csumika | 7420 | 2013. december 7. 17:03 |
Tybuka | 7418 | 2013. december 7. 12:58 |
Motoros Mikulásoooookkk! 14.00-tõl gyülekezõ, mert az idõ lehetõvé teszi a motoros jótékonykodásunkat!!!!!! Cím: Kaposvár, Németh István fasor 49. Telefon: +36203837555 Kapucsengõ: 107 ![]() |
manóbácsi | 7417 | 2013. december 7. 07:20 |
Jó reggelt ! Marcsikám ! A MIKULÁS rendesen L van havasodva ! Rá S ett 1 nagy szürke felhõ és nem tud ki mászni alóla ! Csabi ! Ezért tûnt L a Manó ! Talán a sok + próbáltatás után vissza tér az élet ! |
Tybuka | 7416 | 2013. december 6. 22:44 |
nyanya | 7412 | 2013. december 6. 12:19 |
Úgy tudom a Manók a Mikulás segédei. Éjszaka aludtál és vártad a Mikulást Manócska? Csak mert ide nem hozott semmit a Mikulás, gondolom Manó nélkül nem gyõzte. Szóval, ha más sem kapott ajándékot, ne a szegény Mikulásra legyetek mérgesek. |
manóbácsi | 7411 | 2013. december 6. 06:58 |
Szép jó hûvös reggelre ébredtünk ! Minden MIKLÓSNAK boldog névnapot ! |
manóbácsi | 7406 | 2013. december 4. 16:07 |
Kedves Zselici Motorosok ! A FACEBOOK-on kinn van ! Szójatok mán hozzája ! |
Tybuka | 7405 | 2013. december 4. 14:00 |
Motoros Mikulások figyelem! Elsõ médiamegjelenésünk MA 16.30-kor a KAPOSVÁR MOST Rádióban a 91,2 MHz-en lesz a szombati motoros mikulás vonulásunkról. Hallgassátok meg! http://kaposvarmost.hu/radio/player.php ![]() |
csoves | 7404 | 2013. december 4. 13:25 |
Manó eszt hallgasd meg,ez jó is,és megható! http://youtu.be/YDqG-PDi9sc http://youtu.be/HlyP1YqTXFU http://youtu.be/bwtGKdgbS_Q http://youtu.be/PtbW7zYmYfM |
manóbácsi | 7403 | 2013. december 4. 13:01 |
http://www.youtube.com/watch?v=LFvznbA1M64 Ez is nagyon jóó ! |
Schmicike | 7402 | 2013. december 4. 12:12 |
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1471164_361866193958026_1681888120_n.jpg
|
manóbácsi | 7401 | 2013. december 4. 11:27 |
A mai napra ajánlott retró nóta ! http://www.youtube.com/watch?v=W2YAfFcRv2g |
manóbácsi | 7400 | 2013. december 4. 07:21 |
Jó reggelt mindenkinek ! Tibi-bá ! Igen jó idõt kívánok nektek a motoros mikulás napra ! Én ugyan ezt épületben és melegben teszem ! |
Tybuka | 7399 | 2013. december 3. 19:37 |
manóbácsi | 7398 | 2013. december 3. 18:13 |
2013 december 13-14-15 re + hírdetett ZSELICI MOTOROSOK ÉVZÁRÓ bulijára eddig a következõk jelentkeztek ! ZIZI-papa Ernõék 2 fõ Timcsike Vándor Tladis9 Ancsika Kicsi huszár Sagem 2 fõ 2xi Ki szeretne jönni még az 5.-éig + teheti a meghívottak közül ! Csomor Miki Nagy Tibi-bá Manó Tybuka Jedylovag Nyanya |
manóbácsi | 7396 | 2013. december 3. 07:16 |
Szervusztok ! Jó reggelt ! Tibibá ! Ezért érdemes dolgozni és a barátságot tartani ! Geri Igen jó srác ! Sajnos keveset van köztünk ! |
Tybuka | 7395 | 2013. december 2. 19:43 |
manóbácsi | 7394 | 2013. december 2. 17:44 |
A 2013 december 13-14-15 re + hírdetett ZSELICI MOTOROSOK ÉVZÁRÓ bulijára eddig a következõk jelentkeztek ! ZIZI-papa Ernõék 2 fõ Timcsike Vándor Tladis9 Ancsika Kicsi huszár Sagem 2 fõ 2xi Ki szeretne jönni még az 5.-éig + teheti a meghívottak közül ! Csomor Miki Nagy Tibi-bá Manó Tybuka |
Tybuka | 7392 | 2013. december 2. 17:20 |
A 2013 december 13-14-15 re + hírdetett ZSELICI MOTOROSOK ÉVZÁRÓ bulijára eddig a következõk jelentkeztek ! ZIZI-papa Ernõék 2 fõ Sátáncica /Ancsika / Timcsike Vándor Tladis9 Ancsika Kicsi huszár Sagem 2 fõ 2xi Ki szeretne jönni még az 5.-éig + teheti a meghívottak közül ! Csomor Miki Nagy Tibi-bá Manó Tybuka |
manóbácsi | 7391 | 2013. december 2. 07:35 |
Lacikám ! Nálam van 1 homokozó lapát ! Csak az a neve,hogy szív !! Gyuri ! A békemenetre VEVÕ vagyok ! Jó hideg lett mára ! |
manóbácsi | 7387 | 2013. december 1. 14:30 |
Szia Laci-bá ! Mi "komcsik" nem haragszunk a politikai hozzá szóláshoz ! 10 teletben tartjuk mások véleményét ! |
csoves | 7386 | 2013. december 1. 14:27 |
Szép napot! Sokáig csak olvasgattam eszt az egymásra mutogatást (Te vagy a hibás,õ a hibás stb) nekem rólatok legalábbis ahogy viselkedtek egyenesen a mostani baloldal jut eszembe (a politikából) fecó-libajnai-és ..arházi ! Tudom most avval jöttök hogy a politikát ne vigyük a fórumba,de nekem most ez jött le,egyébként is a politika életünk része,ha akarjuk ha nem !!! |
Madridistafeco | 7382 | 2013. december 1. 11:05 |
Udv mindenkinek! Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy kozosseget erinto temat nyiltan megvitatnak! Lehet, hogy nehanyan tul erzekenyek erre, de neha elofordulnak nezetelteresek, nem ereztem OFF-nak kiveve, hogy nem kellene a "forum uranak" nevezni egy olyan embert aki eletben tartja a forumot es egy nagyon jo tarsasagot probal osszetartani. Turakkal es rendezvenyekkel! OFF: biztos vagyok benne, hogy a 2xi Norbi egyszerre 2 helyen is meg tud jelenni! ^^ |
Kilos | 7379 | 2013. december 1. 09:51 |
A magam részérõl annyit, hogy nincs szükségem egyik általam önként látogatott fórumban sem vezetõkre, a fórum urára. Elsõsorban azért voltam, még vagyok itt mert azt hiszem barátokkal beszélhetek és nem egymással rivalizáló ellenségekkel. Egyenlõre úgy látom, hogy a Kaposvári motorosok fórum az ahol MÉG nincs uralkodó, ha van mondanivalóm a barátaimnak, majd ott közzéteszem. A Zselici és a Somogyi fórumokban ugyanazok a barátaim vannak, nem fognak lemaradni semmirõl, de én ezekre a fórumokra nem írok! Miattam szervezhettek akármikor bármilyen programot, úgyis csak azon veszek részt, amelyik engem érdekel, az csak jó ha több választási lehetõségem van. Ha pedig valamelyik program mellett döntök, akkor azt azért teszem mert nekem a feltételek éppen megfelelnek és nem firtatom, hogy miért kerül annyiba amennyibe. Ha a közértben veszek egy kiló kenyeret, akkor azt azért vettem meg mert megfelelt az ára és nem kiabálok vissza az ablakon, hogy a pék mennyivel olcsóbban süti azt. Ha nem tetszik az ár, nem kell megvenni, azt annyi! Egyetértek Hgeminivel, én sem szeretnék senkit sem megbántani, ha mégis azt tettem, akkor elnézést kérek. A magam részérõl nem is foglalkozom ezzel többet, még akkor sem ha lenne mit mondanom. Maradok a Kaposvári és a Yamaha TDM fórumokon Veletek! |
kamko | 7378 | 2013. december 1. 08:29 |
Korrekt a hozzászólás, csak annyiban pontosítanám, hogy az 1. pont vonatkozásában nem volt semmiféle megállapodás. Kéretik megkérdezni pl. 2xit, neki nov. 23-án ment a meghívó a testvérfórumok évzárójára, tehát szó sincs rászervezésrõl. Egyszerûen mindketten pü-ben szerveztünk, melynek hátránya az esetleges párhuzamosság. Nem vitatom, hogy a Manó nem szólt hozzá a Somogyi fórumhoz, én csak azt említettem, hogy a Zselici fórum kezdett el foglalkozni a Somogyi fórummal a 7363-as hozzászólással, én itt látom a békemegállapodás esetleges sérelmét. |
manóbácsi | 7377 | 2013. december 1. 08:09 |
Szép jó reggelt mindenkinek ! Szeretném közzé tenni azokat a kritériumokat miket a somogyi motorosok "urával " Beszéltünk meg pont 1 hete ! 1 : Nem szervezünk egymás túráira illetve rendezvényeire 2 : Tiszteletben tartjuk a fórumot a vádaskodásoktól ! STB 1 : Ez a két dolog máris fel borult 2013 11 hó 29.én ! Én mindent L hiszek ! L hiszem,hogy õk is a meghívókat privát üzenetben küldték ki mint és ! OK A zselici motorosok évzáró összejövetelét én 2013 11.hó 29.-én tettem közzé a fórumon ! A somogyi motorosok + tették ugyan ezt 2013 11 hó 29.én 15 óra 21 kor ! Ez már kicsit L gondolkodtató ! 2 : A fórumon tett hozzászólásomra a Somogyi motorosok "ura " meg fenyegetett ! IDÉZEM "Mi nem foglalkozunk a Zselici fórummal, kérem, hogy a Zselici fórum ura se foglalkozzon velünk! Olyan ígéret pedig nem hangzott el részemrõl, hogy a testvérfórumok nem fognak évzáró bulit tartani! Csak az, hogy nem firtatom tovább az adriai túra költségeit... " Vissza kell menni a fórumon 10-telt szervezõ ÚR ! Mikor és mit írtam én a somogyi motorosok oldalára ? SOHA ! Azért ezeken a dolgokon L kellene gondolkozni ! Most utoljára szóltam a témáról ! Én nem mosakodom és nem próbálok másokkal igazolni magam ! MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A VÉLEMÉNYÉT |
Ancsika77 | 7376 | 2013. december 1. 07:20 |
hgemini! Nem vagy egyedül a véleményeddel,csatlakozom!El kellene dönteni,hogy Testvérfórum vagy konkurencia! A szervezõk megbeszélhették volna,hogy ki mikor tartja az évzáró bulit,és most nem lenne egymásra mutogatás... |
hgemini | 7375 | 2013. december 1. 04:17 |
Nem szeretnék senkit megbántani, de ez már nevetséges, sõt gyerekes viselkedés. Nem felnõtt emberekhez méltó. Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy nem csak a magam gondolatát írom le, de amióta ez a huza-vona megy, nem szívesen fórumozok, és háromszor is meg gondolom, hogy egyáltalán írjak-e valamit. (most is visszatöröltem, de nagyon kikívánkozott) Ha egyedül lennék a véleményemmel, akkor mindenkitõl elnézést kérek... |
kamko | 7374 | 2013. december 1. 00:03 |
Egyetértek Kilos barátommal! Nézd kérlek vissza ezt a fórumot, láthatod, hogy én nem tettem itt semmiféle bejegyzést a megállapodás óta egész addig, amíg ezen fórum ura nem kezdett el foglalkozni a testvérfórumok évzárójával (lásd 7363-as hozzászólást ezen fórumon). Aztán nézd meg a testvérfórumokat, láthatod, hogy ott senki sem foglalkozott a zselici fórumosokkal, sem azok évzárójával...
|
Kilos | 7373 | 2013. november 30. 23:53 |
Csatlakozom T.Laci barátomhoz, valóban semmi kedvem olvasgatni Manó és Kamkó üzekedését. Ennek semmi értelme és nem is vezet semmi jóra, csak szétzilálja a társaságot. Úgy gondolom, hogy egy adott fórum összejövetelének szervezését az adott fórum oldalán kell tudatni a fórum tagokkal, a Zselici motorosokét itt, a Somogyi motorosokét ott és a Kaposváriakét meg amott! A magam részérõl benézek mindegyikbe és egyáltalán nem érzem magam saját magam "testvérének" és nem is akarom itt olvasni a Somogyi motorosok összejövetelét és nem akarom a Somogyi oldalon olvasni a Zseliciekét. Azt hiszem fel tudom fogni akkor is ha csak egyszer a helyén olvasom a tudnivalókat, semmi szükség háromszor a tudomásomra hozni. Nem kell "ráerõltetni" egyik fórum programját sem azokra akik esetleg csak egy fórumot látogatnak, valószínû, hogy azért azt az egyet mert csak ott érzik magukat érdekeltnek. Manó, Kamkó - ha már egyszer elástátok az a csatabárdot, akkor tartsátok is magatokat ehhez! |
tladis9 | 7372 | 2013. november 30. 21:41 | Válasz erre: 7369 |
Anikó! Tökéletesen egyet értek veled. Tisztelet adás mellett próbáljatok megegyezni, mert igy az embert az gondolkodtatja hogy inkább törli magát a fórumokról, mint hogy a civakodást olvassa. |
manóbácsi | 7370 | 2013. november 30. 13:05 |
Szép napot mindenkinek ! Ma aztán jó idõ van ! Én már tól vagyok a mai motorozáson ! Jól S ett ! |
Satancica | 7369 | 2013. november 29. 20:06 |
kamko | 7367 | 2013. november 29. 14:23 |
Egyébként eddig úgy tudtuk, a Zselici motorosok Ravazdon tartják évzáró bulijukat...legalábbis a fórumon ez volt olvasható...
|
kamko | 7366 | 2013. november 29. 13:38 | Válasz erre: 7365 |
A Tisztelt Szervezõ kolléga pü-ben szervezte a buliját, ahogy mi is, ezért annak részletei nem voltak ismertek azok számára, akik a Tisztelt Szervezõ kollégától nem kaptak meghívót. Mivel a Zselici és a 2 testvérfórum tagjai között vannak átfedések, ezért elõfordulhatott, hogy egy személy mindkét rendezvényre kapott meghívót. Ilyen pl. 2xi barátunk, akinek már régebben küldött meghívóm ezen fórumon történõ közzétételére ezennel FELHATALMAZOK, hogy végre a Tisztelt Túraszervezõ kolléga is elhiggye, senki sem szervezett rá az õ bulijára, egyszerûen a 2 rendezvény egymástól függetlenül szervezõdött. |
manóbácsi | 7365 | 2013. november 29. 13:25 |
Igen 10-telt "szervezõ" kolléga ! Meg tudnád mutatni azt a fórumot hol ki írtad a NYILVÁNOSSÁGNAK az évzárót ? 1 ébként tökre nem érdekel ! |
kamko | 7364 | 2013. november 29. 12:26 | Válasz erre: 7363 |
Kérem a kedves motorostársakat, utasítsák rendre a szószegõt! A testvérfórumok évzárója régóta szervezõdik, kérem a szószegõt, kérdezze meg 2xi barátomat, ha nem hiszi! Mi nem foglalkozunk a Zselici fórummal, kérem, hogy a Zselici fórum ura se foglalkozzon velünk! Olyan ígéret pedig nem hangzott el részemrõl, hogy a testvérfórumok nem fognak évzáró bulit tartani! Csak az, hogy nem firtatom tovább az adriai túra költségeit... |
manóbácsi | 7363 | 2013. november 29. 12:10 |
Hát Ennyit az adott szóról !! "December 14-én kerül sor a testvérfórumok (KAPOSVÁRI és SOMOGYI MOTOROSOK) évzáró bulijára " |
manóbácsi | 7362 | 2013. november 29. 10:40 |
Igen 10-telt Barátaim ! A 2013 december 13-14-15 re + hírdetett ZSELICI MOTOROSOK ÉVZÁRÓ bulijára eddig a következõk jelentkeztek ! ZIZI-papa Ernõék 2 fõ Sátáncica /Ancsika / Timcsike Vándor Tladis9 Ancsika Kicsi huszár Sagem 2 fõ 2xi Ki szeretne jönni még az 5.-éig + teheti a meghívottak közül ! Csomor Miki Nagy Tibi-bá Manó |
manóbácsi | 7361 | 2013. november 29. 09:00 |
Igen 10-telt Barátaim ! A 2013 december 13-14-15 re + hírdetett ZSELICI MOTOROSOK ÉVZÁRÓ bulijára eddig a következõk jelentkeztek ! ZIZI-papa Ernõék 2 fõ Sátáncica /Ancsika / Timcsike Vándor Tladis9 Kicsi huszár Sagem 2 fõ 2xi Ki szeretne jönni még az 5.-éig + teheti a meghívottak közül ! Csomor Miki Nagy Tibi-bá Manó |
manóbácsi | 7360 | 2013. november 29. 07:02 |
Szervusztok Jó reggelt ! GYURI ! A túrákat ott lehetõség szerint lehet módosítani ! Akár más útvonal is be iktatható ! Robi ! A csapat most kisebb létszámú lesz és így lehet menni 1-ütt Intézd a Spanyol utat,hogy / ha lehet / onnan menjetek tovább ! Szép napot mindenkinek ! |
Spapa | 7359 | 2013. november 28. 23:28 | Válasz erre: 7353 |
Szia Manó! Jó kis túrának látszik ez a Feketeerdei. :-) Át is néztem a Googli térképen. :-) Néhány észrevétel: - A 2. napnál Grensbach helyett Gensbach a jó. - A 3. napnál Hordenburg helyett a Hardenburg a helyes. - A 4. nap az 580 km-el elég húzósnak látszik. 40-es átlaggal számolva, és 3,5 óra nevezetesség nézéssel ez 18 óra. Tehát ha reggel 6-kor indul a csapat, akkor éjfélre már haza is ér. A többi jó. :-) :-) |
eröt | 7358 | 2013. november 28. 19:31 | Válasz erre: 7353 |
Herr Mano Minket ez érdekelne. Feltéve,hogy nem éppen akkor vagyunk Spanyolországban. Meg ha ne hagyod szanaszét a csapatot.( Ha tudom nem gáz mert tudok navigálni)De tudok csapatban motorozni is. |
pandamaci | 7354 | 2013. november 27. 18:44 | Válasz erre: 7353 |
SINSHEIM-ben, autópálya mellett van egy nagyon komoly közlekedési múzeum. Autók, motorok, Forma1 versenyautók a kezdetektõl,a Concorde repülõgépig! -ami belülrõl is megnézhetõ.
|
manóbácsi | 7353 | 2013. november 27. 16:45 |
2014-es Odenwald-i,Schwarzwlald-i,Pfalz-i Motoros Túra Idõpont: 2014 JÚLIUS 21- 27 Érkezés:Vasárnap 20:00 Találkozási pontokat a túra elõtt jelöljük ki ! Túra:Csillagtúra Kb.1500km Szállás:Heidelberg 2 - 4 - 6 - Ágyas szobákban ! KÖLTSÉGEK : Érdeklõdni a ZSELICI MOTOROSOK OLDALÁN 220 euró Jelentkezéskor 100 euro elõleget kell utalni számlára MAXIMÁLIS LÉTSZÁM : 40 fõ Étkezés:reggeli,ebéd / száraz csomag /,vacsora Jelentkezési határidõ:2014. március 31. Érkezés után laza ismerkedés egymással és a hellyel,szobák elfoglalása,pihenés. Sörözés ! 1.NAP:ODENWALD -Heidelberg -Weinheim -Heppenheim(Vettelheim) -Fürth -Reinchelsheim -Michelstadt -Walldürn -Buchen -Mosbach -Sinsheim vagy:-Sinsheim -Waibstadt -Bad Friedrichshall(sóbánya) -Heidelberg -Heidelberg Kb.215km vagy:274km 2.NAP:SCHWARZWALD -Heidelberg -Waldbronn -Bad Herrenalb -Grensbach -Raumünzach -Sand -Mummelsee -Bad Peterstal -Zell -Hausach -Gutach -Freudenstadt -Baiersbronn -Forbach -Baden-Baden -Heidelberg Kb.381km 3.NAP:PFALZ(borvidék) -Heidelberg -Bad Bergzabern -Dahn -Münchweiler -Johanniskreuz -Hochspeyer -Hordenburg -Heidelberg Kb.217km 4.NAP:SCHWARZWALD -Heidelberg -Baden-Baden -Freudenstadt -Donaueshingen(Duna eredése) -Rothaus(sörgyár,Brinckmann prof.és családja otthona/Klinika c.film/) -Glottertal(Klinka c.film klinikája) -Triberg(vízesés,kakukkos órák birodalma) -Heidelberg Kb.571km 5.NAP:SPEYER -Heidelberg -Speyer(Dóm,fürdés a tónál/fürdõruhás vagy nudista) -Heidelberg Kb.60km Este:grillezés,ivászat,búcsúest Esõfelszerelést mindenki hozzon magával!Az idõjárásra való tekintettel a napok a túraútvonalakkal együtt felcserélhetõdhetnek!A látnivalók,érdekességek,múzeumok megtekintése fejlesztés alatt! Eligazítás,a napi túra ismertetése minden nap a reggeli után! A túra útvonalának megváltoztatásának jogát a szervezõ FENNTARTJA ! |
manóbácsi | 7349 | 2013. november 26. 07:24 |
Jó reggelt Mindenkinek szép napot ezen a napsütéses reggelen ! |
Tybuka | 7348 | 2013. november 25. 22:05 |
manóbácsi | 7347 | 2013. november 25. 14:00 |
A túra akkor kerül ki a TÚRÁK rovatba ha az idõpont egyeztetés + történt ! Talán 2-3 nap ! Addig lehet jelentkezni ki úgy tudja igazítani az idejét ! |
manóbácsi | 7346 | 2013. november 25. 13:53 |
2014-es Odenwald-i,Schwarzwlald-i,Pfalz-i Motoros Túra Idõpont: Érkezés:Vasárnap 20:00 Találkozási pontokat a túra elõtt jelöljük ki ! Túra:Csillagtúra Kb.1500km Szállás:Heidelberg KÖLTSÉGEK : Érdeklõdni a ZSELICI MOTOROSOK OLDALÁN KB 220 euró Szállásfoglalási elõleget forintban kell fizetni ! Étkezés:reggeli,ebéd / száraz csomag /,vacsora Jelentkezési határidõ:2014. március 31. Érkezés után laza ismerkedés egymással és a hellyel,szobák elfoglalása,pihenés. Sörözés ! 1.NAP:ODENWALD -Heidelberg -Weinheim -Heppenheim(Vettelheim) -Fürth -Reinchelsheim -Michelstadt -Walldürn -Buchen -Mosbach -Sinsheim vagy:-Sinsheim -Waibstadt -Bad Friedrichshall(sóbánya) -Heidelberg -Heidelberg Kb.215km vagy:274km 2.NAP:SCHWARZWALD -Heidelberg -Waldbronn -Bad Herrenalb -Grensbach -Raumünzach -Sand -Mummelsee -Bad Peterstal -Zell -Hausach -Gutach -Freudenstadt -Baiersbronn -Forbach -Baden-Baden -Heidelberg Kb.381km 3.NAP:PFALZ(borvidék) -Heidelberg -Bad Bergzabern -Dahn -Münchweiler -Johanniskreuz -Hochspeyer -Hordenburg -Heidelberg Kb.217km 4.NAP:SCHWARZWALD -Heidelberg -Baden-Baden -Freudenstadt -Donaueshingen(Duna eredése) -Rothaus(sörgyár,Brinckmann prof.és családja otthona/Klinika c.film/) -Glottertal(Klinka c.film klinikája) -Triberg(vízesés,kakukkos órák birodalma) -Heidelberg Kb.571km 5.NAP:SPEYER -Heidelberg -Speyer(Dóm,fürdés a tónál/fürdõruhás vagy nudista) -Heidelberg Kb.60km Este:grillezés,ivászat,búcsúest Esõfelszerelést mindenki hozzon magával!Az idõjárásra való tekintettel a napok a túraútvonalakkal együtt felcserélhetõdhetnek!A látnivalók,érdekességek,múzeumok megtekintése fejlesztés alatt! Eligazítás,a napi túra ismertetése minden nap a reggeli után! A túra útvonalának megváltoztatásának jogát a szervezõ FENNTARTJA ! |
manóbácsi | 7344 | 2013. november 25. 07:52 |
Drága Barátom Tladi 9 ???? Talán ma már L kezdünk szervezkedni a jövõ évre ! Meg jöttek a FEKETE ERDÕ túra holmijai ! Szép napot mindenkinek ! |
manóbácsi | 7339 | 2013. november 24. 12:10 |
Igen 10 telt motoros társaim ! Mindenkinek monom ! ÚGY ÉRZEM?HOYY + 1 ezés született ! Ha ez mégegyszer L Õ fordulna , hogy itt a fórumon össze külömböznénk kérlek titeket utasítsátok rendre a szószegõt ! Köszönöm türelmeteket ! |
hlaci | 7338 | 2013. november 24. 11:58 |
Ó Uram, segíts meg, hogy törekedjem, nem arra, hogy megvigasztaljanak, hanem hogy én vigasztaljak, nem arra, hogy megértsenek, hanem arra, hogy én megértsek, nem arra, hogy szeressenek, hanem hogy én szeressek. ( ASSISI SZENT FERENC IMÁJA) |
manóbácsi | 7335 | 2013. november 23. 17:37 |
Ezt kaptam válaszként ! ! "Ma este, most meccsen vagyok, 8 után nekem jó, ha neked is. Viszek ásót, hogy elássuk a csatabárdot! " Ide már az ásó kevés ! Markoló kell !!!!!!!! |
manóbácsi | 7334 | 2013. november 23. 16:32 |
Ezt a kérdést tettem fel a SOMOGYI MOTOROSOK szervezõjének ! "Mikor találkozunk,hogy + beszéljük a problémádat ? " A válaszát is közzéteszem ! |
kamko | 7333 | 2013. november 23. 15:27 | Válasz erre: 7330 |
Szerintem is Zizi, de hát nem kell a meghívóval bajlódni, hiszen MI MEGHÍVÓ NÉLKÜL IS találkozunk. A fõszervezõ meg csak küldözgesse a meghívóját ahová akarja...
|
Satancica | 7332 | 2013. november 23. 15:20 |
http://www.youtube.com/watch?v=E-K5eBgLYXE Ha esetleg még valaki csatlakozna a koncertre ma este Kaposváron. |
manóbácsi | 7331 | 2013. november 23. 14:30 |
Mint már mondtam a ZSELICI MOTOROSOK évzáró találkozójára CSAK MEGHÍVOTT VENDÉGEK JÖHETNEK ! Zsolti én mindent már L rendeztem ! 1 dogot kell még ! De azt csak ÉN TUDOM ! |
zizipapa | 7330 | 2013. november 23. 14:04 | Válasz erre: 7329 |
Jó gondolat.egyeztesetek és beszéljetek meg Ti alfák
|
manóbácsi | 7323 | 2013. november 23. 08:47 |
Találtam az idei gurigáról még képet PITUKÁRÓL ! http://www.motorozz.hu/img/forum/1384516_3.jpg |
Tybuka | 7319 | 2013. november 22. 20:10 |
Jedylovag | 7315 | 2013. november 22. 15:42 | Válasz erre: 7311 |
Szia Frantisek! Szivesen látlak,csak írjál,hogy mikor lesz aktuális,hogy a lányokat el tudjam bujtatni. |