| Tybee GSR600 | 9048 | 2013. október 26. 07:58 | Válasz erre: 9046 |
|
Itt is hasonló a helyzet ! 5h-kor már autóztam a ködben , nem sok mindent láttam .Most már a NAP - ocska éledezik . |
| KawaÉvi | 9046 | 2013. október 26. 07:25 | Válasz erre: 9043 |
|
Hogy ez engem miért nem lep meg...? Nagyon sajnálom. Nem lesz meg a létszám! Jelentem Miskolcon tejfehér köd van, és mindössze 7 fok. Elsõ nap a héten amikor ilyen sûrû köd van. És mikor? Persze hogy ma :-( |
| scopy | 9043 | 2013. október 26. 04:51 |
|
Drága barátosságok! Nem magyarázkodok...de nem tudunk menni. :-((((((((((((((( Nektek széles utat, szép napot, jó étvágyat! Ja! és jó reggelt! |
| Endruz | 9041 | 2013. október 25. 18:59 |
|
Csak hogy szem elõtt legyen :-))) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee + Király Tibi Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter Kovács Feri VFR 750 Isaszegrõl Mex & Tündi Kordaz Metzger Gabi Ducati 620 És üdvözlet a szolnoki fasza gyerekeknek! :)) |
| Endruz | 9039 | 2013. október 25. 08:26 |
|
A Szolnokiakkal ha megfelelõ 1/2 10 - 3/4 10-kor találkozhatunk nálunk, innen 10 órakor indulunk Tiszafüredre!!
|
| Endruz | 9038 | 2013. október 25. 08:24 |
|
Csak hogy szem elõtt legyen :-))) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee + Király Tibi Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter Kovács Feri VFR 750 Isaszegrõl Mex & Tündi Kordaz És üdvözlet a szolnoki fasza gyerekeknek! :)) |
| KawaÉvi | 9037 | 2013. október 24. 17:22 | Válasz erre: 9034 |
|
Bocsi! Én egy késõbbi hozzászólásban lévõ térképet láttam. Persze, térkép nélkül megyek...utánad! :-))) |
| rgary | 9035 | 2013. október 24. 11:40 |
|
Laci aki késik a Csanyikból otthagyjátok?:) Megpróbálok 9.00-ott lenni! |
| VVLaci | 9034 | 2013. október 24. 07:25 | Válasz erre: 9033 |
|
A térkép a 9011. hozzászólásban van. A pont: csanyiki parkoló, B pont: Eger, C-pont: Füzesabony Mol-tyúk, D pont: Tiszafüred, E pont: Csege csárda. :-))) Évi, te jöhetsz térkép nélkül is! :-))) |
| KawaÉvi | 9033 | 2013. október 23. 22:58 | Válasz erre: 9026 |
|
Milyen térképen Laci! Én egy térképet látok, de abban az "A" pont a Ferivel megbeszélt Füzesabonyi MOL-tyúk :-) Vagy nagyon szõke vagyok, hogy észre vegyem...? Amúgy tudom hol van a Csanyiki parkoló :-) |
| KawaÉvi | 9031 | 2013. október 23. 22:28 | Válasz erre: 9030 |
|
....a boldogságban Tibikém? Mert vízben kötve hiszem :-)
|
| Tybee GSR600 | 9030 | 2013. október 23. 20:30 | Válasz erre: 9029 |
|
Szombaton még fürdeni is fogunk , olyan jóó idõ lesz !!!
|
| Endruz | 9029 | 2013. október 23. 20:25 | Válasz erre: 9028 |
|
Szia Tybee nem hallottam...Szajol-Gyöngyös-Noszvaj-Mátraháza-Szajol nagyon jó idõ volt a hegyekbe is 22 fok :-))) Szombatra is hasonlót kértem :-))) pénteken viszem a kis Hondát mûszakira 4 éves lett :-((( van is benne vagy 4300 km :-))) |
| Tybee GSR600 | 9028 | 2013. október 23. 20:13 |
|
Endruz ! Fél 10h körül az OMW-nél dudáááltam !!! Merre volt az út ? JÓÓÓÓ idõ volt . |
| VVLaci | 9026 | 2013. október 23. 12:20 | Válasz erre: 9025 |
|
Csanyiki parkoló, 9:00. A térképen az A pont. 9011. hsz. (nem helyrajzi szám!)
|
| kordaz | 9025 | 2013. október 23. 09:46 | Válasz erre: 9018 |
|
Köszi Endruz! Laci, Miskolcon hol van tali? Üdv. Zoli |
| KawaÉvi | 9023 | 2013. október 22. 22:30 | Válasz erre: 9012 |
|
Ma beszéltem telefonon Ferivel. A helyszínt megbeszéltük, mondtam hogy az idõpont még megbeszélés tárgyát képezi. Elõre láthatólag egyedül jön.
|
| Endruz | 9022 | 2013. október 22. 19:17 |
|
Csak hogy szem elõtt legyen :-))) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter Kovács Feri VFR 750 Isaszegrõl Mex & Tündi Kordaz És üdvözlet a szolnoki fasza gyerekeknek! :)) |
| VVLaci | 9021 | 2013. október 22. 19:17 | Válasz erre: 9019 |
|
:-))))))) Tavaly még kevésbé voltam motoros! :-))) |
| Endruz | 9020 | 2013. október 22. 19:17 | Válasz erre: 9018 |
|
Rendben szólok Ferinek, hogy 10.20-ra értek a kútra... Zoli felírlak.. |
| mex64 | 9019 | 2013. október 22. 19:11 | Válasz erre: 9011 |
|
Na errõl beszéltem tavaly is tesókám! Nehogy megint szembe jöjjön a kalapos vénember a hármason! Lehet hogy minden évben csak okt 23-án ül bele a szuzukijába Kövesdrõl Emõdig meg vissza. Jobb az ilyeneket elkerülni! :))
|
| VVLaci | 9018 | 2013. október 22. 19:09 | Válasz erre: 9012 |
|
10:20-ig a 33-as elágazásánál lévõ Mol-kútra kellene érnünk. http://goo.gl/maps/OzKHS |
| kordaz | 9016 | 2013. október 22. 18:47 | Válasz erre: 9014 |
|
Ja, tényleg, ez a szezonzárótok lenne.... Igen, érdekel a dolog, ha lehet mennék. Lacival egyeztetek.
|
| kordaz | 9013 | 2013. október 22. 18:10 | Válasz erre: 9011 |
|
Sziasztok! Laci, ez a karika a mostani szombatra vonatkozik? Mert ha lehet, engem is érdekelne. Nekem 8-as indulással. :)))))))))
|
| Endruz | 9012 | 2013. október 22. 17:21 | Válasz erre: 9011 |
|
Nekem tetszik :-) Feri barátom a 3-ason fog lerobogni, ha lesz várható érkezési idõpontotok Füzesabony MOL kútra megmondom neki és, akkor tud hozzátok csatlakozni!!! A tervezett Tiszafüredi találkozási idõpont 11 óra MOL kút!!! |
| VVLaci | 9011 | 2013. október 22. 16:35 |
|
Tisztelt tiszteletbeli szolnokiak! (vagyis Mi, borsodiak!) Mit szólnátok szombaton egy ilyen kanyarhoz Csegére, 9:00-ás indulással? http://goo.gl/maps/gGm7Z Csak hogy a "stresszes egyenesek lovagjainak" friss élményekkel szolgálhassunk! :-)))))))))))))) |
| Endruz | 9010 | 2013. október 22. 11:13 | Válasz erre: 9006 |
|
Hamsterék egyéb dolgok miatt, Csuti még nem 100%, hogy nem jön de valami munkát elvállalt, ha el tud szabadulni lejön...
|
| Endruz | 9004 | 2013. október 21. 13:48 | Válasz erre: 9003 |
|
Akkor fel kell pörgetni a fórumot, mert mire odaérünk kihullanak a vasak alólunk :-))))
|
| mex64 | 9002 | 2013. október 20. 18:10 |
|
Csak hogy szem elõtt legyen :-))) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter Kovács Feri VFR 750 Isaszegrõl Mex & Tündi És üdvözlet a szolnoki fasza gyerekeknek! :)) |
| Endruz | 9000 | 2013. október 19. 13:37 |
|
Így szokták a TDM fórumon... 9000 :-)))))))))))))))))))))) Csak hogy szem elõtt legyen :-))) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter Kovács Feri VFR 750 Isaszegrõl |
| Endruz | 8996 | 2013. október 19. 13:35 |
|
Csak hogy szem elõtt legyen :-))) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter Kovács Feri VFR 750 Isaszegrõl |
| Endruz | 8995 | 2013. október 19. 10:24 |
|
Csak hogy szem elõtt legyen :-))) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter |
| Tybee GSR600 | 8994 | 2013. október 19. 09:29 | Válasz erre: 8993 |
|
Az ! Veszem is elõ a MOTOROS láncfûrészt :))) ...mert azt is kellll néha |
| KawaÉvi | 8989 | 2013. október 18. 23:23 | Válasz erre: 8988 |
|
Igazad van Barátom! Na akkor erre iszunk meg valamit jövõ héten! :-)
|
| scopy | 8988 | 2013. október 18. 20:39 | Válasz erre: 8966 |
|
Hello! Én csak másoltam, mint elõttem sokan mások, pedig észrevettem én is! Udvarias vagyok, nem birka! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Puszi! |
| Endruz | 8986 | 2013. október 18. 19:44 | Válasz erre: 8985 |
|
Ha majd kinõjük a Vadásztermet, akkor lehet idõben jelentkezni egy évvel korábban :-)))
|
| Tybee GSR600 | 8985 | 2013. október 18. 19:35 |
|
A 2013-asra tavaly kellett jelentkezni !Ez most a 2014-es lista!!!:))))))))))))) Olyan ez mint a Kórházban a CT-re jelentkezés , idõben kell :))) hogy bekerüljé |
| Endruz | 8984 | 2013. október 18. 18:55 | Válasz erre: 8983 |
|
Igazad van Laci tényleg van egy utalás rá... :-))))
|
| VVLaci | 8983 | 2013. október 18. 18:31 | Válasz erre: 8982 |
|
Endrúz! Csak az igazságosság kedvéért: KawaÉvi reagálta le elõször a dátumtévesztést, ami Péter szemfülességét morzsányit sem csökkenti! :-))) |
| Endruz | 8982 | 2013. október 18. 17:36 | Válasz erre: 8977 |
|
Péter tiéd egy nyeremény csárda palacsinta!! Kiváncsi voltam ki veszi észre :-))))) persze ez nem igaz :-)))) Gary jól mondja 2014-ben is remélhetõleg, hogy szalad az idõ!!!! Javítva: Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2013. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter |
| VVLaci | 8980 | 2013. október 18. 07:44 | Válasz erre: 8977 |
|
2014-ben október 25-én lesz, a pontosság kedvéért! :-)))))))))))))) Hogy itt mindenki milyen kukacoskodó! :-))) |
| Billigpeter | 8977 | 2013. október 17. 23:02 | Válasz erre: 8976 |
|
És ez tényleg 2014.-ben lesz? csak kérdezem.
|
| Billigpeter | 8976 | 2013. október 17. 22:59 | Válasz erre: 8971 |
|
Billigpeter szevasztok! Én innen a keleti végrõl szeretném tiszteletem tenni!:-) Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2014. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) Billigpeter |
| Endruz | 8975 | 2013. október 17. 21:03 | Válasz erre: 8974 |
|
Ez igen csúnya :-( úgy látszik Amerikába valami rossz széria ment :-))
|
| Tybee GSR600 | 8974 | 2013. október 17. 19:24 | Válasz erre: 8973 |
|
A YAMAHA Fórumon volt . http://www.fz6-forum.com/forum/fz6-general-discussion/35444-michelin-pilot-road-3-here-8.html |
| rgary | 8971 | 2013. október 17. 10:40 |
|
Szevasztok! Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2014. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi Gary(13-as rajtszámmal!:))) |
| Endruz | 8968 | 2013. október 16. 19:40 | Válasz erre: 8965 |
|
Pityusz a BMW bírta!!! :-)))) Tybee egyébként gondolkodtam rajta, hogy ki kellene menni a sátorhely ingyenes az utat reggeli indulással le lehet nyomni simán. Ha azt nézzük, hogy fél 7-kor indultam idén Umhausenbõl és 17 óra elõtt Szajolban voltam..Garmisch-Partenkirchen még picit közelebb is van :-))) http://goo.gl/maps/cKgpf |
| Pityusz | 8967 | 2013. október 16. 19:29 |
|
Szevasztok! Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2014. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) Pityusz + Szilvi |
| KawaÉvi | 8966 | 2013. október 16. 18:33 | Válasz erre: 8957 |
|
Scopy! Elõször legyünk túl a 2013. október 26-án, utána számoljunk 2014-el :-)))
|
| OSZIXX | 8963 | 2013. október 16. 18:20 |
|
Nem jöttél Hartai hallevet enni, pedig finom volt azon kívül pedig jót motoroztunk.
|
| Tybee GSR600 | 8962 | 2013. október 16. 18:14 | Válasz erre: 8961 |
|
Majd HONDA pólót veszek fel : ))))))))))))
|
| Tybee GSR600 | 8960 | 2013. október 16. 16:18 | Válasz erre: 8959 |
|
Laci !!! Itt van felhozatal mindenbõl ... Akár 1X túra keretében megnézhetnénk ilyesmit ! |
| Endruz | 8959 | 2013. október 16. 14:55 |
|
Tybee-nek hátha talál a videón egy-két érdekes veterán mocit az új konstrukciók mellett :-))) http://www.youtube.com/watch?v=aN83RRO-8Po |
| scopy | 8957 | 2013. október 16. 06:26 |
|
Szevasztok! Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2014. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti Andi és Scopy (nekem csak egy nappal elõtte lesz biztos) |
| Endruz | 8956 | 2013. október 15. 20:25 | Válasz erre: 8954 |
|
Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2014. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi Osszi+Márti |
| KawaÉvi | 8953 | 2013. október 15. 19:17 |
|
Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2014. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko KawaÉvi |
| Endruz | 8952 | 2013. október 15. 19:09 | Válasz erre: 8948 |
|
Valamit összehozunk, ha nem is az Evezõsben, de jó buli lesz...a helyet keressük az Év zárón szerettem volna még konkrétabbá tenni, hogy kikre számíthatunk...a többit szóban :-)))))))))))))
|
| Endruz | 8951 | 2013. október 15. 19:06 | Válasz erre: 8950 |
|
Ildikó, akkor felírlak.... Mint ahogy azt elõzetesen már egyeztettük e hónap 26-án eljön az az idõpont, ami ennek az évnek lezárását jelenti a Szolnok környéki motorosoknak és a "Tiszteletbeli Szolnok környéki motorosoknak :-)))" Persze ez nem jelenti azt, hogy jó idõ esetén még ne guruljunk egyet az év hátra lévõ részében, viszont van aki kivonja a motorját a forgalomból és el teszi téli álmát aludni, ezért e korai Év záró idõpont!! :-))) Szóval 2014. október 26-án 12 órától a Tiszacsegei Halászcsárda Vadásztermében idén is elfogyaszthatjuk, együtt a finom halászlét ( van aki hal nélkül :-))) és a még finomabb csárda palacsintát. Mivel jövõhét pénteken szükséges a pontos létszámot leadnom a terítés miatt, ezért kérnélek benneteket, hogy a szokásos módon iratkozzatok fel... Endrúz VVLaci+Gabi Tybee Ildiko |
| yamaszaki | 8948 | 2013. október 15. 17:24 | Válasz erre: 8947 |
|
Nem tudok semmit ,csak célzás volt hátha összehoztok valamit az Evezõsben!
|