| Dodiba | 7758 | 2011. augusztus 20. 10:28 | Válasz erre: 7757 |
|
Holnap megveszem a festéket és rohanok. :-)))) Csak legyen elég nagy felület. :-)) |
| boxyka | 7757 | 2011. augusztus 20. 10:26 | Válasz erre: 7754 |
|
De nem bánom, ebben a minõségben felfestheted a falamra.:-))
|
| boxyka | 7756 | 2011. augusztus 20. 10:22 | Válasz erre: 7754 |
|
De gonosz vagy.:-) Nekem nincs akkora hasam!! :-)) |
| Dodiba | 7755 | 2011. augusztus 20. 10:10 | Válasz erre: 7750 |
|
" jó és olcsó festõ" Mossad meg az arcodat hideg vízzel,hogy felébredj Boxy. :-)))))))))))))) Ja és Peti is elégedett legyen mi????????Na olyan meg nincs. :-)))) |
| Dodiba | 7754 | 2011. augusztus 20. 10:08 | Válasz erre: 7750 |
|
Esetleg a plafonra valami egyszerû dolog? :-)))))))))))))))))))))))))) Felismeritek magatokat? :-DDDDDDDDD |
| nitaku | 7753 | 2011. augusztus 20. 10:03 |
|
Sziasztok!A kezdõ jogsirol lenne kérdésem,mi is számit kezdõ jogsinak?2 féle állásponttal találkoztam egyik vélemény a legelsõ megszerzett jogositványtol számit tehát ha 10 éve van autojogsim akorr a friss A korlátlan már nem kezõ jogsi,a másik vélemény a most megszerzett A jogsival 2 évig kezdõ vagyok tehát nem szálithatok utast.Tudja valaki az igazat?:)elõre is thx a választ.
|
| Hooliboy | 7752 | 2011. augusztus 16. 14:41 | Válasz erre: 7751 |
|
Sufni tuningban nem oldjuk meg neki jó pénzért?:DDDD De garanciát nem vállalunk:DDD |
| boxyka | 7750 | 2011. augusztus 16. 11:38 |
|
Sziasztok. Keresnék egy jó és olcsó festõt aki Bp.xx.kerületben is dolgozna. Esetleg valaki? |
| onam | 7749 | 2011. augusztus 12. 21:52 |
|
Kérdezném, hogy valaki tud -e valamit az idei "Dévai" jótékonysági gurulásról. Torockó, Székelyhíd, vagy egyéb lesz-e az úticél. Ábel rakott fel valamelyik oldalra valamit?
|
| Bubó Doki | 7747 | 2011. augusztus 11. 15:24 |
|
Az enyémnél is hülyeségeket írt.....de egy pár jó fotó van benne legalább.....
|
| Moderator 10 | 7746 | 2011. augusztus 11. 14:51 | Válasz erre: 7744 |
|
Az adatok, legalább is az én motorom esetében pontatlanok. Rossz gumiméret, injektor adat, stb...
|
| Iceblue | 7745 | 2011. augusztus 11. 13:56 | Válasz erre: 7744 |
|
nyugodtan, az internet mindenkié! :-) remélem másoknak is hasznos lesz! |
| Ispan | 7744 | 2011. augusztus 11. 12:17 | Válasz erre: 7743 |
|
Köszi Ice! Igen jó átfogó kis oldal. Ha megengeded publikálom máshol is |
| Iceblue | 7743 | 2011. augusztus 11. 11:57 |
|
Sziasztok, ajánlom az alábbi oldalt megtekintésre. A bal oldali menübõl mindenki válogathat az ízlése kíváncsisága, vagy tulajdona szerint. Szerencsés esetben az adatokon túl, leírást, ábrákat is talál a kiválasztott modellhez. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_gsx750f_05.htm |
| KT | 7742 | 2011. augusztus 10. 15:56 |
|
Keresek szívócsövet (karbi és a henger közötti) Honda MTX 125-höz, de japán gyártású (elöl dobfékes) változathoz ! |
| Bedouin | 7741 | 2011. augusztus 10. 12:54 |
|
Sziasztok! Van itt valaki aki érdekelt a Lincos Kft-nél? Most láttam, hogy jobb oldalon van hirdetésük :) Vásároltam tõlük és lenne kérdésem. Kérem keressen meg pü-ben. Köszönettel: g |
| TTné | 7740 | 2011. augusztus 6. 10:27 | Válasz erre: 7729 |
|
Hali! Én voltam a kérdés felmerítõje. :-)) A közlekedési fõosztály javaslatára beadtuk a fellebbezést, 15.oooFt. :-/. Az a nagy baj, mint máshol is, hogy a két hatóság jogszabályai nincsenek szinkronban egymással. A Zöldeknél veszélyes hulladéknak minõsül az IFA, a BM rendeletben meg nem. Joghézag van közöttük. "Tájékoztatom, hogy a BM rendelet ismertetett rendelkezései értelmében a tehergépjármû forgalomból történõ végleges kivonása esetében nem követelmény a bontási igazolás, így a jogszabályban elõírt feltételek teljesülése esetében kezdeményezhetõ a tehergépjármûvek ismételt forgalomba helyezése, így azok értékesítése is. A hulladékká vált gépjármûvekrõl szóló 267/2004. (IX. 23.) Korm. rendelet hatálya, a külön jogszabályban nevesített és a Kormányrendelet értelmezõ rendelkezései szerinti M1. és N1. jármûkategóriákra terjed ki. A külön jogszabály, a közúti jármûvek mûszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 2. § (9) bekezdés a) pontjának rendelkezései értelmében az M1 jármûkategóriába a személygépkocsik, a d) pontjának rendelkezései értelmében az N1 jármûkategóriába a legfeljebb 3,5 t megengedett legnagyobb össztömegû tehergépkocsik és vontatók tartoznak." |
| Bedouin | 7738 | 2011. augusztus 5. 23:24 | Válasz erre: 7737 |
|
Jóvan vezeklek, meghívom KP-t egy lángosra Betyárnál. Feltéve ha tud nekem jó kebabot is adni :) |
| Bedouin | 7735 | 2011. augusztus 5. 22:21 |
|
Na erre nyissatok topicot: "Kinek kapja be KP?" Én amúgy ám szeretlek .... Persze majd felpofoztatom magam :D |
| tsanyi | 7732 | 2011. augusztus 5. 19:42 | Válasz erre: 7731 |
|
Azért mert m,inden értelmetlen topic hozzád köthetõ igazán megengedhetnéd másnak is, hogy legalább 1 nyomorultat nyisson..........:))
|
| kawa70 | 7729 | 2011. augusztus 5. 18:57 |
|
Ide rakom, hátha valakit érdekel. Egyrészt, mert már felmerült kérdésként itt is, másrészt nincs hangulatom külön ezért egy topicot nyitni :) Miként vonható ki véglegesen egy autó a forgalomból: http://www.autonavigator.hu/tippek_tanacsadok/mikent_vonhato_ki_egy_auto_a_forgalombol-5482?utm_source=hirfigyelo&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_2011-08-05&utm_content=cikk |
| Hillbily | 7728 | 2011. augusztus 5. 14:53 | Válasz erre: 7727 |
|
Jok voltak a tanárok....:-))))) Nálam az élet...Szép napot még... |
| bob | 7725 | 2011. augusztus 5. 14:48 | Válasz erre: 7722 |
|
A második üzenet: Guten Tag, vielen Dank für Ihren Einkauf. Leider müssen wir Ihnen mitteilen, dass es uns erst in der 32. KW möglich sein wird, Ihre Sendung an DHL zu übergeben. Unsere eigene Lieferung hat sich unvorhergesehen verzögert. Sollten Sie vom Kauf zurück treten wollen, werden wir sofort eine Rückzahlung einleiten. Wir hoffen sehr auf Ihr Verständnis. Wir wünschen Ihnen eine schöne Woche und stehen Ihnen gern für Rückfragen zu Verfügung. Viele Grüße solartronics09 Nagyon köszönik a vásárlásod, de sajnos csak a 32. naprtári héten tudják a DHL-nek átadni a cuccot. A saját szállítójuk sajna el van havazva. Amennyiben el akarsz állni a vásárlástól, úgy visszaadják a pénzed azonnal. Minden esetre bíznak a megértésedben. Szép hetet kívánnak neked, és várják a további kérdéseid, ha vannak. |
| Hillbily | 7724 | 2011. augusztus 5. 14:47 | Válasz erre: 7722 |
|
A 2. levél..... Köszönjük a vásárlást. Sajnos a küldeményedet csak a 32.héten tudjuk a DHL-nek átadni. A saját szállitásukkal van a baj. Ha ezért visszakozol, akkor a pénzt visszautalják.. Remélik megérted öket.Kivánunk minden jot...STB....STB És mindig állnak a rendelkezésedre OLDI..Remélem, hogy tudtam segiteni..Ha nem érthetö amit irtam, szombaton tovább segitek neked, ha Sukoron vagy az OPEN AIR-en Széles utat |
| Hillbily | 7723 | 2011. augusztus 5. 14:42 | Válasz erre: 7722 |
|
Hi Oldi...Megprobálok segiteni Köszönik a vásárlást.Nekik van egy befizetés 7hó 26-ota.Amit valami hiányosság miatt nem tudnak besorolni.Ennek a befizetésnek van egy számlabefizetése és egy száma amit vettél. Sajnos az Ebay-n vagy egy áru aminek ugyanez a száma. Ha esetleg már átutaltad az összeget és nem stimmel az ügyfélszámmal, akkor mond meg nekik a befizetö nevét. Reméljik hogy megérted a hibát, és köszönik a hozzáállásodat... SAJNOS nem nagyon tudom, miröl van szo, igy csak szoszerinti forditást tudok neked .Remélem segiteni tudtam |
| Oldi | 7722 | 2011. augusztus 5. 12:27 |
|
A segítségeteket szeretném kérni! A következõ két üzit kaptam miután vásároltam valamit a német ebay-on Hallo oldii56, Guten Tag, vielen Dank für Ihren Einkauf. Wir haben seit dem 26.07 eine Einzahlung, die wir durch fehlende Angaben nicht zuordnen können. Diese Einzahlung hat Ihren Rechnungsbetrag sowie Ihre Artikelnnummer. Leider vergibt Ebay dem gleichen Artikel die gleiche Nummer. Sollten Sie den Rechnungsbetrag bereits angewiesen haben, ´jedoch der Einzahler nicht mit dem Kundennamen übereinstimmen, teilen Sie uns bitte den Namen des Einzahlers mit. Wir hoffen sehr auf Ihr Verständnis und danken Ihnen für Ihre Bemühungen. Viele Grüße solartronics09 Guten Tag, vielen Dank für Ihren Einkauf. Leider müssen wir Ihnen mitteilen, dass es uns erst in der 32. KW möglich sein wird, Ihre Sendung an DHL zu übergeben. Unsere eigene Lieferung hat sich unvorhergesehen verzögert. Sollten Sie vom Kauf zurück treten wollen, werden wir sofort eine Rückzahlung einleiten. Wir hoffen sehr auf Ihr Verständnis. Wir wünschen Ihnen eine schöne Woche und stehen Ihnen gern für Rückfragen zu Verfügung. Viele Grüße solartronics09 Aki jól tud németül, kérem írja már meg nekem ezen üzenetek lényegét, mert nem látok elég tisztán a dologban.... Lehet privát is, mindegy. Köszi szépen!! Tssáá |
| Audimania | 7721 | 2011. augusztus 4. 22:04 | Válasz erre: 7660 |
|
Kidobhatom a mérõszalagot :) A fõfékhengerhez csatlakozó fékcsõ rögzítõ csavarom menetemelkedése 1,25. Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippeket! |
| kawa70 | 7720 | 2011. augusztus 4. 17:57 | Válasz erre: 7719 |
|
Amig nincs utasod aki nem bõrben van, addig nincs gond..........
|
| Csaba250 | 7719 | 2011. augusztus 4. 15:59 | Válasz erre: 7718 |
|
Mi történt, tán átütött a bõrnacidon és fekete lett bugyid???
|
| krisszta | 7718 | 2011. augusztus 4. 15:51 | Válasz erre: 7715 |
|
Sziasztok! A fekete kencével vigyázzatok, mert nem csak a azt fogja meg, amit bekentek vele.. |
| Csaba250 | 7717 | 2011. augusztus 4. 15:37 | Válasz erre: 7716 |
|
Oké rendben! Holnap (péntek) beugrok a bõrösömhöz, megkérdem tõle Szegeden van-e ilyen cucc. Ha mond valami jót akkor rád csörgök telón és mentesítelek a berszerzés alól. |
| csoves | 7716 | 2011. augusztus 4. 14:59 | Válasz erre: 7715 |
|
Akkor szombaton megnézem és ha van megveszem, és majd eljut hozzád valahogy.
|
| Csaba250 | 7715 | 2011. augusztus 4. 13:06 | Válasz erre: 7713 |
|
Feketében utazom. És Bíboroska utazó táskája is fekete. |
| ztaki | 7714 | 2011. augusztus 4. 12:20 | Válasz erre: 7713 |
|
hú - ilyen kence fice nekem is jól jönne... a triálos csízmámra kisebb fagyonokból szoktam venni a mountexben.
|
| csoves | 7713 | 2011. augusztus 4. 12:14 | Válasz erre: 7712 |
| Csaba250 | 7712 | 2011. augusztus 4. 10:28 | Válasz erre: 7711 |
|
Szia László! Ez remek. Már dodom is kifelé az esõ gúnyát, és epedve várom, hogy küldjél nekem ilyen pasztát. Az árát már is küldöm, ha közlöd a számlaszámodat és az árat. |
| csoves | 7711 | 2011. augusztus 4. 09:38 | Válasz erre: 7709 |
|
Az esõruhával kapcsolatba írtátok (a bõrruhára ráveszitek mert idõvel áttázik) én vettem tavaly a piacon lószerszámot árusitó embertõl bõrápolót és bekentem vele a nadrágot és a kabátot .Tavaly mikor mentünk Erdélybe elkapott a Királyhágón az esõ kb vagy 120km mentünk esõbe a 9-napos túra alatt 6-nap esett volt olyan hogy 1-nap 6xöltöztek fel-le én egyszer sem áztam át csak a kabát nyaka lett nyirkos egy kicsit mert a bukó pleksziérõl oda csorog a viz.Az idén is voltam Erdélybe 9-napot ebbõl 2-nap esett de ugyanaz volt nem kellett öltöznöm,mig a többiek öltöztek. Egy kis vedérbe van márkája Bense& Eicke és rá van irva bõrápoló van szintelen és szines (fekete)változatba,még a surranót is avval kentem be.
|
| Csaba250 | 7710 | 2011. augusztus 4. 09:10 | Válasz erre: 7709 |
|
Na látod ez a beszéd! Ja és azt majd elfelejtettem, hogy egyszer rosszul zártam magamra a tépõzárat és 20 km után igen csak mély vízben csobogtak a golyóim. Megállni nem tudtam mert elõl ment a navigációs brigádvezetõ. |
| Tiger | 7709 | 2011. augusztus 4. 09:03 | Válasz erre: 7708 |
|
Szia Csaba,szeretem a barlangokat,bár rettenetes élményem is kötõdik hozzájuk:-((1975-ben négy halott gyereket hoztunk ki a ferenchegyi barlangból,szörnyû tragédia volt ez akkoriban,utána sokáig nem is mentem barlang közelébe,de azóta már jártam néhányban,hasonlóban is pl.Mallorcán) annyira aktuális ez a néhány kép,hogy pont azon a környéken motorozunk majd,ehhez szeretnék megfelelõ esõruhát szerezni,de most megint elbizonytalanodtam.Ha az én meglévõ Spoony egyrészes ruhám ilyen ócska(mindent vizet átereszt 20 perc után,akkor mi várható egy esetleg fele vagy harmadannyiba kerülõ ruhától?)Jó nem is görcsölök ezen annyit,elázom,mint szoktam volt. |
| Csaba250 | 7708 | 2011. augusztus 4. 08:36 | Válasz erre: 7703 |
|
Tisztelt motoros Tigris. Úgy érzem kicsit jobban meg vagy rémülve az esõtõl, mint egy vadkacsa, ezért tudatom Veled, hogy én piros színû kezes-lábas típusú esõ ruhát húzok magamra, általában késõn, amikor már a bõr cucc jól elázott. Szerencsémre pottyantani még nem kellet így beöltözve, de biztos szar lenne benne. Ebben azért könnyen úgy jár a motoros mint az egyszeri síelõ, aki belerottyant a felsõ részbe, és még talán magára is próbálja húzni. Nos jó választásnak tûnik a 2 részes. A szín is fontos lehet, de most nincs idõm színdinamikai oktatást tartani Számodra. Viszont ha nagyon esik célszerû behúzódni egy barlangba. Itt van pl ez. A térképet csak miattad tettem ide, mert az Ázsiában igen csak megkopott európai földrajz tudásodban nem igazán bízok. http://www.google.hu/search?q=skocjani+barlang&hl=hu&rls=com.microsoft:hu:IE-SearchBox&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=wj06TvTFMMHz-gbCs9GsAg&ved=0CDEQsAQ&biw=1117&bih=710 |
| ekowob | 7707 | 2011. augusztus 3. 23:51 | Válasz erre: 7680 |
|
Elõbb-utóbb lesz abból probléma, ha minden nap ilyen korán csont részegre iszod magad. Bár erre még a részegség sem lehet magyarázat. Lehet, hogy ez már a probléma?
|
| desiderus | 7706 | 2011. augusztus 3. 22:08 | Válasz erre: 7705 |
|
Nem mindig válik be...tavaly Wadiékkal voltunk Bõsön...félúton bementünk egy motoros pubba, kajáltunk és mire végeztünk és indultunk tovább, újra esni kezdett...
|
| ztaki | 7705 | 2011. augusztus 3. 22:02 | Válasz erre: 7704 |
|
amúgy ez egy tök jó javaslat... hosszabb túrákon nincs is jobb, mint egy kellemes kocsmában megvárni amíg eláll az esõ.
|
| tsanyi | 7704 | 2011. augusztus 3. 21:56 | Válasz erre: 7703 |
|
Nekem már meg sem köszönöd?....igaz én csak gondoltam arra, hogy segítek, de azért még jogos elvárás lehet....:)))....különben is, itt a tanács: ne motorozz esõben..:))
|
| Tiger | 7703 | 2011. augusztus 3. 21:16 |
|
Köszönöm mindazoknak,akik tanáccsal láttak el esõruha ügyben,holnap ráfekszem újra a neten és megnézem a felkínált linkeket.(ztaki, Dodiba,1Laciapu, Dokypapa, Audimania,köszi:-)))
|
| Vojnat | 7702 | 2011. augusztus 3. 16:26 | Válasz erre: 7701 |
|
Bocs, én a bemutatkozásod alapján írtam. Ott van szó természetvédelmi területekrõl, jogszabályokról, mások megítélésérõl, stb. Munkáról nincs. Bár a hivatkozásokat nem néztem. |
| ztaki | 7701 | 2011. augusztus 3. 16:15 | Válasz erre: 7696 |
|
vajnot: azok az endurósok akiket én elítélek nem a szabályokat szarják le, hanem a másik ember munkáját.
|
| kawa70 | 7697 | 2011. augusztus 3. 16:05 |
|
Nekem az a meglátásom, hogy az ember minél jobban ragaszkodik, szereti, kedveli és rajongásig oda van bármilyen kedvencéért, annál jobban meg van róla gyõzõdve, hogy az állat ezt szereti és milyen jót tesz vele. A állatkinzás az egyik véglet, a túlzott szeretet a másik........Szerintem......De mivel az állatok nem igazán tudnak beszélni, igy ezt sem megerõsiteni, sem megcáfolni nem tudják - illetve a többi véleményt sem :) Ennél fogva csak az emberek álláspontja ismert, ami mint láthatjuk meglehetõsen sokféle. |
| Vojnat | 7696 | 2011. augusztus 3. 16:02 | Válasz erre: 7692 |
|
Neked ne mondja meg senki, hogy mit lehet és mit nem, miközben elítéled az endurósokat, akik tényleg leszarják a szabályokat???
|
| gcs | 7695 | 2011. augusztus 3. 15:58 | Válasz erre: 7694 |
|
Utoljára, mikor egy kutyával beszélgettem errõl, azt mondta, hogy vau-vau-grrr. Úgyhogy szerintem mindkettõtöknek igaza van :-))
|
| ztaki | 7694 | 2011. augusztus 3. 15:55 | Válasz erre: 7693 |
|
zi-zi: ja-ja... és így van a kutyákkal is. Tehát elhiheted, hogy nagyon sok kutya jobban érezné magát emberek nélkül.
|
| zi-zi | 7693 | 2011. augusztus 3. 15:49 |
|
". a kutyáknak jó, ha emberek közt él... biztos?? " Ha EMBEREK!!!!!! közt él, igen, jobb neki. Tudod, motoros és motoros között is nagy különbség van. Így van az emberekkel is. :-) |
| ztaki | 7692 | 2011. augusztus 3. 15:17 | Válasz erre: 7691 |
|
zi-zi: senki nem kényszerít arra, hogy ne menj az út szélére és ne egyél szemetet, ha neked arra fülik a fogad. De vajon a kutyádad hagyod, hogy menjen az útszélére és egyen szemetet, ha arra fülik a foga?? Nem hagyod, mert fel sem fogod, hogy neki arra van-e szüksége - éltek a kis begyöpesedett világotokban és azt hiszitek, hogy mindenkinek az a jó, ami nektek... A kutyák pl. véletlen sem szeretik, hogy tiszták legyenek - azok a macskák. És igen - legyek beteg és ápolatlan, de nekem ne mondja meg senki, hogy mit szabad és mit nem.... had éljek úgy pár évet, ahogy én akarok. És tõlem lehetnek mások büszkék a 80-90 évükre... de vajon abból mennyit éltek?? Te mikor hagytad a kutyádnak hogy megdugjon minden útjába esõ szukát? Mikor hagytad, hogy oda pottyanson, ahova akar... akkor ugasson amikor akar? ... ja... a kutyáknak jó, ha emberek közt él... biztos?? |
| zi-zi | 7691 | 2011. augusztus 3. 13:46 |
|
Én is szabadnak születtem. Megyek kiköltözöm az út szélére és eszem szemetet. Juj de jó lesz. A kutyáknak is szar az otthon szeretete, télen a meleg hely, a törõdés, a napi séták, a játék az udvaron, nyáron fürödhetnek, ápolva vannak, soha nem betegek, ez mind elhanyagolható. Sokkal jobb lenne nekik ázni, fázni, elütik, belerúgnak, leköpik, megkínozzák. Ki is baszom minkét kutyámat és elmagyarázom nekik, hogy ez jó. Gratulálok. Te is keretek között élsz, pedig nem kötelezõ. |
| Csaba250 | 7690 | 2011. augusztus 3. 13:45 | Válasz erre: 7684 |
|
Köszönöm Dr a bátorítást, továbbítottam a rászorulónak.
|
| 1Laciapu | 7688 | 2011. augusztus 3. 13:21 |
| Dodiba | 7687 | 2011. augusztus 3. 12:54 |
|
Ezt az oldalt nézzétek meg. Elég jó minõségû cuccok. Munkavédelmi boltokban lehet vásárolni. Fehérvár és környékének tudok segíteni esetleg a beszerzésben. http://www.ganteline.hu/hu/catalog/coverguard-eso-elleni-ruhak/ Érdemes a napszemüvegeket is megnézni. |
| Vojnat | 7686 | 2011. augusztus 3. 12:32 | Válasz erre: 7679 |
|
Tiger, megírnád, hogy milyeneket próbáltál már? Most készülök esõruhát venni és a rosszakat szívesen elkerülném. |
| Vojnat | 7685 | 2011. augusztus 3. 12:31 | Válasz erre: 7680 |
|
Érdekes elgondolás. De akkor ugye senki ne tartson semmilyen állatot semmilyen célra!? Egyébként meg én se arra születtem, hogy a gép elõtt ülljek nap, mint nap és csak akkor csinálhassam amit akarok, amikor a körülmények lehetõvé teszik. Sivatagba mindenkivel, aki engem korlátoz. :) |
| Bubó Doki | 7684 | 2011. augusztus 3. 11:35 |
|
LP, azaz LandPort, hollandok forgalmazzák, gyártási hely The Great China......Nem rosszabb mint a többi. |
| Csaba250 | 7682 | 2011. augusztus 3. 11:26 |
|
Jó napot kívánok! LP savas aksiról kaptam kérdést Honda transzalpostól, de én nem ismerem. Valaki használt már ilyet, vagy hallott róla valamit? |
| ztaki | 7681 | 2011. augusztus 3. 09:54 | Válasz erre: 7679 |
|
Jó esõruha nem létezik... olyan létezik, ami megfelelõ szélvédelem mellett jól viselkedik. De pl. egy hótra nyitott motoron nincs olyan, hogy nem ázik be. A legnagyobb gond a ruháról az ülésre lecsurgó, a seggednél összegyûlt víz kint tartásával szokott lenni...
|
| ztaki | 7680 | 2011. augusztus 3. 09:51 | Válasz erre: 7675 |
|
szerintem egy kutyának sokkal több keresni valója van az út mellett, mint az autóban, vagy a lakásban. Soha nem fogom megérteni azokat, akik ezeket a szabadságra született állatokat keretek közé kényszerítik. Az ilyeneket jól összefogdosnám és kidobnám õket egy sivatagba, ahol az egész életüket úgy kellene leélniük, hogy pl. egy skorpiót (tevét stb..) kellene követniük állandóan. Csak akkor ehetnének, ha kapnának, csak azt csinálhatnák amit a skorpió megenged nekik... stb... stb...
|
| Tiger | 7679 | 2011. augusztus 3. 09:36 |
|
Biztosan ezren,ezerszer megkérdezték már,de én nehezen tanulok:Eddigi rossz tapasztalataim okán (mind vacak volt)keresek lehetõleg elfogadható árú,jó minõségû,kétrészes esõruhát a beszerzési hely megadásával együtt:-) Elég a jó tanács is,ha tapasztaláson alapul:-) köszönöm |
| Hooliboy | 7678 | 2011. augusztus 2. 14:39 | Válasz erre: 7675 |
|
Mondjuk,szerintem fentrõl vigyáztak rá,mert olyan úton volt,ahol tök egyenes és tolják neki az autósok.Legalább is amíg ott álltunk,nem gyenge tempóval mentek el mellettünk:-(( Az ilyen "embereket" soha nem fogom megérteni,akik képesek kidobni egy érzõ,értelmes állatot az útszélére,aztán otthagyják. |
| Ispan | 7677 | 2011. augusztus 2. 12:02 | Válasz erre: 7674 |
|
Mennyit akarsz motorozni? attól is függ. Ha az elõbb említett (Premantúra) felé mész, van 3 nagy kemping is Medulin, Pomer. A keleti oldalon Rt Stoja,, Valovine közel egymáshoz.,akkor viszont célszerû már körbemenni a félszigeten. Igen sok látnivaló van. Rovinj, Porec, Novigrad,Umag,hogy csak a nagyobbakat említsem. Az a jó, ha az egyik Camping nem tetszik, ott a másik. sok FKK. (Nudista) camp is található. |
| hellboy780917 | 7676 | 2011. augusztus 2. 11:47 | Válasz erre: 7674 |
|
premantura, pula alatt pár km-rel, isztria legdélibb része. én voltam már ott, bejött, olcsó, közel van minden, de csendes, félreesõ hely, gyönyörû tájon vezet oda az út... s onnan kirándulásnak pl ajánlom rovinj-t http://www.zoover.hu/kempingek/premantura/istria |
| zi-zi | 7675 | 2011. augusztus 2. 11:33 | Válasz erre: 7671 |
|
Csak egyszer látnám mikor valaki ilyet tesz. Kidobni egy kutyát...... :-((((( Az ilyen "embert" elvinném a sivatagba és kib@sznám a közepére.
|
| krisztian.fz6 | 7674 | 2011. augusztus 2. 10:23 |
|
Horvátországban tudtok ajánlani egy csendes kis kempinget, ahol szép a strand és lehetõleg nincs nagy tömeg?
|
| Hooliboy | 7673 | 2011. július 31. 23:53 | Válasz erre: 7672 |
|
Köszi a segítséget,felraktam:-) Remélem,normálisabb gazdija lesz,mint eddig:-((( |
| Larten | 7672 | 2011. július 31. 20:53 | Válasz erre: 7671 |
|
Próbáld meg a Csaba fiam honlapján, a gazditkeresek.hu-n. Regisztrálj, majd tedd fel a kutyust az oldalra. Ha bármi nehézséged lenne, küldj egy Pü-t |
| Hooliboy | 7671 | 2011. július 31. 20:20 |
| Audimania | 7670 | 2011. július 31. 13:48 | Válasz erre: 7669 |
|
Eddig a fõfékhengertõl egy csõ ment a sárvédõig, ahol elágazott. Körbenéztem a csere elõtt, kint Bécsben kb. 110 euro, viszont méretre legyártatni kb. 2x annyiba kerül, mintha veszek 2 db kellõ hosszú fékcsövet + 1 duplahosszú rögzítõcsavart. Szóval ezért szeretném kideríteni a menetemelkedést. Tompecs: köszi a tippet, a csavar minõségével nem lesz gond, csak a menet adata kell. |
| szocske129 | 7669 | 2011. július 31. 13:07 | Válasz erre: 7660 |
|
Heló Nekem van 28 mm hosszu . De nemértem hogy fékcsõcsere miatt,miért kell hosszabb csavar |
| Tompecs | 7668 | 2011. július 31. 12:29 | Válasz erre: 7660 |
|
Keress otthon, vagy a közelben néhány csavart: M6, M8, M10 és tedd mellé mint egy menetfésût! Az M6-nak 1-es az emelkedés, az M8-asnak 1,25-ös, az M10-esnek, 1,5-ös. Egyébként 1,25 lesz a befutó (szvsz) Figyelj a szakítószilárdságra. |
| kawa70 | 7667 | 2011. július 31. 11:32 | Válasz erre: 7666 |
|
Én is így látom ;) Ráadásul egy mérõszalagot menetemelkedés mérésre használni irreális. Még tolómérõ esetén is van eltérés, és az átmérõ sem mindig tuti. Legutóbb egy reduktor csatlakozó menet esetén jártunk igy. A menetemelkedés ugyan stimmelt, csak épp az átmérõ volt kisebb két tizeddel zoll menet esetén. Aztán csodálkoztam hogy nem megy rá a hollandi, pedig a fésû szerint is jó volt.
|
| klimas | 7666 | 2011. július 31. 11:23 |
|
Elnézést hogy belevauvau! DE! A kép alapján ha pontosnak vesszük a mérõszalag osztását, látszik, hogy a menet nem mm-s , tehát nem biztos az M10x1 méret. Ha nincs esztergályos vagy marós közelben, eressz megy egy telefont, van menetfésûm, megnézzük a szükséges adatot.
|
| Bacsi | 7665 | 2011. július 31. 10:06 | Válasz erre: 7660 |
|
10x1-es csavart használnak a fékhez általában. Kép alapján ez is az.
|
| kmenyus | 7664 | 2011. július 31. 08:05 | Válasz erre: 7663 |
|
Mibõl gondolod, hogy a tied szakadt? Lehet, hogy csak simán kirázta a sornégy :)))
|
| pistike76 | 7663 | 2011. július 31. 08:01 | Válasz erre: 7660 |
|
Kawa70-nek igaza van de azt is vedd figyelembe milyen szakítószilárdságú az anyag. Ez nagyon fontos!! Emlékszel én már csak tudom:-)) |
| kawa70 | 7662 | 2011. július 31. 07:57 | Válasz erre: 7660 |
|
Próbálj meg egy M10-es anyát rákapatni. Ha simán végig tekerhetõ, akkor M10-es menet, és bármely csavarboltban kapsz hosszabb csavart. Ha nem, akkor el kell menni egy esztergályoshoz, és menetfésûvel megnézi milyen emelkedésû és fajtájú menet. A menetemlekedés tudása önmagában még kevés lehet. Kép alapján nem megállapitható a menetemelkedés (sokszor századokról van szó).
|
| Szicsu600 | 7661 | 2011. július 31. 00:01 | Válasz erre: 7658 |
|
Csabus! Szerintem ezekre már nem érdemes költeni. Bármit cserélnek benne 10-40 K szerintem és sokszor a hibamegállapítás is pénz. Venni kell egy jó kis HD-sat.
|
| Audimania | 7660 | 2011. július 30. 23:17 |
| karcsika | 7659 | 2011. július 27. 19:14 | Válasz erre: 7658 |
|
Csabim! Minden elektronikus készülékben öregednek az alkatrészek. Szerintem vidd el egy olyan helyre, ahol 10-20e forcsit engednek az új készülék árából, ha beviszed a hulladékot.
|
| galoscsabus | 7658 | 2011. július 27. 19:02 |
|
Üdv mindenkinek! Nagyon nem motoros a téma, de hátha van itt aki kicsit konyít a tévékhez: 10. éves Samsung TV, 50hz, 72 cm képátmérõ. Mostanáig tipp-topp mûködött. Kis ideje azt csinálja, hogy a kép elkezd szolárosan szétcsúszni, elmosódnak a tárgyak-emberek kontúrjai és minden bepirosodik. Amikor a Picture menü gombbal továbblépek egy másik alap színbeállításra, akkor kitisztul, de kis idõ múlva újból kezdõdik. Ha sok fehér és piros van a képernyõn, akkor gyorsabban, ha inkább sötét a tónus, akkor lassabban, de az is max. 1 perc. Azt szeretném megtudni, hogy ilyen korú készüléket ezekkel a tünetekkel érdemes-e egyáltalán szervizbe vinnem? Mert pénzbeli értéke úgyszólván már nincsen, nem szeretnék rá feleslegesen költeni. Elõre is köszönöm. |
| Pegaso650 | 7657 | 2011. július 26. 21:12 | Válasz erre: 7656 |
|
Kaja nélkül nem megy, de ha jól lakhatnék egy kacsával töltött libával az dobna a projekten :)
|