| nemtom | 783 | 2009. április 8. 20:37 |
|
Jól van,na.Közben lapoztam,és megtaláltam.Nem hideg még nagyon a víz?
|
| Claudia | 782 | 2009. április 8. 20:36 | Válasz erre: 780 |
|
Toponáron :) Ha összejön minden és a motor bírja elmegyek ;) |
| jozsó | 781 | 2009. április 8. 20:26 |
|
Claudia, és kedves Nemtom! Agárdon a Tihany II. lesz. Fent van a túrák közt. Aki kimaradt, aki nagyon elázott, és akinek nem volt elég az elsõ Tihanyi túra. Vagyis, aki imádja a motorozást!! Üdv: Öcsi |
| nemtom | 780 | 2009. április 8. 20:16 | Válasz erre: 779 |
|
Úgy fogunk keresni!És hol? Jozsó úr:és mi lesz Agárdon? |
| Claudia | 778 | 2009. április 8. 14:14 | Válasz erre: 776 |
|
Agárdra mikor? Igazából már lehet motorozni géppel, csak alapjáratom nincsen :) Én örülnék egy meglepõdésnek :))) |
| Claudia | 775 | 2009. április 7. 21:05 | Válasz erre: 774 |
|
Köszönöm! Jó, hogy itt is összefutottunk! Egy igazi motoros locsolást azért megnéznék... :) |
| Claudia | 773 | 2009. április 7. 12:45 |
|
Sziasztok moccosok! Gondoltam megkérdem, hova tûnt mindenki? Végre itt a jóidõ...ha van egy kis idõtök néha írjatok ti is. Elõre is Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket! |
| Claudia | 771 | 2009. március 31. 17:43 | Válasz erre: 770 |
|
Leírtam üzenetben a dolgokat és nem baj a fogalmazás, én is így szoktam írni :)
|
| KRAVEN | 770 | 2009. március 31. 11:48 |
|
Mielõtt jönnek a doktorok: Tudom, h nem súber, hanem részterheléstû, nem karbi, hanem karburátor, stb... Tudom mit beszélek, csak néha slendriánul fogalmazok. A cél a hölgy üzemképes motorja és az õsmagyarnyelvi disszertáció :-)
|
| KRAVEN | 769 | 2009. március 31. 11:44 |
|
Üdv Claudia! Ha megengeded (jópár éve ETZ-zek is): Ha fekete a gyertya és nem pörög ki, azt nem hiszem, hogy egy súber süllyesztés megoldja. (vagy extrém módon el van hangolva a karbi) Ami eszembe jutna: A két úszó azonos magasságban áll? Nem lyukasak? Benzinszint? Balos fõtengelyszimering? Légszûrõ nélkül nem pörög jobban? Gyertya hõérték? Elõgyújtás értéke? (terheletlenül kipörög szinte 0 elõgyújtással is, viszont terhelést nem bír és elégtelen az égés. 2,8-3 közé lámpázd be) Kipufogó szele rendesen? Milyen a füstje? Nem ismered K.váron Goldman-t? |
| Claudia | 767 | 2009. március 31. 10:51 |
|
Sziasztok! Köszönöm szépen Szotyi, PePe, jól esik, hogy tõrõdtök velem. Üresben ki lehet forgatni és szépen visszaáll alapjáratra. Valószínûleg majd hétvégén szétkapom a karbit még egyszer és állítok megint a súbertûn. Jó lenne már motorozni, nagyon hiányzik. |
| PePe-VFR | 766 | 2009. március 30. 23:33 | Válasz erre: 764 |
|
Ha tudunk valamiben segíteni csak szólj!? Azt már megfigyeltem hogy ilyen helyzetekben a legjobb ötletek lefekvés elõtt születnek! Azért én is remélem hogy nyár elõtt sikerül megoldani ezt a problémát. |
| Szotyi | 765 | 2009. március 30. 22:43 | Válasz erre: 764 |
|
Nyárra???? Hétvégén már menned kéne! Üresben leforog? Ha csutkagáz után elengeded a gázt, visszaáll alapjáratra hamar vagy még sokáig pörögve marad? |
| Claudia | 764 | 2009. március 30. 22:29 | Válasz erre: 763 |
|
Szia! Ott vagyok, hogy az a karbi utángyártott fos volt. A régi karbival, amibe belemállott az üresjárati csavar, azzal pöccre indulunk és van alapjárat. Fõtengely szimeringeket kicseréltük. Egy baj van, most nem tudok 40nél jobban menni, fekete a gyertya. Vagy kevés a levegõ vagy túl sok a benya...de a benzinen állítottam...most várok, mert nem bírom már idegileg. Aztán majd nekiugrok valamikor. Talán nyárra lesz már gép...de legalább lepolíroztam és most még szebb, mint volt :) Köszönöm kérdésed :) |
| petur | 761 | 2009. március 29. 08:55 |
|
Sziasztok! Elméletileg ma délután gurulnánk egy kicsit a környékben. De vajh kevés eséllyel,mert az idõjárás meg viccelhet bennünket.:) |
| Claudia | 758 | 2009. március 22. 21:39 |
| suzukimotor62 | 757 | 2009. március 22. 20:15 |
|
Szia Szotyi! Pedig úgy lestük! Mentünk volna egy kört együtt. Tudod, az új karbi csodákra képes. Mellesleg én is MZ TS 250/1.-essel kezdtem. |
| Szotyi | 756 | 2009. március 22. 18:51 | Válasz erre: 755 |
|
Persze mert készül a karburálás,hadakozik a levegõvel!:))))
|
| suzukimotor62 | 755 | 2009. március 22. 18:47 |
|
Szevasztok! Klaudia! Ma voltunk egy cimbivel Toponáron, de sehol nem láttunk egy MZ-s csajt. Pedig sasoltunk nagyon. Egy kék-fekete busa, és én a fekete GSX750 f-emmel. Pedig isteni idõ volt. Na, pá. Öcsi. |
| RodnanR1 | 754 | 2009. március 21. 12:09 |
|
Sziasztok! Apró változás a regisztrációmban, de továbbra is Rodnan... |
| Claudia | 753 | 2009. március 20. 15:11 | Válasz erre: 752 |
|
Szia! Te is jössz holnap? Akkor ott találkozunk! Csak óvatosan azért! |
| Rodnan | 752 | 2009. március 20. 15:10 |
|
...és ma is motorozni kell! Ismét egy hajnal, ismét hidegebb, mint egy nappal azelõtt. A házak és az út menti szemetesek teteje vastagon deres. Ebbõl ma nem lesz gyorsulás a Berzsenyin, de azért indulás. A nap felkelt, sehol egy felhõ de mire a munka véget ért már havazik is. Így jöttem haza én Kaposfüredre az autóstársadalomnak nem kis meglepetést okozva :-) Kekelet, holnap azért remélem leszünk egy páran! Én már gyakoroltam eleget rossz idõ esetére ;-) Rodnan |
| Rodnan | 751 | 2009. március 19. 22:49 |
|
Sziasztok! Ki volt elég kemény gyerek, hogy ma is motorozzon? Na nem ám a délutáni napsütésben, hanem akkor amikor "jól esik" ahogy petur mondotta volt! Ami engem illet, hajnali 4:36-ot mutatott az R1 mûszerfalán az óra, amikor ráadtam a gyújtást a ház elõtt. Gondolom, hogy mennyire élvezték a Berzsenyi utcában a két Akrapovic hangját ;-) Bocsi városlakók! Aztán 11h környékén, amikor már rendesen kezdett havas lenni a vas akkor éreztem, hogy nem ez lesz a nap ötlete... Végül du. kettõkor a munkaidõ végén már ki-kisütött a nap és vidáman húztam egy nyélgázt a füredi úton kifelé. Kérdés!? Naná, hogy holnap is motorral megyek, elvégre március vége van és már tart a motorosszezon :-)))) Motorra fel! Rodnan |
| Claudia | 750 | 2009. március 17. 15:32 | Válasz erre: 749 |
|
Szia! Nekem a motor nem tökéletes állapota miatt nem jött össze egy kis gurulás...tényleg nagyon motorellenes egy idõ van. Remélem Áprilisra már megjön az igazán jó idõ! Kitartás! |
| Rodnan | 749 | 2009. március 17. 15:28 |
|
Hétvége? Nekem nem jutott idõm gurulásra csak tegnap. Reggeltõl bizonytalankodtam az idõjárást illetõen, de nem romlott így kitoltam a vasat a garázsból. Igalban már vert is az esõ :-( Nesze neked gyógyulás... Kávézgattam egy-két órát és hazajöttem, hogy majd talán holnap (azaz ma). Ma reggeltõl sütött a nap, délben már egészen jó idõ. Elhatároztam, hogy lemegyek Szentlászlóra meg vissza. Öltözködöm és már csak a bõr overál hiányzik rólam, mikor kinéztem az ablakon és csepereg! Qrva idõjárás! Most irány a Full-Tilt és legyalázok egy két zsugabubust... |
| Claudia | 748 | 2009. március 15. 14:33 | Válasz erre: 747 |
|
Köszönöm, szerelünk...szerelünk. Nagyon sokszor láttalak már...mindig elmész a házunk elõtt. Mindig megjegyeztem, hogy ááá egy R1 :) Örülök, hogy végül megismertük egymást :) |
| Rodnan | 747 | 2009. március 15. 13:17 | Válasz erre: 746 |
|
Szia! Jó szerelgetést! Megnéztem az MZ-s on-board videót! Én minden nap erre járok haza, csak a muskátlinál dobok egy jobbost. Néha az élvezet kedvéért megyek az elkerülõn. Most éppen csepereg az esõ, szóval ma sem megyek gurulni :-( Igaz számíthattam volna rá, mert tegnap mostam autót és azután mindíg esik :-) Elõttünk a nyár és a rajtvonal ott van jövõ szombaton Szentlászlón! |
| Claudia | 746 | 2009. március 15. 12:23 | Válasz erre: 745 |
|
Szia Rodnan! Örülök, hogy kezdesz meggyógyulni, csak így tovább! Én mennék motorozni, de épp szerelgetés folyt délelõtt, jövõ hétvégén is fogunk még. De Áprilisra már minden rendben lesz, szóval vigyázat :) Jön az Mz-s lány :))))) |
| Rodnan | 745 | 2009. március 15. 10:52 |
|
Sziasztok! Na itt van március 15. és egy hozzászólás sem született, hogy menjünk fel Budapestre, hogy aztán hazajöhessünk és közben guruljunk 50-60-nal egy keveset mondjuk úgy 700-an egyszerre. Petur emlékszel? Tavaly kicsit túlszervezték a fiúk a nagy semmit. Lassan kezdek kikeveredni a náthából... Ideje beszerezni egy újat :-) Claudia, tényleg jó a kérdés, hogy bõrruhában hogyan fáztam meg. Van egy kis szellõzõ része combhajlatban és ott bizony hideg volt, de csak lassan hûlt le ezért már távol az otthontól vettem észre, hogy ebbõl baj lesz. Minden tiszteletem a tiéd manóbácsi, hogy végigmotoroztad a telet! Én is elõvettem egyszer januárban, úgy -5C lehetett... Nem volt jó! Remélem, a hétvégén sokan gurultok! Üdv:Rodnan |
| manóbácsi | 744 | 2009. március 12. 13:28 | Válasz erre: 743 |
|
Szia Klaudia ! Lassan le Dobjuk a BELINER KENDÕT és nem fázuk!! Van 1 ajánlatom a Számodra Írj a motorostura@citromail.hu-ra Én is Kaposban lakom Manó |
| Claudia | 743 | 2009. március 12. 08:00 | Válasz erre: 742 |
|
Szia! Megígértem a résztvevõknek, hogy elûzöm a rossz idõt akkora. De azért nem semmi, hogy bõrruhában megfáztál...mit szóljak én, a kis cordura kabátommal?? :))) |
| Rodnan | 742 | 2009. március 11. 23:36 | Válasz erre: 738 |
|
Sziasztok! Megyek csak engedje az idõjárás :-) Pénteken nem öltöztem be rendesen a bõrruha alá, azóta megesz a rosseb, olyan náthás vagyok... |
| Finucci | 740 | 2009. március 11. 20:46 |
|
Hello Kaposvári Motorosok!ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ!!!!!!! Március 21.-én Buli lesz Kekeletnél a KEKE-MOTOfarm-on! Idén az elsõ alkalom (reméljük az idõjárás is hagyja),hogy mi motorosok még szorosabbra húzzuk a köteléket egymás közt,és egy egész napos ismerkedõs,horgászós,bulizós,evõs,ivós találkozón felébredjünk a téli álmunkból!!!! Március 21!!!!!!!!!! Széles utat!!!!! |
| h.attila78 | 739 | 2009. március 11. 20:32 |
|
Helló emberek!! Kissé eltûntem az éterben, de remélhetõleg egyre gyakrabban fogunk találkozni. Vagy a fórumon vagy gurulás közben!! Idén még csak 1szer vettem elõ a paripát, mert sajna eléggé el voltam kapva és elõre láthatólag ez nem is nagyon fog változni. De ha lehet, pattanok a verdára és megyek. Jut eszembe, ha tudtok valakit, akit érdekelne egy 80%-os Dunlop D221 Sportmax 120/70-17 méretben jelezzetek nekem. Jó idõt, kevés esõt és széles utat mindenkinek!! Jobbulást a baleseteseknek és legyetek óvatosak, mert flaszter még nem igazán optimális! |
| kekelet | 738 | 2009. március 11. 11:58 |
|
A N1 motoropmon ma cserélnek garanciába aksit, amásik még talomba, de jõvõhéten sorakerül. 21.-én beugrasz az évadnyitóra hozzánk..? |
| Rodnan | 737 | 2009. március 11. 11:46 | Válasz erre: 734 |
|
Szia kekelet! Úgyvan, Fodor... Köszi a pontosítást! Már szombaton hallottam a balesetrõl és a döbbenet az, hogy pénteken úgy fél négy környékén találkoztam velük a kaposvári elkerülõút füredi körforgalmánál. Talán négyen voltak, az elsõ motoros egy K4 1000-es gixxer szürke. Még gondoltam is rá, hogy utánuk megyek spanoskodni, de voltak velem lassabb motorosok is és nem akartam õket faképnél hagyni... Technika összeállt már? Remélem, mert lasan itt a szép idõ... U.i.: Fodornak jobbulást! (pénteken a kék R1...) |
| drag64 | 736 | 2009. március 11. 10:04 |
|
Így ismeretlenül is jobbulást Fodornak.. Nekem eddig szerencsém volt: eddig csak egy macskát "vadásztam" le, azt pedig simán kivasalta a Drag. (igaz kicsit döcögött...) |
| Claudia | 735 | 2009. március 10. 18:23 |
|
Nagyon gyors felépülést kívánok Fodornak! Én is szoktam õt látni! Vigyázzatok magatokra!!! |
| kekelet | 734 | 2009. március 10. 18:22 |
|
Friss infó a motorosról... itt lakik Szentlászlón .... 220-al belerohant a szarvascsordába, repült vagy 200 métert.... szarvas kimulott.... motor közel totál.... a srác meguszta kisebb horzsolásokkal kéztöréssel..... Fodornak hívják.... Az elsõ esete valoban Borz volt... azota "donor szökevénynek" becézik..... |
| petur | 733 | 2009. március 10. 18:14 | Válasz erre: 732 |
|
Mielõbbi felépülést kívánok neki! Nagy szerencséje van még így is,mert a szarvas egy roppant veszélyes állat,kifejezetten ha közúton találkozik vele az ember.Ezt saját tapasztalatból tudom. Széles utat! |
| Rodnan | 732 | 2009. március 10. 11:54 | Válasz erre: 731 |
|
Szia Petur! A hír igaz. A srác egy szürke R1-gyel szokott motorozni Kaposváron. (2004-es RN-12 Yoshimura rendszerrel) Ha jól tudom, akkor Fülöpnek hívják. Eltörött mindkét keze, egyébként OK. Motor kuka... Az elõzõ motorját szegény egy borz miatt törte össze állítólag... Ma találkozom egy közös ismerõsünkkel, majd érdeklõdöm. Jobbulást neki, ha v.ki személyesen is ismeri! |
| petur | 731 | 2009. március 9. 19:43 |
|
Sziasztok! Van valakinek infója,hogy a Simonfai tetõn állítólag egy motoros egy szarvassal ütközött,hogy mi van vele,vagy kacsa az egész. Egyébként pénteken történhetett. |
| givishop | 730 | 2009. március 7. 13:07 |
|
Új Givi termékek széles választéka a legjobb áron! Érd: givishop@gmail.com |
| petur | 729 | 2009. március 7. 12:29 |
|
Az ég biztosan bablevest evett,mert nagyon szeles,és nem Mónika. Egyébként a fûtött szobában jól lehet hallgatni az észidészitõl,a dúrci deds donedört sheapot is. Ezt chuck inyenceknek ajánlanám. Szakértõknek inkáb a jólbevált megszokottat,Hovámész má megin t-et. Két éti csiga motorozik.Melyik a stoppos? Higgyétek el én sem tudom! Széles utat ,szép idõt mindenkinek! |
| petur | 727 | 2009. március 2. 14:40 |
|
Sziasztok! Nagyon remek szép kellemes ídõ van ma. Párommal gurultunk egyet az idén elõször. Szuper jó volt. Aki csak teheti használja ki ezeket a napsütéses napokat és guruljon,ha tud! Mindenkinek jó idõt,mûködõképes motort,széles utat,múrva mentes kanyarokat kívánunk!Mariann,Péter |
| Claudia | 726 | 2009. március 1. 22:13 |
|
Sziasztok! "http://www.youtube.com/watch?v=cO8OIudiWhs&feature=channel_page" Ma készült On-board az Mz-vel!!! Bocsi a hangért, legközelebb jobb lesz ígérem! ;) |
| Rodnan | 725 | 2009. március 1. 22:06 |
|
Hölgyek, urak sziasztok! Jó volt? Vazze, mindenki motorozott... Csak én dolgoztam... De az R1-gyel mentem munkába. Aztán beállított egy haver bukósisakkal a kezében. Adtam neki egy kulcsot. A hülyéje tíz perc alatt képes volt elhagyni, majd fél órát kereste mire meglett... Szóval legalább a motoromnak jó napja volt. És nagyon remélem , hogy nektek is! |
| Rodnan | 724 | 2009. február 27. 21:24 | Válasz erre: 721 |
|
kekelet! Ezt neked találtam:"http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/" |
| Rodnan | 723 | 2009. február 27. 21:17 |
|
Hölgyek, urak! Ki veszi elõ holnap a technikát!? Én biztosan megteszem és azzal megyek munkába, mint nyáron... Csak egy Füred- meki oda-vissza lesz, de az helyenként nyélgázon ;-) |
| Rodnan | 722 | 2009. február 27. 21:11 | Válasz erre: 721 |
|
Szia Kekelet! Talán már pont ezen a fórumon ajánlottam valakinek a Bukovics Tamást. Õ a Full-Gas szerelõje (Bogláron) és elismerten az egyik legjobb az országban. Jófej és ebben a sajnálatos esetben biztosan fog segíteni. Esetleg megpróbálhatsz keresni a neten v.mi service manualt. Nekem anno sikerült találnom az R6-hoz teljesen ingyenest. Most jut eszembe, keresek az RN-12-höz is... |
| kekelet | 721 | 2009. február 27. 13:36 |
|
Segitséget szeretnék kérni.... Van egy 1.5 Suzuki Intruder motorom 2004-kiadású, javitás alatt van, de a szerelõ aki javította meghalt, és a segédje csak úgy túdja befejezni, ha 1-2 órára mellé tudok állitani egy úgyanojan motort. Elektronikai elakadás van..... Hálás leszek ha valaki tud nekem segiteni !!!!!!!!!!!!!!!!! |
| petur | 720 | 2009. február 27. 09:29 |
|
Én már érzem a tavaszt! Ezt már a Párom is érzi. Nõnek lenni jó,tartja a mondás, De ha belegondolunk amikor két izmos férfitest összegabalyodik.,Jaaaaaaa az a bírkózás!!!:) |
| Claudia | 715 | 2009. február 22. 15:51 |
|
"http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=2644&session_id=SESSION_ID" Kaposújlak! ;) |
| Claudia | 714 | 2009. február 22. 14:10 |
|
Szép napot kaposvári motorosok! Megint nagyon eltûntetek! Mi újság van veletek? Üdv ;) |
| cizi | 713 | 2009. február 15. 07:36 |
|
Elõre is köszönjük ! Ha már fix lesz a létszám jelentkezem . Még egyeztetésben vagyok mindenkivel.A DLE (Dunamelléki Lóerõ Egylet ) a mi kis motoros csapatunk .Iwiw-en fennt vagyunk ,szívesen vesszük a jelölést,mert szeretnénk megismerkedni az ország más pontján élõ motorostársakkal is.Ha biztos lesz minden , küldöm a címet.Üdv.:Cizi és a DLE
|
| kekelet | 712 | 2009. február 15. 07:14 |
|
Majdnem elfelejtem..... a Zalaiak itt tartják nálunk az évadnyitót figyelmetekbe ajánlanám, márcsak a közelség miatt-is megismerhetitek a területet...
|
| kekelet | 711 | 2009. február 15. 07:12 |
|
Bent a területen nem,de közelben védett parkolóban lessz hely... Küld el a DLE e-mail címét küldünk meghívót sok elönnyel jár... na meg regeljetek fel a túrához...
|
| cizi | 710 | 2009. február 15. 05:45 |
|
Köszönöm Kekelet ! Megtaláltam...egyeztetek a DLE tagsággal és megyünk páran.Annyit szeretnék még kérdezni , hogy egy barátunk autóval jönne , neki van-e lehetõsége a területre beállni mellénk ?
|
| kekelet | 709 | 2009. február 15. 02:55 | Válasz erre: 708 |
|
Szia cizi ! a Baranyai Pick-Nick Étkezési és egyéb költség kiirása az a Túráknál van kiirva. Amit a forumon láthattál az a Zalai évadnyitó kaja menüjérõl szólt..... |
| cizi | 708 | 2009. február 14. 22:13 |
|
Sziasztok ! Kekelet kiírta pár napja a "Baranyai Pick-Nick"program mellé a részletesebb étkezési és szálláslehetõségeket és most nem találom.Nem tudjátok melyik fórumon keressem ?
|
| petur | 706 | 2009. február 13. 09:10 |
|
Minden kedves motoros nõ társamnak Nagyon boldog valentin napot kívánok! |
| Claudia | 705 | 2009. február 9. 21:48 | Válasz erre: 703 |
|
kekelet! Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert még komolyan veszem :) |
| vfrlori | 704 | 2009. február 9. 18:26 |
|
Rodnan! Tényleg kicsi a világ :) mindkettõjüket ismerem :) valószínüleg még téged is láttalak vagy hallottalak :) Aszalóba. Én az unokatesómmal mocizok, most vette a mocit, még óvatoskodik, de azért már tanítgatom! Viszlát Szentlászlóban :) ha szabadok leszünk :) |
| kekelet | 703 | 2009. február 9. 08:16 | Válasz erre: 701 |
| Claudia | 702 | 2009. február 9. 08:02 | Válasz erre: 700 |
|
Szia! Mikor cserélted a képet? Van, hogy kell pár nap az oldalnak, hogy átálljon az általad választott képre. Ha most raktad fel, akkor várj egy kicsit és talán kicseréli. Az adataim menüben kell kicserélni... |
| Rodnan | 701 | 2009. február 8. 22:51 |
|
Kekelet! Szentlászlóhoz sikerült meghoznod a kedvem! Bár én nyáron minden nap dolgozom (ilyen a vendéglátóipar) de az esték és az éjjelek szabadok... Sok sikert és kevés fejfájást a szervezéshez! Rodnan |
| Rodnan | 700 | 2009. február 8. 22:49 |
|
Sziasztok! Most nézegetem az új "arcokat" és látom Lóri, hogy aszalói vagy. A Pintér Gyurival megyek a legtöbbet és a Vargához hordom szervizelni a vasat. Kicsi a világ, hát még a kaposvári "aglomeráció" :-) U.i.: Ki tudja megmondani nekem, hogy hogyan cserélem le a képet az adatlapomon? Tudom, hogy értelemszerû de nekem mégsem cseréli le v.miért a rendszer. Sebaj, az R6 is szép volt és mint látjátok büszkén feszítek mellette. |
| vfrlori | 698 | 2009. február 8. 12:30 | Válasz erre: 694 |
|
Szia Ha máskor nem is akkor majd Szentlászlóban, ha szabadok leszünk a haverral, amit nagyon remélek, ezért is nem jelentkeztünk még. Gondoltam hogy bemegyünk oda, de pont siettünk haza, nem baj majd legközelebb :) Széles utat! |
| Claudia | 697 | 2009. február 8. 12:28 | Válasz erre: 696 |
|
Szia Rodnan! Örülök, hogy azért te is ki tudtad használni a jó idõt. Reméljük hamarosan megint jó idõ lesz :) |
| Rodnan | 696 | 2009. február 8. 12:20 |
|
Amúgy jön újra a hó, de jó volt ez a pár nap tavasz. Március már a miénk! :-) Jó, hogy lassan összeverbuválódik ismét egy "kritikus tömeg" ezen a fórumon! PETUR EZ A TE ÉRDEMED!!! Üdv mindenkinek! Rodnan |
| Rodnan | 695 | 2009. február 8. 12:17 |
|
Szisztok! vfrlori tegnap láthattalak titeket 13:30 körül Kaposfüreden? Kaposvár felé mentetek én meg egy kék R1-el elõztem mindenkit "paraszt módon". Kicsit siettem a dolgozóba... |
| Claudia | 694 | 2009. február 8. 12:03 | Válasz erre: 693 |
|
Szia!!! Igen emlékszem rátok...pont mondtam, hogy milyen kár, hogy nem jöttök oda hozzánk. Akkor gyülekeztünk éppen...szép kis csapat lett a végére. Igaz mi Mz-sek külön mentünk, de késõbb újra összetalálkoztunk a parkolóban. Ne is mondd...én is megáztam, mert nem volt kedvem hazamenni és inkább elmentem Igal felé :))) Remélem legközelebb már veletek is találkozunk és megyünk egy kört! ;) A Louis boltba én is benézek majd :) |
| vfrlori | 693 | 2009. február 8. 01:03 |
|
Louis képviselet?? Hmmm... ezt megnézem magamnak, köszi az infót :) Claudia! Láttalak ma titeket, a parkolóban dél körül, lehet hogy ti is minket, én egy piros gépen voltam (csutt gázon :) )mögöttem pedig egy fekete CBR600 -al az unokatesóm, a füredi körforgalom felé mentünk :) kár hogy délután már megáztam :S |
| Claudia | 692 | 2009. február 7. 17:10 |
|
Végre gurultak egyet a kaposvári motorosok is! Örülök, hogy találkoztunk! Remélem nemsokára megismételjük! |
| Pedroka1968 | 691 | 2009. február 7. 13:08 |
|
Hali. csak sikerült ki nyomoznom , LOUIS képviselet nyílt Kaposváron!!! Arany János út. 25 06 20 9177 303 motorvar@t-email.hu |
| Pedroka1968 | 690 | 2009. február 7. 12:51 |
|
Szia Claudia .. állítólag a tegnap vagy a tegnap elõtti Somogyiban bent van az egyik haverom látta.. de majd megpróbálok beszerezni egy újságot hogy személyesen is utána nézzek , azért köszi .. Hali.. |
| Claudia | 689 | 2009. február 7. 10:22 | Válasz erre: 688 |
|
Szia! Nem tudok róla, hogy nyílt volna. A motoros boltjainkból pár: Lehr Honda Motorvilág Yamaha Kaposvár Itt tudsz Louis termékeket is rendelni, de már régóta megvannak ezek a boltok. De ha mégis nyílt, akkor én nagyon vaksi vagyok :))) |
| Pedroka1968 | 688 | 2009. február 7. 10:07 |
|
Sziasztok.. érdeklõdnék hogy tényleg nyílt Kaposváron Louis motoros bolt ? és hol , esetleg nyitva tartás hogy van? ha tudna valaki infót róla aszt meg köszönném .. Hali. Péter.. |
| kekelet | 687 | 2009. február 6. 14:37 |
|
Szentlászlói-nyár kulturális programja A Motoros találkozó program leírása külön www.aquahidkft.hu/talalkozo2009/ A rendezvények helyszíne: Szentlászló Kossuth 2/b "Keke-Moto" farm 1. „Búcsúi Kavalkád” - Szentlászló Programunk: 2009.06.28-án lesz megrendezve, neve ,,Búcsúi Kavalkád" melyet a hagyományos Szentlászlói búcsúhoz kapcsoltuk Szeretnénk ezt a 1 napot kulturális rendezvénnyel eltölteni, ebbõl pedig hagyományt teremteni. 06.28. (vasárnap) 13 óra: Néptánc csoportok bemutatója 15 óra: Kaposvár Roxínház (operett és musical gála ,,Szédült Világ" címmel) 18 óra: Neoton koncert 20-01 óra: Kekx 2. Programunk: 2009.07.23-07.26-ig ,,Baranyai Pick-Nick" Fõ jellegzetessége: Motoros baráti találkozó, amely tele van tûzdelve kulturális programokkal. Ezen rendezvényt immár harmadszor rendezzük meg növekvõ létszámmal. 2008-ban 1200-1300 fõ vendég volt, az idén 3-4000 embert várunk. „Baranyai Pick-Nick” Szentlászló A 2009. 07. 23-24-25-i rendezvény programja: Mûsorvezetõ: Molnár Attila Szebeni János 2009. 07. 23. Csütörtök: (0. napi rendezvény) 14ºº-: Szakmai nap megnyitója - Wellness-termékek kiállítása: medencék, csúszdák, jakuzzik, szolár-tusolók és egyéb berendezések - Vízi jármûvek bemutatója: kisebb méretû motorcsónak, jetsky, vízi bicikli és egyéb Termékek - Suzuki és Yamaha motorstandok megnyitója - Veterán motorok kiállításának megnyitója - Sétakocsikázás 15ºº - Népitánc csoportok bemutatója 18ºº : - Gulyásparti minden résztvevõ számára! - Nap folyamán érkezõ motorosok fogadása és köszöntése! 19ºº - Hu-Rock együttes koncertje 21ºº - Emeretta Rock-Band 22ºº 2ºº - Reed Lieber zenekar BULI 2009. 07. 24. Péntek: 10ºº: - Motorosok fogadása - Veterán motorok bemutatója - Új és használt motorok bemutatója - Sétakocsikázás, Lovaglás - Kézmûves kirakodóvásár - Fakultatív programok délelõtt: - Csuhé és Helytörténeti Múzeum megtekintése - Vadaspark megtekintése - Sárkányrepülõzés, sétarepülés egész nap 12ºº: A Motoros találkozó hivatalos megnyitója 14ºº: A jelenlévõ motorok felvonulása 50 km-es útszakaszon 16ºº: Motoros ügyességi játékok megrendezése Evermore együttes 17ºº: Mountain Bike kerékpár bemutató 18ºº: Gulyás ágyú 18ºº-21ºº : CS.Í.T. együttes 22ºº: EDDA együttes koncertje 24ºº-3ºº: A c é -D é c é Electro shock 2009. 07. 25. Szombat: 8ºº: - Érkezõ motorosok fogadása - Kézmûves kirakodóvásár - Fakultatív programok délelõtt: - Csuhé és Helytörténeti Múzeum megtekintése - Vadaspark megtekintése - Sárkányrepülõzés, sétarepülés egész nap 11ºº: - Gulyás ágyú 12³º: - Motoros felvonulás 70 km-es útszakaszon 16ºº: - Blokkdobáló verseny - Sörpörgõ verseny - Hordó gurító verseny - Motorszépségverseny - Vizes póló verseny 16³º: - Swing Mazsorett és Tánccsoport felvonulása 17ºº: - Mountain Bike bemutató 17³º: - Cross Motor bemutató 18ºº: - Szilágyi Ricsy és barátai motoros bemutató 18³º: - Street Fighter Show: Mókus részvételével 19ºº: - Swing Mazsorett csoport táncmûsora 20ºº: - Kalapács 21.45: Tûzijáték 22ºº: - Lord 23.45: TOMBOLA sorsolás: Veterán motor a Fõdíj 24ºº-2ºº: Blues Company 2009. 07. 26. Vasárnap: 10ºº: Zárás - Sátorbontás A rendezvény ideje alatt minden nap „Gulyás Ágyú”, valamint a vendéglátás egy 250 m²-es sátorban non-stop rendszerben. Bõ étel és ital választékkal. 3. Programunk 2009. 08. 08-án 20 órai kezdettel: Szabadtéri Disco 4. Programunk 2009. 08. 28-08.29: ,,Nyárzáró Buli" 08.28 (péntek): Óceán Fekete Sereg Pokolgép 08.29 (szombat): 20 óra Fõ mûsorszám: Beatrice-Nagy Feró 22 óra: P-Mobil 24 óra: Deák Bill Gyula, Hobo |
| Claudia | 686 | 2009. február 6. 11:05 | Válasz erre: 685 |
|
Sziasztok! Ma és tegnap is volt szerencsém motorozni, remélem holnap is jó idõ lesz és mások is jönnek gurulni egy kört! Üdv mindenkinek! Kaposvár motorosai! Ébresztõ! ;) |
| petur | 685 | 2009. február 6. 07:40 |
|
Halidéj!Lassan bontogatja szárnyait a tavasz. Már allig várom,hogy egy szép reggel a madarak is rázendítsenek,mert akkor majd én is,húzok egyet.Széles utat mindenkinek! |