| RodnanR1 | 884 | 2009. április 23. 17:25 |
| RodnanR1 | 883 | 2009. április 23. 17:15 | Válasz erre: 879 |
|
:-) Claudia ez aranyos hozzászólás volt tõled! Nem arra céloztam, hogy szoktam járni gyorsulásra hanem arra, hogy akaratom ellenére besoroztak mint Claude Bukowskit, de mégis olyan hazafiasnak hatott az a 265 nap...
|
| moTOMI | 882 | 2009. április 23. 16:24 | Válasz erre: 881 |
|
Úgy néz ki , Rolanddal , druszámmal ,meg Markoval vasárnap elmegyünk Vas-Ausztria megmittudomén valahova csak fejbõl nem tudom ! Ha esetleg valakit innen érdekelne akkor pontosítunk ! Meg kellene a kimaradottaknak csinálni az áldást valamikor , de nagyon nehéz összehozni ! |
| Claudia | 881 | 2009. április 23. 16:11 | Válasz erre: 880 |
|
Szia TOMI! Mondhatni tökéletes :) Hála egy jóbarátnak, aki sokat segített a szerelésben. Most már csak a benzinnel kell vigyázni, mert gyorsan fogy :) Veled mizújs? |
| Claudia | 879 | 2009. április 23. 15:13 | Válasz erre: 878 |
|
Én is szoktam járni a gyorsulásra és mivel idén elég jónak tûnik a program, gondoltam elnézek. Ha valaki csatlakozna szóljon ;) |
| RodnanR1 | 878 | 2009. április 23. 12:28 | Válasz erre: 877 |
|
Taszár? Én már voltam ott. Többet is mint akartam :-( Dicsõséges augusztusi állomány '98-ban. Oh mama...
|
| Claudia | 877 | 2009. április 23. 11:03 |
|
Sziasztok! Szóval senki sem jön Taszárra? :) Erdélybe szívesen elmennék, de nem tudom megengedni magamnak...meg nem tudom, hogy hogyan bírnánk drága Mz-mel. De majd gondolok rátok ;) |
| Szotyi | 875 | 2009. április 22. 21:10 | Válasz erre: 867 |
|
Szia! Terveim szerint megyek,ha nem vennélek észre vágj hátba nyugodtan!:))) |
| manóbácsi | 872 | 2009. április 22. 19:22 | Válasz erre: 870 |
|
Szia Indián ! Üdvözöllek a " VETERÁNOK " Között Manóbácsi |
| manóbácsi | 871 | 2009. április 22. 19:19 |
| indián | 870 | 2009. április 22. 13:09 | Válasz erre: 869 |
|
Köszönöm kedves ! Nem szeretek más fórumokba irogatni , mert bizTosan látod , hogy melyikeken veszek aktívan részt , de természetesen ez nem jelenti azt , hogy néhanapján nem lapozok bele : egybe-egybe! :-)) Csak azért szóltam hozzá , mert ezt már nem bírtam ! :-))o |
| Claudia | 869 | 2009. április 22. 13:05 | Válasz erre: 868 |
|
Szia Indián! A fórumba bárki írhat, úgy vélem mindenkinek fontos a véleménye. Térj be hozzánk bármikor nyugodtan, szerintem a többieknek sem lenne ellenére! |
| indián | 868 | 2009. április 22. 13:01 | Válasz erre: 863 |
|
Bocs , hogy beleugatok a topikotokba , de biztos nem tûztétek volna ki a témát , ha nem lenne közkincs ! Kedves RodnanR1 ! Az , hogy te 200-al járkálsz nem túl nagy dicsõség , legalábbis szerintem , inkább amennyiben ezt ebben az országban teszed,akkor felelõtlenség , és veszélyeztetése a közlekedésben résztvevõ többi autós-motoros társadnak ! "Jártál már 200 felett!? " Nem tudom ez miért fontos?! (Halkan jegyezném meg én sem ma kezdtem motorozni, és végig jártam a szamárlétrát a csattogós lepkétõl kezdve a Komár Mopeden át , a sport motorokig , majd persze most a nagy szerelem ! ) , de EGY KEZEMEN MEG TUDOM SZÁMOLNI HÁNYSZOR JÁRTAM: 200-on , vagy az felette ! A modortalan beszédstílusod véleményem szerint nem erre a fórumra való , hiszen itt mindenki próbálja elkerülni a trágár beszédet , még ha néhányunknak ez nehezére is esik ! Aztán az már csak egyéni szubjektív vélemény , hogy az évi 15000 km-re nem kell annyira felvágni , mert jó néhányunk ettõl jóval többet tesz meg , mégpedig úgy , hogy próbálja tiszteletben tartani a többi forgalomban résztvevõt , valamint öregbíteni a motorosok sajnos oly sokak által sárba tiport hírnevét , és nem utolsó sorban mégiscsak megpróbálja , ha egy mód van rá tiszteletadás céljából feltenni a kezét ,vagy legalább egyetlen ujját amikor motorostársával találkozik , persze ha éppen nem életveszélyesen közlekedik ! Mert lássuk be : Magyarország útjain a 200-as sebesség : ÉLETVESZÉLY!!!! És zárszóként egy okos ember szájából engedjetek meg egy mondatot : (In memoriam OTTÓ bácsi ) "A KÖZÚT NEM VERSENYPÁLYA " !!!!!! |
| Claudia | 867 | 2009. április 22. 12:18 |
|
Nem gondoltam volna, hogy a hétvégi gurulásom elmesélése ekkora vihart kavar. De nyitok egy új témát, mert már kezd kicsit felhúzni... Szóval... Május 1. Taszár Gyorsulási verseny lesz, a belép 1750Ft. Szerintem én ott leszek...van még valaki, aki jön majd? |
| tenkes | 866 | 2009. április 22. 10:54 |
|
Szevasztok. Az intésnek, csak úgy magában valóban nem sok értelme van, ha nincs mögötte tartalom. Történet: Motoros (Gilera Runner) fejvakarva áll Beremend és a világvége között a pusztában. Megállok - mi van? - nem indul. Innen már ketten nem értjük a problémát. Közben egy motoros(VFR750)elhúz mellettünk, lelkesen int miközben lassítás nélkül elhúz . Mikor ezt harmadszorra teszi, leállítom és megkérdezem tõle, hogy ugyan már miért integet? Válasz : - Hát izé így szokás nem? |
| RodnanR1 | 865 | 2009. április 21. 23:34 | Válasz erre: 864 |
|
Manóbácsi eddig kb. ötször szólt a fórumhoz, ebbõl háromszor azért mert klubbot akar alakítani... Egyébként én is bagatell dolognak tartom ezt az integetésen való pörgést. :-) |
| DonToni | 864 | 2009. április 21. 23:03 |
|
Szevasztok! Mint kívülálló,csak szeretném megjegyezni,hogy addig amíg ilyen dolgokon képesek vagytok vitatkozni,mint hogy ki integet meg ki nem,addig a büdös életbe nem lesz belõletek 1 CSAPAT.Hadd ne legyen már életbe vágó az integetés. Manóbácsi: Nem hiszem,hogy surmóság ha valaki nem köszön vissza,próbálod a fórumot ébren tartani,és közben szítod a tüzet!!!Ha ennél jobb témátok nincs,akkor jobb ha megszüntetitek a fórumotokat! |
| RodnanR1 | 863 | 2009. április 21. 22:15 |
|
Sziasztok régi és új fórumozók! ...és olvasók! Mióta él ez a fórum, azóta döglõdik! Létrehozta a SierraOne és próbálkozott hónapokig eredménytelenül. Az érdeklõdés 1 kommentár / hét körül mozgott. Aztán egy idõ után v.mi Rodnan nevû gyerek egyszemélyes blogjának nyilvánította , de ráunt õ is. Kb. egy éve petur tartotta életben egész nyáron és jöttek a Claudiáék. Azóta döcög már v.hogy, de még mindíg nem volt az igazi. Rájöttünk!!! KELLETT EGY VITATÉMA!!! I N T É S Nyomjuk hát tovább gyerekek legyek én akinek a kurva anyját, de akkor is baszok inteni nektek 200-nál!!! Piki24 gondolkodj ember! Jártál már 200 felett!? 1. Ott nem árt fogni két kézzel. 2. A legtöbb sportmotoros (én legalábbis) reflektorral nyomom éjjel-nappal, hogy a birka autósok elõbb észrevegyenek egy másodperccel. 3. Én jövök két kilóval, te szemben eggyel az egyenlõ 300. Sztem. Itt látod a bal kezemen nyújtózkodó ujjaimat??? Kurvára kellhet koncentrálni, de akkor ki nézi az utat!? Városban, lámpánál, felegyenesedve amúgy intek még a pizzafutinak is jószerivel, de nem teszem kockára a biztonságom (és más közlekedésben résztvevõét sem) azért, hogy bárki jófejnek tartson egy pillanatra. Ezen gondolkodjatok el ti is akik írjátok, hogy BIZTONSÁGOSAN, egymásra figyelve. U.I: Amúgy évi 15.000 km az átlagos futásom (korábban azért a Simóval kevesebb) és lassan 20 éve gépészkedem. Eddig csak egyszer kottáztam el a mutatványt közúton. Biztosan a "fals" közlekedési elveim is közrejátszottak ebben az eredményben... Baráti üdvözlettel: Rodnan |
| moTOMI | 861 | 2009. április 21. 21:04 | Válasz erre: 860 |
|
Csõsztök ! Csaje ! igen elhanyagolsz bennünket !!! Külömben meg kétfajta ember létezik : az egyik motoros , a másik meg nem !! De ezt neked már úgy emlékszem mondtam ! |
| Claudia | 860 | 2009. április 21. 20:55 | Válasz erre: 859 |
|
Szia! Örülök, hogy egyre többen néznek be hozzánk. ;) Nem egyszerû dolog ez az "intés"...mert ez nem csak errõl szól. Tartalom van mögötte, egy felfogás, nézet. Ez mindenkinek a saját maga dolga...és úgy kell intéznie, hogy õ jól érezze magát. Akármennyire is jó lenne, ha tényleg minden motoros egyenlõ lenne, ez nem igazán fog megvalósulni. Egyszer próbáltam sportmotor.hu-n egy videóhoz olyan kommentárt írni, hogy szerintem minden motoros egyenlõ és így is kéne viselkedni egymással. Olyan visszajelzéseket kaptam nagyon "nagy" motorosoktól, hogy azóta inkább megtartom magnak ezt. (Sztálinhoz hasonlítottak, mert szerintük, õ mondta utoljára, hogy egyenlõnek kéne lenni...stb.) :) Vicces nem? A lényeg, hogy mindenki olyan körökben mozogjon, ahol jól érzi magát. És a legfontosabb, hogy mindenki nagyon nagyon vigyázzon magára, ugyanakkor élvezetesen motorozzon! ;) |
| big bandit | 859 | 2009. április 21. 20:50 |
|
Üdv mindenkinek! Nekem is volt "fekvõs" mocim és mégis tudtam inteni. Ha nagy a tempó vagy kanyarban kell köszönni akkor meg ott van a kormány bal oldalán egy kis gomb azt meg lehet nyomni és már fel is villant a lámpa. Mághogy nehéz inteni a sporgépen. Ez jó. |
| Claudia | 858 | 2009. április 21. 20:15 |
|
Sziasztok! Piki örülök, hogy írtál, jó téged is látni errefelé! Attól, hogy valaki nem kaposvári még nyugodtan írhat...szerintem mindenki számít ;) |
| totokalmi | 857 | 2009. április 21. 19:19 |
|
sziasztok! Manó úr jól beszél, szerintem megfogalmazta a lényeget. a motorozás lényegét. amúgy bocsi hogy közbeszóltam én Pécsen élek nem Kaposváron de sokat járok arra munka közben, és sok motorost láttam már arrafelé. ha egyszer majd arra járok mocival majd összefuthatnánk :-) |
| manóbácsi | 856 | 2009. április 21. 19:11 |
| piki24 | 855 | 2009. április 21. 17:28 | Válasz erre: 849 |
|
RodnanR1: "A sportmotoros nem azért nem int vissza, mert el van szállva magától, hanem a motor ergonometriai sajátosságai miatt! Magyarán támaszkodik a csuklóján és egy intés nem megy rögtön, csupán egy-két másodperc késéssel, de addigra általában elkerülitek egymást. " Ezzel abszolut nem értek egyet, én azt tapasztalom aki akar az int is bármilyen tempóval jön szembe,arra van ideje. Jön szembe a speed-es bö 200 fölött kerülgeti az autókat és ha akar nyom egy fénykürtöt vagy két ujját leveszi a kuplungról.Amelyik meg nem int vissza annak ..... |
| petur | 854 | 2009. április 21. 12:00 |
|
Manóbácsi! Én már kiis találtam mi legyen a motoros barátikörünk neve. Hells angels Kaposvár. Szerintem ez nem hallatszik bátortalanúl ,nem igaz?:) Vagy mondjuk a lankadt f..ak titkos társasága is elmenne.szerintem,de ez természetesen csak vicc volt a részemrõl. Hogy komoly legyek,vagy pókok,nos beszéljük meg egy jó pofa sör mellett ezt a témát. Mikor ,és hol? az itt a kérdés.? |
| jozsó | 853 | 2009. április 21. 00:31 | Válasz erre: 852 |
|
Hát, én mentem két nap. Szombat a balcsi körül amit láttál,vasárnap pedig irány Agárd. Egyszerre ez elég volt. |
| Claudia | 852 | 2009. április 21. 00:16 | Válasz erre: 851 |
|
Szió! Nemrég fürödtem...nem tudok aludni :) Hagyjuk az integetést :D Egy lenne a lényeg...menni menni menni...határok nélkül (idõ, pénz). Álomvilág...sajnos :P :)))) |
| jozsó | 851 | 2009. április 21. 00:11 |
|
Szia claudia! Még fent? Amikor a nejem 400.-asBurgmanjával megyek, intenek a NAGYOK. Igaz, hogy nem minden mocis köszön! |
| Claudia | 850 | 2009. április 21. 00:02 | Válasz erre: 849 |
|
Szia Rodnan! Biztos vagyok benne, hogy sokan ezért nem intenek vissza. De amikor a 10. olyannal találkozom, aki áll a lámpánál ...esetleg a parkolóban...akkor azért érzem, hogy nem fogadnak el. De megértem, csak mivel eddig azért pozitívabb tapasztalataim voltak, ez a hétvége picit meglepett. Úgy vélem nem kell mondani, hogy sok kivétel van...tudod jól te is, mire, kire gondolok... Élõben is beszélgettünk...szerintem jól megértettük egymást, de szólj ha tévedek. Végülis nem beszélni kéne róla, hanem csinálni... Motorra fel! ;) |
| RodnanR1 | 849 | 2009. április 20. 22:10 | Válasz erre: 845 |
|
Sziasztok! Olvasom a fórumot és csak ámulok-bámulok a sok sületlenségen, amit összehordtok. Sorjában: Claudia! A sportmotoros nem azért nem int vissza, mert el van szállva magától, hanem a motor ergonometriai sajátosságai miatt! Magyarán támaszkodik a csuklóján és egy intés nem megy rögtön, csupán egy-két másodperc késéssel, de addigra általában elkerülitek egymást. Icebandit: Talán igazad van, de én akármikor "odacsapódtam" egy kisebb idegen társasághoz (pl.: Mekiparkoló, OMV a füredin, Taszár, stb.) nagyon pozitívan fogadtak. Kár, hogy te mást tapasztaltál. manóbácsi: Kell erõltetni ezt motorosklubbosdit!? Más fórumokon is olvasom, hogy nagyon akarod. Meg a nagy érdeklõdést is... Bocs, hogy okítok így mindenkit, ez csak egy tükör akart lenni, amit benne láttok az csupán a valóság... Baráti üdvözlettel: Rodnan az össze nemtartó kaposvári pöcs káromkodni nemtudó sportmotoros "http://www.youtube.com/watch?v=kacGwAu5eg0" |
| manóbácsi | 848 | 2009. április 20. 18:58 |
| Claudia | 847 | 2009. április 20. 16:50 | Válasz erre: 846 |
|
Szia! Igazából megszoktam már...csak volt pár kellemes csalódásom. Igaz, most maszkban voltam és nem látszott ki a hajam. Amikor látják, hogy lobog a szõke haj, komolyan másképp viselkednek. Azzal én is egyetértek, hogy nem tartanak össze Kaposváron a motorosok, de igazán jó lenne ha ez változna. Én megpróbálok ezért tenni, nálam mindenki egyenlõ. ;) Egyébként szoktalak látni :) |
| icebandit | 846 | 2009. április 20. 11:32 |
|
manóbácsi! ezt már Én is megfogalmaztam annó! mármint, hogy a kaposvári motorosok egy pöcsök. összetartás nincs bennük. (akinek nem inge ne vegye magára) baromi régen írtam a fórumba, de rendszeresen olvasom. szerintem azért lett létrehozva e fórum, hogy itt tartsuk a kapcsolatot, de nagyon a süllyesztõbe került. Clau! majd megszokod, hogy a szoci motorosnak, robogósnak a nagy többség nem köszön! azt hiszik, ha szuper-drága gépen ülnek akkor õk a királyok a többi motoros le van sz..va! |
| Claudia | 845 | 2009. április 20. 08:57 |
|
Sziasztok! Tegnap értem haza mocival a Balatonról...Mernye körül olyan esõ kezdett el esni, hogy szerintem a csizmám soha sem fog megszáradni...iszonyatos volt, de szerencsére hazaértem és a fékeimet is teljesen rendberaktuk...így már lehet közlekedni a mocival. Egy rossz tapasztalat...egyetlen egy sportmotoros sem (kb 15-tel találkoztam) intett vissza... Remélem a ti hétvégétek is jól telt :) ;) |
| petur | 843 | 2009. április 19. 16:51 | Válasz erre: 841 |
|
Hali Rodnan! Amikor Gödre felé gurultunk fölfelé a högyre,nos akkor kicsit csöpörgött ugyan az esõ,de nem volt számottevõ. Aztán végig a Mecsekben sütött a nap és néha borultas volt,de összességében remek motorozásra alkalmas idõjárás kerekedett. Magam is mocival járok melózni,merthát elképzelhetetlen,hogy ne ûljek motorra. a szebb apokon napi 14,a kevésbé szebbeken 8km-t utazok. Széles utat! |
| manóbácsi | 842 | 2009. április 19. 11:25 |
| RodnanR1 | 841 | 2009. április 18. 23:27 |
|
Szia Petúr! Én is ráültem a vasra és 18h után nemsokkal jól el is vert az esõ :-((( Örülök, hogy nektek bejött, nekem úgyis csak munkából hazaút volt... |
| petur | 840 | 2009. április 18. 19:45 |
|
Sziasztok! Igaz rég voltam itt,de most pótolom. Elgurultunk néhányan ma délután a mecsekbe.Mickey,Bazsiék,valamint párommal ketten,úgy döntöttünk,hogy a kaposvár, Orfû Abaliget,Pécs,Kõvágószöllõs,Hetvehely,Orfû és vissza remek kis túra lesz. Így is lett, vagy észt?:) Bár az idõ kissé borongós volt,azért kellemesen éreztük magunkat mindannyian.A szerpentíneket nagyon élveztem,és a magaslatokról pazar volt a kilátás,olyan igazi tavaszköszöntõ kirándulássá sikeredett. Mindenkinek széles utat kívánok! |
| jozsó | 839 | 2009. április 17. 20:44 | Válasz erre: 837 |
|
Claudia! Nagy felvonulás, finom fagyi Soltvadkerten,sok motoros ismerõs,és nem utolsósorban MI is ott leszünk. Na, komolyan! Tavaly ott voltam, klassz volt! |
| Claudia | 837 | 2009. április 17. 17:48 |
|
Nekem necces, mert 19-20 vizsga...de lehet, hogy elmegyek. Ha úgy alakul mindenképpen ;) |
| jozsó | 836 | 2009. április 17. 15:11 | Válasz erre: 835 |
|
Szevasz! Máj. 15-17,ha jól emlékszem. Elég nagy buli lesz. A Wild-en megtalálod! Üdv. |
| keresztes | 835 | 2009. április 16. 21:39 | Válasz erre: 833 |
|
Soltvadkerten , mi lesz és mikor ? Szevasztok !:-) |
| Claudia | 834 | 2009. április 16. 21:36 | Válasz erre: 833 |
|
Szívesen mennék, de most nem tudom megengedni magamnak. Van pár túra, amire spórolok, mert mindenképpen el szeretnék menni rá. A többi csak, ha úgy alakul...most a fékem rendberakása az elsõ. ;) |
| jozsó | 833 | 2009. április 16. 21:00 | Válasz erre: 832 |
|
Hát, igen. Látod, nagy motor nagy gond, kis motor, kis gond! Soltvadkertre nem jössz??? |
| Claudia | 832 | 2009. április 16. 13:25 |
|
Szomorúan hallom a GSR történetét. Ha eljön az idõm én is egy GSR-t szeretnék venni. Újlakra jönni kell...kötelezõ :D |
| nemtom | 830 | 2009. április 15. 20:15 | Válasz erre: 829 |
|
Közben megtaláltam. GSR:friss gumi,csúnya defekttel.Szerelõ nem hajlandó javítani,mondván,hogy vállalja más a felelõsséget a foltozott gumira.Saját tapasztalata szeint (versenyzik is) garantáltan szétrobban,bukta,törés stb.Tehát:kb 40000 pénz az új.Milyen sok benzin kijönne belõle. |
| Claudia | 829 | 2009. április 15. 20:02 | Válasz erre: 828 |
|
Igen :) Ott van a Rendezvények között ;) Bár Amrein Laci nem örülne, ha azt mondanám én szervezem :D GSR? mi törpént? |
| nemtom | 828 | 2009. április 15. 19:29 |
|
Láttam a Meszi GSR-jét.Mármint az új gumiban a csavart.Nagyon durva...Sajnálom!!! Mikor lesz Újlak? Azt szervezi Klaudia? |
| jozsó | 826 | 2009. április 15. 13:30 | Válasz erre: 825 |
|
Köszi, de a bürokrácia lassú. Két hét múlva kapja csak kézbe az új plasztik kártyát. |
| Claudia | 825 | 2009. április 15. 12:27 | Válasz erre: 823 |
|
Gratuláloook! Örülök nagyon, remélem a következõ túrán már jön õ is saját géppel ;) |
| jozsó | 823 | 2009. április 14. 18:32 |
|
Szia Claudia! Egy nõi motorossal több lesz az utakon. A nejemnek sikerült a vizsgája. Pár nap, és kezében a jogsi. |
| Claudia | 822 | 2009. április 14. 12:56 |
|
Köszönöm Manóbácsi! Meglocsoltak igen...ketten is szódásüveggel :) Köszönöm a bókot :) Remélem mindenkinek jól telt el az Ünnep és kitart a következõig ;) |
| nemtom | 819 | 2009. április 13. 19:08 | Válasz erre: 818 |
|
Azért köszi, Manóbácsi!Alkalomadtán visszatérünk rá. |
| manóbácsi | 818 | 2009. április 12. 17:04 |
|
Heló Klau! Megkaptad a "nyuszitól"a tojásokat? És + locsoltak rendesen? 1 épként + nincs miért pirulnod JÓL NÉZEL KI!!!!!! Szija Manó |
| Claudia | 817 | 2009. április 11. 22:43 | Válasz erre: 816 |
|
Elpirulok :) Nem tudom...egy ideje nem jönnek már úgy a locsolók, mint 10 évvel ezelõtt :D ...idén van elõször mocim, így a motoros locsolást várom nagyon :D Jó voltam...szóval várom a Nyuszit :D Kellemes Nyuszit Mindenkinek ;) |
| nemtom | 816 | 2009. április 11. 19:10 | Válasz erre: 814 |
|
Ha jól viselkedtél és szót fogadtál,a nyuszi értékelni fogja.Ellenben:ha reggel üres a fészek (nyúlé,fûbõl) biztos veled volt a baj... Locsoló biztos lesz sok,ilyen csinos lányt... |
| Claudia | 815 | 2009. április 11. 12:40 |
|
És még valami...hol fogjuk nézni a Moto Gp-t? Mert én Rossi nélkül nem bírom... |
| Claudia | 814 | 2009. április 11. 12:37 |
|
Én azt szeretném, ha az Mz tökéletes állapotban lenne és sosem romolna el :) Meg egy nagy locsolást Hétfõn :) |
| nemtom | 812 | 2009. április 11. 10:21 | Válasz erre: 809 |
|
Dejszen sosenemis menek annyival.Méghogy száznyócvan...
|
| nemtom | 811 | 2009. április 11. 10:19 | Válasz erre: 810 |
|
Húsvéti ajándékot akarok!Kell!Kell!Kell! (Tele tank,sport kipufugó,jó idõ stb.) NYUSZI! OLVASOD? |
| jozsó | 809 | 2009. április 10. 20:37 | Válasz erre: 806 |
|
Tanulság??? Nem kell 180-nal feszíteni!!! HI_HI_HI!!! |
| Claudia | 807 | 2009. április 10. 20:28 | Válasz erre: 806 |
|
Jobb ma egy tojásos ruha, mint holnap tojások nélkül ébredni :D
|
| nemtom | 806 | 2009. április 10. 18:52 | Válasz erre: 805 |
|
Reggel SV izzítva,jó az idõ,ha "csak"munkába menethez is. Túradoboz hátra,valami egész napra való ruhával,hogy ne kelljen csizmázni,cordurázni délelõtt.Na meg valami kajának való,(igen Jozsó,ez egy ilyen melóhely) kis kollegával közösen.Hûtõ tele tojással,tizes tartó be ruha tetejére,és indulás.Érkezés:túradoboz tele tojásos motyóval,amit ha felveszek,úgy nézek ki mint egy lecsó. Tanulság? |
| Claudia | 805 | 2009. április 10. 11:38 |
|
Háháá most jöttem meg én is mocizásból...igaz hosszabb távra nem mernék még menni, de azért, jól esett nagyon. Hasít az mz, igaz nem 299 de 89-99 megy nekem is :) Köszönöm a jelölést iwiwen ;) |
| nemtom | 802 | 2009. április 9. 21:07 | Válasz erre: 801 |
|
Esetleg a cég elõtt megvárlak délután.Hacsak haza nem érek addig.Délelõtt felhívlak.
|
| kekelet | 799 | 2009. április 9. 20:27 |
|
Szeva Nektek ! Jó készültségi fokban van a motoros Farmom... Bárkit szivesen látok, ha beugrotok hozzám... |
| jozsó | 798 | 2009. április 9. 20:24 |
|
Helló! Vasakat mosni, láncot befújni, azt menni. Itt a szünet, és a jó idõ. |
| nemtom | 797 | 2009. április 9. 19:30 | Válasz erre: 796 |
|
Olvastam az iwiwen(utólagos engedelmeddel).Aztán készülni a vizsgákra,nem ám elbenzinezzük az idõt!De bízunk benned. (Királyi többes?) |
| Claudia | 796 | 2009. április 9. 16:26 | Válasz erre: 795 |
|
Nekem :)) Szerdán kell mennem, aztán lassan vége...pár vizsga és kész :) Pénzügyi-számviteli ügyintézõ leszek :))
|
| Claudia | 794 | 2009. április 9. 11:59 | Válasz erre: 793 |
|
Neked is happy nyuszit :) Kéne ma gurulni egyet...nemde? :) |
| nemtom | 787 | 2009. április 8. 20:45 | Válasz erre: 786 |
|
Most komolyan:eddig nem nézted meg a profilokat?Mindenkivel szóbaállsz?
|