| Pityusz | 276 | 2010. február 3. 17:10 | Válasz erre: 273 |
|
Szerintem is! Esetleg az asszonykád nem dolgozott a postán? |
| BartoLaszlo | 275 | 2010. február 3. 17:09 |
|
Bocsi, kozben toltogetem az uj europa terkepet. Hol? A Meki mellett valami hollo? Nem tudom pontosan. ott. XR1000-t es Spiritet |
| Endruz | 273 | 2010. február 3. 17:05 | Válasz erre: 268 |
|
Pityusz! Nézve az IWIW fotókat..ismerõs vagy :-) szerintem mi ismerjük is egymást :-)
|
| xxsanyi | 266 | 2010. február 3. 16:53 | Válasz erre: 262 |
|
Jóóóóó kép.... Elképzelem én is a bordó XX-et ezen a helyen...... |
| Morti | 263 | 2010. február 3. 13:39 |
|
Egy ceglédi motoros ismerõsömmel alapítottunk egy motoros klubbot a iwiw-en. A neve Ceglédi Motoros Klub(CMK)a ceglédi és környéki motorosokat szeretnénk összegyûjteni itt, ebbe szerintem beletartozik Szolnok és környéke is :-) hisz nincs az se olyan messze. Ha valakit érdekel a dolog akkor keressen meg iwiw-en (Kis Csaba, Cegléd) és küldök meghívót! Minél többen vagyunk annál jobb, annál több és jobb programokat lehet szervezni!!! Érdekességképpen: a klub megalkotója Kovács János a tulajdonosa a Club Tropicanának itt Cegléden, ahol akár összejöveteleket, zárt körû rendezvényeket is tarthatnánk. |
| BartoLaszlo | 262 | 2010. február 3. 13:27 |
|
Sziasztok, most találtam meg ezt a cikket. "http://www.motorrevu.hu/motorteszt/alpen_masters_2009_donto" Ha valakit érdekel a cikk. |
| DZSOSZ | 261 | 2010. február 3. 11:01 | Válasz erre: 259 |
|
Heló sanyi 2006-ban kint voltam a németeknél nagy akciók voltak. Akkor vettem az N102-est nekem nagyon bejön, egy hibája van hogy a napszemüveg a rostélyon kívül van. Az N103-nál már belülre rakták. Nekem a Schubert kényelmetlen volt. Az árak nagyjából egyformák voltak. üdv |
| Endruz | 260 | 2010. február 3. 10:34 | Válasz erre: 259 |
|
Schuberth C3...szerintem felnyithatóban a Number 1..én néztem és fel is próbáltam a Euromotors-nál nagyon ott van igazi német minõség..ha rá szánok majd egyszer kb 130.000 Ft-ot akkor az lesz..:-)) a Nolan után a következõ!!
|
| BartoLaszlo | 259 | 2010. február 3. 07:13 |
|
Koszi a segítseget, rendes toletek. De meg van egy paros amirol kerdezem a velemenyeteket. Nolan N103 (Endruz a tiedet mar tudom, koszi) Vs. Schubert C3 (Fluor). Enni lenne meg es nem zargatlak benneteket a sisak kerdeskorrel. |
| Pegaso650 | 258 | 2010. február 3. 06:22 |
|
Én a Laser Revolution (felnyitható) sisakomat most cseréltem le egy nagyságrendekkel halkabb és 400 g-al könyebb sisakra. A neve: Caberg V2R |
| Endruz | 257 | 2010. február 2. 21:10 | Válasz erre: 252 |
|
Sisak kérdésben ARAI szerintem a No'1 de a Shoei sem rossz :-) Amirõl én vélemény tudok mondani amit használok NOLAN N103 ez egy felnyitható..nagyon praktikus benne napszemüveggel ez bejött nekem nagyon...de vettem egy zárt AGV GP-PRO-t még motoron nem próbáltam ki..de felvéve baromi könnyû mintha nem is lenne semmi a fejemen, ami miatt mégis érzem, hogy van valami rajtam az ahogy körbe fogja a kobakot..arcpárnák stb. csak a dupla d gyûrûs megoldás azzal még küzdök a NOLAN és a robogós AGV Blade is csatos azt jobban szeretem, habár erre a D gyûrûsre azt mondják biztonságosabb.. "http://www.tesztmotor.hu/kirakat/ruhazat/agv-gp-pro-bathory.html" |
| Endruz | 256 | 2010. február 2. 21:02 | Válasz erre: 237 |
|
Laci..Sajnálattal olvasom, hogy külföldre távozol ... de a kemény euro megkeresését és a munkalehetõséget ki kell használni...:-) és a motorozás is meg lesz majd..csak az a baj, hogy addig rozsdásodik a VAS :-)
|
| xxsanyi | 255 | 2010. február 2. 19:43 | Válasz erre: 252 |
|
Nyugodtan bevállalhatod.... bár én még csak az XR 1000-et láttam. Ha fölpróbálod akkor mindenhol illeszkedjen , még az arc elsõ felén is - az orrodig...ameddig arcpárna van benne. Nem fogsz csalódni benne. |
| Pityusz | 254 | 2010. február 2. 19:43 |
|
Nekem volt felnyitható sisakom ROOF,nagyon szerettem,picit zajosabb mint mondjuk a mostani NZI. Viszont én is olvastam hogy az áll részen gyengébbek a zárt sisakoknál... |
| BartoLaszlo | 253 | 2010. február 2. 19:25 |
|
Most van egy fs Laserem, olyan mintha egy vodrot tennek a fejemre. Akarok venni valami jot.
|
| BartoLaszlo | 252 | 2010. február 2. 19:24 |
|
Az XR1100 as Shoeit latta mar? Mit gondolsz rola? Ezt bevallalnam! |
| xxsanyi | 251 | 2010. február 2. 19:19 | Válasz erre: 250 |
|
Nem teljesen.... pedig azért vettem volna "replica"-t hogy hátha egy kicsit jobb minõségû mint az alap...Egy kis szélzaj azárt van..egyébként jó. Teljesen körbefogja az arcot, de azért sehol sem nyom....De a SHOEI .....az az igazi! Abból is volt egy Eddi Lowson replikám.... és azt tényleg azért adtam oda a kollégámnak mert már öreg volt és karcos.... (Alig használtan vettem..... ) A felnyitható sisakok -a felnyitható állrész miatt mind gyengébbek.... ne adj isten és pont úgy esel... még esélyt sem adsz magadnak... Nálam pedig aki jobban izzad ...az már festi magát! " Annyit ér a fejed mint amilyen minõségû sisakot veszel.." |
| BartoLaszlo | 250 | 2010. február 2. 19:08 |
|
Koszi Sanyi a velemenyed. Megfontolom. De mikor 35 fok van akkor jol jon a felnyithatosag es nem utolsosorban az 5 ev garancia sem piskota. Amugy a Sharkod csendes? |
| xxsanyi | 249 | 2010. február 2. 18:57 | Válasz erre: 247 |
|
A Shark is egy jó márka ..nekem is az van... bár nem ez az evo-felnyitható... De volt SHOEI is nekem még mindig az a nyerõ.....Vagy 6 évet használtam.. aztán egy kicsit "karcos" lett és nekiadtam a volt kollégámnak ...simsonozni! Ha megteheted akkor SHOEI-t vagy ARAIT vegyél ....és felejts el a felnyitható sisakokat! Szerinted miért nem használnak a versenyzõk legalább edzéseken ilyet -amikor többször várnak a boxban egy állitásra a motoron.... |
| Pityusz | 244 | 2010. február 2. 17:23 | Válasz erre: 243 |
|
Szerintem mind a kettõ felsõ kategóriás. Azt venném amelyik szimpatikusabb! |
| BartoLaszlo | 243 | 2010. február 2. 17:19 |
|
Csak egy kerdes, szerintetek melyik sisak jobb az ARAI vagy a SHOEI?
|
| BartoLaszlo | 237 | 2010. február 2. 16:57 |
|
Sajnos le kell fujnom mindenfele gurulast es talit, mert holnap utan megyek vissza Irorszagba. Tegnap szoltak, h mehetek dolgozoba zsíros eurokat keresni. De nem baj, mert mikor itthon leszek akkor kereslek benneteket. Addig is kitartas. |
| BartoLaszlo | 235 | 2010. február 2. 16:52 | Válasz erre: 231 |
|
Sziasztok, Morti ezt te irtad vissza? Ha igen, akkor minden elismeresem. Vegre valaki jol kepbe allitotta azokat a kocsogoket. |
| Endruz | 233 | 2010. február 2. 08:42 | Válasz erre: 232 |
|
Erre már tegnap rákérdetem, de nem emlékezett rá...a büntetés is meglepetésszerûen érte..:-( ezért akarta kikérni a fotót, mikor megtudta, hogy 10.000 Ft inkább elállt.
|
| Pityusz | 232 | 2010. február 2. 07:50 | Válasz erre: 228 |
|
Endruz! Köszi hogy megkérdezted! Sajnos én is arról jöttem....:( Azt kellene még megkérdezni ha lehet hogy mennyire volt "piros" amikor átment. Lehet lényegtelen,csak engem izgat... Én is céges verdával voltam,nekem akkor váltott pirosra amikor pont a lámpa vonalában voltam. Még 1x köszi! |
| Morti | 231 | 2010. február 1. 23:45 |
|
A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon." Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestû harci kutyák sem õrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintû telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9-szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben. Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyrõl, a szolgáltatásról és a cégükrõl egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézõik nagyon kedvesek és segítõkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tûzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegû emelt díjas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja. Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az elsõ három hónapban. Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelõt, aki ért a számítógéphez, valamint egy mûködõ modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3. Küldenek a szerelõvel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsõn is, így ez csupán ajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelõ bejön, köszön napszaknak megfelelõen, leveszi a cipõjét, visszautasítja a felkínált frissítõt és kicseréli a modemet. A közlekedõs ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelõ elköszön és kimegy. 6. Mûködik a szolgáltatás és mindenki boldog. Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a szerzõdésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS. Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik: 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tõlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott idõpontban készséggel állok rendelkezésükre. Várom megkeresésüket! Nyomorékok. Tisztelet nélkül: r |
| Endruz | 229 | 2010. február 1. 22:10 | Válasz erre: 228 |
|
Ja és, hogy megnézhesse, hogy valóban indokolt a büntetés 10.000 Ft-ért adták volna ki a felvételt :-(
|
| Endruz | 228 | 2010. február 1. 22:08 | Válasz erre: 217 |
|
Pityusz meg vannak az infók...szóval az ismerõsöm a Szapáry úton a Tisza mozi felõl jött a piac felé és ahol õt lefényképezték az a lápa volt, ahol nem lehet most már jobbra fordulni a Kossuth tér felé, csak egyenesen tudsz menni..szeptemberben történt és Karácsony elõtt kapta meg a 100.000 Ft-os csekket..nem tudott részlet fizetést kérni mert céges volt a kocsi.. magán személy talán tud 3 havi részletet kérni...:-(
|
| Endruz | 218 | 2010. január 31. 22:09 | Válasz erre: 217 |
|
Megkérdezem pontosan holnap, ha nem felejtem el...amire emlékszem volt közte jó pár hét mire megkapta..
|
| Pityusz | 217 | 2010. január 31. 21:11 | Válasz erre: 216 |
|
Megtudnád kérdezni hogy mikor történt,"tök" piroson ment,merrõl-merre közlekedett,és mennyi idõ múlva küldték ki neki a büntetést? Sokat segítenél! Köszönöm!
|
| Endruz | 216 | 2010. január 31. 20:20 | Válasz erre: 215 |
|
Ezt alátámasztom én is..egyik ismerõsömet is megbüntették és valóban annyit fizetett..szemetek!!
|
| BartoLaszlo | 214 | 2010. január 31. 17:54 |
|
Koszi az infot mert nem tudtam, h ilyen szemet modon buntetnek.
|
| Pegaso650 | 213 | 2010. január 31. 17:46 |
|
a lányaimért a Ságvárira járok és mindig fenn van a gps (nem mintha nem tudnám az utat) a veszélyre figyelmeztetvén. A Ságvári-Ady E út keresztezõdésnél a piacnál is lehet valami, mert rettenetes pirosan figyelmeztet, hogy bibi lehet :) |
| xxsanyi | 212 | 2010. január 31. 17:37 | Válasz erre: 210 |
|
Jó tudni..... Jó leszu vigyázni ha arra járok..!!! |
| Pegaso650 | 211 | 2010. január 31. 17:31 | Válasz erre: 209 |
|
Gyanúm szerint a narancssárga már pirosba hajló halványzöld volt :D
|
| Pityusz | 210 | 2010. január 31. 17:30 | Válasz erre: 209 |
|
Sajnos be van kamerázva... Sajnos teli volt üveggel az autó,ezért nem satuztam. |
| xxsanyi | 209 | 2010. január 31. 17:24 | Válasz erre: 208 |
|
Az gáz.... vagyis fék...kellett volna. Ilyen szigorúan veszik? Tudom , hogy büntetik már.... na de ezt betartani... mikor mész 50-nel és 5méterre az orrod elõtt besárgul a lámpa...? |
| Pityusz | 208 | 2010. január 31. 17:18 | Válasz erre: 207 |
|
Sajnos most lehet büntire kell gyûjtenem,volt egy narancssárga lámpám a Szapárin (itt Szolnokon),és ha nincs szerencsém akkor baj van... :(
|
| Pegaso650 | 207 | 2010. január 31. 17:15 | Válasz erre: 204 |
|
Mindegy mikor lesz, már most gyûjts rá :D Az sose baj ... |
| xxsanyi | 206 | 2010. január 31. 17:10 | Válasz erre: 205 |
|
Jó neked..én sz@rul néznék ki egy hókupac tetején egy számítógép -asztallal meg a monitorral a tetején..
|
| Pityusz | 205 | 2010. január 31. 16:55 | Válasz erre: 200 |
|
Sanyi! Mivel nekem notebook-om van csak a tetejérõl kellet lesöpörni a havat! :)))) |
| Pityusz | 204 | 2010. január 31. 16:54 | Válasz erre: 197 |
|
Rendben,ha tudom mikor lesz a túra elkezdek rá gyûjteni..:)
|
| Pityusz | 203 | 2010. január 31. 16:53 | Válasz erre: 185 |
|
Nem tudom hogy lesz-e XX-találkozó,szerintem aki azt szervezte nem fogja erõltetni,azt most hagyjuk hogy miért... :))
|
| xxsanyi | 201 | 2010. január 31. 16:24 | Válasz erre: 185 |
|
Lett volna tavaly is ... valamiért elmaradt...! Tavaly elõtt sem lett hírdetve...... a Sportmotor XX fórumán lett szervezve... Nézz be oda is néha...mint XX-tulaj. |
| xxsanyi | 200 | 2010. január 31. 16:21 |
|
Ez igen .... Tegnap este óta úgylátom mindenki kiásta a számítógépet a hó alól...!! Szeva PITYUSZ!!!! Majdnem nagyobb "élet" van itt mint az XX fórumon!!!! |
| Endruz | 199 | 2010. január 31. 16:18 | Válasz erre: 188 |
|
Totya nem semmik a srácok...mielõtt megnéztem mondtam magamban--december közepén még jó idõ volt..azután jött e jeges jelenet..nem gyengég..de hát két ünnep között Karácsony Szilveszter..én is mentem egy kört :-)
|
| Endruz | 198 | 2010. január 31. 16:17 | Válasz erre: 196 |
|
Elolvad a hó kisüt a nap felszárad az út és meg lesz Sanyinak a motorja mehetünk...persze ha Sanyinak nem lesz motorja is megoldjuk valahogy :-)
|
| Endruz | 197 | 2010. január 31. 16:14 | Válasz erre: 184 |
|
Szia Pityusz!! Mint elsõ szolnoki a Szolnok környéki motorosok fórumán!! :-) Légy üdvözölve!! Ha lesz túra jön mindenki...így várunk téged is..csak az idõpontot sikerüljön jól kiválasztani :-)
|
| BartoLaszlo | 196 | 2010. január 31. 15:55 |
|
Koszi az aggodast:-) Megoldodott. Alakul a jegbarlangi gurulas? Majus 15-ig raerunk, akkor nyit. Sajnos. |
| Pegaso650 | 195 | 2010. január 31. 15:45 | Válasz erre: 190 |
|
Jujj Laci vazz nem azt mondtam húzza ki, hanem, hogy szerelje meg :D Na, de ha megoldódott ... |
| BartoLaszlo | 192 | 2010. január 31. 15:27 | Válasz erre: 188 |
|
Szia Totya, bocsi de ezt így kell írnom: Nem cukroztátok a taknyot!!!! Minden elismerésem! |
| Morti | 191 | 2010. január 31. 15:26 | Válasz erre: 188 |
|
Jól nyomják a srácok :-D nekem lehet lefagyott volna a Tátrában a nemesebbik felem...
|
| BartoLaszlo | 190 | 2010. január 31. 15:26 | Válasz erre: 189 |
|
Szia Gábor, elmentem. Kihúzta, nem fájt. Ingyen volt, mert feleségem fogorvos-asszisztens és ahhoz a dokihoz mentunk, akinek asszisztal. :-) Nem is tudtam, h ilyen nagy fogam van:-))))) |
| Pegaso650 | 189 | 2010. január 31. 15:16 | Válasz erre: 186 |
|
Menj el még ma fogorvoshoz, az azonnal megszünteti! Tudnék mesélni,... pedig, hogy féltem tõle :) Igaz kõccség, de megéri. |
| TOTYA | 188 | 2010. január 31. 15:04 |
|
Sziasztok! Vannak akik nem várják meg a jó idõt. "http://www.youtube.com/watch?v=w80DOnssG1k" |
| BartoLaszlo | 186 | 2010. január 31. 09:55 |
|
Sziasztok, en is lapatoltam, addig se gondoltam a fogamra. Vegyetek Kataflamot, fogfajasra, mert ha valaha kell nagyon jo. Siman megszunteti kb. 45 orara. Bocsi,h nem motoros tema. |
| DZSOSZ | 185 | 2010. január 31. 09:22 | Válasz erre: 184 |
|
Üdv... volt xx-találkozó nem is tudtam róla...lessz idén is??
|
| Pityusz | 184 | 2010. január 31. 09:17 |
|
Sziasztok! Beköszönök ide is! :) Ha esetleg lehet csatlakozni valami jó túrához szóljatok! Tavaly sajnos nem sikerült egy jót motorozni.. :( Egyébként XX-em van és szolnoki vagyok,Sanyival meg már találkoztam is személyesen a szarvasi XX-találkozón... |
| DZSOSZ | 183 | 2010. január 31. 09:17 | Válasz erre: 182 |
|
igen igen...de lassan örülhetünk hogy van hova menni... Egyébként kellemes vasárnapot!!! |
| DZSOSZ | 181 | 2010. január 31. 08:43 | Válasz erre: 180 |
|
Laci öblöges pálinkával, utánna nyeld le.... reggel 1-órát lapátoltam hogy be tudjak jönni melózni... |
| BartoLaszlo | 180 | 2010. január 31. 08:00 |
|
Én meg a második, + fáj a fogam mint a fene. Kibírom röhögés nélkül! |
| Morti | 179 | 2010. január 31. 07:48 |
|
:-) a nagy hó mindenhol eltorlaszolta a számítógéphez vezetõ utat, de örömmel látom, hogy én vagyok a második aki sikeresen átvágta rajta magát :-D
|
| Endruz | 176 | 2010. január 29. 21:52 | Válasz erre: 175 |
|
Tuti szólunk..mindenkinek..az lesz az elsõ közös Szolnok környéki gurulás :-)
|