| Hillbily | 3702 | 2009. január 29. 14:01 |
|
Sziasztok Eladnám fájó szivvel..590.ezer Ft....Fiat Punto..97-es...sárga "http://admin.hasznaltauto.hu/index.auto?command=osszeshirdetes&sID=751a5a5969522d36ad8b872d48de3cd8" |
| tiborr | 3701 | 2009. január 28. 11:03 |
|
Sziasztok, Help!Help!Help! Ford Focus keresi, új gazdáját. Az autó nem az enyém, én csak közvetítek. Ha valakit érdekel, bátran hívja a számot. Ford Focus tddi Ár: 1.699.000 Ft Évjárat: 2001 / 4 Mûszaki vizsga érv.: 2009 / 6 Futott km: 170000 km Állapot: Normál Üzemanyag: Diesel Hengerûrtartalom: 1753 cm³ Teljesítmény: 66 kW, 90 LE Kivitel: ferdehátú Szállítható szem. száma: 5 fõ Szín: fehér Önsúly: 1169 kg Összsúly: 1710 kg Ajtók száma: 5 Felszereltség ABS, CD-s autórádió, centrálzár, dönthetõ utasülések, elektromos ablak, immobiliser, ködlámpa, könnyûfém felni, manuális klíma, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, riasztó, szervokormány, színezett üveg, törzskönyv, utasoldali légzsák, vezetõoldali légzsák, állítható kormány, ülésmagasság állítás. Leírás 15 colos Ford alufelni egy szezont futott Falken nyárigumival, téli gumi külön 14 colos acélfelnire szerelve. Osztottan dönthetõ hátsó ülés. 4 irányban állítható kormány Telefonszám:(+36) 30/908-8838 Az autó itt is megtalálható (képekkel): " "http://www.hasznaltauto.hu/2678296_ford_focus_2001" " |
| Zsifi | 3700 | 2009. január 27. 20:23 | Válasz erre: 3699 |
|
Mondjuk azt elõbb le kell mosni, mert csupa nyál lehet..)))
|
| Hawk68 | 3696 | 2009. január 27. 19:56 |
|
Szasztok!!! Keresek napi 4 órás munkát 14.00-tudok kezdeni!!! Hétfõtõl-péntekig. Pü-be kérek választ ha valaki tud valamit. Köci. |
| Kawacsabi | 3695 | 2009. január 26. 21:33 | Válasz erre: 3694 |
|
Tényleg Shrekkes lesz:-)))...beszéltem a jánnyal,minden OK:-)) Köszi a segítõknek:-)) |
| Balu | 3694 | 2009. január 26. 13:59 | Válasz erre: 3691 |
|
Shrek színût??????:-))) tréfa félre "http://www.g-design.hu/" ismerem , és a munkáit is láttam .. |
| furoember | 3692 | 2009. január 25. 21:04 | Válasz erre: 3691 |
|
Keresd Shaktit! Bizonyára tud segíteni!:) "http://motorozz.hu/main.pl?menupage=member&mid=6541&session_id=SESSION_ID" |
| Kawacsabi | 3691 | 2009. január 25. 18:11 |
|
Airbush-festõt keresek a vasamhoz,de tudnom kéne az árakat is mielõtt belevágok! Ha valakinek van tapasztalata,....tartósság,minõség,ár,hely,stb,kérem segítsen!!:-)) |
| klimas | 3690 | 2009. január 25. 17:34 | Válasz erre: 3688 |
|
Kösz ! Hasonló úton akartam elindulni , hozzáteszem , hozzáértõk segítségével! Egy biztos , konkurencia nem leszek Neked !!!!
|
| klimas | 3689 | 2009. január 25. 17:28 | Válasz erre: 3687 |
|
Keine Pánik !!! A gond megoldódott ....szd meg ))))))
|
| Palu | 3688 | 2009. január 25. 11:59 | Válasz erre: 3687 |
|
Udv, A történet a következõ, külön topicot indítottam az ötletemnemk. Kisvártatva felhomályosítottak a fórumtársak, hogy írásom a SEGÍTSÉG topicba való. Több hasonló hozzászólás eredményeként megkértem a moderátort tegye az írásomat a megfelelõ helyre. Kilajsanyi volt olyan rendes, hogy ezt pillanatok alatt megtette. Igy került a bejegyzésem az õ neve alá. Kérdésekre a válasz: A 30s egy általam behasalt érték. Programból definiálható ha valaki 17,5 öt szeretne az is medoldható. Igen 8 lábú PIC érzékel, majd vezérel egy MOS-Fet végfokot, táppal és védelemmel kiegészítve. Mivel eddig kevés fut belõle, meg még potenciális forgalmazó sem keresett meg az elõállítási kötségtõl többet nem kérek érte. Egyenlõre nem ezen szándékozom meggazdagodni. Nem tudom pénzrõl illik-e itt beszélni 5-ös el kezdõdõ kékes-lilás színû magyar papírpénzért bárki hozzájuthat. Részletesebb doksit a ftp://geco:geco@palu.no-ip.com -on elérhetõ. |
| kilajsanyi | 3687 | 2009. január 25. 10:59 | Válasz erre: 3686 |
|
egy név van .....tok meg!! nem az enyém! nekem villog a gyári relével is na. mittomén miez. ez a csávó rakta be ide. A Palu, neki mondjátok. nem tudok árat, nem tudok címet.
|
| kilajsanyi | 3685 | 2009. január 24. 21:51 | Válasz erre: 3684 |
|
nem tom, szerintem írjatok a Palunak egy privátot.
|
| klimas | 3682 | 2009. január 24. 17:18 | Válasz erre: 3679 |
|
Nem akarnék szakmai titkokat firtatni , csak mostanában akartam én is valamit összehozni , pont a ledes lámpák miatt! A 30s-t lehet lejjebb vinni ? Vagy esetleg a villogás száma lenne meghatározva ?
|
| kilajsanyi | 3679 | 2009. január 24. 13:20 |
| Zotya Fux-x | 3678 | 2009. január 20. 13:42 |
|
Szia!!Szerintem elég megbizhatóak,nemrég rendeltem tölük gázbovdent a fiam motorjához(aprilia rs 50)2 hét alatt beszerezték nekem nem volt problémám velük.
|
| zsozsoka | 3677 | 2009. január 20. 11:02 |
|
Helllo mindenki! Azt szeretném kérdezni hogy járt e valaki közületek az érdi kawamotornál??Kawasaki és aprilia gépeket adnak el és szervizelnek is !Ha valaki tud roluk pár szot mondani hogy korektek e és megbizhatok!!?? azt megköszöném üdv szépnapot.. |
| gourman | 3672 | 2009. január 16. 17:35 |
|
kersenék valakit aki PS2-t kichipelne,lehetõleg Bp-it. pü-be ha lehet:) |
| fragile | 3671 | 2009. január 16. 12:07 |
|
kérlek, hátha valakit érdekel !!! áron alul, tulajdonostól vásárolható meg, egy 64 nm-es pesti panellakás: "http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/panellakas/showAdvert11847139.html" köszönöm szépen ! :-) Berta |
| Macko | 3670 | 2009. január 16. 06:16 | Válasz erre: 3667 |
|
Itt az oldalon keresd meg Camut, a felesége ezzel foglalkozik. Tel: 0630-9311721 vagy 0626-340642.
|
| kilajsanyi | 3669 | 2009. január 16. 03:41 |
|
Hell, Most kaptam a hírt, hogy egy siófoki mentõautóból ellopta valami faszparaszt az egyébként is adományként kapott GPS-t. Nagyon kéne nekik egy másik, mert marha nagy segítség volt nekik eddig a vonulások alkalmával. Nincs valakinek valami használható ketyeréje eladó, amihez van szivargyújtós töltõ meg a szélvédõre valami tartó? Köszi. |
| Lion | 3667 | 2009. január 15. 15:41 |
|
Szeretnék kordura nadrágot javitattni,belsõ dupla varrás szét ment.Tud valaki valamit evvel kapcsolatban??? Bering túra gatya. Köszi.
|
| kilajsanyi | 3666 | 2009. január 13. 16:23 | Válasz erre: 3661 |
|
kompressziót, szelephézagot méress / ellenõriztess. Sokmindent elmond, fõleg a hengerfejes és a szerelõ által végzett közös munkáról.
|
| zsozsoka | 3665 | 2009. január 13. 15:34 | Válasz erre: 3664 |
|
Ja! A hengerfej tömités kuka és magát a hengerfejet is fel kelett ujítani!!A láncot cseréltem kb most 3 4ezer km lehet benne! Van egy ügyes szerelöm legalábis nem volt idáig gond a munkájával csak kicsit halgatag:) Köszönöm a tippeket! |
| kitkatamas | 3664 | 2009. január 13. 15:21 | Válasz erre: 3661 |
|
35e km és megadta magát a hengerfej? Szerintem ne higgy az órának! Ha te akarod megnézni, akkor szerintem átnézni: gumik, fékbetétek, kormánycsapágy, lánc, lánckerek. Új olaj, olajszûrõ, légszûrõ (vagy ez utóbbit csak tisztítani, attól függ, milyened van). Szóval általános karbantartás. Ha viszont motorikusan is lehet vele gond, és nem értesz hozzá, keress szerelõt, hogy nézze át. Akkor a szokásos karbantartási munkákat is megcsinálja, és ha megkéred, meg is mutatja, hogyan kell a szokásos karbantartási munkákat csinálni. Ha meg mégsem akarja megmutatni, rögtön keress másik szakit. :-) |
| ziksz4 | 3662 | 2009. január 13. 14:47 | Válasz erre: 3657 |
|
Én tõlük szoktam venni:"http://www.albuplast.hu/index.php?lang=1&mid=2&funk=1&kid=60"
|
| zsozsoka | 3661 | 2009. január 13. 14:36 |
|
üdv mindenki !!Segitséget szeretnék kérni abban hogy a szezonra hogyan kell felkésziteni egy motort! Az elsö motorom, tavaj év elején vetem ! Sajna egy elég gondatlan gazdától és már sokat költötem rá!Hengerfej,generátor,stb! Zöldfülü voltam !Szeretnék mos nem nagy összeget költeni rá gondolok itt: olaj ,szürö ,fékbetét,bovdenek átnézni,stb! Mint kell és mit érdemes átnézni egy hosszú szezon eltött ??Nem szeretném ha ott hagyna valahól egyszer megtette!:( Azóta nincs problémám vele. Kilométer nem sok van bene ha igaz amit lehet hinni az órának 35000km. |
| kisti | 3657 | 2009. január 12. 20:32 |
|
Sziasztok, Hátha valakinek van ötlete: Ilyen dobozokat keresek a raktárba 20-20 darabot, tud valaki esetleg ócsón. kicsi kb. : sz.120mm ,mag.80mm , hossz.180 közepes: sz.180mm ,mag.150mm ,hossz.250mm |
| Hooliboy | 3656 | 2009. január 12. 19:08 | Válasz erre: 3648 |
|
Sajnos,igazad van.Az ilyen fiatalon lerobbant lovaknak,már nem sok esélyük van.Talán csak akkor ha tényleg egy olyan gazdához kerülnek,aki szívvel-lélekkel törõdik velük.Ilyen meg viszont nagyon kevés van.Arról már nem is beszélve,hogy az orvosi költségek,aranyárban vannak,még akkor is,ha a doki normális,és csak az alapdíjakat kéri el. Sajnos ebben a pénzhajhász világban az állatokat sem kímélik,csak azért,hogy jól szórakozzon pár barom.Ilyenkor,már az állatvédõk sem tudnak segíteni nagyon.Tényleg jobb az ilyen állatnak,ha elaltatják,mint hagyják szenvedni.Állatvédõként,elég nehéz az ilyet leírni,hogy altatás,de az állatot nézem ilyenkor,és nem az embert.Az már más kérdés,hogy belülrõl ilyenkor mit érzek! |
| Dokypapa | 3655 | 2009. január 12. 18:50 |
|
A népek teljes lebutítása állandó és örök és tudod mi a nevetséges ,hogy mindig ,mindennap becumizunk mindent amit elénk öntenek ,pedig sokszor csak kacsa,valaki ki találta mert ezért kap fizetést. :-)
|
| hornoti | 3654 | 2009. január 12. 18:44 | Válasz erre: 3650 |
|
Dokypapa ne idegeskedj, nem érdemes. Azért okulásul bemásolom ide kedvenc írásomat ( nem én írtam ), ezzel szoktam válaszolni az ilyen levelekre. Aztán van aki megsértõdik van aki nem. Akinek nem inge... " Lánclevelek küldõinek tanfolyama Chain-mail, lánclevél, piramisjáték A email célja az emberek közötti értelmes kommunikáció. A világ tele van rosszindulatú emberekkel, akik úgy gondolják, hogy jó szórakozás ezt a médiumot értéktelen, idegesítõ, zavaró üzenetekkel terhelni, akik úgy gondolják jó vicc az, ha fölöslegesen hatalmas forgalmat generálnak a hálózaton melynek semmi értelmes célja nincs azon kívül, hogy másokat zavarjon. Biztos hallottál már számítógépes vírusokról, ezek olyan programocskák, melyek az emberek tudta nélkül magukat sokszorosítva terjednek el és okoznak kellemetlenségeket. Nos, az email nem program, és így nem terjed magától. Ahhoz hogy terjedjen, kell találni valamit, ami az ilyen szemetet sokszorosítja. Nyilván a leveleket csak az emberek olvassák, tehát az egyetlen lehetõség az embereket felhasználni ezen szemét sokszorosítására. Azonban egy értelmes embert (Homo Sapiens) nyilván nem lehet arra rávenni, hogy egy tökéletesen értéktelen, információt nem tartalmazó levelet több tíz-száz-ezer példányban sokszorosítson... Ezért ezek a levelek a hülyéket (Homo Debilis) használják sokszorosító közegként. A hülyék egyszerû emberszabású lények. Fõ jellemzõjük, hogy nem gondolkodnak. Ha kapnak egy levelet, amiben megtalálható az a szöveg, hogy "ha továbbküldöd 13 ismerõsõdnek 3 napon belül akkor téged nagy szerencse fog érni", akkor - dacára annak, amit elvárnánk, hogy elkezdjen azon gondolkodni, hogy a levelet vajon ki írta, milyen célból, és mennyire hiteles az ami le van írva - nyilván boldog, bárgyú mosollyal fogja a megadott számban továbbküldeni fûnek-fának, és réveteg pillantásokkal fogja lesni a beígért örömet. Ezt az önkéntelen sokszorosítási rohamot ki lehet váltani bármilyen levéllel, mely nem igényel semmiféle további idegi tevékenységet a vegetatív és emocionális idegi részeken kívül. Nagyon hatásos az érzelmi központok ingerlése "szegény szerencsétlen rákos gyermekekkel, akik 1 dollárt kapnak minden elküldött levélért", vagy az "ummabumma törzs éhezõ tányértáncoltatóival, akik egy szem rizst kapnak minden XY helyre küldött levélért". Az ilyenekre általában a Homo Debilis csupán életfontosságú idegi pályákat leterhelve kapja elõ címjegyzékét és küldi tovább a tréfás feladó szemetét. Nagyon népszerû (bár csak az igazán retardált hülyéken mûködik) az email vírusokra való figyelmeztetés. "Ha elolvasod a ``REKETTYEBOKOR'' fejlécû leveledet, akkor a géped felrobban és a kishúgod elveszíti szüzességét!!!" olvashatjuk a jószándékú figyelmeztetést, és persze az elmaradhatatlan "ezt a jószándékú figyelmeztetést küldd el minden ismerõsödnek, de legalabb 50 embernek!!" kérést, mely oly bagatellnek tûnik e fontos figyelmeztetés súlyához képest. Kissé nehezebb módszer a szakterületek idegi központjainak (melyek természetesen nem a tudást, csak az alkalmazási képességet tárolják) ingerlése. Népszerû módszer a számítástechnikai témák birizgálása, különösen a hamis vírusriasztások ("a döglött béka nevû screensaver egy toccsanó takony v2.11 nevû vírust tartalmaz"). Természetesen számtalan módszer van a hülyék sokszorosítási képességeinek felébresztésére, a lényeg, hogy a levél elolvasása után még három agysejt együttes használatával se legyen eldönthetõ, hogy a levél egyetlen célja, hogy a hülyék azt sokszorosítsák. A levelek fajtái A sokszorosított leveleket csoportokba lehet sorolni. Hasamra csapva (és remélve, hogy bent marad az épp elfogyasztott vacsorám) az alábbi kategóriákat szültem: Chain-mail A sima lánclevél, vagyis bármilyen levél, melyet sok-sok olyan embernek küldenek el, akiknek erre semmi szükségük. Piramisjáték Olyan lánclevél, melyben hatalmas pénznyeréssel kecsegtetik a törzsfejlõdés alsó részén megrekedt áldozatokat. ("küldj X pénzt az alábbi címre, írd be a neved alulra és küldd tovább 1000000 példányban") Mit tehetsz, hogy ne maradj hülye? Nos, a legfontosabb tanácsom: gondolkozz! Tudom ez hülyén hangzik (de végülis hülyéknek írok, így nem gond), de próbálj ötletes lenni, és jöjj rá magadtól, milyen módon tudsz meggyõzõdni arról, hogy a levél, amit kaptál sokszorosításra valójában csak egy értéktelen szemét, amit a hülyék sokszorosítanak! De adok néhány konkrétabb tanácsot is. Hiteles forrás Ne higgy olyan levélnek, amit olyan embertõl kaptál, akirõl nem tudod, hogy gondosan ellenõriz egy hírt, mielõtt továbbadja. Semmiképp se higgy hülyéktõl kapott levélnek (érthetõ okokból). Hitelesnek látszó forrás Ha a levél hitelesnek látszó forrásra hivatkozik ("az Amerikai Ûrkutatási Hivatal körlevelet bocsájtott ki, miszerint a 62563256-2313-231 számlára befizetett $150-ért bárki beszélgethet az Uránuszról jött ûremberkékkel"), akkor egyszerûen elenõrizd a forrást. Ha körlevél, kérdezd meg azt, akitõl a levelet kaptad, hogy hol van ez a körlevél. Közlemények, levelek, felhívások mind-mind megtalálhatóak a neten a hivatalos cégek, ügynökségek lapjain. Ha nem lelsz ilyet, vagy a feladó azt mondja, hogy õ nem tudja, akkor biztos lehetsz benne, hogy õ egy hülye, és hogy téged is annak tart! De te már nem vagy az, így õt is ide irányíthatod, ha úgy véled, hogy van esélye arra, hogy okossá váljon. Ellentmondások Nagyon egyszerû akár apró agymunkával is ellentmondásokat találni az ilyen levelekben. Kezdj el kételkedni, ha az eredeti levelet egy hétéves gyermek adta fel (a levél állítása szerint), miközben a levél a fekete lyukak atomfizikájából vett példákkal támasztja alá a Föld közeli pusztulását. Hasonló módon kételkedj a 17. századi keresztes lovagok által feladott email-eken, melyeket továbbküldve te is megnyerheted az Isztambuli Csatát. Email címek Amennyiben a levél tartalmazza az eredeti feladó email címét, vagy olyan címet, melyre levelet, pénzt, akármit kell küldeni, minimális erõfeszítéssel megállapíthatod a levél valódiságát úgy, hogy küldesz oda egy levelet, hogy igaz-e amit olvastál! Az esetek 99.99999999%-ban (a maradék mérési hiba) a levélcím nem létezik, vagy megszûnt, mert hülyék tízezrei küldtek oda levelet, és ezt nyilván a legnagyobb levélserverek sem bírják sokáig (nem beszélve a szolgáltatók idegeirõl). Az információ hitelessége Ha kapsz egy levelet, melyrõl fokozott agymûködés mellett sem tudod eldönteni, hogy hihetõ-e akkor a legegyszerûbb módszer errõl a feladót megkérdezni, akitõl kaptad. Ha õ ellenõrizte neked: nyertél! Ha nem, akkor meg nyilvánvaló, hogy ellenõrizetlen információt küldözget a világba, tehát hülye, és inenntõl visszavezettük az esetet a "Hiteles forrás" alatt olvasható esetre. Hoax (ugratás, megtévesztés) Hoax-nak hívják angolszász nyelvterületen ezeket a leveleket, és számtalan ismert belõlük, és a legrégebbiek a múlt távoli ködébõl kacsingatnak ránk. Ezek azok a levelek, melyek valódinak látszó felhívásokat, kéréseket, figyelmeztetéseket tartalmaznak, hitelesnek látszó forrásokra hivatkozva. Urban Legend (Modern legenda) Modern legendák azok, melyek nem csak hitelesnek látszó beugratások, de mint ilyenek, hosszú éveken keresztül aktívan tartják a hülyék tömkelegeit, akik szorgosan és fáradhatatlanul sokszorosítják õket. Egy másik fajtája a jóindulatú legenda, mely nem kapcsolódik szorosan a témánkhoz, de érdemes megemlíteni: ezek azok a modern korban játszódó, hiteles vagy hihetõ mesék, történetek, melyek - mint a legendák általában - szájról-szájra terjedve nyerik el végsõ formájukat, folyamatosan alakulva, fejlõdve. Zárszó Nagyjából ennyit szerettem volna elmondani. Ha az elejétõl a végéig elolvastad, akkor szomorúan értesítelek: valószínûleg épp most léptél ki a hülyék kötelékébõl, és egyre közelebb jutsz az Értelmes Ember idealizált képéhez... Ha megfogadod tanácsaimat, akkor gondolkodva és egészséges gyanakvással képes leszel arra, hogy ellenállj a kísértésnek, hogy emberek tömegeire küldj rá olyan leveleket, melyre azoknak semmi szükségük az ég egy adta világon. Ha ezt elérted, akkor nem csak kikérheted magadnak, hogy bárki (akár egy ilyen bunkó, mint én) hülyének nevezzen, de alapot formálhatsz arra, hogy a többi ostobát is elindítsd a okossá válás rögös és nehéz útján. És meglehet az a boldog érzésed, hogy hozzájárultál a Hálózat zajszintjének, szemét-szintjének csökkentéséhez! " Itt jegyzem meg, hogy ma olvastam egy cikket arról, hogy az az internet infrastruktúrája jobban szennyezi a levegõt, mint a világ teljes légiforgalma. "http://index.hu/tech/net/gooco120109/" |
| Bubó Doki | 3653 | 2009. január 12. 17:36 |
|
Hali, Zsozsoka! Légy türelemmel, és hirdesd folyamatosan, mert ma elég nehéz motort eladni. Van amelyiket hónapokig hirdetik. Ha itt teleírogatsz mindent, attól nem biztos hogy gyorsabban eredményt érsz el. A motorvásárlók nem ezeket az oldalakat látogatják. Inkább a hirdetõ oldalakon próbáld meg. Ha be akarod cserélni, a motorszalonokat keresd meg. Sok szerencsét! |
| zsozsoka | 3652 | 2009. január 12. 17:20 |
|
Üdv mindenki! Segitséget szeretnék kérni abban hogy hol tunám becserélni az Aprilia Pegasomat ??,Beszámitani,becserélni ,elcserélni?? |
| Hawk68 | 3651 | 2009. január 11. 19:48 |
|
Hi mindenkinek!!! Olyan céget keresek amelyik panelházban vállal falkivágást!!! Köci üzit pü-be kérem ha lehet:-))) |
| Dokypapa | 3650 | 2009. január 11. 15:39 |
|
EZ KÉREM KACSA M(INT A MADÁR AZAZ MARHASÁG. Szerintem nagy vicc.Én vinyókat és alaplapokat javítok hõlégfúvóval stb.Hogy a francba tudná a merevlemezt leégetni?Fogja a fej(elektromágnesek) és magasabb feszûltséget kapva megsütik a merevlemezt?hm? ;).Mert azt még csak csak haggyám lenne,ha a winchester panelján a procit(ami általában egy kis kocka ugye és jól melegszik) felmelegítené azzal,hogy pörögne a winyó és a fej is dolgozna szüntelenûl. De akkor meg valakinek nem jó a hûtése,hogy nem bírja ki ha folyamatosan dolgozik a winyó. Szóval én mint hardveres,ezen még röhögni sem tudok,mert ekkora szánalmas baromságos témát még nem hallottam. Ha valakinek meg folyamatosan villog a winyó ledje és nem néz utána hogy mi a francért(Mondjuk egy fúrcsa exe fájl a feladatkezelõben),az meg is érdemli...Üdvözlettel..Ne döljetek már be minden marhaságnak ,nod32,avast,kerio,spyver terminátor,vagy egyebek és semmi gond,ez nép hülyítés. |
| redmary | 3649 | 2009. január 11. 11:26 |
|
Iwiw üzi: Koprivecz József [Öcsi] (199) Üzenek FIGYELEM! Az elkövetkezendõ napokban e-mail útján képeket küldhetnek, amelyen Oszama bin-Laden van felakasztva, vagy elfogása látható. Ha ilyen e-mailt kap(sz), ezt a mellékletet nem szabad megnyitni, mert a merevlemezt azonnal, menthetetlenül tönkreteszi, leégeti. Kérem, küldje(d) tovább ezt az üzenetet mindenkinek, aki az e-mail listá(do)n van! Inkább kapjuk meg ezt a veszélyt jelzõ üzenetet 100-szor, mintsem tönkremenjenek a legfontosabb adataink a számítógéppel együtt. Ha olyan üzenetet kap(sz) amelynek címe: "Invitation", függetlenül attól, hogy ki küldte, azonnal ki kell törölni, mindenhonnan, a lomtárból is, és a számítógépet is le kell állítani! Ez a vírus, amely világszerte kering, eddig minden más vírusnál kártékonyabb. Ennek veszélyét a CNN tette közzé. Küld el ismerõseidnek január 11., 10:21 |
| Vaslovas | 3648 | 2009. január 11. 11:15 | Válasz erre: 3647 |
|
Igen ezek így szoktak lenni. Telivérek, akiket széthajtanak a lovin 3 éves koráig, majd betegen, sántán továbbadják laikus embereknek , akik 1 nagyobb vagyonokat költenek arra, hogy egyáltalán mozgásképesek legyenek, de még így se száz, hogy egy terepet végigbírnak. Vagy 1 túra után 6 hét ápolás, még megint kimehetsz 1 délutánra vele. Ezek sorsuk általában a vágó. Bár az eredeti téliszalámi alapja a lóhús, és mindenki nagyon kedveli, nem is beszélve a lókolbászról, amit ha valaki 1x +kostól sose akar mást enni... |
| Winchi | 3647 | 2009. január 11. 10:35 |
|
EZT MOST MÁSOLTAM KI AZ IWIW-röl!! A Tata melletti Dióspusztán gazdára vár 30 ló akik, ha nem tudják eladni õket, akkor vágóhídra kerülnek. Valamennyien angol telivérek, különbözõ képzettségi szinttel. Nagyon jutányos áron lehet megvásárolni õket. Egyikük Génbank, kedves, barátságos 7 éves telivér. Légyszi küld tovább ezt az üzenetet minden lóbarát ismerõsödnek hátha tudnak segíteni. Köszi Ezen a számon lehet érdeklõdni:06 70 258 2741 Zsámpár Rózsánál! |
| tomi_GS | 3643 | 2009. január 6. 21:04 | Válasz erre: 3641 |
|
Elirtam, ez a kocsié. 19.524 Ft.... szóval 20ezer :(( |
| Rugesz | 3642 | 2009. január 6. 21:03 | Válasz erre: 3639 |
|
akkó a Vaslovasnak ingyé lenne, me az övét állandóan tóni kee:-)) |
| Cápi | 3640 | 2009. január 6. 21:01 | Válasz erre: 3637 |
|
Ha vígasztal, nekem is 20 ! :-( Hogyrohadnánakmeg ! |
| er6f | 3639 | 2009. január 6. 21:01 | Válasz erre: 3633 |
|
Lehetséges, úgy tudom teljesítményre van nem súlyra. |
| Vaslovas | 3637 | 2009. január 6. 20:59 | Válasz erre: 3636 |
|
Jó mellen ütött...késedelemmel 1ütt 30.000.-! :-(((((( Köszi. |
| Vaslovas | 3633 | 2009. január 6. 20:54 |
|
Lehetséges az, hogy 25.000.- a gépjármû adom a motorra??? KöCCe.. |
| gourman | 3629 | 2009. január 6. 18:37 | Válasz erre: 3626 |
|
:))))))))))) mire leírtam rájöttem, hogy ha viszem a Garmint akkor még eCCerûbb:))))) |
| gacsoi | 3628 | 2009. január 6. 18:32 | Válasz erre: 3627 |
|
Lessz egy kis felüljáró, de te fordúlj elötte jobra, de ki is lessz írva:)))
|
| Zsifi | 3626 | 2009. január 6. 18:30 | Válasz erre: 3625 |
|
"http://maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&geocode=&q=48.0600944444+20.7962694444&ie=UTF8&ll=48.0600944444,20.7962694444&spn=0,0&z=14&om=0" ne legyél eccerû...)) 1 perc alatt megnézheted bárhol.. |
| gourman | 3625 | 2009. január 6. 18:15 |
|
Ki ismeri miskolcot? Ha a régi Hármasról(Bp felõl) érek be Miskolcra,akkor az elején lesz a Cora vagy teljesen máshol? |
| tsanyi | 3623 | 2009. január 6. 17:04 | Válasz erre: 3621 |
|
Éjjel-nappal lehet futót kölcsönözni itt: 06302465606 A Campona-val szemben kell felmenni hozzá, de úgyis elmondja. Rendes kölcsönzõ, számlára is. |
| Hooliboy | 3622 | 2009. január 6. 17:00 | Válasz erre: 3620 |
|
Annyit tudok neki segíteni,hogy ideiglenesen befogadom,de azért egy olyan gazdi kell(ene)neki,aki már nem dobja ki,ha megunta:-(
|
| Hawk68 | 3621 | 2009. január 6. 16:35 |
|
Hi mindenkinek nekem szükségem lenne 1 ponyvás utánfutóra vasárnap reggeltõl-estig. Bútort szeretnék szállítani 2db. fektetve kb:170cm hosszúak. Sajnos ahol lehet bérelni csak péntektõl-hétfõig lehet én nem szeretném az utcán hagyni. |
| Hooliboy | 3619 | 2009. január 6. 15:24 |
| Dokypapa | 3618 | 2009. január 5. 17:59 |
|
Üdv ,barátomnak szeretnénk gixer 750 vagy 1.1 vasat ,a lényeg ,hogy a blokk jó legyen ,papírjai tiszták legyenek mint a hó és nem árt ha nincs rommá törve de bazi olcsó legyen és ez nem vicc ,mindenféle megoldás érdekel .nem gond ha öreg a vas ,a blokk az fontos . Jelezzetek ha valami van pü. |
| Hawk68 | 3616 | 2009. január 5. 15:07 | Válasz erre: 3610 |
|
Szia milen állapotban van? Léci küldj 1 pár képet pü-be ha még esedékes. Köci Hawk40 |
| Balu | 3610 | 2009. január 5. 07:02 |
|
Sziasztok4 Mit lehet kezdeni a lecserélendõ ülõgarnitúrával???? Nem szeretném megvárni a lomtalanítást .... soká lesz, és a héten megjön az új, de a kettõ nem fér el az ltp lakásban ... |
| klimas | 3609 | 2009. január 4. 16:31 | Válasz erre: 3608 |
|
Kösz,de a fritzek valahogy errõl elfelejtkeztek . Gyanítom így is rákényszerítik a szegényembert a szakszervízre jópízért. Igazából csak az ABS-t akarom idõlegesen kiütni, valszeg a motortérben van a biztije és nagyobb áramú 25-35-35 A-s. Nem akarnék valami egyebet is kiakasztani.
|
| pandamaci | 3608 | 2009. január 4. 13:09 | Válasz erre: 3606 |
|
kezelési könyvben,vagy a biztosítéktábla fedelében általában bele van nyomtatva, melyik biztosíték mekkora, és mi van rákötve
|
| indián | 3607 | 2009. január 4. 12:04 | Válasz erre: 3605 |
|
Nem is gondoltam , hogy vasárnap zavarom ! :-)))
|
| klimas | 3606 | 2009. január 4. 11:58 |
|
Üdv a társaságnak ! Bár nem motoros téma , de szükségem lenne VW Caddy 2K elektromos rajzra vagy a biztosítékok kiosztására. Kösz elõre is.
|
| kispeti | 3605 | 2009. január 4. 11:34 | Válasz erre: 3604 |
|
Lehet, hogy ma nem éred el, mert hétvégét tart, de holnap tuti tud segíteni Neked ! :-)
|