| Macko | 24156 | 2013. január 30. 20:41 | Válasz erre: 24155 |
|
Rodolfó mondta magáról, hogy a világ 10 legjobb zsebtolvaja közé tartozik. A legnagyobb trükkje az volt, amikor a színpadon, bûvésztrükk bemutatása közben a nézõk közül kihívott delikvensrõl a zakó és a mellény alól úgy lelopta a hózentrógert, hogy senki nem vette észre. Soha nem mesélte el senkinek, hogy csinálta... |
| Geeza | 24155 | 2013. január 30. 19:34 |
|
Ez ... Nem is tudom. http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/profi-tolvajlas-47925 |
| papamaci54 | 24153 | 2013. január 30. 18:01 | Válasz erre: 24152 |
|
Még a múlt évezredben mesélte egy orvos ismerõs, hogy felírt "pirulákat" egy ecccerû házaspárnak. De csak nem használt, a hölgyike gyakran járt küretre. Kérdezõsködés után derült ki, hogy a férj megbízhatatlannak tudta az asszonyt, ezért a "hím nyeldeste a pirulákat, nem a nõstény". Tehát: Minden elõ is fordul, ami elõfordulhat. |
| Bedouin | 24152 | 2013. január 30. 16:26 | Válasz erre: 24151 |
|
"Nem fenntartja miénk cég nem tart felelõsség de más esetben nem tart felelõsség fenn szintén. " "Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nõstény nyeldes pirula. " Hát ez nagyon korrekt! :DDDDD |
| Kilos | 24151 | 2013. január 30. 15:17 |
|
Kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvû tájékoztatója. (Az OGYI úgy visszavágta, mint a kertajtót.) A fogalmazványt eredeti írásmódban, módosítás nélkül tesszük közzé. „Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelõsség de más esetben nem tart felelõsség fenn szintén. Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, elõfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínûséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendõ bele Önnek szervezetében. Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás elõtti hasmegy. Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének elõtte és után 2 óra minimum. Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követõt vár, hogy Ön vére folyása kezdõdik. Ez általánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követõt pirula ismét nyeldes. Összes idõ négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetõség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettõ pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következõ ciklus kezdete egy hét után való. Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, elsõ esetnél kivérezi magát nem megfelelõ idõpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szõrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan. Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nõstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart. Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdezõdjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítõ szakember. Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.” |
| kispeti | 24150 | 2013. január 30. 11:43 |
|
Szerintem ez ide való ! :-)) http://www.vezess.hu/hirek/nem_birtak_autorablok/41696/#aktualisdoboz |
| zoligs | 24149 | 2013. január 29. 11:04 | Válasz erre: 24143 |
|
Ez jó volt :)) , sajnos a Magyar szójátékos vicceket sem lehet poénmegörzõen , tükörforditásban lefordítani külföldire .
|
| berdogabor | 24143 | 2013. január 29. 07:07 |
|
I was at the bar the other night and heard three girls with an overabundance of flesh, talking at the bar. Their accent appeared to be Scottish, so I approached and asked, "Hello, are you three lassies from Scotland ?" One of them screeched, "It's WALES, you bloody idiot!" So I apologized and replied, "I am so sorry. Are you three whales from Scotland ?" And... That's the last thing I remember... |
| berdogabor | 24142 | 2013. január 29. 06:55 |
|
Mario nõsülni akar és megkérdezi orvos barátját, hogyan gyõzõdhetne meg arról, hogy a menyasszonya még ártatlan. A doki kapásból válaszol: - Mario, minden olasz férfi ugyanazt a tesztet használja: a nászéjszakára készíts be az ágy mellé egy csésze piros festéket, egy csésze kék festéket és egy lapátot. - Minek? - Mielõtt ágyba bújsz, fesd be az egyik golyódat pirosra, a másikat kékre. - Nem értem... - Hát ha az arád meglátja és rendben találja, akkor minden OK. De ha azt mondja, hogy "Jé, életemben nem láttam még ilyen fura golyókat!", na akkor pofán b*szod a lapáttal... |
| hellboy780917 | 24140 | 2013. január 28. 13:22 | Válasz erre: 24135 |
|
lelóg a képrõl jobbra, valahol nagyon elõre... :) szerintem ez nem PS
|
| Tompecs | 24139 | 2013. január 28. 13:16 | Válasz erre: 24137 |
|
Tudom, mer szerencsétlenségemre én is azt a "kanálist" kell hallgassam...:-D
|
| CJKrisz | 24137 | 2013. január 28. 12:45 | Válasz erre: 24136 |
|
:))))) Úgy látszik, hogy mindenfelé terjed a történetem. Én akkor tényleg az "elõbb" hallottam. :))) |
| bareszz | 24134 | 2013. január 28. 12:32 |
|
Egy kicsi öregember délutáni sétája során meglát egy csodálatos keblû fiatal hölgyet. Hölgyem, megharaphatom a keblét 100 $-ért?" "Hová gondol?!" válaszolja a hölgy gyorsan továbblépve. "Talán 1,000 $-ért?" kiáltja utána az öreg. "Én nem olyan lány vagyok, érti már?" A kicsi öreg azonban utána siet: "Engedje meg, hogy csak egyszer és nagyon finoman harapjam meg a mellét, mit szól 10.000 $-hoz?" A hölgy gondolkodóba esik "Hmmmmm, 10,000 dolcsi... Ok, de csak egyszer és nem itt, lépjünk arrébb, arra a sötét sétányra." Ahogy odaérnek, a hölgy kigombolja a blúzát és a világ legcsodálatosabb keblei tárulnak fel. Az öreg megpaskolja öket, simogatja, dédelgeti, puszilgatja, de nem harapja meg. "Na, mi lesz, harapja meg már végre!" mondja a hölgy. "Ááá, neeeem...."-mondja az öreg-" Túl sokba kerül!" |
| bareszz | 24133 | 2013. január 28. 12:31 |
|
Az elõbb volt a rádióban a következõ. Épp arról volt szó, hogy a gyerekeknél kisebb korban ( szokás az, hogy az anyjuknak szájra adnak puszit. Viszont azért felnõtt korban ez egy kicsit gáz. Erre jött egy SMS: - Most mit vagytok úgy oda?! Én 35 éves vagyok és mindig szájon csókolom az anyámat. Csak akkor szokta átdugni a nyelvét, amikor megfogom a seggét. |
| bareszz | 24132 | 2013. január 28. 12:25 |
|
Két szõke nõ találkozik a kávéházban. Azt mondja az egyik a másiknak: - How do you do? Erre a másik megkérdi: - Honnan tudsz te angolul? - Tudod, tekergettem a rádió frekvenciagombját és ott találtam egy angol csatornát, és onnan. Másnap mikor találkoznak bevágja megint a szöszi: - How do you do? A másik: - grssgrssssssgrsssssssssssss... |
| hellboy780917 | 24131 | 2013. január 28. 09:07 | Válasz erre: 24107 |
|
nem vitte el, ott van a géptörzsön, a napfény irányát nézve egészen jó helyen... ;)
|
| krisztian.fz6 | 24125 | 2013. január 26. 23:24 |
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-0lMECwjQZw 7. percnél ilyen rendõri üldözést még nem láttam :-) |
| tsanyi | 24124 | 2013. január 26. 20:22 | Válasz erre: 24123 |
|
Attól függ....eleinte mindkét oldalra tették....nem egyszerre...:)
|
| mogorva | 24116 | 2013. január 26. 18:31 | Válasz erre: 24115 |
|
A mecseki uránbánya is jó lenne... A másik 385 haverjával együtt ott jó helyen lennének. |
| Hooliboy | 24115 | 2013. január 26. 18:08 | Válasz erre: 24114 |
|
Remélem a föld alatt egy betonbunkerben,hogy rohadna meg.
|
| mogorva | 24113 | 2013. január 26. 17:22 |
|
Öt sebész iszogat, és arról beszélgetnek, milyenek az ideális páciensek. Mondja az elsõ: - Én a mûvészeket szeretem a legjobban. Amikor mûtét közben felvágom õket, szinte érzem a belõlük áradó sugárzást és fényt. - Az semmi! - mondja a másik. - A legjobbak a könyvelõk. Az összes belsõ részük pedánsan helyezkedik el és még be is van számozva! - Ugyan már! - fanyalog a harmadik. - A könyvtárosok az ideális betegek. Minden belsõ szervük ABC sorrendben található. A negyedik is megszólal: - Személy szerint én a mérnököket kedvelem. Õk mindig megértõek, ha esetleg a mûtét végén kimarad néhány alkatrész. - Mit tudtok ti a mûtétekrõl! - szól közbe az ötödik sebész. - Az ideális páciensek természetesen a politikusok! Nincs szívük, nincs gerincük, nincs agyuk, pofátlanok, sõt gyakorlatilag csak két fontos szervük van: a fejük és a seggük - ráadásul képzeljétek, minden gond nélkül felcserélhetõ a kettõ...! |
| Geeza | 24112 | 2013. január 26. 17:20 |
|
Tényleg korrekt közvetítés! http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/korrekt-kozvetites-69355 |
| eröt | 24111 | 2013. január 26. 13:59 | Válasz erre: 24110 |
|
Összejön hamar.Kétmillióra se várnánk hosszú ideig
|
| CJKrisz | 24107 | 2013. január 26. 09:00 | Válasz erre: 24106 |
|
Miért, a másik nem? A két zsiráfnak van árnyéka, de a repülõét elvitte a kisördög. :)))
|
| eröt | 24106 | 2013. január 26. 08:49 | Válasz erre: 24105 |
|
Ez a kép barkácsolt.A háttér szerint jó hosszú nyaka van a zsiráfnak.
|
| qqriq64 | 24104 | 2013. január 25. 21:36 | Válasz erre: 24103 |
|
Kösz megvan nekem is ez a kép csak gondoltam addig nem teszem fel míg nem dolgozok egy ilyennel:)))))))))))
|
| mogorva | 24100 | 2013. január 25. 18:50 | Válasz erre: 24097 |
|
Nem õk találták ki, hanem õk jöttek rá a megoldásra a leggyorsabban...
|
| Bedouin | 24099 | 2013. január 25. 18:25 | Válasz erre: 24095 |
|
Durvább, mint a számmisztika :) Már azon töprengtem, hogy írok rá egy algoritmust :))) |
| qqriq64 | 24098 | 2013. január 25. 18:03 | Válasz erre: 24097 |
|
Akkor már tudom miért nem tudtam a megfejtést. Azt a szintet még nem értem el. |
| moTOMI | 24097 | 2013. január 25. 17:39 | Válasz erre: 24096 |
|
Mellesleg ez már facebookon egyszer megjelent , akkor ugy adták elõ , hogy ezt a feladványt óvodások találták ki !
|
| moTOMI | 24095 | 2013. január 25. 17:27 | Válasz erre: 24094 |
|
A megfejtés 2 Hogy miért ? mert az egy sorban lévõ körök számát kell összeadni ! |
| Audimania | 24094 | 2013. január 25. 15:14 |
|
Vess egy pillantást a feladványra és indítsd el a stoppert. Mennyi idõ alatt jössz rá a megfejtésre?
|
| Bubó Doki | 24093 | 2013. január 25. 14:45 |
|
Ma hallottam: Olyan hideg van, hogy még a cigány is a saját zsebébe dugja a kezét....))))))) |
| mogorva | 24092 | 2013. január 25. 14:05 |
|
Tengerész tanácsa: - A legfontosabb, hogy mindig legyetek tekintettel a feleségetek érzelmeire: soha, de soha ne fütyörésszetek, miközben csomagoltok! |
| ekowob | 24091 | 2013. január 25. 13:42 | Válasz erre: 24088 |
|
De kár, hogy már nem vagyok gyerek. Biztos ezt kérném szülinapomra! :-) |
| Geeza | 24090 | 2013. január 25. 13:09 |
|
Ügyfélszolgálati telefonok: hibabejelentõ: Forint vagy deviza alapú hitel érdekelné? ügyfél: A forint alakú, az milyen? hb: Raiffeisen Direkt, jó napot kívánok, xy vagyok, miben segíthetek? üf: (Mondja a párjának) Te ez egy automata már megint. hb: Nem vagyok automata, miben segíthetek? üf: Kérdezett az automata, most mit csináljak? hb: Kérem betûzze le a nevét úgy, hogy keresztneveket rendel hozzá. üf: Jó, akkor "p", mint postás. üf: Meg tudná nekem mondani, hogy mennyi a ph értéke a hitelnek? üf: Egy elõzetes hitelbírságolást szeretnék kérni üf: Voltam itt a Ráfázán banknál és azt mondták a báró listán vagyok, vagy micsoda. hb: Nevét hadd kérjem. üf: Betûzöm a nevem, mert kicsit raccsolok... j, mint jóka vagy j, mint jépa hb: Raiffeisen Direkt, jó napot kívánok xy vagyok, miben segíthetek? üf: Jó napot kívánok! Vida József, ööööööö Vida János vagyok. Sosem tudom a nevem. hb: Melyik banknál vezeti folyószámláját? üf: Azt hiszem a Media Marktnál van, ha van ilyen bank... üf: Ezen a házon holtig tartó élvezet van! hb: Állandó lakhelyének tulajdonosa, résztulajdonosa, bérlõje, vagy családtagja? üf: Hát az az igazság, hogy én ilyen megtûrt személy vagyok. üf: Érdekelne az a reklámból, az a kölcsön... a Tipi-topi. üf: Svájci bank alapon szeretnék kölcsönt hb: Ön választhat, hogy HUF, EUR vagy CHF alapon... üf: Azt a franciásat kérném üf: Én svájci bankban kértem a kölcsönt, ez azt jelenti, hogy svájci bankban kell majd befizetni is? üf: A Ráfáz bankos kártyámat elnyelte a terminátor!!!! (késõbb visszatelefonál) hb: Raiffeisen Direkt, jó napot kívánok... üf: Halló! Én vagyok megint, már mûködik a terminátor! hb: Segíthetek még esetleg Önnek valamiben? üf: Igen szeretnék majd Önökhöz átköltözködni, ha ez lehetséges....de mindegy ezt majd odabent megbeszéljük. Vodafone hívások: Milyen ISDN végberendezése van? - Nézze, én egy 23 éves szõke nõ vagyok, tõlem ilyet ne várjon. - Itt alul megjelent két emberke ikonban... - Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától.. - Tõlem???? - A megjelenítendõ névhez mit írjak? - A nevét... - Amit a Matáv adott nekem? - Nem... amit a szülei adtak magának... - Jó napot kívánok! Mennyibe kerül egy fül-orr-gége szett a Nokiámhoz? - Kérem, akkor vegyen elõ egy papírt és ceruzát, és akkor lediktálom Önnek... - Kisfiam, hozd ide... Nem, ne a tollat, a bácsi ceruzát mondott... - Vettem egy telefont 2 éves hûségnyilatkozattal, de sajnos a hûségem tovább tartott, mint a készülék... - Le szeretném tiltani az elõfizetésemet! - Ellopták, vagy eltûnt? - Hát, az úgy történt, hogy a telefon beleesett a mosdóba, mivel vizes lett kivettem belõle a kártyát, szétszedtem a telefont, és kiraktam az erkélyre száradni. Ezután a kártyát lefújta a szél, és most ezért szeretném letiltani - Kûggyön má' nekem csörgõdallamot! - Van egy új 3210-esem, a feleségemnek pedig egy féléves 3210-ese. Nem találom a töltõm, használhatom a feleségemét? - Jó napot kívánok, XY vagyok. Miben segíthetek? - A csengohangom állítsa hangosabbra! - Milyen típusú készüléke van? - mocarella százhatvanas! - Itt pecázgatunk a haverokkal, és mindegyik megkapja az SMS-t, csak én nem. Lehet, hogy amiatt, mert én árnyékban ülök...? - Problémám van a készülékkel, stb... - Milyen típusú készüléke van? - Hát Vodafone! - Értem, de a készülék típusára, pl Motorola, Ericcson, Nokia..? - Mondtam, hogy Vodafone! Különben nem magukat hívtam volna. - Telefonszám után tudakozódnék! Sajnos csak vezetéknevet tudok: Kis, egy s-sel... - És önök ott bent a központban figyelik, hogy mikor jár le a kártyám? - Vodafone ügyfélszolgálat, jó napot kívánok, miben segíthetek? - Maga nem az automata? - Mit gondol? -... Igen! - Jó napot, én egy Vidamaxot akarnák fõtõteni, de valami keresztet is kér, ami nincs rajta a kártyán, csak a sok szám... - A kettõs kereszt billentyût kell megnyomni, ami a telefonján van... - Jaaaa.... de melyik? Ez a hópehely vagy a létra? - Hallo! - Parancsoljon! <BR>- Haalooo! <BR>- Én hallom! <BR>- HAAAALLoooooooooo! <BR>- Hall engem? <BR>- Na végre! Kiírja ez a telefon, hogy borítékom van. Mit csináljak? <BR>- Olvassa el, hogy mirõl szól! <BR>- Nem szól ez semmit, csak ott figyel... <BR> <BR>- Jó estét, valami gond van a telefonommal, nem tudok SMS-t küldeni, pedig fontos lenne... <BR>- Jelenleg karbantartás van a központban, ezért nem mûködik ez a <BR>szolgáltatás. <BR>- Aha... akkor nem tudna a nevemben elküldeni egy sürgõs SMSt? Én itt vagyok az Árpád-híd budai hídfõjénél, a barátnõm meg a túlodalon a pesti hídfõnél, és üzenni kéne neki, hogy jöjjön át, mert itt várom! <BR>- Sajnos én sem tudok üzenni, de miért nem próbálja meg felhívni..? <BR>- ..... ja jó ... tényleg.....! Köszönöm a segítséget! <BR> <BR>- Á, maga az? Három hónapja beszéltünk, emlékszik? <BR> <BR>- Milyen telefonja van? <BR>- Nokia. <BR>- És azon belül? <BR>- Ericsson 318-as. <BR> <BR>- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! <BR>- Milyen kóddal? <BR>- Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb . <BR> <BR>- A bátyámnak elromlott a telefonja. Én egyébként az öccse vagyok. <BR> <BR>- Beleesett az emésztõgödörbe a telefonom, elég koszos lett és büdös. Kihalásztam, de nem mûködik. |
| eröt | 24089 | 2013. január 25. 12:50 | Válasz erre: 24074 |
|
A sorban az utolsó frankón ijesztõ.Ölelgesd ha van kedved.
|
| LaMeRick | 24088 | 2013. január 25. 11:55 |
|
A vakond akinek a fejére szartak - mese gyerekeknek: http://gyermekszoba.blog.hu/2013/01/23/a_vakond_akinek_jol_a_fejere_szartak |
| TBarna | 24086 | 2013. január 24. 16:09 |
|
Két pedagógus beszélget: - Ti idén hol nyaraltok? - Mi krétára gyûjtünk. |
| SILVERBLADE | 24083 | 2013. január 24. 02:42 | Válasz erre: 24076 |
|
;-) :-D :-D én az anyóssal vagyok igy :-D :-S :-D |
| Larten | 24082 | 2013. január 23. 21:10 |
|
Mikor már a térdénél lóg a nyelve, kizavarjuk, persze nem tetszik neki. Nem lenne jó ha ott dobná fel a kalucsnit. |
| desiderus | 24081 | 2013. január 23. 21:05 | Válasz erre: 24080 |
|
Há' persze mert agyonfagyott szegény Milka. Nem csodálom, hogy beugrott szaunázni. |
| Larten | 24080 | 2013. január 23. 17:12 | Válasz erre: 24079 |
|
Vagy egy kedvenc kutya. (mert hogy kié legyen!!!) Pláne ha gazdival együtt szaunázik. :-)) |
| mogorva | 24079 | 2013. január 23. 14:20 |
|
A házasság szent kötelékénél csak egy van, ami erõsebb: a közös lakáshitel.
|
| Bedouin | 24078 | 2013. január 23. 13:39 |
|
Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga elõtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthetõ!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettõl rögtön elmúlt a félelme. Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé. - Na-na fiatalember, mit mûvel? Hányas tételt húzta? - A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam. - Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt! A fiatalember jelesre vizsgázott. |
| mogorva | 24077 | 2013. január 23. 10:13 | Válasz erre: 24076 |
|
Végülis a vérfertõzés maradjon a családban :D
|
| CJKrisz | 24076 | 2013. január 23. 09:50 |
|
Az elõbb volt a rádióban a következõ. Épp arról volt szó, hogy a gyerekeknél kisebb korban ( szokás az, hogy az anyjuknak szájra adnak puszit. Viszont azért felnõtt korban ez egy kicsit gáz. Erre jött egy SMS: - Most mit vagytok úgy oda?! Én 35 éves vagyok és mindig szájon csókolom az anyámat. Csak akkor szokta átdugni a nyelvét, amikor megfogom a seggét. :DDDDDDDDDDD |
| palacsinta petrusz | 24075 | 2013. január 23. 08:44 | Válasz erre: 24066 |
|
Amikor nálunk havazott, nem egy ilyen krteént láttam autózni. Képtelenek 5 perccel elõbb elindulni, hogy letakarítsák rendesen az autót. Nincs erre valami szabály?
|
| gabo67 | 24074 | 2013. január 22. 22:52 |
|
ok köszi a bizalmat, tudod rám mindig számíthatsz:)) ezek a csajok jobban néznek ki õket inkább ölelgetném mint olit:)) |
| gabo67 | 24072 | 2013. január 22. 21:57 |
|
abban igaza van izikének ,hogy a legkisebb is 5x akkora mint oli, a többibe nem tudok nyilatkozni, reggelente még nem ölelgettem olit az ágyban, még szerencse:))) de minden esetre ha ezt a naptárt kitennénk a meki ajtajára ,felére csökkenne a forgalma |
| klimas | 24071 | 2013. január 22. 21:44 | Válasz erre: 24069 |
|
Na Olika!Ez aztán vallomás....vazze....)))))))) Nem vagy kicsit túl értékelve????...))) |
| Izike86 | 24069 | 2013. január 22. 21:33 | Válasz erre: 24057 |
|
Milyen, 3x akkorák mint te?! Nem vagy te egy kicsit elszállva magadtól édes-drága fogpiszkálóm? :) A legkisebb is legalább 5 olival egyenlõ, ja alsóhangon.... Különben is, tudod hányszor hittem azt reggel, hogy téged ölelgetlek, aztán kiderült, hogy az a vékonyka nyári takaród is vastagabb nálad :)
|
| Macko | 24067 | 2013. január 22. 20:13 | Válasz erre: 24066 |
|
Miért, lehet hogy harckocsizó volt a honvédségnél. :-)
|
| tsanyi | 24065 | 2013. január 22. 19:40 | Válasz erre: 24063 |
|
És lassú...mire a hús elérné hogy megfulladjon elõtte az ereszkedés perceiben a zsíron bugyborogna.......a baj az, hogy nehéz kitalálni alóluk...:)))
|
| qqriq64 | 24063 | 2013. január 22. 19:29 | Válasz erre: 24057 |
|
Olika ha ezek közül bármelyik terpeszben föléd állna és szép lassan ráereszkedne az etedõdre... Szép halál:))))))))))))))))) |
| tsanyi | 24061 | 2013. január 22. 19:22 | Válasz erre: 24060 |
|
Hát eddig még csak felöltözve láttam, irdatlan botjával nem hadonászott.....:)))
|
| Larten | 24060 | 2013. január 22. 19:21 |
|
Igen aljas volt. De kis ember nagy bottal jár. :-))) Ez csak úgy eszembe jutott az elõttem szólók befolyása nélkül. :-))) |
| tsanyi | 24058 | 2013. január 22. 18:46 | Válasz erre: 24057 |
|
Az könnyen lehet, hogy hímtagból is nagyobbat igényelnek mint amekkora vagy....:))) |
| olika | 24057 | 2013. január 22. 18:33 |
|
Némelyik háromszor akkora mint én.Ha személyesen találkoznánk biztos félnék tõlük :)))))))
|
| tsanyi | 24055 | 2013. január 22. 18:20 | Válasz erre: 24054 |
|
Csak gyakorlatias........és perverz disznó.....:))))
|