28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

Games 9517 2011. december 13. 23:55  
http://www.youtube.com/watch?v=mJYk3_g-L-4&feature=related

TEK bevetésen. A kérdés amit a hozzászólásban is feltettek, mi az a palack 0:09-nél az egyik hátán?

tsanyi 9516 2011. december 13. 22:12   Válasz erre: 9515
Mert azt elintézték maguknak....bár most vitya szerencsére megfingatja gyurcsókot ami amúgy helyes és van is miért, de a fõ ok amiért mulatozok az az, hogy ezzel precedenst teremt arra ha majd õk kerülnek sorra.....de szép lesz a képsorokat nézve ahogy bilincsbe verve viszik õket...hagyónál is jó volt nézni....:)))

Games 9515 2011. december 13. 21:24   Válasz erre: 9514
Van aki nem látja a fától az erdõt. Viszont ha egy politikus egyértelmûen rossz döntést hoz, utólag miért nem lehet felelõsségre vonni??

tsanyi 9514 2011. december 13. 19:28   Válasz erre: 9512
....és ez minden párt kisember hívére igaz:

"Ilyenkor pedig a politikusok nem különösebben hálásak, mert nem érdekük. A lelkesen benyaló támogatónak, az önkéntesen aládolgozó hívet simán a partvonalon kívülre dobják, ha nincs szükség rá. Azt gondolom, hogy ez minden politikai pártban így lehet, de az a gyanúm, hogy a Jobbikban még inkább. A példát, hogy a Jobbikban ez legalábbis elõfordul, látjuk."

az a baj, hogy ezt õk nem veszik észre, csak kihasználják a szimpátiájukat amúgy meg magasról tojnak rájuk.....elhiszem, hogy nehéz azzal szembenézni, hogy esetleg a kedvenc pártunk/vezérünk/vezetõnk vagy bármink már leszar minket, de azért még mindig jobb belátni, hogy érdemtelenre pazaroltuk a bizalmunkat mint, hogy a végsõkig kitartva mellette(-tük) saját magunkat is tönkre tegyük és elmarjunk magunk mellõl mindenkit...

tsanyi 9513 2011. december 13. 19:22   Válasz erre: 9511
Errõl írtunk nemrég......tök mindegy, hogy kitõl idéz az ember ha az igazat mond......most épp a baloldaliaknál lehet az igazat olvasni, elõtte a jobboldalnál.....én hallgatom/olvasom/nézem minden oldal híreit és abból elõbb-utóbb kiderül valami...

Games 9512 2011. december 13. 19:14  
És a link: http://piroslapok.blog.hu/2011/11/11/eszes_tamas_a_szelsojobbos_gyenge_jellem

Games 9511 2011. december 13. 19:14  
Kicsit zavar hogy baloldali "sajtóból" kell idéznem, de sajnos igazuk van a mostani helyzetet illetõen. Ennek ellenére (tudom feleslegesen, mert mindenki tudja) óva ontek a velük való szimpatizálástól. Még egy linket betolok, a véderõbõl öngyilkos lett srácról, errõl tud valaki többet?? Hozzám elég késõn jutott el a hír, talán már lecsengett annyira hogy józanul lehessen látni.
ui: Az utolsó hozzászólást is érdemes elolvasni.

klimas 9510 2011. december 13. 19:07   Válasz erre: 9507
Na de aztatmonták, hogy õk asztán ilyen-olyan fasza gyerekek voltak-lesznek ! Neeeem???? Akkor mi is a baj az öszödi beszéddel? Ott legalább gyurcsány kimondta hogy ......

Games 9508 2011. december 13. 19:07  
http://hungariancharter.com/magyarul/vadirat/

tsanyi 9507 2011. december 13. 19:01   Válasz erre: 9505
....háááát az tény, hogy a fityiszesek is legalább annyit ha nem többet nyúltak le mint a maszopszadesz banda, de több eszük van az biztos.....jobban meg tudnak lépni...:)))

tsanyi 9506 2011. december 13. 19:00   Válasz erre: 9504
Egyre nagyobb az ellenállás a diktatúrával, ezért sietnek megerõsíteni bármi áron és ezért lesz szavazás jövõre mert még van itthon is szavazójuk valamennyi, de a külföldiekkel együtt akár maradhatnak is, el is fogadják hamar a törvényt........,de amint lejjebb írtam a fityiszben is nõ a feszültség(sok mûsort hallgatok, fityiszest is és már változnak a hangok) és könnyen lehet, hogy a képviselõk jó része rádöbben, ha nem zavarják el a vezért akkor õk is el lesznek vele együtt zavarva és biza egy kis képviselõnek akinek csak egy szép háza van a falujában elég kínos lenne ha a helyiek szépen ráborítanák......tehát lehet, hogy szavazás helyett elküldik a vezért a francba a sajátjai és úgy kihúzhatják ha egy kicsit normalizálják a helyzetet...

klimas 9505 2011. december 13. 16:34  
Na fene ! Nem csaka büdös komcsik korruptak???
http://www.origo.hu/itthon/20111213-mexikobol-szidja-az-ugyeszseget-a-hunvaldugy-szokesben-levo-gyanusitottja.html

kispeti 9504 2011. december 13. 14:59  
Na, valami elindult !
http://fn.hir24.hu/itthon/2011/12/13/ketyeg-orbanek-oraja/

Jani55 9503 2011. december 13. 08:14   Válasz erre: 9502
Ebben IS egyetértünk... (valójában nagyon sokmindenben egyetértünk)

tsanyi 9502 2011. december 13. 08:02   Válasz erre: 9501
Ebben egyetértünk.....én sem tudom, hogy kire fogok szavazni, de az biztos, hogy szavazok valakire......a Kónya( a rendvédelmis) most kivált a szakszervezetbõl és politikus lesz, még nem tudni milyen pártban, de lehet, hogy egy újban....majd meglátjuk mit alakítanak és érdemesek lesznek-e?

Jani55 9501 2011. december 13. 07:21   Válasz erre: 9492
Látjátok, milyen szent áhitattal nézik a vezérüket?
Amikor nyílvánvalóan hazudik viktátorunk, mind lesütik tekintetüket...
Nagyon tetszik!
(hogy legközelebb kire fogok szavazni, fogalmam nincs!)

tsanyi 9500 2011. december 13. 07:17   Válasz erre: 9499
Erre gondoltam(bár úgyis mindenki tudja): http://vastagbor.blog.hu/2011/12/12/nem_viccelnek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_13&utm_campaign=index

tényleg, mit szóltak volna ellenzékben ha gyurcsók mondjuk kóka nejét nevezi ki erre a posztra anno 9 évre?.....lett volna alkotmánybíróság meg minden.....már ha értesülnek róla hisz sosem voltak bent a parlamentben csak a fizetésüket utaltatták át...

tsanyi 9499 2011. december 13. 07:09  
Ez a mostani komédia erõsen hajaz a maszop miniszterelnök jelölési bohózatára.......úgy tûnik elkezdõdött zorbán végjátéka.....most már mindenhol világos, hogy a demokrácia neki csak egy gondot okozó tényezõ és ki is iktatja amilyen gyorsan csak teheti pl. megint fityisz droid kinevezése olyan pozícióba ahol a bíróságokat lehet kézben tartani ráadásul 9 évre, na meg még ezer más remek diktatúra építõ ténykedése......csakhogy vannak a pártján belül is olyanok akiknek ez nem tetszik, na nem azért mert elleneznének egy kiváló diktatúrát, csak nem épp viktátort akarnak hanem saját magukat vagy jobb ismerõsüket a trónon.......és vitya ezt érzi, a tegnapi ellenzéknek mondott elárulós/hátbatámadós beszéde valójában nem az ellenzéknek szólt(milyen alapon is tehetné amikor õ ennél sokkal jobban elárulta hazáját ellenzékben) hanem a belsõ ellenfeleinek, hogy látja õket, vigyázzanak magukra.......,de remélem hamar megbukik, látszik már rajta, hogy újra kéne egy Graz-i kezelés az arcára....

kondorosi67 9498 2011. december 12. 21:46   Válasz erre: 9497
A nagy bizottsági felhatalmazásnak semmi köze a kétharmados többséghez.Az elvakult híveket nem kell megtéveszteni azok már úgy is elvakultak.Az azért érdekes hogy a neoliberális médiák egyike sem adta le hozzászólását csak az ellenzéki pártok támadásait.Nem árt minden felet meghallgatni és amennyire lehet pártatlanul végiggondolni mondandójukat.

pistike76 9497 2011. december 12. 20:54   Válasz erre: 9492
Milyen felhatalmazásról beszél a kétharmaddal maga mögött?Ez egy nagy színész.A sok elvakult híveit meg is tudja téveszteni.
Mögötte "Lézer János" meg csak vigyorog.Ha megnézitek minden kormánypárti politikus nyilatkozás közben mosolyog.........szerintem ez célzás értékû.

zoli73 9496 2011. december 12. 17:59   Válasz erre: 9478
Érdemes elolvasni ezt a könyvet (arról a bizonyos 133 napról szól, amit fõként a pajeszosoknak "köszönhetünk") :

www.konyv-e.hu/pdf/Tormay Cecile Bujdoso könyv.pdf

Games 9494 2011. december 12. 17:51   Válasz erre: 9492
Sose azzal volt baj amit mondott, hanem azzal amit csinált. :)

kondorosi67 9492 2011. december 12. 17:19  
Itt elég világosan elmagyaráz bizonyos dolgokat Orbán Viktor.Ha van 17 percetek rá érdemes végighallgatni:
http://www.youtube.com/watch?v=BgzFZkAqayQ

tsanyi 9491 2011. december 12. 11:47  
Kis visszatekintés hogyan és miért jutottunk ide: http://www.origo.hu/itthon/komment/20111211-orban-viktor-allaspontjainak-valtozasa-1-ev-alatt.html?SYSref=NONE&cmnt_page=4

"Nem tudja tartani a kormány, amit februárban jósolt Orbán Viktor, a miniszterelnök vasárnapi kijelentése szerint elmarad a korábban 2012-re tervezett elrugaszkodás, sõt, a kormányfõ két napja kifejezetten borúlátóan nyilatkozott az ország következõ hónapjairól. Egy szûk év alatt hatalmasat fordult a világ a kormánnyal. Orbán leghatásosabb hasonlatain keresztül néztük végig, hogyan jutott a kormány a nagy ugrástól az esõkabátig. "

....és ezeket nem ellenzéki politikusok hanem maga a vezért mondta......bár általában elbújik a többiek háta mögé és nem szokik bejelenteni semmi rosszat, de néha kénytelen erõt venni magán...

kondorosi67 9490 2011. december 11. 15:41   Válasz erre: 9487
Max azt tudják melyik városban lakunk és mikor születtünk.Na és?Jelszavakat PIN kódokat bankszámlaszámokat hozzáférési adatokkal úgysem ad meg senki.Nektek is megadtam az adataimat telefonszámmal meg mindennel ugyan úgy mint ti is megosztjátok a többiekkel.Ettõl nem kell parázni csak titkos hozzáférési lehetõséget ne adjon meg soha senki sehol és nincs mivel visszaélni.A postaládáink is tele vannak mindenféle szeméttel, a netes szemét is csak ilyen.Az Indián nevem Korrupt Nyomvonal, én jót röhögtem rajta.

kispeti 9488 2011. december 11. 13:42  
Ez se túl jó vélemény a vezérünkrõl !
http://fn.hir24.hu/vilag/2011/12/11/orbanrol-ir-a-le-monde/

kawa70 9487 2011. december 11. 13:09  
Nagyon ügyes.......És ez csak a kezdet szerintem.

http://hvg.hu/napi_merites/20111210_miaz_indian_neved_facebookon#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_12_10

kawa70 9486 2011. december 11. 12:47  
Most mondták a hirekben, hogy jövõre akár 550 is lehet egy liter benzin. Szerintem meg lesz az, hisz a 400-at is sikeresen beharangozták az embereknek, és mire annyi lett már fel sem veszik. Majd igy lesz a további emelésekkel is. De legaláb Jani55 örülhet :)

tsanyi 9485 2011. december 11. 10:06   Válasz erre: 9483
Nekem 1 ismerõsöm volt aki így jött vissza, de az itthon is erõsen munkakerülõ, lusta srác volt és 1 év alatt annyira sem tanult meg angolul, hogy köszönni tudjon. Biztos vannak ilyenek szép számmal, ez fõleg az elsõ hullám lehetett amikor a dolgos magyarnak még eszébe sem jutott elhagyni a hazát mert még lehetett itt élni ezért azok léptek le elsõként(többnyire, hisz azért voltak akik megvetették a lábukat) akiknek amúgy is büdös volt a meló és azt gondolták, hogy a kolbászos kerítést az emberhez vágják kint, na ezek azok akik hamar rádöbbentek és lógó orral jöttek haza........,de ma már sajnos a munkabíró és tevékeny emberek vándorolnak ki mert elvették gyermekeik jövõjét(ha csak nem az elithez tartoznak) és a saját boldogulásuk lehetõségét......mondjuk lehülyézni tényleg nem kell a maradottakat mert nem hülyék vagyunk hanem még reménykedõk/nehezen mozdulók...

kawa70 9484 2011. december 11. 08:25   Válasz erre: 9483
Ahhoz, hogy valaki a kinti életben is megtalálja a helyét, szerintem elég sok minden szükséges, egy kicsit talán még a csillagok állása is befolyásolja. Mindenképp kell némi életrevalóság, mert aki itthon sem boldogult valamelyest, kint sem fog. Kell egy kis szerencse is, hogy jó helyen legyen jó idõben, legyen olyan szakmája, végzettsége, amivel kint aránylag könnyen talál munkát, el tudja adni magát, és felismerje a lehetõségeket. Ehhez elengedhetetlen a nyelv ismerete. Szeressen, de legalábbis akarjon és tudjon is dolgozni, mert a jelenlétért nem adnak még annyi pénzt sem, mint nálunk. Ezesetben tényleg igaz, hogy mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Mindenkinek nem sikerülhet az országváltás, pláne, ha csak arra alapozva vág bele, hogy mennyivel jobb az adott országban. Nekem is sok ismerõsöm van, aki kitelepült, volt aki 56-ban, volt aki a külföldi munka révén ragadt ott, volt aki csak szerencsét próbált. Van olyan is, akin meglepõdtem, hogy kint meg tudott maradni - dolgozott nálam, és bár képzett volt meg akart is dolgozni, de nyelvismeret és kellõ komolyság hiján kiment spanyolba pár éve. Meg van odakint, bár nem lett, milliomos, de jól megél a munkjából. Egy biztos, õ is azt mondja, hogy két hónap kint lét után ha magyar szót hall, inkább átmegy a túloldalra - rengetegen vannak kint, akik abból élnek hogy lehuzzák az amugyis küszködõ frissen érkezett honfitársakat és abból éldegélnek.
Nagybátyám él kint Ausztráliában, 56 óta jól el van ott, kétévente hazajár egy félévre a szülõi házba - teljesen élhetetlennek tartja a jelenlegi Magyarországot. Egy ismerõs volt, aki hazajött családostól néhány év után szint au-ból, de nem telt el egy év és visszatelepült.
Alapjában véve óriási és szilárd elhatározás kell, nyelvismeret, használható szakma, amit magas szinten tud mûvelni és eladható a befogadó országban, kitartás és egy kis szerencse. Meg némi pénz, amivel meg tud indulni a kinti életben.

classic 9483 2011. december 11. 07:43  
"Következetesen nem vagyok hajlandó a hazámnak nevezni még az otthonomnak se."
Kedves tsanyi.
Ezt a kiskakas64 írta. Én erre reagáltam, nem a mögöttes tartalomra. Ha nem láttam volna dicsõségesen távozó "maradjatok csak hülyék" szöveg után lógó orral hazajövõ, és mivel itthon mindent felégetõ, még rosszabb helyzetbe lévõ embert nem írtam volna semmit.

TomRed 9482 2011. december 11. 00:38   Válasz erre: 9476
Valószínû, hogy senki sem fogja megtudni az igazságot a Horthy korszakban és elötte történtekrõl. Abban viszont biztos vagyok, hogy azt a rendszert nem kellene nosztalgikusan visszakívánni, mint ahogy a szocializmus építését sem. E szerint az elemzés szerint nem kicsit volt ellentmondásos Horthy szerepe a tiszai hadjárat alatt: http://mult-ido.blog.hu/2011/10/04/a_tanacskoztarsasag_utolso_offenzivaja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_10_07&utm_campaign=index
Lehet, hogy inkább Stromfeld Aurél utcanév táblát kellene visszatenni a kis budai mellékutca sarkára?
A szegény embereknek soha nem volt könnyû a sora hazánkban, de azt a cinikus lenézést, amit a mostani uralkodó osztály fennhangon, fennhéjázón hirdet, még talán a Horthy korszakban, meg elõtte se lehetett tapasztalni.
Mostanában Tömörkény István novelláit olvasom esténként, szépek, de szomorúak: http://mek.niif.hu/05300/05342/html/
Miért akarja mindegyik párt a múltba visszavezetni az országot (szocializmus, 19.vagy 20. századi vad kapitalizmus, királyság, honfoglalás kori sámánok stb.), ahelyett, hogy egy élhetõbb, normálisabb jövõt próbálnának felépíteni?

qqriq64 9480 2011. december 10. 22:03   Válasz erre: 9436
Köszönöm a jóindulatot az írásodban a jókivánságokat és a jótanácsokat is. Igyekszem megfogadni.
Egyébként büszke vagyok arra hogy magyar vagyok. ITT. Hangsúlyoznám, ITT.
A magyaroknak itt jó híre van és szivesen alkalmazzák õket. Annak ellenére hogy vállalkozóink "jó" híre ide is eljutott és az a szállóige hogy "magyarnak ne dolgozz de magyarral dolgoztass"
Többször írtam már hogy még mindig nem teljesen biztos az itt maradásunk bár már csak egy kics hiányzik.
Az pedig egy külön elmélkedést megérne hogy kinek mit jelent a haza, mivel azonosítja és mit tagad meg belõle. Meg hogy hogy jutottunk idáig.
Mégegyszer. Köszönöm.

kawa70 9479 2011. december 10. 21:43  
http://ecoline.hu/hirek/2011/12/10/Orban_kell_esernyo_es_viharkabat_is_8VQ3KM#rss

Ha eccer viktor mondja, hogy szar idõ lesz........

tsanyi 9478 2011. december 10. 20:02   Válasz erre: 9476
Hmm, szívesen okulok, nem zárkózom el ha meggyõzõ érveket hallok...

Bedouin 9477 2011. december 10. 19:59  
Azt hiszem ez ma már volt téma.
Most azon tobzódom, hogy valóban mûszaki hiba lehetett? http://index.hu/kultur/media/2011/12/10/megszakadt_a_tenyek_adasa/

eröt 9476 2011. december 10. 19:55   Válasz erre: 9473
Jeleztem,hogy bonyolult a történet.Sokáig rühelltem Horthyt de mániám a 2.VH történelme ezért muszáj volt ezen is átrágni magam.Megváltozott a véleményem.
A kunbéla gyerek tette be a kaput nekünk.Meg a dicsõséges 133 napjuk.

Bedouin 9475 2011. december 10. 19:51   Válasz erre: 9474
Nekem ez csak 21 évesen adatott meg :D

eröt 9474 2011. december 10. 19:50   Válasz erre: 9472
Alig 18 évesen töltött gépfegyverrel lehettem éjszaka egyedül.Sõt muszáj volt.

tsanyi 9473 2011. december 10. 19:49   Válasz erre: 9471
Aki 19.-ben románok mellé állt és elszabotálta az utolsó kísérletet(a tiszánál) egy jobb tárgyalási pozíció eléréséhez az eljövendõ békediktátumhoz.......érdekes módon a cselédek, szegények, gyári dolgozók nem annyira kedvelték õt mint a nem nagy számú polgárság......a koldusokról nem is beszélve....az tény, hogy sok minden épült abban az idõben, de az a szegények verejtékébõl valósult meg a gazdagok örömére......ha ma felépül egy csomó közmunkással pár nagyszabású építmény azt az utókor ugye majd zorbán dicsõségének és nagyságának fogja tulajdonítani......, de a közmunkások akik majd építik vajon miképp vélekednek majd?...

Bedouin 9472 2011. december 10. 19:44   Válasz erre: 9469
Ezt azért annyira nem bánom, mert bár más megközelítésbõl, de véleményem szerint egy gyerek (18 év alatt) már ne bóklásszon a városba/faluba.
Hihetetlen, de nem is annyira amiatt aggódom, hogy bûncselekmény áldozatává válnak - ezért most ne kövezzetek meg.
Tatai tapasztalataimat osztom meg veletek:
- mi keresni valója van tizenéves gyerekeknek (14-16) hajnali 1-2 óra között mata részegen szórakozóhelyeken?
- másnap meg lehet nézni a várost a vonulási útvonalaikon, látszik mennyire tele voltak energiával :(
- lakossági bejelentésekre, mely a megzavart éjszakai nyugalmuk miatt történt csak legyint a szerv,
- ébredtek már arra, hogy kavics, vagy éppen boros üveg landolt a szoba ablakon :o
Egyszóval, ha a nem túl okos szülõnek nem hiányzik a csemetéje éjszaka, akkor helyén valónak tartok egy ilyen szabályozást.
Ha csak egy részüknél megmenthetõ a még ki nem fejlõdött agysejtjeik rombolása, akkor már megérte.
... és õszintén, nem lenne nekik helyette más dolguk? Tudom már nem divat az otthoni felkészülés a holnapi sulira.

eröt 9471 2011. december 10. 19:41   Válasz erre: 9438
A horthin elmélkedjél még !Érdemes bár bonyolult történet.Az utolsó magyar vezetõ volt.

eröt 9470 2011. december 10. 19:35   Válasz erre: 9433
Ne gomboljad! Tépjed mint Pável Korcsagin a hõs Putyilov gyári ruszki.

tsanyi 9469 2011. december 10. 19:09  
Ez is jó lesz: http://index.hu/belfold/2011/12/09/8_utan_csak_szulovel_lehessen_utcan_a_gyerek/?rnd=854

kísérjem el a pasijához és várjam is meg?...:))....egyébként tényleg veszélyes világban élünk, féltem is õket nagyon mikor este vonatoznak haza......

kispeti 9468 2011. december 10. 18:57   Válasz erre: 9467
Tudom, ebben a közegben éltem a 70-es években ! Nem semmi banda volt ! :-)))))

galoscsabus 9467 2011. december 10. 18:55   Válasz erre: 9466
Hát ha H.Cs. jött, akkor :-))))))) az volt bõven :-)
Fõleg ha még 2-3 "pici" sportolója is vele volt ;-)
Egy másik "Istencsapása" az szokott lenni, ha a K.Dénes megjelent a pólós csapattal.
A legmenõbb stand-up komédia kutyaf@sza ahhoz képest :-)))))))

kispeti 9466 2011. december 10. 18:35   Válasz erre: 9465
Értem ! :-))

galoscsabus 9465 2011. december 10. 18:34   Válasz erre: 9463
Csaba többször járt mifelénk, van pár f@sza élményem vele kapcsolatban :-)))
Hofi is járt itt vadászni pár alkalommal, de engem akkoriban még nem engedtek be a protokoll területre, mert ideológiailag nem voltam kellõen képzett :-)))))

kispeti 9464 2011. december 10. 18:20   Válasz erre: 9463
volta=voltak

kispeti 9463 2011. december 10. 18:20   Válasz erre: 9461
Volt szerencsém többször látni élõben, hát nem volt semmi !
Sõt, jó haverja volt a Hegedüs Csabának és bejárt a válogatott edzésére is ! Hát vidám edzések volta ! :-))

tsanyi 9462 2011. december 10. 18:17   Válasz erre: 9461
Azért mert újra minden poénja ül....egyre aktuálisabbak...:)

galoscsabus 9461 2011. december 10. 18:14   Válasz erre: 9458
HOFI egy Isten volt!!!
Sõt az még ma is. :-)

Fõúr! Lekérés van?......
Akkor ide lekérem a piát!
:-)))))))

kispeti 9460 2011. december 10. 18:04   Válasz erre: 9459
.-9 = :-)

kispeti 9459 2011. december 10. 18:03   Válasz erre: 9457
Be copizzam oda is ? .-9

kispeti 9458 2011. december 10. 18:02   Válasz erre: 9455
A lét határozza meg a tudatot, de, ha megiszod a lét a tudat elmegy ..... ! :-)))
( by az isteni HOFI )

tsanyi 9457 2011. december 10. 18:01  
Az a baj, hogy egy ilyen komoly topicot és egy abban elhelyezett véleményt amely valóban magvas gondolatokat vethet fel ilyen aljas módon szétk@rtok.....nem szép ez Tõletek.....bezzeg Sandokan topicja, ott nem mertek poénkodni mi!?...:)))

kispeti 9456 2011. december 10. 17:58   Válasz erre: 9454
Azé az egy kicsit sûrû lenne ! :-)

galoscsabus 9455 2011. december 10. 17:57   Válasz erre: 9451
Áááá én csak elmélkedem és közben kóstolgatom a mézeskörtét.
Segít elmélkedni :-)))

tsanyi 9454 2011. december 10. 17:56   Válasz erre: 9453
Mikor brunyálni kell, nem?...:))

kispeti 9453 2011. december 10. 17:48   Válasz erre: 9452
Te is vazze, hogy mikor megyek színházba ! :-))

tsanyi 9452 2011. december 10. 17:47   Válasz erre: 9449
Vagy színházban van....ott sosem megy ki a wc-re, hogy ne zavarjon másokat, simán a szomszédhoz fordul.....Beckinek pechje volt, nem kellett volna vele menni, ismerhetné már....:))

kispeti 9451 2011. december 10. 17:47   Válasz erre: 9450
Telvili, nem keverted össze a vallásokat ? :-)))

galoscsabus 9450 2011. december 10. 17:45  
Szóval pisi-sex, sabat délutánján..... hmmmmmmm
Na ezen elmélkedjünk Béláim (esetleg Kabir Bedi teológiai fórumjában?).
:-)))

Vaslovas 9449 2011. december 10. 17:41   Válasz erre: 9447
Most vagy fekve netezik, vagy laptoppal jár slozira...és pont akkor, mikor a Becki is ott van:-))))))))

kispeti 9448 2011. december 10. 17:33   Válasz erre: 9447
Csak akkor, ha nem találom el ! :-))

gourman 9447 2011. december 10. 17:28   Válasz erre: 9446
méééé' nálatok nincs wc Kp, a Becki mellé kell pisilned:)))))

kispeti 9446 2011. december 10. 17:24   Válasz erre: 9441
Fõvadász úr, Tsanyi, Ti idióták vagytok !
Oldalba pisiltem a Beckit a röhögéstõl ! :-)))))

Vaslovas 9445 2011. december 10. 17:10  
http://www.noltv.hu/video/4045.html#.TuJjf8bcbAA.facebook

galoscsabus 9444 2011. december 10. 16:58   Válasz erre: 9443
http://youtu.be/_tRQEnGazoY
:-)))

tsanyi 9443 2011. december 10. 16:43   Válasz erre: 9441
Nem mondom, elõfordul ha hívnak közben és az egyik kezemmel a ruhám húzom félre akkor megkérem a mellettem állót, hogy addig tartsa a brét....én is megteszem ezt másnak....:)))

kmenyus 9442 2011. december 10. 16:36   Válasz erre: 9440
csak akkor, ha olyan széles vállal tartod a brokit, hogy mások nem férnek melléd... :)

galoscsabus 9441 2011. december 10. 16:36   Válasz erre: 9440
Az semmi, én még beszélgetni is szoktam a mellém állóval.
Ezzel csak az a gond, hogy elég süket vagyok a rengeteg puskalövéstõl és szájról olvasok.
De mivel a nyakcsigolyáim elmeszesedtek a sok vörös vadhústól és nem fordulnak oldalra, ilyenkor csak teljes testtel tudok feléjük nézni.

Miért menekülnek ilyenkor?????
Ki érti ezt?
Elmélkedjünk......megtagadom ezzel a hazámat?
:-)))))))

tsanyi 9440 2011. december 10. 16:30  
Azon elmélkedem, hogy miért helyezik olyan közel egymáshoz a pisoárokat?......a legtöbb helyen 3 van és kb 50cm-re egymástól ami sajnos tömeges vizeléskor testi érintkezést okoz nyitott sliccel répával a kézben, nem vágyom rá.:)).....viszont van egy megfigyelésem, amikor csak 1 ember van annak a jellemére lehet következtetni, hogy hova áll.....ha valamelyik szélére akkor az azt jelenti, hogy az illetõ figyelmes, másokkal törõdõ és visszahúzódó típus.....,de ha középre áll akkor azt fejezi ki, hogy nem szeretné ha mások mellé férnének tehát önzõ, agresszív, másokat semmibe vevõ természetû és mindezek tetejébe egy k@csög.......én középre szoktam állni, jelent ez valamit?.....

kispeti 9439 2011. december 10. 15:24   Válasz erre: 9438
Ámen !

tsanyi 9438 2011. december 10. 14:52  
Megtagadni a hazát?......hááát az nem hiszem, hogy tagadás lenne ha az ember élni, enni és lakni akar normális módon......épp a haza tagadja meg a lakóit.....illetve akik kisajátítják maguknak a haza fogalmát, akik eddig sok vesztes(ebbõl két fõ) háborúba sodorták a népüket elveszejtve ezáltal a haza földjének nagyobb részét....a mostani magukat jobboldalnak mondottak pedig ezek jogutódai hisz bevallottan hortisták(direkt így) aki a 3 milla koldus országává tette a magyart és a franciákkal lepaktálva simán odaadott amit csak kértek(érdemes a 19'-es tiszai csatát tanulmányozni).....a haza nem csak a föld hanem a benne élõk közössége és nem utolsósorban a vezetõi, ha a vezetõk nem hajlandók magukon kívül semmivel sem foglalkozni és a népet csak szolgának tekintik akkor a haza fogalma eléggé a ködbe vész miközben a gyerek kaját kér az üres spájzból, valamiért az a büdös kölök nem akarja megérteni, hogy azért eszik majd két nap múlva mert akkor lesz fizetés és ezt a haza érdekében kell emelt fõvel vidáman a vezetõket éltetve elviselni-e...ezért ha az ember elhagyja a szülõföldjét akkor jóllakva a meleg szobában csak a hírekben nézve a majdani felvonulásokat a vezér születésnapján miközben a CNN lehozza a mellékutcákban zajló éhségtüntetések leverését , elmereng azon, hogy tényleg milyen jó a hazaszeretet és iszik egyet a vezér egészségére....

tsanyi 9437 2011. december 10. 14:40   Válasz erre: 9434
Ezt én tegnap már be sem mertem rakni.....:)))

classic 9436 2011. december 10. 13:50  
Még ne tagadd meg virtuálisan a hazádat....sok "sikeres" megtagadó jött már haza lehajtott fejjel. Ha már leírtad el kell vele számolnod, még akkor is ha az életed kint biztosan befut. Adja isten, hogy sikerüljön, de ott kint akkor is légy büszke arra, hogy MAGYAR vagy és sokkal jobban tartsd be az íratlan szabályokat, élj feszesebb életet, légy pontos kitartó. hogy a benned kétkedõk se tudjanak hibát találni és ha ez így sikerül lehet, hogy megbánod a megtagadást.
De ha még is HAZA KELL JÖNNÖD én nem haragszom rád és nem olvasom a fejedre. Persze ez most nem sokat jelent neked biztosan.
De ne feledd a válaszodban...."csak erõs idegzetûeknek"

kispeti 9435 2011. december 10. 10:15  
Soha semmit nem manipulálnak !!! Tényleg ??????
http://index.hu/kultur/media/2011/12/10/nem_adjak_a_nevuket_a_hiradohoz/

qqriq64 9433 2011. december 9. 23:45  
Oldi.
Válaszolnék a szösszenetedre de elég radikálisan szoktam írni ezért elõre szólok hogy széplelkek ne csak erõs idegzetûek olvassák.
Tehát azért az mszp a jogutódja az mszmp-nek mert a vezetõje részt vett a forradalom leverésében. Brilliáns eszmefuttatás. A többiek csak statiszták? Az a nem kevés vérkommunista aki a fidesz soraiban ül azok megtévedt félrevezetett báránykák? A Te kommunistád az a jó kommunista? Akik maradtak az mszp-ben azok jogutódok, akik elõre nyalnak visszafelé köpnek azok a megvilágosodottak? A megtért báránykák a megvezetett ártatlanok? A Grál lovagok?
Gyalázunk védekezésre képtelen embereket és vádoljuk õket nem bizonyítható dolgokkal. De Te ugye nem vádolsz? Mert bizonyított tény hogy gyurcsány személyesen adott parancsot szemkilövésre meg fejlövésre ugye? Ez ugye bizonyított? NEKED.
Senki nem tehetõ felelõssé mit csinált az apja. Mondod te és közben a következõ mondatodban már aprócsaládozol. Valaki felhasználta az apósa kapcsolatait a felkapaszkodásra. Helytelen. Szerintem is. Legalább olyan helytelen mintha valaki a fia kapcsolatait használja fel egy bányabirodalom kiépítéséhez aki véletlenül a miniszterelnök. Állami megrendelések odaítélésével a konkurrensek ellehetetlenítésével. De ezt vissza is szívom azonnal mert bizonyítani nem tudom a milliárdos vagyon összekaparása 2008-2012-ig a puszta véletlen mûve. Bányakonglomerátumnak látszó piti cégecske valójában
Menjünk tovább.
A piszkos anyagiak megteremthetõk és megõrizhetõk. Kívánom Neked hogy soha ne tapasztald meg ennek ellenkezõjét. Mint az az elhanyagolható néhány millió ember magyarországon. Ezen a téren nwgy az én bûnöm belátom. Nem voltam elég okos hogy tovább tanuljak. Tehetségtelen vagyok egy vállalkozás létrehozásához. Eléggé el nem ítélhetõ módon mindössze jó szakmunkásként akartam boldogulni. Nem az ilyen lúzereknek áll a világ ma magyarországon.
Elmentem egy másik országba elsõsorban a gyarekem boldogulása miatt. Igazából az okok mellékesek, lényeg hogy most innen uszítok és gyûlölete szítok minõsíthetetlen módon.
Kezdem megszokni a ilyen véleményeket. Megtagadom a hazámat, megtagadom az anyanyelvemet, uszítok, gyülöletet keltek. Mit kéne tennem? Elmondani hogy milyen itt az élet vagy azt mondani hogy „ Figyeljetek ide kijöttem, négy hónap múltán jó úton vagyok de Ti akik ott maradtatok húzzátok tovább az igát tartsátok el a már megszületettt és még megszületendõ cigányokat mert az országnak szüksége van Rátok már hogyha az ország egyenértékû az adótokból kövérre hízott politikai elittel. Eszetekbe se jusson elhagyni a hazátokat mert oda születetek meg nem térkép e táj meg odaköt õseitek vére meg Árpád öröksége. Tûrjetek békésen majd egyszer eljõ egy szebb kor egy szebb jövõ mikor felvirrad magyarország napja. Már csak egy kis idõt kell kibírnotok MINDÍG csak egy kis idõt kérnek Tõletek. Aztán elmúlnak az évek rosszabb esetben elárverezik a házatokat jobb esetben unokáitok is fizeti a törlesztõt. Idegenebbek lesztek a saját országotokban mint én itt. Másodrendû állampolgárok lesztek de OTTHON. Büszkén MAGYAR öntudattal hajtanak benneteket a vágóhídra.„
Ezt kellett volna mondanom? Vagy azt hogy aki teheti, aki beszél valamilyen nyelvet az menjen onnan. Ha ez az uszítás a gyûlöletkeltés akkor vállalom.
Nem voltam én egy kicsit sem bátor amikor ezt megléptem. Elkeseredett és megkeseredett voltam. Semmivel sem másabb ez mint mikor az ember elválik az elsõ feleségétõl akit egyszer imádott szeretett aztán a válás után hülye kurva lett belõle. Igen mondhatjátok hogy lekurváztam azt az országot nem én vagyok az elsõ. „Igen bíró úr az utóbbi években megromlott a kapcsolatunk, elhidegültünk egymástól. Én voltam a dolgozó a fõ keresõ a családban de ez a kurva elhordta a pénzemet eladta a házamat földönfutóvá tett õ pedig lézerblokkolós audival parádézik és az én pénzemet szórja a munkakerülõ senkiháziaknak.“
Ja hogy a haza nem azonos ezekel a gazemberekkel? Már nem keresem hogy miben testesül meg. Belefáradtam a kutatásába. Elég volt.
Nem érdekel hogy melyik kormány a hibás nem érdekelnek az ígéretek nem érdekel mi lesz magyarországgal. Következetesen nem vagyok hajlandó a hazámnak nevezni még az otthonomnak se.
Aztán most virtuálisan kigombolom az ingemet a mellemen IDE LÕJETEK.

Oldi 9432 2011. december 9. 20:10   Válasz erre: 9431
Ámen :-)

tsanyi 9431 2011. december 9. 19:47  
A vitákról........arról azt gondolom, hogy szükséges bármilyen témában(nem összekeverve a vérre menõ akár tettleges valamivel) mert vita nélkül nincs konszenzus hanem csak behódolás vagy elhallgatás aminek nincs jó vége........egy normális vitában még ha nem is gyõzik meg egymást a felek, de azért legalább meghallgatják egymás érveit és elgondolkodhatnak. Nem beszélve arról, hogy akár közeledhetnek is az álláspontok és közös felismerés lehet a vége.

tsanyi 9430 2011. december 9. 18:01   Válasz erre: 9417
Reggel még kihagytam 1-2 dolgot. Mit jelent az, hogy tudjuk egymás érv és gondolatrendszerét? A fityisznél az alapból aki nincs velünk az ellenünk jelmondat dívik ami azt jelenti ha nem vagyok velük akkor ballib maszopszadesz fun vagyok pedig ez ma már kevesekre jellemzõ(már, hogy szeretnék a ballibnek mondottakat) csak nehéz lenyelni a vezérhíveknek, hogy akad akinek nem tetszik amit csinál és ezt le is meri írni, ezért rásütik a ballib jelzõt és akkor lehet gyûlölködni ellene hisz a nyakába varrható az emútnyócév(ami egyébként szerintem nagy elk@rás volt, de ma már nehéz erre hivatkozni az emútmásfélév tudatában). A hírforrásokról meg annyit tudok a magam részérõl mondani, hogy amíg a maszop volt hatalmon jó pár éve a hír tv-t, kurucot és hasonlókat néztem többnyire mivel ott írták meg az igazságot, ma pedig az atv(bár csak most állítottam be, eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk:)) ), klub rádió, index vagy bármi más ahol nem feltétlenül csak azt lehet hallani amit a kormány hajlandó elmondani. A gréci nagy gyúrcsókdroid és ezért fenntartásokkal kell kezelni amit ír, de a mostani írásaiban nem nagyon van hazugság, a trollok nem is megcáfolni tudják amit ír hanem kúrcsányoznak és személyeskednek mintha attól nem lenne igaz.....általában az ellenzéktõl lehet tájékozódni mert a kormánypropagandát amúgy is a csapból öntik mindegy, hogy ki van hatalmon...

tsanyi 9429 2011. december 9. 17:41  
Fogalmam sincs, hogy jó döntés lett volna-e nemet mondani, engem is zavar picit a nagy beleszólás bár vannak az mellett is érvek: http://magyarinfo.blog.hu/2011/12/09/orban_menni_tokon_rugasert_europaba?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_09&utm_campaign=index

viszont az, hogy megint egy derék sallert osztottunk magunknak az újra vicc.......

tsanyi 9427 2011. december 9. 17:19  
vicc?:

tsanyi 9426 2011. december 9. 17:14   Válasz erre: 9425
Olyanok csak itthon vannak......elég benézni a 2/3-os csapathoz és meglátjuk a spekulánsok hadát...:)))

klimas 9424 2011. december 9. 15:21   Válasz erre: 9421
Basszameeeeeg! Itthon nincs hozzá mersze bevallani???

kispeti 9423 2011. december 9. 11:58  
Azé a nagypofájúaknak is van vaj a füle mögött !
Ez végtelenül kegyelet sértõ !
http://index.hu/kulfold/2011/12/09/szemetlerakoba_temettek_274_amerikai_katonat/

kispeti 9422 2011. december 9. 11:51  
Megint nagyképûsködünk !
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/09/balazs_peter_ez_egy_ertelmetlen_kulonallas/?rnd=198

kispeti 9421 2011. december 9. 11:44  
Ezt is érdemes elolvasni !
http://www.hir24.hu/gazdasag/2011/12/09/orban-ujabb-beismerese/

qqriq64 9420 2011. december 9. 09:46  
Én majd este reagálok.

tsanyi 9419 2011. december 9. 09:34   Válasz erre: 9417
Pedig kénytelenek leszünk reagálni rá mert semmi konkrét dolgot nem hoztál fel védelemüól csak általánosságokat. Ahogy kezdted az teljesen igaz, tényleg ez volt(bár azért annyira nem volt szigorú hiába vágott engem is munkásõr és rendõr pofán) és ezt nem szabad visszahozni....,de épp ettõl tartunk mert zorbán tettei(nem a szavai hisz az mint tudjuk semmit nem ér) erõsen arrafelé mutatnak, hogy szeretné azokat a régi szép idõket vissza ahol csak egy vezér van senki más( nem akarom ismételni azokat a rendelkezéseit amiket az utóbbi 1 évben már többen leírtunk) és tilos kritizálni(errõl is hoznak rendeleteket elsõsorban a rendvédelmiseknél, de a köznépnek is), na ez elég doktatórikusnak tûnik tehát egyenlõre jogosnak látszik az, hogy a mostani még ha nem is teljes szabadságunkat féltjük tõlük. Arról meg, hogy az mszp a kizárólagos jogutód az legfeljebb az anyagiakat érintheti(bár azt sem hisz szinte minden akkor alakult párt kapott valamiféle mszmp vagyont), de a személyek akik tevékenyen részt vettek a mszmp féle kommunizmusban bizony ma is a fityisz színeiben hoznak minket érintõ döntéseket, bár teljesen egyetértek azzal, hogy az mszp-t akár tiltsák is be és a régi pártembereknek tilos legyen a politika, de ezt nem lehet csak az mszp-re vetíteni hisz a fityiszben nagyon sok(még zorbán is kiszes, kuszaszemrõl nem is beszélve) vérkomcsi van jelenleg akik a régi rendszert akarják visszahozni. A tiszteletrõl meg csak annyit, hogy alapból egy ismeretlennel szemben van egyfajta tisztelet és nem sértjük meg semmivel amíg okot nem ad rá, de az öszes politikus jelenleg már nem ismeretlen senki számunkra és csak azért nem járhat senkinek soha semmiféle tisztelet mert valamiféle õpozíciót elért különbözõ praktikák alkalmazásával vagy cska azért mert öreg.....majd ha a tetteik bizonyítják, hogy megérdemlik akkor megkapják és biza az ilyen senkiknek kisbetû jár pártsemlegesen(kúrcsánylibás és tsai sem kapnak mást). Ha végigolvasod az eddigi összes hsz-t a kezdetektõl nagyon kevés gyûlölködés van többnyire simán csak a tények és a tetteik felsorolása zajlott míg ha fityiszbarát írásokat olvasunk azokból mindíg süt a gyûlölet mindenki iránt aki nem a vezért dicsõíti, pl. pont a kokárdázás amit kisíjátítottak pár éve mondván aki kokárdát hord az fideszes és ezért aki nem kedvelte õket annak már kínos volt kitûzni hiába szerette volna mert azonnal mindenki számára fityiszessé vált volna. Arról meg, hogy a közelgõ ünnepre való tekintettel ne bántsuk már szegényeket mint ahogy azt az egész világ teszi csak annyit mondhatok, hogy ilyen nyomorult karácsonyt még nem láttam, nem nálunk hanem a szomszédoknál, ismerõsöknél......elképesztõ, hogy az ajándék még csak szóba sem kerülhet mivel semmi más nem jár a fejekben mint a be nem fizetett számlák, munkanélküliség és teljes kilátástalanság......és a gyerekeik, na azokra nem lehet szégyenkezés nélkül nézni amikor az én gyerekemnek jut rántotthús a hétvégén míg nekik még fõtt étel sem nemhogy karácsony......és azok a derék uraink akik végtelen cinizmussal csak a saját boldogulásukkal vannak elfoglalva azáltal, hogy minél több bõrt lenyúzzanak a még valahogy eltengõdõkrõl, na azokat nem lehet kímélni még karácsony napján sem, bár olvasnák ezeket az írásokat mindenhonnan, de ezt sem teszik nehogy elrontsa a kis hangulatukat....

kawa70 9418 2011. december 9. 07:35   Válasz erre: 9417
Annyit reagálnék rá, hogy Neked is Békés, Boldog Karácsonyt.

Sok részével egyetértek, de van amiben nem - arról (illetve az ellenkezõjérõl) meg ugy sem lehet meggyõzni. Sajnos ezek adolgok egyre sûrûbben kibuknak, csak a vak nem látja. Ettõl függetlenül bizzunk egy szebb és élhetõbb jövõben, mert már ráférne az országra.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a mostani nagy szabadságra elért pozitivumként hivatkozni (amihez pláne nem sok köze van a jelenlegi kormánynak) kábé annyi, mint a 3,60-as kenyérre a multból.............

Oldi 9417 2011. december 9. 00:52  
Ezt a kis szössszenetet tényleg nem vitaindítónak szánom, ezért kérlek Benneteket ne is reagáljatok rá, egyrészt én úgysem fogok, másrészt meg, úgy gondolom, most már ismerjük egymás elveit gondolkodásmódszereit.
Nem fogtok semmirõl engem meggyõzni, én sem akarlak Benneteket befolyásolni.
Csak szomorú vagyok, és ezt a szomorúságot, gondoltam kiírom magamból…
Lehet, hogy ez az adventi idõszak is teszi, csak visszagondoltam a régi idõkre, amikor fiatal voltam, mi tényleg odaadtuk volna mindenünket, a Trabit, a 250-es ETZ-t mindent, egy csipetnyi
SZABADSÁG-ért
De az én pólómról még letépte „magyar” rendõr a kokárdát március 15.-én, engem még rendszeresen vertek a Nagygyûlés után, vagy csak egyszerûen letartóztattak.
Évekig nem léphettem át az ország határait, amikor meg átengedtek piros útlevéllel, akkor megaláztak, levetkõztettek a Csehszlovák határon… Hogy a leveleimet felbontották, hogy lehallgatták a telefonunkat már nem is zavart különösebben.
Harminckétéves voltam a „rendszerváltás” idején, személyesen ismertem a Kónya Imrét a Demszky gyereket és másokat.
Eltökélt antikommunista lettem, de soha semmilyen pártba nem léptem be és nem is fogok, és ez nem változhat.
Saját szememmel láttam, így természetesen nem az új alkotmányból merítve állítottam, hogy az MSZP az egyetlen jogutód párt. Egyetlen másik pártnak sem volt soha az 56-os forradalom leverésében aktív szerepet játszó, a vezére. Itt még miniszterelnök is lehetett…
Elveim szerint soha nem tehetõ felelõssé egy ember a származása, felmenõi miatt.
Nem tehetek felelõssé senkit azért, mert tudom ki volt és mit csinált az apja, anyja, még akkor sem, ha tudom, hogy a családi nevelésnek erõs hatása is lehet.
Viszont, aki az Apró családba nõsülve csinál vállalkozói karriert, aki öregeket, gyerekkocsis kis családokat tipor le lovasrendõr rohammal. Aki fejmagasságban lövet gummilövedékkel, (ott voltam, láttam!) és mindezen csak mosolyog… Ott nem a felmenõkben kell keresnem valami foltot…
Most azért vagyok szomorú mert értelmes fiatalemberek vagytok és arra használjátok ezt a szabadságot, mert úgy gondoljátok, hogy tehetitek, hogy olyan embereket gyaláztok, pocskondiáztok, rágalmaztok, gúnyoltok, akikre ezt egyrészt nem tudjátok bizonyítani, másrészt védekezésre képtelenek, mert nincsenek itt.
Nem utolsó sorban pedig ennek az országnak a jelenlegi vezetõi, de, ha csak egy db szavazatot kaptak, akkor is megérdemelnek minimális tiszteletet, az ártatlanság vélelmét.
Kisbetûvel írjátok a nevét, volt aki még Adolf Hitlerhez is hasonlította. Higgyétek el, ez csakis Titeket minõsít.
Különösen érdekes ez akkor, amikor az „önkényuralom” kiépítésétõl tartotok…
A tárgyilagosabb véleményalkotáshoz szerintem hozzátartozik, hogy legalább két-három különbözõ érdekeltségû médiát olvassatok, idézzetek.
Aki csak az Index-bõl meríti tudását, nem jobb, mintha kizárólag a Kuruczinfo-t olvasná…
Soha nem voltam fideszes, nem is leszek, sok hibájuk van , elsõsorban a kommunikáció, de jelenleg egyszerûen nem látok másik alternatívát. Nem jó, de nincs jobb.
Tudom, hogy a „piszkos „ anyagiak jelentõs tényezõk mindannyiunk életében, de mindez megteremthetõ, megõrizhetõ, és ezt most ugye nem kell mondanom egy motoros társaságnak.
Aki erre képtelen, az a könnyebb utat választhatja, kimegy egy boldogabb országba, vagy a „föld túloldalára”. Az onnan jövõ gyûlölet és uszítást nem minõsítem. Az minõsíthetetlen. 56-ban is itthon maradni volt a hõstett, nem kimenni, az egyszerû, volt akinek túl egyszerû…
Ez a gyûlölködõ és gyûlöletet keltõ hang viszont nem vezet semmire, sõt veszélyeztetheti az eddig elérteket.
Kérlek Bennetek, hogy most legalább a közelgõ Karácsony alkalmából ne gyûlöljetek annyira!
… Hiszen magyarok és keresztények vagytok! És higgyétek el, hogy akiket így gyûlöltök azok is magyarok és keresztények. Egyikünknek sem könnyû magyarnak és kereszténynek megmaradni. Nekik sem.
Meggyõzõdésem, hogy a jelenlegi kormány sem egy független, szuverén ország élén áll.
Erre számos bizonyíték van sajnos, az egész EU is a nemzetállamok függetlensége ellen dolgozik.
Ezért nem ismerhetjük az éppen aktuális, pontos mozgásterüket. Ezt még a mindenkori ellenzék sem ismerheti pontosan. Amikor kormányra lép, akkor jönnek a pofonok… Mindez nem mentség, csak lehet magyarázat egyes történésekre.

Bocsánat, ha nagyon hosszú voltam, attól az elvetemülttõl, aki végigolvasta…
békés Karácsonyt Nektek!!

tsanyi 9416 2011. december 8. 19:31  
Egyre több helyen olvasom és hallom, hogy zorbánnak csak egy baja volt a kádár rendszerrel, mégpedig, hogy nem õ volt kádár.....bár inkább rákosival párosítható........:))

tsanyi 9415 2011. december 8. 17:27   Válasz erre: 9414
...ja, és az, hogy fellegi lemondott mint miniszter, de azért a tárgylásokat vezeti az azért lenne jó mert mivel kormánytag nem fog részt venni a tárgyalásokon így majd lehet azt mondani, hogy a kúrmányt semmiféle felelõsség nem terheli hisz nem is vett részt a tárgyalásokon........

tsanyi 9414 2011. december 8. 17:23  
Két verziót tartok lehetségesnek: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/08/fellegi_imf/

nemrég írtam, hogy azt mondják némely szakértõk, hogy az imf tárgyalás csak kamu és indoknak kell ahhoz, hogy miért lett rosszabb és a nemzetköz ballib(ami már magában is vicc ha a nyugatot nézzük ugyanis arrafelé a libsik jobbosok) összeesküvés megint romlásba dönt mivel azok a szemetek nem hajlandóak megegyezni velünk, na ez miatt ugye új választásokat írnának ki amire egyre több jel mutat......

vagy egy másik verzsön......simán menekülnek a patkányok a süllyedõ naszádról...:))))

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22114