10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Zselici Motorosok
Következő oldal

csumika 7420 2013. december 7. 17:03  
Motor füstje már nem borítja a tájat,
karácsonyi bejgli növeli a hájat!
Pihen a motoros, fázik keze-lába,
szentestére készül, a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt? Izgul õ most nagyon.
Komplett kipufogó? Ó az egész vagyon!
Csodálja a család, nem olajos a keze,
bár tudják jól, ilyenkor is a gépen jár az esze!
Ha véget ér az ünnep, újra fúr és farag,
hogy tavasszal újra hajthassa a vasat!
Törheti a fejét, minek hol a helye,
a dugattyúnak miért hiányzik a fele!
Ha elfogy a tudomány, sebaj ott a fórumnagyobb okosság az, mint kártyában a lórum!
Segít a társaság, bizony fûnek-fának, tanárnak,
mérnöknek, sofõrnek, diáknak!

manóbácsi 7419 2013. december 7. 13:37  
Sok jótékonykodást KOLLÉGÁK !

Tybuka 7418 2013. december 7. 12:58  
Motoros Mikulásoooookkk!

14.00-tõl gyülekezõ, mert az idõ lehetõvé teszi a motoros jótékonykodásunkat!!!!!!
Cím: Kaposvár, Németh István fasor 49.
Telefon: +36203837555
Kapucsengõ: 107

manóbácsi 7417 2013. december 7. 07:20  
Jó reggelt !
Marcsikám !
A MIKULÁS rendesen L van havasodva !
Rá S ett 1 nagy szürke felhõ és nem tud ki mászni alóla !
Csabi ! Ezért tûnt L a Manó !
Talán a sok + próbáltatás után vissza tér az élet !

Tybuka 7416 2013. december 6. 22:44  
Motoros Mikulások!
Holnapra MINDEN elõkészítve, engedélyezve, csomagok összeállítva!
Tisztelettel várok hát minden jelentkezõt szombaton 14.00-tól gyülekezõre, osztozkodásra és jótékony mikulásmotorozásra.
Aki készült ajándékokkal, plüssállatkákkal, szaloncukorral, kérem szépen feltétlenül hozza magával. A találkozó helye mégegyszer: dec. 7. szombat 14.00 óra , Kaposvár Németh István fasor 49. sz. Tel: +36-20/3837555.
A házunknál fel lehet mikulásruhába öltözni, idáig nem kell feltétlenül piros ruhában jönnötök!

Jedylovag 7415 2013. december 6. 22:24  
Csaba, ezen jól szórakoztam.

Halfarkas 7414 2013. december 6. 21:46  
:)

zizipapa 7413 2013. december 6. 15:22   Válasz erre: 7412
Hat revansra.Mano vs ajándék.

nyanya 7412 2013. december 6. 12:19  
Úgy tudom a Manók a Mikulás segédei. Éjszaka aludtál és vártad a Mikulást Manócska? Csak mert ide nem hozott semmit a Mikulás, gondolom Manó nélkül nem gyõzte.
Szóval, ha más sem kapott ajándékot, ne a szegény Mikulásra legyetek mérgesek.

manóbácsi 7411 2013. december 6. 06:58  

Szép jó hûvös reggelre ébredtünk !
Minden MIKLÓSNAK boldog névnapot !

BEMI 7410 2013. december 6. 03:32  
Igen 1000-rel.
Év végi hajrá!

manóbácsi 7409 2013. december 5. 19:50  

Mindenki DÓGOZIK ?

manóbácsi 7408 2013. december 5. 06:55  

Kellemes szép napot mindenkinek !

manóbácsi 7407 2013. december 4. 19:04  

Jó éjt !

manóbácsi 7406 2013. december 4. 16:07  
Kedves Zselici Motorosok !
A FACEBOOK-on kinn van !
Szójatok mán hozzája !

Tybuka 7405 2013. december 4. 14:00  
Motoros Mikulások figyelem!
Elsõ médiamegjelenésünk MA 16.30-kor a KAPOSVÁR MOST Rádióban a 91,2 MHz-en lesz a szombati motoros mikulás vonulásunkról.
Hallgassátok meg!
http://kaposvarmost.hu/radio/player.php

csoves 7404 2013. december 4. 13:25  
Manó eszt hallgasd meg,ez jó is,és megható!
http://youtu.be/YDqG-PDi9sc
http://youtu.be/HlyP1YqTXFU
http://youtu.be/bwtGKdgbS_Q
http://youtu.be/PtbW7zYmYfM

manóbácsi 7403 2013. december 4. 13:01  
http://www.youtube.com/watch?v=LFvznbA1M64
Ez is nagyon jóó !

manóbácsi 7401 2013. december 4. 11:27  

A mai napra ajánlott retró nóta !
http://www.youtube.com/watch?v=W2YAfFcRv2g

manóbácsi 7400 2013. december 4. 07:21  

Jó reggelt mindenkinek !
Tibi-bá !
Igen jó idõt kívánok nektek a motoros mikulás napra !
Én ugyan ezt épületben és melegben teszem !

Tybuka 7399 2013. december 3. 19:37  
Kedves Motoros Mikulások!

Ahogy ígértem, közölni szeretném a szombati jótékony célú kaposvári motoros megmozdulásunk részleteit:
Jelen információm szerint a következõ motoros társaim jönnek velem szombaton, december 7-én 14.00 órai gyülekezési idõponttal:
1.Tybuka 1 fõ, 1 motorral
2. BKata86
3. vanek
4. puleee 1 motor 1 v 2 fõ... csak szombaton...
5. F66
6. kamko (szombat jobb lenne)
7. hgemini 1 motor 1 fõ +1 motor 2fõ
8.Halfarkas
9.RokkerZsolti 1 fõ,1vas

Sajnos Cstomi és CsuBee nem tarthat mégsem velünk... Persze, ha bárki más szeretne részt venni ezen, még lehet jelentkezni a névsor bemásolásával és közzétételével.

Szóval: december 7-én, szombaton 14.00 és 14.30 között gyülekezõ a Kaposvár, Németh István fasor 49. sz. háznál ( a lakásomon).
Itt mindenki fel tud mikulásruhába (NAGYON KÖTELEZÕEN AJÁNLOTT A MIKULÁSRUHÁS ÖLTÖZET!- ha nics, legalább egy mikulássapkád legyen) öltözni nálam a lakásban, meleg helyen, s aki tud hozni még plüssjátékot, csokit, mikulást, szaloncukrot, stb..., kérem szépen, hogy hozza magával, mert ha tudjuk, még gyorsan bekészítjük a Mukilászacskókba- vagy mellé.
Én úgy számolok, hogy kb. 50 csomag kell a két helyszínre. Persze aki saját maga is szeretne külön csokit, szaloncukrot, ajándékot átadni a gyerekeknek, nagyon nagy örömmel fogadom!
A programunk:
- Gyülekezõ szombat 14.00 tól 14.30-ig nálam.
- Indulás a Kaposi Mór Kórház Gyermekosztályára motorral, csoportban a Biczó Ferenc u- Fõ u. - Tallián Gyula u. útvonalon a Kórház sorompóján át a kórházhoz a gyermekosztály (új épület) hátsó bejáratához. Ott felmegyüngy lifttel az osztályra a gyerekekhez és az összekészített mikuláscsomagokat kiosztjuk a gyerekeknek - mindenkinek jut kiosztanivaló csomag!!!
Utána motorra szállunk és indulunk a Jutai úti Borostyánvirás Alapítvány Anyaotthonába, terveim szerint kb. 15.00-15-15 óra között érünk oda. Útvonalunk: Tallián Gy. utca- 48-as Ifjúság u.- Kanizsai u.-Jutai út.
A Borostyánvirág Anyaotthonba a kinyitott kapun bemegyünk az udvarba, ott már várni fognak bennünket a gyerekek! Megénzik a motorjainkat és bennünket, aztán bemegyünk és átadjuk nekik a Mikuláscsomagokat, aki hoz más ajándékot, akkor azt is. (valószínûleg itt név szerint fogjuk a gyerekeknek adni, amit hoztunk, mert megkapom addigra az ott lévõ gyerekek neveit is)
Ezután visszamegyünk a Jutai úton, a Kanizsai úton a 48-a s Ifjúság útjára, onnan jobbra lekanyarodunk a Füredi út- Berzsenyi út felé az autóbusz pályaudvar irányába, majd az Anna utcán fel a Tallián Gy utca- Németh István fasor- Somssich u.- Kossuth l. u. felé. Balra ki az Arany János utcára és vissza balra a Honvéd utcán a Zárda utcára, innen jobbra a Bajcsy-Zs. utcára és a Széchenyi tér felé jobbra kikanyarodva a Sétáló utcán végigmegyünk a Kossuth térre.
A Kossuth téren pedig kicsit elidõzünk, várjuk, fogadjuk a médiát, a gyerekeket, a járókelõket, szaloncukrokat osztunk, meg ami még megmaradt mindenkinek, abból...
Ez az útvonal van tervezve és leadva a Rendõrségnek, a Polgármesteri Hivatalnak, a médiának (Somogy TV, Somogyi Hírlap, Kaposvár Most).
Az Agóra Kulturális Központtal is meg van beszélve (õk szervezik az Adventi Városi Programokat). Elmondták, hogy szonmbaton senkit sem fogunk a Kossuth téren zavarni, mert õk akkor nem tartanak ott semmilyen más rendezvényt!

Ahogy korábban írtam: A Giga Rádió a Fõszponzorunk!!! 40.000 Ft-al támogattak bennünket! Ezen kívül én is vásároltam más a mikuláscsomagokhoz dolgokat és szeretném megköszönni ismét "Sátáncica" motorostársunknak is, mert tõle is kaptam csokimikulásokat, plüssjátékokat!)
"Kamko" motorostársunk jelezte, hogy kapott még plüssjátékokat egy kedves hölgytõl.
Aki bármit tud még hozni, nagyon szívesen fogadom. Ha olyasmi, amit a Mikuláscsonagokba (vagy mellé) tudok tenni, kérem szépen, hogy csütörtökön estig juttassátok el hozzám, ha nem olyasmi, vagy nem sikerül, akkor szombaton 14.00 órakor találkozunk a Németh István fasor 49. sz. háznál (nálam) és megoldjuk.
Most már csak az idõjárás lehet az ellenfél! Ahogy nézem lehet bármi-hózápor, erõs szél, de akár normális idõ sem kizárt.
Természetesen, ha vastag hó lesz szombaton az úton, nem motorozunk, akkor legfeljebb autóval (és gyalog, mint tavaly) járjuk le az útvonalunkat és a két gyermekintézményt.
Aki még jelentkezni szeretne, kérem szépen a névlista kimásolásával-beillesztésével tegye meg, hogy lássam, kit várhatok szombaton!

Bármi kérdés, javaslat, észrevétel van, lehetõleg PÜ-ben vagy a telefonomon jelezzetek! (+20/3837-555)
Szombaton délelõtt egyeztetek mindenkivel, az idõjárás függvényében!

manóbácsi 7398 2013. december 3. 18:13  
2013 december 13-14-15 re + hírdetett
ZSELICI MOTOROSOK ÉVZÁRÓ bulijára eddig a következõk jelentkeztek !
ZIZI-papa
Ernõék 2 fõ
Timcsike
Vándor
Tladis9
Ancsika
Kicsi huszár
Sagem 2 fõ
2xi
Ki szeretne jönni még az 5.-éig + teheti a meghívottak közül !
Csomor Miki
Nagy Tibi-bá
Manó
Tybuka
Jedylovag
Nyanya

manóbácsi 7396 2013. december 3. 07:16  

Szervusztok ! Jó reggelt !
Tibibá !
Ezért érdemes dolgozni és a barátságot tartani !
Geri Igen jó srác ! Sajnos keveset van köztünk !

Tybuka 7395 2013. december 2. 19:43  
Sziasztok Motoros Mikulások (akik szombaton - december 7-én 14.00- re gyülekezni szándékoztok nálam)!!!

Mint korábban írtam a Giga Rádió csapata Fõszponzorként jelenik meg az idei motoros Mikulásos rendezvényünkön. Gery-tõl, kaptam egy szép levelet, amely szerint 40.000 Ft-al támogatnak ez évben bennünket a jótékony célú megmozdulásunkon.
Alakulnak most már véglegesre a dolgaink. HOLNAP MINDEN INFORMÁCIÓT KIÍROK, hogy mindeki tudjon mindenrõl!

manóbácsi 7394 2013. december 2. 17:44  
A 2013 december 13-14-15 re + hírdetett
ZIZI-papa
Ernõék 2 fõ
Timcsike
Vándor
Tladis9
Ancsika
Kicsi huszár
Sagem 2 fõ
2xi
Csomor Miki
Nagy Tibi-bá
Manó
Tybuka

Satancica 7393 2013. december 2. 17:24  
Sajnálom, de Én lemondtam......majd legközelebb!!

Tybuka 7392 2013. december 2. 17:20  
ZIZI-papa
Ernõék 2 fõ
Sátáncica /Ancsika /
Timcsike
Vándor
Tladis9
Ancsika
Kicsi huszár
Sagem 2 fõ
2xi
Csomor Miki
Nagy Tibi-bá
Manó
Tybuka

manóbácsi 7391 2013. december 2. 07:35  

Lacikám !
Nálam van 1 homokozó lapát ! Csak az a neve,hogy szív !!
Gyuri !
A békemenetre VEVÕ vagyok !
Jó hideg lett mára !

Spapa 7390 2013. december 1. 21:04  
Békemenetet kellene szervezni! :-(

hlaci 7389 2013. december 1. 18:53   Válasz erre: 7375
Nem látta valaki a homokozó lapátooooom?

manóbácsi 7388 2013. december 1. 17:32  
Kellemes nyugodt jó éjszakát mindenkinek !

manóbácsi 7387 2013. december 1. 14:30  

Szia Laci-bá !
Mi "komcsik" nem haragszunk a politikai hozzá szóláshoz ! 10 teletben tartjuk mások véleményét !

csoves 7386 2013. december 1. 14:27  
Szép napot!
Sokáig csak olvasgattam eszt az egymásra mutogatást (Te vagy a hibás,õ a hibás stb) nekem rólatok legalábbis ahogy viselkedtek egyenesen a mostani baloldal jut eszembe (a politikából) fecó-libajnai-és ..arházi ! Tudom most avval jöttök hogy a politikát ne vigyük a fórumba,de nekem most ez jött le,egyébként is a politika életünk része,ha akarjuk ha nem !!!

manóbácsi 7385 2013. december 1. 13:58  

Sziasztok Túratársaim !
Minden M bert a tettei méltatnak !

eröt 7384 2013. december 1. 11:10   Válasz erre: 7382
Persze ,hogy meg. Nomen est omen.

eröt 7383 2013. december 1. 11:08   Válasz erre: 7379
Na igen Ez a fórum ura ez nekem se jött be.

Madridistafeco 7382 2013. december 1. 11:05  
Udv mindenkinek! Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy kozosseget erinto temat nyiltan megvitatnak! Lehet, hogy nehanyan tul erzekenyek erre, de neha elofordulnak nezetelteresek, nem ereztem OFF-nak kiveve, hogy nem kellene a "forum uranak" nevezni egy olyan embert aki eletben tartja a forumot es egy nagyon jo tarsasagot probal osszetartani. Turakkal es rendezvenyekkel!

OFF: biztos vagyok benne, hogy a 2xi Norbi egyszerre 2 helyen is meg tud jelenni! ^^

manóbácsi 7380 2013. december 1. 10:26  

ÁMEN !
Írta nem oly rég az ÚR !

Kilos 7379 2013. december 1. 09:51  
A magam részérõl annyit, hogy nincs szükségem egyik általam önként látogatott fórumban sem vezetõkre, a fórum urára. Elsõsorban azért voltam, még vagyok itt mert azt hiszem barátokkal beszélhetek és nem egymással rivalizáló ellenségekkel. Egyenlõre úgy látom, hogy a Kaposvári motorosok fórum az ahol MÉG nincs uralkodó, ha van mondanivalóm a barátaimnak, majd ott közzéteszem. A Zselici és a Somogyi fórumokban ugyanazok a barátaim vannak, nem fognak lemaradni semmirõl, de én ezekre a fórumokra nem írok!
Miattam szervezhettek akármikor bármilyen programot, úgyis csak azon veszek részt, amelyik engem érdekel, az csak jó ha több választási lehetõségem van. Ha pedig valamelyik program mellett döntök, akkor azt azért teszem mert nekem a feltételek éppen megfelelnek és nem firtatom, hogy miért kerül annyiba amennyibe. Ha a közértben veszek egy kiló kenyeret, akkor azt azért vettem meg mert megfelelt az ára és nem kiabálok vissza az ablakon, hogy a pék mennyivel olcsóbban süti azt. Ha nem tetszik az ár, nem kell megvenni, azt annyi!
Egyetértek Hgeminivel, én sem szeretnék senkit sem megbántani, ha mégis azt tettem, akkor elnézést kérek. A magam részérõl nem is foglalkozom ezzel többet, még akkor sem ha lenne mit mondanom. Maradok a Kaposvári és a Yamaha TDM fórumokon Veletek!

kamko 7378 2013. december 1. 08:29  
Korrekt a hozzászólás, csak annyiban pontosítanám, hogy az 1. pont vonatkozásában nem volt semmiféle megállapodás.
Kéretik megkérdezni pl. 2xit, neki nov. 23-án ment a meghívó a testvérfórumok évzárójára, tehát szó sincs rászervezésrõl. Egyszerûen mindketten pü-ben szerveztünk, melynek hátránya az esetleges párhuzamosság.
Nem vitatom, hogy a Manó nem szólt hozzá a Somogyi fórumhoz, én csak azt említettem, hogy a Zselici fórum kezdett el foglalkozni a Somogyi fórummal a 7363-as hozzászólással, én itt látom a békemegállapodás esetleges sérelmét.

manóbácsi 7377 2013. december 1. 08:09  

Szép jó reggelt mindenkinek !
Szeretném közzé tenni azokat a kritériumokat miket a
somogyi motorosok "urával " Beszéltünk meg pont 1 hete !
1 : Nem szervezünk egymás túráira illetve rendezvényeire
2 : Tiszteletben tartjuk a fórumot a vádaskodásoktól !
STB
1 : Ez a két dolog máris fel borult 2013 11 hó 29.én !
Én mindent L hiszek ! L hiszem,hogy õk is a meghívókat privát
üzenetben küldték ki mint és ! OK
A zselici motorosok évzáró összejövetelét én
2013 11.hó 29.-én tettem közzé a fórumon !
A somogyi motorosok + tették ugyan ezt 2013 11 hó 29.én 15 óra 21 kor !
Ez már kicsit L gondolkodtató !
2 : A fórumon tett hozzászólásomra a Somogyi motorosok "ura "
meg fenyegetett ! IDÉZEM
"Mi nem foglalkozunk a Zselici fórummal, kérem, hogy a Zselici fórum ura se foglalkozzon velünk!
Olyan ígéret pedig nem hangzott el részemrõl, hogy a testvérfórumok nem fognak évzáró bulit tartani! Csak az, hogy nem firtatom tovább az adriai túra költségeit... "
Vissza kell menni a fórumon 10-telt szervezõ ÚR ! Mikor és mit írtam én a somogyi motorosok oldalára ? SOHA !
Azért ezeken a dolgokon L kellene gondolkozni !
Most utoljára szóltam a témáról ! Én nem mosakodom és nem próbálok másokkal igazolni magam !

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A VÉLEMÉNYÉT

Ancsika77 7376 2013. december 1. 07:20  
hgemini!
Nem vagy egyedül a véleményeddel,csatlakozom!El kellene dönteni,hogy Testvérfórum vagy konkurencia! A szervezõk megbeszélhették volna,hogy ki mikor tartja az évzáró bulit,és most nem lenne egymásra mutogatás...

hgemini 7375 2013. december 1. 04:17  
Nem szeretnék senkit megbántani, de ez már nevetséges, sõt gyerekes viselkedés. Nem felnõtt emberekhez méltó.
Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy nem csak a magam gondolatát írom le, de amióta ez a huza-vona megy, nem szívesen fórumozok, és háromszor is meg gondolom, hogy egyáltalán írjak-e valamit. (most is visszatöröltem, de nagyon kikívánkozott)
Ha egyedül lennék a véleményemmel, akkor mindenkitõl elnézést kérek...

kamko 7374 2013. december 1. 00:03  
Egyetértek Kilos barátommal! Nézd kérlek vissza ezt a fórumot, láthatod, hogy én nem tettem itt semmiféle bejegyzést a megállapodás óta egész addig, amíg ezen fórum ura nem kezdett el foglalkozni a testvérfórumok évzárójával (lásd 7363-as hozzászólást ezen fórumon). Aztán nézd meg a testvérfórumokat, láthatod, hogy ott senki sem foglalkozott a zselici fórumosokkal, sem azok évzárójával...

Kilos 7373 2013. november 30. 23:53  
Csatlakozom T.Laci barátomhoz, valóban semmi kedvem olvasgatni Manó és Kamkó üzekedését. Ennek semmi értelme és nem is vezet semmi jóra, csak szétzilálja a társaságot.
Úgy gondolom, hogy egy adott fórum összejövetelének szervezését az adott fórum oldalán kell tudatni a fórum tagokkal, a Zselici motorosokét itt, a Somogyi motorosokét ott és a Kaposváriakét meg amott! A magam részérõl benézek mindegyikbe és egyáltalán nem érzem magam saját magam "testvérének" és nem is akarom itt olvasni a Somogyi motorosok összejövetelét és nem akarom a Somogyi oldalon olvasni a Zseliciekét. Azt hiszem fel tudom fogni akkor is ha csak egyszer a helyén olvasom a tudnivalókat, semmi szükség háromszor a tudomásomra hozni. Nem kell "ráerõltetni" egyik fórum programját sem azokra akik esetleg csak egy fórumot látogatnak, valószínû, hogy azért azt az egyet mert csak ott érzik magukat érdekeltnek.

Manó, Kamkó - ha már egyszer elástátok az a csatabárdot, akkor tartsátok is magatokat ehhez!

tladis9 7372 2013. november 30. 21:41   Válasz erre: 7369
Anikó!
Tökéletesen egyet értek veled.
Tisztelet adás mellett próbáljatok megegyezni, mert igy az embert az gondolkodtatja hogy inkább törli magát a fórumokról, mint hogy a civakodást olvassa.

manóbácsi 7371 2013. november 30. 17:53  

Jó éjt mindenkinek !
Azé nem mindenkinek !

manóbácsi 7370 2013. november 30. 13:05  

Szép napot mindenkinek !
Ma aztán jó idõ van !
Én már tól vagyok a mai motorozáson !
Jól S ett !

Satancica 7369 2013. november 29. 20:06  
edves Barátaink!
Bár Én "új" ember vagyok itt.
De kérek bármiféle olyan hangulatot mellõzni ami a motorozás mellõl szólna.
A Somogyi Motorosok már régóta szervezik az év záró bulijukat...
Én az olyan egyik tagjuk vagyok azoknak akik ezen szervezésben tevékenyen részt vettek!
Az idõ szûkössége miatta a Zselici Motorosokkal pont eggyidõben kerül megrendezésre....A december hónap kevés választási lehetõséget adott.
De Kérem a Teljes tisztelet adás mellet próbáljunk megegyezni.

Várunk Mindenkit!!

manóbácsi 7368 2013. november 29. 17:03  
Drága BARÁTAIM igazán kellemes jó éjszakát mindenkinek !

kamko 7367 2013. november 29. 14:23  
Egyébként eddig úgy tudtuk, a Zselici motorosok Ravazdon tartják évzáró bulijukat...legalábbis a fórumon ez volt olvasható...

kamko 7366 2013. november 29. 13:38   Válasz erre: 7365
A Tisztelt Szervezõ kolléga pü-ben szervezte a buliját, ahogy mi is, ezért annak részletei nem voltak ismertek azok számára, akik a Tisztelt Szervezõ kollégától nem kaptak meghívót.

Mivel a Zselici és a 2 testvérfórum tagjai között vannak átfedések, ezért elõfordulhatott, hogy egy személy mindkét rendezvényre kapott meghívót. Ilyen pl. 2xi barátunk, akinek már régebben küldött meghívóm ezen fórumon történõ közzétételére ezennel FELHATALMAZOK, hogy végre a Tisztelt Túraszervezõ kolléga is elhiggye, senki sem szervezett rá az õ bulijára, egyszerûen a 2 rendezvény egymástól függetlenül szervezõdött.

manóbácsi 7365 2013. november 29. 13:25  
Igen 10-telt "szervezõ" kolléga !
Meg tudnád mutatni azt a fórumot hol ki írtad a NYILVÁNOSSÁGNAK az évzárót ?
1 ébként tökre nem érdekel !

kamko 7364 2013. november 29. 12:26   Válasz erre: 7363
Kérem a kedves motorostársakat, utasítsák rendre a szószegõt! A testvérfórumok évzárója régóta szervezõdik, kérem a szószegõt, kérdezze meg 2xi barátomat, ha nem hiszi!

Mi nem foglalkozunk a Zselici fórummal, kérem, hogy a Zselici fórum ura se foglalkozzon velünk!
Olyan ígéret pedig nem hangzott el részemrõl, hogy a testvérfórumok nem fognak évzáró bulit tartani! Csak az, hogy nem firtatom tovább az adriai túra költségeit...

manóbácsi 7363 2013. november 29. 12:10  

Hát Ennyit az adott szóról !!
"December 14-én kerül sor a testvérfórumok (KAPOSVÁRI és
SOMOGYI MOTOROSOK) évzáró bulijára "

manóbácsi 7362 2013. november 29. 10:40  
Igen 10-telt Barátaim !
ZIZI-papa
Ernõék 2 fõ
Sátáncica /Ancsika /
Timcsike
Vándor
Tladis9
Ancsika
Kicsi huszár
Sagem 2 fõ
2xi
Csomor Miki
Nagy Tibi-bá
Manó

manóbácsi 7361 2013. november 29. 09:00  

Igen 10-telt Barátaim !
ZIZI-papa
Ernõék 2 fõ
Sátáncica /Ancsika /
Timcsike
Vándor
Tladis9
Kicsi huszár
Sagem 2 fõ
2xi
Csomor Miki
Nagy Tibi-bá
Manó

manóbácsi 7360 2013. november 29. 07:02  

Szervusztok Jó reggelt !
GYURI !
A túrákat ott lehetõség szerint lehet módosítani !
Akár más útvonal is be iktatható !
Robi !
A csapat most kisebb létszámú lesz és így lehet menni 1-ütt
Intézd a Spanyol utat,hogy / ha lehet / onnan menjetek tovább !
Szép napot mindenkinek !

Spapa 7359 2013. november 28. 23:28   Válasz erre: 7353
Szia Manó!
Jó kis túrának látszik ez a Feketeerdei. :-)
Át is néztem a Googli térképen. :-)
Néhány észrevétel:
- A 2. napnál Grensbach helyett Gensbach a jó.
- A 3. napnál Hordenburg helyett a Hardenburg a helyes.
- A 4. nap az 580 km-el elég húzósnak látszik.
40-es átlaggal számolva, és 3,5 óra nevezetesség nézéssel ez 18 óra. Tehát ha reggel 6-kor indul a csapat, akkor éjfélre már haza is ér.
A többi jó. :-) :-)

eröt 7358 2013. november 28. 19:31   Válasz erre: 7353
Herr Mano
Minket ez érdekelne.
Feltéve,hogy nem éppen akkor vagyunk Spanyolországban.
Meg ha ne hagyod szanaszét a csapatot.( Ha tudom nem gáz mert tudok navigálni)De tudok csapatban motorozni is.

manóbácsi 7357 2013. november 28. 18:43  

Jó éjt !

manóbácsi 7356 2013. november 28. 11:58  

Köszönjük az infót

pandamaci 7354 2013. november 27. 18:44   Válasz erre: 7353
SINSHEIM-ben, autópálya mellett van egy nagyon komoly közlekedési múzeum. Autók, motorok, Forma1 versenyautók a kezdetektõl,a Concorde repülõgépig! -ami belülrõl is megnézhetõ.

manóbácsi 7353 2013. november 27. 16:45  

2014-es Odenwald-i,Schwarzwlald-i,Pfalz-i Motoros Túra

Idõpont: 2014 JÚLIUS 21- 27
Érkezés:Vasárnap 20:00
Találkozási pontokat a túra elõtt jelöljük ki !
Túra:Csillagtúra Kb.1500km
Szállás:Heidelberg 2 - 4 - 6 - Ágyas szobákban !
KÖLTSÉGEK : Érdeklõdni a ZSELICI MOTOROSOK OLDALÁN
220 euró Jelentkezéskor 100 euro elõleget kell utalni számlára

MAXIMÁLIS LÉTSZÁM : 40 fõ

Étkezés:reggeli,ebéd / száraz csomag /,vacsora

Jelentkezési határidõ:2014. március 31.

Érkezés után laza ismerkedés egymással és a hellyel,szobák elfoglalása,pihenés. Sörözés !

1.NAP:ODENWALD
-Heidelberg
-Weinheim
-Heppenheim(Vettelheim)
-Fürth
-Reinchelsheim
-Michelstadt
-Walldürn
-Buchen
-Mosbach
-Sinsheim vagy:-Sinsheim
-Waibstadt -Bad Friedrichshall(sóbánya)
-Heidelberg -Heidelberg
Kb.215km vagy:274km

2.NAP:SCHWARZWALD
-Heidelberg
-Waldbronn
-Bad Herrenalb
-Grensbach
-Raumünzach
-Sand
-Mummelsee
-Bad Peterstal
-Zell
-Hausach
-Gutach
-Freudenstadt
-Baiersbronn
-Forbach
-Baden-Baden
-Heidelberg
Kb.381km

3.NAP:PFALZ(borvidék)
-Heidelberg
-Bad Bergzabern
-Dahn
-Münchweiler
-Johanniskreuz
-Hochspeyer
-Hordenburg
-Heidelberg
Kb.217km

4.NAP:SCHWARZWALD
-Heidelberg
-Baden-Baden
-Freudenstadt
-Donaueshingen(Duna eredése)
-Rothaus(sörgyár,Brinckmann prof.és családja otthona/Klinika c.film/)
-Glottertal(Klinka c.film klinikája)
-Triberg(vízesés,kakukkos órák birodalma)
-Heidelberg
Kb.571km

5.NAP:SPEYER
-Heidelberg
-Speyer(Dóm,fürdés a tónál/fürdõruhás vagy nudista)
-Heidelberg
Kb.60km
Este:grillezés,ivászat,búcsúest

Esõfelszerelést mindenki hozzon magával!Az idõjárásra való tekintettel a napok a túraútvonalakkal együtt felcserélhetõdhetnek!A látnivalók,érdekességek,múzeumok megtekintése fejlesztés alatt!
Eligazítás,a napi túra ismertetése minden nap a reggeli után!
A túra útvonalának megváltoztatásának jogát a szervezõ FENNTARTJA !

manóbácsi 7352 2013. november 27. 13:22  

Siasztok ! Szebb napot !

manóbácsi 7351 2013. november 26. 18:44  

Ancsika !
Puszi és kösz a "meleg " Zenét !

manóbácsi 7349 2013. november 26. 07:24  

Jó reggelt
Mindenkinek szép napot ezen a napsütéses reggelen !

Tybuka 7348 2013. november 25. 22:05  
Motoros Mikulások figyelem! A 7-én 14.00-kor kezdõdõ kaposvári jótékonyságunkra kérek szépen véglegesnek szánt jelentkezést az alábbi listára!!! Köszönettel: Tybuka

1.Tybuka 1 fõ, 1 motorral
2. BKata86
3. vanek
4. puleee 1 motor 1 v 2 fõ... csak szombaton...
5. F66
6. kamko (szombat jobb lenne)
7. hgemini 1fõ+1motor
8. CsuBeE 1 motor + 1 mikiutánzat + 1 krampuszlány (feltételes egyelõre)
9..................................
10................................

manóbácsi 7347 2013. november 25. 14:00  

A túra akkor kerül ki a TÚRÁK rovatba ha az idõpont egyeztetés + történt !
Talán 2-3 nap !
Addig lehet jelentkezni ki úgy tudja igazítani az idejét !

manóbácsi 7346 2013. november 25. 13:53  

2014-es Odenwald-i,Schwarzwlald-i,Pfalz-i Motoros Túra

Idõpont:
Érkezés:Vasárnap 20:00
Találkozási pontokat a túra elõtt jelöljük ki !
Túra:Csillagtúra Kb.1500km
Szállás:Heidelberg
KÖLTSÉGEK : Érdeklõdni a ZSELICI MOTOROSOK OLDALÁN
KB 220 euró
Szállásfoglalási elõleget forintban kell fizetni !

Étkezés:reggeli,ebéd / száraz csomag /,vacsora

Jelentkezési határidõ:2014. március 31.

Érkezés után laza ismerkedés egymással és a hellyel,szobák elfoglalása,pihenés. Sörözés !

1.NAP:ODENWALD
-Heidelberg
-Weinheim
-Heppenheim(Vettelheim)
-Fürth
-Reinchelsheim
-Michelstadt
-Walldürn
-Buchen
-Mosbach
-Sinsheim vagy:-Sinsheim
-Waibstadt -Bad Friedrichshall(sóbánya)
-Heidelberg -Heidelberg
Kb.215km vagy:274km

2.NAP:SCHWARZWALD
-Heidelberg
-Waldbronn
-Bad Herrenalb
-Grensbach
-Raumünzach
-Sand
-Mummelsee
-Bad Peterstal
-Zell
-Hausach
-Gutach
-Freudenstadt
-Baiersbronn
-Forbach
-Baden-Baden
-Heidelberg
Kb.381km

3.NAP:PFALZ(borvidék)
-Heidelberg
-Bad Bergzabern
-Dahn
-Münchweiler
-Johanniskreuz
-Hochspeyer
-Hordenburg
-Heidelberg
Kb.217km

4.NAP:SCHWARZWALD
-Heidelberg
-Baden-Baden
-Freudenstadt
-Donaueshingen(Duna eredése)
-Rothaus(sörgyár,Brinckmann prof.és családja otthona/Klinika c.film/)
-Glottertal(Klinka c.film klinikája)
-Triberg(vízesés,kakukkos órák birodalma)
-Heidelberg
Kb.571km

5.NAP:SPEYER
-Heidelberg
-Speyer(Dóm,fürdés a tónál/fürdõruhás vagy nudista)
-Heidelberg
Kb.60km
Este:grillezés,ivászat,búcsúest

Esõfelszerelést mindenki hozzon magával!Az idõjárásra való tekintettel a napok a túraútvonalakkal együtt felcserélhetõdhetnek!A látnivalók,érdekességek,múzeumok megtekintése fejlesztés alatt!
Eligazítás,a napi túra ismertetése minden nap a reggeli után!
A túra útvonalának megváltoztatásának jogát a szervezõ FENNTARTJA !

manóbácsi 7345 2013. november 25. 12:58  

Akkor itt a hóóóóóóó?

manóbácsi 7344 2013. november 25. 07:52  
Drága Barátom Tladi 9 ????
Talán ma már L kezdünk szervezkedni a jövõ évre !
Meg jöttek a FEKETE ERDÕ túra holmijai !
Szép napot mindenkinek !

tladis9 7343 2013. november 24. 17:07  
Na végre!Ezt már szeretem!Nem hiába jártattam a szám! :)

Kilos 7342 2013. november 24. 16:36   Válasz erre: 7337
Már éppen ideje volt! :)

kamko 7341 2013. november 24. 13:06   Válasz erre: 7339
Úgy legyen, Ámen!

manóbácsi 7340 2013. november 24. 12:14  

Szia Laci !
Köszönöm a KLASSZIKUS IMÁT !

manóbácsi 7339 2013. november 24. 12:10  

Igen 10 telt motoros társaim !
Mindenkinek monom !
ÚGY ÉRZEM?HOYY + 1 ezés született ! Ha ez mégegyszer L Õ fordulna
, hogy itt a fórumon össze külömböznénk kérlek titeket utasítsátok rendre a szószegõt !
Köszönöm türelmeteket !

hlaci 7338 2013. november 24. 11:58  
Ó Uram, segíts meg, hogy törekedjem,
nem arra, hogy megvigasztaljanak, hanem hogy én vigasztaljak,
nem arra, hogy megértsenek, hanem arra, hogy én megértsek,
nem arra, hogy szeressenek, hanem hogy én szeressek.
( ASSISI SZENT FERENC IMÁJA)

kamko 7337 2013. november 24. 11:12  
Pont került. A részletek NEM publikusak.

manóbácsi 7336 2013. november 24. 07:37  

Jó reggelt !
Ma talán pont kerül a dolgok végére !

manóbácsi 7335 2013. november 23. 17:37  

Ezt kaptam válaszként ! !
"Ma este, most meccsen vagyok, 8 után nekem jó, ha neked is. Viszek ásót, hogy elássuk a csatabárdot! "
Ide már az ásó kevés ! Markoló kell !!!!!!!!

manóbácsi 7334 2013. november 23. 16:32  
Ezt a kérdést tettem fel a SOMOGYI MOTOROSOK szervezõjének !
"Mikor találkozunk,hogy + beszéljük a problémádat ? "
A válaszát is közzéteszem !

kamko 7333 2013. november 23. 15:27   Válasz erre: 7330
Szerintem is Zizi, de hát nem kell a meghívóval bajlódni, hiszen MI MEGHÍVÓ NÉLKÜL IS találkozunk. A fõszervezõ meg csak küldözgesse a meghívóját ahová akarja...

Satancica 7332 2013. november 23. 15:20  
http://www.youtube.com/watch?v=E-K5eBgLYXE

Ha esetleg még valaki csatlakozna a koncertre ma este Kaposváron.

manóbácsi 7331 2013. november 23. 14:30  

Mint már mondtam a ZSELICI MOTOROSOK évzáró találkozójára CSAK MEGHÍVOTT VENDÉGEK JÖHETNEK !
Zsolti én mindent már L rendeztem ! 1 dogot kell még ! De azt csak ÉN TUDOM !

zizipapa 7330 2013. november 23. 14:04   Válasz erre: 7329
Jó gondolat.egyeztesetek és beszéljetek meg Ti alfák

zizipapa 7328 2013. november 23. 13:19   Válasz erre: 7326
Pedig õ nemkér meghívót.

manóbácsi 7327 2013. november 23. 13:10  
Zsolti !
A szállásotok a Marikáéknál van !
Hányan jöttök ?

manóbácsi 7326 2013. november 23. 13:06  

A Meghívott vendégekkel TERMÉSZETES !

zizipapa 7325 2013. november 23. 12:46  
14.én kimehetnenk hozzá kozosen.gyujtanánk egy mécsest Erte.

kamko 7324 2013. november 23. 09:44   Válasz erre: 7323
Isten nyugosztalja, minden nap gondolok rá.

manóbácsi 7323 2013. november 23. 08:47  

Találtam az idei gurigáról még képet PITUKÁRÓL !
http://www.motorozz.hu/img/forum/1384516_3.jpg

manóbácsi 7321 2013. november 23. 07:31  

Szép jó reggelt !

kamko 7320 2013. november 22. 20:45   Válasz erre: 7319
Tybuka! Ott leszek!!

Tybuka 7319 2013. november 22. 20:10  
Motoros Mikulás-megmozdulásra jelentkezõknek!

A gyülekezõ a Németh István fasor 49-nél december 7-én szombaton 14.00 órakor!!!
Amint összeszedtük magunkat, máris indulhatunk.
Szerény számításaim szerint (micsoda alliteráció;-)))
még világosban így leérünk a Kossuth térre a közönség közé.

Satancica 7318 2013. november 22. 19:13  
Ha minden igaz, akkor eltudok menni december.14.-én ......

manóbácsi 7317 2013. november 22. 17:43  

Jó éjt minden jó szándékú motoros BARÁTOMNAK !

manóbácsi 7316 2013. november 22. 17:18  

Frantisek ??
Majd a tavasszal jön haza Angliából !

Jedylovag 7315 2013. november 22. 15:42   Válasz erre: 7311
Szia Frantisek!
Szivesen látlak,csak írjál,hogy mikor lesz aktuális,hogy a lányokat el tudjam bujtatni.

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22120
5 622 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők