klimas | 11614 | 2014. március 3. 10:27 | Válasz erre: 11612 |
Egészen biztos , ezt most kivételesen fogadd el...)))) és szerintem beszéljünk másról! |
boxer | 11610 | 2014. március 3. 08:25 | Válasz erre: 11608 |
A most következõ hetekben százezrek fogják enni egymást a kormány miatt, úgyhogy ez csak edzés arra az etapra. :-)
|
klimas | 11608 | 2014. március 3. 08:13 | Válasz erre: 11607 |
Figyeljetek már!!!! Egy szaros kormány miatt eszitek egymást ! Megéri????? |
Penzi | 11607 | 2014. március 3. 08:00 | Válasz erre: 11601 |
Kedves KawaÉvi! A nemek arányát figyelembe véve megszólítottnak érzem magam. Ha rám gondoltál volna: bika, motor …. Nekem nincs bikám, nekem PÁROM van ! Igen motor van a fenekem alatt, de ezen kívül nem tudsz rólam semmit. Vedd fel a cípõmet és járd végig az utamat ! Bárhogy fogalmazol az irigység, az irigység és ez egyértelmûen érezhetõ soraidból (((( Ez már nem az elsõ kommented, ami után magyarázkodnod kell, próbálj meg úgy fogalmazni, hogy a leírtak alapján mindenkinek egyértelmû legyen mit is szerettél volna közölni ! |
Izike86 | 11606 | 2014. március 3. 07:38 |
olika | 11605 | 2014. március 3. 07:05 |
Sziasztok! Olyan valakit keresnék, aki Abádszalókon lakik. Ha van ilyen itt köztünk, azt kérném, hogy egy Pü-t dobjon már rám. Fontos lenne! Köszönöm! |
Bedouin | 11604 | 2014. március 3. 07:01 |
"Talán rosszul teszem/tettem de nem tettem a gyerekeim "alá" semmit (mégis sikeresek)." Szerintem jól tetted! Véleményem szerint, ezért sikeresek. Talán azt tanulták meg, hogy miként érhetik el vágyaikat és ez így is van jól. Aztán meg ennél jobban sehova nem illik az az örök érvényû mondás, miszerint: az éhezõnek nem enni kell adni, hanem meg kell tanítani halászni! |
KawaÉvi | 11603 | 2014. március 2. 23:30 | Válasz erre: 11602 |
Igazad van. Rosszul fogalmaztam. De biztos érted mit szerettem volna ezzel írni. Más az amiért Te magad küzdöttél meg, és más amit készen kaptál. És ezt annak is érezni kell aki kapta vagy elérte azt a valamit. Aki küzdött, annak talán irigység, talán jólesõ érzés nem tudom...de mindenképp több! Három gyerek anyukája vagyok, és szeretõ családban élek a férjemmel. Õk a legfontosabbak, értem mirõl írtál. Talán rosszul teszem/tettem de nem tettem a gyerekeim "alá" semmit (mégis sikeresek). Érezzék azt a talán irigységet, de talán jólesõ érzést Õk is...:-) |
Dodiba | 11602 | 2014. március 2. 21:03 | Válasz erre: 11601 |
"tudom én magamról is mennyire bosszantanak azok akik alá a szülök vagy éppen (nõk esetében) a "bikájuk" rakta alá a motort, és a legnagyobb megpróbáltatás az életükben a születésük volt." Bosszankodni lehet rajta, de emiatt bárkit elítélni vagy megítélni........................................ Kinek adjon a szülõ, ha nem a Gyerekének???? Vagy miért ne adjon az ember a párjának?????? Hisz (normális esetben) szereti. Ettõl még nem lesz rossz ember az, aki kap. Na persze a megfelelõ értékrendet tartani kell. |
KawaÉvi | 11601 | 2014. március 2. 20:49 |
Talán mert részben szakmabeli vagyok, de nem találom ennyire felháborítónak Tyson nyilatkozatát, bár az hogy "fröcsög" nyilvánvaló. Jól ismerem a motoros rendõröket, és nem csak mint úton útfélen megállító közeget. Nekem az Õ tudásuk az etalon. Én azt még ûberolni nem láttam, mondhat bárki bármit. Általánosítani nem kéne sem rendõrt sem NAV-ost. Mindenhol emberek vannak, kik jobbak, kik rosszabbak (nekem is van olyan kollégám akihez nem szeretnék ügyfél minõségben kerülni), ugyanakkor engem szeretnek az ügyfelek és szívesen jönnek hozzám, pedig oda ritkán jönnek jó kedvükbõl az emberek :-) Azt is tudni kell hogy bizonyos kor után büszke az ember az elért javakra, és tudom én magamról is mennyire bosszantanak azok akik alá a szülök vagy éppen (nõk esetében) a "bikájuk" rakta alá a motort, és a legnagyobb megpróbáltatás az életükben a születésük volt. Nekem sokad íziglen jogosítvánnyal rendelkezõ sem volt a családban, nem hogy motoros. Tehát én is büszkének érzem magam amit elértem, és azt amilyen háttérrel elértem. Ez lehet szerintem Tyson hozzászólásának is a fenn hangja. Én ezért nem érzem bántónak a válaszát, tény hogy ha így rám ripakodnának nekem se esne jól (még ha tudom hogy igaza is van az illetõnek) :-) További szépeket és széles utat! |
kawa70 | 11600 | 2014. március 2. 18:37 | Válasz erre: 11598 |
Ez is igaz. Nem lenne jó ha ez is a motorosok.hu sorsára jutna. Erõs klikkesedés és az ujonnan beesõk semmibevétele odavezetett hogy ma már nem is létezik........ Tolerancia. Érdekes mûsor volt tegnap a fókuszban, Sierra Leone és a véres gyémántok, magyar gyémánt bányászokkal. A lényeg az ott élõk hozzállása egymáshoz volt. Tíz éve egymást irtották kínozták halálra a legkegyetlenebb módon. Ma egymás mellett élnek és dolgoznak a két oldalon állók, sõt azokkal akirõl tudják hogy a másik családját a szeme láttára kivégezte. De annyira akarták a békét és elegük lett a véres háborúból, hogy inkább a megbocsátást választották, mert csak így lehet elkerülni a további konfliktusokat. Pedig borzalmasan szenvedik a mai napig az akkori eseményeket. Én például képtelen lennék ilyen módon tolerálni, de lenne mit tanulni tõlük. |
Denver1 | 11599 | 2014. március 2. 18:35 |
Érdekes , hogy mindenhol , témától függetlenül , lehet acsarkodni. Persze , lehet mondani, legalább mûködik az oldal , na de nem mindegy hogyan. Egy kis tolerancia csak az egész. Mi Motorosok , ugye. Jó széles utat. |
F2 | 11598 | 2014. március 2. 15:22 | Válasz erre: 11596 |
Az még hagyján, ha rossz napja volt is, de a segítség kérésére leoltást és kioktatást kapott rögtön az elsõ válaszban... Azt biztos megtanulta, hogy itt ne kérjen segítséget vagy tanácsot többet....
|
Rudo | 11597 | 2014. március 2. 10:36 | Válasz erre: 11593 |
Ja,én is mindig értetelenül álltam a dolog elõtt. Ha részeg vagyok akkor egyenesen menjek a vonalon ha józan akkor meg nyolcasba....,fene se érti......:) |
kawa70 | 11596 | 2014. március 2. 10:31 | Válasz erre: 11595 |
Nem darázsfészek ez. Meg amúgyis, mindenkinek lehet rossz napja. Futottam már itt is bele emberekbe akik sokat itt vannak, általában semmi gond nincs a gondolataikkal néha mégis nem úgy reagálnak ahogy elvárható lenne. És akár még én is ide tartozok. |
Penzi | 11595 | 2014. március 2. 08:27 | Válasz erre: 11592 |
:-))) Csak a Párom tartott vissza attól, hogy leírjam gondolataimat a levéllel kapcsolatban. Megtettétek helyettem, darázsfészekbe nyúlt, ennyi .....
|
boxyka | 11593 | 2014. március 2. 06:15 | Válasz erre: 11588 |
De csak azért, mert szédülõs vagyok. Amúgy sem értettem soha, miért jó nyolcasozni, ha ugyanazt a távot egyenesen megtéve sokkal messzebbre jutok és többet látok. :-) |
Denver1 | 11592 | 2014. március 1. 23:31 | Válasz erre: 11566 |
Tudni kell ,mikor szólalj meg és sajnos érezni , hogy mi az amit leírsz. Lehet , hogy a saját helyeden te vagy az úr , de az csak ott van , legyél büszke ,de szerény és szolgálj és védj ,. azért fizetnek. Oktatni még téged is oktatnak és kell is úgy érzem , mondjuk kulturált megnyilvánulásra . Van pár közeges ismerõsöm , de szerények és korrektek , õket még nem láttam így meg nyilvánulni , te sem tedd , fõleg nem egy Nõvel szemben . |
László_atya | 11591 | 2014. március 1. 23:14 | Válasz erre: 11566 |
Ugyan, kár nyálat verni, pláne az egyenruha miatt, fõleg a korod miatt. Csak úgy mondom, hogy amikor te az aszfaltot koptattad, én tökig kamuflázsban meg menetfelszerelésben a határvidéken mélységi felderítettem, hogy neked kevesebb melód legyen bent a kényelmes szolgálatod ideje alatt. Én is büszke vagyok rá, de ha a meglehetõsen felháborító hangvételû, lenézõ kommented nem olvastam volna, eszembe sem jut soha, hogy ezt közzé tegyem. Szerencsére a motoros rendõrök többsége jó arc, de jól látszik, hogy vannak kivételek. Ez van.
|
kawa70 | 11589 | 2014. március 1. 22:47 | Válasz erre: 11587 |
A kor nem dicsõség, csak állapot........... És a csattogós falepkéddel jobban jártál volna :) Mert akkor tovább fogsz motorozni :)) |
Rudo | 11588 | 2014. március 1. 22:47 | Válasz erre: 11587 |
Még a felepkédet se tudtad rendesen nyolcasba tologatni. :D
|
boxer | 11587 | 2014. március 1. 22:39 | Válasz erre: 11585 |
Csak szeretném tudni, hogy motoroztam-e már akkor, amikor õ fejvadász lett, vagy netán még csak a csattogó szárnyú falepkémet tologattam abban az idõben. :-)
|
Rudo | 11583 | 2014. március 1. 20:15 | Válasz erre: 11580 |
Ha már úgyis rommá offoltuk a helyet.... Nekem itthon is jó tapasztalataim vannak a motoros rendõrökrõl,de kint mégjobb. Horvátból hazafele nagy jobbos kanyar bedugulva,zárovonal,kanyar után nagy keresztezõdés (ezért volt a dugó). Szóval látom a kocsisort,az út széles,zárovonal ide vagy oda csak kikerülöm õket.Elõzök végig a jobbosban,majd mire kiegyebesedik feltûnik az ok (keresztezõdés) meg az is,hogy bal oldalon parkolóban 2motoros rendõr épp nézi mit mûvelek.Nemigen volt már mit tenni ballagtam tovább,lesz ami lesz. Annyi volt,hogy mikor elhaladtam elõtük köszöntek! :) Puszi nekik! ;) |
tsanyi | 11582 | 2014. március 1. 20:11 | Válasz erre: 11580 |
Erre öcsémnek van két története régebbrõl.....egyszer Nyíregyen megállt valami piacnál és a rendõröket kérdezte merre van ahová menne, aszonták nézze meg térképen, de ha már megállt, igazoltatták...a másik Bp.-n taxizott egy elég romos darabbal amikor motoros rendõr megállította, papírokat elkérte és azokkal körbejárta az autót és mondta: van magának elég baja... visszaadta a papírokat és elhajtott........nem vagyunk egyformák....
|
calypso | 11580 | 2014. március 1. 20:05 |
Nem bele vau csak 1-szer egy idegen országban voltam és eltévedtem gondolom ez mással is elõfordult már. A lényeg meg álltam egy MOTOROS RENDÕRNÉL ÉS segítséget kértem tõle hogy hogy oda találjak a szállásomra.Gond nélkül megértett és elkezdte magyarázni hogy találok oda. Úgy kb. az ötödik mondatnál elvesztettem a fonalat és látta rajtam majd elmosolyodott, intett hogy menjek utána.Kék lámpa és elindultunk, mintegy 30 perc után meg is érkeztünk. Meg állt rámutatott hogy ez az a ház. Fel emelte a kezét és el volt intézve a dolog. Utána elég sokáig gondolkoztam a viselkedésén, a mentalitásán . . Én akkor úgy ítéltem meg hogy neki ez természetes nem csak nekem tette volna meg ha nem bárki másnak is. Szeretnék itthon is ilyen hozzá állással találkozni, és annak is nagyon örülnék hogy a szemlélet is ebbe az irányba változna. Természetesen a vezetõi emberekre gondolok, mert ha õk így állnak hozzá az utca embere örülne ráadásul szeretnénk õket. A bugyira... régen több országon(5) keresztül mentem, SOHA senki nem állítót meg jogosítvány+ forgalmi + biztosítás ügyben... Vajon miért nem ? Ha esetleg valaki tudja a magyarázatot .. elõre is megköszönöm.
|
Dodiba | 11579 | 2014. március 1. 20:04 | Válasz erre: 11577 |
Ez egy nagyon "okos" hozzászólás volt....... Na persze a név kötelez. :-)) |
Rudo | 11578 | 2014. március 1. 19:48 | Válasz erre: 11577 |
Ez a beszéd,én is úútálom mind! Az összes monnyon le! :))
|
Diver | 11576 | 2014. március 1. 19:22 | Válasz erre: 11575 |
" a bugyi már nem sokat zavart. :) " Ezt inkább úgy írnám, hogy a bugyi nem sokat takart:-))))) Így lehet, hogy én sem a felhajtott rendszámmal foglalkoztam volna:?-))))) |
Rudo | 11575 | 2014. március 1. 19:19 | Válasz erre: 11573 |
Ha ki volt éhzve a szerv,akkor elég lehetett neki az az idõ amég utolérted õket,ha jól olvastam a bugyi már nem sokat zavart. :)
|
Dodiba | 11574 | 2014. március 1. 19:07 | Válasz erre: 11566 |
"és oktattam az ilyen nagy motorosokat mint Ti akik egy nyolcast nem tudtok normálisan lemotorozni! " Na azért sokkal szerényebben és nem általánosítva kellene ezt elõadni...... A többire is reagálnék, de nem látom értelmét. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ez nem ebbe a topikba való. Leginkább sehova. A hangnemre pedig no comment. |
Diver | 11573 | 2014. március 1. 18:59 | Válasz erre: 11572 |
Fél perc telt el...alig állt meg, már mehetett is tovább...nem volt buziskodás:-) Kíváncsi voltam mit tesz a SZERV, mi már végeztünk, így nekem csak a bukómat kellett felvennem, és a SEBESSÉG HATÁROKAT betartva utolérnem õket (kb. 2 km), ami ugye nem volt egy nagy táv:-) Én hogy mennyire, az haggyuk', 30-ról indultunk:-))) |
Rudo | 11572 | 2014. március 1. 18:41 | Válasz erre: 11570 |
Honnan tudod,hogy a speedes mennyire lett "megbaxxva"? Te 10ezrre az rendben. :)) |
Diver | 11570 | 2014. március 1. 18:30 | Válasz erre: 11566 |
Nem értem a kirohanásodat... Az én családomban is van "egyenruhás" a jobbik...kihalófélben lévõ fajtából. Nem motorosok ugyan, de ez mind1 is:-) De nekem pl. a tapasztalatom a motoros rend õreivel igen...hogy is mondjam, nem egy életre szóló szerelem:-) Mikor megállít, hogy "koszos" a rendszámom, megbüntet, vigyorogva hozzáteszi, hogy "ne nézzem hülyének õ is motoros". Erre mellettünk elmegy egy speed motor, kajak felhajtott rendszámmal, kérdem én, hogy akkor ez mi? Felugrik a bringájára, utána. Én is elindulok, utolérem õket...csak a speed motoros éppen egy csaj volt, akinek a tangája kilátszott a farmerbõl, így Õ (!) nem lett ezért megcsinálva, mert pont akkor indult el. Most vagy büntetek, és következetes vagyok, vagy nem, és motoros vagyok... Nekem sem Anya-Apa vette a motorom (sem), de nem is állami "csilli-villi" motorral jampeckodok, és szopatom a motoros "társaimat". Na errõl ennyit:-) "Biztosan talizunk majd vezetéstechnikai tréningen és biztosan nagyon ügyesek lesztek!:)" Erre meg ne vegyél mérget...:-))))) Peace:-) |
boxer | 11569 | 2014. március 1. 18:10 | Válasz erre: 11566 |
Tyson, most már kíváncsivá tettél. Mikor lettél motoros rendõr?
|
Penzi | 11567 | 2014. március 1. 14:55 | Válasz erre: 11566 |
Kedves tyson07 ! Mivel az én beírásomra hivatkozva írtad le indulatos soraidat, úgy érzem ezt nem hagyhatom válasz nélkül. De mégis, nem ér annyit az egész :-))))))))))))) És igazad van, ez tényleg szánalmas :-(((( |
tyson07 | 11566 | 2014. március 1. 14:11 | Válasz erre: 11557 |
Lehet Neked nincsen mert tele vagy lével de én egyenruhásként nem és a Te segged is védem! Amit írtam azért írtam mert amikor itt sokan álmotokban motoroztatok én már motoros rendõrként koptattam az aszfaltot és oktattam az ilyen nagy motorosokat mint Ti akik egy nyolcast nem tudtok normálisan lemotorozni! Istenem szánalmas! Ja most jöhet h motoros rendõr és nincsen pénze hahaha.Igen nem mindenki olyan ! Képzeld amit elértem saját erõmbõl értem el nem anyuci meg apuci segített és világ életemben becsületese voltam a hazámhoz az egyenruhámhoz! Szolgáltam és szolgálok nem adót szedek és nem pénzt hajtok be, soha nem bírságolok és nem is mondom az embereimnek sem! Minden emberembe megbízok és kiállok értük bármikor mint vezetõ! Soha nem éltem vissza az egyenruhával nem sokan közületek más dolgokkal! Biztosan talizunk majd vezetéstechnikai tréningen és biztosan nagyon ügyesek lesztek!:) |
Rudo | 11565 | 2014. március 1. 11:44 |
Hy Az idei szezonnak már nem akarok nekimenni a 20éves fûnyírommal,szóval kellene valami új benzines fûgyûjtõs cucc,minél nagyobb.Ja és persze megfizethetõ. Ha esetleg tudtok valami eksönös nagyon megérõst. Köszi |
PIPER | 11563 | 2014. február 28. 12:06 | Válasz erre: 11562 |
Szia! Hévízi autómentõs:Nagy Zoltán 30/9399552 Korrekt srác!
|
cizi | 11562 | 2014. február 28. 11:47 |
Sziasztok! A barátom traktort vásárolt Hévíz mellett. A traktort Szigetbecsére szeretné szállíttatni. Erre keresnénk autómentõs, vagy erre alkalmas jármûvel rendelkezõ vállalkozót! Sürgõs lenne, ezért kérem, hogy aki tud valakit válaszoljon! Köszönöm! |
Dodiba | 11561 | 2014. február 27. 20:33 | Válasz erre: 11559 |
" akiknek van valamije" Na ja. Akinek semmije nincs azt MÉG nem. Akinek sok van, azt pedig MÁR nem..... Érdekes dolog ez is, mint annyi minden errefelé. |
Deaka | 11560 | 2014. február 27. 20:28 |
Erre szoktam én azt mondani, nem azt büntetik, akit kell, hanem akit lehet!
|
zoligs | 11559 | 2014. február 27. 08:04 | Válasz erre: 11558 |
Csak azokat tudják b@sztatni akiknek van valamije , és tesz valamit a megélhetéséért , ingatlan , autó , vállalkozás . A megélhetési parazitáktól nem lehet elvenni semmit .
|
kawa70 | 11558 | 2014. február 27. 06:59 | Válasz erre: 11556 |
Szerintem is.......... Hogy mennyire hamarosan megtapasztalom, a NAV épp heti rendszeresseggel kéret magahoz és egyre kevesbe tûnik szimpatikusnak az ottani fehér nép. Úgyhogy megint csak azt látom be hogy annak a legjobb akinek nincs adoszama és ugy dolgozik. Azt nem tudják behivni........ |
Penzi | 11557 | 2014. február 27. 06:09 | Válasz erre: 11547 |
Nem kellett volna megemlíteni az egyenruhát :-((((( Itt nincs jelentõsége ...... |
Dodiba | 11555 | 2014. február 26. 20:27 | Válasz erre: 11554 |
Mostantól a kormány a barátod, mert õk vállalkozás barátok. :-))
|
ekowob | 11554 | 2014. február 26. 20:10 | Válasz erre: 11552 |
"Csak mellékesen: kormányon én sem spórolnék. " Elég ha kormány spórol rajtunk... |
tsanyi | 11553 | 2014. február 26. 19:54 | Válasz erre: 11547 |
Itt egy ETZ kormány: http://www.futarmotorosbolt.hu/product_info.php?cPath=41_310&products_id=1407 ...az ára jónak tûnik és mivel árusítják nyilván megvan minden tanúsítvány hozzá nem beszélve, hogy ilyennel motoroznak nem kevesen akik között lehet 100kg fölötti kolléga is és amikor ránehezedünk fékezésnél, kátyúnál akkor tök mindegy milyen motoron van mert nem a motor van felül jó esetben hanem a rider.....sokan teszünk fel ilyet nyugati gépekre is, semmivel sem rosszabb mint a többi...
|
Dodiba | 11552 | 2014. február 26. 18:39 | Válasz erre: 11551 |
"a kor az nem erény , hanem állapot ." Ez bizony a legnagyobb igazság. :-)) És ezen az egyenruha sem segít..... Csak mellékesen: kormányon én sem spórolnék. |
zoligs | 11551 | 2014. február 26. 17:38 | Válasz erre: 11547 |
Értelmi szintjeink drasztikus különbsége miatt , a te szinteden én nem tudok érvelni , mivel ott nem vagyok jártas , és azonnal elbuknék . Azt még szeretném veled megosztani , mielött máshol is besülsz , Hogy a kor az nem erény , hanem állapot . |
Balu | 11550 | 2014. február 26. 15:22 |
Szerintem ha még megvan az igazolványod, akkor mutasd fel egy dréncsõnek, és ijedtében az is megmerevedik úgy hogy jó lesz kormánynak... :) Tök igaza van Zolinak, ezt a posztot azért nem lehet másképp értelmezni mert nem egy kormányvégsúlyról beszélünk, és nekem is ugyanaz jött le hogy szinte mindegy milyen lesz csak olcsó legyen ... |
papi | 11548 | 2014. február 26. 15:08 |
Néz szét itt hát ha segít http://www.kepesmotor.hu/motor_kormany/ |
tyson07 | 11547 | 2014. február 26. 14:42 | Válasz erre: 11545 |
Drága gyermekem! Senki nem beszélt soherságról csak a lehetõ legjobb áron szeretnék venni mert nem vet fel a pénz! Amikor te még álmodoztál a motorról én már akkor egyenruhában koptattam az aszfaltot! Mirõl beszélsz??????? |
zoligs | 11545 | 2014. február 26. 12:28 | Válasz erre: 11541 |
Ezt vicc oldalra kéne felrakni . Egy 150 LE motorra jó ,hogy nem egy zuhanyzócsõbõl szeretnél kormányt felrakni , mert az 3990 ft az Obi ban . Az 50 euróért lehet hogy az életedet veszed meg , amikor egy egy kerekezésbõl leérve nem törik ketté , vagy amikor 180 ról satuzol valami majom miatt . Csak CE vel ellátott kormányt , féket stb. tegyél a motorodra , annyi más miatt meghalhatunk az utakon , legalább saját sóheriségünk miatt ne . |
tsanyi | 11543 | 2014. február 25. 10:48 | Válasz erre: 11541 |
MZ kormány, nem vicc....olcsó és teljesen jó.
|
Balu | 11542 | 2014. február 25. 09:52 | Válasz erre: 11541 |
Esetleg ajándékba valakitõl ?Minél olcsóbbat veszel, annál szarabb anyaga lesz, és szerintem ez nagyon fontos, én is tuti spórolnék ... |
tyson07 | 11541 | 2014. február 24. 20:44 |
Ötleteket várok! 22mm csõ kormányt keresek cbr 1100xx hez Luise kilõve mert 50eurótol indul! RMC-t néztem az barátságosabb. Köszi! |
tsanyi | 11538 | 2014. február 20. 17:47 | Válasz erre: 11537 |
Az pont jó lenne, majdnem ott lakik a haver.:)
|
Deaka | 11537 | 2014. február 20. 17:45 | Válasz erre: 11536 |
Ha jól tudom, Dabason van valaki, de nem jut eszembe a neve. Dabasiak, segítsetek! |
tsanyi | 11536 | 2014. február 20. 17:19 |
Tud valaki Bp. vagy Kecskemét környékén olyan mestert aki karcos és festékhibás autót komplett fényezés nélkül fel tud javítani? Haver adná el a bömösét, de kissé megviselt és tán jobban el tudná adni ha fényesebb lenne.
|
kisfeher74 | 11535 | 2014. február 20. 16:47 |
Szervusztok! Én a Zebegényi székhelyû Olajshopból szoktam rendelni, náluk van pikkpakk pont. Kedvezõ áraikkal, és mindenük van. A másik a Bicskei székhelyû Filtershop, náluk egy kicsit drágább a kiszállítás de megbízhatók és nem utolsó sorban eredeti az olaj. Üdv: Rozsdás. |
klimas | 11534 | 2014. február 20. 16:09 | Válasz erre: 11505 |
Sziasztok! Megismételném a kérésemet..... a XIV.k. is jó lenne
|
pandamaci | 11533 | 2014. február 17. 18:35 | Válasz erre: 11529 |
http://jovedekiugyintezes.hu/kenoolaj_motorolaj_egyeb_olaj_jovedek.html Legtöbb helyen kb ezért nem adnak el ,,utcára,, olajat... Ha munkalapra, munkadijjal kiszámlázza, az más, azt tudja mindenki. Persze ma sem s.ervizben a legolcsóbb az olaj. |
Tompecs | 11532 | 2014. február 17. 18:32 | Válasz erre: 11529 |
Jövedéki termék jan. 1-tõl és a szervized nem viszonteladó (nem rendelkezik jövedéki kereskedelmi engedéllyel), ezért munkadíjat is kell tartalmazzon a számla, ha nála veszel olajat.
|
galoscsabus | 11531 | 2014. február 17. 18:30 | Válasz erre: 11525 |
+2 (csak 2 címem van, de onnan nagyon szívesen :-)!!)
|
Kawakarika | 11530 | 2014. február 17. 18:14 | Válasz erre: 11529 |
Én itt szoktam rendelni,igaz tavaly egy kicsit kedvezõbb áron.Nincs rá panasz,persze a hamisítás sehol sem kizárt,sajnos:((( http://motoralkatresz.eu/termekek/Motul/5100_10W40_4l_UJ_FEJLESZTES_MA2_motorolaj/ |
TPBalaton | 11529 | 2014. február 17. 18:03 |
Ma voltam a Hondánál Motul olaj után érdeklõdni. Azt mondták,hogy nincs és biztosan nem is tudják mikor lesz! Állítólag csak úgy adhatnak el,ha õk cserélik. roll Mert a sok hamisítvány miatt állítólag az egész országban olaj stop van a motorosoknál! ????????, Valaki hallott errõl?? |
tyson07 | 11528 | 2014. február 17. 12:53 | Válasz erre: 11517 |
Szia! Köszönöm! Néztem náluk de 30ezerrel több mint az ebayen! |
zbrab | 11525 | 2014. február 17. 05:57 | Válasz erre: 11494 |
Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi szavazatokat! Remélem jól látom, úgy tûnik egyelõre elsõ helyen van a pályázat, bízok benne, hogy ezt a helyet meg is tartja. 02.17. ma van a szavazás utolsó napja. Köszönöm! |
gabo67 | 11524 | 2014. február 17. 00:37 | Válasz erre: 11494 |
szerintem tedd be megint az elejére lássák, hogy szavazni kell, már eléggé látó távon kívül van, nem biztos hogy vissza néznek ennyit
|
tsanyi | 11518 | 2014. február 16. 19:02 |
Kösz a segítséget mindenkinek a betörés ügyben....most más....ha robogóval mennék ki a horvátokhoz akkor kiengednének rendszám nélkül?....csak mert odakint az 50-esek rendszámosok.
|
gaborgyula | 11517 | 2014. február 16. 16:04 | Válasz erre: 11516 |
Az LSL-nek az X-Bike a magyar képviselete.
|
tyson07 | 11516 | 2014. február 16. 14:49 |
Sziasztok! 2007 évjáratú cbr 1100xx hez keresek kormányátalakítót! Spiegler, Lsl, Amb jöhetne szóba illetve Gimbel! Ha vki tud segítsen! Köszönöm! Új és használt is érdekelne! |