| Szotyi | 84 | 2008. február 19. 19:31 |
|
Képzeljétek én is majdnem Varaderot vettem de aztán a nagyBandit jobban megtetszett így annál maradtam. Bár a Vara kicsit kényelmesebb de a Bandit nagyobb agresszor +jó az ára. üdv |
| big bandit | 83 | 2008. február 19. 19:29 |
|
Sziasztok ! Végre gép elé jutottam. Én ma gurultam egy kis karikát, nagyon jó volt. Mikor lenne a hétvégi dübörgés? Azért a tükéket nem vitte el a fagy. Elõzök egy autót erre a szembe jövõ BMW-s behúzza az autót a felezõ felé, pedig bõven elfértem, le sem kellett húzódnia miattam. Azért õk is itt vannak. |
| dentor | 82 | 2008. február 19. 18:51 |
|
Sierraone! Kéne egíy kis marketing a kollagiális körben is, mert így tényleg pár ember csetje lesz csak ez a hely..... sztem, még mindig nem fogták fel a lényeget.... én is terjesztem, de kell a bõvebb reklám Somogynak. Üdv.
|
| dentor | 81 | 2008. február 19. 18:48 |
|
Hali cucu, van már motorod? Ma nagyon jó idõ volt, mondhatnám, hogy idegnyugtató. Üdv!
|
| cucu | 80 | 2008. február 19. 17:16 |
| PePe-VFR | 78 | 2008. február 18. 16:59 | Válasz erre: 76 |
|
Szia! ahaaaaaaaaa, már dereng valami! remélem hamar itt a jó idõ s a hétvégével nyúlnak mellék az idõjósok. |
| Szotyi | 76 | 2008. február 18. 16:29 | Válasz erre: 74 |
|
Csaó Péter! Én ismerlek látásból majd ha összefutunk bemutatkozom! Találkoztunk a szezon vége felé a Kotánczi T.-nél mikor beugrottam hozzá láncsprayért. Közös ismerõs pl. at Ottlik fivérek stb. Üdv:Nagy Norbert (alias Szotyi) |
| Szotyi | 75 | 2008. február 18. 16:24 | Válasz erre: 52 |
|
Szia Big Bandit! Szerintem jó fagyi Soltvadkerten van legközelebb,úgyhogy majd elgurulunk egy közös zsürizésre! Üdv Norbi |
| PePe-VFR | 74 | 2008. február 18. 10:01 | Válasz erre: 49 |
|
Szotyi, mi hogy hogy nem találkoztunk eddig. Én is dombóvári vagyok, és egy fórumon kell hogy összefussunk!? Azért ez szép..... :)))) Egy balatoni vagy egy pécsi gurlulás engem is érdekelne! üdv. baka péter |
| big bandit | 71 | 2008. február 17. 20:58 |
|
A radírt köszönöm, jó nagyot kérek. Szerintem is sok lenne megkerülni. Pécs és környéke szerintem jó lenne. Mehetnénk Sásd felé és Szigetvárnak haza. |
| Rodnan | 70 | 2008. február 17. 20:57 | Válasz erre: 67 |
|
Na majd ha megérkezik a T.K. (pizzás fiú) tõle kapok már csak azért is mert tudja rólam, megérdemlem :-))) Most leszállok a motoros fellegekbõl és irány az éjszakás mûszak :-( Hiába kell a pénz kaucsukra... |
| sierraone | 69 | 2008. február 17. 20:52 | Válasz erre: 68 |
|
kapsz egy radírt tõlem ajándékba.. :D déli part unalmas, szerintem túl egyenes és üres is ilyenkor.. ezért ajánlottam pécset, vagy északi part de az elég sok lenne.. 10tõl 16 ig tudunk menni max szerintem |
| big bandit | 68 | 2008. február 17. 20:49 |
|
Balaton szerintem jó lenne. Déli parton akarsz gurulni vagy megkerülni akarod? Nekem beleszól még a "nagy papír" is. |
| sierraone | 67 | 2008. február 17. 20:42 | Válasz erre: 65 |
|
:D dehogy .. nem olyan egyszerû az.. Egyébként észre fogod venni... adok egy csekket :D:D:D:D:D (még soha nem adtam senkinek) |
| indián | 66 | 2008. február 17. 20:42 | Válasz erre: 64 |
|
Sziasztok ! Amennyiben egy Balatoni kör lenne , akkor mi is szívesen csatlakoznánk ! |
| Rodnan | 65 | 2008. február 17. 20:36 |
|
El kell ismernem, errõl nem tudtam, pedig azt hittem, hogy ismerem Igal minden négyzetméterét... Látod városinak még falusi, falusinak meg már túl városi vagyok :-( Remélem nem sértettelek meg! |
| sierraone | 64 | 2008. február 17. 20:34 | Válasz erre: 63 |
|
Pécs? vagy merre menjünk? Balaton kör? Vagy elsõre rövidebben? JAAAA, egy srác most fog motort venni cegléden, ha midnen ideálisan alakul pénteken vagy szombaton mennénk érte. Én vinném, és lábon hozna haza vmi új kawasakit. Ha ez esetleg pénteken, vagy most szombaton történne, akkor örülnénk a díszkíséretnek esetleg |
| sierraone | 62 | 2008. február 17. 20:27 |
|
itt a tó.. talán kitalálod merre.. a régi malom mögött... Én is néztem az idõjárásjelentést, és gondoltam, hogy el kellene menni vmerre.. |
| Rodnan | 61 | 2008. február 17. 20:23 |
|
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=weather&pid=elorejelzes&mpx=0&kps=1&pri=0&stt=Kaposvar Én itt nézem mindig és jók a tapasztalataim! |
| big bandit | 60 | 2008. február 17. 20:20 |
|
Most hallottam, hogy jövõ hétre kb. 15 fokot mondanak. Az igazán jó lenne már.
|
| Rodnan | 58 | 2008. február 17. 20:10 |
|
Szabad a gazda! A fürdõ mögöttirõl tudok, de az igali gamesz évek alatt sem hozná ilyen állapotba... Vagy Igen?
|
| sierraone | 57 | 2008. február 17. 20:04 | Válasz erre: 55 |
|
szolgálatcsere egy igen jó találmány... esetleg..;-)
|
| sierraone | 56 | 2008. február 17. 20:02 |
|
akkor most elárulok neked egy titkot nándi... IGALBAN VAN HALASTÓ!!! Ha megtaláltad hol, értesíts!!! :D a kép ott készült ma du.(télleg) |
| big bandit | 55 | 2008. február 17. 19:59 |
|
Igen ott jobb. A különbség az a cirka 25 km. Szigetváron is tök jó a fagyi. Ilyemkor álltalában utassal megyünk, hogy itthon béke legyen és utánna megyünk tovább. Ha nem dolgozom és jó az idõ akkor szerintem megyek. |
| Rodnan | 54 | 2008. február 17. 19:54 |
|
Peti lebuktál! Igalban nincs is halastó :-) (legalábbis ilyen, mint a háttérben) Szóval akár mostad, akár kergetted 0 fokban a vasat az keményen férfias cselekedet volt :-)) A kép egyébként nagyon jól sikerült! |
| big bandit | 52 | 2008. február 17. 19:31 |
|
Szia Szotyi ! Szerintem összehozzuk azt a gurulást. Mi is járunk át Dombóvárra, fagyizni. |
| Szotyi | 49 | 2008. február 17. 18:25 |
|
Sziasztok! Dombóvári motorosként sokszor gurulok Kvár felé a Balatonra úgyhogy remélem össze tudunk hozni pár karikát a szezon folyamán.(már alig várom!!!) Évadnyitó még kérdéses,de rajt vagyok a témán! Mosolygós motorozást mindenkinek! Norbi |
| sierraone | 48 | 2008. február 17. 16:04 |
|
ma sem bírtam ki.. mivel hideg volt, menni nem lehetett, lemostam, aztán fotó:
|
| sierraone | 47 | 2008. február 17. 10:31 |
|
MIlyen motorról megy a téma?? EGYÉBKÉNT SENKI NEM AKAR MOTORZNI MÁRC. 15-én????? |
| big bandit | 46 | 2008. február 16. 21:10 |
|
Cucu ! Sikerült amiért mentél nagy faluba? Egyébként meg azt sem tudja a tulaj, hogy mikori évjárat és mennyi km. van benne. Ha találkozom vele személyesen majd megnézzük. Nem ért a mocikhoz egyáltalán. |
| cucu | 45 | 2008. február 16. 16:23 |
|
sierraone, azt nem mondtad, hogy csak kétkerekû kell, ezért teszek fel egy másik logot is. Ez is HONDA, csak lassabb kivitelben. de a logoja.... ui: remélem ez miatt nem leszek kitiltva. |
| cucu | 43 | 2008. február 16. 16:20 |
| sierraone | 39 | 2008. február 16. 12:42 | Válasz erre: 38 |
|
honda logos háttér nincs? eddig nem nagyon találtam a neten
|
| Rodnan | 38 | 2008. február 16. 11:20 |
|
Zongorálni JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Csak kell hozzá egy mûvész :-)) |
| big bandit | 37 | 2008. február 16. 10:40 |
|
Szerintem még csicsikázik Cucuka. Azt mondta, hogy csak abban az esetben ha más megoldás nem marad. Utánna úgy is szélnek ereszti. Csak átmeneti megoldás lenne. Persze függ az árától is. |
| big bandit | 35 | 2008. február 16. 10:16 |
|
Cucu ! Megkérdeztem a Yamahát, 500-at kérnek érte jó állapotban van. Szerintem ebbõl még lehet faragni valamennyit. Atz modta a tulaj, hogy nem herdálja el mert jó a moci. Ha érdekel meg kellene nézni. Majd. El is hozhatod kibróbálásra ha komolyan érdekel. Tudom, ahogy beszéltük ha minden kötél szakad akkor. Hirtelen ennyi. |
| sierraone | 34 | 2008. február 16. 09:21 | Válasz erre: 33 |
|
500 fton nem akarok sakkozni, csak elgondolkodtam.. :D
|
| PePe-VFR | 33 | 2008. február 16. 09:05 |
|
Szerintem az útvonal úgy is idõjárás függõ lesz, ha jó idõ lesz akkor a pályát mellözni lehet. Ha jól tudom akkor a matrica kontrolos autokon elõr és hátra is néz egy egy kamere. A másik, ha a kontroll van s kiállnak akkor szívás!? |
| sierraone | 32 | 2008. február 16. 08:20 | Válasz erre: 31 |
|
na igen, de ha nincs élõ ellenõrzés, a kamera a rendszámodat szembõl vagy hátulról figyeli?? mert ha szembõl, akkor tök felesleges a matrica nem? |
| nicojunior | 31 | 2008. február 16. 08:05 |
|
Úgy tudom, nem is fényképezik, mert nem a hagyományos értelemben vett matrica(csak rajta maradt), hanem bizonylatot adnak a vásárlásról, bekerülsz a rendszerbe(rendszám), aztán a kamera vagy a rendõr az alapján ellenõriz.
|
| sierraone | 30 | 2008. február 16. 06:59 |
|
nem tízre kell felérni hanem 11re, mert 10-tõl 11ig van a gyülekezõ, de felõlem mehetünk pályán felfelé, fõleg ha hideg lesz.. Igalban nem, de a Berta vett egy Fazert, meg van még pár motor szilban, igencsak alakulunk.. nagyon divat lett a motor falun..:D nem nagyon akarok itt neveket irogatni, de ha mindenki jönne innen közel 20an lennénk A pályán a matricát elõrõl vagy hátulról fényképezik? (mert ugye elöl nincs rendszám) |
| Rodnan | 29 | 2008. február 15. 20:47 |
|
Sziasztok! R6 bemutató megvolt, olyan mint tavaly csak egy kis hókusz-pókusz az elektronikában bla-bla-bla. Peti, ha reggel nyolckor indultok Kaposvárról és mondjuk 9:50-re fel akartok érni (cigi, kávé, stb. a 10:00-ás indulás elõtt) és még a pályát is mellõzitek akkor kell gépészkedni rendesen!!! Én javasolnék egy oda pálya haza 7-est, de persze ez csak az én hirtelen megfogalmazott ötletem... Egyébként szívesen megyek ésszel, de addig még úgyis egyeztetünk róla. Amúgyt a többiek álláspontja? Gyula, Norbi, Jani? Vett még vasat v.ki a télen Igalban? |
| sierraone | 28 | 2008. február 15. 19:47 | Válasz erre: 27 |
|
ott mentem.. ha jól emlészem egy piros dl650 mögött.. nem leszólásnak írtam, és is dragot akartam elõször, de most örülök hogy nem azt vettem, viszont azzal egyet értek, hogy lehet hogy lesz nekem még olyan.. 60. szülinapomra veszek egyet ha megérem.. nyilván a vara mellé, ami akkor (ha ez megmarad) 39 éves lesz :D legalább nem lesz sok a biztosítás :D |
| cucu | 27 | 2008. február 15. 14:46 |
|
sierraone A motor haladt volna mi? A csapat végén kell menni, ott úgy is mindig gyorsabb a tempó, mint elõl. (ha jól emlékszem a múltamból) Nem kell a hónajszárítót leszólni, majd 30 év múlva azzal megyünk mi is. |
| sierraone | 26 | 2008. február 15. 13:50 |
|
ez az r6 bemutató ma van.. már nem érek oda (meg hozzáteszem nem az én világom a gyerekméretû motor :D) Nem is nagyon tudok más kategóriában gondolkodni mint a sajátom.. mindegyiket átlag középméretre gyártják. Vagy nem tudom a térdemtõl elfordítani a kormányt, vagy igen hülyén nézek ki rajta...meg kellett tudnom melyik a legnagyobb motor, és megvettem.. a DL1000 is képben volt de az 4cmel alacsonyabb... így eldõlt.. Nándi én örülök ha jössz, csak attól tartok, hogy olyan érzésed lesz a túrán, mint nekem a chopperesekkel.. 5. sebesség is sok volt néha, és a motor is meg én is haladtam volna inkább... Rátérve akkor az évadnyitóra amit kérdeztél: a fõoldalon megtalálod, motorozz.hu évadnyitót (pirossal van írva) már 300 motor és 400 személy van regisztrálva. A túra budaõrsrõl indul márc 15-én Velencéig, ott az elhunyt motorosok emlékére 1 szál virágot letesz aki akar, ebéd, és vagy indulás haza(nekünk), vagy balatonkör, vagy amihez kedvünk lesz. Nyilván idõjárásfüggõ az egész. --- Beemelve a program: 10-tõl gyülekezünk a budaörsi Agip kút mögött, pontban 11-kor indulás. Amennyiben az idõjárás és az útviszonyok lehetõvé teszik, a Budaörs-Etyek-Alcsútdoboz- Lovasberény-Nadap-Velence útvonalon megyünk, ami szép és 60 kilométer. Abban az esetben, ha nagyon rossz az idõ és csúsznak még az utak, egyenesen a 7-es fõúton megyünk le, az 40 kilométer. Cél az Óvelence Étterem, ahol intézünk valami gulyáságyút, mintegy 100 fõ elfér a meleg étteremben is, a keményebbek meg ehetnek kint. Hazaút kis csoportokban. A lefelé vezetõ út szervezését és biztosítását vállaljuk, autópályán nem megyünk, a tempó olyan lesz, hogy robogókkal is bátran jöhettek! --- Na erre mennénk fel, nem pályán hanem a hetesen, vissza csoportosan mindenkivel, majd ebéd után döntünk, hogy hogyan tovább. Kaposvárról 8:00kor inulás vagy igal vagy mernye felé, ott csatlakoznék én is, vagy ha sokan vagyunk bemegyek Kaposvárra. Remélem lesz min. 6-7 fok reggel is akkor már, mert az alatt élvezhetetlen. MIvel mi sem találkoztunk még sokan, jó lenne egy ilyen nyitótúra szerintem. Ha jó idõ van, én tuti megyek, akinek van kedve csatlakozzon, és regeljen a Kaposvári indulási pontra!!! Én is regelek most. Ötleteket, vagy bármi téma eszetekbe jut azt dobjátok fel nyugodtan, nemhiszem h sértõdés lenne bármibõl... Túraötletek is jöhetnének, mert nagyon mehetnékem van... |
| icebandit | 25 | 2008. február 15. 10:34 |
|
tegnap is és mai is f....s az idõ, persze itthon kuksolok a szobában. holnap meló akkor tuti sütni fog a nap és lesz legalább 10 C°. bmiki! mikor vetted a gépet? amúgy bocs, hogy érdeklõdöm, de Kaposváron nem nagyon lehet látni ilyen típ. gépet. de egy ismerõs nem olyan régen adta el az övét és az is hasonló volt mint a tiéd. a gép K.füreden volt. kitartás mindenkinek a jó idõre várva! |
| Rodnan | 23 | 2008. február 14. 21:39 |
| big bandit | 22 | 2008. február 14. 21:22 |
|
Sziasztok ! Már én is vagyok. Végre!!!!!!!!!!! Ezt hiányoltam régóta. Jó húzás volt Peti. Hamarosan 10 fok lesz és gurulhatunk. Bízom benne, hogy sokan leszünk és dübörgünk. |
| sierraone | 21 | 2008. február 14. 19:56 |
|
arra még nem is voltam.. talán az életben soha.. célpontnak nem rossz! nekem mindegy csak legyen már 10°C
|
| bmiki | 20 | 2008. február 14. 19:36 |
|
Üdv Mindenkinek! Kaposváriként csatlakoznék a fórumhoz.( egy tini Yamaha Yzf 600R Thudercattal) Tavaly õsszel sokat jártam a mecskben gumiprofilt igazítani.(M.hertelend-orfû-pécs-lapis és vissza) Ha az idõjárás engedi én is benne vagyok néhány szóló vagy társas gurulásban. Bedõ Miklós |
| sierraone | 19 | 2008. február 14. 15:51 |
|
Ja, még annyit, hogy a fórum linkjét küldjétek tovább minden környékbeli kollégának meg motorosnak ,emrt sokan nem tudnak róla, meg én sem tudom sokmindenkirõl, hogy van motorja. A másik, hogy akinek van kedve, az írjon már ide pár sort azzal kapcsolatban, hogy a márc. 15-i túrára van-e kedve felmenni, illetve regeljen a kaposvári startra, én igalban vagy mernyén bevárnám a társaságot, aztán goo |
| sierraone | 18 | 2008. február 14. 15:46 |
|
dombóvár mégjobb, mi igalból dombóváron keresztül szoktunk menni Pécsre somlóit enni.. ugyanis igen profi cukrászda van ebbõl a szempontból arrafelé. Ezenkívül nekem többször kell Komlóra mennem egy évben, ha van kedved, elkísérhetsz párszor. Szólni fogok. Túratervben gondolkodjatok! Mohács is megfordult a fejemben már egy ebéd erejéig, csak a kollégák közül elég kevesen reagálnak!!!! |
| PePe-VFR | 17 | 2008. február 14. 08:12 |
|
Sziasztok, Örülök ennek a kaposvári fórumnak, ugyanis én dombóvári vagyok?! ha jól rémlik csak 27 kilóméter a távolság, ami nem túl sokk. :) Egy bordó DL 1000-en koptatom a gumikat és nagyon szeretek túrázni! motoros üdvözlettel Baka Péter |
| sierraone | 16 | 2008. február 13. 22:18 | Válasz erre: 15 |
|
az a gáz, hogy én papíron 15:00-ig mindenképpen dolgozom (gyakorlatilag van hogy este 8ig..) ekkor már mindenképp hideg van meég. 16:00 elõtt nem kerülök motorra. Hétvégén az asszony nyaggat mikor itthon van,hogy legyünk már együtt, ne menjek külön... szóval korlátozódik a szabadidõm, de igyexem mindent megoldani... Ha kijön a jóidõ eltervezhetnénk havi 1 vagy kéthavi egy túrát, MONDJUK MINDEN HÓ ELSÕ SZOMBAT vagy VASÁRNAP, ki mit ajánl.. 3-400km-t mehetnénk.. pl. maribor 200km oda, szóval lehetõség is van, hazánkban is van még mit megismerni. JJA, szabadidõmben fotózom, ha vki akar magáról motoros stárfotót a túrákon megoldhatnánk |
| icebandit | 15 | 2008. február 13. 15:55 |
|
naaaa én is sz.gép közelébe jutottam végre. üdv mindenkinek! látom peti megcsináltad amirõl beszéltünk tegnap a melóhelyen. nagyon jó döntés volt. gratula. múlthét elõtti héten már én se bírtam a lakásban nézegetni a gépet és azóta négyszer ki is hoztam és gépészkedtem kb. 400 km-t. mondjuk a röhögés nem kapott el a melegtõl de nem is volt vészes annyira. ma is gondolkoztam, hogy kimegyek gurulni, de ki....ott hideg volt és gyõzött a lakás melege......na majd legközelebb. |
| sierraone | 14 | 2008. február 13. 15:04 |
|
nna én mentem ma egy Igal - Kaposvár - Mernye - Igal kört. Sütött a nap, de hiányzott még pár fok. Nme fagytam a motorra, de Pécsig mondjuk nem tudtam volna lemenni... MIndenki nyugodtan ül otthon és csak én nem bírok itthon maradni? |
| kekelet | 13 | 2008. február 12. 19:58 | Válasz erre: 12 |
|
Oke lessz még idönk egyeztetni................. Figyelmetekbe ajánlom a " Baranyai pick-nick" turát ..................közel van Kaposvárhoz.............. |
| sierraone | 12 | 2008. február 12. 19:53 | Válasz erre: 11 |
|
háát.. majd meglátjuk kinek lesz kedve motorozni egyet, én biztosan megyek, de nem tudom, hogy a kollégák, meg a barátok közül kinek lesz kedve.. max bevárlak benneteket Igalban vagy Mernyén
|
| kekelet | 11 | 2008. február 12. 19:47 | Válasz erre: 2 |
|
Szevasztok ! A Megnyitóra már van irva Kaposvári indulás !! Gyertek velünk, menjünk együtt !! Különben Üdv nektek. |
| sierraone | 10 | 2008. február 12. 18:24 | Válasz erre: 9 |
|
sprinteeer.... :D most már csak valami motort kellene venned..;-) |
| sierraone | 8 | 2008. február 12. 18:19 |
|
nagyon remélem, hogy velünk találkozol.. a nyitó képen van az az 5 motor amivel tekeregni szoktunk Igalból. Ha mindenki ráér, és márc. 15-én nem pl. koszorúzni akar, akkor eljönnek erre a túrára. Engem csak a rossz idõ tarthat itthon, bízom benne, hogy nem egyedül megyek... |
| nicojunior | 7 | 2008. február 12. 18:15 |
|
Üdv a Somogy Riders-nak! Mi Balatonpartiak vagyunk, fórum is van, ugyan nem én vagyok a házigazda, de Õ is szívesen venné, ha hozzánk is ellátogatnátok! Sierraone! Veletek találkozunk a siófoki mekinél. |
| sierraone | 5 | 2008. február 12. 17:56 |
|
tegyetek fel képeket magatokról, hogy tudni lehessen valamibõl, hogy ki kicsoda, remélem elég jó lesz a légkör.. Akit érdekel a március 15-i nyitó túra, az írjon, emrt én szivesen felmennék.. nem motoroztam még ennyi motorral (300 motor 400fõ) állítólag nem túl élvezetes, de egyszer kipróbálnám... |
| dentor | 4 | 2008. február 12. 17:51 |
|
Peternel Petinek hála, van már kaposvári kapcsolódás ide is, örülök és üdvözlök mindenkit, a yaedosokat külön is.
|
| Vaslovas | 3 | 2008. február 12. 17:30 |
|
Üdv Kaposvár ! Balu !!! Mi van ??? Nincs új topik Balu baszogatása nélkül !!:-)))))))))))))) |
| sierraone | 2 | 2008. február 12. 17:27 |
|
azt már most mondom, hogy a márc 15-i évadnyitóra nekiállhatnánk szervezõdni..
|
| sierraone | 1 | 2008. február 12. 17:13 |