| olika | 20956 | 2012. március 20. 07:47 | Válasz erre: 20955 |
|
Most találtam és gondoltam bemásolom ide :))))))))))))))) |
| olika | 20954 | 2012. március 20. 07:42 |
|
" A cigány szó betiltásával a cigánykerék új neve: etnikai fordulat...!!!
|
| bareszz | 20953 | 2012. március 19. 22:20 |
|
Igazoltatás: - Te cigány mi van a csomagtartóban? - Kérem alássan madáreledel. - Nyisd ki! A cigány felnyitja, tele van rádióval, videóval. - Neked ez madáreledel? - Hát! Eszi, nem eszi nem kap mást! |
| bareszz | 20952 | 2012. március 19. 22:17 |
|
Mondja hölgyem, van már partnere a következõ tánchoz? - Még nincsen. - Akkor legyen szíves, vigyázzon a sörömre, amíg visszajövök! |
| ekowob | 20950 | 2012. március 19. 20:45 | Válasz erre: 20949 |
|
Ki az a mindenki? Én nem gondolok semmire, csak arra ami kívánatos.. |
| tsanyi | 20949 | 2012. március 19. 20:25 | Válasz erre: 20948 |
|
A szó szerinti értelme igen, de van egy olyan is ami használati...aki ezt használja az arra szokta amire mindenki gondol.....
|
| Bedouin | 20948 | 2012. március 19. 20:18 | Válasz erre: 20947 |
|
Igazából - de én csak kikövetkeztetek - végsõ megoldás ...
|
| tsanyi | 20947 | 2012. március 19. 20:09 | Válasz erre: 20945 |
|
A tömeggyilkosság?......vagy a kitelepítés?...az utóbbi tényleg kívánatos.....:))
|
| ekowob | 20941 | 2012. március 19. 19:43 |
|
- Imre, miért van lekvárral bekenve az arcod ? - Ez az új Imi-dzsem ******************* Kossuth Lajos azt üzente, reggel a rádióban reggae ment jeeeee! ******************* Hol laknak a cukiemberek? Arizonában ******************* |
| galoscsabus | 20940 | 2012. március 19. 09:01 |
|
Miért jó ,ha tudunk úszni? Jenõ bemegy a kocsmába. Az egyik asztalnál ott ül a haverja és fülig ér a szája, odamegy hozzá és megkérdezi: - Hát te, minek örülsz annyira? - Képzeld, Jenõkém, reggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szõke nõ, hatalmas csöcsök! Jenõkém, hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök, Jenõkém, érted! Bementünk a tó közepére és mondom neki: - Na ,lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni, Jenõkém, nem tudott úszni! Érted? Másnap megint bemegy Jenõ a kocsmába, a pasi megint ott ül az asztalnál és még jobb kedve van, mint elõzõ nap. Odalép hozzá és kérdezi, mi történt, már megint miért örül annyira. - Képzeld, reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj. Hatalmas csöcsök, Jenõkém, hatalmas csöcsök! Érted? Beviszem a tó közepére és megkérdezem tõle: - Na lesz szex vagy úszás kifelé? És nem tudott úszni. Jenõkém, nem tudott úszni! Érted? Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog. Jenõ odamegy hozzá és kérdezi: - Hát neked meg mi a bajod miért vagy így elkenõdve? - Jenõkém ne is kérdezd. Reggel ahogy takarítom a csónakot odajön hozzám egy fekete nõ. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk kérdezem tõle hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evezõ lapát! Én meg nem tudok úszni. Jenõkém, nem tudok úszni! Érted?! |
| kocosfater | 20938 | 2012. március 18. 22:04 |
|
Elképesztõ, hogy egy tévécsatorna,amelyet a lakosság 5%-a néz, 95%-ot képes felháborítani! |
| fragile | 20937 | 2012. március 18. 22:00 |
|
Két öreg házaspár hajt autójukkal a német autópályán, pontosan 81 km/h-val. Egy rendõr megállítja az autójukat. Az egyik öreg megkérdi: - Túl gyorsan hajtottunk? Erre a rendõr: - Nem, de miért mennek ilyen lassan? Öreg: - Miért, gyorsabban is hajthatnánk? Rendõr: - Persze, itt 130 km/h-val nyugodtan mehetnek. Öreg: - De a táblán az áll, hogy A81. Rendõr: - Igen, és? Öreg: - Hát, gondoltam, hogy akkor 81 km/h-val kell mennem. Rendõr: - Nem dehogy, az csak az autópálya száma. Öreg: - Ja, vagy úgy! Köszönöm a felvilágosítást! Majd a rendõr benéz az autó hátsó ülésére, ahol két kõvé dermedt, tágra nyílt szemû öregasszony ül. Erre megkérdezi a rendõr: - Mi baja van a hátul ülõ két idõs hölgynek? Talán nem érzik jól magukat? Erre a másik öreg úr: - De, de. Csak most jöttünk a B252-esrõl! |
| klimas | 20934 | 2012. március 18. 18:26 | Válasz erre: 20933 |
|
Én magnóról beszéltem Teeeeee ! Fogadjunk észre sem vetted miiiii?????
|
| qqriq64 | 20931 | 2012. március 18. 18:00 |
|
Nincs mit hozzászólni http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RcCJCdSd7R8 |
| Vaslovas | 20930 | 2012. március 18. 05:41 |
|
Tegnap hatalmas buli volt a konyhában :D Vilmos hozott pálinkát, Ági és Piroska szörpöt, Emese ásványvizet, Orsi virslit, Tibi csokit, Leó jégkrémet, Albert kekszet, Szofi cigit, Alex dezodort, Szilva papírtörlõt, Anikó sajtot, Flóra margarint, , Katica tortabevonót, , Aranka pudingot, Rudi túrót, Norbi update kaját, Csaba gyulait, Gyula csabait, , Alexandra könyvet, Tina magazint, Gabi fogkrémet,, Kamilla zsepit, A buli akkor döglött meg, amikor Eta porszívózni kezdett:)) |
| klimas | 20928 | 2012. március 17. 22:12 | Válasz erre: 20926 |
|
Áááááá ! Amig ez van : http://cushtybrovs.blog.hu/2010/09/02/adoparadicsom_2478 |
| Macko | 20926 | 2012. március 17. 22:10 | Válasz erre: 20916 |
|
Egy fekete pötty a Holdon? - Egy roma ûrhajós. Két fekete pötty a Holdon? - Két roma ûrhajós. Irtózatosan sok fekete pötty a Holdon? - A MEGOLDÁS. |
| TTné | 20921 | 2012. március 17. 12:07 | Válasz erre: 20918 |
|
Nem kicsit lett ideges.:-DDD Nekünk is raktak így meg konténert, már állóhelyzetben leesett róla 2 zsák. Itt nem vitt mindent a konténeres, ami a peremtõl feljebb volt, az bizony ott maradt.:-) |
| matador | 20920 | 2012. március 17. 08:26 | Válasz erre: 20918 |
|
ja tanulság ne tömd meg a kukát.... A szemetes viszont mindent visz.
|
| hamster | 20919 | 2012. március 17. 08:06 | Válasz erre: 20918 |
|
Ezen nem kicsit folyt a könnyem.:)))Ez jó volt így reggel.
|
| ekowob | 20918 | 2012. március 17. 07:57 |
|
Mindent visz.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WOhd_dKwxVs |
| Vaslovas | 20917 | 2012. március 17. 06:35 |
|
Hogy mondod másképp : "Az õ pálinkája egy vicc"? -??? -Ennek a felese tréfa. |
| Vaslovas | 20916 | 2012. március 17. 06:29 |
|
Mii az??? 1 fekete pötty a sivatagban? -mák 2 fekete pötty a sivatagban? -komák Sok fekete pötty a sivatagban? -romák... :D |
| Vaslovas | 20915 | 2012. március 17. 06:22 |
|
Menekül a csiga az erdõbõl. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belõttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd õ is futni kezd. Találkoznak a gólyával. Megszólítja a ravaszdit: - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdõbe, vagyonvizsgálatra. - És akkor mi van? - Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi: - Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes. Mire a csiga loholás közben visszaszól: - Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - mibõl?!! |
| qqriq64 | 20914 | 2012. március 16. 21:47 |
|
A plébània hàzvezetönöje bemegy a plébános irodàjàba. Mondja, hogy plébános ur meghoztàk a mise borunkat. Nem jól mondod Mari, ugyanis a mise borból te nem ihatsz azt csak én hasznàlom. Ugy kell mondani, hogy plébànos úr meghoztàk a mise boràt. Jó. Azonkívül meghoztàk a plébànos úr tüzifàjàt. Màr megint nem jól mondod Mari. Úgy kell mondani, hogy plébànos úr meghoztàk a tüzifànkat. Ugyanis a tüzelõvel mindketten melegszünk, tehàt mindketten hasznàljuk. Mostmàr megértetted? Igen megértettem ! Van még valami ? Igen. A plébànos úr elfelejtette begombolni a nadràgjàt és most a plébànos úr nadràgjàból kilàtszik a pöcsünk ! |
| Macko | 20912 | 2012. március 15. 21:56 | Válasz erre: 20906 |
|
Visszatekertem egy darabig, de elfáradt a szkollozóizmom. :-)
|
| Vaslovas | 20903 | 2012. március 15. 20:12 |
|
Feleség odamegy a férjhez: - Drágám, fel sem köszöntöttél Valentin-napon! Erre a férj: - Miért b****eg, Bálint vagy? |
| kocosfater | 20900 | 2012. március 14. 22:41 | Válasz erre: 20899 |
|
Ez az élet 12-kockában. Feltéve ha szerencséd van!
|
| bareszz | 20898 | 2012. március 14. 12:41 |
|
�- Doktor Úr! Tessen már megnézni, valami baj van a szerszámmal! Az orvos megvizsgálja, majd így szól: - Hát bizony ez tripper... - Most tessék mondani! Az ember már a saját anyjában sem bízhat?! |
| kocosfater | 20897 | 2012. március 14. 07:31 |
|
A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipses zacskók, üdítõs dobozok mindenhol szanaszét. A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs. Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szõnyeg a falhoz gyûrve. A nappaliban a tv teljes hangerõvel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tûzhelyen ételmaradékok, a hûtõ ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egybõl rohan fel a lépcsõn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon) aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett. A hálószoba felé vezetõ úton észreveszi, hogy a fürdõszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve... Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra, mire a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a kezében mire az észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tõle: - Szia drágám, hogy telt a napod? A férj dühösen nézi: - De mi a fene történt ma itt? A feleség ártatlanul: - Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a f..szt csinálok egész nap? Férj még dühösebben: - Persze,.... ÉS ? Ekkor a feleség édesen rámosolyog: - HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!! |
| kocosfater | 20896 | 2012. március 13. 15:58 | Válasz erre: 20895 |
|
Ez nagyon jóóó-és igaz is! Erre mondták még annó hogy Murphy optimista volt!
|
| berdogabor | 20893 | 2012. március 13. 07:45 |
|
Takarékos fényforrással ellátott léghajó = Led Zeppelin Néger, zsidó hétvégi rockzenekar = Black Sabbath |
| qqriq64 | 20890 | 2012. március 12. 20:54 | Válasz erre: 20889 |
|
Arról van szó hogy valamikor nagyon régen a cégnek saját tartálykocsija volt és minden gépkezelõnek hordója. Aztán vödröztünk. Volt olyan gép amin légfék volt (Poclain) És a kezelõ átalakította a hordódugót és levegõvel felnyomatta a hordóból a tankba. De nekem nem volt így vödröztem. Aztán egyszer meguntam és beletettem a hordót az elsõkanálba jó magasra felemeltem és egy 3méteres gumi kompresszortömlõvel gondoltam átszívom. Hosszú is meg nem is láttam hol tart a gázolaj így aztán sikerült leslukkolni néhány kortyot. Na soha többé ilyet nem csináltam. A hüvelykujjas módszer jó de nem 3méteres tömlõnél. Amúgy a legkésõbb keményedõ golyós slag az OMV kútnál kapható PAPÍRdobozban. utoljára talán 1600ért vettem. |
| kawa70 | 20889 | 2012. március 12. 20:41 | Válasz erre: 20887 |
|
Arra gondolt..........illetve GO........Azt meg nem lehet elaprózni, az idõ fontos tényezõ :)
|
| kawa70 | 20888 | 2012. március 12. 20:40 | Válasz erre: 20882 |
|
A rutinos.... :-)))))) Mondjuk én se találkoztam még nem megkeményedõvel, pedig volt idõ amikor intenziven alkalmazásba került. Etekintetben tényleg a legjobb a gumi levegõcsõ, de abban valóban nem látni semmit, bár lehet azt szivás nélkül is felkuttyogtatni, csak némi ütemérzék kell hozzá a hüvelykujj ás a csuklómozdulatok koordinációjában :)) |
| Larten | 20887 | 2012. március 12. 19:23 | Válasz erre: 20886 |
|
Jánosom, benzin szívásról volt nagyba-szó, nem szalámi töltésrõl... :) |
| qqriq64 | 20886 | 2012. március 12. 19:13 | Válasz erre: 20884 |
|
Azért azt is vegyétek figyelembe hogy abban a ligában ahol mi játszottunk ott az ujjnyi vastag szívószál nem játszik. Ott fél coll a minimum. Például a kompresszortömlö. |
| gazesmas | 20885 | 2012. március 12. 18:35 |
|
Próbáljuk meg! :) http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&topic_id=675&session_id=SESSION_ID&limit=100&offset=0&g=motorbike_forum_A_T__Lovass_g_itt_besz_lget_ |
| Larten | 20884 | 2012. március 12. 17:52 | Válasz erre: 20883 |
|
Pedig van. Sokszor használjuk mi is. Lehet hogy egyszer valamikor megkeményedik, de azt mi nem éljük meg hogy lássuk. |
| qqriq64 | 20883 | 2012. március 12. 17:40 | Válasz erre: 20882 |
|
Na olyannal még nem találkoztam legfeljebb olyannal ami késöbb.
|
| ekowob | 20882 | 2012. március 12. 17:33 | Válasz erre: 20881 |
|
Van belõle olyan is ami sose keményedik meg..
|
| Audimania | 20880 | 2012. március 12. 16:03 | Válasz erre: 20876 |
|
Azért praktikusabb erre az átlátszó mûanyagból készült csõ. Ott mindig tudod, hogy mikor elég a szívásból :)
|
| kocosfater | 20877 | 2012. március 12. 13:39 |
|
Az öregség is csak egy állapot. Ezt nem is ide kellett volna raknom. |
| kocosfater | 20875 | 2012. március 12. 12:45 | Válasz erre: 20862 |
|
Vaze!-a slagot nem tüdõböl kell szivni,hanem csak ovatosan szipákolni! Még az is nagyon szar,ha az ember szájába kerül,nem még le is nyelni.? /a benzinre és a gázolajra vonatkozik,még mielõtt valaki félreértené!/
|
| lendvai | 20874 | 2012. március 12. 12:15 | Válasz erre: 20873 |
|
Akkor már a klasszikus régi riport Stevie Wonder-rel: - És mondja, nem zavarja, hogy vak? - Á, sokkal jobban zavarna, ha néger lennék. |
| CJKrisz | 20873 | 2012. március 12. 12:11 | Válasz erre: 20872 |
|
Nem hogy Stevie Wondernek, de talán emlékszünk még arra a filmre, amely egyik rövid jelenetében Ray Charles volt a buszsofõr! :)))))
|
| Audimania | 20872 | 2012. március 12. 11:59 | Válasz erre: 20863 |
|
Szerintem Stevie Wondernek is kijár, hogy vezethessen néha :) Egyébként jónéhány filmben megfigyelhetõ az autósoknál, hogy laza, beszélgetõs, romantikázós "szakaszokon" pont ilyen girbegurba úton mennek, annyit rángatják a kormányt :) |
| Bedouin | 20871 | 2012. március 12. 11:06 |
|
Három professzor megbeszéli, hogy kipróbálnak egy nudista strandot. Vígan napozgatnak, újságot olvasnak, mikor ijedten felkiált az egyik: - Ajaj! Itt jön a Molnárné a fizika tanszékrõl! Mindhárman felugranak, ketten az ágyékuk elé teszik az újságot, a harmadik professzor viszont a fejére. Üdvözlik Molnárnét, majd miután távozott, megkérdik a harmadiktól: - Te, hogyhogy a fejedre tetted az újságot? - Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem általában az arcomról ismernek meg! |
| lendvai | 20870 | 2012. március 12. 09:16 | Válasz erre: 20865 |
|
Tévedés, pókinvázióról írt az index! Rajtatok tartjuk a szemünket :-))))
|
| galoscsabus | 20869 | 2012. március 12. 09:15 |
|
Kohn elmegy apja legjobb barátjához, Grün bácsihoz. Panaszkodik neki, hogy a munkahelyén szekírozzák a kollégái. - Édes fiam, hallgasd meg az én világfelfogásomat: szerintem az emberek két csoportra oszthatóak. Az egyik felük kinyalhatja, a másik felük pedig le van szarva. Tetszik is az idea Kohnnak, de aztán megkérdezi: - Szép, szép Grün bácsi, de én mint a legjobb barátod fia, melyik csoportba tartozom? - Édes fiam, te választhatsz... ----------------------------------- Zsidó gyerek megkérdi a rabbit: - Rabbi, mit jelent a demokrácia? - Azt jelenti, hogy mi lenyúljuk az embereket sok-sok pénzzel. - mondja a rabbi. - És mondd, nem haragszanak érte? - kérdi a gyerek. - Dehogyisnem! És ezt nevezzük antiszemitizmusnak. ----------------------------------- Elmegy a zsidó a bölcs rabbihoz. - Ó, bölcs rabbi! Mondd meg nekem, hogy lehetek hosszú életû? - Hát fiam, ide figyelj! Ne igyál, ne dohányozzál, ne nõzzél! - És akkor hosszú életû leszek bölcs rabbi? - Nem, csak qrva hosszúnak fog tûnni! ------------------------------------ Kohnak és Grünnek egymással szemben van fûszerüzlete. Egyik nap megjelenik Kohn kirakatában a felirat: mák kapható, kilója 800 Ft. Grün csak nézi, hogyan tolonganak a vevõk, és õ kiteszi a táblát: mák kapható, kilója 700 Ft. Másnap reggelre Kohn kijavítja tábláját 600 Ft-ra, és ez így megy tovább... Végül Kohn átrohan Grünhöz és lehordja: - Te hülye, így tönkre fogunk menni! - Tönkremegy akinek van mákja! ------------------------------------- Két zsidó beszélget. - Te, magyarázd el nekem, mit jelent az a szó, hogy dilemma. - Na, mondok egy példát: ingyen disznóhús. ------------------------------------ Zsidó asszony órák óta vajúdik. Hosszas szenvedés után az orvos felsóhajt: - Na végre! Most már megnyugodhat, a nehezén túl van. Kint van az orra. -------------------------------------- Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének: - Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem! Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnõje. - Azt mondja a barátnõ: - Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!? - Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak. Eladtam minden vagyonát, betettem a számlámra, írtam neki egy csekket, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem... ------------------------------------- Kohn titkos megbízatást kap, ejtõernyõvel átdobják a frontvonalon, hogy szétszórjon az arabok között egy nagy táskányi röplapot. Fel is száll a repülõ, és átdobják Kohnt a frontvonalon. Eltelik egy nap, eltelik a második, de Kohn nem érkezik vissza. Harmadik nap jelentkezik a felettesénél. - Hol volt maga ennyi ideig? Azt a táska röplapot egy óra alatt szét lehetett volna szórni. - Hát, szétszórni igen, na de eladni...!??? |
| RENEGADE | 20865 | 2012. március 12. 08:48 | Válasz erre: 20860 |
|
Ez szerintem valotlan hir,csak erdekessegnek beadjak az embereknek.Ugy sem lehet ellenorizni a valodisagat.Erre mondjak meszirol jott ember..... A masik pelda a hirekre allitolag Ausztraliaban pok invazio van,de itt senki sem tud rola,hirekben meg sem emlitik.
|
| qqriq64 | 20864 | 2012. március 12. 08:42 | Válasz erre: 20863 |
|
Szó sincs róla. Enélkül a baki nélkül az a kis porfészek a büdös életben nem került volna a köztudatba. Megfizettek valakit hogy direkt így fesse. A világhírért bármilyen baromságot el lehet követni. Lásd Loch Ness. |
| Larten | 20863 | 2012. március 12. 08:08 |
|
Azért nem olyan tuti minden a "Nyugaton" :)) http://www.autosvilag.com/index.php/Savfelfestes-A-vilag-leggirbegurbabbja.html |
| qqriq64 | 20862 | 2012. március 12. 07:54 |
|
Nekem már volt szerencsém benzin is meg gázolajat is nyelni. A gázolajtól három napig hánytam és egy hétig visszaböfögött. A benzin csak két napig böfög fel de mindkettö szörnyü.
|
| Macko | 20861 | 2012. március 12. 06:47 | Válasz erre: 20860 |
|
Természetes evolúció. Aki ilyen hülye, az ne is érje meg a felnõttkort...
|
| fragile | 20860 | 2012. március 11. 23:34 |
|
Benzint iszik egy nõ, mert rákattant 2012.03.11. 18:30 Napi tizenkét teáskanálnyi benzint is megiszik Shannan, aki képtelen ellenállni pár korty üzemanyagnak, ha meglát egy benzineskannát. A benzin és egyéb olajtermékek lenyelése veszélyt jelent az egészségre, a bolygónkon azonban mégis van egy lány, aki ne tud eleget meginni belõle. Shannon a TLC televízión futó Furcsa függõségek címû mûsorában mutatta be, milyen is az, amikor kezébe kerül egy kanna benzin és jól meghúzza azt. Fotó: NorthFoto – Elõször bizsereg, utána pedig égeti a torkom hátsú részét. Rohadtul fáj, de imádom ezt az érzést, még a kupakot is szeretem kinyalni – áradozott életveszélyes szenvedélyérõl a Daily Mailnek Shannon, aki tizenkét kávéskanállal fogyaszt naponta a kõolajszármazékból. A lány édesanyja elõször nem akarta elhinni lánya különös szenvedélybetegségét, de Shannon benzingõzös lehelette letagadhatatlan bízonyíték volt számára. ozs |
| kocosfater | 20859 | 2012. március 11. 21:14 |
|
A feleség a férjének: - Szívem, meg kell neked gyónnom, hogy én színvak vagyok... - Nem baj kedvesem, én se Szegedrõl vagyok, hanem Szenegálból.... |
| kocosfater | 20857 | 2012. március 11. 19:28 |
|
Egy átlagos nyugdíjas házaspár 1 napja ... Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és ki jövetkor láttuk ám, hogy egy közterület fenntartó írja vadul a büntetõcédulát. Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam:Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idõs állampolgárra is - de csak szerelte be az ablaktörlõ alá az üzenetét.Akkor le rohadt fasisztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést,hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte õket. Ezután szarjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerõltette az ablaktörlõ alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja mirõl. Akkor le buzi spicliztem.És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak. Mindez egyáltalán nem zavart engem és a feleségemet.Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot, hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi korunkban. |