| kitkatamas | 697 | 2007. január 30. 17:24 |
|
Akkor ha adó- és egyéb jogi ösvényekre kanyarodtunk: Alapítványt készülünk létrehozni páran. Ezzel kapcsolatban mindenféle információ érdekelne, de legfõképpen az, hogy cégektõl kapott adományok adózása hogy mûködik (nekünk hogyan kell utána adózni és hogy az adományozó cég ebbõl mennyit és hogyan tud leírni az adójából). Válasz itt, pü-ben, emailben, telefonon, galambpostán, mindenhogy jó lenne (gondolatátvitel kivételével). Köszi! |
| klimas | 696 | 2007. január 30. 17:12 |
|
Egy kicsit más téma ! Tanácsra van szükségem : olyan munkatárs , akinek van fõállása , hogy lehet a leggazdaságossabban foglakoztatni TÖRVÉNYESEN .Akár rész miunkaidõben is. Engen elsõsorban a bejelentés , fizetni valók érdekelnének! A válaszokat ha lehet pü-ben . Kösz! |
| hajaj | 695 | 2007. január 30. 09:15 | Válasz erre: 693 |
|
Szeva, itt érdemes körülnézned: http://www.gs500.fanklub.hu/25kw35.html |
| fülemüle | 693 | 2007. január 29. 21:46 |
|
Adott egy 2004-es GS500. Papíron 25Kw. Kérdés: -Honnét tudjuk, hogy gyárilag 25Kw. vagy csak papíron? -Ha folytott, akkor hoagyn lehet "kinyitani"? |
| murdoc | 688 | 2007. január 29. 19:58 |
|
ÜDV mindenkinek! ha tudna valaki segiteni, nagyon megköszönném. 89es Yamaha FZR 400ashoz kellene nekem egy feszültség szabályzo. több bontot felhivtam és sehol nincs, vagy 2 hét mulva lesz, ami nem is biztos. ujonnan 45 ezer amit kicsit sokallok érte... ha vki tud infot, feltétlen irjon! köszi mindenkinek! |
| Darazs | 687 | 2007. január 26. 12:18 |
|
Hello Mindenki! Szeretném megkérdezni hogy valakinek nincs-e az allianz hungáriánál ismerõse, mert én sajnos egy olyan ügyintézõt kaptam akit már 4 hete nem lehet elérni igy a motoromat sem tudom kihozni a szervizbõl? Elõre is kösz! |
| pisty | 685 | 2007. január 25. 22:05 | Válasz erre: 680 |
|
Én azért bespray-zem, csak a tudat miatt. Nnna meg a kereskedõknek is meg kell élni valamibõl:-))) (biztos olvassa)
|
| Macko | 683 | 2007. január 25. 21:37 | Válasz erre: 682 |
|
A Sidi a lábadon van. Följebb Spidi. Nem kötözködésképpen... :-)))
|
| krisztian.fz6 | 682 | 2007. január 25. 21:34 | Válasz erre: 681 |
|
Ja, az én Sidi-m hez is van vízálló bélés, de akkor nyáron meg lehet benne fõni. Inkább az esõruha és esõ után még a ruhám se lesz sáros.
|
| Macko | 681 | 2007. január 25. 21:30 | Válasz erre: 678 |
|
Egy jó gore-texes cordura túraruha soha az életben nem ázik be. Az én elsõ shoxos cuccom (20 ezer volt a kabát is meg a gatya is) nylon béléssel volt gyártva. Volt olyan Bp-Szombathely-Bp utam, ahol végig szakadt, és tök szárazon értem haza 460 km után. |
| Macko | 680 | 2007. január 25. 21:28 | Válasz erre: 679 |
|
A cordura egy speciális, erõs szálú szintetikus anyagból készített textil. Nem tudod hatásosan impregnálni. A belsõ bélésétõl nem ázik be, tök mindegy milyen állapotban van a külseje. Én az elsõ cordura gatyámból kivágtam a nylon bélést. Utána orrán-száján folyt bele a víz... Úgyhogy a spray az teljesen fölösleges rá, higgyétek el! Persze nem a kereskedõnek, aki ezzel pénzt keres. Ja, és a textilt ugye ápolni sem kell tisztítás után, mint pl. a bõrt! |
| pisty | 679 | 2007. január 25. 21:22 | Válasz erre: 663 |
|
Én spec. amikor vettem a kabátot-nadrágot, vettem hozzá cordurához való mosószert és impregnáló spray-t (louis, de biztos van mindenhol). Havonta mosószeres vízzel átkefélem, spray és kész.
|
| Macko | 677 | 2007. január 25. 21:19 | Válasz erre: 663 |
|
A cordura anyag NEM VÍZÁLLÓ!!! Csak akkor, ha van benne vízállóságot biztosító valamilyen réteg. Ez az olcsóbb, 30-40 ezer forint per kabát vagy nadrág ruhák esetén simán egy réteg nylon. A drágábbakban valamilyen teflon alapú lélegzõ membrán miatt nem engedik be a vizet, ezek a belsõ párát valamilyen mennyiségben kiengedik. MINDEGYIK ilyen ruhát ki lehet mosni kádban vagy mosógépben hideg vagy 30 fokos vízben, sima mosószerben. A protektorokat viszont mindig ki kell szedni. És ennyi. Túlmisztifikálni fölösleges... Egyébként a ruhádban biztosan van címke a tisztítást illetõen. |
| Eni | 676 | 2007. január 25. 21:10 | Válasz erre: 663 |
|
Munkaruházati ill.sportboltban,túracuccokat áruló boltban lehet kapni olyan mosószeradalékot,amitõl megõrzi a ruha az impregnáló képességét.2- 3ezer ft-ba kerül:Nikwax a neve (techwash).Minden Gore-Tex ruházatra javasolt.
|
| falkavezer | 675 | 2007. január 25. 15:11 |
|
Helló! én is keresek plexit a 800.as Vulkánomra! Engem is a legolcsóbb megoldás érdekel! És még mindig keresek nyomtatható Vulkán emblémát, amilyen a tankon van!
|
| enduroshop | 674 | 2007. január 25. 13:47 |
|
Gunyi: Amúgy a Nx650 dominátoron is ez a karbi van. Hátha igy találsz..
|
| bigyula | 673 | 2007. január 25. 12:50 |
|
Halihó! MRA plexit keresek Honda Varaderora. Keresem a legolcsóbb megoldást. Köszi! |
| gunyi | 672 | 2007. január 25. 10:08 | Válasz erre: 671 |
|
megtaláltunk mindent, bent voltak már az égéstérben az öntvénydarabok. A szelepek kaptak egy kicsit, de nem görbültek, s a tisztításuk után nem is látszik rajtuk nyom. Hengeren éd dugón semmi nem látszik. Mákom volt mert úgy állt le a gép hogy kb 2-3000 fordulaton járt, nem tök nyélen, mert elõtte úgy mentem (kb 110el egyenes úton |
| pandamaci | 671 | 2007. január 25. 08:50 |
|
gunyi amit beszívott, az hova lett ????? Mert ha a motorodnak nem lett baja, /még/ nem szívhatta be rendesen. |
| gunyi | 670 | 2007. január 25. 06:02 | Válasz erre: 669 |
|
nem kéttorkú a karbi, ez már szimpla gyorsítós karbi. Sajnos az XL-eké nem jó már ehhez. enduroshop: a szám tulaját én is ismerem, még azért felhívom õt is. |
| oszitrek | 668 | 2007. január 24. 18:22 | Válasz erre: 666 |
|
Ilyen Dynojet kiegészítõket nem lehet kapni hozzá??? Abban benne van, az összes fúvóka. Legalábbrais a sor4esnél... :)
|
| gunyi | 666 | 2007. január 24. 08:22 |
|
sziasztok, segítséget szeretnék kérni, ha tudtok esetleg. Múlt hét vasárnap beszívta a karbi fojtószelepjét a motorom. Motorikusan nics semmi gondja, már megnéztük. Ámbátor a fojtószelepbõl (amit a szivató mûködtet) kellene másik , a Honda meg nem árulja külön, csak a komplett Keihin karbit, az meg 107e FT. Van valami ötlet esetleg? Ja a motor Honda XR600R, évjárat 1993, a karbi száma PD 8AFBGH |
| fülemüle | 664 | 2007. január 22. 09:57 | Válasz erre: 663 |
|
A Nikvax-nak vannak ilyen termékei, és mintha a nagyvas-on is láttam volna, onnét rendelni is tudsz.
|
| lacika64 | 663 | 2007. január 22. 09:53 |
|
Sziasztok!Tudja valaki mivel kell tisztitani a cordura anyagból készült ruhát hogy ne veszitse el a vizállóságát?Ha valaki beirja hogy sósavval,lelövöm:).
|
| kitkatamas | 659 | 2007. január 20. 17:32 | Válasz erre: 658 |
|
Újpest-Városkapunál a volt bõrgyár ingatlankezelõje: Tanimex Ingatlanhasznosító és Kereskedelmi Kft. 1047 Budapest, Károlyi István utca 1 / 3 telefon (1) 3705307 Ez egy lepukkant volt gyártelep, nem tudom, fognak-e tudni ajánlani valami helyiséget, de megpróbálni talán érdemes. Újpest-Városkapu metrómegállótól gyalog 5, max. 10 perc. |
| Balu | 658 | 2007. január 20. 14:52 |
|
Egy Barátom kérdése, kérése : Hello! Mûteremnek alkalmas helységet keresek elsõsorban a XI., esetleg XII., II., kerületben. Lakáscélú megoldások a magas bérleti díjak miatt nem igazán érdekelnek. Min. konfiguráció: 4x6-8 m-es alapterület, min 3m belmagasság, telefon, wc, zuhany vagy kialakításra lehetõség, egy-két kis helység öltözõnek, sminknek. Valami gyártelep, komfortosítható raktár, vagy loftszerû dolog lenne a legjobb. Utcai front, nem szempont, de a hely biztonságossága, tömegközlekedés igen. Elõre is köszönök minden tippet, ötletet! Balu |
| oszitrek | 657 | 2007. január 20. 14:16 | Válasz erre: 656 |
|
Ha gondolod, de az illetõ Tatán lakik... ha így is kell akkor szólj és küldöm a számot...
|
| sandor | 654 | 2007. január 20. 13:22 |
|
Sziasztok! Müanyag idomot hegeszteni, javítani tudó szakembert keresek. Az új idomot aranyárban akarják adni :(((. Elõre is köszi! |
| pandamaci | 652 | 2007. január 17. 16:07 |
|
akku töltõ a 3-5 ezer Ft körüli telefontöltõ nagyságú és formájú akku töltõk kb. 5-600 mA körül töltenek. -Rá van irva, mihez alkalmas, olvasd el : legtöbbje automata szabályzásu, és visszajelzõ leddel van ellátva, alkalmas a hagyomásos savas, zárt, gondozásmentes,ill zselés akkuk frissen tartására,lassú töltésére . 1 napig is rajta hagyhatod,sõt autó akkuban sem tesz kárt , de ne várd hogy a rendesen lemerült dieselmerci akkut a 0,6 amper feltöltse :) Ha csak mezei savas akkuhoz jó, akkor zseléshez ne használt. |
| Puttyos | 651 | 2007. január 17. 15:48 |
|
Csak annyit, hogy általában a töltõ árama maximum értéken van megadva, ami az automata töltõknél (a manapság kereskedelmi forgalomban lévõ "szerintem" szinte összes), a töltöttséggel egyenes arányban csökken és töltéskor be is áll elõször, az akksi AH-s értékének megadott 10%-ra és onnan a töltöttséggel arányosan csökken az áramerõsség és amikot a teljes töltöttséget elérte az áramerõsség 0-t mutat. Legalábbis ami nekem van töltõm, az így mûködik és ezt egy Ampermérõn keresztül lehet is követni. (ez egy,viszonylag jó mindõségû, német ABSAAR gyártmányú 6A-s töltõ és szoktam vele autó 55AH-s és motor 11AH-s akksit is egyaránt tölteni és még nem vettem észre, hogy bármilyen gondot okozott volna)
|
| klimas | 650 | 2007. január 17. 13:54 |
|
Sziasztok! Egy kis ismeret terjesztés: Az aksi töltéssel csak óvatosan , 10%os töltés a régi ólom aksikra volt igaz!!!!!! Ott nem számított nagyon ha kicsit nagyobb árammal ment a töltés 4 A mostani korszerû zselés és gondozás mentes cellák már érzékenyek a túláramra , ezért a hagyományos töltõkkel nem szabad tölteni õket! Megéri beruházni egy full elektroniikus automata töltõre amit õsszel ráteszel és egész télen rajtahagyod. Állandó szinten tartja az akkumulátort. Wili ! ezek az adatok max. egy telefon akksi töltéséhez valók , biztos jól olvastad , nem lehet hogy 6A vagy 10 A ? Ha ezek a töltõk nem szabályozhatók akkor könnyen hazavághatják a motorod akksiját!!!! |
| faki | 649 | 2007. január 17. 10:57 | Válasz erre: 648 |
|
Nekem ezt 10 %-ot egy szaki _legfeljebbnek_ mondta az optimális töltés szempontjából! A nagyobbak hamarabb tönkre vágják az akksit, a kissebbel meg tovább tart a töltés, de nem ártalmas.
|
| Puttyos | 648 | 2007. január 17. 07:41 |
|
Ha jól emlékszem régi tanulmányaimból, attól függ, hogy milyen az autód akkumulátora, mert akkor olyan kell, amely az AH-ban megadott teljesetmény legalább 10%-át tudja, tehát egy átlagos autó 44-55AH-s akksijához elég a 6A-s, míg egy nagyobb dízel gk.-ban mûködõ 72-85AH-s akksihoz kell a 10A-s.
|
| krisztian.fz6 | 647 | 2007. január 16. 21:09 | Válasz erre: 646 |
|
http://www.addel.hu/template/temp1/actions.php?storeid=289
|
| Wili | 646 | 2007. január 16. 21:05 |
|
Sziasztok ! Az OBI-ban van akcióban akku töltõ. A 6mA = 2499, 10mA = 5999 ft. Melyiket érdemes megvenni ? Fõként a motoréhoz kellene, de nem lenne baj, ha a kocsiéhoz is jó lenne. |
| Puttyos | 645 | 2007. január 13. 08:17 |
|
Na ezt meg nem mondom, nem tudom, hogy ott milyen néven van fenn, vagy egyáltalán fenn van-e, de tudom, hogy nagy Maszter a kérdésben. Ha el lehetne érni, de már két napja nem veszi fel a telefonját, úgyhogy asszem ma személyesen felkeresem. Biztos nagyon benne van valamiben, mert olyankor szokott se nem látni, se nem hallani.
|
| Puttyos | 642 | 2007. január 11. 17:46 | Válasz erre: 641 |
|
Nekem van egy Szabi nevû, ugyancsak fiatal, de a motorokhoz, elsõsorban a Kawákhoz nagyon értõ ismerõsöm, aki szerintem tudna segíteni a barátodnak. Ha kell megadom a számát:0670/2026776 és Markó Szabolcsnak hívják. Nem tudom, hogy vállalja-e, de egy próbát megér.
|
| gourman | 641 | 2007. január 11. 17:30 |
|
Sziasztok! van nekem egy fiatal de csóró cimborám aki tavaly vett egy Kawa 250-es eleminatort, az elsõ útján eltört egy szelep, megcsináltatta de aki csinálta rosszul rakta össze a vezérlést és inditáskor összetört neki még öt szelep. aki elõzõleg csinálta ahhoz nincs bizalma visszavinni, és most segíteni kéne neki aki az összeszedett alkatrészekbõl összerakja neki a motort. Ha tudtok egy megfelelõ embert akkor írjatok Köszi. |
| redmary | 640 | 2007. január 11. 11:33 | Válasz erre: 638 |
|
http://www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&channel=s&hl=hu&q=Don+kanyar&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s
|
| MatulA | 639 | 2007. január 11. 08:02 | Válasz erre: 638 |
|
még soha nem néztem meg, de próbáld meg a http://www.nemnemsoha.hu -t remélem jó ahogy írtam. :-))))
|
| fülemüle | 638 | 2007. január 11. 07:33 |
|
Help! Olyan fotók, rajzok, képek, leírások kellenének nekem, amelyek hûen ábrázolják a Don-kanyarnál harcolt magyar katonák felszerelésést, ruházatát. Ha valaki tud ilyen linket, ne fogja vissza magát!.-) |
| ronin006 | 637 | 2007. január 11. 07:33 |
|
Azért azzal a kutyaszõr pulóverrel óvatos lennék! Ha volt közte nõstény állattól származó szõrzet, túl nagy lehetne a vonzerõ! Mármint a hím kutyákra..... ):-o))) |
| Koriori | 636 | 2007. január 10. 22:54 | Válasz erre: 610 |
|
Hehe! Próbáld ki én nem tudom! A csajokra tuti hatni fog az illatod. :-)) Mindenesetre errefelé élnek halnak egy bizonyos autómárka 1.lambdaszondájának mûanyag vezetékéért. Úgy tûnik náluk a kutya sõt a macskaszõr is bevált. Az ultrahangos riasztó nem segített.
|
| tunguska | 635 | 2007. január 10. 18:06 |
|
Vazze Ispán, ha tudom... Nemrég dobtam ki 1,5 köbmétr kutyaszõrt, a nagyrésze samoyed, a többi coliie szõr volt. Gyûjtöttem egy ideig a kifésült aljszõrzetet, de senki nem tudott fonalat sodorni belõle (rokka már lett volna). Volt már több pulóverre való pedig. Igaz teljesen szagtalan volt... |
| redmary | 634 | 2007. január 10. 16:13 | Válasz erre: 618 |
|
Fogadjon örökbe nyestet!!http://innovex.veszprem.hu/zoovp/allat_oldal.php?id=110
|
| redmary | 632 | 2007. január 10. 16:03 | Válasz erre: 630 |
|
Oldi májusba megy Párizsba,addig annyi szõrt nyûjthetsz õssze,akár kiválthatod a nyestriasztó vállalkozóit!:-)))))))
|
| klimas | 631 | 2007. január 10. 15:52 | Válasz erre: 630 |
|
Szerinte ha elkezdik a blökik kergetni mundjuk Hollandia felé , hány nap alatt ér haza ?
|
| Ispan | 630 | 2007. január 10. 15:19 | Válasz erre: 625 |
|
Oldi Párizsba megy nekem kutyaszõrt gyûjteni,mert ott állítólag kevésbé mosakodnak, És jó kis stiches kutyákkal találkozhat. De miért kell erre 5 nap???????????????????????? |
| redmary | 627 | 2007. január 10. 14:41 | Válasz erre: 607 |
|
Drága Barátom!! Nem kell futni és vágni!!:-))Ugyan már, itt a tavasz a vedlés ideje,várj egy kicsit és csak gerebje kell!!!Fõleg a nagytestû kutyás házakat keressed!!!!! |
| Pépépe | 624 | 2007. január 10. 13:27 | Válasz erre: 619 |
|
Apach, ezek elég nyeszlettek (szõrügyileg) legalább egy hétig kell kefélni, hogy valami lejöjjön róla :-)))) Mirázs a legalkalmasabb szõrdonor! Keress Ispán, ha komolyan érdekel! |
| Apu | 623 | 2007. január 10. 10:21 | Válasz erre: 621 |
|
Padok a Szajna partján, csillagfény, clochard(?)-ok, jó levegõ, fizetni itthon, nálam, forintban is lehet! :-) |
| Elnök | 622 | 2007. január 10. 07:56 |
|
Ispan, ha jól gondolom, hogy nyestek vendégeskednek a nyaralódban, akkor a kutyaszõr, a kutyaszagú rongyok, stb., nem sokat (magyarán semmit) érnek. Tapasztalatból mondom. A kutyaszõr még úgy sem ért semmit, hogy benne volt egy harmincöt kilós kutya. Talán egy tapasztalt , "bevadászott" foxterrier elriasztó hatású lenne, de egy átlagos házörzõ a nyesteknek maximum kellemes-izgalmas játéklehetõség.
|
| Oldi | 621 | 2007. január 10. 01:19 |
|
Valami más: Keresnénk naaagyon olcsó szálláslehetõséget PÁRIZSBAN, májusban 2fõ részére, 5 napra!! Ha valakinek van ismerõse, boldog õse, esetleg ott élt, stb. kérem ne kíméljen. "Minden megoldás érdekel." Akár pü-ben is Köszi! |
| apach | 619 | 2007. január 9. 19:36 | Válasz erre: 618 |
|
Ispán! Milyen színû kell?? Ordas, vagy rajzos?? :-))))) |
| Ispan | 618 | 2007. január 9. 19:29 |
|
Ma is motorral mentem, s rengeteg kóbor kutyával találkoztam Mindegyikre úgy néztem... de jó kis alapanyag. Aztán elképzeltem ahogy becserkészem s kezdek matatni a seggénél..... jól megharap....elment az egésztõl a kedvem .Ilyen áron dõzsöljön a francos nyest . Mindenesetre mindenkinek közsi a segítséget |
| klimas | 617 | 2007. január 9. 17:28 |
|
Ha eljössz felénk , a szomszéd kutyáját tudnám ajánlani szõrileg ! Jó nagy testû németjuhász ! A szomszéd még hálás is lenne ha megkefélnéd bocs , megkeféznéd a blökit !A kutya véleményét nem tudom........de általában szoktak enni adni neki ! Komolyan , ha tényleg kell a szõr , biztosan beszerezhetõ ! |
| Elnök | 616 | 2007. január 9. 10:01 |
|
(folytatás) Éjszakánként nagy ramazurit tud csinálni, az sem zavarja, ha szól a rádió, vagy valaki üvöltözik, zörög, kopog. Az átlagos nyestnek négy-öt tanyázó helye van egyidõben, körbelátogatja azokat, mint régen a nagyurak. Nálam a(z ócska) hullámpala tetõ hézagait kihasználva jutott be a padlásra. Ahol egy pingponglabda befér, õ is átjut. A probléma úgy oldódott meg, hogy "vasalással erõsített " gipsszel minden egyes egy centiméternél nagyobb nyílást betömedékeltünk. A "vasalással erõsített " azt jelenti, hogy csibedrótból gyúrtunk a nyílások alakjára gombócokat, ezt merítettûk a friissen kevert gipszbe és dolgoztuk be a helyére. Kapargatta a már megkötött gipszet a kis állat , de a dróttal nem bírt. Elköltözött végleg. Legalábbis remélem. |
| Elnök | 615 | 2007. január 9. 08:56 |
|
Ispán! Nyestetek van. Nekem is volt a nyaralóban. Alapvetõen hasznos, ahol õ van, nincs egér, patkány, stb, még a kóbor macskákat is elûzi. Hétköznapi kutyából hülyét csinál. Jöttek hozzám, késõbb folytatom. |
| Apu | 614 | 2007. január 9. 08:27 | Válasz erre: 610 |
|
Egérragasztó, nagy papírra kikenve, meg a közepére némi kaja. Kicsit kegyetlen, de hatásos. A szomszédok macskája is tudna mesélni....
|
| Macko | 613 | 2007. január 9. 07:28 | Válasz erre: 611 |
|
És az Általad belinkelt képrõl jut eszembe: ha székelés közben ütsz rajta a kutyákon, nem kell futkosni és könnyen lenyeshetsz egy szõrpamacsot! Ha épp nyom, még védekezni sem nagyon tud... :-)))
|
| boxer | 612 | 2007. január 9. 06:55 | Válasz erre: 611 |
|
Ispán! Menj ki egy sintértelepre (állatmenhely)! Ott egy egész kutyát is kaphatsz. |
| Ispan | 611 | 2007. január 9. 02:00 |
| Ispan | 610 | 2007. január 9. 01:48 | Válasz erre: 601 |
|
Koriori! Ezt már több ismerõsõm is ajánlotta valami virágnak a magvait is kipróbáltam de semmi hatás A kutyaszõrt még nem teszteltem,majd beszámolok az eredményrõl. Mindenesetre azt hittem hogy van valami egyszerûbb megoldás. Az én szõrõm nem jóóóóóóóóóóóóó ????? Egy hétig nem mosakszom !!!!!!!!!!!!!!!! ha-ha-ha |
| lacika64 | 609 | 2007. január 8. 23:31 |
|
Krisztián!Anyunál is volt ilyen,föltettünk egy csapdát és egy menyétet fogott.
|
| Macko | 608 | 2007. január 8. 23:26 | Válasz erre: 607 |
|
Mindenesetre ha sikerül megfogni, add el egy állatkeresedésben! Lehet hogy nyereséges üzletággá fog ez a project fejlõdni! :-)
|
| Ispan | 607 | 2007. január 8. 20:37 |
|
A kutyával az a gond,hogy a lukak a faház ferde tetõrészén vannak,igy oda nem tud felugrani. A z a baj hogy idén keveset voltunk lenn ill fenn,igy háborítatlanul garázdálkodhatnak Bent a házban még nincsenek nyomok. hál Istennek. Ha láttok egy félõrült pasit aki kutyákat kerget az utcán ollóval a kezében és a fan szõrzetüket vagdossa az én leszek Egyébként van vagy 12 luk Jó sok kutyát kell kergetni |
| krisztian.fz6 | 606 | 2007. január 8. 20:26 | Válasz erre: 605 |
|
Nálunk is van valami, éjjel szokott kaparni a tetõtérben, meg mászkál, rágcsál. Minden télen itt lakik, tavasszal elmegy. Valami egér vagy annál nagyobb rágcsáló lehet.
|
| Ispan | 605 | 2007. január 8. 20:25 |
|
Köszönöm a jobbnál jobb ötleteket. A csúcs az volt hogy nézem a tv-t a fotelból és egyszer csak azt érzem mintha valaki figyelne Hát nem az a kurva nyest néz rám kis okos szemeivel a lukon????? Majd be sz.tamNem tudom melyikünk ijedt meg jobban |
| kilajsanyi | 604 | 2007. január 8. 19:39 | Válasz erre: 602 |
|
át kellett volna nevelni mondjuk rendrakásra. :)) |
| apach | 603 | 2007. január 8. 19:29 | Válasz erre: 595 |
|
Én tudok, õsi indián trükköket, és varázsigéket, de mivel szeretem az állatokat nem árulom el! Ingyé soha!!! :-)) |
| sargamaccs | 602 | 2007. január 8. 19:15 |
|
Ispán! A megoldás tacskó, vizsla, vagy foxi. De inkább a kotorékebek, mint a vizsla. Hatásos, hidd el. de ha van vadász ismerõsöd, tuti elintézi, õk tudják, hogyan kell megfogni, vagy elûzni. Ha nincs szólj és szerzek a vadász barátaimtól valami kézzelfogható pontos "leírást". Sok sikert elõre is. Egyébként vigyázz, mert nagyon csintalanok. Lopnak, mint a szarkák és ugyan úgy egy helyen gyûlytik össze a zsákmányt. Nekünk is volt nyestünk. Nekem még a fényképezõgépem tokját is ellopta egy pillanat alatt a lábam elöl. Szerinted? :-) A farakásban az udvar közepén megtaláltuk az összes kincsét, amit addig összehordott. A kiskanáltól a lekváros üvegen át a csavarokig minden volt ott.... |
| Koriori | 601 | 2007. január 8. 18:38 | Válasz erre: 595 |
|
A méreg nem segít. Viszont fogod annyukod kiszakadt nájlonharisnyáját, meg elkapsz egy kóbor kutyát és tépsz kicsinke szõrt és bekötöd kicsike zacskócskának. Aztán odaerõsíted ahol nagyon nem szeretnéd hogy rágjanak. És kész. Kb 1 méteres körzet védve lesz 1-2 hónapig, amíg a szagot meg nem szokják. Akkor az egészet kezded elõlrõl, és letámadsz egy másik kutyát.
|
| kilajsanyi | 600 | 2007. január 8. 17:34 | Válasz erre: 565 |
|
ejj. extrémet nem tudok mondani de, hogy 6,5 éves a gyári Yuasa akksim , az tutti. Tõttõt sose látott. Igaz hagytam néha lemerülni az égvehagyott lámpa miatt , de tolásra úgy is indult a Yamáha. |
| Balu | 599 | 2007. január 8. 17:30 | Válasz erre: 598 |
|
Miért, ha magyarul káromkodnak megijedsz ??:))) Azt a rézfánfütyülõ rézangyalát neki!,,,,,,:-))))))) |
| boxer | 598 | 2007. január 8. 17:29 | Válasz erre: 595 |
|
Ne csodálkozz, ha a menyétrisztótól nem ijed meg egy nyest! Nekem is káromkodhatnak finnül. :-)))
|