3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
KAPOSVÁR
Következő oldal

körvics 12171 2010. november 9. 18:41  
Manó elment zselici moccosnak.Én meg maradok olyan,amilyen eddig is voltam,csak minden nap kicsit öregebb leszek 24 órával...Én tudok 1edül motorozni(ha az asszonykám véletlenül lemarad az ülés hátsó részérõl),meg társaságban is.Most meg rakosgatom össze a gépemet,csak lassan megy,mert a fõtengely csere mellett még csapszegeket,gyûrûket és 1 dugót is akarok cserélni.A dugót le kell gyártatnom,az sem lesz 2 fillér...Ha valakinek lenne kölcsönbe egy 17-19 mm átmérõjü állítható dörzsára,azt megköszönném,mert akkor nem kellene vennem.A hajtókar csapok helyét kell felbõvítenem 17,1 mm-re,mivel ilyen csapszegek voltak a dugókban.

jozsó 12170 2010. november 9. 18:30   Válasz erre: 12169
Mi megyünk!
Ibolya és Jozsó.

vanek 12169 2010. november 9. 18:29  
Péntek 17 óra pláza.
http://web.kabelnet.hu/vanek/

Tybuka 12168 2010. november 9. 10:46   Válasz erre: 12167
Szia Körvics!
Köszi a linket! Várjuk a jövõbeni fejleményeket. Dehát ugye a Rossi az nem egy rossz i!
Szép napot!

vanek 12166 2010. november 8. 19:37   Válasz erre: 12144
Szia Emre!
Gratulálok a nagy fiadhoz! Jól rejtetted eddig :-)
Jó egészséget az egész családnak!

vanek 12165 2010. november 8. 19:35   Válasz erre: 12137
Szia Zsiráf!
Gratulálok, szépen nõ!
Vigyázz a lányokra ebben az õszi idõjárásban!

petur 12164 2010. november 8. 18:56  
Sziasztok!
Bocsi hogy eedíg nem adtam életjelet magamról,de ez a mûvelet is 20 percet vett igénybe,mert annyira gáz a pc-m!
Legyetek jók ,vigyázzatok egymásra,és kikapcsolódás képpen halgassátok Fidelió-tól a Manók tánca c.zenemûvet!
:)

f66 12163 2010. november 8. 13:01  
Nagyon jók a videók!!!Szuper!!!!

RokkerZsolti 12162 2010. november 8. 12:42   Válasz erre: 12157
Majdnem becsorgattam,annyira visítottam a vidin! Nagyon jó!

jozsó 12161 2010. november 8. 11:49   Válasz erre: 12156
Nincs még vége a szezonnak,csak durvul az idõ.
Csak hó és jég ne legyen.
A többit megoldjuk.

Tybuka 12160 2010. november 8. 11:42   Válasz erre: 12158
Így van, Körvics Bátyó!
De szerintem talán már "lõn" békesség!

körvics 12158 2010. november 8. 11:12  
és a még mindig nagyon zizegõknek motorozás helyett ilyen tengerparti pihenést:http://www.oldmans.hu/_newsletter/2010/11_november_1/video/v2.htm

körvics 12157 2010. november 8. 11:05  
a veszekedõs manusoknak naponta kötelezõ mutatvány:http://www.oldmans.hu/_newsletter/2010/11_november_1/video/v1.htm
sok esõt és hóesést,jeges utakat a marakodóknak.

Tybuka 12156 2010. november 8. 09:28  
Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Megnéztem a motorakksimat, úgy látom, csereérett lett. Nem veszi a töltést... Illetve nem rendesen... Úgy viselkedik, mint a régi közúti ellenõrzéses rendõrviccben van: jó, nem jó, jó, nem jó... Még jó, hogy vége a motoros szezonnak! Mert most úgysem tudok új akksit venni. Így az idei motorozásomnak lehetséges, hogy ennyi! Nem baj, van biciklim is!

Tybuka 12155 2010. november 7. 20:49  
Most már nagyjából kihevertem a délutáni megrázkódtatást, úgyhogy nyugodtabban térhetek pihenõre.
Hát igen,a régi szép kétütemû motoros idõkben azért többször voltak ilyen "motorozások". De ettõl edzõdik a motoros!
Szép éjszakát mindenkinek!

RokkerZsolti 12154 2010. november 7. 20:09   Válasz erre: 12152
A lényeg,hogy sikerült megoldani! Sajnos nem lehet mindig "napsütésben" motorozni,nagyon sokat "emzéztem",úgyhogy át tudom élni a mai élményeteket.Szerelgetni is jó móka,csak nem motorozás helyett.Ma családi szülinap ünneplés volt,egyébként én is mentem volna.Azért du. tudtam egy kicsit tekerni a gázt,igen jólesett,fõleg,hogy jövõ hétre esõs idõ várható.

emre 12153 2010. november 7. 19:11   Válasz erre: 12149
Köszi!

Tybuka 12152 2010. november 7. 19:05  
Lányok, Fiúk!
Ma akartunk egyet gurulni, de elég érdekesre sikeredett ez a mai nap! Nagyon nagy köszönet a sok és önzetlen segítségért Cstominak és Vaneknak! Fiúk! Nagyon szépen köszönöm nektek!
Az történt, hogy akartunk egyet gurulni, de én csak a füredi úti benzinkútig jutottam, ott az akksim feladta! És így én is! Aztán Cstomi és Roland továbbmentek, de a Roland mocija is leakadt (láncszakadás!) Aztán Tomi Rolandot is mentette, közben engem Vanek igyekezett menteni!
Szóval ilyyen lett a mai "túránk"!
De nem adjuk fel! Amikor szép idõ lesz, megyünk újra! Holnap megnézem az aksit és átvizsgálom az elektronikát!
Mindenkinek további szép napot, széles utat!

Tybuka 12151 2010. november 7. 18:59   Válasz erre: 12143
OK Zsiráf! Csak azért mondtam, hogy tudd! Van egy stramm legény a listán!

Melcsi0918 12150 2010. november 7. 18:53  
Norbi
Nagyon cuki, szép kislány ez a Vivien!

Melcsi0918 12149 2010. november 7. 18:50  
Emre gratulálunk szép baba.
Melcsi és Olivér

emre 12148 2010. november 7. 18:47  
Én is gratulálok a "sorstársaimnak"!

Az RTL-nek szerencsére semmi köze a dologhoz, ez kb. így volt tervezve.

Köszi mindenkinek!

nemtom 12147 2010. november 7. 18:37  
Az apukáknak gratulálunk!!!
És visszanéztem a neten:tíz hónapja adásszünetre ítélték az RTL csatornát.Csoda,hogy születnek az utódok? :)

RokkerZsolti 12146 2010. november 7. 18:37  
Sziasztok motoros apukák!

Csak nehogy a következõ szezonban pelust vegyetek benzin helyett! Gratula mindenkinek!

jozsó 12145 2010. november 7. 17:55  
Emre!
Neked is gratula!

emre 12144 2010. november 7. 16:49  
Nekem is kb. egy hónapja született meg a fiam.

zsiraf8001 12143 2010. november 7. 16:40   Válasz erre: 12142
Köszönöm nektek Tybuka ,jozsó!A võlegény még ráér:)

Tybuka 12142 2010. november 7. 13:04   Válasz erre: 12139
Hááát igen! Én ilyen fiata Apuka vagyok- de sajnos csak mint Apuka, vagyok fiatal...
Azért egy 19-edik éves kislányom is van! És talán jövõ nyáron motorozni is fog velünk.

jozsó 12141 2010. november 7. 11:45   Válasz erre: 12136
Mi is megyünk.
Tán Barcs felé, vagy nemtom.

jozsó 12140 2010. november 7. 11:44   Válasz erre: 12137
Ja. és gratula.
Már most kezd építeni a lõállást, hogy elkészüljön mire majd jönnek a fiuk.
Ahogy az elsõ belép, durrrr!
Jótanács!!
Nekem nem volt ilyen, el is késtem.

jozsó 12139 2010. november 7. 11:41  
Egy hónapos, és 9 éves csemeték!!!!!!
Ilyen fiatal apukák vagytok??
Én 1 hónapja kísértem az oltárhoz az idõsebbik leányomat.
28 múlt a szentem.

Tybuka 12138 2010. november 7. 11:34   Válasz erre: 12137
Szia! Hogy telik az idõ! Gratulálok a pici lányhoz! Csak figyelmedbe ajánlom, van egy 9 éves fiam - ha majd võlegényt keresel késõbb...;-))))
Gondolom a leány motoron még nem ült! De pár év múlva...

zsiraf8001 12137 2010. november 7. 10:57  
Sziasztok! Itt a nagylányom! Már egy hónaposak vagyunk!!!!!!:)

Tybuka 12136 2010. november 6. 23:37  
Sziasztok Fiúk, Lányok!
Hát mi folyik itt???
Nem azért szervezõdött e csapat, hogy közösen guruljuk, aki, amikor tud? ...Kötelezettségek nélkül?
Miért kell egymást piszkálni??
Béküljetek már ki!!!
Nem jó érzés,hogy valahová tartozunk???? Aki Kaposvár környékén motorozni szeret,akár ide is tartozhat! Én õszintén örölök,hogy ide, erre a Fórumra és Csapatra találtam! Továbbra is az lenne a célom, hogy a kaposvári Szabad Motorosok Csapatát "erõsítsem"!
Ne akarjatok ettõl eltántorítani, legyetek szívesek!
Ennek a csapatnak az a nagy értéke, hogy itt nincs KÖTELEZÕ!! Ezért vagyunk itt ilyen sokan! Ha nem a motorozásról szól ez a Fórum, akkor azt nem itt a nyilvánosság elõtt kell intézni, arra való a "privát" menüpont!
Cseszegetésre ezen a fórumon én nemigen lennék kíváncsi!

Ezek után dobnám fel a kérdést: Holnap, vasárnap ebéd után volna kedve valakinek itt a környéken egyet gurulni? (ha nem esik az esõ)
Én 14.00-ás találkozásra gondoltam a DOMUS parkolójában! Ha valakinek volna kedve, ideje, lehetõsége, jöjjön velem!
Baráti Üdvözlettel: Tibi

RokkerZsolti 12135 2010. november 6. 22:48  
Manó!

A véleményemet elmondtam személyesen,ehhez semmit nem kívánok hozzátenni. A hosszúra sikerült magyarázkodásod viszont önmagáért beszél.

burky 12134 2010. november 6. 21:20  
Helló Evribodri!

Azt hiszem ma egy jó kis - akár szezonárónak is beillõ - guruláson vettünk részt néhányan, némi asztali örömmel is fûszerezve. A birtok látogatásról nem is beszélve.

Szóval köszi a remek társaságot, remélem sokat gurulunk még együtt!

Üdv, Burky

bandit59 12133 2010. november 6. 21:00   Válasz erre: 12123
Az üzenetet megkaptam !

Már kinéztem az orrplasztikai-sebészet által lehetséges ajánlatokból, a számomra megfelelõ orrot !

Javaslom, te is tegyél elõzets lépéseket, mert

BÁNYÁSZ ÖKÖL ODACSAP, AHOVA KÖLL !

Lehet, hogy másokkal szemben azt teszel amit akarsz, és úgy beszélsz ahogy akarsz, DE VELEM SZEMBEN NEM !

NÁLUNK BÁNYÁSZOKNÁL, A BETYÁRBECSÜLET LÉTKÉRDÉS !

A léted ettõl függ !

kutyalaci 12132 2010. november 6. 19:31  
Milyen "baráti" társaság az, akik a neten élik a "baráti" életet? Ez nem barárti társaság, mert akik barátok, azok nem egy fórumon tartják egymással a kapcsolatot!
Kaposvári Szabad Motorosok...haha jó vicc nevet adni egy nem létezõ neten szervezõdött társaságnak. Igaza volt, egy elõzõ hozzászólónak: névnapkor egymást nyaljátok, de amúgy senki nem bírja a másikat!

PePe-VFR 12131 2010. november 6. 18:28  
Zizipapának teljesen igaza van!
Sajnos én nem tudtam, rendszeresen részt venni ezeken a parkolásokon, azt hiszem egyszer ugrottam át hozzátok. Köszönet a szíves fogadtatásért ismét!

Ami most nálatok megy, az a motoros társaságok nagy részénél, fõleg akik az internetet, fórumot is használnak, jelen volt és lesz. De meg lehet oldani! Higgyétek el úgy sokkal könnyebb, ha leültök egy bambi mellé és élõben elbeszélgettek errõl a dologról. Írásban nagyon nehéz tiszta vizet önteni a pohárba, könnyen félre is érhetõ pár dolog. Klikkesedés egy motoros csapatban mindig is voltak és mindig is lesznek, nincs is ezzel semmi baj, addig amíg ez a csapat kárára nem megy!
Szerintem ha szem elõtt tartjátok, hogy mi köt össze benneteket, a motorok, a motoros túrázás akkor nagy baj nem lehet! Persze ehhez - szerintem - le kell ülni és meg kell beszélni a dolgokat!! Persze ha meg akarjátok oldani és nem akarjátok veszni hagyni az egészet.

zizipapa 12130 2010. november 6. 17:57  
ne cívodjatok!oruljetek,hogy van egy baráti társaságotok,toreláljátok a hibákat és élvezzétek a társas motorozást.intrigálni konnyu,-de osszetartani a bandát nemtudja akárki.-bocs,hogy beleszoltam.Zizipapa

hlaci 12129 2010. november 6. 17:28   Válasz erre: 12128
Tiszteletem minden motorosnak és nem motorosnak!
Ma egy nagyon jót gurultunk, szikrázó napsütés,kemencében sült langalló, tea és a legfontosabb,egy jó társaság.
Üdv: Laci

körvics 12128 2010. november 6. 16:57  
de hülyén rakta fel a szövegemet!hát ez van...

körvics 12127 2010. november 6. 16:56  
Kedves Moccos Lányok-Fiúk!
Pár szóban leírom itt a fórumon,hogy én mit tapasztaltam ez alatt a rövid idõ alatt a "Kaposvári szabad motorosok"

társaságával kapcsolatban.Ez csak az én meglátásom,tehát senkinek nem akarom bemagyarázni,hogy ez a való

tény!Remélem értitek.Anno tavaly,mikor fel vettem a kapcsolatot Vanekkel,akkor a Manóval vártak engem a Domus

parkolóban,én motororral mentem,õk autóban ücsörögtek:)Meg is lepõdtem:)Valami baráti bulira mentek,mondták,hogy

szívesen látnak engem is ott.Akkor kihagytam,mivel én motorozni szeretek,nem enni és inni.Nekem az jött le errõl a két emberkérõl,hogy jó haverok,barátok.Az idén aztán el mentem a parkolóba.Ott az elsõ motoros,akivel találkoztam Cs.Tomi volt.Utána a többi parkoláson megismertem több motorost is.Nagyon sok emberke szimpatikus,és kedvelem õket.Van pár motoros,kivel el tudnák képzelni baráti kapcsolatot is,mert nagyon szimpatikus a stílusa számomra.Olyan emberrel talán nem is találkoztam a parkolások során,aki kifejezetten ellenszenves lett volna nekem.A többszöri parkolások során aztán azt vettem észre,hogy az egész parkolós társaság több kisebb baráti-haveri körbõl áll össze. Tulajdonképpen ezzel ki is rekedtem,és csak kívüllálóként parkolgattam.Tisztában vagyok azzal,hogy sok éve fennálló baráti társaságba újonnan nagyon nehéz bekerülni,ezért nem is erõltettem senkinél sem.Így csak olyan "sallang" motorosként jártam ki parkolgatni,mert jól esett.Ha jött valaki beszélgetni,akkor beszélgettem,ha nem,akkor el voltam,nézegettem a motorokat,de mindig jól éreztem

magam.Egy idõ után viszont feltûnt nekem,hogy a Vanek és a Manó egymás ellenében próbálkozik beszélni,fórumozni és

cselekedni.Az,hogy valaki "alfahím" akar lenni egy társaságban,szinte természetes a férfiak között.Engem különösebben

nem érdekel és nem zavar.De teljesen meglepõdtem,mert én azt gondoltam róluk,hogy nagyon jó haverok,és nem ezt a fajta

viselkedést vártam tõlük.Persze,az is lehet,hogy én ezt rosszul láttam.De,mondom,ez csak az én meglátásom és

véleményem.Az utóbbi idõkben aztán egyre jobban ment a fórumon a csihipuhi,ezért nem érdekel már a fórum.Az meg,amit a

Bányai buliból csináltatok,számomra nevetséges és felesleges basztatása egymásnak.Persze mivel nem voltam ott,ezért

reális véleményt nem mondhatok róla.Lehet,hogy probléma volt a szervezéssel,lehet,hogy sok lében kevés hús és bab

volt,de azt ott a helyszínen lehetett volna rendezni.Én nem adok igazat egyik félnek sem,mert nem tudom a valóságot,de ha

valaki úgy gondolta,hogy a Manó lenyúlta a pénz egy részét,az miért nem mondta ott a Manónak.A másik része a dolognak

pedig az,hogy azért csak a Manó szervezte és rendezte,ezért én még azt sem tartanám elitélendõnek,ha valamennyi pénz

maradt volna a zsebében.Remélem túl tudtok lépni ezen az ezer forintos problémán.Ha valaki a Manót vádolja,legközelebb

ne száljon be Manó bulijába és kész.Aki meg Manónak ad igazat,az menjen a további bulikba is.Most jön a tél,még lesz

idõtök egymást csesztetni,utána ha szerencsénk lesz,akkor jön a tavasz és a jó idõ,akkor aztán lehet kellemeseket

motorozni!

manóbácsi 12126 2010. november 6. 15:11  
Tomikám!
Csak frissítés képen!
manóbácsi (pü) #11434 2010-09-26 10:57:30 x X
Sziasztok!
A 2010 október 2. túra útvonala!/jó motorozható idõ esetén/
Találkozás 8órakor Bárdudvarnok Bányán! /alkotóház/
Reggeli /Sült szalonna ecetes lila hagyma,kenyér,ásványvíz
Talán citromos tea/
Indulás 10 órakor! Bõszénfa/SEFAG szilárd úton/
Szigvár
Kõvágószõlõs
Kõvágótöttös
Bakonya
Hetvehely
Abaliget
Pécs TV torony
Hátsó úton Lámpásvölgy
Árpád tetõ
Sásd
Dombóvár
Kvár
Bánya
Érkezés az alkotóházba KB 16 óra!
Evés ivás duma
Kaja! Babgulyás,kenyér,sör,üdítõ
Beszélgetés korlátlan ideig.
ROSSZ IDÕ ESETÉN:
Találkozás 10 órakor
Reggeli
Közös fõzés dumálás!
Csak ennyit akartam mondani!!

cstomi 12125 2010. november 6. 14:37   Válasz erre: 12123
Szép napot!

Lehet, hogy nem kellene szaporítani a szót a témáról, de szükségesnek érzem, hogy kicsit körbejárjam "a kályhát" én is.

Nem emlékszem, hogy ez kiírt túra lett volna, vagy bármiféle kötelezõ program, kötelezõ útvonallal. Valóban Manó volt az ötletgazda, mint egy baráti társaság egy tagja, aki feldobja, hogy kapjunk be pár sört a sarki presszóban, ettõl még nem lesz senki "csapat fõnök", akinek az "utasításait" kellene követni.
Ez a társaság nem lépte túl egy átlagos baráti kör szintjét, itt a közös programok többnyire spontán szervezõdnek "vezér nélkül", lehet, hogy ettõl szereti mindenki, persze az is lehet hogy ez nem elég a tartós mûködéshez. De ez egy másik téma.

Szóval nem nyirbált meg senki útvonalat, pláne azét nem aki nem is tart a csapattal.

A beadott pénzt senki nem sokallta, sõt annak érdekében /ha bevásárlásnál kevésnek bizonyult volna/ mindenki szívesen adott volna még hozzá, hogy jól sikerüljön a bulink. Tényleg senki nem állította, hogy nem lett felhasználva az összes pénz, de a hatékonyságról már lehet vitázni, hisz pont ez miatt megy a téma. Ha már bulit csinálunk magunknak az legyen minden résztvevõ számára kellemes élmény.

Ha valakinek nem jutott /nem hogy kevés, hanem/ semmi kaja, hogy lehet, hogy ott lett hagyva "a maradék" ami elvileg nem is létezett ugye. Aztán meg úgy volt tálalva, hogy a helyért nem tartozunk senkinek, persze teljesen helyénvaló, hogy a szívességet illik megköszönni, meghálálni valamilyen módon, de úgy hogy egyikünk kárára történjen mindez, nem szerencsés. Azzal sincs semmi gond, hogy pár adagot félre tesz valaki a késõknek, de ha már valaki gondoskodik a késõn jövõkrõl, akkor az gondoskodjon az összesrõl.
Egyébként ez ott a bulin is jelezve volt, és nem csak most jött elõ, a fórumon is még aznap este megjelent már.

Nem hinném, hogy egy buliról, ami reggel 10tõl már indult, a 17 órai távozás pánikszerû lenne, szerintem ami arra a napra ráfért, azt kibeszéltük ennyi idõ alatt.

Egyébként, ha már így sikerült a dolog, csak egy "húú, vazze, ezt elszúrtam, bocsi" mondattal le lehetett volna zárni a témát még az elején.

Nem kívánom a témát átvinni egy másik fórumra, ez ide tartozik, ne rengessen meg több alapot. Bár ahogy beleolvastam, ott is sikerült majdnem elriasztani többeket.
Ha még olvassa valaki ezt a fórumot, amit párszor majdnem sikerült szétzúzni azzal, hogy csúnya trágár szavakkal illettünk másokat, remélem, hogy mindenki kiértékeli magában történteket, nyilván más-más szemszögbõl és nem azt a megoldást válassza, hogy durcásan elvonul.
Én az elmúlt idõszakban jól éreztem magam a társaságban és bízom benne, hogy továbbra is tudunk együtt eltölteni sok idõt. Nem megoldhatatlan problémák ezek, sajnálnám, ha nem jutnánk túl rajta.

Üdv, széles utat!

-Geri82- 12124 2010. november 6. 13:18  
Sziasztok :)

Remélem ebben a szép idõben mindenki kint van az utakon. Sajnos én nem tudtam tegnap ott lenni a parkolóban, mert Fehérvárra kellett utaznom, de azért motorral tettem meg az utat. Mindenkinek kellemes hétvégét és széles utat.

Geri

manóbácsi 12123 2010. november 6. 08:09  
Szép jó reggelt mindenkinek!
Akkor mint az ügyben leginkább érintett ELMONDOM mi történt!
Szóval!
A cserépkályha effektus mert csak így egész a kép!
A bányai buli a kiindulási pont!
Meghírdettem azt a motoros 7 végét kajával üdítõvel és
mivel kell!
1.A túra útvonalát a csapat tagjai jogosan vagy jogtalanul
MEGNYIRBÁLTÁK! Szerintem a társaság a rossz idõre való
hivatkozással tette ezt!
2.A fejenként beadott 1000 Ft a produkált "híg"leveshez
és az ott rendelkezésre álló ételhez italhoz
TÚL SOK VOLT!!Véleményem szerint vannak kik azt
hiszik,hogy ebbõl a 13000+2000 Ft-ból tartottam el a
családomat/bár ezt senki ki nem mondta/
3.Motoros társunk BECK CSABA a bulitól számítva igen
hosszú idõ után kifogásolta a /idézem/
Manó !

Ha a halászlében is annyi sûrûje lesz, mint a babgulyásban volt, jobb ha meg sem szervezed ezt a bulit.

Bár ki tudja! ---- lehet, van aki a halászlé levét is krumplispogácsával szereti. És ráadásul, nem zavarja a félretett adagok látványa.
Állítólag nem jutott részükre a"HÍG "levesbõl
4.Aztán még a hátam mögött köpködnek + a csapat többi
tagjai is! Ha nem jön elõ ez a halászlé dolog akkor nem
derül fény semmire!
Nem vagyok haragtartó DE szerintem ott és akkor oda
kellett volna jönniük hozzám az ELÉGEDETLENEKNEK
és szólni kellett volna a sérelmeikrõl!
Biztosan találtam volna rá módot,hogy ne érezzék magukat
BECSAPVA! Az ott maradt üdítõt,sört és maradék kaját
ott hagytam a VENDÉGLÁTÓNKNAK .Legalább ennyit
fizettünk az ottlétünkért! Igaz Istenemért nem a
családom lakott jól az ott maradt kajából!!!!!!
Mert maradt a Tibié és azon felül még vagy 2 adag!
Én azzal a szándékkal hoztam össze ezt a kis "bulit"
Hogy az evés után beülünk a melegre és dumálunk 1
jót! E helyett a csapat igen nagy része pánik szerûen
elhagyta a helyszínt!
MOST MIT ÍROK MINDENKI JÓL ÉRTSE!!!
KINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA !
Ez volt az utolsó,hogy ezért a "csapatért" bármit is
TETTEM!!!! Soha többet nem szervezek semmit!
ÉS KINEK NEM TETSZIK A JELENLÉTEM ANNAK NEM KELL VELEM 1
LEVEGÕT SZÍVNI! Ettõl kezdve + köszönöm minden
motorosnak,hogy eddig elmondhattam,hogy összehoztunk
1 szabad elkötelezettség nélküli motoros társaságot
és péntekenként tudtuk beszélgetni!
Ettõl kezdve én ezt KIHAGYOM!!!!!!!!!!!!!
Nem kívánok olyan emberek között lenni kik a hátam mögött
elmondanak ki tudja,hogy minek nem.
Ki úgy gondolja,hogy szeretne velem bármi infót + osztani
az írjon a TEREPMOTOROSOK BESZÉLGETNEK oldalra.
Balesetmentes motorozást sok sikert mindenkinek!!!!
Manó

hlaci 12122 2010. november 6. 07:55   Válasz erre: 12121
Vanek hol vagy?

emre 12121 2010. november 6. 07:28   Válasz erre: 12080
Elképzelhetõ hogy Dombóváron ott leszek a csatlakozásnál.

cstomi 12117 2010. november 5. 23:53  
A viták elõbbre,magasabb emeletre viszik a kapcsolatot egy szinttel, remélem ez most is így történt, vagy történik.
Addig is lazuljon mindenki:

http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/motoros_talalkozo/cstomi-motoros-dala-74052

:)

jozsó 12116 2010. november 5. 23:47   Válasz erre: 12115
Egy-s más?
Ez nem sok.
Bõvebben??

cstomi 12115 2010. november 5. 23:38   Válasz erre: 12114
A parkolóban történt ma egy-s-más. De a családi béke töretlen maradt!!

jozsó 12114 2010. november 5. 23:01   Válasz erre: 12113
Mi történt a parkolóban??
17-kor nem volt sötét?

Tybuka 12113 2010. november 5. 21:04  
Üdv mindenkinek!
Sikerült ma kiérnem 17.00-re a parkingba!
De addigra sokan elindultatok már haza, így páran maradtunk még kicsit beszélgetni....

Melcsi! Az robogóakksit tegyétek fel töltõre, mert végülis úgy tûnt, csak az lehetett a baj!

Burky! Sajnos most nem tudok Veled/veletek tartani a holnapi túrán, most a pici fiam szülinapját ünnepeljük. Azért Neked száraz utat kívánok holnapra! (és mindenki másnak, aki holnap is tud gurulni!)

f66 12112 2010. november 5. 19:53  
KÖRVICS!NE SZOMORKODJ LESZ MAJD JOBB IS,ILL PROBLÉMA MENTES A TÁRSASÁG!

f66 12111 2010. november 5. 19:51  
MELCSI!EZ CSAK TERMÉSZETES,NEM HAGYUNK EL SENKIT!

burky 12110 2010. november 5. 18:53  
Sziasztok!

Akit esetleg érdekel a 12080-as postomban felvetett gurulás: találkozás: 9:15 Kaposvár OMV (Karg mellett), köv.talipont: 10h Dombórvár Shell kút.

Üdv, Gábor

Melcsi0918 12109 2010. november 5. 18:18  
Nagyon szépen köszönöm a HÕS férfiaknak
(Tybuka, Manó, Vanek, Gábor és Lajos) hogy nem hagytatok ott a parkolóban és segítettetek. Ez nagyon jól esett. És külön köszönet Vaneknak hogy hazakísért.
Puszi Melcsi

körvics 12108 2010. november 5. 15:06  
Nem semmi csákók vagytok:)Állandóan köszöntgetitek 1mást névnapon meg szülinapon,meg szép napokat kívántok,meg kellemes gurulást,DE közben állandóan vitatkoztok és basztatjátok 1mást...Nekem legalább is eddig ez jött le mostanában errõl a fórumról:(
Amint látjátok,már nem dumálok itt a fórumon,de szerintem nem is hiányzik senkinek sem:)
Én olyan FALS-nak látom 1 részét,ezért aztán inkább kimaradok.

manóbácsi 12107 2010. november 5. 14:47  
Én is ott leszek!
Egyébként sincs mit csinálnom!

jozsó 12106 2010. november 5. 13:15  
Fiuk, köszönjük a látogatást!!

RokkerZsolti 12105 2010. november 5. 12:52  
Sziasztok!

Részemrõl ma is du. 4 óra a parkoló,akinek van kedve és ideje,jöjjön!

manóbácsi 12104 2010. november 5. 11:45  
Kérek mindenkit,hogy ha tud jöjjön ki a parkolóba!!!!
Van 1-2 dolog mit RENDBE KELL TENNI!
Ehhez viszont szükség van mindenkire!
Remélem az ÕSZINTESÉG jegyében tudunk beszélni!

manóbácsi 12103 2010. november 5. 08:02  
Jó reggel mindenkinek!
Csabi:
Mi ez a lista?
A bányai nap résztvevõinek listája?
Vagy a számonkérés a befizetett részvételi díjjakról?
Ha az utóbbi akkor elfelejtetted odaírni az összeget!
Tehát 13 fõ akkor az 13000 Ft.
Ha nem erre gondoltál akkor nem értem a "tréfát"!!!!!
De ma erre véglegesen pontot teszünk!!!!
17 kor

bandit59 12102 2010. november 4. 22:20  
manóbácsi (pü) #11381 2010-09-24 18:52:17 X
Sziasztok!
Bányai buli résztvevõi!
Manó
Vanek
Burky
ZSiráf 2
Gabi
Rokker 2
Csabai 2
Csabi 2
Tibibá
Melcsike ? 2
Összesen 14 + 2 tartalék!!
Jó éjszakát!

hlaci 12101 2010. november 4. 19:09   Válasz erre: 12100
Burky!
Benne vagyok(unk)!
Mint látszik rajtam nem vetem meg az asztali örömöket.
A finom étel,a jó bor és a baráti társaság ... sajnos ehez a hármashoz nagyon sokat kell tenni, bár lehet hogy nem is olyan sokat ?? önzetlenség és tisztelet a két varázsszó??
Próbáljuk már meg!
Üdv: Laci

hlaci 12100 2010. november 4. 18:44   Válasz erre: 12099
Boldog névnapot Károlyok!
Rita & Laci

nemtom 12099 2010. november 4. 18:19  
A Károlyok köszönik szépen a jókívánságokat! Nektek is minden jót!!!

burky 12098 2010. november 4. 17:13  
Ezek közül Kósa Lajos motorozik is. Tybuval és Vanekkal láttuk is tavasszal a kiállításon. Egy fullos BMW túragéppel volt, ha jól emlékszem.

Persze nem a lehúzás a cél...ja, persze :)

Tybuka 12097 2010. november 4. 15:44   Válasz erre: 12095
Manó!
...vagy nem annyi a jövedelmük, mint nekünk...
vagy kevesebb gázt húzunk ezután, vagy esetleg majd leüljük...:-((((

Tybuka 12096 2010. november 4. 15:42  
Kedves Karcsik, Kareszok, Karik, Károlyok!
A motorosok Nagyistene éltessen igen nagyon sokáig Benneteket!
Boldog Névnapot kívánok nektek!

Üdv: Tibi

manóbácsi 12095 2010. november 4. 15:41  

Olvastátok?

Címkék:Kósa Lajos, Tarlós István, törvényalkotás, helyszíni bírság, Fidesz
eszközök:

Az eddigi összeg ötszörösére növelné a helyszíni bírság kiszabható összegét három fideszes képviselõ, akik pénteken nyújtottak be törvényjavaslatot a változtatásról. A javaslat szerint jövõ januártól a rendõr már 100 ezer forintra is bírságolhat, és a büntetésre részletfizetést sem lehet majd kérni.
Szerintetek az elõterjesztõk vezetnek jármûvet? Vagy csak a sofõrjeik?

manóbácsi 12093 2010. november 4. 09:49  

ok rendben

bandit59 12092 2010. november 4. 09:36   Válasz erre: 12086
Megválaszolok én majd Neked !

De ne most, és itt ! /ez csak 120-ad rendû/

Ettõl sokkal fontosabb dolgok vannak napirenden !

burky 12091 2010. november 4. 09:30  
Isten éltesse az ünnepelteket!

manóbácsi 12090 2010. november 4. 08:23  

UTÁNA NÉZTEM!
A mindenható éltesse az összes KÁROLYT !

Kenyerlajos 12089 2010. november 4. 07:50  
Helló!

Minden ünnepeltnek Boldog Névnapot!

Lajos, Klári

manóbácsi 12087 2010. november 4. 06:21  

Én is KÍVÁNOK SOK NÉVNAPOT A NAGYBETÛS BOLDOGSÁGGAL.

manóbácsi 12086 2010. november 4. 06:20  
Szép napot mindenkinek!
Csabi:
Nem értem a vakert!!
Szar volt a babgulyás?és kevés a bab + a hús?
Vagy jó volt és sok a belevaló?
A félretett pedig a KÉSÕNJÖVÕK kajája volt mint TE is.
1-ébként nem én fõzöm a levet! De az szinte 100%,hogy balatoni lesz! Angolna,keszeg,ponty, + minden más halott halak!
Gábor:
Akkor jössz mikor odaérsz! Én 18 óráig ott leszek.

bandit59 12085 2010. november 4. 05:56  
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

burky 12084 2010. november 3. 21:43  
Hát a szegedi az biztos, hogy etalon! Azért Dunakömlõdön, Mohácson és Baján is ettem már finomat az utóbbi idõben. Apám fõztjérõl nem is beszélve :) Faternál pl. alap, hogy angolna is kerüljön bele és természetesen a halakat mi magunk fogjuk ki. Szóval mindegyiknek van valami speckója...

Akkor jövõre összehozhatnánk néhány gasztro-motoros-bor túrát!

hlaci 12083 2010. november 3. 21:26   Válasz erre: 12081
Ha halászlé akkor nekem is Szeged !
Mikor jöttünk Erdélybõl ott vacsoráztunk, életem legnagyobb halászlé élménye vot. De gyõzzön meg v.ki hogy van jobb....

bandit59 12081 2010. november 3. 20:23   Válasz erre: 12073
Manó !

Ha a halászlében is annyi sûrûje lesz, mint a babgulyásban volt, jobb ha meg sem szervezed ezt a bulit.

Bár ki tudja! ---- lehet, van aki a halászlé levét is krumplispogácsával szereti. És ráadásul, nem zavarja a félretett adagok látványa.

burky 12080 2010. november 3. 19:25  
Sziasztok!

Ha 17h a parkolás, akkor nekem is sanszos, hogy odaérek némi késéssel, ahogy szoktam :)

Apropó gurulás: szombatra a banditos társaság egy részével szervezõdik egy lightos tekergés a Mecsekben egy kis házi lepényevéssel egybekötve Egyházaskozáron. A fix találkozási pontok: 9h Siófok Meki, 10h Dombóvár Shell kút. A kajához kb. 1.000 Ft hozzájárulás szükséges. A tempó tényleg lightos lesz, mert többen nagyrobesszal jönnek. Akit érdekel, szívesen látjuk, viszont a kaja miatt mielõbb tudni kéne a létszámot.

Szotyi: szerintem Neked ismerõs a hely :) Remélem jössz is!

Üdv, Burky

RokkerZsolti 12079 2010. november 3. 19:05   Válasz erre: 12073
Az biztos isteni lesz!

bandit59 12078 2010. november 3. 18:56  
Majd jelentkezem !

manóbácsi 12077 2010. november 3. 18:01  
KISPAPA!
a 12070-nen + találod!

zsiraf8001 12076 2010. november 3. 17:44   Válasz erre: 12075
Sziasztok!Manócska,nem szabad olyat mondani hogy cigány!ennek a megfelelõje ETNIKAI SZELET!:)De egyébként énis nagyon szeretem.Pénteken megyek parkolni,de hányra is kell menni?

manóbácsi 12075 2010. november 3. 17:34  

NEM IS!!!!!!!!!!!!!!
De a cigány pecsenyét azt imádom!

bandit59 12074 2010. november 3. 14:09   Válasz erre: 11983
Manó !

Azt hittem, te nem szereted a halászlét !

manóbácsi 12073 2010. november 3. 13:03  
Szia Tamás!
Ok rendben van!!
De akkor hol foglal helyet a balatoni halászlé?
Ha szeretnéd + tudni jövõre lehetõség nyílik rá!
Szedd össze a motorosokat magad köré és gyertek el
tavasszal a SZEZON nyitó BÁNYAI ZSELICI motoros túrára!
Hol természetes BALATONI HALÁSZLÉ fõ majd 1 igen nagy
üstben!
Részletek majd a KAPOSVÁRI oldalon lesznek!
De még az is lehet,hogy kiírom a TÚRÁK közé!
A KAPOSVÁRI SZABAD MOTOROSOK nevében is köszönöm a
hozzászólásodat!
Manó

htmajor 12072 2010. november 3. 09:27   Válasz erre: 12060
Szia Mano!

Szegedi halaszleben Szegededikent erintve csak annyit, hogy a Szegedi halaszle olyan mint a tobbi, csak sokkal finomabb!

Kerhetnelek, hogy a kovetkezo evre altalad szervezett RENDOROK MOTORON nevu Erdelyi turarrol priviben, vagy itt, vagy barhogy valami reszletet, vagy elerhetoseet tudnal adni?
Szegrol-vegrol kapcsologom a zsaru kategoriahoz, es Szegeden ismerek jopar motoros-rendort, es rendort aki motoros... :)
Biztosan lenne nehany erdeklodo!
Persze csak ha nem gond!
Koszonet es Hala!
Udv!

emre 12071 2010. november 3. 09:22   Válasz erre: 12068
Ha van kamera is, vagy bármi ami lejátssza valószínûleg meg lehet oldani.
Ha nem sürgõs akkor amíg jó idõ van mással foglalkoznék.
Hamarosan úgy is bebasz a tél, és valamelyik hétvégén megnézem mit tehetek az ügy érdekében.
Ha mégis sürgõs lenne akkor a telefon az adataimnál, aztán majd megbeszéljük.

manóbácsi 12070 2010. november 3. 08:33  
Jó reggel MOTOROSOK !
Csabikám a jövõ évi halevõ gurulásra már fel is írhatsz!!!
De én a PRÍMÁSNAK a combjából eszem 1 nagy szeletek
tripla fokhagymával!Azaz cigány pecsenyét!!!!!!
Péntekre 20C is lehet.Szerintem mehetünk simán a parkolóba
és 10-ztába is teszünk 1-2 dolgot! A jövõ évi fennállásunk
illetve közösségünk eddigi "munkáját" értékelve el kell
dönteni ki kivel van! Motorozunk vagy motorozunk:
Akkor péntek 17 óra ELKERÜLÕ PARKOLÓ
Manó

bandit59 12069 2010. november 3. 08:03  
Jó reggelt KAPOSVÁR !

jozsó 12068 2010. november 2. 23:08   Válasz erre: 12056
Szia Emre.
Van nekünk egy "szuper 8-as felvételünk még 1981 végérõl.
Az esküvõnk van lefilmezve.
Azt szeretném megmenteni, digitalizálni.Ha tudsz segíteni, akkor jelezd ,légyszives.
Köszi!

jozsó 12067 2010. november 2. 23:05  
Kemény vagy Csabi!
Egy bányász nem tud sokáig tétlenkedni.
Lehet ott kapni babgulyást is, ahol halászléztetek?
Mert mennék én is.

bandit59 12066 2010. november 2. 22:14   Válasz erre: 12061
Köszönöm a jó szót Zsiraf !

A halászlé-túrát majd tavasszal.

Bár a hétvégére jó idõt mondanak, da erre rá kell készülni.

bandit59 12065 2010. november 2. 22:10  
Ok. Burky !

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22099
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők