10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
SEGITSÉG!!!
Következő oldal

Házi Sárkáy 11919 2014. június 25. 15:27   Válasz erre: 11916
Kedves Bedouin :)

Kedvenc férjemnek ez volt a másik ötlete és 5500 Ft-ért vett hozzá új trafót+tekercset is. Szikra van benzin van de nem pöfög.

Bedouin 11918 2014. június 25. 14:52   Válasz erre: 11917
Hát lehet érdemes lenne ha a kályhától indulnánk el.
Van-e szikra?
Hol adja le? (emlékeim szerint Simsonnál a felsõ holtpont elõtt 1,5 mm-re kellene)
Megfelelõ-e a megszakító hézag?
Gyertya hézag?
Gyertya pipa nem repedt-e, esetleg zárlatos?
Kap-e elegendõ üzemanyagot, esetleg túl sokat?

Fura, hogy egyszer már mûködött és aztán hirtelen nem. Mi történhetett közben?

ztaki 11917 2014. június 25. 14:24   Válasz erre: 11916
ha ilyen van, akkor a gyertyát kell csak kicserélni... ;)

Amúgy meg próbáld ki, hogy öntesz egy kis benzint, vagy féktárcsaktisztítóval belefujsz a gyertyanyilásba, majd gyorsan betekred, rárugsz... ha így beígér, akkor üzemanyagellátási gond.

Bedouin 11916 2014. június 25. 13:01   Válasz erre: 11915
Lehetséges lehet-e, hogy bár szikra van, de nyomás alatt mégsem adja le?
Esetleg egy gyújtótrafó csere, vagy gyújtótekercs - bár ez utóbbinak lehet semmi köze hozzá :)

Házi Sárkáy 11915 2014. június 25. 12:56   Válasz erre: 11914
Ezeken a dolgokon már túl vagyunk :) Sõt vettünk még egy blokkot is azzal értük el, hogy szikra legyen.
Újabb ötletek???

banier 11914 2014. június 24. 21:48   Válasz erre: 11913
Karburátor tisztítás és üzemanyagszint beállítás vagyis meddig legyen benzinnel a karbi alja... tûszelep leragadt nem engedi át a benzint..

Házi Sárkáy 11913 2014. június 24. 21:24   Válasz erre: 11912
Szia Bani :)

Simson Star 1968 a linken látod a mostani állapotában :)

banier 11912 2014. június 24. 21:12   Válasz erre: 11911
Szia Sárki ! Gyártmány tipus ??

Házi Sárkáy 11911 2014. június 24. 20:43  
Segítség :)!

Segítségeteket szeretném kérni aki egy 1968-as szépen felújított motor javításában segítene. Lányom "Kis Sárkány"a fejébe vette, hogy MOTOROS lesz mint az Õsök :) Tavaly elõtt kapta a gépet amit párommal - öcsi64- szépen fel is újítottak és szépen zümmögött ezidáig. Idén áprilisban viszont történt valami ami miatt megállt. Kicsiny csapatunk - SZMB- össze dugta a fejét és odáig jutottak, hogy szikra van, de nem indul :( Vettünk még egy blokkot amivel szintén nem indul, de legalább már szikra van :) Sajnos megállt a tudomány, megállt az ész ebbõl a motorból elvész az élet :( Ahhoz, hogy tovább -magasabb szintre merjem engedni szeretném ha még ebben az évben ezzel robogna szeretett Sárkány gyermekem:) Ötlleteket várok, vagy legalább egy szakit aki közel lakik hozzánk Dunvarsányhoz :)
Segítségeteket elõre is köszönöm mindenkinek :)!
Üdv: H Sárkány

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10489171_860709143956724_73282265_n.jpg?oh=bd84f7e954bc0f7d652d98bd46693bdb&oe=53ABC2EC&__gda__=1403770929_78dbe76e948ca203b877cbb7bf90d61e

Ispan 11910 2014. június 24. 18:42  
Holnap éjfélig lehet az iWiW-es idõkapszulát igényelni, ami tartalmazza az ismerõseid elérhetõségeit, leveleidet és fényképeidet!
http://iwiw.hu

ropi 11908 2014. június 19. 10:17   Válasz erre: 11906
Motoros ruha zippzár stb. javítás (kipróbált, nem olcsó de tuti!) XV. ker. Bezerédj Pál u. 52 54 tel 70 615 47 15, hivatkozgatsz rám!

hellboy780917 11907 2014. június 19. 10:06   Válasz erre: 11905
az a lakás/ház/ingatlan 1/1-ben a volt feleséged tulajdona? tehát az ingatlan adatlapján kizárólag õ szerepel tulajdonjogi címen? haszonélvezõ van felvezetve? ha igen, ki?

Ispan 11906 2014. június 18. 23:43  
Sziasztok!
Oxford tipusú tanktáskám felsõ zipzárja megadta magát.
Már volt javítva,de most már cserélni kell.
Tud valaki javítót aki elvállalja?Elnézve a hajlatokat elég macerás lehet.
Köszönöm elõre is.

Bodzilali 11905 2014. június 18. 05:49  
Szép jó reggelt!

Segítséget szeretnék kérni, amennyiben van rá lehetõség és tud nekem valaki ebben segíteni.
Adódott ugyanis, hogy a minap kaptam egy levelet egy ügyvédtõl melyben felszólítanak, hogy 15 napon belül költözzek ki és 30 napon belül jelentkezzek ki az állandó lakcímemrõl, mert az ügyfele (a volt feleségem) igényt tart a tulajdonára.
Elsõsorban jogi segítségre lenne szükségem, mivel elképzelésem van, hogy mit s hogyan szeretnék meglépni, de ezt szeretném tisztázni egy jogásszal is. Viszont nem nagyon van pénzem, hogy kidobáljam az ablakon ügyvédi költségekre.

Köszönöm.

keresztapi 11904 2014. június 13. 19:12  
Hali!
A jobb oldali dobozomat oldalba csapták és elhajlott a tartó. Levenni még csak sikerült is de visszatenni már nem. Keresek ügyes kezû szakit aki tud segíteni. Fõleg Szolnok megye.

kösz!!

Ispan 11903 2014. június 13. 16:03   Válasz erre: 11901
Itten vagyok.
Mire vagy kiváncsi.
Hívjál nyugodtan.

Rudo 11902 2014. június 13. 12:10   Válasz erre: 11893
Nekem sajnos nem sikerült,eladtam.

galoscsabus 11901 2014. június 13. 11:58  
Háló!
Olyan motorostúrázó jelentkezését várnám privátban, aki járt már (esetleg több alkalommal is) Andorrában.
Pár infót szeretnék kérni tõle.
Köszönettel: G.Cs.

macikutya 11900 2014. június 12. 07:08   Válasz erre: 11895
hello,keress nyugodtan..

gabo67 11899 2014. június 11. 22:50  
próbáld meg kinyitni hátha van benne irat, igaz kulcs nélkül sérülés mentesen nehéz ügy

szsolt 11898 2014. június 11. 08:18  
Jó reggelt. .nem ismerõs valakinek? Május 21-én találták a 441-esen Cegléd és Nagykõrös között.

kawa70 11897 2014. június 8. 23:20   Válasz erre: 11896
Ok. Akkor viszont engem is erdekel ha valami bõvebbet tudsz meg.

galoscsabus 11896 2014. június 8. 17:17   Válasz erre: 11894
Köszönöm, de ezen már túlvagyunk.

tsanyi 11895 2014. június 8. 16:45  
Van itt aki Bp.-n és környékén autórádiót szerel?

kawa70 11894 2014. június 7. 23:06   Válasz erre: 11893
Ugyanez van nekem is hasonlo problema. Bar kipróbálni még nem volt idõm de múltkor a beállítás menü pontban a fényerõn kikapcsoltam az automatikus szabalyzast es teljesen felhuztam a fényerõt. Vilagosabb lett de a nap már pont nem sütött annyira hogy lássam jobb lett e. Ez a menü a bekapcsolas utani kezdõ lap masodik oldalán van. Amit ugy ersz el hogy felfele huzod az ujjad a kijelzõn és asszem a beallitasok az elsõ sorba van. Azonbelul ha jol emlékszem kijelzõ vagy ilyesmi. De ha erre gondoltál és elakadsz megnézem neked.

galoscsabus 11893 2014. június 7. 21:56  
Üdv!
Navigáció guruktól kérnék segítséget.
Vettem egy WayteQ X960BT gépet, ami egész jól mûködik, gyors is, pontos is, kezdem megszokni is :-)
Egy problémám van vele: A kijelzõ fényereje nagyon gatya :-(
A nappali használata Napsütésben árnyékolás nélkül szinte lehetetlen.....
Azt hallottam, hogy be lehet mászni valamilyen úton-módon a gép "agyába" és a világítás programjában lehet emelni az ott szereplõ értéken, ami gyárilag a takarékosságot szem elõtt tartva van beállítva.
Tudna ebben valaki segíteni?

kawa550 11892 2014. június 5. 10:50   Válasz erre: 11891
Ez egész érthetõre sikerült, köszi!:)))
Valami azért még nem teljesen gömbölyû a cuccal, lehet hogy hardver hiba is van mégis, mert azóta csak akkor jön be rendesen a kezelõfelület ha belépés után nyomok még egy frissítést, különben a formázás hibás vagy nem jelenik meg az oldalsáv stb.

Audimania 11891 2014. június 5. 10:07   Válasz erre: 11889
Hiba
Keringenek a neten algoritmusok, amik megpróbálnak belépni minden IP címre, és ha sikerül elérni a routert, hibát generálnak abban a reményben, hogy utána betörjenek a belsõ hálózatba. (egyszer mindenki sorra kerül...)
De inkább fogjuk egy pillanatnyi túlfeszültségre, vagy elektronikai alkatrész hibájára az elállítódást.

Elérési gond
A routerek alapértelmezett IP címe a belsõ hálózat felé a 192.168.0.1 vagy a 192.16.1.1. (persze van kivétel). Mivel Te nem ezt használod, így a router reset után hiába próbál a géped a 2.1 végûhöz csatlakozni, az már logikailag egy másik hálózat, nem fog menni. Automatikus beállítások esetén is min. 1x újra kell indítani a gépet.

Beállítás kábelen
A legtöbb router elsõ, alap beállítását csak vezetékes kapcsolódáson lehet elvégezni. Valószínûleg biztonsági okokból automatikusan nem engedi a védelem nélküli wifit.

Egyebek (nem betûre pontosan igaz, de így talán érthetõ)
A routerek mondjuk összefoglaló néven "címfordítást" is végeznek. Gondolj bele, hogy pl. a laptopod látszólagos helyi hálózati címe (192.168.2.akármi), más otthoni hálózatokban hány gép kapja még ugyanezt a címet, hogyan különböztetnéd meg õket? Szóval a router a gépedrõl jövõ adatkérésben lecseréli az IP címet a szolgáltatód által éppen neked kiosztott címre, és így küldi el az internet felé az adatkérést. Persze a router megjegyzi, hogy melyik belsõ címet cserélte ki. Aztán amikor megjön a internetrõl az adat, visszacseréli a címet, hogy a belsõ hálóra el tudja küldeni.
A címfordítás másik része, hogy az általad a böngészõbe beírt szöveges honlap nevet hogyan is találja meg. A neten sok helyen vannak címtárak, amelyekben párosítva tárolódnak a szöveges nevek és a hozzájuk tartozó IP címek, ezekbõl olvassa ki. Pl. a motorozz.hu a 80.241.214.78 mégsem azt gépeled be :) Ugyan én még nem próbáltam, de szinte biztos, hogy a routerbe fixen beépített a tplinklogin.net cím, és ahhoz a routered reset utáni IP címe tartozik, ehhez nem kell kimennie az internetre, saját magát pedig megtalálja, így tudtál belépni.

MadBob 11890 2014. június 5. 08:57   Válasz erre: 11889
Magyarázatot guglizással biztos találsz, de egyszerûbb ha kibékülsz hogy van ilyen. Az én Linksys routerem ugyanezt eljátssza kb. 8-12 havonta. Lecserélni nem fogom mert egyébként meg vagyok vele elégedve. Inkább lementettem az aktuális konfigot egy fájlba és írtam egy visszaállítási útmutatót, hogy a család bármely tagja vissza tudja állítani ha gond van.

A MAC szûrést részemrõl nem erõltetem, aki ért hozzá annak kb. 1 perc feltörni, aki nem ért hozzá az meg a titkosításon elvérzik. Kb. olyan mint a golyóálló mellényen a szúnyogháló.

kawa550 11889 2014. június 4. 23:57  
Nem segítséget kérek, mert közben sikerült megoldani a hibát, inkább csak magyarázatot hogy értsem, már ha tud valaki magyarázatot.
Vagy 2 éve használok egy tp-link routert, aminek ugye a böngészõn keresztül lehet belépni a kezelõfelületére. Mivel a MAC szûrés is be van kapcsolva a wifi védelemnél és ugye elég gyakran cserélõdnek a telefonok meg a laptopok a 2 családban, így gyakran kell mac címeket hozzáadni a listához, ezért a könyvjelzõsávon külön könyvjelzõ van a routerhez ami a 192.168.2.1 címmel éri el a routert. És ez mûködött is idáig. Aztán 2 napja eltûnt a net minden géprõl. Próbáltam belépni a megszokott kis könyvjelzõvel hogy megnézzem mi a baj, de a rossebnek se sikerült semelyik géprõl. Se wifin se vezetékkel kapcsolódó géprõl. Mivel a router nélkül ment a net ugyan arról a kábelrõl így kábelhiba kilõve, vesszenek a beállítások, majd beállítom újra alapon nyomtam vadul a reset gombot a routeren.
Ami után persze ugyan úgy nem fértem hozzá továbbra sem a routerhez ahogy elõtte se. Nem volt idõm csak ma utána nézegetni a neten, így csak ma jutottam el oda megoldáskeresés közben, hogy a tp-link routerekhez a " tplinklogin.net" címen keresztül lehet belépni(?????) Vezetékrõl sikerült is(wifivel nem, valami identitást ellenõrzött végtelenül) belépni, újra beállítottam mindent, most müxik mintha mi sem történt volna.
DE MI AZ ANYÁMTÓL VÁLTOZOTT MEG CSAK ÚGY EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA A ROUTER CÍME 192.168.2.1-RÕL TPLINKLOGIN.NET-RE?! Még csak be se voltak kapcsolva a gépek nemhogy nem piszkáltuk. Esti kikapcsolásnál még ment minden, másnap reggel már semmi.

Audimania 11888 2014. június 4. 16:25   Válasz erre: 11887
Jól érted. Ingyenes tárhelyet biztosító szolgáltatónál nem látok rá sok esélyt. Ha saját domain neved mögött lenne a levelezés (mondjuk eyes.hu és a mail a tiger@eyes.hu), akkor egyszeri pénzért bármit feltelepít a szolgáltató, illetve segítenek a személyre szabásban.

Ha van olyan gép, amin futhat egész nap az outlook, és beálítod, hogy mondjuk 10 percenként kérdezze le a leveleket, akkor a lenti beállítások alapján csak a legújabb vacakok jutnak el hozzád, amíg azok jellemzõjét is be nem írod a szabályokba.

Tiger 11887 2014. június 4. 16:03   Válasz erre: 11886
Audi, köszönöm, ezen rágódom kicsit, mielõtt belevágnék, de ha jól értem, ettõl még a szolgáltatónál lévõ szerver fiókomba ugyanúgy érkeznek majd ezek a vackok és majd ott gyûlik, míg el nem tömi vagy nem törlöm. A szolgáltatót nem tudom rávenni, hogy valahogy "ne engedje" be ezt a spam özönt? vagyis erõsítsék a saját szûrésüket az ügyfelek védelmében?

Audimania 11886 2014. június 4. 12:58   Válasz erre: 11885
Címszavakban a kattintások:
Eszközök - Szabályok és értesítések - Új szabály - Teljesen új szabály
Pipa: a Tárgy mezõben adott szó szerepel
alsó ablakban adott szó-ra katt, szó beírása - Hozzáadás, OK
Tovább
Pipa: végleges törlés - Tovább
Szabály nevének megadása - Befejezés

Sajnos egy szabályon belüli több feltételt ÉS kapcsolattal kötne össze az outlook, ezért a feladó miatt is új szabály kell:
Pipa: feladójának címében adott szó szerepel
alsó ablakban adott szó-ra katt, szó beírása - Hozzáadás, OK
Tovább
Pipa: végleges törlés - Tovább
Szabály nevének megadása - Befejezés

Utólag bármely szabályra kettõt kattintva, az alsó mezõben a kifejezésekre kattintva lehet bõvíteni, vagy törölni belõle.
Az adott szó-nál ajánlom a kisbetûs rész-megadásokat: Pl. "Ön mindig is ilyen locsolóra vágyott" tárgy esetén beírom, hogy: locsolóra.
Igen, tény, ezt is egy-egy újabb tárgy esetén bõvíteni kell, de azt a pár kattintást megéri, hogy adott tárgyú levélbõl nem érkezik több.
Bízzunk benne, hogy a komoly levelek tárgyának ismerõseink értelmesebbet adnak. Erre is nyugodtan felhívhatjuk a figyelmüket.
Mi pl. a tárgy nélküli leveleket automatikusan "visszadobjuk", a partnereink nem kis megrökönyödésére. Aztán percek múlva elküldik értelmesen :)

Most látom, a nagy képeket lebutítja az oldal ... próbálom majd kettesével fûzve.

Bedouin 11885 2014. június 4. 11:02   Válasz erre: 11884
"Ha érdekel valakit, pár printscreen-nel súghatok. "

Esetleg tudod itt nyilvánosan is?

Köszönöm fáradozásod :)

Audimania 11884 2014. június 4. 10:49   Válasz erre: 11879
Szia Tiger!
Nálunk a céges levelezésben nincs általános spam szûrés, mert jöhet bárhonnan levél, bármely európai nyelven ...
Helyette az outlookban van üzenetszabály beállítva, amely a bejövõ levél tárgyát vagy feladóját ellenõrzi, ez a kawa70 által említett "saját magamnak küldök levelet" problémát is kezeli.
Sajnos ez sem oldja meg a több eszközzel történõ lekérdezésnél, hogy az utolsó outlookos lekérdezés óta érkezett szemét ne töltõdjön le, de jelentõsen csökkenthetõ a kásahegy.
Ha érdekel valakit, pár printscreen-nel súghatok.

Ami a szolgáltatót illeti, semmi esélyed reklamálni, pont úgy állnak hozzá, mint a politikusok a Mo-on maradáshoz...
Többnyire adnak egy (elvileg) személyre szabható szemétszûrõt, amit vagy be tudsz sikeresen tanítani vagy nem. Persze van köztük olyan is, ami csak gyenge védelemre alkalmas, de ez már nem érdekel senkit.
Üdv

kawa70 11883 2014. június 4. 09:53   Válasz erre: 11881
Ja es az a legszebb mikor az elõzõ szolgáltatónál használt saját mail címemrõl kapok ilyeneket. Van ugy hogy ugyanoda. Bar azt már nem hasznalom de létezik még. Az ajánlás szerinti elõvigyázatosság nem használ, inkább a kiszolgáló adatai alapján támadnak. A freemailt emiatt nem szeretem. Nagyon gyenge a védelmi rendszerük.

kawa70 11882 2014. június 4. 09:49   Válasz erre: 11879
Ugyanezt tapasztalom én is. A freemailt elözönlik minden nap az ilyen szarok és valoban volt rá példa hogy közel száz jött. Ugyanaz a szöveg más név alatt betû szám kombinációs email címrõl. A gmail sokkal jobb oda csak elvétve téved egy kettõ. Az is tobbnyire a spam közt landol. Megoldas jó lenne mert tényleg problémás minden nap válogatni és takaritani

Tiger 11881 2014. június 4. 09:46   Válasz erre: 11880
Köszönöm, ez mind rendben is van, eddig is igyekeztem betartani a fenti ajánlásaidat, de a megoldáshoz ez már nem elég és rég késõ. Az sem biztos, hogy így és tõlem szerezték meg az email címemet.
Most abban várnék segítséget, hogy ilyen helyzet elõállta után, mi a megoldás.
Az email cím megváltoztatása azért nem lehetséges, mert gyakorlatilag azon zajlik az életem és a megélhetésem.

Nem véletlenül nem facebookkozom és semmilyen hasonló kapcsolati hálónak nem vagyok használója, egyedül erre a vacak levelezõ rendszerre van nagy szükségem.
Azt hiszem mégis kell a szolgáltatót is rugdalnom, mert képtelenség, hogy ennyire kiszolgáltatottá tesznek õk is.

MadBob 11880 2014. június 4. 09:33   Válasz erre: 11879
Elõször is: spamre nem válaszolunk, abban lévõ linkre nem kattintunk.
Másodszor: levelet úgy küldünk tovább hogy töröljük belõle az e-mail címeket. Ha több címzettnek küldjük akik nem ismerik egymást akkor titkos másolatban küldöd mindenkinek.

A problémádon segíthet a szolgáltatók által általában nyújtott szerver oldali spam szûrõ alkalmazás, ha van ilyen. Elõfordulhat azonban hogy már ez sem nyújt teljes megoldást mert a mail-címedet már eltárolták hogy létezõ cím és egymás közt adják-veszik.

A legjobb megoldás egy másik e-mail címre való áttérés, olyan ahol jó a spam filter szolgáltatás. pl. gmail. Ha áttérsz akkor az elõl írt szabályokat tartsd be és szólj az ismerõseidnek is ha látod hogy nem tartják be. Esetleg legyen ez az aláírásodban:
"VÉDD ISMERÕSEID E-MAIL CÍMÉT!
Kérlek, hogy ha az e-mailemet továbbítod, töröld róla az elõzményeket, amelytartalmazza az e-mail címemet. Az elõzmények törlése segít megakadályozni a Spammerek általi adathalászatot és a vírusok szétküldését.
Mindig titkos másolatként küldd a levelet, hogy a többi címzett ne lássa az
én e-mail címemet!
Köszönöm!"

Tiger 11879 2014. június 4. 09:05  
Valószínûleg nem egyedi gondom van, ezért fordulok elõbb a népesebb nagyérdemûhöz, hogy aztán sikertelenség esetén nekimehessek az internetes szolgáltatómnak.

Az õrületbe kerget a számtalan kéretlen email, reklám. Levelezésemben lassan 10- bõl 9 az ilyen szemét. Kb. 2-3 éve egyre növekvõ számban és egyre agresszívabb tartalommal.
Általában fiktiv nevekrõl és és címekrõl ékezik kettesesével, hármasával.
Az elején még annak érdekében, hogy elfelejtsenek, még vettem a fáradtságot, hogy "leíratkozzam" a levelezõ listájukról, mikor észrevettem, hogy ezzel a leiratkozással még újabb levélözönt generálhattam.
A mostaniakon pedig már nincs is leiratkozási lehetõség .
Nem is magyarázom többet, biztos sokan szenvednek ettõl a szemétözöntõl vagyis ismert a problémám elõttetek is.
A gépemen minden ilyen spam szûrõ be van állítva.
És itt a lényeg.
Ez a nemkívánatos áradat minden eszközömön megjelenik, függetlenül attól, hogy milyen levelezõ programot használok.
És természetesen ott van a szolgáltatónál lévõ postafiókomban , magyarán a szerverükön is, ahonnan vagy automatikusan letöltik az eszközeim vagy onnan is törölgetnem kell.
Csak , hogy nagyságrendet mondjak, tegnap 87 db ilyen szemetet kaptam, a legcifrább a sima Mariann feladón szereplõ anti-alarm boxot hirdetõ szarság, melynek tárgya ez volt: "ma megint jól felbasztam az agyam...."
Elegem van, mert már kezelhetetlen, dühítõen sok munkát ad az eltávolítása, volt, hogy eltömte a fiókomat, emiatt letölthetetlenné tette a hasznos és fontos leveleimet is, idõt, energiát vesz el, stb.
Na szóval, mit csináljak, Ti mit tesztek?
Nem lehet letiltani a feladókat, mert szinte mind más IP címrõl érkezik.(gondolom)
Valami számítógépes feladó generálással csinálhatják, mert képtelenség visszakövetni, vagy eljutni legalább oda, hogy valakit elküldhessek miatta a jó édes anyukájába:-(
Eddig majd mindenre tudtatok valami ésszerû megoldást ajánlani, most is ebben reménykedem:-)
Köszönöm

Dokypapa 11878 2014. június 1. 22:09  
Olí , köszönöm , a gyorsaságot , .. meg az alkatrészt :-)

Dokypapa 11877 2014. június 1. 16:07  
Majd elõ bújok a kamrából a fél disznyó már meg is lesz.:-)

olika 11876 2014. június 1. 05:53   Válasz erre: 11875
Ha sikerül a mai nap folyamán haza érnem értelmes idõbe, akkor oda megyek és levágom a füvet neked.Egy féldisznót készíts elõ a hûtõkamrából :))))

Dokypapa 11875 2014. május 31. 19:30  
Sziasztok , egy fûkaszára vagy fûnyíróra lenne szükségem , mindösszesen fél órára , egy üzlet udvarát szeretném rendbe tenni , nem dzsindzsás , csak fû nõ benne. Vidámvásár utca 1 , ja és én nem tudom sem elhozni ,sem elvinni. elektromos is megfelelne. Fizetségként hideg sör , hideg üccsi és meleg fogadtatás , hú ezt talán nem kellett volna így fogalmazni , na mindegy , hátha valaki erre harap :-)

szsolt 11874 2014. május 30. 21:30   Válasz erre: 11873
Jó utat:))))

Schindler 11873 2014. május 30. 21:11  
Elindult végre a TDM topic. További kellemes estét, én hazamentem! :)

Schindler 11872 2014. május 30. 21:07   Válasz erre: 11870
Ugyan Zsolti, ezek a negatív kisugárzások. Ne hezitálj, ha megkérdezik, megmondjuk, hogy õ kérte! :)))

olika 11871 2014. május 30. 20:59   Válasz erre: 11870
Szerintem húzzál innen, mert ezt is elrontod! :)))

szsolt 11870 2014. május 30. 20:55   Válasz erre: 11859
Ööö õt nem lehet:)))))

Robi70 11869 2014. május 30. 20:47   Válasz erre: 11865
Ati akkorát nõttek, hogy sor 3 lett belõlük. Lásd MT-09.

Fido71 11868 2014. május 30. 20:47   Válasz erre: 11865
Na, a varátok fórum se megy? :D

Robi70 11867 2014. május 30. 20:45   Válasz erre: 11866
Nem volt hosszú folyamat.:)

Schindler 11866 2014. május 30. 20:43   Válasz erre: 11865
No, kezd othonossá válni ez a topic!:))

Suprati 11865 2014. május 30. 20:39   Válasz erre: 11861
Ha megnõnek, V2-k lesznek... :)

Schindler 11864 2014. május 30. 20:29   Válasz erre: 11861
Hagyd Robi. Honnan tudhatná azt egy autós. Vagy a Suzuki újabban motorokat is gyárt? :))))

lala56 11863 2014. május 30. 20:28  
Mindenkinek aki olvassa.
Ha erre gurultok nézzetek be júni 28.-án.
http://www.tokodipincek.hu ....ez a reklám helye!!
Ezen az estén " fröccsöntõ" kisiparos leszek a pincémnél.
Lala.

Robi70 11862 2014. május 30. 20:23   Válasz erre: 11858
Megközelítés kérdése. Inkább úgy fogalmaznék, ennyi TDM-et vásároltak. Sok a külföldrõl behozott vas.

Bedouin 11861 2014. május 30. 20:20   Válasz erre: 11859
Már régóta figyellek benneteket :D
Ti V2-nek álcázott sorkettesek :)))))

lala56 11860 2014. május 30. 20:15  
Sziasztok!
Látom költözködés volt.....
Ezért itt is megköszönöm a segítséget amit légszûrö folytásról kaptam....köszi mindenkinek!!
Lala.

Schindler 11859 2014. május 30. 20:11   Válasz erre: 11858
Tessék! Még meg sem érkezett, máris beszól! :))))
Szsolti: intézd el :)))

Bedouin 11858 2014. május 30. 20:03  
Nem is hittem volna, hogy Magyarországon ennyi TDM-et adtak el :))))

Robi70 11857 2014. május 30. 20:01   Válasz erre: 11849
Mester, mi az a progi amit IGO útvonal tervezéshez használsz PC-n? Kipróbálnám, jó ötletnek tûnik. Nem utolsó sorban passzol a hsz, a topik profiljához. Gondoltam egy ilyen átmenettel elfoglaljuk a segítség fórumot. Persze csak ideiglenesen!:)

Endruz 11856 2014. május 30. 19:57   Válasz erre: 11854
Az legalább mûködik :-)))) A TDM fórumot leamortizáltátok :-))))

szsolt 11855 2014. május 30. 19:54   Válasz erre: 11854
Áh. .nem megy, vazze ':(

Schindler 11854 2014. május 30. 19:38   Válasz erre: 11853
Jó, de a sajátunkat csináld vissza, mert a végén muszály lesz a BMW-s fórumra költöznünk! :)))
Bár....ha jobban meggondolom...! :))

szsolt 11853 2014. május 30. 19:06   Válasz erre: 11851
Akkor most ezt is blokkolom:))))))

szsolt 11852 2014. május 30. 19:04   Válasz erre: 11851
Szemét:))))))

olika 11851 2014. május 30. 18:36   Válasz erre: 11849
Szerintem a TDM-es Szsolt rontotta el az oldalt.Beírt a lovassághoz is és azóta nem lehet oda belépni.Valami büntetést ki kell neki találni. :):):):)

scopy 11850 2014. május 30. 18:36  
Szevasztok!

Pedig pont most jutottak eszembe ÉRTELMES gondolatok! Erre...

:-)))

kawa550 11849 2014. május 30. 18:22   Válasz erre: 11847
Hozzuk fel kicsit ezt a topikot is?:-D

Suprati 11848 2014. május 30. 16:28   Válasz erre: 11846
Sok minden nem megy Gyula...

Robi70 11847 2014. május 30. 16:28  
Rendszergazda! NemmegyazoldalbüszkeségeaTDMfórum!!!
Kawa addig költözzünk át ide!:)))

kawa550 11846 2014. május 30. 16:19  
Halló! Valaki szóljon már a rendszegazdának hogy nem megy az oldal büszkesége a TDM fórum!

zbrab 11845 2014. május 28. 18:45  
Sziasztok!
Van köztetek HR-es? Tanácsot szeretnék kérni.

Rudo 11844 2014. május 27. 15:35   Válasz erre: 11840
Nekem krosszcsizmán tökéletesen bevált,de van igazsága VVLacinak is. ;)

VVLaci 11843 2014. május 27. 15:14   Válasz erre: 11840
Azzal csak egy baj van, minden faluban kutyák hada fog a megengedettnél nagyobb sebességre ösztönözni! :-)))))))

MadBob 11842 2014. május 27. 14:56   Válasz erre: 11841
Köszi! Látom a profilképeden hogy neked már van. :) Pólóval is bevált? ;)

Bubó Doki 11841 2014. május 27. 13:24   Válasz erre: 11838
Szilikoncicit használj, nem ázik be....)))))

Bedouin 11840 2014. május 27. 11:38  
Disznózsír gyerekek, disznózsír!
Jó vastagon :)))))

kawa70 11839 2014. május 27. 11:26   Válasz erre: 11838
Hogy hogy milyen szilikont? Az nincs több fele csak gyártó. A szilikon alapbol víz taszító. Én fujtam már be a kabatom, de massziv esõben semmit nem ért. Ugyanúgy átázott.
Egyébként létezik impregnálo spray, az kifejezetten erre a celra van kitalalva. De azzal is át áztam :-)

MadBob 11838 2014. május 27. 07:29  
Sziasztok!
A kabátomba (Ballistic cordura and Polyester 600D cordura composite) az van bevarrva hogy szilikonnal növelhetõ a vízállósága. Csinált már valaki ilyet? Mik a tapasztalatok? Milyen szilikont lehet használni?

Balu 11837 2014. május 27. 00:16   Válasz erre: 11836
Erre gondolok én is, érzem magamban az erõt egy ilyen kanyarhoz , és egy személlyel mennék, mert az asszonykát feldobnám egy repülõre, neki, és nekem is sokkal kényelmesebb lenne :) Szóval nem lesz gond :)

Taro 11836 2014. május 27. 00:11   Válasz erre: 11830
2 személlyel, FJR-el többször is volt benne részem.
ha a táv lekûzdése a cél, akkor semmi probléma.
A motorod tudja. :-)

kawa70 11835 2014. május 26. 23:41   Válasz erre: 11833
Nem tudom, en 1000-1200-nel többet nem terveznék. Nem jobb a sok pálya sem mert borzasztó monoton.

Dokypapa 11834 2014. május 26. 23:20  
Sürgõsen szükségem lenne egy jó FZS 2001 -s Fazer 1000 hátsó lengéscsillapítóra. vagy gyors szervizre , aki ki is szedi .

Balu 11833 2014. május 26. 22:54   Válasz erre: 11832
Már az Fjr van , nem az R1, csak még nem mentem ennyit motorral..
Autó az más tészta, autópályán 2100 a napi max penzum amit letudtam, az 17 óra volt, egy kis alvással, persze az is pálya de az más tészta, mint tudjuk. Szóval agyalok erõsen :)

kawa70 11832 2014. május 26. 21:31  
Ugyanezt javaslom én is. Sok az 1500 egy seggel. Pláne sportmotoron......De egy jobb interkontinentális túragéppel sem biztos hogy érdemes bevállalni. De inkább egy FJR mint R1 :))

pandamaci 11831 2014. május 26. 17:03   Válasz erre: 11830
1500km éjféli körüli indulással , +20-22 óra mulva megérkezéssel nem nagy ügy . AUTÓVAL, ha nem vontatsz semmit !

Motorral felejtsd el , értelmetlen. Bekapsz egy esõt, vagy 30 fokot, de anélkül is csak szívás.
Indulj reggel, menj 750et , délután keress egy 25eurós panziót. aludj ott. Másnap ugyanigy haza. Esetleg igy az autópályáról is néha lemehetsz.

Szerintem...

Balu 11830 2014. május 26. 16:30  
Sorry, de tényleg elfelejtettem leírni, hogy, ez csak egy odaút lenne, no meg majd haza , és technikás autópálya, cca 1500 km.. Ezen agyalok hogy le tudom e egy hoszzú nap alatt. Eddig a legtöbb az 780 km volt az R1-el ..

Oldi 11829 2014. május 26. 12:31   Válasz erre: 11827
Már megint boxernél van a pont!...:-) - Rómából, Amszerdamból pályán úgy hazajöttem egy szuszra, hogy különösebben el sem fáradtam... Amikor lefeküdtem alukálni, kezdett el rohanni a táj...:-D
De bizony egy jópofa orfûi, vagy õrségi tekergésnél 200km-t már érzel...:-)
A mindennapi edzés viszont nagyon fontos!!

boxer 11827 2014. május 26. 08:32   Válasz erre: 11826
Ja persze nem mindegy, hogy milyen úttipuson. Autópályán +1000km is mehet, de kanyargós hegyi utakon, esetleg társaságban azért az 5-600 bõven elég.

boxer 11826 2014. május 26. 08:31   Válasz erre: 11823
Motorfüggõ is valamelyest. Szerintem a te gépeddel az 1000km az simán mûködik, nagyobb trauma nélkül.

Rudo 11825 2014. május 26. 08:15   Válasz erre: 11823
Ez egy okos kérdés.:)
Elég sokmindentõl függ,10-2000km-ig.
Nekem spec ha több nap egymás után menni kell akkor a napi 5-600-nál nem esik jól több,ha csak 1-2 nap menet aztán pihi akkor napi 8-900.

ztaki 11824 2014. május 26. 06:04   Válasz erre: 11823
Napi 1000-1200 km a max. és ezt sem illik 3 napnál tovább...
Természetesen kiváló motorral és kiváló kondival.

Balu 11823 2014. május 26. 04:34  
Sziasztok!
Az érdekelne hogy mennyit lehet motorozni egy nap alatt, és 700km fölötti tapasztalatok érdekelnének. Köszi!

Dokypapa 11822 2014. május 24. 21:25   Válasz erre: 11820
Polgármester még lehetsz :-) Ha cunderos a hegesztésed :-)

TTné 11821 2014. május 24. 12:07   Válasz erre: 11723
Azóta is csak várom, várom... :-/

gabo67 11820 2014. május 22. 22:51  
én szívesen megyek hegeszteni, elméletben kibacott jól megy de fémen még nem próbáltam:)) így is kellek?:)

olika 11819 2014. május 22. 06:08   Válasz erre: 11817
Szakmai! :)

rosejblee 11818 2014. május 21. 22:27   Válasz erre: 11816
Etnikumit én is tudok...Hõs utca 15/a/b...kb 800 fõ.

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22119
5 622 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők