28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

Bedouin 8210 2011. október 24. 15:10   Válasz erre: 8208
Bocsi Sanyi ez a motorozzra nem is vonatkozhat itt 90%-ban mindenkinek van neve :)

gourman 8209 2011. október 24. 14:59   Válasz erre: 8203
Taro
azért a Szögi eset nem túl jó példa,mivel ott több visszaesõ,börtönt megjárt alak tette amit tett,kergo súlyosbított ítéletet kaptak,a Simon ügynél ilyen nem volt.....általánosíthatsz,engem nem zavar,DE a cigányok felzárkoztatása Ma Magyarországon üzlet és politikai adúkártya...Semmi több,talán nagyon kevesen profitálnak ebbõl a programból,de aztán õket a közösségük szépen visszarántja a fertõbe amiben élnek.....Ja és ha magyar csinálja ugyanezt arról is ezt gondolom,mocskos fajta aki lop,öl,erõszaktevõ,...stbstsbstsb

qqriq64 8207 2011. október 24. 14:00   Válasz erre: 8206
Ne mond ilyet. Cigánybünözés nincs. Miért nincs? Mert azt mondták. Innentöl vitának helye nincs.

TattooedAngel 8206 2011. október 24. 13:55   Válasz erre: 8201
Akkor mit mondasz a finnországi cigány helyzetre? Ott aztán tényleg van pénz felzárkóztatásra is és segélyre is! Annyi segélyt kapnak, amennyi ott is egy jobb fizetésnek számít, mégis pontosan ugyanaz a baj velük, mint itt: lopnak, terrorizálják az embereket, a társadalmi normákat még csak véletlenül sem tartják be. Ja, vagy a finneknél is az ordas eszméknek köszönhetõen bûnöznek? Hagyjuk már ezt a hülyeséget! Ordas eszmék a lónak a f@szát! Egyszerûen a cigányság túlnyomó többségének ilyen a kultúrája, ennek megfelelõen kéne kezelni õket!
Érdekes módon a zenész cigányokkal senkinek semmi baja. Talán azért, mert õk mindig is egy külön kaszt voltak, akik békében együtt tudtak élni a társadalommal? Érdekes!
Bizonyára az is az ordas eszméknek köszönhetõ, hogy a tizensok kisebbségünkbõl egyikkel sincsenek soha problémák, nincsen se szerb, se szlovák, se németbûnözés (nem sorolnám fel az összes kisebbséget), kizárólag cigánybûnözés.

qqriq64 8205 2011. október 24. 13:05  
Soha nem tagadtam hogy rasszista vagyok. Ha tagadnám és az lennék az mennyit javìtana a megìtélésemen? Mint ahogy a magyarságomra sem vagyok büszke egyrészt mert a jelen helyzetben nincs mire büszkének lenni visszatekintve meg méginkább nincs, másrészt meg pontosan tudom hogy milyenek vagyunk.
Én is éltem cigányok között nem kell nekem megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.
Most jelenleg sokkal több szinesbörü elsösorban indiai származású között élek de soha egyetlenegy cigány viselkedésformát vagy megnyilvánulást nem láttam.
Belefáradtam már abba hogy az okokat keressem. Kurvára nem érdekel hogy genetika vagy társadalmi körülmények vagy oktatás miatt olyanok amilyenek, egy a lényeg, minél kevesebbszer lássam a cigány VISELKEDÉST. Nem azzal van bajom hogy valaki cigánynak születik hanem ami lesz belöle. Lásd alább a darázsos példabeszédet.

Games 8204 2011. október 24. 12:35   Válasz erre: 8203
Akkor Te nem ebben az országban élsz ha ezt vallod. A Szögi eset azért már egy "kicsit" durva , elhallgathatatlan kategória. Simon ügyrõl nem sokat tudok, lehet hogy volt más is a háttérben. De át fogalmazhatom, a magyar törvények elég sok teret adnak a bûnelkövetõknek, amivel a cigányok visszaélnek. És itt nagyon kevés a változtatás, bár legalább ezt a 3 csapást bevezették.
DE! Ebben a játszmában a cigányok ugyan úgy áldozatok hosszútávon. Amirõl vastagon tehetnek is.

Taro 8203 2011. október 24. 12:20   Válasz erre: 8202
Ebben az országban nem védik a cigányokat. Ez urbanlegend.
Azonos bûncselekmény esetén a cigányt 2-szeresen méri meg a bíróság, mint pl. a magyart.
Példa:
Simont agyonverõ magyarok legsúlyosabb ítélete 4,5 év.
Szögi Lajost agyonverõk fejenkénti életfogyt.

Games 8202 2011. október 24. 12:16   Válasz erre: 8201
50%-ban igazad van. Avagy 50%-ban nincs. :) A cigány-védelem egyrészt egy nagy üzlet, másrészt a legnagyobb széthúzásra okot adó probléma. Amennyiben az a cél hogy csõdbe juttass egy országot a legjobb módszer. Emellett az egykulcsos adó kismiska.

Taro 8201 2011. október 24. 12:08   Válasz erre: 8184
Akkor sem állom meg szó nélkül, pedig egyre terjednek ezek az ordas eszmék.
Nem, nem azt mondják a " rózsadombi aktivisták" hogy demagóg, még azt sem hogy populista.
Azt mondják rasszista. Azért mondják, mert valóban rasszista, aki egy népcsoportot pocskondiáz.
Bár nem a Rózsadombon lakok (talán még a büdös gyökér jelzõvel sem jársz közel a valósághoz), éltem közöttük.
Aki élt közöttük, az pontosan tudja, hogy nem az etnikai hovatartozásuk, sokkal inkább a mûveltségi szintjük, tanultságuk szintje okán ilyenek. Mint ahogyan a hasonló mûveltségû, tanult Magyarok pontosan ilyenek.
Ti is csak a szátokat tépitek, de megoldást nem tudtok. Azok az országok, ahol felzárkóztatás folyik, ott ezek a problémák is nagyságrendekkel kisebbek. Nem itt, ahol a Magyar politikusok ellopják a felzárkóztatásra szánt pénzeket.
Ugye nem esik jól, ha valaki általánosít a Magyarokkal szemben?
Pedig tudnék én is általánosítani és az nem is esne jól. Azért nem teszem, mert az általánosítás óhatatlanul is megsértene olyanokat, akik nem szolgáltak rá.

Rudika001 8200 2011. október 23. 23:23   Válasz erre: 8192
Örülök, hogy más is így gondolja, hogy a nemzet színeit kisajátítani nem szép dolog.

tsanyi 8199 2011. október 23. 19:28  
Kapcsolgattam össze-vissza a híradókat, hogy mutatnak-e valamit a tüntetésrõl......csak a végén és azt is igencsak elbagatellizálva míg a neten azért látható volt, hogy nem voltak kevesen.......és megy a letagadás ezerrel: http://index.hu/belfold/2011/10/23/megint_nem_ad_elo_kepet_az_utv_a_tuntetesrol/

amirõl nem tudósítunk az nincs is!......egy darabig biztos így lesz, de azért lassan csak terjed, hogy sokaknak elegük van ebbõl...

tsanyi 8198 2011. október 23. 19:07  
Az eddig annyira jelképüknek tartott 56-ról nem csak nem emlékeztek meg, de az 56-os intézetet is megszüntették......egyre kínosabbá válik nekik ez a forradalmasdi......jövõre talán már ki is törlik a történelemkönyvekbõl...:))).......bár castro és az eddigi bukott diktátorok is mind egész végig forradalmi lázban égtek.....

tsanyi 8197 2011. október 23. 19:00   Válasz erre: 8195
Nekem a beszélõre menõs jobban tetszik.....addig erõltetik ezt az elszámolósdit míg végül velük is megteszik és akkor hetedíziglen sitten lesz mindegyik famíliája....:))

klimas 8196 2011. október 23. 18:42   Válasz erre: 8195
Szerinted élsz még annyit, hogy eljöjjön az álmod...???????

Bubó Doki 8195 2011. október 23. 17:35  
Egy kép a jövõbõl:
.......ülök a nappaliban, nézem a TV-t. Kiballagok, hozok egy sört, beleiszok. Nyomok egyet a csatornaváltón: Nicsak, választási mûsor! Két nagytudású ember és a riporter az esélyeket latolgatja: Vajon a fidesznek összejön-e a parlamentbe való bejutáshoz az öt százalék? Felállok, hozok még egy sört. Hosszan meghúzom, majd elégedetten hátradõlök, és kiszólok az asszonyomnak: Gyere, ha viktort akarod látni, amint kopogtatócédulákat gyüjt........Na az lesz majd a jó világ.....)))))))

Larten 8194 2011. október 23. 17:29   Válasz erre: 8192
Én is hasonlóan "átértékeltem" a nemzeti trikolórt, mert ahogy sanya is írja ;
csak az a magyar...
Mindenbe belekapaszkodnak csak szavazatot kapjanak.
Nincs érték, nincs tisztelet csak a lóvé és a hatalom.
Egytõl egyik kapják be.

tsanyi 8193 2011. október 23. 17:24   Válasz erre: 8192
Amióta eszemet tudom(jó, régebbóta mert már tavaly is) mindig kokárdáztunk gyerekkorom óta......viszont ahogy írod azóta mióta csak a fityisz szerint csak az a magyar aki rájuk szavaz és a kokárda a hozzájuk tartozást jelképezi számukra, na azóta nem tûzök ki......pedig 98'-ban még rájuk szavaztam.....mára azt remélem, hogy a szadesz, mdf sorsára jut......

TomRed 8192 2011. október 23. 17:17  
Van egy érdekes problémám. Sok évvel ezelõtt készítettem egy zászlótartót az erkélyünkre és vettem hosszas utána járással egy szép címeres lobogót hozzá. (Akkoriban elég kevés helyen árultak zászlót.) Ki is tettem minden nemzeti ünnepen a lobogót.
Aztán történt valami. Egyszer csak azt hallom, hogy egy párt kijelenti, hogy igaz magyar ember (értsd, aki rájuk szavaz) nemzeti színû kokárdát tûz ki a mellére.
Na azóta csak gondolatban tûzöm ki a lobogót, bár magamat továbbra is magyarnak érzem és mély tisztelettel gondolok azokra a hõsökre, akik életüket adták a magyar szabadságért, Magyarország önállóságáért 1848-ban, az elsõ és második világ háborúban és az 1956-os forradalomban, illetve a korábbi évszázadokban.
Remélem egyszer eljön az az idõ, amikor nyugodtan ki fogom újra tûzni a lobogót és normálisan lehet ünnepelni nemzeti ünnepeinket, politika mentesen.

tsanyi 8191 2011. október 23. 17:09  
Egyébként ajánlanám figyelmébe minden magát mások fölébe helyezõ senkiházinak aki a kis diktatúráján töri a fejét, a kadhafiról készült utolsó videókat.....igaz sokáig tartott, de azért a megérdemelt jussát megkapta..

tsanyi 8189 2011. október 23. 16:53  
Nem értem: http://index.hu/belfold/budapest/2011/10/23/tarlos_osszefogna_a_parlamenti_es_keruleti_erokkel/

minden egyes döntésüket amit értetlenül vagy lesújtóan fogadnak az emberek azzal az érveléssel védik meg, hogy erre szavaztak az emberek, felhatalmazásuk van és a többi marhaság.....vazz, felhatalmazást csak úgy lehet kapni szerintem ha valamit elõre közölnek, én felhatalmazom rá a képviselõmet és az úgy cselekszik......de ez egy bianko volt amit a felhatalmazott szemérmetlenül, arcátlan tolvaj módon töltött ki....(jelen linkem ugyan a színház ügy ami csak kevéssé érdekel, de a jelenség az ami zavar)...

Games 8188 2011. október 23. 11:56  
Szerintem ideillik, napi szarról ollózva:
A darázs, mint analógia

Ma hazafelé tartottam az iskolából, és a buszon olvasgattam. A busz
hátuljában ültem, ahol csak egy cigány család ült mellettem.
Apuka, kb. 2 méter magas, anyuka nagydarab testes cigány asszony, és egy nagyjából 10 éves gyerek.

Megáll a busz, kinyílnak az ajtók, és leszállnak a szülõk, a cigánygyerek
pedig odalép hozzám, és megkérdezi mit olvasok.
Nocsak, ez nem cigit kér, nem aprót, nem kötekedik, csak kíváncsi mit olvasok !

Elmosolyodtam és kedvesen válaszoltam neki, megmutatva a könyvet.
Erre elindul az ajtó felé, és megragadja a könyvet. De nem járt sikerrel, mert erõsebben fogtam, úgyhogy kicsúszott a kezébõl. Erre visszafordul, és egy hatalmasat köp felém, majd azt kiáltja:

-DÖGÖLJ MEG! KURVA ANYÁD!
És leugrik a buszról.

Az utasok meglepetten néznek felém, én pedig csak halkan megjegyzem:

cigány kultúra.

Ez egy órája történt nagyjából. Azóta elgondolkoztam, hogy mi lett volna,
ha nem vagyok ilyen békés.
A szerencséje egyrészt az volt a gyereknek, hogy nem sikerült ellopnia a könyvet, és hogy nem sikerült leköpnie.
Mert akkor lehet, hogy véletlen úgy pofán verem hogy szilánkosra törik a
kis arca.
A másik szerencséje, hogy rettentõ békés ember vagyok, kisgyerekeket meg
fõleg nem szoktam bántani.

Engem így neveltek. Nem úgy, hogy lopjak és köpjem le a többi embert.

Mielõtt valaki megkérdezné, nem, nem vagyok sem kopasz, sem bomberdzsekis,
és nem is a "Hogyan verjünk cigányokat?" c. könyvet olvastam. Tehát semmi oka nem volt rá a gyereknek hogy így viselkedjen.

Ebbõl az következik, hogy õt így nevelték, nála ez természetes.

Újból megállapítottam, hogy aki ma Magyarországon utálja a cigányokat, az
nem rasszista, csak tapasztalt.

Kezd egyre jobban dühíteni, hogy nap mint nap ilyen történeteket hallok,
és közben a médiából az harsog hogy szegény cigányokat elkülönítik, nem
járhatnak egy iskolába a magyar gyerekekkel, kiközösítik õket.
Na vajon miért?

Persze a bõrszínük miatt. Logikus.

Én nem azért utálom a darazsakat, mert fekete-sárgák, hanem azért, mert
állandóan rám szállnak, belemásznak a kajámba, ha pedig megpróbálom
elhessegetni õket, megcsípnek..."

gourman 8187 2011. október 23. 11:19   Válasz erre: 8184
vállalom....

kispeti 8186 2011. október 23. 11:12   Válasz erre: 8185
Igen, de a Rózsadombra !!!!!!

Bedouin 8185 2011. október 23. 10:56   Válasz erre: 8184
Persze, mert azok ott mindent félre értenek, de segítek:
- elsõ lépcsõben az nem integrálás, hanem internálás!!!
Fontos !!! :D

qqriq64 8184 2011. október 23. 10:34   Válasz erre: 8183
Az ilyen dumára mondják a rózsadombi aktivisták hogy bemagóg meg populista. De még egyik büdös gyökér sem próbálta ki milyen közöttük élni. Csak a szájtépés megy felzárkóztatás meg sehélyprogramok amiböl persze az összes aktivista kurva jól megél. Egyszer már a felzárkóztatás helyett a bezárkóztatást kéne megpróbálni. Addig maradok demagóg meg populista.

gourman 8183 2011. október 23. 10:07   Válasz erre: 8180
Angel,alapvetõen a 9 millió magyarból,fele gyerek és fele nyugdíjas a maradék 4.5 millió emberbõl nem mindenki nyúlna az erõszakhoz,pacifisták,emberi jogi aktívísták.....stbstbstb..........na én õket elköltöztetném a cigányok lakta vidékre,hogy tanuljanak egy kis életet,tudják meg milyen az ezekkel az a lényekkel nap mint nap találkozni,aztán majd egy pár év múlva mikor már síkítanak a félelemtõl megkérdezni,vajon mi a megoldás a problémára.....

Bubó Doki 8182 2011. október 23. 09:17  
Figyelem, szolgálati közlemény! A Rántott Csirke Party a túrák között!!!!!!

TattooedAngel 8180 2011. október 23. 01:16   Válasz erre: 8179
Ez nem fasizmus, hanem önvédelmi reflex. Mondjon bárki bármit, a cigányok nagy része bûnözõ. Gyakorlatilag pont olyanok, mint az állatok, kizárólag az erõszakból értenek. Aki erõsebb, attól félnek, aki gyengébb, azt kicsinálják. Egyetlen dolgot nem értek: 800ezer cigánytól miért is fél a maradék 9millió magyar? Ja, de, már értem: mert ez a nemzet egy hatalmas nagy petyhüdt faszra hasonlít...

qqriq64 8179 2011. október 22. 23:01  
Lehet hogy fasiszta vagyok? Vagy leszek?

qqriq64 8178 2011. október 22. 23:00  
Kinek a hazája???

qqriq64 8177 2011. október 22. 22:59  
Magyarország. Én így szeresselek?

qqriq64 8176 2011. október 22. 22:58  
Én szóltam

qqriq64 8175 2011. október 22. 22:57  
A következõ képek a nyugalom megzavarására alkalmasak

klimas 8174 2011. október 22. 22:30  
Egy kis esti olvasgatni való:
http://hvg.hu/w/20111020_naszad

tsanyi 8173 2011. október 22. 21:21   Válasz erre: 8170
Sajnos nálunk él a jogcím nélküli rosszhiszemû lakáshasználó intézménye(1 hete is volt egy ilyen eset az egyik mûsorban) ahol ha az épp üres lakásodba simán beköltözik valaki és Te a rendõrségre mész akkor onnantól kirakhatatlanná válik mert a törvény védi hisz épp õ van bent......még a villanyt sem lehet jogosan kikapcsoltatni, a tulaj egy vég nélküli pereskedésbe kezdhet.......mondták, hogy mi az egyetlen járható út ha ez történik, nem szabad a rendõrségre menni hanem rögtön a bíróságra és kérni egy végzést amivel ki lehet lakoltatni mert ha már akármilyen szerv észleli, hogy bent van akkor onnantól annyi......ezért nem tudták az önkényes lakásfoglalókat sem kitenni Bp. belvárosából mert egy ugyanolyan lakást kell a foglalónak biztosítani mint amilyenben épp bent lakik, ezért volt a 9. ker.-ben az illatos úti nyomortelep mert oda tették ki.......ha már van végrehajtás akkor megy a dolog, de azt elérni igen nehéz....

lendvai 8172 2011. október 22. 21:13   Válasz erre: 8171
Vagy tenni egy "visszautasíthatatlan ajánlatot" kilakoltatás után a' la Corleone :-))))
Bár a befogadási civilizáltabb, ez tagadhatatlan :-)))

eröt 8171 2011. október 22. 21:04   Válasz erre: 8170
Necces így kidobni.Õkelme van védettebb helyzetben.Volt amelyik egyenesen az APEH-hoz vándorolt az eset után.Képzelheted kit bahtak meg.Befogadási és nincs gond.

lendvai 8170 2011. október 22. 20:55   Válasz erre: 8165
Ha feketén adják ki az ingatlant, akkor a bérlõt sem védi szerintem semmi. Cuccait ki, zárcsere, ha be akar menni akkor le kell beszélni róla. Innen nézve számomra egyszerûnek látszik a dolog, persze nem volt még gondom macerás albérlõvel. De a kollégám tegnap dobta ki a nem fizetõ bérlõje cuccait, majd megkérdezem milyen formában bérelte a delikvens az ingatlant.

Bubó Doki 8169 2011. október 22. 20:48  
35 évig húzódott?? Nem ette gyorsabban az arzént?

eröt 8168 2011. október 22. 20:26   Válasz erre: 8167
Röhög...

Bedouin 8167 2011. október 22. 20:21   Válasz erre: 8159
"a megoldást csak a bérlõ halála hozta el...... "
Megmérgeztétek? :DDDDDDDDDDD

eröt 8166 2011. október 22. 20:20   Válasz erre: 8163
A meglepõ ok nem a békeszerzõdésben leírt tíz év megszállás letelte volt.Németország 50,csatlósok 10 év.

eröt 8165 2011. október 22. 20:17   Válasz erre: 8161
Fõ probléma,hogy majdnem mindenki feketén adja ki az ingatlant.Akkor viszont semmi sem védi jogilag.

eröt 8164 2011. október 22. 20:15   Válasz erre: 8159
Tulaj váltás nem probléma.A ház elõtt lepakol és kész.Ezért írta alá.Onnan már elviszi valaki.Az aktuális közterület fenntartó pölö és számlázza a kuncsaftnak.

tsanyi 8163 2011. október 22. 20:12   Válasz erre: 8160
Ezek azért nem ennyire nyilvánvalóak......mikor az oroszok kivonultak 55'-ben asztriából egy meglepõ ok miatt akkor ugyanezzel az érveléssel nekünk is ment volna és ez is közrejátszott az 56'-os eseményekben és abban, hogy õskomcsik mint Nagy Imre és tsaik azt hihették, hogy szovjet nélküli saját kommunizmust építhetnek(eszükben sem volt kapitalizálódni)........és volt is esély rá, de el@rták....

qqriq64 8162 2011. október 22. 20:11   Válasz erre: 8130
Na szóval. Saját tapasztalat. Akikel eddig az építõiparban dolgoztam azok a kelet európai szekciót tekintve legnagyobbrészt lengyel és román (román román) aztán litván és albán. Magyarral még nem találkoztam. Viszont az iskolába ahová a fiam jár 15 magyar gyerek jár. A lengyel boltok sokaságából itélve mndenkép a legnagyobb és legösszetartóbb közösség a lengyeleké.
Indiaiak is sokan dolgoznak az építõiparban, szinte mind Pujab-ból származik.
Meglepõen sok Ír szakmunkás van még.

tsanyi 8161 2011. október 22. 20:05   Válasz erre: 8158
Nem beszélve arról, hogy egy fiatal(vagy idõs, tök mindegy) szegény családnak honnan lenne olyan ismerõsük akik hajlandóak lennének ilyet írni?.......ha pedig eleve kamunak írták akkor úgy is mindegy.....

TattooedAngel 8160 2011. október 22. 20:05   Válasz erre: 8152
Nem kértük, mert nem kérhettük! Akkoriban már bõven Moszkvából mondták meg, mit csinálhatunk és mit nem. Megjegyzem, furcsa is lett volna, ha egy megszállt országnak engedik, hogy felvegye a nagy ellenség segélyét...

tsanyi 8159 2011. október 22. 20:02   Válasz erre: 8158
Ha a befogadói nyilatkozatban megjelölt ingatlan közben gazdát cserél az sem megoldás....jelenleg nincs ilyen ügyem, fateréknak volt egy 35 évig húzódó ügyük és a megoldást csak a bérlõ halála hozta el......

eröt 8158 2011. október 22. 19:59   Válasz erre: 8139
Albérlõre a megoldás:Befogadói nyilatkozatot kell vele aláíratni.Nem fizetés esetén a jelölt címre ömleszteni a cuccait és pont.Kilakoltatásban van tapasztalat ha kell.

kawa70 8157 2011. október 22. 19:54   Válasz erre: 8156
Remélem minél többen, és mire hazatér az a sok semmirekellõ, addigra megtörténik a rendszerváltás is.
Ujabb kommunista utódpárt a fidesz és az mszp mellé: Gyurcsány uj pártot alapitott valami demokrata lófaszként.

tsanyi 8156 2011. október 22. 19:44  
Holnap megy valaki?......

tsanyi 8155 2011. október 22. 19:25   Válasz erre: 8153
Ezt nem tudtam, hogy nekünk is járhatott volna......és az akkori viszonyok miatt nem csoda, hogy a hatalmukat féltõ tetvek elutasították.......a gengszterváltáskori adósság elengedés is hasonló történet lehetett......illetve talán más, de az már a durvább összeesküvés elmélet kategória...:)

klimas 8154 2011. október 22. 19:24   Válasz erre: 8151
:))))))))))))))))))))))))))))))))

gourman 8153 2011. október 22. 19:17   Válasz erre: 8152
és akkor a miértekre a válasz.....:(
de ez már nagyon történelem óra:http://www.tankonyvtar.hu/historia-1999-03/historia-1999-03-081013-7

gourman 8152 2011. október 22. 19:08   Válasz erre: 8150
A Marshall segély járt nekünk,meg is ítélték,de nem kértük...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Marshall_seg%C3%A9ly

Vaslovas 8151 2011. október 22. 19:08  
Lehet, hogy az õsök valamit nagyon elb@sztak, de az tény, hogy dugni tudtak, mert itt vagyunk...

klimas 8150 2011. október 22. 19:04   Válasz erre: 8149
Miért-miért! Mert megint a szarkupac rossz oldalán álltunk és felénk fújt a szél !Amúgy meg nem járt , mert avilág másik oldala meg akarta mutani erejét és amit addig szétba...tak, jól fel is építették.

gourman 8149 2011. október 22. 18:29   Válasz erre: 8143
Vajon annak idején miért nem éltünk a Marshall segéllyel???
hasonló okai lehetnek..amolyan majd mi megmutatjuk......persze ez is csak sarkítás:)))))

tsanyi 8148 2011. október 22. 18:29   Válasz erre: 8145
Az már belõlem is szól....legalábbis az elsõ szótag...:)

Vaslovas 8147 2011. október 22. 18:29   Válasz erre: 8143
Látom, neked is ez a kérdés merült fel...lehet, hogy ott sok az ortodox!?

tsanyi 8146 2011. október 22. 18:28   Válasz erre: 8144
vazz....pedig éppen rá....:))

gourman 8145 2011. október 22. 18:27   Válasz erre: 8139
persze Tsanyi szimplán a szarkazmus szólt belõlem....:))))

Vaslovas 8144 2011. október 22. 18:27   Válasz erre: 8142
Rá se b@ssz...

tsanyi 8143 2011. október 22. 18:25   Válasz erre: 8141
Ezt én is néztem...vajon mi miért nem kérjük ezt?......akkor rendesen csatát(ha nem háborút) nyernénk az államadósság elleni fülkeharcban....

tsanyi 8142 2011. október 22. 18:24   Válasz erre: 8140
Na igen, marad 1 milla közszolga, rendvédelmis és parlamenti illetve önkoris képviselõ.......na meg a pár milla cigó és nyugdíjas(akiknek a többsége megérdemli sõt megérdemelne a havi 70000-nél több nyugdíjat is)..........csak nem lesz aki fizesse nekik a megélhetésüket.....

Vaslovas 8141 2011. október 22. 18:23  
Brüsszeli találkozójukon megállapodtak az euróövezeti országok (Eurogroup) pénzügyminiszterei abban, hogy megkérik a Görögországnak hitelezõ magánbankokat, fogadják el a görög államadósság legalább felének a leírását - közölte egy uniós diplomáciai forrás. Ezentúl ebbõl az álláspontból kiindulva folytatják a tárgyalásokat a bankszektor képviselõivel. A megbeszéléseknek a tervek szerint legkésõbb a jövõ szerdai euróövezeti csúcstalálkozóig eredményre kell vezetniük.

klimas 8140 2011. október 22. 18:19   Válasz erre: 8138
Dehogynem! Annyi fog összesen maradni...a gyorsnaszád tempóban és a dakota féligazságok bûvöletében......(((((

tsanyi 8139 2011. október 22. 18:19   Válasz erre: 8136
Azért a hitelfelvételek döntõ többségének oka volt, hogy felvették nem csak a dõzsölés....az autó és tv hitelek elkerülhetõek lettek volna, de a lakás az nem......ha lenne nálunk normális a bérbeadót is védõ albérleti törvény akkor minden más lenne, de amíg az albérlõt ha hivatalosan szerzõdünk(bár ha feketén akkor is) és nem fizet akkor sem lehet kitenni ki a franc mer nagyobb bérházat felhúzni és abból megélni...beköltözik pár jóformájú és ki sem rakhatja õket a befektetõ.....így viszont az albérlet a bérekhez képest megfizethetetlen így olcsóbb volt hitelbõl lakást venni nem úgy mint "nyugaton" ahol simán aznap amikor keresni kezdek találok bárhol megfizethetõ albérletet, igaz ki is vágnak ha nem fizetek.......

gourman 8138 2011. október 22. 18:06  
jut eszembe,meg lesz az az egymillió munkahely........csak nem itthon:)))

gourman 8137 2011. október 22. 18:04   Válasz erre: 8135
rendben, akkor a tiéd lehet:))))

gourman 8136 2011. október 22. 18:03   Válasz erre: 8134
mert a magyar felveszi a hitelt ha kell ha nem.........vajon miért nincsenek otthon a lengyel szakik:)))

Vaslovas 8135 2011. október 22. 18:02   Válasz erre: 8133
Látod...azt is igényli a föld!

Vaslovas 8134 2011. október 22. 18:01   Válasz erre: 8132
Honnan is tudnák, hiszen nincsenek is otthon!:-)))

Bár románban, ahol voltunk is..ugye, az OTP sokkal kedvezõbb kondiciókat ad nekik, mint nekünk itthon.

gourman 8133 2011. október 22. 17:59   Válasz erre: 8131
csak a végén nehogy a sz@r maradjon neked:))))))))))

gourman 8132 2011. október 22. 17:57   Válasz erre: 8131
háááát van egy pár lengyel vendégünk,õk valahogyan nem ezt mondják....

Vaslovas 8131 2011. október 22. 17:56   Válasz erre: 8130
Majd én..és sz@rrá keresem magam!!!
Kollégám meséli, hogy a fia Lengyelbe nõsült és ott él, hogy nincs szakmunkás, és annyit fizetnének már nekik, mint 1 mérnöknek..

gourman 8130 2011. október 22. 17:54   Válasz erre: 8129
épp ma olvastam(talán index,vagy origo),hogy Romániából már 3 millióan mentek külföldre dolgozni,azéert az már létszám....lassan itt sem lesz másként ,na de akkor ki fog dolgozni,nem lesz aktív dolgozó....

klimas 8129 2011. október 22. 17:51   Válasz erre: 8123
Erre csak annyit, a minapi legfelsõbb bírósági ítélet alapján, rábaszol ha nem fizet a biztosítód!!! Ezek után van pofájuk +adóval emelni az amúgy is drága autózást..

Sokáig elleneztem a külföldi munkát, de most már azt mondom, ha valakinek meg van a lehetõsége, menjen és boldoguljon odakinnt. A mostani banda sem érdemli meg hogy bízzon az ember bennük... majd talán észbe kapnak a sok hülye idióta seggnyalójukkal egyetemben, hogy ezt is elqurták Virág elvtárs.....

tsanyi 8128 2011. október 22. 17:09  
Egy blog hsz-eként találtam ezt:
"csúti vidista, aki születése óta újpesti és nincs szerinte magyar foci fradika nélkül. aki liberális, konzervatív, baloldali, jobboldali, nacionalista és internacionalista, nyugatbarát nyugatellenes - és persze sosem hazudik. "

vajon kit jellemezhetett így a szerzõ?.....a blog: http://nemtetszikarendszer.blog.hu/2011/10/21/jelentsd_navracsicsnak_a_miniszteriumi_trollt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_10_22&utm_campaign=index

TomRed 8127 2011. október 21. 23:55  
Íme az unortodox gazdaságpolitika eredménye: http://velemenyvezer.blog.hu/2011/10/19/gazdasagi_realitasok_fidesz_kormany_2_0
Rekord állam adósság, miközben eltüntették 12 év megtakarítását. (Magán nyugdíj pénztárak államosítása.) http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/19/vesztesre_allunk_az_adossag_elleni_haboruban/
Nehéz dolga lesz a következõ kormánynak, hát még az itthon maradóknak: http://varanus.blog.hu/2011/10/20/orban_tengernagy_ur_sullyedunk

Bedouin 8126 2011. október 21. 21:42   Válasz erre: 8122
Hát Desi ki kell ábrándítsalak :(
Ez engem nem vigasztal, hanem elszomorít :(((

Kawacsabi 8125 2011. október 21. 21:22   Válasz erre: 8124
Hát mert a nagyvezír egyik kedvenc jelszava,...merjünk nagyokat álmodni!
Képzeljétek,ha véletlenül ide hozta volna az Olimpiát akkor mi történt volna?
A Görögök már tudják!

TomRed 8124 2011. október 21. 21:14  
Úgy látszik nem népszerû külföldön a koki és saller osztogatás: http://index.hu/belfold/2011/10/21/magyarorszagrol_szavaz_a_vilag/
Minek kellett belemenni egy újabb elõre várható kudarcba?

Kawacsabi 8123 2011. október 21. 21:12   Válasz erre: 8106
Ezt a levelet ma kaptam a biztosítótól!

Ezúton felhívjuk a figyelmét, hogy a közelgõ novemberi kötelezõ biztosítóváltási idõszakban olyan változások várhatóak, melyek alapjaiban befolyásolják a jövõ évi kötelezõ biztosítás rendszerét. Kérjük tekintse át az alábbi rövid tájékoztatónkat!

ADÓVÁLTOZÁS

Bizonyára értesült arról, hogy a Kormányzat 30%-os Baleseti Adó bevezetését tervezi. A tervezet szerint az új adót 2012. január elsejétõl mindenkinek meg kell fizetni (nem csak a károkozóknak), az adó alapja pedig a biztosítás éves díja lesz. A Kormányzat és a Biztosítók közötti egyeztetés még tart azzal kapcsolatban, hogy az új adót közvetlenül a kötelezõ díjával együtt vagy majd utólagosan kell-e befizetni.

JELENTÕS DÍJVÁLTOZÁSOK

A kötelezõ biztosításra vonatkozó adó megjelenése miatt több biztosító esetén is jelentõs díjváltozás várható, ezért kiemelten fontos, hogy novemberben ellátogasson oldalunkra és ellenõrizze a jövõ évi díjakat.

LEGNÉPSZERÛBB SZOLGÁLTATÁSAINK - Gyorstarifálás, Teljes körû ügyintézés, Casco ajánlatok, Kiegészítõ biztosítások

A korábbi évekhez hasonlóan a díjszámításhoz a korábbi adatait visszatöltjük, így oldalunkon tudja legegyszerûbben ellenõrizni a 2012. évi tarifákat. Ha Ön korábban is váltott kötelezõt oldalunkon keresztül, akkor a Gyorstarifálást követõen minden további teendõt intézünk Ön helyett. Mindezeken felül a kötelezõ biztosítás Gyorstarifálásával egyidejûleg a Casco díjakat is összehasonlítjuk az Ön autójára vonatkozóan, így akár meg is duplázhatja a megtakarítást!
Idén novembertõl új szolgáltatásként hasznos kiegészítõ biztosításokat is kínálunk a kötelezõ mellé!

Kérjük, keressen minket idén novemberben is bizalommal!

Jelentõs kedvezményekkel várjuk majd Önt, így velünk az Adó egy részét is megspórolhatja!

Tisztelettel,

Biztosítás.hu
a kötelezõ biztosítások kiindulópontja

desiderus 8122 2011. október 21. 20:27  
Mai híradó : kommunizmust kutató intézet alakul.
No comment.

Más : 22 milliárdba került a magyar EU elnökség hat hónapja.
Kérdés : nincs senki, aki ezeknek a tetves kormányoknak a kiadásait ellenõrizné ?
Egy-két millió ójrócska biztos, hogy magánszámlán landolt...

Beduinnak vigasztalásul : http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20111021-bezar-a-csoki-hungaria-kft.html

tsanyi 8121 2011. október 21. 20:19   Válasz erre: 8120
Én már ezt a mostani nagy hirtelen külföldre távozásukat(ami persze mind sürgõs, pl. kövér bajusznak most nagyon fontos lett az ausztráliai magyar közösségnek megmutatni, hogy kell ünnepelniük) is menekülésnek értékelem.....eddig a legnagyobb ünnepük volt és mindenhol kötelezõ volt megtartani, de most hirtelen már nem annyira fontos.....persze manapság nem annyira tetszhet nekik a forradalomra való emlékezés kivéve a fülkésre......még a végén kedvet kap a nép csak úgy nosztalgiából...:))

Bubó Doki 8120 2011. október 21. 20:05  
Az lesz az igazi, megjósolom, hogy fognak még ezek a tetvek futni az Alkotmány utcában a tömeg elõl, a tyúxaros életükért!!!!

klimas 8119 2011. október 21. 19:28  
Nem értelek benneteket( magamat sem ), mi ez a rosszindulat, ami átsüt minden hozzászoláson!
Íme a jövö : http://hircsarda.blog.hu/2011/10/14/a_nap_kepe_toretlen_fejlodes

Vagy íinkább a humor topicba?

tsanyi 8118 2011. október 21. 19:17   Válasz erre: 8114
Ez bizonyítja legjobban, hogy vezetõ pozíciót csak az ilyen férgek tudnak elérni......és fõleg megtartani.....így volt mindig és sajnos ez várható továbbra is mert aki feljutott ilyen módon az ezt is várja el az utódaitól is....

kispeti 8117 2011. október 21. 18:36   Válasz erre: 8115
Mind a kettõre a válasz : IGEN !

Zsifi 8116 2011. október 21. 18:35   Válasz erre: 8112
Akkor pláne...dögöljenek meg..

qqriq64 8115 2011. október 21. 18:24   Válasz erre: 8114
Hú vazze lehet hogy idöben léptem le onnan?
Elmebetegek vezetik az országot.

Bubó Doki 8114 2011. október 21. 17:59  
Egy fideszes parlamenti képviselõ a saját honlapján írt szív küldi üzenetet Orbán Viktornak és Kósa Lajosnak. Megható vallomás a frakcióból a Kedves Vezetõknek.
Ha ez így megy Nyíradonyban is hamar meglesz a stadion......
És a kommentek:- na, az az igazi még.....
Link: http://sajtospogi.nolblog.hu/archives/2011/10/20/Sziv_kuldi_uzenet_Orban_Viktornak_es_Kosa_Lajosnak_a_Fidesz-frakciobol/

Szicsu600 8113 2011. október 21. 17:46   Válasz erre: 8091
Arról beszéltem, hogy ha másoknak nem is, de annak az X embernek jól jött ez a deviza kiváltás. Ne rajtam próbáld elverni a port, fõleg hogy xarok a politikára akár jobb akár bal.:DDD

Bubó Doki 8112 2011. október 21. 17:41  
Valamit rosszul számoltál, Zsifi! A jövedéki adó emelés 13 ft, + annak az áfája..... Mer' az adó után is kell áfát ( adót) fizetni... Pontosabban: a gázolaj ára közel 17 ft-al nõ literenként, éljen a Párt!

kispeti 8111 2011. október 21. 17:40   Válasz erre: 8110
Lesz az 16 Ft. is ! :-(((

Zsifi 8110 2011. október 21. 17:34  
Megint belémhasított, hogy 1-én 7+ áfa forinttal emelik a gázolajat..

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22114