Termonukleariscsatamenyet | 28257 | 2014. június 7. 17:02 | Válasz erre: 28253 |
Jól láttam, hogy 4:10-nél majdnem megvolt a kamion, vagy csak nekem tûnt úgy? (sosem mentem ilyen gyorsan... max. 160 fölé mentem kicsivel)
|
galoscsabus | 28255 | 2014. június 6. 22:38 | Válasz erre: 28253 |
Amikor 200-nál visszagangol 2.-ba....na az vicces :-)
|
C.J.Jani | 28253 | 2014. június 6. 21:42 |
Errõl a videóról Besenyõ Pista bácsi jut eszembe. Margit, NOOORMÁÁÁÁLIS !!!??? https://www.youtube.com/watch?v=51uaFU0m_ZM |
berdogabor | 28241 | 2014. június 6. 14:02 |
- Mi van ebédre drágám? - Semmi. - Tegnap sem volt semmi. - Hát két napra fõztem. |
ekowob | 28239 | 2014. június 5. 22:04 |
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sPiHkWktpzs
|
yoss | 28238 | 2014. június 5. 19:10 |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bMBDN3D2Bz8 |
berdogabor | 28237 | 2014. június 4. 16:27 |
Happy end..... http://www.motoblog.hu/motor_technika/mi-lenne-az-utolso-gondolatod/ |
kawa550 | 28234 | 2014. június 2. 23:53 | Válasz erre: 28228 |
Má a nicked alapján is gyanús voltál,de most már ziher hogy valami birkazabáló arab vagy,de a mi házikedvencünkbõl nem eszel! :-)
|
László_atya | 28232 | 2014. június 2. 21:43 | Válasz erre: 28229 |
Jól tudod, én is az általánosító "közbeszéd" csapdájába estem kicsit, mert ritkán van olyan beszélgetõpartnerem ebben a témában, akinél a pontos terminológia számít. :))) Természetesen az A10 nem vadász, hanem csatarepülõ, és igen, akárcsak a Sturmovik. Na de, ha már errõl beszélünk, tudod-e, hogy miért kellett az orrfutóját aszimmetrikusan nem a gép középvonalára tenni, hanem kicsit jobbra húzni? Azért, mert az Avenger gépágyúnak akkora vissza"rúgó" ereje van, hogy ha nem pontosan a gép középvonalába építették volna, tüzelés közben a repülõ irányíthatatlanná válna. Azért ez durva nem? :) Amúgy az iraki demokrácia-export után akarták kivenni hadrendbõl a világ csendõrei, de az F16 földközelben túl sebezhetõ, ráadásul az Avenger az elsõ lövésnél derékba törte volna, mint a ropit. Úgyhogy az A10 maradt. :) LOMAC-ban gyakran repülök A10-el... :D |
franz | 28230 | 2014. június 2. 19:47 | Válasz erre: 28228 |
Ha mégis megérkezne hozzátok Artúr, okvetlen küldj egy üzit. , ki nem hagynám !
|
eröt | 28229 | 2014. június 2. 18:52 | Válasz erre: 28225 |
Viszont nem vadászgép.De lehet,hogy rosszul tudom.Ez a Sturmovik kategóriája accem.
|
Bedouin | 28228 | 2014. június 2. 13:35 | Válasz erre: 28226 |
Motorozzatok el hozzánk. Kimostam a bográcsot :) |
varajani | 28227 | 2014. június 2. 11:28 | Válasz erre: 28226 |
Artúr csak maradjon a fûnyírásnál. Az Irániak megbecsülik a feleségüket, ezért adnak rá bukósisakot a motoron:-) |
kawa550 | 28226 | 2014. június 2. 11:21 | Válasz erre: 28224 |
Akkor én is vihetem Artúrt motorozni? :)))))))
![]() |
László_atya | 28225 | 2014. június 2. 10:17 | Válasz erre: 28223 |
Jah, akartam is írni, hogy az Varacskos lényegében az egyetlen vadász, amely saját hajtómû (rakéta) nélküli fegyverzettel képes tankelhárítási feladatokra (gyk:gépágyúval). Amíg nem lesz másik ilyen, a Malac maradni fog hadrendben.
|
vlevi | 28223 | 2014. május 31. 18:07 | Válasz erre: 28221 |
Még nem. https://www.youtube.com/watch?v=hQaUvsZQTTg |
gencsydani | 28219 | 2014. május 30. 23:48 |
"Ami nem öl meg, az erõsít. Kivéve az A10-est, az A10-es kib@szottul meg fog ölni" ![]() |
ekowob | 28218 | 2014. május 30. 20:40 |
És nekik is lesz majd jogosítványuk..... Vizsgán: Széchenyi téren parkolunk,úgy sikerül beállni,hogy csak az egyik oldalon lehet kiszállni. Vizsgabiztos: Kisasszony! Az oktató még csak valahogy ki tud szállni,de én nem. Tanuló: Anyukám is így parkol, a mama meg mindig átmászik a másik oldalra és ott száll ki! Piros a lámpa, megállunk. Megérkezik mögénk egy BUSZ, a tanuló a járó motort még egyszer elindítja, gyorsan lekapom a kezét az önindítóról, majd megkérdezem “mit csinálsz, hisz jár a motor? Tanuló: Gyorsan elindítom még egyszer, mert ha lefulladnék a második indítással még van esélyem elindulni, hogy a BUSZ ne jöjjön belénk! Az utca elején 30-as övezet ( jobbkéz szabály) és egy megállni Tilos tábla. Az elsõ útkeresztezõdéshez érve, jobbról jön egy gépkocsi, tanuló rálép a gázra, én erre befékezek! Én: Jobbkéz szabály van, el kellene engednünk a jobbról jövõt! Tanuló: hogy engedjem el, ha ott volt a Megállni Tilos tábla? Nem állhatok meg! Én: Az nem vonatkozik az elsõbbségadásra! Tanuló: Na most már tényleg nem értem ezt a K..va KRESZ-t! Rutinpálya: Elsõ óra. Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot? Rutinpálya: egyesben már tudok tolatni! A Kanyar elõtt engedd fel a kuplungot! Tanuló: Nem nyomom csak a lábam nem engedi fel! Tanuló: Ha tolatok ki a parkolóból, akkor hátrafelé indexelek? Vizsgán! Tanuló: “Vilmos légyszíves nyomd meg a féket”, majd hátra megy megnézi az irányjelzõt, és a féklámpát, majd elõl is megnézi, majd vissza megy hátra és bekiabál a kocsiba: “oké, most nyomd meg a másik oldalon is a féklámpát!” Ha kijövünk a körforgalomból, jobbra hátra kell nézni! Tanuló balra néz hátra, rászólok, jobbra mondtam! Tanuló: de az nem esik a fejemre! Ne 40-nel menjünk a 30-as táblánál! Tanuló: Nem látom a táblát, mert ki van sütve a szemem! Rutinpálya második óra: Tanuló: Nem lehetne lejjebb állítani az ülést, mert nem látok semmit a belsõ visszapillantó tükörben! Gyalogos átkelõhelyen nem engedjük át a gyalogosokat! Én: Miért nem engedted el a gyalogosokat? Tanuló: Hát, hogy ne zökkenjek ki a ritmusból! Széchenyi téren jobbra kis ívben kanyarodunk, szembõl balra kanyarodik egy Busz: Tanuló: Ugye a Busznak van elsõbbsége? Én: Hogy lenne, mikor mi kanyarodunk kis ívben? Tanuló: Jó értem én,hogy kis úton nekem van,de ilyen nagy úton is? Egyenrangú útkeresztezõdés: Tanuló elfelejt a jobbról jövõnek elsõbbséget adni, befékezek és elmagyarázom, hogy itt aki jobbról jön annak van elsõbbsége. Tovább megyünk, és a következõ útkeresztezõdésben visszafordulunk. Vissza megyünk az elõzõ útkeresztezõdéshez, de a tanuló most sem ad elsõbbséget. Az elõbb mondtam el, hogy jobb kéz szabály van!!! Tanuló: De azt mondtad, hogy a másik oldalról! Vizsgán: Tanuló beáll egy parkoló autó mögé azt hiszi itt a sor vége,DE A KOCSIBAN NEM ÜL SENKI! megkérdezem a vizsgabiztost aki a tanuló háta mögött ül és kilát. -Jön valaki? -Nem látok senkit, mondja a vizsgabiztos Tanuló: Akkor minek állunk most itt? Szeged: Kossuth Lajos sgt. Nagy krt. keresztezõdése: Piros lámpánál állunk: Tanuló: Ha zöld lesz mi is elinduljunk? Én: Dehogy is, várjuk meg mi jöhet azután! Tanuló: Vili! Legyen kéznél a lábad, ha hirtelen fékezni kell! Tanuló: ha lámpa van az útkeresztezõdésben, minek van tábla is? Csak össze zavarja az embert, azt sem tudom most mit nézzek! <BR> <BR> <BR>A TIK-nél kanyarodunk balra,jön szembõl egy autó,aki jobbra kanyarodik. <BR>Rálépek a fékre. Kinek van elsõbbsége? <BR>Tanuló: Megegyezés alapján,mi megyünk! <BR>Ezt kivel egyeztetted le? <BR> <BR> <BR> <BR>Szét kellene nézni, hogy jön-e a villamos! <BR>Tanuló: Tegnap is pont ekkor vezettem és akkor sem jött! <BR> <BR> <BR> <BR>Rutinpálya: Most miért balra megy az autó rosszul váltottam? Nem rossz fele kormányzol! <BR> <BR> <BR> <BR>Ma reggel, Tanuló: A köd FÉK lámpa is be van kapcsolva,hogy lássák ha fékezek? <BR> <BR> <BR> <BR>Rutinpálya: <BR>Tanuló: Hátramenetben tolassak be,vagy egyesben? <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: Amikor úgy megyek,hogy jövök,akkor kettesbe kell kapcsolni? Hm… <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: Elindulás elõtt, el kell indítani az autót? <BR> <BR> <BR> <BR>Vasúti átjáró: Lassítani kellene, szétnézni.. <BR>Tanuló: Minek, ha jön a vonat úgy is lecsukják a sorompót! <BR>Hm.. milyen igaza van, erre mit mondjak? <BR> <BR> <BR> <BR>Elsõ órás tanuló, Na akkor mivel kezdjük az elindulást? <BR>Tanuló: Elõször BEGYÚJTOM kocsit! <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: Ha szembõl jönnek, akkor én megyek, vagy Õ jön? ( és ez pont így is van, de mi a kérdés? ) <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: Hú a hülye majdnem nekünk jött, még jó hogy fékeztél! <BR>Én: Én a STOP tábla miatt fékeztem! <BR>Tanuló: Akkor ezzel azt akarod mondani én vagyok a hülye? <BR> <BR> <BR> <BR>Vizsgán: <BR>Tanuló:Elindulás elõtt ellenõrzöm a FÉKLÁMPÁKAT! Vili légyszíves nyomd meg a féket! <BR>A tanuló oda megy a kocsi elé, majd nézi a lámpákat és bekiabál a kocsiba “nem világít” <BR>Én: Akkor nézd meg a hátsókat azok még jók voltak reggel! <BR>Miket hoz ki egy vizsga az emberekbõl? <BR> <BR> <BR> <BR>Megyünk a városban,egyszer a tanuló hirtelen nyom egy padló féket. <BR>Mit csinálsz? <BR>Tanuló: Véletlen ráesett a lábam a fékre! <BR> <BR> <BR> <BR>Rutinpálya: állítsuk be a tükröket! <BR>Tanuló: Ez gyárilag nincs beállítva? <BR> <BR> <BR> <BR>Vizsgán a Széchenyi téren kellet parkolnunk két kocsi közé: <BR>A tanuló kiválaszt egy olyat,ahova 2 autó is bõven befér, a vizsgabiztos rászól “hölgyem olyan helyet keressen ahova mellénk nem fér be még egy autó” <BR>A tanuló kiáll,majd újra vissza tolat, de úgy hogy a két parkoló közé! <BR>Tanuló: ” Na így már nem fér be mellénk senki!” <BR> <BR> <BR> <BR>Rutinpálya: Tekerjük maximumig a kormányt jobbra,majd max. balra! <BR>Tanuló: Értem akkor hullámozzunk össze-vissza! <BR> <BR> <BR> <BR>Esõs havas úton,már alig látunk ki a kocsiból: <BR>Bekapcsolom az ablakmosót,tanuló hirtelen becsukja a szemét, majd ezt mondja: <BR>Úúú majdnem a szemembe ment! <BR> <BR> <BR> <BR>Rutinpálya: körbe-körbe körözünk, <BR>Tanuló: Jaj, összekavarodott a kezem! <BR> <BR> <BR> <BR>Esti vezetés: <BR>Tanuló: Sötétben is úgy kell ilyen csúszós úton fékezni, mint nappal? <BR> <BR> <BR> <BR> <BR>Vezetés közben: Otthon milyen autótok van? <BR>Tanuló: Samsung! <BR> <BR> <BR> <BR>Vasúti átjáró: Hirtelen pirosra vált a lámpa! <BR>Tanuló: ú felpillant a piros! <BR> <BR> <BR> <BR>Megyünk az úton, egy kicsit belóg egy autó az úttestre. <BR>Tanuló: Indexeljek egy kicsit? <BR> <BR> <BR> <BR>Klinikák felõl megyünk le a rakpartra.30-as tábla van kirakva a lejtõ miatt. A feloldó táblához érve (fehér alapon fekete csíkkal áthúzva) megkérdezem a tanulótól az milyen tábla? <BR>Tanuló: Úgy tudom itt szokták a halottak hamvait beleönteni a Tiszába. <BR> <BR> <BR> <BR>Tisza Lajos Krt.-ról kanyarodunk be a Szentháromság utcába az SZTK-nál. <BR>TELI ZÖLD a lámpa,a tanulóm nyomja a féket: <BR>Miért nem megyünk? Kérdezem csodálkozva. <BR>Tanuló: nem látod hogy PIROS a lámpa,mert nem világít a jobbra zöld nyíl! <BR> <BR> <BR> <BR>Kelemen utcai gyalogos átkelõhelyhez ér két gyalogos,a tanuló megáll,majd átengedi õket: <BR>Tanuló: Ezért a vizsgán kapok plusz pontot? <BR>Én: Persze! Négy plusz pont után elüthetsz egy gyalogost! <BR>Tanuló: Komolyan? <BR> <BR> <BR> <BR>A Lámpánál állunk és várunk a zöldre. <BR>Tanuló: Amikor egyenesen zöld lesz akkor lesz Zöld elõre is? <BR>Érti ezt valaki? <BR> <BR> <BR> <BR>Móravárosi krt: A besorolás rendjét elõjelzõ táblához érve megkérdezem a tanulót, milyen tábla ez? <BR>Tanuló: Használati útmutató az útkeresztezõdéshez! <BR> <BR> <BR> <BR>Kossuth Lajos sgt Nagy krt keresztezõdésben zöld a lámpa, tanuló lelassít, majd megáll: <BR>Miért állunk meg, zöld a lámpa! <BR>Tanuló: látom,de úgy is mindjárt átfog váltani és nem akarok bele menni a sárgába! <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: Vili! Olyan nehéz benyomni a kuplungot, nem lehetne kicserélni a Tiedre? <BR>Átszerelhetjük,de ez rajtad nem segít! <BR> <BR> <BR> <BR>Leesett a hó: Az autóval megcsúszunk a fékezésnél a lámpa elõtt! <BR>Tanuló: Úristen elkopott a fékem! <BR> <BR> <BR> <BR>Elsõ óra a rutinon! <BR>Tanuló: Ez a baloldali izé ( kuplung) extra a kocsiban vagy alapfelszereltség? <BR>A mienkben nincs ilyen, fater meg azt mondta luxus autónk van! <BR> <BR> <BR> <BR>Két villamos jön közvetlen egymás után,tanuló megáll,majd azt mondja: <BR>He he észre vettem a villamost! <BR>Ahogy elmegy az elsõ villamos hátra nézés nélkül neki a villamosnak! <BR>Befékezek: Ne menjünk neki a villamosnak! <BR>Tanuló: Észre sem vettem,hogy leszakadt a vége! <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: tök jó csizma van rajtam, legalább ebben érzékelem a KUPLUNGOKAT! <BR> <BR> <BR> <BR>Próbáljunk egyenesen menni az úton és ne csellengjünk! <BR>Tanuló: nem csellengek,csak melegítem a gumikat,hogy ne csússzon az úton! <BR>Hahóóó! Ez nem F1-es autó! <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: most nem értem ha jobbra kanyarodok miért indul be az ablaktörlõ! Valamivel össze van kötve? <BR>Én: az a baj,hogy Te az ablaktörlõvel szoktál jobbra jelezni! <BR>Tanuló: basszuuuus! Ne ird be kéérlek! <BR> <BR> <BR> <BR>Gyalogos-átkelõnél áll egy gyalogos! Nem engedjük el! <BR>Én: Ezt a gyalogost át kellett volna engedni! <BR>Tanuló befékez: most akkor tolassak vissza? <BR> <BR> <BR> <BR>Leesett az elsõ hó! <BR>Megjön a tanuló, beül a jobb oldalra a helyemre: <BR>Én: Most miért oda ülsz? <BR>Tanuló: A hóban is én vezessek? <BR> <BR> <BR> <BR>Rutinon: <BR>Tanuló:Melyik a féklámpa kapcsoló? <BR>Én: olyan nincs,ha rálépsz a fékre,akkor világít a féklámpa. <BR>Tanuló: Akkor csak egyszer rálépek, majd kiszállok és megnézem,hogy világít-e? <BR>Én: Ha olyan gyors vagy mint Superman, akkor igen,így is lehet! <BR> <BR> <BR> <BR>Tanuló: Nem értem miért nem indul a kocsi,pedig tövig be van nyomva a kuplungom! <BR>-pont ezért! <BR> <BR> <BR> <BR>Második óra a rutinon: <BR>Tanuló: A múltkor is errõl volt a kormány? Olyan fura! <BR> <BR> <BR> <BR>Vezetés közben: <BR>Tanuló: Vili! Mikor múlik már el ez a gyomorgörcs? <BR>Én: A Tied, vagy az enyém? <BR> <BR> <BR> <BR>Azért fulladtam le,mert az elõzõ tanuló elállította a váltót! <BR> <BR> <BR> <BR>Rutinpálya 6.-ik óra <BR>Tanuló : Vegyük már át a pedálokat! Fék,kuplung,gáz. <BR>Én: Nem! <BR>Tanuló: Na már megint mi változott? Ha állandóan változtatod a pedálokat,soha nem tanulok meg vezetni! <BR>Nagyon jóóó! Azt hittem viccel.de neeem! <BR> <BR> <BR> <BR>Móravárosi krt. <BR>Én: Hova rohanunk 50-nel, mikor 30-as tábla van kirakva! <BR>Tanuló: Láttam azért jöttem be a belsõ sávba,itt lehet menni, nem? A 30-as csak a külsõ sávra vonatkozik! lehet ez már a 2023-as KRESZ! <BR> <BR> <BR> <BR>Vasárnap! <BR>Tanuló: Vasárnap is meg kell állni a STOP táblánál? Ilyenkor nincs is forgalom! <BR>Hát igen, mond valamit… <BR> <BR>http://www.bonavilmos.hu/tanuloim-aranykopesei/ |
varajani | 28217 | 2014. május 29. 20:51 | Válasz erre: 28216 |
Kénytelen voltam arra figyelni, mert franciául nem értek:-)
|
C.J.Jani | 28216 | 2014. május 29. 20:24 |
A jeltolmácsra figyelj ! https://www.youtube.com/watch?v=hqbIpJMUUOc |
László_atya | 28214 | 2014. május 28. 23:08 |
Két matróz barkochbazik. -Négy betû? -Nem. -Akkor rum... -Józsi, a rejtvényben az a kérdés, hogy nõi nemi szerv, 4 betû. -Függõleges, vagy vízszintes? -Vízszintes. -Akkor száj... -Dikk Gázsi, há' a rejtvínben áz a kérdés, hogy mi a béke oroszul. -Mir. -Mir, mir, há me' mondom, hogy ez a kérdés, te... |
ekowob | 28213 | 2014. május 28. 22:37 |
Miért nem indul a porszívó? http://indavideo.hu/video/Elromlott_vagy_mert_nem_indul_be_ez_a_szar Biztos beszart... |
berdogabor | 28209 | 2014. május 28. 13:46 |
Nemrég vetettem véget egy több éves házasságnak.... de nem bánkódom nagyon, mert nem az enyém volt.... |
berdogabor | 28206 | 2014. május 28. 13:40 |
A bikini a nõk testének 90%-át fedetlenül hagyja, a férfiak mégis olyan lovagiasak, hogy csak azt a 10%-ot bámulják ami takarásban van...
|
berdogabor | 28204 | 2014. május 28. 13:35 |
Ma vettem egy okos telefont, de ugyanazok a hülyék keresnek rajta...
|
berdogabor | 28203 | 2014. május 28. 13:31 |
Nem humor. A közút nem versenypálya. https://www.youtube.com/watch?v=0sHoIUlBqZg |
Tompecs | 28199 | 2014. május 27. 13:33 |
:-) http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2014/05/26/takarot_huzott_a_fejere_hatha_a_rendorok_nem_talalnak_ra/ |
berdogabor | 28196 | 2014. május 23. 12:07 |
- Halló. Itt Sam beszél. - Igen. Az kellemetlen, itt meg hátszél fúj.... |
berdogabor | 28195 | 2014. május 23. 12:05 |
Majdnem mindennap szexelek. Hétfõn is majdnem, kedden is majdnem, szerdán is majdnem......... |
Gixef | 28189 | 2014. május 22. 20:31 |
Egy gyöngyszem a hirdetések között.....:-) http://olx.hu/hirdetes/aprilia-rs-50-ID28RPB.html#7965ce077c |
zooli | 28186 | 2014. május 22. 14:10 | Válasz erre: 28184 |
Arany emberek......:))..felétek a nõknek csak megszületni volt nehéz.:))
|
László_atya | 28185 | 2014. május 22. 11:14 | Válasz erre: 28183 |
Azért egy darabig meg lehetne oldani a dolgot... :)))))
|
Penzi | 28184 | 2014. május 22. 11:11 | Válasz erre: 28182 |
Nem tudom mirõl írsz, nálunk a férfi szomszédok nem ilyenek, õk mosnak, fõznek, kertet gondoznak )))
|
Penzi | 28183 | 2014. május 22. 11:10 | Válasz erre: 28181 |
Nem lehet mindig pizzát enni, megunnátok, nem úgy, mint az esti sörözgetést ……..)))
|
Penzi | 28179 | 2014. május 22. 08:04 | Válasz erre: 28176 |
Ha mi dolgozunk, Ti meg söröztök, ki csinálja meg a vacsorát ? :-)))
|
zooli | 28176 | 2014. május 21. 09:14 | Válasz erre: 28175 |
Hálásak vagyunk és engedünk kibontakozni benneteket. Majd addig, sörözünk.:)) |
Penzi | 28175 | 2014. május 21. 07:58 | Válasz erre: 28174 |
Szerintem hálásak lehettek, a továbbfejlesztés, tökéletesítés ez az igazi munka :-)))
|
klimas | 28174 | 2014. május 20. 19:03 |
A férfi felfedezte a puskát és feltalálta a vadászatot. A nõ felfedezte a vadászatot és feltalálta a bundát. A férfi felfedezte a színeket és feltalálta a festészetet. A nõ felfedezte a festészetet és feltalálta a sminket. A férfi felfedezte a Világot és feltalálta a beszélgetést. A nõ felfedezte a beszélgetést és feltalálta a pletykát. A férfi felfedezte a jatékot és feltalálta a kártyát. A nõ felfedezte a kártyát és feltalálta a jóslást. A férfi felfedezte a barátságot és feltalálta a szerelmet. A nõ felfedezte a szerelmet és feltalálta a házasságot. A férfi felfedezte a nöt és feltalálta a szexet. A nõ felfedezte a szexet és feltalálta a migrént. A férfi felfedezte a kereskedelmet és feltalálja a pénzt. A nõ felfedezte a pénzt és utána megette az egészet a fene. |
klimas | 28173 | 2014. május 20. 19:01 |
"Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetekor láttuk ám, hogy egy közterületfenntartó írja vadul a büntetõcédulát. Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam: "Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idõs állampolgárra is..." - de csak szerelte be az ablaktörlõ alá az üzenetét. Akkor lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést, hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte oket. Ezután farjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beõröltette az ablaktörlõ alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja mirõl. Akkor lehohomospicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak. Mindez egyáltalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot, hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi korunkban." |
klimas | 28172 | 2014. május 20. 18:53 |
Kovács az anyósa temetésérõl ballag hazafelé. Egyszer csak lezuhan mellette egy tégla, és majdnem agyonüti. Kovács ijedten ugrik félre, aztán felnéz az égre, és így szól: - Mi az mama, már fent van? |
klimas | 28171 | 2014. május 20. 18:51 |
A részegség fokozatai Enyhén spicces Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás. Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs. Pályagörbe: egyenes. Félspicces Tünetek: a szemek még jobban csillognak, nótázási inger, beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után elfojtott böffenés. Fogyasztás: 2 rum + 4 sör. Pályagörbe: egyenes, itt-ott gyorsan korrigált billenés. Spicces Tünetek: szemcsillanás marad, a vigyorgás változatlan és gyerekes jellegû, a beszéd érthetõségi foka csökken, kezd megszûnni a különbség a zöngés és a zöngétlen mássalhangzók között. Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 sör Pályagörbe: a hiperbola pályáját követõ, illemhelyre való távozás közben ötletszerû megkapaszkodás különbözõ tárgyakban. (pl.: Pincérnõ bal melle) Kótyagos Tünetek: szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata, minden böffenéssel kísért csuklás után hamis éneklés, Bodri kutya verésénél egy könycsepp az arcon. Fogyasztás: 1 dl. konyak, 4 sör + 2 dl. bor Pályagörbe: csúszás nélkül gördülõ kör egy kerületi pontjától leírt ívekkel tarkított parabola. Enyhén részeg Tünetek: Az arc vonásai kifejezõvé válnak, a mimikai izmok nyersgumi-szerûen mûködnek, a beszédben gargalizáláshoz hasonló hangok tûnnek fel. Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka + 4 sör és 4 nagyfröccs Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel. Félrészeg Tünetek: A szem fénye teljesen megtörik, a tekintet gyöngyözõ pocsolyához hasonló,a beszédben furcsa mondatok, a WC-ben obszcén ódáknak a falra való firkálása reszketeg betûkkel. Fogyasztás: 2 dl. rum, 8 sör, 4 dl. bor + 2 vodka Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsõn való guruláskor végtelen csavarhoz hasonló. Részeg Tünetek: A szem csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az öröklött elfajulás koravén ráncai, illemhelyre zuhanás a csukott ajtón keresztül. Fogyasztás: 3 dl. vodka, 10 sör + 10 nagyfröccs Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás. Tökrészeg Tünetek: A szem szinte állandóan csukva van, de ha nyitva is van, csak a fehérje látszik, az érzékszervek teljesen zavartak se kép se hang, idõnként orrlyukon keresztül való hányás. Fogyasztás: Kb. annyi, amennyit egy kozákezred elbír, lovakkal együtt. Pályagörbe: Nincs, csak apró rezgésszerû helyváltoztatások csuklás közben. |
klimas | 28169 | 2014. május 20. 18:48 |
Nem szabad vizet inni,mert az nagyon erõs ital.Fenntartja azokat a nagy hajókat... A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kõmûves habarccsal, az orvos meg földdel. Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot. Ha egy kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye. |
klimas | 28168 | 2014. május 20. 18:16 |
Amiért a szülõk megõszülnek Egy nagyvállalt vezetõjének fel kellett hívnia egyik alkalmazottját az egyik központi számítógép meghibásodása miatt. Felhívta az alkalmazott otthoni számát, a kagylót pedig egy gyerek vette fel suttogó hangon beleszólva: - “Hello?” - “Apukád otthon van?”- kérdezte. - “Igen,”- suttogta vékony hangon. - “Beszélhetnék vele?” A fõnök meglepetésére a vékony hang azt suttogta: - “Nem.” Mivel egy felnõttel szeretett volna beszélni, a fõnök azt kérdezte: - “Anyukád ott van?” - “Igen,” hangzott a válasz. - “Beszélhetnék vele?” A vékony hang ismét suttogva: - “Nem.” A fõnök, remélve, hogy akad valaki, akinél üzenetet hagyhat, azt kérdezte: - “Van még ott valaki?” - “Igen,”- suttogta a gyerek -”egy rendõr.” Csodálkozva azon, hogy mit kereshet egy rendõr az alkalmazottjánál, azt kérdezte: - “Beszélhetnék a rendõrrel?” - “Nem, el van foglalva,”- suttogta a gyerek. - “Mivel van elfoglalva?”- kérdezte a fõnök. - “Az apuval, az anyuval és a tûzoltóval beszélget,”- hangzott a suttogó válasz. Növekvõ aggodalommal, és a telefon hátterében egy helikopterszerû hangot hallva, a fõnök azt kérdezte: - “Mi ez a hang?” - “Egy helikopter”- válaszolta a suttogó hang. - “Mi folyik ott?”- kérdezte a fõnök most már megrémülve. Félénk suttogó hangon válaszolt a gyerek. - “A mentõalakulat most landolt a helikopterrel.” Megrémülve, aggódva, és enyhén szólva zavartan kérdezte a fõnök: - “Mit keresnek?” Még mindig suttogva, kuncogását visszafojtva az ifjú hang így válaszolt: - “Engem”. - 25 hülye van az osztályban! - szídja a gyerekeket a tanár. - 26 - szól szemtelenül Móricka, a tanárra célozva. - Mars ki! - bömböl a tanár. Móricka kimegy, de az ajtóból visszaszól: - Így persze a tanár úrnak lesz igaza! |
Bedouin | 28167 | 2014. május 20. 17:48 | Válasz erre: 28166 |
Ha használod a "Válasz erre" gombot, akkor könnyebben látni mire válaszolsz :(
|
Bedouin | 28165 | 2014. május 20. 17:35 | Válasz erre: 28164 |
De a hitelességhez az is hozzátartozik, hogy: Éva: Szeretsz? Ádám: Hát kit szeressek bazzeg? |
klimas | 28164 | 2014. május 20. 17:27 |
Ádámnak és Évának tökéletes volt a házassága. Ádámnak nem kellett hallgatnia, hogy Éva ki máshoz mehetett volna feleségül, és Évának nem kellett hallgatnia, hogy Ádám anyja jobban fõzött. |
Szucsne | 28163 | 2014. május 20. 15:29 |
mondjuk nekem nincs okom panaszra. Kedves, mivel nem szeretne másodszor is elvesziteni mindent megtesz értem. mondjuk én is érte. nem tudom egy ennyire morgós medvét ki tudna még elviselni, mint õ :) a legkisebb dolgokon képes felhúzni magát
|
eröt | 28162 | 2014. május 20. 14:52 | Válasz erre: 28151 |
Ja.Nekem is van ilyen.Vagyis nem a pap könyve rossz.
|
Bedouin | 28161 | 2014. május 20. 14:52 | Válasz erre: 28160 |
Az elsõ feleségemnek sohasem bocsátom meg azt, hogy ha már nekem nem volt annyi eszem, hogy ne vegyem el, legalább neki lehetett volna annyi, hogy ne jöjjön hozzám.
|
Szucsne | 28158 | 2014. május 20. 14:19 |
ja, értem :) a többi 6 fejtõl retteg? de mivel én nem akarok házasodni, igy nekem mind a 7 kint van most is :) |
KT | 28157 | 2014. május 20. 14:07 | Válasz erre: 28152 |
Nemnem ! esküvõ után bújik elõ a többi 6 fej... ;-) |