11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
KAPOSVÁR
Következő oldal

RodnanR1 884 2009. április 23. 17:25  
A program tényleg jó lesz. Másfél éve szeptemberben egyébként második lettem Street 750-ben az R6-tal. Tavaly pedig magam mögé utasítottam egy '06-os R1-egy (szintén R6-tal). Igaz, a srác atom másnapos volt és nem tudott egy jó rajtot sem, de akkor is komoly érzés volt.

RodnanR1 883 2009. április 23. 17:15   Válasz erre: 879
:-) Claudia ez aranyos hozzászólás volt tõled! Nem arra céloztam, hogy szoktam járni gyorsulásra hanem arra, hogy akaratom ellenére besoroztak mint Claude Bukowskit, de mégis olyan hazafiasnak hatott az a 265 nap...

moTOMI 882 2009. április 23. 16:24   Válasz erre: 881
Úgy néz ki , Rolanddal , druszámmal ,meg Markoval vasárnap elmegyünk Vas-Ausztria megmittudomén valahova csak fejbõl nem tudom !
Ha esetleg valakit innen érdekelne akkor pontosítunk !
Meg kellene a kimaradottaknak csinálni az áldást valamikor , de nagyon nehéz összehozni !

Claudia 881 2009. április 23. 16:11   Válasz erre: 880
Szia TOMI!

Mondhatni tökéletes :) Hála egy jóbarátnak, aki sokat segített a szerelésben.
Most már csak a benzinnel kell vigyázni, mert gyorsan fogy :)

Veled mizújs?

moTOMI 880 2009. április 23. 15:17  
Üdv Kaposváriak !
Szia Csaje!
MZ jó már ?

Claudia 879 2009. április 23. 15:13   Válasz erre: 878
Én is szoktam járni a gyorsulásra és mivel idén elég jónak tûnik a program, gondoltam elnézek.

Ha valaki csatlakozna szóljon ;)

RodnanR1 878 2009. április 23. 12:28   Válasz erre: 877
Taszár? Én már voltam ott. Többet is mint akartam :-( Dicsõséges augusztusi állomány '98-ban. Oh mama...

Claudia 877 2009. április 23. 11:03  
Sziasztok!

Szóval senki sem jön Taszárra? :)
Erdélybe szívesen elmennék, de nem tudom megengedni magamnak...meg nem tudom, hogy hogyan bírnánk drága Mz-mel.

De majd gondolok rátok ;)

petur 876 2009. április 22. 21:48  
Sziasztok!
Hamarosan olcsób lesz a benzin.
:)

Szotyi 875 2009. április 22. 21:10   Válasz erre: 867
Szia!
Terveim szerint megyek,ha nem vennélek észre vágj hátba nyugodtan!:)))

nemtom 874 2009. április 22. 19:55  
És váltott lovakon.

fülemüle 873 2009. április 22. 19:48   Válasz erre: 871
Erdélybe 1 seggel........

manóbácsi 872 2009. április 22. 19:22   Válasz erre: 870
Szia Indián !

Üdvözöllek a " VETERÁNOK " Között
Manóbácsi

manóbácsi 871 2009. április 22. 19:19  
Szevasztok VÉLEMÉNY FORMÁLÓK !
A maga szemszögébõl mindenkinek IGAZA VAN !!!
DE
Az iskola elsõ osztályát azzal kezdik a tanítok , hogy köszönni nem szégyen SÕT ! De az hogy ha valaki köszön és arra nem reágálni az bizony ILLETLENSÉG !!!!
Egyépként a fórum + pont arra való, hogy az ilyen és ehez hasoló témákat kibeszéljük még annak árán is ha a TÛZRAKÓ
Már elmúlt 20 éves !!! És az ülõ gumóiban legalább 5-600000
kilóméter van!! Kétkeréken !!!!!
Na de tényleg ezt a csontot tovább szopogatni nem kell.
Motorozunk vagy nem !!! ez itt a kérdés.
Én szívesen megyek vasárnaponként ha valaki tud valami jót.
Én 23 társammal Erdélybe megyek 1 seggel , ha kemény srác vagy gyere velünk. Aztán 1 pofa sör melledt dumálunk mindenrõl.
Haló Manóbácsi

indián 870 2009. április 22. 13:09   Válasz erre: 869
Köszönöm kedves !

Nem szeretek más fórumokba irogatni , mert bizTosan látod , hogy melyikeken veszek aktívan részt , de természetesen ez nem jelenti azt , hogy néhanapján nem lapozok bele : egybe-egybe! :-))

Csak azért szóltam hozzá , mert ezt már nem bírtam ! :-))o

Claudia 869 2009. április 22. 13:05   Válasz erre: 868
Szia Indián!

A fórumba bárki írhat, úgy vélem mindenkinek fontos a véleménye.

Térj be hozzánk bármikor nyugodtan, szerintem a többieknek sem lenne ellenére!

indián 868 2009. április 22. 13:01   Válasz erre: 863
Bocs , hogy beleugatok a topikotokba , de biztos nem tûztétek volna ki a témát , ha nem lenne közkincs !

Kedves RodnanR1 !

Az , hogy te 200-al járkálsz nem túl nagy dicsõség , legalábbis szerintem , inkább amennyiben ezt ebben az országban teszed,akkor felelõtlenség , és veszélyeztetése a közlekedésben résztvevõ többi autós-motoros társadnak ! "Jártál már 200 felett!? "

Nem tudom ez miért fontos?!
(Halkan jegyezném meg én sem ma kezdtem motorozni, és végig jártam a szamárlétrát a csattogós lepkétõl kezdve a Komár Mopeden át , a sport motorokig , majd persze most a nagy szerelem ! ) , de EGY KEZEMEN MEG TUDOM SZÁMOLNI HÁNYSZOR JÁRTAM: 200-on , vagy az felette !

A modortalan beszédstílusod véleményem szerint nem erre a fórumra való , hiszen itt mindenki próbálja elkerülni a trágár beszédet , még ha néhányunknak ez nehezére is esik !

Aztán az már csak egyéni szubjektív vélemény , hogy az évi 15000 km-re nem kell annyira felvágni , mert jó néhányunk ettõl jóval többet tesz meg , mégpedig úgy , hogy próbálja tiszteletben tartani a többi forgalomban résztvevõt , valamint öregbíteni a motorosok sajnos oly sokak által sárba tiport hírnevét , és nem utolsó sorban mégiscsak megpróbálja , ha egy mód van rá tiszteletadás céljából feltenni a kezét ,vagy legalább egyetlen ujját amikor motorostársával találkozik , persze ha éppen nem életveszélyesen közlekedik ! Mert lássuk be : Magyarország útjain a 200-as sebesség : ÉLETVESZÉLY!!!!

És zárszóként egy okos ember szájából engedjetek meg egy mondatot : (In memoriam OTTÓ bácsi )

"A KÖZÚT NEM VERSENYPÁLYA " !!!!!!

Claudia 867 2009. április 22. 12:18  
Nem gondoltam volna, hogy a hétvégi gurulásom elmesélése ekkora vihart kavar.
De nyitok egy új témát, mert már kezd kicsit felhúzni...

Szóval...

Május 1. Taszár
Gyorsulási verseny lesz, a belép 1750Ft.
Szerintem én ott leszek...van még valaki, aki jön majd?

tenkes 866 2009. április 22. 10:54  
Szevasztok.
Az intésnek, csak úgy magában valóban nem sok értelme van, ha nincs mögötte tartalom.
Történet:
Motoros (Gilera Runner) fejvakarva áll Beremend és a világvége között a pusztában. Megállok - mi van? - nem indul. Innen már ketten nem értjük a problémát.
Közben egy motoros(VFR750)elhúz mellettünk, lelkesen int miközben lassítás nélkül elhúz . Mikor ezt harmadszorra teszi, leállítom és megkérdezem tõle, hogy ugyan már miért integet?
Válasz :
- Hát izé így szokás nem?

RodnanR1 865 2009. április 21. 23:34   Válasz erre: 864
Manóbácsi eddig kb. ötször szólt a fórumhoz, ebbõl háromszor azért mert klubbot akar alakítani...
Egyébként én is bagatell dolognak tartom ezt az integetésen való pörgést. :-)

DonToni 864 2009. április 21. 23:03  
Szevasztok!
Mint kívülálló,csak szeretném megjegyezni,hogy addig amíg ilyen dolgokon képesek vagytok vitatkozni,mint hogy ki integet meg ki nem,addig a büdös életbe nem lesz belõletek 1 CSAPAT.Hadd ne legyen már életbe vágó az integetés.
Manóbácsi:
Nem hiszem,hogy surmóság ha valaki nem köszön vissza,próbálod a fórumot ébren tartani,és közben szítod a tüzet!!!Ha ennél jobb témátok nincs,akkor jobb ha megszüntetitek a fórumotokat!

RodnanR1 863 2009. április 21. 22:15  
Sziasztok régi és új fórumozók! ...és olvasók!

Mióta él ez a fórum, azóta döglõdik! Létrehozta a SierraOne és próbálkozott hónapokig eredménytelenül. Az érdeklõdés 1 kommentár / hét körül mozgott. Aztán egy idõ után v.mi Rodnan nevû gyerek egyszemélyes blogjának nyilvánította , de ráunt õ is. Kb. egy éve petur tartotta életben egész nyáron és jöttek a Claudiáék. Azóta döcög már v.hogy, de még mindíg nem volt az igazi.
Rájöttünk!!! KELLETT EGY VITATÉMA!!! I N T É S
Nyomjuk hát tovább gyerekek legyek én akinek a kurva anyját, de akkor is baszok inteni nektek 200-nál!!! Piki24 gondolkodj ember! Jártál már 200 felett!? 1. Ott nem árt fogni két kézzel. 2. A legtöbb sportmotoros (én legalábbis) reflektorral nyomom éjjel-nappal, hogy a birka autósok elõbb észrevegyenek egy másodperccel. 3. Én jövök két kilóval, te szemben eggyel az egyenlõ 300. Sztem. Itt látod a bal kezemen nyújtózkodó ujjaimat??? Kurvára kellhet koncentrálni, de akkor ki nézi az utat!?
Városban, lámpánál, felegyenesedve amúgy intek még a pizzafutinak is jószerivel, de nem teszem kockára a biztonságom (és más közlekedésben résztvevõét sem) azért, hogy bárki jófejnek tartson egy pillanatra. Ezen gondolkodjatok el ti is akik írjátok, hogy BIZTONSÁGOSAN, egymásra figyelve.
U.I: Amúgy évi 15.000 km az átlagos futásom (korábban azért a Simóval kevesebb) és lassan 20 éve gépészkedem. Eddig csak egyszer kottáztam el a mutatványt közúton. Biztosan a "fals" közlekedési elveim is közrejátszottak ebben az eredményben...
Baráti üdvözlettel: Rodnan

Claudia 862 2009. április 21. 21:07   Válasz erre: 861
Szia TOMI!!!

Igen igen :) ;)

moTOMI 861 2009. április 21. 21:04   Válasz erre: 860
Csõsztök !
Csaje ! igen elhanyagolsz bennünket !!!

Külömben meg kétfajta ember létezik : az egyik motoros , a másik meg nem !!
De ezt neked már úgy emlékszem mondtam !

Claudia 860 2009. április 21. 20:55   Válasz erre: 859
Szia!

Örülök, hogy egyre többen néznek be hozzánk. ;)

Nem egyszerû dolog ez az "intés"...mert ez nem csak errõl szól.
Tartalom van mögötte, egy felfogás, nézet.
Ez mindenkinek a saját maga dolga...és úgy kell intéznie, hogy õ jól érezze magát.
Akármennyire is jó lenne, ha tényleg minden motoros egyenlõ lenne, ez nem igazán fog megvalósulni.

Egyszer próbáltam sportmotor.hu-n egy videóhoz olyan kommentárt írni, hogy szerintem minden motoros egyenlõ és így is kéne viselkedni egymással.
Olyan visszajelzéseket kaptam nagyon "nagy" motorosoktól, hogy azóta inkább megtartom magnak ezt. (Sztálinhoz hasonlítottak, mert szerintük, õ mondta utoljára, hogy egyenlõnek kéne lenni...stb.) :) Vicces nem?

A lényeg, hogy mindenki olyan körökben mozogjon, ahol jól érzi magát.

És a legfontosabb, hogy mindenki nagyon nagyon vigyázzon magára, ugyanakkor élvezetesen motorozzon! ;)

big bandit 859 2009. április 21. 20:50  
Üdv mindenkinek!
Nekem is volt "fekvõs" mocim és mégis tudtam inteni. Ha nagy a tempó vagy kanyarban kell köszönni akkor meg ott van a kormány bal oldalán egy kis gomb azt meg lehet nyomni és már fel is villant a lámpa. Mághogy nehéz inteni a sporgépen. Ez jó.

Claudia 858 2009. április 21. 20:15  
Sziasztok!

Piki örülök, hogy írtál, jó téged is látni errefelé!

Attól, hogy valaki nem kaposvári még nyugodtan írhat...szerintem mindenki számít ;)

totokalmi 857 2009. április 21. 19:19  
sziasztok!
Manó úr jól beszél, szerintem megfogalmazta a lényeget. a motorozás lényegét. amúgy bocsi hogy közbeszóltam én Pécsen élek nem Kaposváron de sokat járok arra munka közben, és sok motorost láttam már arrafelé. ha egyszer majd arra járok mocival majd összefuthatnánk :-)

manóbácsi 856 2009. április 21. 19:11  
Sziasztok !
Olvastam a hozzászólásokat! Csak 1 dolgot szeretnék hozzáfûzni az egészhez!!!Akinek nem inge ne vegye fel!!!!
Aki a másiknak nem köszön vissza az 1 SURMÓ vannak kik 160
nál is visszaköszönnek.Az MZ és is motoros !!! Bár sokan vannak akik A régebbi ,lassúbb bringákat leszólják. Pedig elhihetitek azokkal is elmentünk még az északi tenger partra is!!!
Motoros Társasár:
Itt nem kellenek hangzatos nevek barátok kellenek akik azért motoroznak mert szeretnek ÉLNI bírják az esõt a szelet + a bulikat és nem hagynak senkit az utak mellett lerohadva!
A motorozás errõl szól akár hiszitek akár nem!!
Manóbácsi

piki24 855 2009. április 21. 17:28   Válasz erre: 849
RodnanR1: "A sportmotoros nem azért nem int vissza, mert el van szállva magától, hanem a motor ergonometriai sajátosságai miatt! Magyarán támaszkodik a csuklóján és egy intés nem megy rögtön, csupán egy-két másodperc késéssel, de addigra általában elkerülitek egymást. "
Ezzel abszolut nem értek egyet, én azt tapasztalom aki akar az int is bármilyen tempóval jön szembe,arra van ideje.
Jön szembe a speed-es bö 200 fölött kerülgeti az autókat és ha akar nyom egy fénykürtöt vagy két ujját leveszi a kuplungról.Amelyik meg nem int vissza annak .....

petur 854 2009. április 21. 12:00  
Manóbácsi!
Én már kiis találtam mi legyen a motoros barátikörünk neve.
Hells angels Kaposvár.
Szerintem ez nem hallatszik bátortalanúl ,nem igaz?:)

Vagy mondjuk a lankadt f..ak titkos társasága is elmenne.szerintem,de ez természetesen csak vicc volt a részemrõl.
Hogy komoly legyek,vagy pókok,nos beszéljük meg egy jó pofa sör mellett ezt a témát.
Mikor ,és hol? az itt a kérdés.?

jozsó 853 2009. április 21. 00:31   Válasz erre: 852
Hát, én mentem két nap.
Szombat a balcsi körül amit láttál,vasárnap pedig irány Agárd.
Egyszerre ez elég volt.

Claudia 852 2009. április 21. 00:16   Válasz erre: 851
Szió!

Nemrég fürödtem...nem tudok aludni :)

Hagyjuk az integetést :D Egy lenne a lényeg...menni menni menni...határok nélkül (idõ, pénz).

Álomvilág...sajnos :P :))))

jozsó 851 2009. április 21. 00:11  
Szia claudia!
Még fent?
Amikor a nejem 400.-asBurgmanjával megyek, intenek a NAGYOK.
Igaz, hogy nem minden mocis köszön!

Claudia 850 2009. április 21. 00:02   Válasz erre: 849
Szia Rodnan!

Biztos vagyok benne, hogy sokan ezért nem intenek vissza.
De amikor a 10. olyannal találkozom, aki áll a lámpánál ...esetleg a parkolóban...akkor azért érzem, hogy nem fogadnak el. De megértem, csak mivel eddig azért pozitívabb tapasztalataim voltak, ez a hétvége picit meglepett.

Úgy vélem nem kell mondani, hogy sok kivétel van...tudod jól te is, mire, kire gondolok...
Élõben is beszélgettünk...szerintem jól megértettük egymást, de szólj ha tévedek.

Végülis nem beszélni kéne róla, hanem csinálni...
Motorra fel! ;)

RodnanR1 849 2009. április 20. 22:10   Válasz erre: 845
Sziasztok!

Olvasom a fórumot és csak ámulok-bámulok a sok sületlenségen, amit összehordtok.
Sorjában:
Claudia! A sportmotoros nem azért nem int vissza, mert el van szállva magától, hanem a motor ergonometriai sajátosságai miatt! Magyarán támaszkodik a csuklóján és egy intés nem megy rögtön, csupán egy-két másodperc késéssel, de addigra általában elkerülitek egymást.
Icebandit: Talán igazad van, de én akármikor "odacsapódtam" egy kisebb idegen társasághoz (pl.: Mekiparkoló, OMV a füredin, Taszár, stb.) nagyon pozitívan fogadtak. Kár, hogy te mást tapasztaltál.
manóbácsi: Kell erõltetni ezt motorosklubbosdit!? Más fórumokon is olvasom, hogy nagyon akarod. Meg a nagy érdeklõdést is...
Bocs, hogy okítok így mindenkit, ez csak egy tükör akart lenni, amit benne láttok az csupán a valóság...

Baráti üdvözlettel: Rodnan az össze nemtartó kaposvári pöcs káromkodni nemtudó sportmotoros

"http://www.youtube.com/watch?v=kacGwAu5eg0"

manóbácsi 848 2009. április 20. 18:58  
Sziasztok Skacok !
Én 38 éve szaggatom a bowdent! Valószínü , hogy igazad jégbandi de csak rajtunk múlik valamilyen szinten a "baráti társaság" Mert ha vagyunk 10 en és pergetünk egyet a városbab mint azt régen tettük és megállunk mindig egy helyen akkor csatlakoznak hozzánk a "PÖCSÖK " is!!!
Aki osztya a nézetemrt írjon a pletykarovatra és akkor megdumálunk valami fasza olcsó krimót és ott leguggolunk dumálni!! Jóóóóóóóóóóó??
Manóbácsi a vén "taknyos "

Claudia 847 2009. április 20. 16:50   Válasz erre: 846
Szia!

Igazából megszoktam már...csak volt pár kellemes csalódásom.
Igaz, most maszkban voltam és nem látszott ki a hajam.
Amikor látják, hogy lobog a szõke haj, komolyan másképp viselkednek.
Azzal én is egyetértek, hogy nem tartanak össze Kaposváron a motorosok, de igazán jó lenne ha ez változna.
Én megpróbálok ezért tenni, nálam mindenki egyenlõ.
;)
Egyébként szoktalak látni :)

icebandit 846 2009. április 20. 11:32  
manóbácsi!
ezt már Én is megfogalmaztam annó! mármint, hogy a kaposvári motorosok egy pöcsök. összetartás nincs bennük. (akinek nem inge ne vegye magára)
baromi régen írtam a fórumba, de rendszeresen olvasom.
szerintem azért lett létrehozva e fórum, hogy itt tartsuk a kapcsolatot, de nagyon a süllyesztõbe került.
Clau!
majd megszokod, hogy a szoci motorosnak, robogósnak a nagy többség nem köszön! azt hiszik, ha szuper-drága gépen ülnek akkor õk a királyok a többi motoros le van sz..va!

Claudia 845 2009. április 20. 08:57  
Sziasztok!

Tegnap értem haza mocival a Balatonról...Mernye körül olyan esõ kezdett el esni, hogy szerintem a csizmám soha sem fog megszáradni...iszonyatos volt, de szerencsére hazaértem és a fékeimet is teljesen rendberaktuk...így már lehet közlekedni a mocival.
Egy rossz tapasztalat...egyetlen egy sportmotoros sem (kb 15-tel találkoztam) intett vissza...

Remélem a ti hétvégétek is jól telt :) ;)

petur 844 2009. április 19. 17:46  
Manóbácsi tetszik az ötlet.
Tényleg?
Okés beszéljünk.
Mikor ?hol?

petur 843 2009. április 19. 16:51   Válasz erre: 841
Hali Rodnan!
Amikor Gödre felé gurultunk fölfelé a högyre,nos akkor kicsit csöpörgött ugyan az esõ,de nem volt számottevõ.
Aztán végig a Mecsekben sütött a nap és néha borultas volt,de összességében remek motorozásra alkalmas idõjárás kerekedett.
Magam is mocival járok melózni,merthát elképzelhetetlen,hogy ne ûljek motorra.
a szebb apokon napi 14,a kevésbé szebbeken 8km-t utazok.
Széles utat!

manóbácsi 842 2009. április 19. 11:25  
Sziasztok !
Mindig 2-3 motor perget ? Nincskedvetek leülni 1 pofa sörre? És ott dumálni arról , hogy mi kaposváriak is összehozzunk valami "TÖMÖRÜLÉST " Az országban mindenhol
vannak motoros baráti körök csak Mi vagyunk ilyen faszok?
írjatok mi legyen !!!! Manó

RodnanR1 841 2009. április 18. 23:27  
Szia Petúr!

Én is ráültem a vasra és 18h után nemsokkal jól el is vert az esõ :-((( Örülök, hogy nektek bejött, nekem úgyis csak munkából hazaút volt...

petur 840 2009. április 18. 19:45  
Sziasztok!
Igaz rég voltam itt,de most pótolom.
Elgurultunk néhányan ma délután a mecsekbe.Mickey,Bazsiék,valamint párommal ketten,úgy döntöttünk,hogy a kaposvár, Orfû Abaliget,Pécs,Kõvágószöllõs,Hetvehely,Orfû és vissza remek kis túra lesz.
Így is lett, vagy észt?:)
Bár az idõ kissé borongós volt,azért kellemesen éreztük magunkat mindannyian.A szerpentíneket nagyon élveztem,és a magaslatokról pazar volt a kilátás,olyan igazi tavaszköszöntõ kirándulássá sikeredett.
Mindenkinek széles utat kívánok!

jozsó 839 2009. április 17. 20:44   Válasz erre: 837
Claudia!
Nagy felvonulás, finom fagyi Soltvadkerten,sok motoros ismerõs,és nem utolsósorban MI is ott leszünk.
Na, komolyan!
Tavaly ott voltam, klassz volt!

nemtom 838 2009. április 17. 19:08  
Soltvadkeert,kontra Kiskõrös.Vigyázat,Jozsó hazabeszél!

Claudia 837 2009. április 17. 17:48  
Nekem necces, mert 19-20 vizsga...de lehet, hogy elmegyek.
Ha úgy alakul mindenképpen ;)

jozsó 836 2009. április 17. 15:11   Válasz erre: 835
Szevasz!
Máj. 15-17,ha jól emlékszem.
Elég nagy buli lesz.
A Wild-en megtalálod!
Üdv.

keresztes 835 2009. április 16. 21:39   Válasz erre: 833
Soltvadkerten , mi lesz és mikor ?
Szevasztok !:-)

Claudia 834 2009. április 16. 21:36   Válasz erre: 833
Szívesen mennék, de most nem tudom megengedni magamnak.
Van pár túra, amire spórolok, mert mindenképpen el szeretnék menni rá.

A többi csak, ha úgy alakul...most a fékem rendberakása az elsõ.

;)

jozsó 833 2009. április 16. 21:00   Válasz erre: 832
Hát, igen.

Látod, nagy motor nagy gond, kis motor, kis gond!
Soltvadkertre nem jössz???

Claudia 832 2009. április 16. 13:25  
Szomorúan hallom a GSR történetét.
Ha eljön az idõm én is egy GSR-t szeretnék venni.

Újlakra jönni kell...kötelezõ :D

jozsó 831 2009. április 15. 22:26   Válasz erre: 827
Kaposújlak?
Megyünk, ha nem dolgozik az újonc.

nemtom 830 2009. április 15. 20:15   Válasz erre: 829
Közben megtaláltam.
GSR:friss gumi,csúnya defekttel.Szerelõ nem hajlandó javítani,mondván,hogy vállalja más a felelõsséget a foltozott gumira.Saját tapasztalata szeint (versenyzik is)
garantáltan szétrobban,bukta,törés stb.Tehát:kb 40000 pénz
az új.Milyen sok benzin kijönne belõle.

Claudia 829 2009. április 15. 20:02   Válasz erre: 828
Igen :) Ott van a Rendezvények között ;)
Bár Amrein Laci nem örülne, ha azt mondanám én szervezem :D

GSR? mi törpént?

nemtom 828 2009. április 15. 19:29  
Láttam a Meszi GSR-jét.Mármint az új gumiban a csavart.Nagyon durva...Sajnálom!!!
Mikor lesz Újlak? Azt szervezi Klaudia?

Claudia 827 2009. április 15. 17:56   Válasz erre: 826
Akkor Újlakra már együtt jöhettek ;)

jozsó 826 2009. április 15. 13:30   Válasz erre: 825
Köszi, de a bürokrácia lassú.
Két hét múlva kapja csak kézbe az új plasztik kártyát.

Claudia 825 2009. április 15. 12:27   Válasz erre: 823
Gratuláloook!
Örülök nagyon, remélem a következõ túrán már jön õ is saját géppel ;)

nemtom 824 2009. április 14. 19:17   Válasz erre: 823
Ibinek gratulálunk!!!És sok örömet az utakon!

jozsó 823 2009. április 14. 18:32  
Szia Claudia!
Egy nõi motorossal több lesz az utakon.
A nejemnek sikerült a vizsgája.
Pár nap, és kezében a jogsi.

Claudia 822 2009. április 14. 12:56  
Köszönöm Manóbácsi!

Meglocsoltak igen...ketten is szódásüveggel :)
Köszönöm a bókot :)

Remélem mindenkinek jól telt el az Ünnep és kitart a következõig ;)

jozsó 821 2009. április 13. 19:36   Válasz erre: 820
Inkább a Baranyáson......

nemtom 820 2009. április 13. 19:09  
Ibinek egy nagy kalappal a holnapi vizsgához!Gondolunk rá!

nemtom 819 2009. április 13. 19:08   Válasz erre: 818
Azért köszi, Manóbácsi!Alkalomadtán visszatérünk rá.

manóbácsi 818 2009. április 12. 17:04  
Heló Klau!
Megkaptad a "nyuszitól"a tojásokat?
És + locsoltak rendesen?
1 épként + nincs miért pirulnod JÓL NÉZEL KI!!!!!!

Szija Manó

Claudia 817 2009. április 11. 22:43   Válasz erre: 816
Elpirulok :)

Nem tudom...egy ideje nem jönnek már úgy a locsolók, mint 10 évvel ezelõtt :D ...idén van elõször mocim, így a motoros locsolást várom nagyon :D

Jó voltam...szóval várom a Nyuszit :D

Kellemes Nyuszit Mindenkinek ;)

nemtom 816 2009. április 11. 19:10   Válasz erre: 814
Ha jól viselkedtél és szót fogadtál,a nyuszi értékelni fogja.Ellenben:ha reggel üres a fészek (nyúlé,fûbõl)
biztos veled volt a baj...
Locsoló biztos lesz sok,ilyen csinos lányt...

Claudia 815 2009. április 11. 12:40  
És még valami...hol fogjuk nézni a Moto Gp-t?

Mert én Rossi nélkül nem bírom...

Claudia 814 2009. április 11. 12:37  
Én azt szeretném, ha az Mz tökéletes állapotban lenne és sosem romolna el :)

Meg egy nagy locsolást Hétfõn :)

nemtom 813 2009. április 11. 10:33  
Készül a benzinre való.

nemtom 812 2009. április 11. 10:21   Válasz erre: 809
Dejszen sosenemis menek annyival.Méghogy száznyócvan...

nemtom 811 2009. április 11. 10:19   Válasz erre: 810
Húsvéti ajándékot akarok!Kell!Kell!Kell!
(Tele tank,sport kipufugó,jó idõ stb.)
NYUSZI! OLVASOD?

Claudia 810 2009. április 11. 10:05  
Holnap Nyusziiii :D

jozsó 809 2009. április 10. 20:37   Válasz erre: 806
Tanulság???
Nem kell 180-nal feszíteni!!!
HI_HI_HI!!!

jozsó 808 2009. április 10. 20:35   Válasz erre: 807
Hallod Nemtom????

Claudia 807 2009. április 10. 20:28   Válasz erre: 806
Jobb ma egy tojásos ruha, mint holnap tojások nélkül ébredni :D

nemtom 806 2009. április 10. 18:52   Válasz erre: 805
Reggel SV izzítva,jó az idõ,ha "csak"munkába menethez is.
Túradoboz hátra,valami egész napra való ruhával,hogy ne kelljen csizmázni,cordurázni délelõtt.Na meg valami kajának való,(igen Jozsó,ez egy ilyen melóhely) kis kollegával közösen.Hûtõ tele tojással,tizes tartó be ruha tetejére,és indulás.Érkezés:túradoboz tele tojásos motyóval,amit ha felveszek,úgy nézek ki mint egy lecsó.
Tanulság?

Claudia 805 2009. április 10. 11:38  
Háháá most jöttem meg én is mocizásból...igaz hosszabb távra nem mernék még menni, de azért, jól esett nagyon.
Hasít az mz, igaz nem 299 de 89-99 megy nekem is :)

Köszönöm a jelölést iwiwen ;)

RodnanR1 804 2009. április 9. 21:39  
Munkába oda-vissza 299-el...

jozsó 803 2009. április 9. 21:16   Válasz erre: 802
Hogy-hogy nem alszol?
Egyedül vagy?

nemtom 802 2009. április 9. 21:07   Válasz erre: 801
Esetleg a cég elõtt megvárlak délután.Hacsak haza nem érek addig.Délelõtt felhívlak.

jozsó 801 2009. április 9. 21:02  
Megyek 05.30.-kor Barcs felé.

nemtom 800 2009. április 9. 20:53  
Holnap melózni motorral(Barcs).Jár arra valaki?

kekelet 799 2009. április 9. 20:27  
Szeva Nektek !
Jó készültségi fokban van a motoros Farmom...
Bárkit szivesen látok, ha beugrotok hozzám...

jozsó 798 2009. április 9. 20:24  
Helló!
Vasakat mosni, láncot befújni, azt menni.
Itt a szünet, és a jó idõ.

nemtom 797 2009. április 9. 19:30   Válasz erre: 796
Olvastam az iwiwen(utólagos engedelmeddel).Aztán készülni a vizsgákra,nem ám elbenzinezzük az idõt!De bízunk benned.
(Királyi többes?)

Claudia 796 2009. április 9. 16:26   Válasz erre: 795
Nekem :)) Szerdán kell mennem, aztán lassan vége...pár vizsga és kész :) Pénzügyi-számviteli ügyintézõ leszek :))

nemtom 795 2009. április 9. 15:11   Válasz erre: 794
De kinek van ma tavaszi szünet?

Claudia 794 2009. április 9. 11:59   Válasz erre: 793
Neked is happy nyuszit :)

Kéne ma gurulni egyet...nemde? :)

RodnanR1 793 2009. április 8. 21:46  
Boldog nyulat!

RodnanR1 792 2009. április 8. 21:46  
Füstöl a topic, annyi ma a hozzászólás :-)

jozsó 791 2009. április 8. 20:55   Válasz erre: 790
Ezt nem értem!

nemtom 790 2009. április 8. 20:51  
...

jozsó 789 2009. április 8. 20:49   Válasz erre: 787
Tudod, én Ikrek vagyok.

Claudia 788 2009. április 8. 20:46   Válasz erre: 785
Igen :) Fõleg ha én fõzõm :)

nemtom 787 2009. április 8. 20:45   Válasz erre: 786
Most komolyan:eddig nem nézted meg a profilokat?Mindenkivel szóbaállsz?

jozsó 786 2009. április 8. 20:42   Válasz erre: 785
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Meeegvagy!!!

nemtom 785 2009. április 8. 20:40  
Toponáron jó kávét fõznek?

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22099
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők