mixer | 5 | 2012. május 23. 20:57 |
Na sziasztok! Valami miatt, csak 2 hét múlva jelent meg a kérdésem. A dolog még mindíg aktuális, egyre jobban beleszeretek a nagy CB-be. Jelenleg még árulom a Transalpot, és próbálom kitalálni hogy mit várhatok az új mocitól. A párom nehezményezi a hátsó lábtartó magas voltát, de biztos átalakítható valahogy. |
szegaimi | 4 | 2012. május 23. 18:24 |
Hú vazze!!! Én már láttam olyan embert, aki beszélt olyannal akinek a szomszédjának volt egy ismerõse aki egyszer majdnem..... Beszarok komolyan mondom! Macika ! A Te gyönge tested persze, hogy már 130-nál olyan szelet fog mint amikor a balatoni vitorlások mindent kibontanak! :)))))) Ölellek! |
mackotestver | 3 | 2012. május 23. 14:14 |
Padawan | 2 | 2012. május 23. 11:58 |
Szia! Nekem nem volt CB1300asom és nem is sikerült még kipróbáljam sajnos. Viszont egy srác vett egyet itt mifelénk és egy közeli ismerõsöm kipróbálta. Azt mondta hogy nagyon nagyon nagyon jó! Hiába 260kg, meg se érezni, mert jó a súlyelosztás, kényelmes és jól megy, mindegy hanyadikban van a motor. Én olvastam róla teszteket és a fogyasztása is nagyon jó! Végre megy kb 220-t maximum, de nem is kell utcára több. Én próbálkoztam már becserélni az SV-met CB1300-ra de nagyon keveset akartak adni érte. Üdv: Peti |
mixer | 1 | 2012. május 11. 15:51 |
Kategória csere miatt kérem segítségeteket. Nagyon érdekelne, a nagy CB üzemeltetési, használati tapasztalata. Jelenleg egy 2008-as Transalpot használok, ill. jórészt a feleségemmel motorozgatunk.Kíváló motor,mégis szeretnék egy kicsit dinamikusabbat,inkább soros motort. A kettõnk együttes tömege is igényelne egy kicsit masszívabb kialakítást.Nagyon tetszik az 1300-as,csak vannak dilemmáim.Kinéztem egy nagyon fiatal motort,de sajnos ez egy idom nélküli darab.Nem mintha száguldozni szeretnék,de rövidebb, ill. hosszabb túrákra használnánk. Ha valakinek volna jó tanácsa, nagyon megköszönném! |