matador | 858 | 2012. november 19. 18:56 | Válasz erre: 857 |
hagyd mán arctalan noném alak csak beszólogat és bassza fel az agyát annak aki hagyja
|
matador | 856 | 2012. november 19. 18:52 | Válasz erre: 853 |
valahogyan nagyon nem néztél utána hír folyamnak, a pasi biztosan (MTI közlemény) drog hatása alatt állt, A kiszállás után az intézkedni akaró rendõr fegyverét is megszerezte és civilek illetve civil ruhás rendõrök (nyomozók)fegyverezték le mielõtt lelõhette volna az egyenruhást.(Õk nem a kommandó, csak sima önvédelmi kiképzést kapnak) |
tsanyi | 853 | 2012. november 19. 18:39 | Válasz erre: 851 |
Akkor viszont a magyar golyók nem valami nagy erejûek...igen virgonc volt a fószer.....és ahhoz képest, hogy ellenállt és már le is lõtték többszörösen nem valami nagy vehemenciával teperik le.....vagy csak túl sok filmet láttam.
|
matador | 852 | 2012. november 19. 18:34 | Válasz erre: 850 |
ja errõl szól a vau-vau ma egész nap itt, különbözõ habitussal , és véleménnyel..
|
partsap | 851 | 2012. november 19. 18:34 | Válasz erre: 849 |
Nyilván ez egy vágott anyag, a lövések a látható kiszállítási kísérlet és a földre teperéses birkózás közben érhették a komát, mert azokat még a kocsijában ülve szenvedte el. A videót meg valószínûleg le tudták menteni/küldeni egy másik készülékre vagy weben áttölteni valahová, mielõtt lefoglalták mint bizonyítékot. Sajnos ennél durvább anyagok is nyilvánosságra kerülnek manapság, ettõl persze nem volt jobb ezt nézni. Feltehetõen nem hozza kedvezõbb helyzetbe a fickót a felvétel, a helyében nem biztos hogy hálás lennék a havernak aki készítette.. |
Oldklu | 850 | 2012. november 19. 18:30 |
http://kurier.at/politik/weltchronik/neues-video-entlastet-cop-killer/1.286.345
|
tsanyi | 849 | 2012. november 19. 18:19 | Válasz erre: 848 |
Könnyen lehet, hogy már összefutottatok sõt biztos.....amúgy a fickót 4 lövés érte...mikor?...a lefogás után megpróbált menekülni?...vagy akkor amit láthattunk már benne volt a 4 golyó?
|
Dodiba | 846 | 2012. november 19. 18:05 |
Hogy mi van a videón,azt a szakértõk jobban látják mint mi az tuti. Ez a szájbabaszott nagyképû,köcsög,unintelligens "fejlett nyugati" ország pedig hagyja,hogy ez megjelenjen a médiában............... Mit szólnának,ha egy osztrák család halálos közúti balesetérõl a magyar média közzétenne egy videót???Fröcsögnének,hogy ez a balkán. Szét kell õket perelni. Ezt a drogos faszt pedig csinálja ki valaki jó pénzért a sitten. Ennyi. |
matador | 845 | 2012. november 19. 17:10 | Válasz erre: 834 |
no igen.... majd ez is haza megy osztrákiába az itélet után mint az azeri gyilkos, no meg a horváth államtitkár, ne már a mi pénzünkön raboskodjon szlogennel!!!!Ja egyikbõl nemzeti hõs lett, a másik talán elnöki kegyelembe részesül, és ne hasonlítsuk össze a magyar börtönállapotokat a sógorokéval. Ja és mi börtöneinkben biza a rendõr gyilkos kiemelt helyet kap a hierarchiába....még király is lehet oda bent. Szóval én erõsen figyelemmel kísérem a bíróság tevékenységét majd no meg a T ügyvéd úrét is. |
Macko | 844 | 2012. november 19. 16:03 |
Szerintem ez a videó a világon semmit nem bizonyít. Viszont baromi gusztustalannak érzem a nyilvánosságra hozását (hogy a bizonyítási eljárásban helye van, az oké), fõleg így, hogy a végén ott fekszik a kép közepén az elütött rendõr. Aki akkor éppen haldoklott... Az osztrák kurír (direkt kisbetû) is elmehetne nemmondommeghova. :-((( |
partsap | 843 | 2012. november 19. 15:39 | Válasz erre: 842 |
Igazad van, köszönöm a figyelmeztetést!:) Nem akartam reagálni rá, hozzászólásának engem érintõ részében az egyik kitétellel egyetértek, miszerint csak további vitákat gerjesztene. "Nem ismerlek, de miért kell így reagálnod? " Tulajdonképpen arról van szó, hogy ostobaság volt Taró részérõl "meglepõen finoman" újraértelmezni az egyébként nyilvánvalót és amikor ilyesfajta felesleges kukacoskodást látok akkor az néha kiveri a biztosítékot. Nem tudom fog-e változni a rendõrségi eljárási rutin az igazoltatásokkal kapcsolatban, de nem tartom kizártnak hogy igen. |
RYCSI | 841 | 2012. november 19. 15:29 |
A vegen mintha a földön fekvõrõl rangatnák el. Az elkövetõ ott sem nyugszik ezt is figyelembe kell venni...Agresszív! Folyamatosan az lehetett... |
partsap | 840 | 2012. november 19. 15:23 | Válasz erre: 829 |
Taro! "Azért kapjon büntetést, amit elkövetett. " Pontosan azért fog kapni. A videót megnézték az illetékesek és az eset minõsítését nem változtatja meg a korábbihoz képest. "Ne ess át a ló túloldalára IQ harcos! " Úgy hiszem kettõnk közül ezt már megtetted azzal, hogy a védelmedbe vetted ezt az alakot. Nem igazán látszik a videón sem az hogy a motoros rendõr elõvenné az övérõl a sprayt, sem az hogy bárkit is lefújna vele. Az viszont egészen jól megfigyelhetõ, hogy nagy gázzal lendül meg és legázolja a másik járõrt. Pont. CJKrisz! "Ha nem tudsz normálisan megnyilvánulni, akkor inkább ne tedd! " Úgy nyilvánulok meg ahogy nekem tetszik és ha ez neked nem szimpatikus akkor rendkívül sajnálom, de így jártál. Ha hozzászólásom színvonala nem üti meg a mércét akkor majd az illetékes elvtárs kigyomlálja azt, de addig is kösz szépen jól vagyok. "És nem 24, hanem 28. " Pardon, igazad van. tényleg annyi van a rovásán. És úgy van ahogyan itt Taró összefoglalta: "szándékos emberölés minõsített esete", ha ebbõl kimossák ezt a szemetet akkor komolyan megrendül a egyébként sem erõs hitem az igazságszolgáltatásban. |
qqriq64 | 839 | 2012. november 19. 15:20 | Válasz erre: 837 |
Elõkerült egy videó. Megpróbáljuk értelmezni. Ennyi. |
YLaca | 838 | 2012. november 19. 15:12 |
Egy követ fújunk ki errõl ki arról,ha lefújnak spray-vel megállok mert nem látok semmit.
|
Demoapo | 837 | 2012. november 19. 15:11 | Válasz erre: 822 |
Olvasom a hozzászólásokat, és csodálkozom, hogy mennyi, a rendõri intézkedés módját, milyenségét, jogszerûségét ismerõ fórumozó tag van itt...ez is már olyan, mint a futball, ehhez is már mindenki ért.
|
TTné | 836 | 2012. november 19. 15:11 | Válasz erre: 834 |
Partsap ismerte a rendõrt, ezt vegyétek figyelembe. Õt sokkal jobban sújtja ez a borzalom.
|
TTné | 835 | 2012. november 19. 15:09 | Válasz erre: 832 |
Vagy a Hammeres pont így akarta lerázni a kocsira felkapaszkodó rendõrt.
|
Ispan | 834 | 2012. november 19. 15:08 |
Parttalan vitánalk érzem ameddig nem zárják le a nyomozást, megvizsgálva minden szóbajöhetõ lehetõséget akár pro- akár kontra Addig meg csak variálunk a lehetõségeken. Partsap! Nem ismerlek, de miért kell így reagálnod? Így szokott elindulni a végetérhetetlen anyázás.... Taró meglepõen "finom " volt. |
qqriq64 | 833 | 2012. november 19. 15:06 | Válasz erre: 831 |
Alapjában egyetértek. Annyival egészíteném ki hogy ha tényleg lefújták és vakon gázolta el a rendõrt az kizárja a szándékosságot viszont a rendõr haláláért mindenképp felelõs hiszen az csak a folyamat vége ami úgy kezdõdött hogy rendõri felszólításra nem állt meg. |
hellboy780917 | 832 | 2012. november 19. 15:06 | Válasz erre: 831 |
de van, a rendõr aki a kulcsért ment abba kapaszkodott, s szándékosan e vagy véletlenül, de maga felé rántotta a kormányt mikor leesõ félben volt a kocsiról...
|
Taro | 831 | 2012. november 19. 15:02 | Válasz erre: 824 |
én nem enyhító, hanem súlyosbító tényezõnek veszem a kábszeres hatást (meg a piálást is). Viszont ha lefújták, akkor annak közvetlen következménye volt a pánikszerû menekülés, a látás hiánya. Ebben az esetben nem tehet arról, hogy elgázolta a rendõrt. Ha nem volt spray akkor szándékos emberölés minõsített esete. Bár nincs magyarázat továbbra sem a balra kezdõ manõverre. |
CJKrisz | 830 | 2012. november 19. 15:00 | Válasz erre: 827 |
Ha nem tudsz normálisan megnyilvánulni, akkor inkább ne tedd! És nem 24, hanem 28. |
Taro | 829 | 2012. november 19. 14:59 | Válasz erre: 827 |
Ne ess át a ló túloldalára IQ harcos! Azért kapjon büntetést, amit elkövetett. |
partsap | 827 | 2012. november 19. 14:55 | Válasz erre: 810 |
Védjed a kábszeres gecit, aztán majd ha veled kuglizik egyet az úton egy másik szépreményû akkor majd megemlékezünk megboldogult személyedrõl hasonló empátiával. Ember, húzd már ki a fejed a valagadból! 24 szeresen büntetett volt a faszi, ha most végre sittre kerül akkor a hazai szervek végzik el azt amit a stájereknek kellett volna már régen! Szegény ártatlan adófizetõ, hiszen csak körül akart nézni a környéken és tök véletlenül padlózta le a verdát ijedtében és az természetesen írtózatosan szerencsétlen balszerencse volt az amplitúdó másik végén éppen ott állt ez a mihaszna és pénzéhes motoros rendõr, hogy megszabadítsa nehezen megkeresett fillérjeitõl szegény tisztességes állampolgárt ugye? Ne nevettesd ki magad. |
hellboy780917 | 826 | 2012. november 19. 14:51 |
szakértõknek biztos sokkal jobb programmjaik vannak mint nekem itthon, én kinagyítottam, letisztítottam a felvételt amennyire lehetett, semmi nem volt a jobb kezében a rendõrnek. szerintem a kulcsért rohant, mert nem állt meg a hummer... gurult folyamatosan. egyébként mivel volt vérvétel minden bizonnyal, a spray anyaga a nyálkahártyán keresztül véráramba is kerül, simán megtudják mondani, hoyg volt e összetevõje a vérében ennek a kotonszökevénynek vagy sem...
|
qqriq64 | 825 | 2012. november 19. 14:51 | Válasz erre: 823 |
Jóóóvanna már a honvédségnél se tudtam melyik a jobb és balkezem:)))))
|
qqriq64 | 824 | 2012. november 19. 14:50 |
Na most a józan szándékos gázolás és a tudatmódosító alatti gázolás között nem tennék különbséget. Viszont ha lefújták az ugyan nem menti fel de enyhítõ körülmény. Ha az ügyvéd eléri hogy a szándékosságot nem lehet egyértelmûen bizonyítani az legalább a felére leviszi a büntetést. Szerintem sajnos mert itt az egész folyamatot kell nézni a rendõri intézkedés kezdetétõl. Ha volt spray az nem ok volt hanem csak okozat valaminek a következménye. Engem még nem akartak a rendõrök igazoltatás közben lefújni. Egyébként én helyeselném hogyha bevezetnék azt az amerikai módszert hogy az igazoltatott elõtt nem áll meg a rendõr. |
1Laciapu | 823 | 2012. november 19. 14:43 | Válasz erre: 818 |
Mondjuk pont fordítva volt, de ahol Te vagy, onnan nézve lehet :)))))))))
|
Taro | 822 | 2012. november 19. 14:43 |
A manõvernek csak akkor van értelme, ha nem lát. Ez lehet attól, hogy le van fújva, vagy lehet attól, hogy be van lõve. A kocsi tényleg nem áll meg, de az is kijelenthetõ, hogy egyáltalán nem menekül. A spray volt szerintem a gond és az abból következõ pánik reakció (2006-ban tapasztaltam). |
qqriq64 | 821 | 2012. november 19. 14:42 |
Ha lefújták akkor lehet hogy nem volt szándékos a gázolás ha viszont nem akkor szándékosan gázolt.
|
Oldi | 820 | 2012. november 19. 14:40 |
A videóból pontosan az látszik, hogy egyértelmûen szándékosan gázolt! Ha csak menekülni akart volna, egyenesen eliszkol, de itt direkt elõször egyenesen, aztán jobbra rántotta a majdnem az útpadkán álló rendõrt véve célba célba... De mi a ráknak kellett lefújni???? :-(( |
Taro | 819 | 2012. november 19. 14:39 | Válasz erre: 815 |
Ez is elgondolkodtató. Csak annyiban "módosítanám, hogy a kocsi manõvere pont beleillik abba, hogy megpróbál úgy menekülni, hogy kikerüli az elõtte álló rendõrt, de mivel nem lát, be van lõve, képtelen koordinálni a manõvert.
|
qqriq64 | 818 | 2012. november 19. 14:37 | Válasz erre: 815 |
Igen igazad van elõször jobbra indul meg majd balra neki a motornak.
|
Taro | 817 | 2012. november 19. 14:37 | Válasz erre: 816 |
Nem kell szenté avatni. Azért kell megbüntetni, amit elkövetett. Azért e helyszínen agyonlõni sem lett volna túl bölcs dolog. |
Taro | 816 | 2012. november 19. 14:35 | Válasz erre: 813 |
Ha nem áll meg, akkor jogos a spray, de akkor ott van a szakmai hiba, hogy elé áll és nem készül fel az esetleges menekülésre.
|
1Laciapu | 815 | 2012. november 19. 14:34 |
A videót teljesen másképp is lehet értelmezni! Nézzétek meg sokszor, figyelmesen! Mivel elég messze van a terepjáró, ne azt nézzétek, hanem az árnyékát az út szélén. Tisztán látszik, hogy nem állt meg, hanem szép lassan csorog elõre. Egy automata váltós autót csak úgy tudsz állva tartani, ha nyomod a féket folyamatosan, mert alapjáraton is elkúszik. Na ezt mutatja az autó árnyéka. A motorosrendõr kezében egyáltalán nem biztos, hogy volt valami, mert jobb kézzel nyúl elõre és fölfelé, ahogy mindenki felkapaszkodna erre az autóra, ha pl. az ablakon be akar nyúlni mondjuk a kulcsot kivenni, hogy végre megállítsa az autót. Aztán az autó erõsen balra, majd hirtelen jobbra kanyarodott. Ha maradok ennél a verziónál, hogy gurult az autó, miért lépett a gázra, miért fordította a kormányt balra, majd jó nagy tekeréssel jobbra? Erõs gázzal mindeközben? Másik verzió, hogy a beutalt megállította az autót, féklámpa azért nincs, mert "N"-be vagy "P"-be rakta, ahol ténylegesen megáll helyben az ilyen autó. A rendõr lefújja, nem lát semmit, taknyanyála egybe, miért rakja újra sebességbe, kezd el fárerkedni vakon? Szóval arra akarok rávilágítani, hogy ilyen messzirõl készült felvétel alapján nem lehet eldönteni, hogy tényleg lefújta szegény ártatlant a rendõr, vagy csak az évek, meg a rutin és netán az ügyvéd találta ki a felvétel alapján a mesét. Huszonakárhányszor büntetett már elég agyafúrt, hogy mégis szabadlábon volt és láthatóan jól élt! |
qqriq64 | 814 | 2012. november 19. 14:33 | Válasz erre: 812 |
Szerintem azért ilyen a Hummer útja mert ahogy maga alá gyûrte a motort az megemelte az elejét és kidobta oldalra. A spray verziót nem tudom. Akár lehetett az is az elindulás oka. Vagy nem. |
RYCSI | 813 | 2012. november 19. 14:31 |
Ha jól megnézitek nem áll meg, gurul. Ha nem áll meg szerintem a spray jogos. Valahol ezért már lõnek...sõt, ha lelövik nem tarolt volna... Rendõröket én sem szeretem, de valljuk be õszintén szükség van rájuk. Szomáliában például nincsenek, élnél ott? Nálam továbbra is életfogyt . . |
Taro | 812 | 2012. november 19. 14:30 | Válasz erre: 811 |
Egyenlõre feltételezésekben vagyunk. A spray verziót az támasztja alá, hogy eleve nyújtott karral megy a kocsihoz, illetve a kocsi pánikszerûen indul el, tesz egy kikerülõ manõvert (ha lát, szerintem nem ilyen a gk útja).
|
qqriq64 | 811 | 2012. november 19. 14:23 | Válasz erre: 810 |
Mi bizonyítja hogy lefújták spray-el? Én azt láttam hogy odarohan a rendõr és megpróbálja kinyitni az ajtót. Akár spray-t is fújhatott de ez a felvételbõl nem derül ki. Utána az látszik hogy nyom egy kövér gázt és legázolja a rendõrt.
|
Taro | 810 | 2012. november 19. 14:14 | Válasz erre: 809 |
Így azonban már egészen más a leányzó fekvése! Elõször is jól látható, hogy a spray után kikerülõ manõverbe kezd a csávó, de mivel nem lát, így elüti az elõtte álló rendõrt. Az is jól látható, hogy megáll, amikor a rendõr elé áll. Az is egyértelmû (a gk mozgásából), hogy valószínûleg az értelmetlen támadást akarja elhárítani. Következtetés: -A teljes magyar média hazugságot állítva, próbálta lejáratni a csávót -voltak itt is páran, akik nem a tények, hanem a hírek alapján már a helyszínen lelõtték volna a csávót -A baleset bekövetkezése a szakszerûtlenül intézkedõ rendõr (sprayval) tevékenységével ok-okozati kapcsolatban áll - továbbra sem szeretem a rendõröket, mert Tasnádi módjára pénzbehajtással foglalkoznak Ettõl még nagyon sajnálom a motoros társamat és mély részvéttel gondolok a családjára :-(( |
matador | 809 | 2012. november 19. 13:42 | Válasz erre: 806 |
A tény akkor is tény az intézkedést megkezdõ rendõrt LEGÁZOLTA!!!!
|
matador | 808 | 2012. november 19. 13:39 | Válasz erre: 800 |
no video mint végszó :a tegnapi osztrák sajtó,arról cikkezett, no és a reggeli magyar híradóban is elhangzott , hogy az elkövetõ azért nem látta a rendõrt mert elõzõleg lefújták gáz sprayvel!!!!!!!!!!! no erre varjatok gombot hogy vezetett a két eset között akkor még jó pár kilométert,
|
ztaki | 807 | 2012. november 19. 13:39 | Válasz erre: 806 |
Na mondjuk az is tény, hogy eddig egyik hiradásban sem azt mondták el, ami ezen a videón látható...
|
mogorva | 805 | 2012. november 19. 13:20 | Válasz erre: 693 |
OFF Hosszú idõ után újra kitöltöttem a bemutatkozó oldalam. Most is mondhatsz véleményt. De meg is tarthatod. ON |
mogorva | 804 | 2012. november 19. 13:13 | Válasz erre: 798 |
Engem egy hasonló felvetésért lehurrogtak nem is oly' rég, ám fenntartom, ráférne ugyanaz, mint amit a Magda Marinko kapott, amíg Szegeden vizsgálati szakaszban volt annó, sok éve az ügye... |
Chat Noir | 801 | 2012. november 14. 22:26 |
Szerintem meg inkább a bulvár lapok fizettek a kedves ügyvédnek ezért a hírért ami egy marha nagy baromság, ilyet egyik államban sem lehet tenni. A videó létérõl már az elsõ híradásokban beszámoltak, és akkor azt írták a rendõrségnél van.....
|
Macko | 800 | 2012. november 14. 18:54 | Válasz erre: 798 |
Esetleg az arról készült videó is értékesíthetõs lenne...
|
hellboy780917 | 799 | 2012. november 14. 16:05 | Válasz erre: 798 |
szerintem az már rág megtörtént, az a baj, hoyg szerintem még élvezte is....
|
Dodiba | 798 | 2012. november 14. 15:23 | Válasz erre: 795 |
Valakinek kellene bent szólni,hogy dugják jól seggbe. Talán kicsit észbe kapna a görény. |
CJKrisz | 797 | 2012. november 14. 13:08 | Válasz erre: 796 |
Ha már kötél, akkor inkább azt kellene filmezni, majd a neten árulni. Lenne rá vevõ.
|
Bedouin | 796 | 2012. november 14. 12:52 | Válasz erre: 795 |
"Az ügyvéd szerint a birtokában lévõ videó az osztrák férfi ártatlanságát bizonyítja. Azért kínálja eladásra, mert ügyfelének nincs pénze, és ebbõl kívánja finanszírozni az ügyvédi költségeket" Otromba ellentmondás!!! Ha bizonyítja az ártatlanságát, akkor ne árulja, hanem tárja fel azt bizonyítékként. Továbbra is azt mondom: kötél! Helyszínen rajta kapták bûnelkövetés közben, így vitán felüli! |
hellboy780917 | 795 | 2012. november 14. 11:21 |
nocomment: http://www.origo.hu/itthon/20121114-arulja-a-balesetrol-keszult-felvetelt-a-hummeres-gazolo.html
|
RYCSI | 794 | 2012. november 9. 19:24 |
"Szita Bencét november 10-én, szombaton délután fél háromkor helyezik végsõ nyugalomra a kaposvári Keleti Temetõben." kapos.hu Esõ nem lesz. . . |
kispeti | 793 | 2012. november 9. 12:54 | Válasz erre: 792 |
Soha nem tudsz olyat tenni velük, amit megérdemelnének, de legalább önmagadat meg tudod nyugtatni, mert a tehetetlen düh az nagyon idegölõ !
|
CJKrisz | 792 | 2012. november 9. 12:50 | Válasz erre: 791 |
Az a baj, hogy nem tudsz olyan súlyú büntetést mondani, ami hallatán az ember azt mondaná, hogy "na, ezt érdemlik". Még a vietkongok finom módszere (fához kikötöz, mézzel beken és majd a tûzhangyák egy hét alatt szépen felzabálják) sem egy elégedettséggel eltöltõ alternatíva.
|
kispeti | 791 | 2012. november 9. 12:28 |
Úgy szeretnék ezekkel az állatokkal személyesen beszélgetni ! http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/11/09/elve-temettek-el-szita-bencet/ |
janika46 | 790 | 2012. november 7. 22:58 |
Igen ide megyek.Augusztusban is voltam. De úgy érzem most is el kell mennem ide......... |
CJKrisz | 789 | 2012. november 7. 07:32 | Válasz erre: 786 |
Erre az emlékmûre gondolsz? A két héttel ezelõtti hosszú hétvégén látogattunk el hozzá.
![]() ![]() |
desiderus | 787 | 2012. november 6. 21:12 | Válasz erre: 785 |
Addig jó amíg nem az a téma, hogy valaki elment közülünk. Valahányszor feltûnik ez a topic, a gyomrom görcsbe rándul.... Szerencsére most olyan angol-magyar adok kapok megy.. :-)))) |
janika46 | 786 | 2012. november 6. 21:12 |
Visszatérve az eredeti témához, Én vasárnap megyek az emlékmûhöz,/kivételesen kocsival/. És gyertyát gyújtok minden értelmetlenül elveszített ismerõsért,ismeretlenért.Barátért,rokonért.Motorosért. |
Larten | 783 | 2012. november 6. 20:14 | Válasz erre: 782 |
Azért ezen az oldalon is vannak bizonyos szabályok, szerintem csak csiszoljuk társaink félreételmezéseit. Ebben nincs semmi. Ha nem hozta magával otthonról, hát mi szívesen adjuk. |
Moderator 10 | 782 | 2012. november 6. 19:52 |
Kérem, hogy az offtopic témákat máshol folytassátok. Köszönöm! |
qqriq64 | 781 | 2012. november 6. 18:10 | Válasz erre: 780 |
Talán mégse. A szeretném az akaromnak egy enyhébb változata. Ezek ilyen nyelvi finomságok az "azt gondolom" bár mint mondtam szó szerint véve butaság de belefér a nyelv sokszínûségébe ha nem csak és kizárólag ezt használják. Mint ahogy Laciapu írta divat lett és kiszorítja a többi kifejezést. |
CJKrisz | 780 | 2012. november 6. 17:48 | Válasz erre: 779 |
Akkor ez kb. olyan, mint amikor valaki úgy kezdi a mondókáját, hogy "Azt szeretném kérdezni, hogy..." Na akkor ácsi! Arról volt szó, hogy csak szeretnéd kérdezni, nem arról, hogy meg is kérdezed. :)
|
qqriq64 | 779 | 2012. november 6. 17:45 | Válasz erre: 770 |
Teljesen egyetértek. Az "azt gondolom" politikusoknál terjedt el a legjobban és teljes ostobaság. Ha nem gondolná akkor nem mondaná. Sok szép magyar kifejezés van helyette. "szerintem" "tudomásom szerint" "véleményem szerint" "úgy tudom" |
Macko | 778 | 2012. november 5. 20:57 | Válasz erre: 777 |
Mert ezt jelenti. Amire te gondolsz, az a "How are you?" lenne. Szerintem hagyjuk ezt itt abba... |
Bedouin | 776 | 2012. november 5. 20:47 | Válasz erre: 774 |
OFF: Page (magyarul: pédzs) má megest beittál vazze :DDDD ON: |
Bedouin | 775 | 2012. november 5. 20:46 | Válasz erre: 772 |
Ez már teljesen képzavar :((( How do you do? > Annyit tesz: Örvendek vs. Részemrõl a szerencse. |
Page | 774 | 2012. november 5. 20:44 | Válasz erre: 770 |
öööö én ....azt gondolom, hogy öööö1Laciapunak õ igaza van! Na
|
Page | 772 | 2012. november 5. 20:39 | Válasz erre: 769 |
Arra, hogy ha kíváncsi vagyok rá hogy hogy vagy akkor azt kérdezem "hogy vagy?" Nem azt, hogy How do you du?
|
1Laciapu | 770 | 2012. november 5. 20:39 |
Mostanában divatos rippelni, olyan ........... menõ. Sajnos az angol kifejezések egyre inkább terjednek egy bizonyos rétegnél a nyelvünkben, mint ha nem lenne elég szép számban a magyar megfelelõje mindennek. Engem pl. borzasztóan zavar és bosszant. Olyan felvágósdinak érzem. Valaki vagy magyarul beszél, vagy angolul, de ne keverjük a kettõt! Hasonló divat az "azt gondolom". Ettõl egyenesen herótóm van! Nagyon sokan minden második mondatban, vagy mondat kezdésben "azt gondolják". Mondjuk az ööööööõõõõõõ-nél még mindig jobb... Na, ez sem ebbe a fórumba tartozik :) |
Page | 768 | 2012. november 5. 20:28 | Válasz erre: 767 |
:))) Nem erre gondoltam, de a RIP helyett elég lett volna a Nyugodj Békében
|
fakerekû | 761 | 2012. november 4. 12:28 |
Brutális gyilkosság áldozata lett,gyermekkorú motorostársunk, SZITA BENCE A kisfiú már hét évesen motoros bemutatón szerepelt. Széles égi utat kívánok neki,elhunyt motorostársaink vigyázzák túlvilági motorozását! |
matador | 759 | 2012. november 1. 06:43 |
ma álljatok meg egy kicsit a temetõbe a kereszt elõtt és gyújtsatok egy gyertyát az itt is megemlített motorosokért, emlékezzetek közös szép emlékeitekre és túráitokra...
![]() |
matador | 758 | 2012. október 26. 09:23 | Válasz erre: 757 |
á hagyd a fenében egy arc nélküli senki...valami képet felbaszott magáról? vagy másról...követhetetlen alak...
|
Penzi | 757 | 2012. október 26. 09:05 | Válasz erre: 756 |
Hidd el, már oly sokszor visszafogtam, most nem tudtam :-((((((
|
hellboy780917 | 756 | 2012. október 25. 20:32 | Válasz erre: 750 |
de nincs. egy hülye troll, nem kell vele foglalkozni. ne etessétek válaszokkal...
|
matador | 755 | 2012. október 25. 17:24 | Válasz erre: 752 |
igen a HIR tv 17.00 órás összefoglalójában már volt...
|
redmary | 753 | 2012. október 25. 17:04 | Válasz erre: 752 |
Köszönjünk Neked is......!!!!! Nyugodjon békében!!!!! |