| Pegaso650 | 66 | 2010. január 27. 17:21 | Válasz erre: 63 |
|
Á már nem a régi :) Most már fosos vagyok, mert nehezen forrnak a csontok :( kétéve dupla farkcsonttörés eléggé megviselt - lassan már csak 42 éves vagyok. |
| BartoLaszlo | 65 | 2010. január 27. 17:21 |
|
Csak a végén ki ne derüljön, h csak kimásolgattad a képeket valahonnan.:-))))))))))))))))))))))
|
| BartoLaszlo | 63 | 2010. január 27. 17:17 |
|
Szia Pegaso650, te aztán nem gyengén gyûröd a gépet. Emelem kalapom. |
| BartoLaszlo | 62 | 2010. január 27. 17:16 |
|
Sziasztok, most estem be, Vértesszõlõsõn voltam. Látom levágtátok a képeimrõl, h mit is szeretnék. Igy már sokkal nagyobb az infó rólatok. Endruz, koszi a választ. A Youtube-on mar megnéztem, ott nekem tetszettek a felvételek. Lassan meg is jon a kis MD80-as es akkor csinalom a felvételeket én is. Tegnap este bemelegítettem a CB-t és gurultam vele egy kicsit. -7ben indult mint a nagyon:-) Nem gondoltam volna, h ennyi motorotok van személyenként. Mindegyik nagyon klafa!!!! Akkor most már nincs más hátra mint elõre és kitûzni egy napot (naposat), h mikor és hol gyûlünk õssze egy kis gurulásra és eszmecserére. Széles utat!!! |
| Morti | 59 | 2010. január 27. 16:46 |
|
Még több kép, ha valakit érdekel! "http://www.motoblog.it/galleria/yamaha-fz8-e-fazer-8/2" |
| Endruz | 57 | 2010. január 26. 22:55 |
| Endruz | 56 | 2010. január 26. 21:30 | Válasz erre: 55 |
|
Úgy néz ki alakul a társaság..Abony, Cegléd, Jászkarajenõ, Martfû, Mezõtúr, Szajol..Tata szervezhetjük a gurulást :-)
|
| Pegaso650 | 55 | 2010. január 26. 18:55 |
|
Én is bemutatkozom, bár képekben nem nagy cucc:) Az elsõ egy Atlantic 500, ilyenem is volt - nagyon jó volt :) A második kép csak szuperlativuszokban!!! A harmadikkal meg az utcán járok. |
| Endruz | 54 | 2010. január 26. 18:09 | Válasz erre: 43 |
|
Laci!! Az MD 80-al csináltam felvételt próba hülyéskedést, arra nem volt méltó, hogy feltegyem bárhová..csak próbálgattam..ami biztos, hogy azokat a felvételi minõségeket amiket csináltak vele és fenn van a youtube-n tudja kültéren, szóval motorozáshoz, hogy visszanézzem merre jártam jó lesz :-)
|
| Endruz | 52 | 2010. január 26. 18:05 | Válasz erre: 50 |
|
Igazad van 50 km semmi, és 100%-ig Szolnok megye!!!
|
| xxsanyi | 50 | 2010. január 26. 17:29 | Válasz erre: 36 |
|
Csak tiszteletbeli....? Csupán 50 km ( sincs), és még mi is Szolnok -megyéhez tartozunk....!!! |
| Morti | 49 | 2010. január 26. 10:39 |
|
Nekem ez az elsõ nagy motorom, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Az r6-os blokkját kapta meg kicsit lebutítva és szerintem van benne azért nyomaték is, legalábbis annyi amennyi nekem kell. Nem kell annyira pörgetni mint az r6-ot, hamarabb elkezd húzni. Én majd egy szezont végig motoroztam vele mikor felkerült a bukócsõ. Miután barátom bukott a saját fazerével és másfél havi fizuja ráment a gépre úgy döntöttem, hogy nem kerülök ugyan abba a hibába. Megéri azt a kb 20 000 Ft ráfordítást. |
| BartoLaszlo | 48 | 2010. január 26. 10:07 |
| Morti | 47 | 2010. január 26. 09:27 |
|
Ha a picasaweb-en található képekre gondolsz akkor a bal oldali az enyém a jobb oldali pedig a kollégámé. Amúgy meg nem egyformák, csak nagyon hasonlítanak :-D Kollégámé még teljesen gyári. Nekem más a matricázása, új indexek vannak rajta meg egy teljesen egyedi rendszámtartó és ezen a képen még nem látszik, de azóta felkerült egy bukócsõ is a vasamra :-D Szóval ikrek között is van különbség :-D |
| BartoLaszlo | 46 | 2010. január 26. 09:15 |
|
Hello Morti, igen jol latod, megyek ill. megyunk. Asszonypajtas is jon.:-))) Aruld el, h a kepeken mirt van 2 ugyanolyan mocid? Tok jo lehet. |
| Morti | 45 | 2010. január 26. 09:01 |
|
Ha jól látom László akkor mi meg találkozunk 03. 15-én Nagykõrösön az Agip kúton mikor megyünk a Motorozz.hu évadnyitóra :-)
|
| BartoLaszlo | 43 | 2010. január 26. 08:05 |
|
Most latom Endruz, h neked van MD80-as kamid. Tennel fel valahova videot es ide betenned a linket, h megnezzuk? Mar nagyon kivancsi vagyok erre a kis kutyure:-) |
| BartoLaszlo | 41 | 2010. január 26. 07:53 |
|
Mikor majd eljonnek a 15-20 fokos napok osszejohetnenk egy laza gurulasra es beszelgetesre. Mit szoltok hozza?
|
| sagipet | 39 | 2010. január 25. 21:18 |
|
Pegaso! bevallom nem emlékszem,pedig a neved ismerõs vhonnan!na de majd összefutunk már! alakul a csapat! :) |
| Endruz | 38 | 2010. január 25. 20:43 | Válasz erre: 37 |
|
Abszolút! Sõt ha szervezzük a gurulást, kötelezõ részt venned rajta :-)
|
| Endruz | 36 | 2010. január 25. 20:30 | Válasz erre: 35 |
|
Üdv...Mezõtúrral még lehetsz tiszteletbeli Szolnok környéki motoros :-)
|
| xxsanyi | 35 | 2010. január 25. 20:01 |
|
Mély tisztelet a Szolnok-környéki motorosoknak...és persze mindenki másnak is..!
|
| Pegaso650 | 33 | 2010. január 24. 09:30 |
|
No azért láthatta bárki, hogy nagyon nem erõltettem a dolgot és a véleményemet is rögzítettem a végén. Egyébként tsanyi vetette fel a Hírek rovat "Nagyon" posztjában :) |
| Endruz | 32 | 2010. január 23. 21:10 | Válasz erre: 31 |
|
Láttam nem jött be a politikai topic...nem is baj...volt egy srác csak egy gondolatot indított el ki mit csinál márc. 15-én hát ha a TDM fórumban vissza olvasod..nem semmi volt...túl nemzeti érzelmû volt..mindenkit lecseszett ismeretlenül..és konstatálta, hogy vissza sem jön erre az oldalra...persze biztos vagyok benne titkon olvassa a fórumot :-) Én már meg sem mertem jegyezni, hogy a fiam születésnapját fogjuk ünnepelni :-) nemzeti fiú :-) és ez csak március 15-ébõl indult ki. Maradjanak a motorok, túrák ismerkedés.
|
| Pegaso650 | 31 | 2010. január 23. 09:03 | Válasz erre: 28 |
|
Szia sagipet! Mi már találkoztunk személyesen az egyik (szerintem a 2008-as)Adventure Day-en vagy Long Day Trophy-n. Talán este még egy asztalnál is ültünk, de erre nem esküszöm. Isten hozott! |
| Endruz | 30 | 2010. január 22. 21:23 | Válasz erre: 27 |
|
A II Erdélyi Motoros túráról kaptam értesítést..tényleg jó, csak én pont akkor jövök haza amikor az indul...pontosabban két napos átfedéssel..és éppen Erdélybõl :-) csatolom ide a tervezett programot ha valakinek nincs meg: ERDÉLY : 2010 Sziasztok Leendõ TÚRA TÁRSAIM ! Elõször is el kell mondanom , hogy a 2010 JÚLIUS 03-11 között lévõ motoros túránk JÓTÉKONY jellegû! Hogy miben nyilvánul + a segítség ? Abban tudunk segíteni a MAGYAR GYERMEKEK TÁBOROZTATÁSÁRA létrehozott erdélyi alapítványnak , hogy ott leszünk eszünk, iszunk és jól érezzük magunkat, miközben be barangoljuk motorjainkkal a környék történelmi helyeit ! A részvételi díj által õk tõkéhez illetve pénzhez jutnak .És motoros találkozó is egyben hol együtt gurulunk és sörözünk dumálgatunk erdélyi motorosokkal Csíkszeredából , Székelyudvarhelyrõl valamint Gyergyószárhegyrõl . A TÚRÁRÓL ! A leírtakból véleményem szerint minden kérdésre választ kaptok ! Ha mégis lenne olyan kérdésetek mit + kell válaszolnom csak írjatok és én a legjobb tudásom szerint válaszolok . Az ország majd minden motoros társasága kapott értesítést a túráról ! De ha ti tudtok olyan "csapatról baráti társaságokról kik szívesen motoroznak velünk, kérlek benneteket vagy küldjétek el a címüket vagy segítsetek a szervezésben. Jelen pillanatban a soraink között tudhatjuk a zalai,kaposvári,tatabányai,NaNa szervezésében a CSAJOK A MOTORON tagjait illetve 1 BP-i nõi csapat ! Az érdeklõdés tehát ki elégítõ. Jelentkezési határidõt nem szabtunk + a jelentkezés folyamatos! A létszám beteltekor /60 fõ/ a jelentkezést lezárjuk!!!! REGISZTRÁCIÓ A TÚRÁRA ! A részvételi díj elõlegének befizetése lehet átutalás, postai csekk,és személyes. Az idei túra képeit láthatjátok a CSAJOK A MOTORON oldalon MANÓCSKABÁCSI képei között És a sportmotor.hu-n manóbácsi profil képeinél /KÖZEL 300 FOTÓ/ Jó és száraz telet kíván Manó és a stáb! TÚRÁNKAT AZ ÉGI MOTOROSOK EMLÉKÉNEK AJÁNLJUK Sziasztok ! A legnagyobb 10 telettel üdvözlök minden motorost és utasát ! A túráról ! 2010 július 3-11 között szervezzük a motoros bulit! A túra hossza KB 3000 Km az oda és vissza úttal 1 ütt.! A 9 napos motorozás 42.000 Ft ba kerül .De van / a nomádoknak/ sátras lehetõség is minek az ára a 9 napra 34.500 Ft Az összeg fedezi a szállás, étkezés /reggeli-vacsora/ valamint az ismerkedési illetve búcsú est teljes kiadásait. Nevezéskor 20000 Ft elõleget kell fizetni a megadott bank számlára ,postai csekkre,személyesen, átvételi elismervény ellenében! A limitált létszám 60 fõ!! Elhelyezés 4 ágyas szobákban közös hideg-meleg vizes fürdõvel . A táborba érkezés 2010 július 3.-án 18 óra Mindenki egyénileg érkezik !! MAGYARORSZÁGON NINCS TALÁLKOZÁSI PONT !!!! De személyes kérésre találkozás egyeztethetõ. A minden napos indulás 8.00 kor!/reggeli után/ Kivételt képez az elsõ túra napja amikor 10 órakor gurulunk /az esti pia miatt/ 1 nap: Az érkezés után FELVONULÁS CSÍKSZEREDÁBAN majd ISMERKEDÉSI EST Az ott elfogyasztott totál kaja-pia költségeit a szervezõ FIZETI ! 2. nap rövid gurulás/a pia miatt/ Csíkszereda,Csíksomlyó,Csíkszentgyörgy 3. nap :Tusnádfürdõ,nyergestetõ,Szent Anna Tó,Zabola 4.nap:Brassó,Sepsiszentgyörgy,Kõhalom 5.nap:Székelyudvarhely,Segesvár,Szováta ,Parajd 6.nap:Békási víztározó,Gyilkos tó,Gyimesek,1000 éves határ,Csíkszentdomonkos 7.nap:Gyergyószentmiklós,Gyergyószárhegy,borszék 8.nap:A tagok ügyességi versenye Csíkszereda frekventált helyén ! TV,Rádió, újság és közönség elõtt !! Díjat kap az 1-2-3.vezetõ ! Valamint a legjobb NÕI vezetõ. Az elsõ 3 serleg díjazásban részesülnek . A többiek érem, emléklap valamint + lepetés díjazásban részesülnek! A verseny után a szálláshelyen búcsú est /Totál kaja -pia / a szervezõ vendégeként !! 9.nap:Ébredés után reggeli, csomagolás úti csomag felvétel INDULÁS HAZA ! Az esti programok! 1: Pisztráng sütés a csíkszentkirályi alpolgármester vendégeként 2: Evés ivás kapcsolat felvételi buli a gyergyószárhegyi polgármester vendégeként /moto-cross / 3:Tábortûz a zsögödfürdõi táborban 4:"marhaságok" evése sörök és áfonya pálinka ivása a táborban ! vendégként ! |
| Endruz | 29 | 2010. január 22. 21:20 | Válasz erre: 28 |
|
Szuper üdv "sagipet" aki tervez gurulást azonnal tegye közre és csatlakozzunk :-)
|
| sagipet | 28 | 2010. január 22. 20:01 |
|
sziasztok!örvendek vala a hírnek hogy verõdik egy szolnok környéki brigád!ha idõm engedi szívesen csatlakozok egy-egy gurigához!:) a bicaj V-strom,a lelõhelyem Martfû!
|
| BartoLaszlo | 27 | 2010. január 22. 19:23 |
|
Sziasztok, udv az ujaknak. Nézzétek meg az II. Erdélyi túrát is mert jónak ígérkezik. Jó hétvégét mindenkinek!!! |
| Endruz | 25 | 2010. január 22. 16:58 | Válasz erre: 24 |
|
Az sem lehetett rossz..ez a szervezés komfortosabb :-) szerintem nincs rossz áron...megbeszélem itthon..és szerintem benevezek...
|
| Pegaso650 | 24 | 2010. január 22. 15:27 | Válasz erre: 23 |
|
Én 100 €-ból megúsztam akkor szállással, útdíjakkal, kajával. De mi akkor low budget túrát szerveztünk, amolyan tescos túra. Alvás sátorban, kaja dobozból :D |
| Endruz | 23 | 2010. január 22. 15:02 | Válasz erre: 19 |
|
Gábor te voltál tavaly ezen a túrán? Hogy jött ki Ft-ban kb?
|
| Endruz | 22 | 2010. január 22. 15:00 | Válasz erre: 20 |
|
Abonyiak egyre többen vannak, mint a Szolnokiak..:-) onnan egyenlõre senki :-)ezért is gondoltam Szolnok környékére :-)Hajrá Szolnok :-)
|
| Endruz | 21 | 2010. január 22. 14:57 | Válasz erre: 19 |
|
A linkkel együtt szimpatikus a Szlovéniai gurulás...megbeszélem itthon az idõpont az jónak tûnik :-) |
| Pegaso650 | 19 | 2010. január 22. 13:24 | Válasz erre: 17 |
|
Bõvebben: "http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3358&session_id=SESSION_ID" |
| BartoLaszlo | 18 | 2010. január 22. 13:20 |
|
Meg nem tudom mi lesz akkorra de ha lesz meg hely benne vagyok.:-)
|
| Endruz | 15 | 2010. január 22. 12:34 | Válasz erre: 14 |
|
Reméljük még leszünk többen is...gondolom akad még itt az oldalon, aki Szolnok környékén motorozik :-) Az Erdélyi túrán gondolkozok valószínûleg nem jön össze, mert akkor vasárnap jövünk éppen onnan haza..Kolozsvár mellett leszünk egy hetet, barátokkal családosan..
|
| BartoLaszlo | 14 | 2010. január 22. 11:57 |
|
Hali, látom alakul a társaság. Most még pihen a mocika. Láttam, h van pár túra ahova ti is feliratkoztatok, ha máskor nem ott tuti, h összefutunk. Addig is szép napot!
|
| Endruz | 13 | 2010. január 22. 10:05 | Válasz erre: 12 |
|
Szia! Nekem nem ismerõs..:-( de hátha valakinek igen. Sok szerencsét a megtalálásához!!!
|
| kymco3 | 12 | 2010. január 22. 09:44 |
|
Sziasztok! Neharagudjatok hogy igy ismeretlenül írok,de egy kérésem lenne, hátha tudna valaki segiteni. Keresem az unoka bátyámat Csizmás Jánost,nagy motoros volt. BP 8ker-ben lakott de elkerült valahova vidékre, állitólag Szolnok környékére talán egy tanyára.Üveges volt nagyon sokái, de volt egy balesete, felrobbant a kezében az üveg ballon, csunyán megsérült.Valamint imádott horgászni. Esetleg ha tudnátok segiteni elõre is köszönöm szépen! |
| Pegaso650 | 10 | 2010. január 21. 23:42 |
|
Addig is ha bajotok van szívesen segítek, legfeljebb nem tudok :)
|
| Endruz | 9 | 2010. január 21. 23:22 | Válasz erre: 8 |
|
Én meg a Várkonyi téren laktam, volt ott egy nagyobb motoros csapat MZ, Jawa, Pannónia, még lehet, hogy találkoztunk is egyik barátom volt nagy cross örült (Mézgs) Mészáros Imi...
|
| Pegaso650 | 8 | 2010. január 21. 22:35 | Válasz erre: 7 |
|
A régi négyes mellett az a híres pacal pörkölt :) Ám öregebb vagy, mint én :D Én 68-as vagyok és az öregekkel a várkonyi tiszaparton kialakított crosspályán köröztünk. Nekem akkor 125-ös MZ-m volt, õk akkor 500-as czetkával mentek. Micsoda idõk voltak! Egyébként a Mondi Jóskával egy gyárban dolgoztam a Tiszamenti Vegyi Mûvekben, majd késõbb, mikor Szolnokra költöztem akkor egy lépcsõházban laktam vele a Szántó körúton. |
| Endruz | 7 | 2010. január 21. 22:02 | Válasz erre: 6 |
|
Összehoz ez a fórum jó embereket :-)...majd nem egy korosztály vagyunk én 67-es születésû, a neveket Mészáros Laci, Mondi Józsi csak kívülrõl vágyakozva szemléltem, de nézni jó volt õket...ha hazai föld felé gurulsz szóljál és a Mészárosban összefutunk jót kajálunk és kerülünk egyet :-)
|
| Pegaso650 | 6 | 2010. január 21. 21:55 |
|
Üdvözöllek benneteket, én eredendõen Tiszavárkonyi vagyok, de 2002 óta Bajon (Tata mellett) lakom. Abonyba kezdtem a crossozást az Egedi Sanyi és Laciékkal. De sokat motoroztam a (salakmotoros) Mészáros Lacival és Mondi Józsival is. Remélem lesznek túrák ahol összefuthatok veletek :) |
| Endruz | 5 | 2010. január 21. 21:55 | Válasz erre: 4 |
|
Részemrõl rendben...ha 2-3 körül indul a gurulás...vasárnaponként a délelõttjeim foglaltak..illetve jöhet a szombat akár egész nap, ha elenged az asszony :-) már készítem, hogy május közepéig garanciális a gép, és tesztelni kell, hogy kijöjjön ha valami baja van :-) így remélem nem lesz gond az elszakadással otthonról :-)
|
| MAYROBI | 4 | 2010. január 21. 21:47 |
|
Sziasztok! Abonyból szólok hozzá,csatlakoznék a brigádhoz. Általában vasárnap délután szoktam motorozni, kb. 100-200 km.-nyit. Gurulhatnánk együtt, van még pár abonyi cimbora.
|
| Endruz | 3 | 2010. január 21. 15:46 | Válasz erre: 2 |
|
Persze gyûjtsük a Szolnok környékieket...Jászkarajenõ nincs messze...remélem leszünk többen is :-) ha nem akkor ketten összefutunk félúton Tószegen :-)
|
| BartoLaszlo | 2 | 2010. január 21. 10:35 | Válasz erre: 1 |
|
Szia, ha Jászkarajenõ elég közel van akkor csatlakoznék ehhez a társasághoz. Honda CB1300SA-n suhanok.:-))) |
| Endruz | 1 | 2010. január 20. 23:00 |
|
Ha van aki ezen a környéken motorozik, akkor ide írjon, hogy szervezõdjön egy jó társaság, akikkel innen indulva lehetne jó túrákat, összejöveteleket szervezni...persze nem elhanyagolva a többi kedvenc fórumainkat sem :-)
|