| rgary | 7444 | 2012. október 2. 09:15 | Válasz erre: 7442 |
|
Én elmegyek Veled, ha nem gond, hogy soha nem volt éles fegyver a kezemben...:))))
|
| Endruz | 7443 | 2012. október 2. 09:02 | Válasz erre: 7440 |
|
ha dolgozós, akkor nekem sem jó :-( Október 22-e hétfõ ha nem lesznek családi utazások....?? |
| csuti71 | 7442 | 2012. október 2. 08:11 | Válasz erre: 7440 |
|
Akkor ha bedolgozós, szerintem Vikinek se jó, így nekem se! 13.a bár nem hó vége, de versenyre megyek így az sem jó! Scopy nem jössz? http://5fegyverkupa.hu/ Vagy valaki? |
| rgary | 7440 | 2012. október 2. 07:30 |
|
Jobbulást Évi, Neked és a mocinak egyaránt! Endruz: az október 27 bedolgozós szombat így nekünk biztosan nem jó. |
| KawaÉvi | 7438 | 2012. október 1. 22:10 | Válasz erre: 7437 |
|
Ha addig nem lesz kész a verda, valaki mögé felcsimpaszkodom, és potyautas leszek :-)
|
| Endruz | 7437 | 2012. október 1. 22:02 |
|
Októberbe fordult az idei év...meg ragadnám az alkalmat egy közvélemény kutatásra, hogy milyen idõpontot célozzunk meg a Tiszacsegei évzárónak??? Hó végén több hosszú hétvége is lesz..... Tennék egy javaslatot október 27-re!!! |
| hamster | 7436 | 2012. október 1. 21:57 | Válasz erre: 7423 |
|
Üdv! Sajnálattal olvasom a történteket.:((Örülök hogy nem lett komolyabb bajod.Mielõbbi gyógyulást nektek.:) |
| KawaÉvi | 7435 | 2012. október 1. 20:31 | Válasz erre: 7434 |
|
Kellett volna. Ha ott lettem volna, de hamar elvittek a mentõk a traumatológiára.
|
| VVLaci | 7434 | 2012. október 1. 19:50 | Válasz erre: 7433 |
|
Tényleg! Kék-sárgát ilyenkor is ki kell tölteni!
|
| KawaÉvi | 7433 | 2012. október 1. 19:21 | Válasz erre: 7431 |
|
Drága Lajosom! Köszönöm kedves szavaid. Ma már szinte semmi bajom (ez elmúlt két naphoz képest).A motorom is gyógyul hamarosan - remélem, ha végre sikerül kideríteni ki csinálja meg a kárszemlét. Az én biztosítóm (K&H) elutasított (mert csak akkor végi el ha ismeretlen az elkövetõ, vagy nincs biztosítása), az ellenérdekû félrõl pedig még nem szolgáltattak adatokat a rend szigorú õrei.
|
| Gázos | 7431 | 2012. október 1. 16:23 |
|
Évi!!Nem tudok jobbat mint hogy részvétem!És a sok bajság ellenére örülök hogy nem lett edzett testednek komoly sérlése!Mielõbbi fájdalom mentességet!
|
| scopy | 7429 | 2012. szeptember 30. 22:10 |
|
Évi! Lezúztad azt a fos fauvét! :-)) kíváncsi lennék a szemle jkv-re! |
| KawaÉvi | 7428 | 2012. szeptember 30. 21:43 | Válasz erre: 7427 |
|
Ha ez így van, akkor van a karomban is olyan muszkli, mert majd kiszakad úgy fáj az ütéstõl (arra estem). De valóban lehet benne némi igazság, mert egy ilyen eséstõl másnak a csontjai törnek :-)
|
| VVLaci | 7427 | 2012. szeptember 30. 21:40 | Válasz erre: 7426 |
|
Évi bringázáson edzõdött combja behorpasztotta a Borát! Na ez a nem semmi!!!! :-)))
|
| KawaÉvi | 7426 | 2012. szeptember 30. 21:32 | Válasz erre: 7425 |
|
Magam nem láttam, de úgy tudom horpadt és meg lett húzva a jobb hátsó sárvédõje. A horpadás a becses combom által keletkezett (az is zúzódott), a csikarást pedig a kormányvég okoz(hat)ta. Neki biztos fényezni kell a jobb hátsó idomot (Volkswagen Bora-ról van szó), de az én motorom fényezése egy karcolás nélkül megúszta.
|
| scopy | 7425 | 2012. szeptember 30. 20:59 |
|
Engedélyezett helyen sem kell fellökni egy motorkerékpárost! Az autón keletkeztek rongálódások? Hol, milyenek? |
| scopy | 7424 | 2012. szeptember 30. 20:51 |
|
Hát Évi..... :-((........szóval nem tudom. Sajnálom, hogy így jártál! |
| KawaÉvi | 7423 | 2012. szeptember 29. 20:22 | Válasz erre: 7422 |
|
Eddig nekem is ez volt a tapasztalatom, miután biciklizem is. Ha lefulladtam is a sor elején (motorral), eddig még senki nem akart fellökni vagy átgázolni rajtam, mert neki sürgõs. A dolog pikantériája - bár a tegnapi balesetemmel nincs összefüggésben -, hogy mielõtt az ominózus keresztezõdéshez értünk volna, Miskolc 26-os útjának (hosszú egyenes 4-sávos) bevezetõ szakaszán, ez az autós vészfékezésre kényszerített, mert irányjelzõ nélkül vágott be elém kihasználva, hogy én nagy követési távolságot tartok ha motorral vagyok. Ezt követõen én rávillogtam, õ pedig feltartott jobb kezével intett, hogy "bocs". Ezt követõen még 1-2 látványos szlalomot csinált autóval így került a belsõ sávba kettõvel elém. Így érkeztünk a piros lámpás keresztezõdéshez. |
| pandamaci | 7422 | 2012. szeptember 29. 19:45 | Válasz erre: 7420 |
|
ja, itt már az a kérdés a többiek hogy látták.. ( ha autóban ülök, és beáll mellém bárhova akár egy robogós vagy biciklis, azért megvárom mig elmegy valamerre,nem megyek át rajta) |
| KawaÉvi | 7421 | 2012. szeptember 29. 19:39 | Válasz erre: 7419 |
|
Tehát úgy néz ki, hogy vérre fog menni a harc...és ehhez marhára nincs kedvem, fõleg így hogy a bal oldalam zúzódott.
|
| KawaÉvi | 7420 | 2012. szeptember 29. 19:36 | Válasz erre: 7419 |
|
A károm elsõdleges kalkuláció szerint 5.500,-Ft + egy sisak (annak is a plexije ami fontos). Nyilván több százezresre duzzasztható egy kárszakértõi felmérés során a költség, hisz a visszapillantóm is sérült, de használható. Itt engem nem is ez foglalkoztat. A vesztesnek 2 hónapra bevonják a jogosítványát (egy halom büntetõ ponttal), és kap egy 5-számjegyû bírságot! Mivel személyi sérülés történt valakivel vitetik a balhét, tehát nem lehet "megegyezni" vagy ilyesmi. És még az sincs kizárva, ha az elõadó úgy látja mindketten hibásak vagyunk, akkor nem egyetemleges a bírság megfizetése, hanem A-nak is kiosztják meg B-nek is. |
| pandamaci | 7419 | 2012. szeptember 29. 19:30 | Válasz erre: 7417 |
|
Nem mindegy, mert ha nem túl nagy a károd, és nem teljesen egyértelmû az eset, ezért egy hosszú, bizonytalan kimenetelû pereskedésbe nem érdemes belemenni. (szakértõi dijakat,perköltséget -saját káron kívül- a vesztes nyeli be)
|
| KawaÉvi | 7418 | 2012. szeptember 29. 19:26 | Válasz erre: 7414 |
|
Megkérdeztek ott pár autóst is a baleset után, akik a sorban álltak. Sajnos fogalmam sincs mit mondtak, mert én a mentõben voltam, utána a traumára vittek. Szerintem az Õ vallomásuk lesz a döntõ. Ami az objektív valóság, hogy én a két álló sáv között soroltam elõre (a kocsisor 2 autóból állt akkor), és a belsõ sávban álltam az elsõ autó síkjától elõrébb, de nem elõtte, hisz a "rajtvonalnál" állt. 48 mp-e volt hogy észre vegyen (annyit mutatott a jelzõlámpa visszaszámoló).
|
| VVLaci | 7416 | 2012. szeptember 29. 19:19 | Válasz erre: 7413 |
|
A Lorántffy közepén hirdették, majd megkérdezem neked.
|
| pandamaci | 7415 | 2012. szeptember 29. 19:18 | Válasz erre: 7413 |
|
Aki jégkárokat is javít, arra keress rá. Kisebb nem éles szélû horpadásokat többféle technológiával -fényezés megsértése nélkül-ki tudnak javítani.
|
| pandamaci | 7414 | 2012. szeptember 29. 19:15 | Válasz erre: 7412 |
|
Melyik sávban álltál az induláskor? Ha egyértelmûen (tanúk szerint is) a belsõ sávban , és elöbbre mint a kocsi- akkor szabálytalan elõzés. Ha a jobboldaliban, vagy a vonalon, vagy nincs tanud,akkor szabálytalan sávváltás lesz..
|
| KawaÉvi | 7413 | 2012. szeptember 29. 19:11 |
|
Még valami... Hallottam még anno, hogy létezik horpadások vákuumos kihúzatására lehetõség (még régebben a jégverések idején hallottam). Ha tényleg van ilyen, alkalmazható ez üzemanyag-tankokra is? Illetve jár ez valamilyen "szépség" hibával utána? Létezik ilyen Miskolcon? |
| KawaÉvi | 7412 | 2012. szeptember 29. 19:05 | Válasz erre: 7411 |
|
Hát elé semmiképp nem akartam bevágni, hisz az autó hátsó oldalának csapódtam. Akkor legfeljebb orral jött volna belém. Hogy elévágjak ahhoz túl gyorsan indult!
|
| pandamaci | 7411 | 2012. szeptember 29. 19:02 | Válasz erre: 7395 |
|
ebbõl kb az lesz, hogy az autós haladt a belsõ sávban egyenesen , te meg a jobb sávból szabálytalanul akartál bevágni elé... (ha csak tanuid vagy nyomok nem lesznek, hogy te haladsz elol a belsõ sávban, autós meg záróvonalat átlépve elõz, és rádhúzza a kormányt) |
| KawaÉvi | 7410 | 2012. szeptember 29. 18:52 | Válasz erre: 7409 |
|
Hát igen! Ildikónak (Kawa Ninja) a lábtartót cserélték (+ még egy indexbúrát és kihajtották a sebváltókarját) 45.000,-Ft-ért. Ebbõl nem tudom mennyi lehetett a lábtartó, de sejtem :-)
|
| KawaÉvi | 7408 | 2012. szeptember 29. 18:44 | Válasz erre: 7403 |
|
Ez azért is kecsegetõ (bár igaz, hogy kidobni való 4.000,-Ft-om sincs), mert egy eredeti oldaltámasz alatti kuplung-kapcsoló 5.000,-Ft.
|
| VVLaci | 7404 | 2012. szeptember 29. 18:00 | Válasz erre: 7403 |
|
Ha belefér a keretbe, jó! Fõleg, hogy pár! Bár soha ne kelljen a párja. |
| KawaÉvi | 7403 | 2012. szeptember 29. 17:23 |
|
Hazahoztam a motort. Beindítottam. Mint régen pöcc-röff indult. A kuplung-kar vége letört, a bal lábtartó letört, a plexi és a bal index búra horzsolódott, a sebváltókar kissé behajlott, és a tankom kissé horpadt (ez nem feltûnõ csak ha a fény úgy esik rá). Ezek közül ami fontos, az a lábtartó. Találtam egyet, bár itt komplett oldaltámasszal együtt: http://www.pcbonto.hu/portal/Balatonmagyarod_/Motoralkatresz/Kawasaki/EL_250/Kawasaki_EL_250_elso_labtartok_5_303775_399055.html Mit szóltok? |
| KawaÉvi | 7402 | 2012. szeptember 29. 17:15 |
|
Ma beszéltem egy - független - rendõrrel. Az azt mondta, azért mégsem ilyen egyszerû az én helyzetem. Ugyanis az utólag bizonyítani szinte lehetetlen, hogy én voltam-e elõrébb (és nem az autó), illetve hogy amikor a lámpa zöldre váltott én vagy az autó indult-e el hamarabb. Mert ha az autó indult el hamarabb - elvileg, a rendõr szerint - nekem meg kellett volna várni míg Õ elhalad és utána jöttem volna (persze, a többi autós meg karba tett kézzel nézi majd mi? Ekkora baromságot), hisz ebben az esetben nem elõzött, hanem kikerült.
|
| Endruz | 7401 | 2012. szeptember 29. 14:15 | Válasz erre: 7395 |
|
Szia Évi most olvasom a történteket mindnek elõtt a lényeg, hogy veled nem történt komolyabb baj!! Szerintem te teljesen szabályosan elõre mentél mint azt meg is engedi a KRESZ innentõl kezdve mindegy, hogy kinek mennyi cm-rel van elõbb vagy hátrébb a kocsi vagy motor eleje figyelni kell a másikra. Te elindultál õ meg rád húzta a kormányt. Ha te nem tettél semmilyen irányváltoztatásra utaló magatartást, egyértelmûen õ a hibás. Ehhez tanúnak ott a biciklis aki látta a történteket... Jobbulást és gyors motor helyre állítást..lassan nyakunkon az évzáró és nem hiányozhatsz!! :-)))) |
| KawaÉvi | 7400 | 2012. szeptember 29. 12:58 | Válasz erre: 7399 |
|
Persze. Hisz az autó jobb sárvédõjével találkoztam, pontosabban a lábam/combom. Ha belehajtok, a motorom eleje sérült volna szerintem... Itt ami mérvadó az a keresztezõdésben történõ elõzés. Most ami számomra még nem egyértelmû: ha én az álló kocsisor elejére megyek (mint ahogy a KRESZ engedi), egyértelmû hogy nekem van elsõbbségem, tehát evidencia, hogy nekem kell indulni elõször? Számomra evidens, hisz azért megyek elõre, de lehet hogy másképp szabályozzák. Mert a pirosnál várakozó autó teljesen a "rajtvonalhoz" állt föl, tehát abban igaza lehet hogy nem tudtam elé állni, hisz akkor én lettem volna szabálytalan, és nem látom a jelzõlámpát sem. Tehát mellette álltam, de a motorom eleje az Õ autójának az orránál elõrébb volt. |
| VVLaci | 7399 | 2012. szeptember 29. 12:42 |
|
http://www.boon.hu/autok-kozott-esett-el-a-motoros-miskolcon/2090495 Na itt már elég érdekesen adják elõ. |
| VVLaci | 7398 | 2012. szeptember 29. 11:54 | Válasz erre: 7397 |
|
Hát Évánál a 8/e paragrafus állhat fenn. Kiállt a sorban elõre és a versenyautós még a keresztezõdésben megelõzte. De jöttek szembõl, ezért ráhúzta a kormányt Évára. A motoron esett kár a kisebbnek tûnõ, leamortizálta a sisakját, a csizmáját. És természetesen színjátszóssá tette az oldalát. Ha "rúdtáncos alkat" lenne, csontja is törik! :-))) |
| csuti71 | 7397 | 2012. szeptember 29. 07:38 | Válasz erre: 7395 |
|
Nahhh! Elõször is jobbulást!!!!!! Harmadszor! Egyik cimborám kocsiját meghúzta a szomszéd! Jött adott mindent, biztosítós jött, és fizetett! A srác haveri alapon csináltatta, a festést, és jobban jött ki, tehát nem költötte rá az összes pénzét! Ez által azt hiszem, ha a biztosító fizet, akkor már nem kell számla!!!! http://www.kreszabc.hu/para.php?para=36 "(8) Tilos elõzni: a) kijelölt gyalogosátkelõhelyen és közvetlenül a kijelölt gyalogosátkelõhely elõtt; b) villamost közvetlenül olyan megállóhely elõtt, ahol az utasok fel- és leszállása az úttestrõl, illetõleg az úttestre történik; c) be nem látható útkanyarulatban, illetõleg bukkanóban, kivéve, ha az úttesten egyirányú forgalom van, vagy záróvonal van felfestve és az elõzés annak érintése nélkül végrehajtható; d) vasúti átjáróban és közvetlenül vasúti átjáró elõtt; e) útkeresztezõdésben és közvetlenül útkeresztezõdés elõtt, kivéve - ha a forgalmat rendõr vagy fényjelzõ készülék irányítja és az elõzés az úttest menetirány szerinti bal oldalának igénybevételével nem jár, - ha a jármû fõútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsõbbségét jelzõtábla [16. § (1) bek. u) pont] jelzi. - körforgalmú úton, - ha a jármûvel csak jobbról szabad elõzni [(4) bek.]. (9) A (8) bekezdés d) és e) pontjában meghatározott tilalom nem vonatkozik a kétkerekû motorkerékpárnak, segédmotoros kerékpárnak és kerékpárnak gépjármûvel való elõzésére." Szóval ezt találtam! Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudom mennyire valósul meg a kivételek közül, bármelyik is! Tudniillik, még a kanyarodás szabályát is vizsgálni fogják, és nem emlékszem már, hogy melyik az erõsebb, de gyanítom hogy a kanyarodás! |
| KawaÉvi | 7396 | 2012. szeptember 28. 23:02 |
|
Ezt a cikket már korábban olvadtam, de az eset nagyon hasonlít az enyémre: http://autozz.blog.hu/2009/06/16/megint_kiutottek_alolam_a_motort |
| KawaÉvi | 7395 | 2012. szeptember 28. 22:41 |
|
Sziasztok, szomorú bejelenti valóm van! Ma délután Miskolcon a 26-os úton kiütötték alólam a motort. Én kiterültem, a mentõ vitt a baleseti sebészetre (már itthon vagyok), combzúzódással megúsztam (farmer nadrág volt "csak" rajtam, de a bokámnak igen nagy mázlija van a full protektoros csizmával - a koptatója szarrá ment. Ha az nincs, miszlikbe ment volna). Rendõrség meghallgatott, a vétkes autós persze nem ismeri el az kár okozását, hisz már úgy kezdõdik a bünti, hogy 2 hónapra bevonják a jogsiját, és kap egy borsos bírságot is mellé. Tehát hülye lesz elismerni a kár okozását, pedig szerintem (is) tök egyértelmû. Piros lámpához értünk a Szentpéteri-kapu és Blaskovics utca keresztezõdésében. Még 48 mp volt a pirosból. Elõttem két autó áll a belsõ sávban (azért voltam bent, mert a következõ keresztezõdésben balra akartam kanyarodni). 4 sávos útról van szó, a két kocsisor között elõre csorogtam. Teljesen elõre nem tudtam állni, hisz a belsõ sávban álló autó (aki elütött) elõl állt. Én jelezvén a szándékomat, kicsit balra fordítva a kormányt, egyértelmûen a tudtára hoztam, hogy elõre jöttem (tehát nem érvelhet hogy nem látott), és én akarok az elsõ lenni az induláskor. Míg vártunk láttam, hogy a gyalogos átkelõnél egy Varadero-s motoros cimborám áll és bõszen integet felém (Õ ismert meg, bevallom én hirtelen nem kapcsoltam). Visszaintettem neki (még a kézmozdulatával mutatta, hogy most csak biciklivel van és nem motorral mint én). Ezt követõen a lámpa zöldre váltott, és a mellettem (kissé hátam mögött álló) autó mint akit ágyúból lõnek ki, nagy gázzal elindult, ki akart elõzni, és az autója hátulját túl gyorsan húzta vissza, és az a bal comb-csípõ tájékomat telibe találta. Elvesztettem az egyensúlyom, és elengedtem a motort. Kiterültem a fõút belsõ sávjában és pár percig mozdulni sem tudtam. Kinyitva a szemem láttam, hogy az autós jóval elõrébb járt már (innen tudom megítélni hogy nagy sebességgel indult), majd fékezett és visszatolatott. A Varadero-s barátom és a gázoló autós is odajöttek, biztos nagyon megijedhettek mert mozdulatlan voltam. Igyekeztem összeszedni magam, és a tudtukra hozni, hogy élek, itt-ott fáj, de semmi különös bajom nincs. Magam levettem a sisakom (még fekve), levettem a kesztyûmet és próbáltam felállni, de addigra ott volt a mentõ is. Bevittek a traumatológiára, 8 napon belül gyógyuló sérüléssel megúsztam, ez csak szabálysértés. Most jön a konklúzió. A rendõröktõl tudom, hogy az autós azt mondta, hogy én a keresztezõdésben beszélgettem a járdán állóval, és Õ azért indult, mert azt hitte hogy én még beszélgetek. Nos a mutatvány itt dõl meg: mivel a földön fekve emeltem fel a plexit, nem is beszélgethettem, és tényleg nem is beszélgettünk csupán intettünk egymásnak. A másik hogy - én úgy tudom - keresztezõdésben semmilyen körülmények között nem elõzhet gépjármûvel gépjármûvet. Mûszaki hibám nem volt, tehát tudhatta hogy indulni akarok - mint ahogy indultam is, csak Õ rámelõzõtt. A rendõr felhomályosított, hogy kérjek a biztosítómnál szívességi kárfelmérést. Ez ugye veszélyes, mert ha mégis engem hoznak ki vétkesnek a biztosító behajtja rajtam a kárfelmérés díját (fogalmam sincs mennyi lehet ez). Ha mégis felméretem a káromat, és itthon sufni tuningban javítom/javíttatom a motoromat is fizet a biztosító? Tehát ha nincs a javításról számlám akkor is? Elsõdleges károm: a sebváltókar és a bal lábtartó letört (de megvan a darabja), a bukócsövem meghajlott (végezte a dolgát), a bal visszapillantóm elfordult. A Varadero-s barátom (Flaskó Pisti) szerint nagyobb baj nincs, az összes alkatrészével és a sisakommal együtt hazatolta a motort magához (a közelbe lakik). Holnap ha tudok elmegyek a motorért, mivel ez az eset ami házunktól alig pár száz méterre történt. Minden hozzászólásotok segítség!!! |
| Endruz | 7394 | 2012. szeptember 28. 12:29 | Válasz erre: 7390 |
|
Gary kafa kafa kafa...:-)) na úgy háromszor is :-)))
|
| rgary | 7392 | 2012. szeptember 28. 09:12 | Válasz erre: 7391 |
|
Így van ez a lényeg! Minden motort szeretni kell!:)
|
| VVLaci | 7391 | 2012. szeptember 28. 08:22 | Válasz erre: 7390 |
|
Szerintem sincs vele semmi baj! Egyébként is minden motor jó, amíg elviszi gazdáját a kívánt módon a megfelelõ helyre! :-))) Ezt a feltételt a motorod abszolút teljesíti!!! :-))))) |
| rgary | 7390 | 2012. szeptember 28. 08:15 | Válasz erre: 7385 |
|
Ugye, hogy klafa gép?:) Végre valaki aki nem szólja le!:)
|
| VVLaci | 7388 | 2012. szeptember 28. 07:15 | Válasz erre: 7387 |
|
Szép reggelt! Laci, korán reggel felvidítottál, egy rövid éjszaka után! :-)))) |
| scopy | 7387 | 2012. szeptember 28. 04:59 |
|
na ezen bexartam! :-)) http://www.youtube.com/watch?v=8WUsiuasIHc&feature=player_embedded |
| scopy | 7385 | 2012. szeptember 28. 04:51 | Válasz erre: 7376 |
|
Szevasztok! nekem nagyon tetszett a kawa a túrán! nagyon szépen ment a szerpentineken, kimondottan szimpatikus volt a gép! |
| hamster | 7383 | 2012. szeptember 27. 20:54 | Válasz erre: 7382 |
|
Azé nincs ott olyan nagy pejkó többlet,csak hát az osztrákok kicsit jobban élnek oszt úgy gondolták mindenkinek fussa sok benzinre.:-))))
|
| csuti71 | 7382 | 2012. szeptember 27. 19:25 | Válasz erre: 7379 |
|
A tiétek keveset fogyaszt, az enyém meg megy!!! :)))) igaz keveset mert drága a benzin! :))))))) Én a Toyotán hozom be! Ja és az is megy! :)))) |
| hamster | 7379 | 2012. szeptember 27. 18:03 | Válasz erre: 7378 |
|
Mikor megvettem az elsõ mérésnél 4,28-ra jött ki a fogyasztásom.Azóta mondjuk kicsit feljebb ment,de 5 fölé nagyon ritkán sikerül.Általában 4,8-5 simán kijõvõk,megpakolva 2 személyel is.
|
| VVLaci | 7378 | 2012. szeptember 27. 17:52 | Válasz erre: 7377 |
|
Ezért maradunk a TDM-nél. A hétvégi túrán 4,44l/100km fogyasztást produkált! :-)))) Nagyon jólesett a zsebemnek! :-))) |
| hamster | 7377 | 2012. szeptember 27. 17:49 | Válasz erre: 7376 |
|
Na annak tényleg nincs.Onnan már nincs lejebb.:-)
|
| rgary | 7376 | 2012. szeptember 27. 13:43 | Válasz erre: 7374 |
|
A Kawasakinak nincs alternatívája!:))) Együtt öregszünk tovább!:))
|
| Endruz | 7374 | 2012. szeptember 27. 11:07 | Válasz erre: 7373 |
|
Gary, akkor neked is van még egy fél éved :-))) csak öregebb leszel addig :-)) és jöhet valami jó motor :-)))
|
| rgary | 7373 | 2012. szeptember 27. 11:04 | Válasz erre: 7372 |
|
Mert öreg korára mindenki megbolondul, és lecseréli a jó Japán vasat?:))
|
| Endruz | 7372 | 2012. szeptember 27. 09:58 | Válasz erre: 7371 |
|
Ez a régi páros :-))) Tudod Csuti így kezdõdik Yamaha aztán Triumph...Yamaha és aztán BMW :-)))
|
| csuti71 | 7371 | 2012. szeptember 27. 07:48 | Válasz erre: 7369 |
|
Úgy látom Lajosunknál az egyetlen fix pont a 0.5-ös! mert már nem értem most FASER, vagy TRIUMPH??????? :)))))
|
| VVLaci | 7370 | 2012. szeptember 27. 07:04 | Válasz erre: 7369 |
|
Egy métert sem mentél és már tesztelsz??? :-)))) Jó kanyargást! A medve nem játék!!! :-))) |
| Gázos | 7369 | 2012. szeptember 26. 23:21 |
|
Köszi.Az 1-ik 0.5öst most teszteltem be.Az öreg kertszomszéd nem csapott be.ISTEN-i volt.Csak nem vagyok álmos!!
|
| Gázos | 7367 | 2012. szeptember 26. 21:51 |
| csuti71 | 7366 | 2012. szeptember 26. 07:14 | Válasz erre: 7364 |
|
Na ezért nem kell Neocitrán!!!!!!! Simán kikezelt a Mádi forralt, a megfázásból!!!!!!!!!! :))))) |
| scopy | 7365 | 2012. szeptember 25. 20:22 | Válasz erre: 7357 |
|
Bocsi, de.....mennem kell fát rakodni.... Lágy hátszelet! |
| hamster | 7364 | 2012. szeptember 25. 18:59 | Válasz erre: 7363 |
|
Látod!Kicsit iszol aztán már kötekedsz.:-)))
|
| csuti71 | 7363 | 2012. szeptember 25. 18:55 | Válasz erre: 7362 |
|
oké, csak érc vagy élcelödtem, most nem is tudom mit is! Egy fél liter mádi forralt bor után! :))))
|
| hamster | 7362 | 2012. szeptember 25. 17:15 | Válasz erre: 7361 |
|
Félre értés ne essék a többi is jó volt,de ezen az egy momentumon jót mosolyogtam.:-)
|
| csuti71 | 7361 | 2012. szeptember 25. 17:08 | Válasz erre: 7360 |
|
:) kár hogy a többi nem!!!! :( Ez egyébként a vágatlan verzió, majd lesz vágott is:) |
| hamster | 7360 | 2012. szeptember 25. 16:50 | Válasz erre: 7356 |
|
"Hallod...világít a benzin lófaxom....."Ez tetszett nagyon.:-)))
|
| csuti71 | 7359 | 2012. szeptember 25. 15:15 | Válasz erre: 7357 |
|
Hát nem nagyon volt panoráma, de amikor felfelé mentünk Bélisre elég tiszta volt, és jól lehetett látni Pádis felé, azokat a szép önálló hegyeket! Visszafelé, már ránk ereszkedtek a felhõk! :) Nembaj, így is szép volt, és mivel a társaságból senki nem volt még, nekik így is nagy élmény volt!!!! Legközelebb, még nagyobb lesz az élmény, de az útra is fognak tudni figyelni, mert már jártak rajta! :))))
|
| Endruz | 7358 | 2012. szeptember 25. 14:52 | Válasz erre: 7357 |
|
Mindig csak a hajtás és sietés :-)))) Gyula akkor legközelebb!! Persze ha van kedved szép Alföldi tájat nézni és hosszú egyeneseket motorozni... Egyébként nekem holnap 9-re meg Pesten kell lennem, talán Scopy... |
| kawa550 | 7357 | 2012. szeptember 25. 14:22 | Válasz erre: 7356 |
|
Túl messzire nem láttatok a hegytetõkrõl ahogy nézem! Nekem is nagyjából ilyen szerencsém szokott lenni, csak nekem ósztriában.:))) Holnap megyünk Ceglédre a mocit elhozni, viszont sietõsre kell vennünk a mutatványt, mert onnan meg egyenest Bécsbe kék menni, aki kíváncsi ránk eljöhet megnézni minket, de mi asszem most sem fogunk átérni Szolnokra... |
| csuti71 | 7356 | 2012. szeptember 25. 08:58 |
| hamster | 7353 | 2012. szeptember 24. 18:19 | Válasz erre: 7349 |
|
Most majd végigfúrod az össze s jelenlévõ motormárkát?:-)))Eddig elég gyenge.:-)))De a ducatis srác elég penge.
|
| VVLaci | 7351 | 2012. szeptember 24. 07:47 |
|
Ellenpélda a keménységre: http://www.origo.hu/sport/20120923-a-vilag-legpofatlanabb-motorosa.html |
| Endruz | 7349 | 2012. szeptember 23. 21:39 | Válasz erre: 7348 |
|
Jóóó valóban kétszer is megnéztem és a másodiknál vettem észre, hogy amikor leállnak az épület elé, még nálam csak a tükör önállósította magát a Triumph-ról az egész eleje le esett :-))) 29 perc 55 mp Nem is kellene :-)))) |
| csuti71 | 7348 | 2012. szeptember 23. 21:25 | Válasz erre: 7347 |
|
Gyengén motoroznak!!!! A vizes homokon 100 fölött lábtartóval elõre!!! De mekkorákat zakóznak!!!!! :)))))) Nagyon komoly! én még nem láttam jobb videót!!!!! |
| Endruz | 7347 | 2012. szeptember 23. 21:04 | Válasz erre: 7345 |
|
Pedig már azt gondoltam félre kacsingatsz :-)) Viszont ez a Virgil gyerek tud és nem csak Triumph-al a Ducatival is :-)) http://www.youtube.com/watch?v=hXyV8JUj8m0 |
| csuti71 | 7345 | 2012. szeptember 23. 21:00 | Válasz erre: 7343 |
|
Hát mitagadás nagyon komoly videó! a helyek, a cuccok, a motor, ha nem lenne jobb motorom, még el is gondolkodnék egy Tiger-en!!!!! :)))))) Nagyon tudnak motorozni!!!!!!! |