cuccait.... |
| kovee | 75 | 2006. május 17. 11:57 |
|
Köszi, most már nekiállhatok keresgélni és méregetni a mocin. Riasztóbekötés a tét! :-)) Üdv! |
| oszitrek | 74 | 2006. május 17. 11:37 | Válasz erre: 73 |
|
LightGreen és LightBlue... Világoszöld és Világoskék |
| kovee | 73 | 2006. május 17. 11:26 |
|
A black nálam sima B, viszont gumikacsa nyert a Blue-val. Viszont van még kettõ: Lg és Lbl Köszi és üdv! |
| ztaki | 70 | 2006. május 17. 10:50 | Válasz erre: 69 |
|
hát ha a Bi BL ugye irottan az Bl... ami blue is lehet..
|
| kovee | 69 | 2006. május 17. 10:47 |
|
Halihó Skacok! Nekem is kéne gy kis segítség! Elektromos vezetékrajzon milyen színt jelölhet angolul a "BI" jel(Béla-Ilona betük)? A fekete az B mint black, de ezt nem tudom. Valaki esetleg? Üdv! |
| Gumikacsa | 66 | 2006. május 16. 21:13 | Válasz erre: 65 |
|
A német szövegbõl lett tükörfordítva, nos bicegõs...
|
| Gumikacsa | 64 | 2006. május 16. 21:08 | Válasz erre: 63 |
|
Maritime hajósbolt... Szerintem ott símáh kapsz ilyet v hasonlót!!!
|
| krisztian.fz6 | 63 | 2006. május 16. 21:06 |
|
http://www.liqui-moly.hu/termekek.cgi?sub=1077 Ezt néztem ki de a honlap szerint csak Siófokon lehet venni, pesten nem tudom hogy hol. |
| Apu | 62 | 2006. május 16. 20:54 | Válasz erre: 59 |
|
vörös, saválló gépzsír, néha hegesztéstechnikai boltokban lehet kapni, kilós kiszerelés kb. 182,-ft
|
| krisztian.fz6 | 61 | 2006. május 16. 20:52 | Válasz erre: 50 |
|
Köszi a címet. A sima zsírt idõvel kimossa, károsítja a víz. A vízálló zsírok tovább ellenállnak a víznek, hajókon használták õket idáig, most már motorkerékpárkormánycsapágyakhoz is, ha az ostoba tervezõmérnök gyenge szimmeringet alkotott alája.
|
| krisztian.fz6 | 59 | 2006. május 16. 20:49 |
|
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9004630 Itt a motrom, ezért kellene vízálló zsír. |
| oszitrek | 58 | 2006. május 16. 07:27 | Válasz erre: 57 |
|
Tudom! :))) Én a "mutass olyan zsírt ami nem vízálló"-ra válaszoltam... :)))) |
| Gumikacsa | 57 | 2006. május 16. 07:21 | Válasz erre: 56 |
|
ja,ja szépen ott marad! De itt most kormánycsapágyról beszélünk! |
| oszitrek | 56 | 2006. május 16. 07:18 | Válasz erre: 55 |
|
A grafit leköti a zsírt??? A lábtartóknál és pedáloknál nincs szimering... :))) |
| Gumikacsa | 55 | 2006. május 16. 07:15 | Válasz erre: 54 |
|
Grafitot szoktam beletenni a zsírba... A szimmeringnek kötelessége a vizet kint, az olajat, zsírt bent tartani! |
| oszitrek | 54 | 2006. május 16. 07:09 | Válasz erre: 53 |
|
Igaz! Mondjuk én pl a lábtartókkal meg a fékpedállal és a váltókarral jártam úgy hogy sima zsírral kenytem be és az elsõ esõ kimosta. Azóta amióta a hengermûzsírral kenytem be még most is van kenése...
|
| hornoti | 50 | 2006. május 15. 23:21 | Válasz erre: 48 |
|
Szentendrei út, ha kifelé mész a Shox után, kicsi, lapostetejû épület, Maritime hajósbolt ( , a járdára kell felállni ) - autóval az Árpád hídról vagy a budai Alsó Rakpartról ráhajtva a Szentendrei útra, a Mozaik utcai felüljárótól 400 m-re jobbra, - tömegközlekedéssel a Szentendrei HÉV Kaszás Dûlõ megállójától a jobb oldalon kifelé sétálva. 1033 Budapest Szentendrei út 107-113. tel. +fax: +36 1 367 4905, tel.: +36 1 250 1332, +36 30 9 330 669 A kérdés viszont jogos, mi az hogy vízálló zsír ? |
| tunguska | 49 | 2006. május 15. 23:06 | Válasz erre: 48 |
|
Mutass olyan zsírt ami nem vízálló. :) (hajóban is van kormánycsapágy?) |
| krisztian.fz6 | 48 | 2006. május 15. 22:49 |
|
Nem tud valaki olyan hajósboltot, ahol vízálló zsírt lehet kapni?? Kormánycsapágyba kellene.
|
| saman | 46 | 2006. május 15. 18:05 |
|
Üzen a Fazer! A fordulatszámmérõ lemegy 0-ra, vár, majd a hármason van egy kicsit. Ez egy szervizkód, de mit takar ez? Profik ne kíméljetek! (tudom 3-as szervizkód :) |
| bakter77 | 45 | 2006. május 7. 15:55 | Válasz erre: 44 |
|
Cila! Az a kagylósan kopott gumi nekem gyanús, a Bandit-em is ugyanígy ette meg a makadámot, mert cserélni kellett az olajat az elsõ telóban. A teló renoválása után a következõ gumival már semmi bajom nem volt, úgyhogy az duma, hogy az a gumi kagylósan kopik. Olyan gumi nincs. Ha megvan a megoldás, írd meg lécci, kíváncsi vagyok rá! Köszi. |
| Cila | 44 | 2006. május 6. 23:54 |
|
BIKE-R! Honda szervizben cserélték a gumit, végig ott voltam semmi ilyet nem tapasztaltam. Egyébként már gumicsere elõtt is tapasztaltam, kb. 1000 km-rel elõtte, de akkor ráfogtam és nyugtattam magamat azzal, hogy kopott a gumi. A kopása normálisnak mondható volt, de a vége felé már "kipikkelyesedett", azaz a minta eleje jobban kopott mint a hátulja. Erre monták a szervízben, hogy ez a gumifajta így kopik. Egyébként Michelin Macadam 90X-es volt az elõzõ. Most Metzeler Z6 van a mocin! Köszi. Cila |
| BIKE-R | 43 | 2006. május 6. 23:46 | Válasz erre: 42 |
|
Cila, Gumicsere elõtt is csinálta? Mert ha nem, akkor úgy jártál, hogy gumiszereléskor a féktárcsát megnyomták :( A tárcsának alapesetben van egy minimális ütése, ez "mozgatja le" a tárcsáról a fékbetéteket fékezés után, de ha szereléskor eldeformélódott a tárcsa, a nagymértékû ütés már folyamatos fékerõvesztést jelent, ez okozhatja ezt a pulzáló hatást, aminek a következménye a függõleges rázás. Sajnos hasonló módon jártam én is gumicserekor, legközelebb olyan helyen fogok gumit szereltetni, ahol csak motorgumi szereléssel foglalkoznak. Ott talán van rá esély, hogy jobban figyelnek a féktárcsákra, és légkulcs helyett nyomatékkulccsal húzzák meg pl. a féknyerek rögzítõ csavarjait. |
| Cila | 42 | 2006. május 6. 23:29 |
|
Köszi a gyors válaszokat! Holnap megnézem a tárcsát meg a fékbetéteket! A mociban 22000 km van, de még nem kellett fékbetéteket cserélni. A vastagságuk majdnem hiánytalan. Igaz nagyon "lájtosan" megyek a mocival, keveset fékezek intenzíven. A kiméletes menetet alátámasztja a gumicsere is. Csak most cseréltem a mocin gumikat 22 e km után! Lehetséges, hogy elöregedett a fékbetét? Köszi Cila |
| Hadvezér | 41 | 2006. május 6. 23:16 | Válasz erre: 39 |
|
Fékbetét,féktárcsa rendben? Nem kopott,bemaródott vagy ilyesmi? Érdemes a fékbetét rögzítését ellenõrizni,az esetleges elmozdulása okozhatja a berázkódást! |
| papi | 40 | 2006. május 6. 23:14 |
|
Szia ! Én a féktárcsa körül keresném a hibát a csapok lazák? Lehet a tárcsa nem laza és azért ráz. |
| Cila | 39 | 2006. május 6. 23:02 |
|
Sziasztok mûszaki Guruk! Mi lehet a probléma oka a következõ esetben? 120-130-as tempóról elsõ fékkel erõteljesen fékezve a motor eleje, kormánya berázkódik. Nem oldal irányban, hanem függõlegesen! Különben a motor nem húz egyik oldalra sem, nem üt, egyenesen simán fut. Csak erõteljes elsõkerék fékezésnél tapasztalom ezt! A gumi nem kopott! Köszi Cila |
| matador | 38 | 2006. május 6. 15:58 | Válasz erre: 32 |
|
Persze a kölyöknek a hibás, szar, gagyi sokat futott , lestrapált Gs500E, neked meg, Majdnem Új HONDA CBF, vagy CBS hát milen apa az ilen father?
|
| pandamaci | 36 | 2006. május 6. 14:08 |
|
hidegen nitro higítóval próbáld leáztatni. Fém tárggyal véletlenül se kapirgáld. Estleg forró kipufogón ha vastagon van , nem mûanyag alapu szárazronggyal is próbálkozhatsz, de különben egy idõ után leég róla
|
| matador | 35 | 2006. május 6. 12:33 | Válasz erre: 34 |
|
Ötlet szinten a gumit oldja a benzin , ezért mosó, vagy sebbenzint javaslok.A papirok szerint, a kátrány tisztitó sprayyyyyy is bejöhet, nem jön be???Ako nem tudom micsoda, esetleg másnak alkimista ötlete nincs???
|
| marceles | 34 | 2006. május 6. 11:41 |
|
Sziasztok! Az történt hogy az egyik haverom cipõjének a gumi talpa ráégett a kipufogómra... és semmivel nem tudom leszedni.. van vkinek vmi ötlete v tapasztalata hogyan tüntethetném el??
|
| matador | 33 | 2006. május 4. 16:26 | Válasz erre: 32 |
|
Akkor miko menünk együtt, mocit venni???????Osztán mire futja majd??????
|
| Gazso | 32 | 2006. május 3. 21:45 | Válasz erre: 31 |
|
Kössz Matador, lehet, hogy nem lesz szükség rá mert a Fiam elviszi a gépet és akkor fizesse Õ a révészt. Csá Gazso. |
| matador | 31 | 2006. május 2. 19:22 | Válasz erre: 23 |
|
Gs 500-s Pardi szerviz 06-1-2397758 Antit keresd Õ a szerelõ mester.
|
| nanupapa | 30 | 2006. április 30. 12:46 | Válasz erre: 29 |
|
Mivan Csikánó a géppel? Sátoros, hõbölgõs, bebaszós 2 napos buli nem lesz valamerre mostanság? |
| Hadvezér | 29 | 2006. április 29. 21:38 | Válasz erre: 24 |
|
Kawaszati Mester korrekt áron dolgozik,de türelem kell hozzá,mert pillanatnyilag el van havazva! Az én motorom 3 hete vár a karbantartásra Nála. Az Örstõl nem messze található a mûhelye,a Terebesi úton. |
| Gumikacsa | 28 | 2006. április 29. 20:32 |
|
megnézhetjük, bár most limitált vagyok! Mennyire sürgõs a dolog?
|
| Pépépe | 26 | 2006. április 28. 21:01 | Válasz erre: 25 |
|
Ha el akarná adni, akkor nem a feltámasztáson törné a fejét! szerintem ...
|
| Pépépe | 24 | 2006. április 28. 20:26 |
|
Unokatesómnak van egy 125-ös Honda endúrója. 4 évet állt a garázsban, de most feltámasztaná. Tudtok valami hozzáértõt Bp-n aki nem lehúzós?
|
| Jeeppes | 23 | 2006. április 24. 09:03 |
|
Hali! Apukémnek van egy GS500-a. A motor úgy került hozzánk, hogy elcsúsztak vele. Most, hogy le van csupaszítva a váz, én úgy látom, mintha kicsit meg lenne nyekkenve. Megy a fejcsõ alja oválisra deformálódott, és a kormányhatároló is kapott. Abban kérném a segíségeteket, hogy hol lehetne ezt megmérni, méretni, vagy hol javítanak vázat? |
| tomi_GS | 22 | 2006. április 18. 20:29 |
|
Termosztátház fedele rosszul lett felrakva gyárilag és becsite a tömitést. Ezért csepegett a hütõviz.
|
| tomi_GS | 20 | 2006. április 18. 18:53 |
|
Köszi a hozzászólásokat de már döntöttem. "Eredeti" helyen jövõhét kedden fogadták volna, másik szervizbe meg odavittem ma du. és már telcsiztek is hogy mi a problem a mocival.
|
| krisztian.fz6 | 19 | 2006. április 17. 22:01 |
|
Csak olyan helyre szabad vinni, ahol olajcsere+1 óradíjat fizetsz. Egyébként sok helyen légszûrõt, gyertyát---egyebeket cserélgetnének. Mikor még nincs itt az ideje. Nekem valamelyik szervíznél 3,5 órát írtak (a szervízidõk a falon vannak kiakasztva), gyertyacserét meg mit tudom még mit, de mondtam hogy 1 órát fizetek meg az olajat és olajszûrõt. Ha nem tetszik viszem máshoz. Egyébként "picit" drága lesz. |
| pandamaci | 18 | 2006. április 17. 21:34 |
|
ha kötelezõ szervizre gondolsz /fizetõs olajcsere stb bélyegzõért/ bárhova viheted, ahol ezt a tipust forgalmazzák és hivatalos szervize van . Még külföldre is , ha pont ott kell. És garanciális hibával is a legközelebbihez fordulj,/ ahol elromlott, de ugyse fog:)/ azaz autómentõvel szegedrõl ne vitesd gyõrbe, mert a szállítást nem fizetik ki. Az más kérdés, ha egyik helyen megveszed, és a garanciális problémáddal / pl festés pattog, tükör torzit,esetleg visszahívási akció stb- fizetõs szervizelés nélkül / az ugyanabban a városban 2km re levõ másik helyre viszed ....Bár elvileg ezért sem hajthatnak el. De elvileg a pincér se köp az ételedbe ,ha nem szeret.Elvileg. |
| Dzundzo | 16 | 2006. április 17. 21:02 | Válasz erre: 15 |
|
Én is máshová vittem nem az eredeti helyre ,ha márkaszerviz akkor mind1
|
| tomi_GS | 15 | 2006. április 17. 20:41 |
|
Hali ! Szerintetek garanciális szervizre csak oda vihetem a mocimat ahol vettem vagy bármelyik Yamaha márkaszervizbe ? |
| Gumikacsa | 14 | 2006. április 17. 18:49 |
|
igen, de 120fokon megeresztve... a hajlékonysága visszanyeri az eredeti állapot 99%-át (állítólag)
|
| nanupapa | 13 | 2006. április 17. 18:23 |
|
Csak abból gondoltam, hogy nem mivel két fél öntött aluból van....meg állítólag kovácsolva is, ami nem "szokik hajlani". |
| endeeyvfr750 | 12 | 2006. április 17. 16:45 |
|
Segítség!! Télleg csak ma 510-ért eladó a gsx 400 IMPULSE tip. mkp-om, átírási gondok miatt, és még holnap reggelig van idõm... Hívjatok a részletekért: 0620 574 55 37 (96-os, karcmentes, hibátlan) |
| Oldi | 11 | 2006. április 15. 00:18 |
|
Hi! De tényleg! Elég egy vödör víz az aszfaltra és keresztül tolni rajta, hány nyom? - a homok csak a szembe kerülhet... Azt viszont nem hiszem, hogy ha tényleg ilyen gáz van a motorral, ne lehetne azt a "nagymúltú" kereskedõt egy barátságos perrel, jó ügyvéddel, egy-két feljelentéssel meggyõzni arról, hogy mégis... |
| pandamaci | 9 | 2006. április 14. 09:03 |
|
ha homokban 2 nyomot hagy ,vagy kitámasztó nélkül is megállna függõlegesben ,az nagyon durva lenne:)))
|
| Gumikacsa | 8 | 2006. április 14. 08:53 |
|
A szervízkönyvek között találkoztam a Fazeréval is, ebben benne van az ÖSSZES bázispont amihez a vázat és villanyakat mérni kell! Nanu, a Faser váza igen remekül tud csavarodni, de nincs egyedül... Egyébbként a homok tényleg jó ötlet! |
| Gyuri21 | 5 | 2006. április 13. 20:22 | Válasz erre: 2 |
|
Szia! Nézzétek meg, hogy az elsõ telók párhuzamosak-e, vagy ahogy pandamaci írta, egy nyomon fut-e az elsõ a hátsóval. Ha kis ütést kapott, látszik, hogy a felsõ teleszkóp konzol nem párhuzamos az alsóval. Felülrõl nézzetek bele, amokor a kormány jól áll. Ezt le lehet ellenõrízni, ha a falnak érinted az elsõ keteket, és a kormány a fallal párhuzamosan áll. Mérõszalaggal meg is tudod mérni a teleszkóp alsó részénél mennyi az eltérés. Elég ha fellazítjátok a teleszkóp szárat rögzítõ hidat, és szépen vissza lehet igazítani. Varga Gyuri |
| pandamaci | 4 | 2006. április 13. 19:46 |
|
mégegy lehet mitõl furcsán kanyarodik: mint az autógumi,olyan szögletesre kopott a hátsó kerék- bár ettõl nem ferde a kormány, és rögtön meglátod. / ha megnézed/
|
| pandamaci | 3 | 2006. április 13. 19:43 |
|
banki elvett holmi igen kétesélyes: autókat többet láttam direkt tönkreteszik mire leadják. de hamár megvetted : a jelekbõl itélve eshettek vele, nem egy nyomon futhat,esetleg hátsó kerék ferdén van állitva. Ha elég durva a hiba,könnyen meglátod : jobb- bal oldalról a hátsó keréknek szorítasz egy lécet, és passzitsd az elsõhöz mekkora az eltérés ? Ha precizebb vagy, a red baronban be tudják müszerrel mérni az egyenes futást. Mivel nem egy babetta komár riga stb, még addig járj a végére, mig esõben el nem dob. Mert csak akkor lesz szr igazán. /Pénzt ott vissza nem kapsz mert állapot lapon-amit ugyse kaptál- biztos minden szr volt és azért adták óccsón,és minden garanciát kizártak,azért annyi eszük vót:)/ |
| molnarattis | 2 | 2006. április 13. 19:24 |
|
Tapasztalt motorosok ! Van egy barátom, aki nem rég vett egy Yamaha 600-as Fazer-t, Cegléden egy nagy múltú autó-motor kereskedõtõl, állítólag a bank vette vissza törlesztés miatt, de nem ez a lényeg. Egyszer-kétszer eljött velüng gurulni egy kicsit, mert nagyon régen motorozott már, és be van rozsdásodva. Ahogy elõttem ment, arra lettem figyelmes, hogy a kanyarok elõtt nagyon lelassít, majd kiérve gyorsít. Ezt be tudtam annak, hogy régen ült motoron. De a minap kipróbáltam a mocit. Ahogy ráültem azt éreztem, hogy ferde a kormány! Nem baj majd megszokom- mondtam, és elindultam, aztán bevettem egy jobbos derékszögû kanyart és azt tapasztaltam, hogy a kormány "be akar kanyarodni" és így ment minden kanyarvételnél. Ezért kérek segítséget, vagy én nem tudok vezetni, vagy a motorral van valami gixer. (buktak vele?) |
| smokedcat | 1 | 2006. március 20. 11:45 |
|
Sziaszok! Szeretnék segitséget kérni ..Egy jo barátomnak ellopták az autoját.Egy ww passat 2001 es szürkemetál rendszáma jzb-094 1.9 kombi. Ha látja valaki ( debrecenböl tünt el ) kérem az alábbi telefonszámon jelezzen már 30-632-7302 jutalom a nyomravezetönek. Köszönöm!!!!!!!!!!! |