szuszujka | 9184 | 2015. január 18. 13:04 |
Szia Mano!megkérdem sogoromat meg a hule kacsat szakad es a kaja is erdekekne megirhatnad 1fore!koszi
|
manóbácsi | 9183 | 2015. január 18. 11:13 |
Kedveskéim ! Akkor MOST kezdjük el a feliratkozást ! Jelentkezem a 2015 május 1-2-3.-án megrendezésre kerülõ zselici motoros túrára és a túra keretein belül lévõ VEZETÉSTECHNIKAI tréningre ! / 3000 / ft A 2 program külön választható ! A szállást és étkezést személyes kérésre közlöm mindenkivel ki arra kíváncsi ! Program ! ÉRKEZÉS 2015 május 1-én 12 órakor a kaposszentbenedeki szálláshelyen ! Ebéd után ismerkedés STB ! Május 2 szombat : reggeli 9-13 ig vez-tech-tréning ebéd utána laza motorozás a zselicségben vacsora STB Május 3. vasárnap : Reggeli,motorozás, Kaposvár látványosságainak megtekintése, ebéd . Indulás haza ki ki a szálláshelyére ! ÉN OTT LESZEK ! Manó 1 fõ 1 motor |
Gyuszibácsi | 9182 | 2015. január 18. 10:24 |
Mi is megyünk. Mano! A szállást, étkezést még januárban kösd le az "atyánál", mert késõbb már nem lesz hely. |
manóbácsi | 9180 | 2015. január 17. 08:10 |
Szép 7 végét mindenkinek . Tartunk Szezon kezdõ motorozást motorozást MÁJUS elején ! Ha igaz a vezetélstechnikai tréninggel is része lesz a 3 napos bennlakásos összekovácsolódásnak ! Szállás PORTA PACIS-nál lesz ! |
Tybuka | 9179 | 2015. január 14. 13:27 | Válasz erre: 9174 |
Õszinte részvétem a családjának és mindenkinek, aki ismerte Õt! Most már sajnos Õ is az égi motorosok csapatában gurul tovább! Nyugodj békében! |
manóbácsi | 9177 | 2015. január 11. 15:57 |
Mártikám ! Mindenki benn van ki ZSELICI motorosnak érzi magát ! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/08/Sz%C3%A1gy_latkepe_a_temet%C3%B6_feletti_dombrol_2007_julius.jpg |
manóbácsi | 9175 | 2015. január 11. 08:01 |
A motorosok Istene kísérje hosszú útján ! Részvétünk a családnak |
lecso64 | 9174 | 2015. január 10. 10:27 |
manóbácsi | 9173 | 2015. január 9. 11:42 |
Talán lehetne IDÉNYKEZDÉS ? Május eleje ? Furdulnánk 1-2-3 kõrt a Zselicben ! Este buli 2 éjszaka ! |
Spapa | 9172 | 2015. január 8. 16:02 | Válasz erre: 9171 |
Szerintem is jól éreznénk magunkat! Jó kis hely ez, hibátlan. :-) Mikorra gondoltad? |
manóbácsi | 9171 | 2015. január 8. 09:07 |
Gyuri ! Szerinted a nyáron Péntek-vasárnap 1 zselici túra szállásának jó lenne ? Én úgy gondolom ha a Ti és a mi barátaink össze jönnénk jól éreznénk magunkat ! PORTA PACIS ! |
manóbácsi | 9164 | 2015. január 2. 12:52 |
Mindkét tenyeremet össze vissza égettem ! Minek is áll neki olyan fõzni ki csak mást tud ? |
manóbácsi | 9161 | 2015. január 1. 09:58 |
A mai nap az aktuális köszöntés napja! Eredményekben kilóméterekben gazdag balesetmentes BOLDOG ÚJÉVET Kívánok minden közlekedõnek ! |
csibepapa | 9159 | 2014. december 31. 21:21 |
Minden Kedves Motoros, Autós és Gyalogos Ismerõsnek Egészséges, Békés Újesztendõt Kívánok! |
Kilos | 9157 | 2014. december 31. 16:11 |
Boldog Új Évet Kaposvári Motorosok! Boldog Új Évet Zselici Motorosok! Boldog Új Évet Somogyi Motorosok! Boldog Új Évet Magyar Motorosok! Boldog Új Évet Motorosok! Boldog Új Évet MindenkiNET! ![]() |
Gyuszibácsi | 9153 | 2014. december 30. 10:30 |
Eredményekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok! Sok-sok boldog motoros kilómétert, amihez persze egy kis ismeret bõvítés sem árt a KRESZ szabályaiból. http://www.vezess.hu/top_10/kresz_szabalyok_top10/53964/ |
csumika | 9152 | 2014. december 29. 20:16 |
Lágy esõben, Tömör ködben, holt részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján Négykézláb az árok partján, Átölelem a világot, s Boldog Új Évet kivánok!!!! Csumika, Laci ![]() |
Tybuka | 9147 | 2014. december 27. 10:32 |
Kedves István és János nevû motoros társaim ! Kívánok Nektek nagyon sok-sok boldog névnapot, jó egészséget, olcsó benzint, számtalan sok kellemes motoros kilométert!!! ![]() |
Janó..... | 9146 | 2014. december 27. 09:13 |
. . Manóóóóóóó, s a Jánosok ! JÓÓÓÓÓÓ Egészségben Köszöntelek Benneteket, s kívánok sok ilyen ÉVFORDULÓT !!!! Janó. . |
manóbácsi | 9144 | 2014. december 26. 07:07 |
Istvánok.Pisták Pityukák ! Boldog névnapot kívánok ! http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motoros_tura/?dr=90265&cmd=pic&id=1172585 |
balatonimotoros | 9141 | 2014. december 25. 13:22 |
Boldog Karácsonyt kívánok MINDEN motoros társamnak (indulatoktól függetlenül, mert a Karácsony a szeretet és nem a kirekesztés ünnepe)!
|
manóbácsi | 9140 | 2014. december 25. 12:52 |
Köszönjük GYUSZIBÁCSI ! Én is így gondolom ! Vica MAMÁNAK boldog NÉVNAPOT ! |
Gyuszibácsi | 9139 | 2014. december 25. 10:16 |
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zsQklLtA-S4 Boldog, békés karácsonyt kívánok minden JÓINDULATÚ motoros társamnak. |
Kilos | 9134 | 2014. december 24. 13:06 |
Áldott, békés Karácsonyt Mindenkinek! https://www.youtube.com/watch?v=ED6e-FLR114 |
manóbácsi | 9131 | 2014. december 23. 12:15 |
Igen tisztelt MOTOROS BARÁTAIM ! Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok ! |
Janó..... | 9128 | 2014. december 22. 08:44 |
. Szép Napot, Mindenkinek ! Álldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, Mindnyájatoknak ! Janó. . ![]() |
kamko | 9127 | 2014. december 20. 08:13 | Válasz erre: 9126 |
Én a legjobb, és legnagyobb adag fagyit eddig Dombóváron nyaltam Sagem barátom jóvoltából, nem kell ezért Montenegróba mennetek! :)
|
balatonimotoros | 9124 | 2014. december 17. 15:13 | Válasz erre: 9123 |
Szívesen tenném, csak itthon a jégkrém és a fagyi DRÁGA!!
|
manóbácsi | 9123 | 2014. december 17. 08:59 |
NEM marad el !! Nem is volt tervbe csak gondolkodtam és körbe jártam a dolgot ! Amúgy ha Te szereted a szereted a jégkrémet és a fagyit Itthon is nyalhatsz !! |
balatonimotoros | 9122 | 2014. december 17. 06:56 | Válasz erre: 9120 |
Kár hogy elmarad a montenegrói túra. Pedig ott a fagylalt és jégkrémválaszték olcsó, bõséges és ízletes. :)
|
manóbácsi | 9120 | 2014. december 16. 11:06 |
hol van már a tavalyi hó ! Akkor ez volt 1 elméleti terv ! De aztán NEM tudtam megegyezni a szállásadóval " ki egyébként Magyar " Nem engedett a 21-bõl ! Így a dolog kútba esett !! Talán kielégítõ a válaszom mit NEM is kellett volna mondanom ! |
balatonimotoros | 9119 | 2014. december 16. 10:04 | Válasz erre: 9114 |
Manóbácsi tollából olvashattunk ezen a fórumon a montenegrói túráról, de ezek szerint változott a terv: manóbácsi(pü) #8822 08-17 13:54:12 Sziasztok "fiatalok" ! Mit szólnátok jövõre 1 kis IDEGEN túrához ? Az apartmanok Montenegróban a festõi szépségû, "fekete hegyekkel" övezett kotori öbölben, Kotor belvárosától öt-tíz percre találhatók.. Nagyobb társaságok jelentkezése esetén lehetõség van további szálláshelyek foglalására is. Kotor az UNESCO által a világörökség részeként nyilvántartott mûemléki város. Sikátoraival, régi épületeivel és a hegyoldalon végigvezetõ várfalával, mely mesés kilátást nyújt az alatta elterülõ öbölre, méltán rászolgált az elismerésre. Esténként a várban mindenki megtalálhatja a számára megfelelõ szórakozást a hangulatos zenés kávézókban, pizzériákban, vagy az éjszakába nyúló nyitvatartással rendelkezõ számtalan kis üzletben. A környék bámulatossan szép, rengeteg a látnivaló a kirándulóknak, ugyanakkor igazi tengerparti pihenésre is nyújt lehetõséget. A közelben számos strand található, a legváltozatossabb partszakaszokkal, kavicsos sziklás szakaszoktól a vakítóan fehér homokos partig. Külön említésre méltó a szállástól 12 km-re található przno . A homokos part és lassan mélyülõ tenger felejthetetlen élményt kínál gyermekeknek és felnõtteknek egyaránt. Az idelátogatóknak felejthetetlen élményt nyújthat a Njegusi mauzóleum az oda vezetõ szerpentínnel, ami egy csodálatosan szép nemzeti parkon vezet keresztül, egyedülálló látványt nyújtva a kotori öbölre. A városban található boltokban a magyarországi élelmiszerüzletekkel közel azonos árakon vásárolhatók meg a napi étkezéshez szükséges hozzávalók. A pékségek frissen sütött pékárúval várják a vásárlókat, amiket mindenképpen érdemes megkóstolni. A pizzeriákban a henteseknél és az utcai árúsoknál szintén frissen sütik a változatos ízû tájjellegû és hagyományos gyorsételeket. Az italok szintén hasonló áron kaphatók a magyarországon megszokottakkal a boltokban és a vendéglátóhelyeken egyaránt. A fagylalt és jégkrémválaszték bõséges, olcsó és ízletes. Link |
Fido71 | 9118 | 2014. december 16. 09:14 | Válasz erre: 9117 |
Nagy kár! A szeptember nekünk már nem jó.... Pedig már egészen beleéltem magam.... :((( A jelentkezésünket tekintsd semmisnek. Sajnálom. |
manóbácsi | 9117 | 2014. december 16. 08:53 |
Igazad van ÉS KÖSZÖNÖM , hogy szóltál ! A TÚRA :2015 szeptember 5-12 közt lesz! Útvonal a szállásig ! Kaposvár-Drávaszabolcs-Belgrád-Szkopje-Teszaloniki-Larissza-Agria-Kalamos-Milina- Platania Hillside De van tervbe egy Ausztria HALLSTATT - Bad ISCHL 2 napos látogatás is ! Majd ha lesz róla bõvebb akkor kiírom . |
Fido71 | 9115 | 2014. december 16. 07:57 |
Itt most zavar van az erõben.... :( 2 túrát szervezel görögbe?? Mert a túra kiírásnál én jelentkeztem arra, ami 07. 05-12.-re van tervezve! Ott júliusról, itt meg már szeptemberrõl van szó? Na, most melyik az igazi? |
manóbácsi | 9114 | 2014. december 16. 07:42 |
Jó reggelt kívánok ! Azt nem tudok ki és hol olvasott a TÚRÁKNÁL Montenegróról de a Görög már ki van írva a NEM fizetõs túráknál . Jó reggelt minden JÓINDULATÚ motorosnak ! Túrát szervezünk Görögországba ! 2015 Szeptember 5-12 közt Útvonal ! Kaposvár-Drávacsabolcs-Belgrád-Szkopje-Teszaloniki- -Agria-Kalamos-Milina-Platania inside Szállás : 2-3 ágyas apartmanokban A találkozási pontokat személyesen vagy PÜ.ben egyeztetjük 5.én éjszaka Szerbiában . Az ottlét ideje alatt nap mint nap motorozás de a túrákon résztvenni NEM kötelezõ. Indulás haza 12.-én reggeli után ! Jelentkezési határidõ 2015 Május 30. Költségek: Költségek ! Üzemanyag fogyasztás szerint Szállás 16 euró / nap / fõ mi tartalmazza az idegenforgalmi adót is. Étkezést és a szállás díját MINDENKI SAJÁT maga rendezi. A Szerbiai szállás díja 10 euró / fõ |
Spapa | 9112 | 2014. december 16. 02:15 | Válasz erre: 9111 |
Annyit hallottam, hogy szeptemberben lesz. :-)
|
Spapa | 9110 | 2014. december 15. 19:13 |
Mi is hazaértünk rendben. Örültem, hogy találkozhattunk! Köszönjük a szervezést, a kaja után meg megnyaltuk a 10 ujjunkat. :-)
![]() |
manóbácsi | 9108 | 2014. december 15. 08:47 |
Drága barátaim ! Köszönöm az elismerést ! Remélem jövõre legalább ennyi kilómétert megyünk együtt mint idén ! Vagy kicsit többet ? |
Sagem | 9107 | 2014. december 14. 21:47 |
Sziasztok! Mi is rendben hazaértünk, szuper volt a társaság a kaja a hely. Köszönjük Manóbácsi.Békés Boldog Ünnepet Kívánok! ![]() ![]() ![]() |
ajanta | 9102 | 2014. december 14. 14:56 |
Szerencsésen hazaértünk egy kis kulturális kitérõ után, meglátogattuk a Rippl-Rónai villát. Manónak köszönjük a szervezést, vendéglátás és finom vacsorát a lányoknak a finom sütiket.Jó volt veletek eltölteni ezt a hétvégét.
|
manóbácsi | 9101 | 2014. december 14. 12:47 |
Na végre ide értem ! Nagyon köszönöm mindenkinek ki megtisztelt és jelenlétével emelte a zselici motorosok évzárójának színvonalát ! Úgy érzem jól éreztük magunkat és nagyon sok dologra fény derült . Köszönöm Krisztián atyának a helyet és minden jót mit kaptunk . A fotók érkeznem ha feldolgozom õket . Mártikám ! örülök,hogy minden rendbe volt az úton . Lacikám ! Nektek és minden jóindulatú motorosnak BOLDOG KARÁCSONYT ! |
Mártás | 9100 | 2014. december 14. 06:46 |
Szerencsésen hazaértünk. Minden nagyon jó volt. A hely, a kaja és a társaság is. Köszönet szervezésért és a fõzésért-sütésért. Nagyon várjuk a jövõ évi túrákat. Mártásék |
Kilos | 9099 | 2014. december 13. 14:09 | Válasz erre: 9098 |
Érezzétek jól magatokat Manó! Mindenkinek kívánok nagyon jó szórakozást, jó hangulatú, élmény mesélésben gazdag, motoros barátok közt vidám estét! Boldog Karácsonyt MindenkiNET! |
manóbácsi | 9098 | 2014. december 13. 13:52 |
Tisztelt MOTOROS társaim ! Minek ez a torzsalkodás ? Ki el akar menni a kiírt árér az elmegy ki meg nem az otthon marad ! KÉRLEK TITEKET NE VITÁZZUNK EGYMÁSSAL ? MIT MIÉRT KI MENNYIÉRT ! MINDENKI ÖRÜLJÖN ANNAK HA TUD A MAI JÓL KERESÕ HELYZETBEN MOTOROZNI UTAZNI ÉS A TÁRSAKKAL MEGINNI EGY SÖRT ESTE A TÚRA UTÁN ! Boldog karácsonyt mindenkinek ! Kik jöttök az ÉVZÁRÓRA ! Találkozás 17 óra körül a szállás helyen ! Kaja Pia minden kész !! |
Fido71 | 9097 | 2014. december 12. 17:16 | Válasz erre: 9095 |
Ha neked az ár megfelel: jelentkezel. Ha nem, akkor nem. A döntés a tied. Senki nem nyom pisztolyt a fejedhez, hogy jeélentkezz. Egyszer majd szervezz 10-20-30 embernek egy többnapos akármit és rájössz, hogy nem is olyan egyszerû "házigazdának" lenni. Eltelefonálgastz több ezer forintot, egyezkedsz a kajáról /mert ugye vannak emberek, akiknek semmi nem jó/. Lefoglalsz valamit, de nem jön el 2 ember, akkor már borult is a költségvetés /megmarad egy rakás kaja, a 2 ágyat ugyanúgy ki kell fizetni, hiszen egy teljes panziót béreltél, foglaltál/. Amúgy én még olyanról nem hallottam, ahol közel 50%-át eltette volna a szervezõ. Nagyon sz@r társaságba járkálhatsz te... ;) "Általában" egyedül a szervezõ szállása, ami ingyen van, de az is csak azért, mert lealkudja a nagy létszám miatt. A résztvevõt kár ezért nem éri. Javaslom nézd meg pl. bakossanyi /erdélyi/ kiírásait a túrák között. Ha egyedül nekivágsz, többe fog kerülni a dolog. Nem beszélve arról, hogy neki hatalmas helyismerete van, beszéli a nyelvet /ami egy olyan országban, ahol utálják a magyart, nem mindegy/ stb. 25 euróért szállás/reggelivel vacsorával, sörrel/. Ha egyedül nekivágsz ennyiért szóba sem állnak veled! Hidd el, kipróbáltam. ;) |
Fido71 | 9096 | 2014. december 12. 17:13 | Válasz erre: 9093 |
Azért Mikikém, mert tudom, hogy az általad szervezett dolgokra mindig ráfizetsz! Ha beismered, ha nem.... ;) Benne van neked pluszba 200 km autózás, egy rakat idõ. Nem is számolva s ok "apróságról", amit mindig elfelejtesz beleszámolni. 25 ember fizetne többet ezer forinttal és máris nullára jönnél ki. Hát ezért, Barátom! :)))) |
balatonimotoros | 9095 | 2014. december 12. 13:47 | Válasz erre: 9093 |
Egyetértek, szerintem is jobb, ha többet fizettek a túrákért, ha mondjuk 28.000 ft-ba kerül, akkor 50000-et. Így mindenki jól jár, ti is örültök és a szervezõ is boldog. Hál Isten beköszöntött az általános jólét, a fizetések meredeken emelkednek úgyhogy semmi akadálya, hogy ráígérjünk a túrákra! :) |
Nmiki | 9093 | 2014. december 12. 12:22 | Válasz erre: 9090 |
"De ezek a dögök mindig kértek tõlem pénzt valamire: kajára, piára, kávéra. Sõt, a szállásért is volt pofájuk pénzt kérni. Mekkora szemétség mi? " Hiszen Te magad szoktál sopánkodni, hogy miért csak ennyit kell fizetni, miért nem többet! |
Fido71 | 9092 | 2014. december 12. 08:50 | Válasz erre: 9091 |
Hartán már találkoztunk, így nem vagyok ismeretlen. ;) Amúgy nem melletted állok ki, én így gondolom. Ha egy túra szervezõje még keresne is a túrán /vagy az övé ingyen lenne/, azt sem tartom megbocsájthatatlan bûnnek. Sok utánajárást, telefont és ráadásul idõt tesz bele a dologba. Lealkudni az árakat, idõpontokat egyeztetni, kaját megbeszélni stb. Ha valaki kényelmes és nem akar utánajárni, akkor fizesse meg a felárat. Ha meg sokallja, akkor ne menjen. Ennyi... ;) |
manóbácsi | 9091 | 2014. december 12. 08:04 |
Jó reggelt Motorosok ! Hamarosan itt lesz a SZERETET ünnepe ! Kérek MINDENKIT pihenjen gondoljon azokra a motoros társukra ki már nem lehet velünk és ne kutakodjon mások zsebében ? Köszi Tamás , hogy így ismeretlenül is ki állsz mellettem ! |
Fido71 | 9090 | 2014. december 12. 00:47 | Válasz erre: 9079 |
Nem tudom, hogy milyen fizetõs túráról beszélsz? Én még ingyé' nem voltam egy túrán se... Vagy egyben fizettem a szervezõnek az egészet vagy külön fizettem mindenhol a vendéglátósoknak. De ezek a dögök mindig kértek tõlem pénzt valamire: kajára, piára, kávéra. Sõt, a szállásért is volt pofájuk pénzt kérni. Mekkora szemétség mi? Ja, hogy nem a gurulásokhoz tette, hanem a fizetõs túrákhoz? Gondolom így sikerült, jelentõsége nincs... :) Manó, Te meg másold át a gurulásokhoz, 'oszt békaphassa mindenki, akinek nem tetszik. :)) |
lbk | 9088 | 2014. december 11. 09:38 | Válasz erre: 9087 |
Csatlakozom az elõttem szóló utolsó gondolatához , áldott meghitt Karácsonyt mindenkinek, az évzárósoknak jó bulizást, mindenkinek rövid telet és széles utat kívánok !
![]() |
manóbácsi | 9087 | 2014. december 11. 09:05 |
Köszönöm a hozzászólásokat ehhez a NEM motoroshoz méltó viselkedéshez ! A Ligeti túrához csak annyit fûznék hozzá ! A SZÁLLÁS és az 1 heti étkezés kerül 28000-be . Ebbõl 2600 az idegen forgalmi adó. Szerinted mibe kerül napi szinten 1 szakácsnõ ki bevásárol megfõz , mosogat STB ? Egy olyan helyen hol NINCS személyzet !! A túrák pedig SZERINTEM kielégítõek . KELLEMES KARÁCSONYT mindenkinek ! |
balatonimotoros | 9085 | 2014. december 11. 08:09 | Válasz erre: 9083 |
Egyetértek fülemüle, teljesen igaz amit írsz! Csak annyit tennék hozzá, hogy feljelentéssel se szokás egymást fenyegetni motoros körökben, akinek gondja van a másikkal, ne rohangáljon a rendõrségre. Mivel szóba került itt, megnéztem a balatoni túrát, szerintem a 28000 ft túl sok azért a lepukkant nyaralóért, meg a program is igen szegényes. Ennyi pénzbõl sokkal komolyabb szállást-programot ki lehetne hozni, nem is csoda hogy a szervezõn kívül még nem jelentkezett senki. :( |
fülemüle | 9083 | 2014. december 10. 18:36 |
Nem vagyok zselici motoros, de mivel ez egy nyilvános oldal.....: 1. Navigate, Apeh már nincs, helyette más van. 2. Ha te tényleg ott dolgozol, akkor legyél büszke magadra, mostanában nagyon sok jót hallani a cégedrõl.... 3. Akinek nem tetszik egy túra, az nem megy el és passz! Ha annyira lehúzós lenne Manóbácsi, akkor nem iratkoztak volna fel a rendezvényire. 4. Online fenyegetni másokat ilyen "nyugtaadós" szarsággal eléggé szánalmas. Ha tényleg olyan bevállalós hivatalnok vagy, akkor menjél el a zseliciek évadzárójára, aztán tegyél rendet közöttük. Kérjél számlát, nézd meg a szigorú számadási papírokat. Ha minden rendben, akkor esetleg nézd meg, hogy ki vitt oda egy kis házi pálinkát, és arra is sújtson le a törvény. Lehet én vagyok maradi, de az ilyen "hivatalos" arcokat nem igazán szokták szeretni motoros körökben..... 5. Béke mindenkivel, menjetek motorozni, érezzétek jól magatokat, mert rövid az élet az ilyen semmire nem vezetõ civakodásokra. Rock |
manóbácsi | 9082 | 2014. december 10. 18:03 |
Csak még annyit ! Nem hiszem,hogy bárki Navigate , Babetta , ibk , Fantomasz -nak be kellene számolnom,hogy a szervezésemben lévõ túrák miért kerültek annyiba mit a résztvevõk fizettek ! Amúgy az ÉN NEVEM HAÁSZ JÁNOS ! És a tiétek ?????? |
manóbácsi | 9081 | 2014. december 10. 17:51 |
Igen tisztelt fórumozók ! Nem tudom jó helyen járok e ! Én eddig azt hittem,hogy ez egy szabad politika,köpködés mentes MOTOROS oldal ! De mint látom NEM az ! Szeretném a figyelmébe ajánlani minden kis és nagy " motorosnak " az oldal üzemeltetõjét a HIRKON KFT - t ! Rajtuk keresztû minden álnéven bujkáló tagot el lehet érni ! Arról nem is beszélve,hogy NAVIGATE hozzászólására is felhívnám a figyelmet ! " ez az ország már nem a következmény nélküliségek országa. Remélem aki ez idáig nem tudta hogy mi a törvényi kötelezettsége, az ezek után tájékozódik . . " Ez ami itt folyik ELLENEM büntetendõ és ÉN MEG FOGOM TALÁLNI azt ki itt mocskolódik ! Arról nem is beszélve,hogy csak az mondjon Á-t ki tud mindent bizonyítékok vannak a kezébe . Itt van PL ez az évzárós eset ! Nem akarok MENTEGETÕZNI hiszen SENKITÕL NEM FÉLEK !!!!!!!!!!!!!!! Az 1400 Ft igaz és a 2500 is igaz ! A diferencia csak annyi,hogy az olcsó szállás MÁR NEM létezik mert a helyén KÖZSÉGI ÓVODA mûködik ! Felkérlek most még motoros barátsággal FEJEZZÉTEK ezt ITT be ? Ha valakinek valami baja van velem legyen vér a tökében és álljon elém mondja mi a baja ! Ha az így nem elég tudom a módját mit kell tennem ! |