3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
KAPOSVÁR
Következő oldal

cstomi 4171 2009. december 30. 19:33  
Komoly munka lesz. Megmutatod majd, ugye?

cstomi 4170 2009. december 30. 19:31   Válasz erre: 4168
Ha ennyire belemerültél, írhatnál az észlelt javítani valókról és a nehézségekrõl. Hány km van a gépben?

körvics 4169 2009. december 30. 19:28  
még az elsõ teleszkópok egyben vannak, és a hengerfejbõl holnap piszkálom ki a szelepeket:) végülis minden porcikáját átnézem a gépnek, amit javítani kell, javítom és úgy rakom össze. a vázat átfényezem, a tankot, fejidomot is. a színe marad ami volt, annyi különbséggel, hogy a fékmunkahengerek talán pirosak lesznek, meg krómozott leömlõket szeretnék rakni a gépre ha tudok szerezni.

körvics 4168 2009. december 30. 19:23   Válasz erre: 4167
még nincs teljesen szétszedve:) természetesen ha összeraktam, arról is teszek fel képet.

cstomi 4167 2009. december 30. 19:14   Válasz erre: 4159
Szépen szétkaptad a masinát, kíváncsi vagyok a végeredményre.

cstomi 4166 2009. december 30. 19:06  

Szép estét mindenkinek!
Clau, köszi a jókívánságot!

körvics 4165 2009. december 30. 19:03   Válasz erre: 4163
nos, itt az úriember elérhetõsége:
Gelencsér László
Kaposvár Maros utca 21.
tel:82-422971 mobil:30-9573446
autó-motor és bútorkárpitozás

körvics 4164 2009. december 30. 18:57   Válasz erre: 4163
nem-nem. nem tudom mi ez a "budavári mûvek". kicsit vársz, elõkeresem a címét és telefonszámát. ja, és a nevét is:))

emre 4163 2009. december 30. 18:53   Válasz erre: 4162
Köszi!
Természetesen érdekel az elérhetõsége, de erõsen remélem, hogy nem a Budavári mûvekrõl van szó.
Egyszer már hívtam õket ez ügyben, de annyira ellenszenves volt a hozzáállása hogy annyiban hagytam a dolgot.

körvics 4162 2009. december 30. 18:51   Válasz erre: 4161
nem én kárpitoztam, hanem egy kaposvári kárpitos srác. ha érdekel, meg tudom adni az elérhetõségét, elõbányászom valahonnét:)

emre 4161 2009. december 30. 18:45   Válasz erre: 4160
A Kawa ülését te kárpitoztad át? Mert ez szerintem nem egészen a gyári állapot. Viszont qrva jól néz ki.
Azért érdeklõdök, mert az Fz-men én is hasonlóan szeretném megcsinálni az ülést. Az eredeti 100Km felett iszonyat tud lenni.

körvics 4160 2009. december 30. 17:17  
amúgy ez a szétszórt alkatrészhalmaz a kawám, csak jelenleg a garázsban, a kismûhelyben és a kamrában dekkol. rendesen szétkaptam, és még mindig bontom:) azért molekuláris szintre nem bontom szét:)) minden rejtett hibát szeretnék kijavítani rajta, szánkózás és síelés helyett ez a téli programom:)

körvics 4159 2009. december 30. 17:11  
téli karbanatartás...:)

Claudia 4158 2009. december 30. 10:15  
Jaj tegnap nem írtam! Boldog Névnapot Tomik! cstomi!!! :)

manóbácsi 4156 2009. december 30. 04:59  
Jó reggelt MOTOROSOK!
Minden motorosnak ki itt a fórumon és azon kívül is él és létezik eredményekben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN
a KAPOSVÁRI motorosok öregje MANÓ és családja!

RodnanR1 4155 2009. december 29. 22:45   Válasz erre: 4124
Hello Sierraone!

Hiszed vagy sem kb. egy hete írtam egy másik fórumon a Manóbácsinak, hogy v.mikor még 2007 környékén te hoztad létre ezt a fórumot... Nosztalgia. Kezdek öregedni... Aztán lassan mind "kikoptunk" , még azaz elvetemült petur is :-)
Többieknek csak annyit fûzök hozzá, hogy bõ 20.000 km-t motoroztam az elmúlt szezonban és bizony egyszer sem sikerült szervezetten csatlakoznom egy társasághoz.
Elõfordult, hogy éjjeli egykor hívtak telefonon és én indultam, mert olyanom volt és volt, hogy senkinek sem szóltam és végül hatan jöttünk hazafelé Sárvárról.
Nem kell közösséget alkotni, elég ismerni a többi motorost és örülni, ha útjaink keresztezik egymást!
Baráti üdvözlettel: Rodnan

U.i.: Ma is mentem :-)

RRZOZY 4154 2009. december 29. 22:01  
Sziasztok!

Én is beleszólnék. Magam részérõl azt látom hogy egyáltalán nem bántásnak írta Manóbá amit írt, bár elsõ olvasásra nyersnek tûnhet.
A motorozás semilyen kényszerrõl, "nyalásról" nem szólhat mert a lényeg vész oda. Mint minden társaságban, itt is van kemény mag, és vannak feltûnõ/eltûnõ emberek. Mi motorozunk a Simsonosokkal és az MZ-sekkel is, ott sincs ez másként.
Azért úgy gondolom hogy a parkolóban néha egész szép létszám jött össze, bár én csak kétszer voltam, majd még megyek ha tudok. Szóval az én meglátásom hogy panaszra egyáltalán nincs ok.

B.Ú.É.K Nektek!

Üdv:
Zozy

DonToni 4152 2009. december 29. 21:09  
Kedves Jozsó!
Nem TITEKET blamáltalak,hanem 1 valaki viselkedésével volt problémám,ha magadra vetted TE is ,akkor mégiscsak közel vagy ahhoz a bizonyos nyaláshoz!Ennyi!Én ezennel lezártam!
B.U.É.K

Ja,és engedd meg hogy én döntsem el hogy ,hogyan töltöm ki a profilom!Köszi!

emre 4151 2009. december 29. 20:42  
"http://89.42.110.13/?q=node/338"

A SHOX újévi akciója miatt erõsen gondolkodok egy pesti úton.
Valakinek még lenne kedve jönni?
Talán még az idén...

jozsó 4150 2009. december 29. 20:31  
Hol vannak a kaposváriak?

jozsó 4149 2009. december 29. 19:35  
A dátum az mai, csak a gép téved!!!!!!!!!

jozsó 4148 2009. december 29. 19:32  
Hááát mi"Kaposvár mellékiek" megtartottuk a2009-es évadzárót.
Vajon mire gondol????
Õ még bírja amikor mi már kidöglöttünk.
Csodás csapat!

nemtom 4147 2009. december 29. 19:01  
Szerintem itt is lábbal akar sebességet váltani...

husos 4146 2009. december 29. 18:59  
Jééé Most látom a jozsó alszik a traktoron...

nemtom 4145 2009. december 29. 18:11  
Utolsó...

nemtom 4144 2009. december 29. 18:09  
Elküldtem a Vaneknek,de a citromailomban nem bízok...

nemtom 4143 2009. december 29. 18:06  
Íme!

Melcsi0918 4142 2009. december 29. 17:37  

"Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony,
a motoros csizmádat hagyd békén barátom.
Míg újévi malaccal tömöd meg a hasad,
a meleg garázsban erõt gyûjt a vasad.
Várd ki a jó idõt, én csak azt ajánlom,
motorozhatsz nyáron végig az országon.
Tavasszal felkötjük a motoros kendõt,
így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT!!!"
Melcsi és Olivér

Melcsi0918 4141 2009. december 29. 17:27  
Sziasztok!
Ne veszekedjetek, inkább nézzétek a képeket.

körvics 4140 2009. december 29. 13:26  
nem tudom mibõl alakult ki ez a Manó féle vita itt, de szerintem tök felesleges egymást "dicsérni". én nemrég reggeltem erre az oldalra, így elég keveset tudok errõl a fórumról. nekem az jött le az egészbõl, hogy Manónak és Vaneknak van egy szûkebb motoros baráti köre. Manó akar lenni az alfahím. Manó bõvíteni akarja a motoros csapatot, kaposvárt el akarja vinni erdélybe kétkeréken. én elõször azt hittem, hogy ez egy motoros csapat, de kiderült, hogy nemcsak motoros, hanem bulizós, evõs-ivós csapat. egy ilyen társaságba új embernek már nehéz beépülni szerintem. meg én nem lógok állandóan itt a fórumon. tavasztól õszig lehet, hogy majd gurulok velük, mikor lesz rá érkezésem, de szerintem ennyi. ha valamit rosszul látok errõl a csapatról, nyugodtan felvilágosíthattok. minden motoros társamnak könnyebb, jobban élhetõ új évet kívánok, és sok kellemes gurulást.

vanek 4139 2009. december 29. 13:07   Válasz erre: 4137
Szia Laci!
Hatalmasat alkottál!
Köszönöm, Örök emlék marad!
Neked és Családodnak Boldog Új Évet kivánok!
Vanek

RokkerZsolti 4138 2009. december 29. 12:38  
Gratulálok!
Szerintem elég kevesen fognak csatlakozni,ha elõre le vannak faszkalapozva.Egyébként egyik barátomat hívtam már közétek,valószínûleg csapódik jövõre.Még jó,hogy nem olvassa a fórumot!

hlaci 4137 2009. december 29. 12:20   Válasz erre: 4136
Tiszteletem Uraim!
Nagyon régóta motorozom, sokféle társasággal motoroztam már és remélem hogy fogok is. Megtartom magamnak azt a jogot hogy eldöntsem kivel mikor és hova akarok gurulni!
Igérem 2010-ben is tartom magam eme rossz szokásomhoz.
Minden motorosnak boldog új évet kívánok !
Motoros tisztelettel:Hardi László

jozsó 4136 2009. december 29. 11:05   Válasz erre: 4130
Figyelj te Don --valaki!
Én sem nyalom a Manó seggét,csak néha összejövünk.
Inkább tölts ki a profilod, úgy blamálj minket!!

vanek 4135 2009. december 29. 09:30   Válasz erre: 4134
Szia Klaudia!
Köszönöm a táncot :-)
Neked is Boldog Új Esztendõt kivánok!
Hasonló Jó eredményekkel mint az ideiek!
Vanek

Claudia 4134 2009. december 29. 09:25  
Mivel nem biztos, hogy tudok még írni(nem leszek net közelben, meg hát a pia :D), ezért mindenkinek Nagyon Boldog Újévet kívánok! Remélem nemsokára megint együtt bulizunk! ;) Sziasztok!

manóbácsi 4133 2009. december 29. 04:26  
Jó reggelt ALKALMI HOZZÁSZÓLÓK!
Tévedés ne essék !
Az én seggemet igazán nem kell nyalogatni !! Mint ahogy az elmúlt 39 évben sem kellett!!!! De a véleményemet már HAD MONDJAM EL !!!!!!!!!!!! Még akkor is mikor az nem mindenkinek tetszik. Egyépként én mint már elõbb írtam BOCSÁNATOT IS KÉRTEM!De ha bárki + próbál 1 közösséget összehozni és ilyen vízangokat hall nem tudom Õ mit reagálna.

Derûs napot mindenkinek!

Szotyi 4132 2009. december 28. 23:38   Válasz erre: 4131
Szia Sierra!
Azért gondolom nagyon hiányzik a Vara?
A mi tempónk emlékeim szerint azért nagyjából passzolt......

sierraone 4131 2009. december 28. 23:22  
az tény hogy a motorozás egyfajta szabadságot, kötetlenséget jelent... nehéz ezt egy tömeghez, több ember igényeihez, kötelezõ alkalmazkodáshoz kötni.
Van igazság a hszedben...

Szerintem egyébként az ideális túratársaság MAX 6-8 fõ, de akkor nagyonmax, kb egyforma, azonos teljesítményû motorok, azonos sebességigényû vezetõk.

Nálunk az is sokszor problémát jelentett, hogy volt aki minden túrán étteremben akart kajálni, és ezt nem mindenki tehette meg. Sõt volt aki üzemanyagspórolás miatt nem akart haladni...

Nehéz ügy, de ha összejön...

DonToni 4130 2009. december 28. 23:00  
Helló!
Ritkán kommentálok,ha van miért!
Most van,megint!
Én már nyár elején megmondtam,hogy amit a Manó csinál az vicc!!!
Õ akar motoroscsapatot,mikor szítja a tüzet?
Hogy lehet ilyen közönségesen megnyilvánulni?
40 éve motorozik!
És akkor mi van?
Azért mert nincs minden motoros nyelve az õ seggében,még nem kéne leszólni senkit!
Mindenki úgy motorozik,ahogy kedve tartja! Szerintem!

sierraone 4129 2009. december 28. 21:55  
Talán a 66os vendéglõs képeken láttam az egyik kollégámat, úgyhogy van aki még kitart. Én a cabrio biztonsága felé húzok.

sierraone 4128 2009. december 28. 21:53  
Nem a nagyzolás miatt mondtam, hogy én kezdtem a fórumot, hanem mert így talán érthetõbb, hogy ebben a cipõben jártam már én is. Sõt elárulom nektek, hogy ez a rendõröknek indult elsõ körben, a kollégáimnak és a baráti társaságuknak.
De sajna befulladt..

Olvasgatok itt néha, hogy hogyan alakultok, csak nem nagyon szólok hozzá, nincs már motorom.

Annyit még, hogy aki esetleg nem ismeri olvassátok a www.motorostura.hu -t. Mi mindig onnan csemegéztünk, folyattuk a nyálunkat.

vanek 4127 2009. december 28. 21:40   Válasz erre: 4124
Szia Sierraone!
Köszönjük Neked hogy elindítottad ezt a fórumot!
40 éve motorozom, 15éve netezem de "csak" idén májusban találtam ide. Végül is a parkolóban jó idõ esetén jópáran összejöttünk idén is. Mivel mindenki máskor ér rá, így sajna nem egyszerre! Vannak akiknek "csak" a motorozás számít ilyen vén csatalovakkal nem tudnak dumálni, bulizni, a mi tempónk lassu nekik. De ettõl õk még MOTOROSOK! Annak viszont nagyon örülök hogy a környékrõl tényleg mindig van pár Lelkes Mocis, kivel jót lehet beszélgetni a motorozásról, versenyekrõl, túrákról.
Külön köszönet a lányoknak, Õk teljes "mellbedobással" képviselik a nõi motoros társadalmat.
Manó beirásán Azok lepõdnek + Akik nem ismerik.
Vanek

husos 4126 2009. december 28. 20:03  
Kutyalaci....Ezzel csak eggyet tudok érteni...BUÉK.

kutyalaci 4125 2009. december 28. 19:44  
Manóbácsi!
Nem a mennyiség, hanem a minõség a lényeg! Nem kell azzal foglalkozni, hogy ki mit mond Rátok.
Nem vagyunk egyformák, nem akar mindeki társaságban motorozni. Én pl nem járok gyõri motorosokkal motorozni, hanem elvagyok egyedül. Van olyan közeli jóbarátom, aki MC tag, és a klub több mint 100km-erre van tõle, õ meg ott érzi jól magát.
Az hogy X helyen milyen táraság van, az lehet, hogy csak látszlólag jó! Az a lényeg, hogy a Ti kis csapatotok jól megvan együtt, és ha még 2 év múlva is együtt nyomultok, akkor majd rájöttök, hogy nem kell ahhoz 30 ember, hogy jó legyen a brigád.
Az, hogy az erdélyi túrádra nem mennek a kaposvári motorosok szintén nem azt jelenti, hogy õk bunkók lennének.
Szóval ne mérgelõdj, ne azzal foglalkzz, aki nincs, hanem azokkal akik vannak!

sierraone 4124 2009. december 28. 18:54  
Sziasztok!

Azt hiszem hozzászólok én is, én kezdtem ezt a fórumot de azóta baleseti okokból, megelõzési célból eladtam a motorom, és feltehetõen nem is veszek többet.

Manóbácsi szerintem valóban elszaladt egy kicsit Veled a ló, és a motoros társaság amit te szeretnél soha nem fog megalakulni ez számomra "abban az idõben" nagyon hamar kiderült.
Nézve a buliképeket szerintem nagyon jó úton haladtok, fõleg akkor ha a következõ bulin ugyanez a társaság ismét elmegy, hiszen akkor nem csak mondják,hanem valóban jól érezték magukat. Szerintem is fontosabb ez, hogy egy jó kis közösség legyen mint egy nem jó nagy.

Mikor mi motorozni kezdtünk, 2007-ben azt hiszem, elõször cégen belül szerettük volna össszekovácsolni a motorosokat.Talán az elsõ hozzászólásokban ez látszik is. Soha sem sikerült a gyerkek, család, munkaidõ és egyéb dolgok miatt.
Ezt követõen mikor viszont sikerült egy komolyabb csoporthoz csatlakozni Kaposváron, és elmentünk Zalaegerszegre jó sokan, az a túra meg nekem akkor fos volt, hogy elmondani nem tudom. Nekem egy Honda XL 1000 Varaderom volt, a csapatba pedig keveredett egy pár 4-600ccm chopper. Direkt beálltam a sor végére, hogy nekem kelljen a leggyorsabban mennem a túra során(kb100km/h). A chopper kipufogóhangja hátulról brutálisan idegesítõ volt, nagyon rossz volt látni, hogy egy kifutópálya kellett nekik egy zastava leelõzéséhez, sokszor azt néztem ,hogy a gyerek vissza tud e menni a sávjába, sima menet közben mikor nekik jó volt egy sebesség, én folyamatosan váltottam 5 és 6 között, mert nekem pont nem volt jó (végigstresszeltem a napot). Ne érts félre, nem a gépeket akarom kritizálni, sõt a srácok is igen jó arcok voltak, de egerszegen elváltak útjaink, és soha nem is keresztezõdtek, hisz mások vagyunk.

A nagy probléma pl, hogy nem tudnak a motorosok egymásról. Több társaság van a városban, és egyre több lesz, de nem tudnak egymásról, sokszor az azonos stílust képviselõk sem.
Somogyszil környékén pl van olyan társaság akivel a képeket elnézve jól éreznéteke magatokat, csak egymásra kéne találnotok.

Szerintem ne a tagtoborzás legyen a lényeg.
Nekem sokszor az aznapi hangulatom döntötte el, hogy egy pólóban 30-al akarok gurulni a városban, vagy 8óra alatt menni 400km-t horvátországban.

Folytassátok amit elkezdtem!

manóbácsi 4123 2009. december 28. 18:49  
OK
MANÓ

husos 4122 2009. december 28. 18:42  
Manóbácsi. Vannak Motorosok, és akinek Motorja van.!....

manóbácsi 4121 2009. december 28. 18:13  
Szia Laci!
Te engem félre értesz és nem tudod milyen hangok vannak ebben a városban!40 éve motorozom és tudom azt mit 1 motorosnak tudnia kell! Én NEM sértek + senkit !
Csak azt szeretném , hogy a mi városunkban is lenne 1 olyan motoros közösség mint máshol! Miért tud sokkal kisebb településen olyan közösség összekovácsolódni mirõl mi soha még álmodni sem merünk!Persze most 1 kicsit dühös vagyok mert ma hallottam"az öreg faszok tegnap picsa részegre itták magukat"! Hát miért nincs közöttünk az a motoros ki ilyen 1 épként teljesen alaptalan híreket tesz a nyilvánosságra! Most itt BOCS MINDEN OLYAN MOTOROSTÓL ki sértve érzi magát!De mindenkinek lehetõsége volt van lesz
közénk jönni és mindjárt láthatja ,hogy mi miért motorozunk és miért vagyunk együtt!
Szia és kösz a hozzászólásod!
Manó

kutyalaci 4120 2009. december 28. 18:01  
Tisztelt "Manóbácsi"!
Ugyan már nem élek Kapsváron, de úgy gondolom, hogy -a kaposvári motorosok nevében- kicsit erõs amiket írtál!
Nem hinném, hogy minden kaposvári motorosnak Veled és a Barátaiddal kellene együtt haverkodni!
Nem a létszám számít egy baráti társaságban. Képzeld el, mi lenne ha legközelebb a parkolóban még 20 kaposvári motoros ott lenne, de ebbõl 15 folyamatosan egykerekezne, 5 meg fikázná a motorodat. Akkor ugyan sokan lennétek, de õszintén, szükség van erõltetett "barátságokra"??????
Szerintem örülj ennek a kis csapatnak, és ne tegyél sértõ megjegyzéseket azokra, akik nem Veled motoroznak!
üdv
Laci

husos 4119 2009. december 28. 17:57  
Már megijedtem ,hogy megalakul a kannibál motoros club..

manóbácsi 4118 2009. december 28. 17:56  
Köszönöm magas kérdésed ÉN a HÚSOS és nem a Husos ételeket szeretem ! a Husosból én nem ennék 1 falatot sem!
Persze értem én , hogy mirõl van szó!
De akkor nem kell fórumokon dumálni ,hogy így + úgy , hogy ez sincs + az sincs!Ki szeret motorozni az tegyen érte mint mi is teszünk!Vagy az 1ik motorosnak büdös a másik? Vagy nekem több van mint neked? Nem az lenne a lényeg ,hogy fú a szél esik az esõ süt a nap a csajok + dögösek !

jozsó 4117 2009. december 28. 17:40   Válasz erre: 4115
Gondolod, ha itt nálunk volna annyi keménytökû fasza gyerek a Nemtom, Husoson kívül, nem alakítanánk egy galerit?
Dehogyisnem!!
Aztán akkor is elkóborolnánk felétek.

jozsó 4116 2009. december 28. 17:35  
Manó!
Milyen bográcsos ételt szeretsz?

manóbácsi 4115 2009. december 28. 16:59  
Na sziasztok!
Én sem a zalai sem a más megyei motorosokról beszélek!
És az is igaz,hogy barátkozni kéne!
De kivel is?
Mióta próbálkozunk összehozni a KAPOSVÁRI motorosokat? Hány alkalom lett volna a többieknek csatlakozni hozzánk?
Hányszor mentünk 1 ütt motorozni hová mások is jöhettek volna? A Husos a Jozsó ide tud jönni közénk ? Akkor a KAPOSVÁRI IGEN TISZTELT motorosok is vehetnék a fáradságot: Igenis a véleményem nem változott! Ha + csak azért van motorjuk mert a szomszédnak is van akkor csókoltatom õket!!!
Manó

jozsó 4114 2009. december 28. 16:41   Válasz erre: 4113
Éééééén?
Olvass vissza!
Amúgy hogy vagy?
Egy mozi, vagy kínai kaja?

husos 4113 2009. december 28. 16:31  
Mivan kötekszõõõ???

jozsó 4112 2009. december 28. 15:07  
Szevasztok!
Hol vagytok peterdi Surmók??
He he he!

Claudia 4111 2009. december 28. 13:59   Válasz erre: 4110
Áhh az biztos, nagyon nagy buli volt! Ha nem is szilveszterkor, de januárban bármikor csinálhatunk valamit...akár összeülünk egy helyen a városban vagy valami :)

husos 4110 2009. december 28. 13:47  
Ejdejó lenne eggy szilveszteri buli is......Ezzel a csapattal !

vanek 4109 2009. december 28. 13:44   Válasz erre: 4106
Szia Tomi!
Igazad van!
az elõbb lemaradt, aképeket ide kérném:
vanek13@citromail.hu

cstomi 4108 2009. december 28. 13:43  
Nem olyan rosszak, bár igaz a te képeid jobbak szokta lenni. Lehet, hogy a foto masinád is kimenõt kapott. :)

vanek 4107 2009. december 28. 13:41  
Sziasztok Hetes járta Emberek!
Azt hiszem 1 darabig lesz miröl beszélni.
KÖSZI LACI! (nemlehetelégszermondani)
Sajna +int szarakodot aketyerém, ilyen roszképeket életben nem csináltam :-((( Ha tudnátok segíteni az emilkémre küldenétek képeket felrakám ide:
"http://web.kabelnet.hu/vanek/"

cstomi 4106 2009. december 28. 13:39   Válasz erre: 4101
Manó !
Nem szabad így beszélni. Ne légy türelmetlen, ha mi jól vagyunk együtt, elõbb utóbb szaporodunk. (ne értsd félre :))))
Szóval ilyen szavak hallatán én sem keresném annak a csapatnak a társaságát. Sok motoros van és sok baráti kör. A kapcsolatok idõvel úgy is bõvülnek, lásd a Volános motorosokat, vagy a zalaiakat például. Inkább azt kell hangoztatni, amit komolyan gondolsz, hogy szívesen látunk mindenkit aki jól akarja magát érezni velünk motorozás és egyéb idõtöltéskor is!
UFF én beszéltem!
:)))))

cstomi 4105 2009. december 28. 13:28  
Sziasztok Lovagok!
Csak ismételni tudom a sok köszönetet és gratulációt a pince buliért. Jó volt. :))

husos 4104 2009. december 28. 12:55  
Manó....töröld el a határokat, / megyehatárokat./.

husos 4103 2009. december 28. 12:54  
Ahol jólérztem magam oda szivessen megyek..!..

manóbácsi 4102 2009. december 28. 12:34  
még lemarattt
KÖSZÖNJÜK DE NAGYON

manóbácsi 4101 2009. december 28. 12:33  
Figyusz?!
Nem mérgelõdök de ennek a sok NAGY ARCÚ kaposvári faszkalapnak rá kellene jönnie,hogy 1-ségben az erõ!
Különden + szoptyák széééééééééjjjjjje!!
Manó
Elõttetek + le az összes sapkákkaaaa! Vidéki surmó létetekre itt talájátok + az igazi baráccccccságot

husos 4100 2009. december 28. 11:50  
Manó...ezen neméri meg mérgelõdni....

jozsó 4099 2009. december 28. 09:32  
Mi meg tervezzük és szervezzük a visszahívást.

manóbácsi 4098 2009. december 28. 09:26  
Ja és még annyit!
A KAPOSVÁRI "MOTOROSOK"FASZOK!!!!!!
MIÉRT? Mert nem képesek KÖZÉNK jönni

manóbácsi 4097 2009. december 28. 09:25  
Én már nem tudok ezekhez semmit sem hozzátenni!
Ha csak annyit nem,hogy KÖSZIKE KÖSZIKE KÖSZIKE KÖSZIKE KÖSZIKE KÖSZIKE KÖSZIKE ÉS MÉG KÖSZIKE!!!!!!!

jozsó 4096 2009. december 28. 08:57  
Jó reggelt!
Mi van veletek?
Motorozás?

nemtom 4095 2009. december 28. 07:46  
Csipet csapat...

nemtom 4094 2009. december 28. 07:30  
Halihó!
Köszi mindent,felejthetetlen volt.(Józanodok ?)

vanek 4093 2009. december 27. 23:07  
Itt vannak a képek:
"http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motoros_talalkozo/?dr=24853"

sajna megmekkent a fotó aparát :-(((

vanek 4092 2009. december 27. 22:35  
Képek mennek az albumba: sajna nem a régi minõség :-(((
De hátha felismertek valakit :-((((

vanek 4091 2009. december 27. 22:33  
Laci köszönöm a felejthetetlen délutánt!
Claudia szédületes vagy, mint mindig, köszönöm!
Mindenkinek Ki résztvevõje volt a mai eget rengetõ csudának :-)))))))))))

husos 4090 2009. december 27. 21:47  
Háát ez nemvolt semi........Régóta neméreztem ennyire jól magam !.....Köszönöm..

jozsó 4089 2009. december 27. 21:39  
Húúú!
Megérkeztünk, nagyon köszönjük a vendéglátást, meg a fuvart.
Nagyon jól éreztük magunkat.

Claudia 4088 2009. december 27. 21:29  
Még egyszer köszi! Jó kis nap volt :) Csemegézzetek :) Várom a ti képeiteket is :) ;)

Claudia 4087 2009. december 27. 21:28  
6.

Claudia 4086 2009. december 27. 21:27  
5.

Claudia 4085 2009. december 27. 21:26  
4.

Claudia 4084 2009. december 27. 21:25  
3.

Claudia 4083 2009. december 27. 21:24  
2.

Claudia 4082 2009. december 27. 21:24  
Képek :D

hlaci 4081 2009. december 27. 21:21   Válasz erre: 4080
Köszönöm hogy eljöttetek, remélem jövõre veletek ugyanitt.
Üdvözlettel! Laci

Claudia 4080 2009. december 27. 21:03  
Aztamindenségit, milyen jó volt!
Köszönet mindenkinek, Laci a traktorozás :)

Iszonyt nagy volt, köszönööööm! :)

RokkerZsolti 4079 2009. december 27. 18:37  
Jó szórakozást és kellemes másnaposságot kívánok mindenkinek!

Szotyi 4078 2009. december 27. 14:35  
Hajrá bulihuligánok!!!!:))))))))))))))

manóbácsi 4077 2009. december 27. 13:12  
Hogy mit csinyálok?
Hová kéne készûnyi he?
Tán megyünk valahá?
Várlak Titeket azzal a VITÉZ Tibi gyerökke 1-ütt!!
Manó a fasza gyerök

vanek 4076 2009. december 27. 12:54   Válasz erre: 4073
Manó Készülsz?

manóbácsi 4075 2009. december 27. 12:46  
KABEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!

cstomi 4074 2009. december 27. 12:24   Válasz erre: 4073
Nem vagyok olyan kimûvelt kis medve ügyben mint te! :)))))

manóbácsi 4073 2009. december 27. 12:10  
Szóval nem tudja SENKI!!
Micimackó válasza! KENYÉR NEM KELL!

zolika 4072 2009. december 27. 12:08  
Szia Manóbácsi!Isten éltessen sokáig erõben,egészségben névnapodon!

cstomi 4071 2009. december 27. 11:14   Válasz erre: 4070
�Szóval kell kenyeret rendezni?

manóbácsi 4070 2009. december 27. 11:01  
Tudjátok mit válaszolt Nyuszi kérdésére Micimackó!
NYUSZI:"Micimackó kérsz valamit enni"
MICIMACKÓ :Erre keresem a választ!!!!
Micimackó válasza 1 ben válasz TOMI kérdésére is!!
Manó

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22099
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők