| vfrlori | 684 | 2009. február 3. 22:58 |
|
Sziasztok! Sajnálattal látom hogy Kaposvár még mindíg nem a motorosok fellegvára, nem sokan írtok ide a fórumra talán 4-5 emberke. Viszont most bûvölt a kaposvári motorosok tábora, méghozzá 2 fõvel (VFR750F ; CBR600F) az utóbbi az unitesómé, karácsonykor vette a fa alá :) Kekelet! Még azért nem vagyunk feliratkozva, mert nem tudjuk hogy szabadok leszünk e, de ha igen akkor tuti hogy el fogunk menni. Ui.: Õszintén megmondom hogy eddig nem is hallottam róla hogy Szentlászlóban volt motorosbuli, talán jobban kéne reklámozni, csak egy ötlet :) Széles utat! |
| kekelet | 683 | 2009. február 1. 15:42 |
|
Szeva nektek ! 1 dolgon csodálkoztam el, a tavalyi összejövetel alkalmából ... mégpeddig az ország külömbözõ pontjáról többen jöttek el mint Kaposvár és környékérõl..... Csak egyszer kellene látnotok, hogy milyen a rendezvényünk, és "bérletet" váltanátok ..... csak 28 km Kaposvártól.... |
| petur | 682 | 2009. február 1. 13:08 |
|
Sziasztok! Tavaly sajnos nem mentem el Kekelet bulijára,amit azóta is bánok,idén párommal biztosan ott leszünk. Ma Zimány city ben havazott. Szóval. Ha valakinek egykis illegális gyorsulási verseny megtekintéséhez támad kedve az reggelente jöjjön el a Zimány -Orci-Toponár szakaszra. Rendõr? Smafu! Hát errõl beszélek nyusszomusszóó. Már érzem a tavaszt,és ezt a Párom is érzi. Széles Utat a bátraknak! Tisztelet teljes kézcsókom a hölgyeknek! |
| Claudia | 681 | 2009. január 24. 19:22 |
|
Szia Finucci! Én már szerintem kb egy hónapja fel vagyok iratkozva! Nagyon várom már, hogy ott tartsunk! Ha többen összegyûlünk akkor egy kaposvári találkozási pontot is hozzáadok a túrához!:) |
| Finucci | 680 | 2009. január 24. 13:34 |
|
Sziasztok Kaposvári motorosok!!! Kekelet bulijába szeretnék mindenkit elhívni!!! július 23-26!!!!!!!!!! Ezt a dátumot jegyezzétek meg és már most iratkozzatok fel,mert garantáltan olyan élményben lesz részetek,ami nem mindennapi!!! Mondd le a nyaralást,mondd le az esküvõdet,mert neked ott kell lenned!!! július 23-26!!!!!!!!!! Hogy miért gyere el? -mert itt jól érezheted magad, -mert új barátokat szerezhetsz, -mert csodálatos a környezet, -mert mindenki ott lesz,aki számít és még miért???? MIÉRT NE?????? SOK SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET!!!!!!!!!! |
| kekelet | 679 | 2009. január 23. 20:24 |
|
Szeva Nektek ! Elkészült a 07 23-26.-ai Találkozó végleges programja kuk rá ... lásd a túráknál "Baranyai Pick-Nick Szentlászló" mindenkit szeretettel várok !!!!!!!!!!! |
| Claudia | 678 | 2009. január 23. 14:54 |
|
Szia Petur! Végre itt vagy :) Nagyon meghalt ez a fórum..fel kéne dobni végre! Kaposvár motorosai hol vagytok?? :) |
| petur | 677 | 2009. január 23. 14:50 |
|
Sok szeretettel köszöntök mindenkit! Újra itt,újra veletek,.... mehetek? remélem mindenki vidám és happy! Úgy elért a recesszió engem ,hogy az idén valószínû a legtávolabbi hely ahova elmegyek majd ,az a helység lesz,ahova el is érek. Kívánom nektek is,azaz tisztelt mindnyájatoknak,hogy egész évben legyenek ,murvamentes kanyarjaitok,teli tankjaitok,szélea útjaitok,kezetek és lábatok!Netõrjétek. Az idei jelszó! A kilóméter,ne a testrész fogyjon!!! |
| Claudia | 676 | 2009. január 14. 18:58 |
|
Szia Szotyi! Köszönöm! És az ajánlatodat is köszönöm! A Ringen remélem ott lehetek :) Addig is kitartás a hidegben :) |
| Szotyi | 675 | 2009. január 9. 00:25 | Válasz erre: 673 |
|
Claudia! Én csak ötletelek a többi rajtad múlik,alakíts tetszésed szerint,ha segítség kell csak írj bátran és kisütünk valamit! Ha szerencsénk,idõnk és véletlenül pénzünk is lesz,lehet,hogy 09.20.-án személyesen is láthatjuk a Balatonringen!:) Karácsonyra kaptam a feleségemtõl egy Rossiról szóló könyvet amiben az az érdekes,hogy már õ is kiolvasta!:) Szintén rajongó,velem együtt! |
| Szotyi | 674 | 2009. január 9. 00:19 | Válasz erre: 672 |
|
Szia Keresztes! BUÉK neked és a családodnak is! Remélem lassan jön a jó idõ és összefutunk,figyelj ám!:) |
| Claudia | 673 | 2009. január 8. 20:54 |
|
Szia keresztes! Szotyi, mindent csak szépen lassan :) Elõször el kell jutnom majd odáig, hogy megvegyem a festéket és nekiálljak egyedül szerelgetni. Tudni tudom, hogy hogyan kell, de még nem csináltam ilyet...csak október óta van motorom, anyagi helyzetem pedig nem enged meg túl sokat :P A 46 nem a nagyképûség jele, hanem a tiszteleté és talán rajongásé. Rossit már 2001 óta figyelem :) |
| Szotyi | 671 | 2009. január 8. 18:53 | Válasz erre: 669 |
|
Megnéztem a képet az adatlapodon,szerintem ha kezedben lesz a spray,fújd le a fékolajtartályt meg az elsõ teleszkópot is,minõségi lesz a változás meglátod!
|
| Szotyi | 670 | 2009. január 8. 18:47 | Válasz erre: 669 |
|
46-os matrica???:)))))))))) Fõ az önbizalom!!!!!:)))))) |
| Claudia | 669 | 2009. január 8. 18:42 | Válasz erre: 668 |
|
Szia! A hõálló festékre én is gondoltam, de egy idõ után az is leég...bár valószínûleg megcsinálom, mert nekem sem tetszik ez így. Az elsõ sárvédõmet meghagyom így krómozva, nekem így jobban tetszik. Ha meglesz a pufogó, és az oldaldekliket is lefújtam akkor már csak a két 46os matrica kell és kész leszek :) |
| Szotyi | 668 | 2009. január 8. 18:32 | Válasz erre: 667 |
|
Szia! Kipufogóra mattfekete hõálló spray és meg van oldva!1000 ft-ból megvan+1 óra meló,gyorsan szárad.Én annak idején mattfeketére festettem az elsõ sárvédõt,a hátsó gyárilag ilyen volt,nagyon dögösen mutatott szerintem. Jó munkát,szia! |
| Claudia | 667 | 2009. január 8. 07:59 | Válasz erre: 666 |
|
Szia Szotyi! Köszönöm! A krómozott kapaszkodót már feltettem, azért szereltem le, hogy kipróbáljam a túradoboz tartó felszerelését. Sajnos krómoztatni nem tudok, egyszerûen nem tudok suli mellett annyit melózni, hogy arra is jusson. Talán tudok egyszer venni egy utángyártott dobot :P |
| Szotyi | 666 | 2009. január 7. 22:07 | Válasz erre: 665 |
|
Szia! Majd a tavasszal összefutunk,ha máskor nem az évadnyitón! Jó a géped,kipufogót tedd rendbe,krómozott kapaszkodót pótolni és mindjárt 5 évet fog fiatalodni a vas,meglátod! Nekem is ilyen volt 5 évig,imádtam,az összes MZ közül ez a legtutibb konstrukció,mindet kipróbáltam nekem elhiheted! Szûk szerpentinen lefelé verhetelen szinte. csá! |
| Claudia | 665 | 2009. január 7. 21:14 |
|
Sziasztok! Örülök, hogy végre többen is írtok a fórumba! Ne felejtsük el ezt a fórumot! Hogy vagytok? Látom nem csak én várom már, hogy tavasz legyen :) BUÉK mindenkinek! |
| Szotyi | 664 | 2009. január 7. 20:33 |
|
KIPSZER-TÜVA Tûzihorganyzó és Vasszerkezetgyártó Kft. H-7200 Dombóvár, Köztársaság u. 28. +36 74 466-633 +36 74 465-746 kipszert@axelero.hu www.kozlekedesepites.hu/kipszer-tuva Érdeklõdj itt,egy telefont megér! BUÉK! |
| petur | 663 | 2009. január 7. 19:23 |
|
Sziasztok! A régi FMV helyén kellene érdeklõdni,a Dombóvári u.2 szám alatt.mert régebben hallottam,hogy ott krómoznak,vagy Dombóváron esetleg. Hogy megbízhatók -e azt nemtudom. Ha már a Dombóvári úton jársz,akkor lépjél be légyszi a Hondához és ott is érdeklõdjél,mert biztosan todnak érdemben segíteni.Szerintem. Nagyon várom a tavaszt,ezzel valószínûleg nem vagyok egyedûl. |
| drag64 | 662 | 2009. január 7. 13:21 |
|
Sziasztok! Tudtok valami megbízhetó céget amelyik a környéken krómozással foglalkozik? |
| piki24 | 661 | 2008. december 31. 10:43 |
|
Nyakunkon az új év, elmúlt a karácsony, a motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad, a jó meleg garázsban pihen meg a vasad. Várd ki a jó idõt,én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron, végig az országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendõt, így kívánok Nektek Boldog Új Esztendõt! |
| Szotyi | 660 | 2008. december 24. 10:36 |
|
Régen jártam itt de megragadva az alkalmat,BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK AZ ITT FÓRUMOZÓKNAK!
|
| Claudia | 659 | 2008. december 23. 15:40 | Válasz erre: 658 |
|
Szia Piki! Örülök, hogy látlak! Neked is kellemes ünnepeket és boldog új évet! Üdv |
| Claudia | 657 | 2008. december 23. 09:50 |
|
Kellemes Ünnepeket és Boldog, balesetmentes motorozásban gazdag Új Évet mindenkinek! "http://www.youtube.com/watch?v=PQXPN6zRHy4&feature=channel_page" |
| Claudia | 655 | 2008. december 19. 19:22 |
|
Én is szeretnék mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánni. Remélem az ünnepek között lesz egy pici ideje mindenkinek, hogy írjon :) Nagyon kihalt a fórum :) |
| petur | 654 | 2008. december 16. 19:36 |
|
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánok minden motorosnak és szimpatizánsnak! Széles utat és múrvamentes kanyarokat! |
| petur | 653 | 2008. december 14. 07:24 |
|
Halihóóóó! Itt csak a nagy szellem és talán mi ketten vagayunk. Sebaj: El hulltanak legjobbjaink a hosszú harc alatt. Él még e nemzet e hazában. Éljen Rákosi elvtárs. Éljen a párt! Éljen a megbonthatatlan Magyar buznyák barátság! De szeretnék,de szeretnék Kun Bélával beszélni. Éljenek a csajok! Hol melleink domborúlnak ,sisakjaink elgurulnak. Én is elgurulok kicsit pihenni.Halihóóóóóó! |
| Claudia | 652 | 2008. december 14. 00:01 |
|
Üdv mindenkinek! Látom nem nagy az aktivitás :P Isteni volt a mai Tankcsapda koncert...azaz már tegnapi! ;) |
| petur | 651 | 2008. december 10. 10:45 |
|
Rén szarvas húzta, szán repítette. Gömbölyü zsákját száz fele vitte, zsák zsák telizsák piros alma aranyáág. Örülök a csacsinak is! Ma reggel Oci és Toponár között egy egyenes útszakaszon,mely kicsit emelkedik,egy szûrke Renault Thália fejre ált a sikos deres úton.remélem nem lett komolyabb sérülés. Vigasz,hogy a tengerparton sem jobb az idõ. |
| Claudia | 650 | 2008. december 8. 17:03 |
|
Sziasztok! Tegnap és ma is motoroztam, így én is elmondhatom, hogy klassz a téli motorozás! :) Egy kép...hogy lássátok, én megünnepeltem a Mikulást! :) |
| drag64 | 649 | 2008. december 8. 11:57 |
|
Nem vagyok egy "nagy fórumozó", de azért kellemesebb Télapót mindenkinek. Nekem hozott egy 100ezres csekket, évadzáróként. De lehet hogy a Krampusz volt.
|
| petur | 646 | 2008. december 6. 11:29 |
|
Szóval magam maradtam! Boldog mikulást mindenkinek! Ma gurultam egy egészségeset,ünnepit. :) |
| petur | 645 | 2008. december 1. 09:02 | Válasz erre: 644 |
|
Nem tudom,hogy a kis animációkat hogyan tudom fõltenni ide. Ebben kérnék némi hozzáértõ segítséget. Elõre is köszi |
| petur | 644 | 2008. december 1. 08:56 |
|
Igaz,hogy még 5 nap,ám minden motorosnak és rajongónak, Ilyen télapót Kívánok látvány gyanánt! |
| petur | 643 | 2008. december 1. 08:46 |
|
Szép jó reggelt kívánok! Sósze róla remek a hangja a kis drágának! Ami a vidijót illetti Kedves Claudia,újra elkûldöm. Szép napot kívánok! |
| Claudia | 642 | 2008. november 30. 20:10 |
|
Sziasztok! Egy rövid kis videó a drágámról! "http://www.youtube.com/watch?v=TbNCR8HhYb4" Petur a videót elküldted, de nem tudtam leszedni...azt írja már nincs meg :P |
| petur | 641 | 2008. november 29. 09:05 |
|
Halej halej hóóóóó! Bocsika hogy nem vótam jalön,de elkakapott a konykór + a krónikus arcüreg gyuszim.esszóval tnyom nyálam meg lázam. Lassan jövök rendbe. Claudia! A kis filmeket majd még eztán küldöm mert közben betellet a giga korlátom és nem akartam ráfizetni. |
| Claudia | 640 | 2008. november 24. 10:41 |
|
Szia! Köszönöm a részletes elemzést...így már értem :)))) Jó dolog gyereknek lenni valóban :) A Télapó...õ valóban õsrégi motoros...neki kéne elmennie motoros oktatónak, akkora rutinja van :) Széles utat viszont! ;) |
| petur | 639 | 2008. november 24. 09:32 |
|
Igen kicsit kihalt valóban,de a látszat csal. Ez pontosan olyan mint amikor Yoda mester használat után leteszi a fúrógépet,majd közelebb hajol a falhoz,és imígyen szóla vala, ,,Luk,ha én meghalok teleszel az utlsó Jedi a galaxisban" Ez a sebesség miatt van tudod? Vannak olyan nagy sebességü mozgásmechanizmusok,melyek oly hirtelen lefolyásuak,hogy a szem látja viszont az agy képalkotási sebessége túlságosan lassú hozzá,hogy valós képpé alakitsa át. Valahogy így próbálom érzékeltetni,ama tényt,hogy az a sok-sok jóbarát,ismerõs és haver aki eddíg,volt ,van és ezután lessz ezen topicon ,nos valószínüleg bokros teendõikel vannak elfoglalva. De ne csüggedj,mert hamarosan jelentkezni fognak,. Hoppp-hoppp már hallom is az egyiket a távolban mintha csilingelést hallanék,ja,nem :( ez csak a télapó. :) Ha belevesszük, Õ már egy igazi régi motoros nem igaz? Megint 3 évesnek érzem magam. Igaz a mondás: ,,egy férfi örökké gyerek marad,csak a játékai drágulnak". Széles Utat! múrva mentes kanyarokat! |
| Claudia | 638 | 2008. november 23. 20:07 |
|
Szép versike :) Kicsit kihalt a fórum...hol vagytok kaposváriak? :)))) |
| petur | 637 | 2008. november 22. 20:47 |
|
Csendesek a hajnalok a donn-nál. Még sziciliában is csendesek a hajnalok,ha a donn áll. Ave Ceasar avagy, a vécézár nyitva? Egy jó bulin ez kulcskérdés is lehet. Jó bulik pedig lesznek,decemberben. A télapó csõdbe megy ha eljön hozzánk,mert 47-es a bakkancsom. :) |
| Claudia | 636 | 2008. november 21. 16:32 |
|
Szia Petur! Köszönöm szépen ;) Én még szívesen mennék, néha nagyon kellemes tud lenni az idõ :) Én inkább kihagynám az említett segédeszközöket a menéshez azért :)) Még egy képet azért felteszek :P |
| petur | 635 | 2008. november 21. 16:22 |
| Claudia | 634 | 2008. november 21. 15:52 |
| petur | 633 | 2008. november 15. 21:32 |
|
Halihó! Sziasztok! Gondoltam kicsit feldobom a topicot! Jó szórakozást! |
| Rodnan | 631 | 2008. november 6. 18:48 |
|
Üdv Mindenkinek! Pókereseknek Hi All! Jólvan srácok örülök, hogy szerintetek is normális ilyenkor a motorozás! Autóm nekem sincs. Volt, de kellett a pénz és újítottam motorügyileg is ;-) Nemrég voltam Árpádtetõ felé, gondolom Grizzly te jobban ismered az ottaniakat. Egy Duc. (megkockáztatom 1098-as) akart velem nagyon versenyezni, de nem vettem fel a kesztyût. Annyi lett volna az esélyem, mint neki az Igal-Kaposfüred közötti szakaszon ellenem. Hazai pálya... A hétvége KIRÁÁLY volt, remélem ti is a motort választottátok a csirkepörkölt utáni desszertnek. Mentem egy Kaposfüred-Szemes(Kistücsök Illy espresso)-Kõröshegy-Igal-Kaposvár(Meki bandázás)- füredi úti OMV kút(bandázás)-Kaposfüred(bandázás) karikát. Eszméletlen sokan pattantak motorra... Erre felbuzdulva hétfõn egy Kaposvár-Bp.-Kaposvár autópályázással (idõnként 299, amúgy vastag 200) leégettem vászonig a hátsó gumit. Bacca meg, kedden mehettem a Nagy Pistiékhez új kaucsukért... Szóval hamar eltapsoltam a novemberre szánt benzinpénzt, meg egy kicsi plusszt, de ilyenkor már csak a mának él az ember :-) Széles utat! Most irány a Full Tilt :-) GL |
| Grizzly | 630 | 2008. november 6. 00:18 |
|
sziasztok! rodnan: Még én is motorozok. Ide járok az egyetemre és mivel csak motorom van, így amíg lehet azzal jövök. Szederkény - Kaposvár táv (szigorúan Árpádtetõ - Sásd felé). Honda NT700 Deauville motorom van, így nem megyek 180 felett :) De érik a váltás,valami nagyobb felé... Széles utat, gumifákat! ui: ma 2kor indulok sásd-pécs felé, árpádtetõnél figyeljetek mert vasárnap is nagy ellenõrzés volt!!! |
| petur | 629 | 2008. november 1. 07:19 | Válasz erre: 625 |
|
Szia Rodnan! Idén,én pl:mindenhova mocival járok,ha a nagy robi annak számít. Óriási élmény ilyenkor mocizni,mert nappal trágyát hintenek hordván a földekre, aztán kis lehülés éjszaka,meg egy kis ködöcske reggelre,és hát az út sem mindíg síma. Egyszóval ha a kivilágítatlan biciglist nem jelzem vagy a hazafelé igyekvõ rókát akkor nagyon kellemes az õszi motorozás. A falevél,ha vizes,a lehullott vadgesztenye,mind mind külön élményt nyújt az öszi bikereknek. Szerintem. Széles utat és hosszú enyhe õszt kívánok! |
| Rodnan | 628 | 2008. október 23. 22:01 | Válasz erre: 626 |
|
U.i.: Egy BMW K1200S is rendszerint velem van, ez még talán emlékeztethet...
|
| Rodnan | 627 | 2008. október 23. 21:59 | Válasz erre: 626 |
|
Szia! Vagyok olyan lúzer, hogy csak eladás elõtt fotózom a motoromat. R6-ot is úgy kapták le a haverok mikor látták, hogy közeleg a vég. Meg utána nemsokkal :-) Az R1 kidörrentõrõl is azért van képem, mert eladó. Nem a pénz miatt, csak Kaposfüreden a lakóparkban lakom és regeteg a kisgyerek én meg éjjelente érkezem, mint Pataki Attis Miskolcra és kicsit hangos. Furulyákkal meg halkabb az üzemmeleg gyárinál. Szóval aki kapja marja, occón Y-nal vihetõ. Egyébként a fényképen egy széria R1 lenne látható, csak a két Akrapovic teszi egyedivé, meg a vízszintes rendszám. Egyébként nagykanizsai volt az elõzõ (egyetlen) gazdája viszont én rendszerint járok vele a dombóvári Shell kútra... Nameg Igal-Kaposvár-Kaposfüred országos csúcstartó vagyok :-) |
| Szotyi | 626 | 2008. október 23. 08:45 | Válasz erre: 625 |
|
Sziasztok! Szerintem már valahol találkoztam a motoroddal,ismerõsnek tûnik a rendszáma is,de nem emlékszem,hogy hol láttam. Tedd fel a fotót amit készítettél!!! Csá |
| Rodnan | 625 | 2008. október 21. 22:57 |
|
Haligali! Van v.ki, aki rajtam kívül még motorra pattan ezeken a ködös reggeleken? Mondjuk a szembeszomszédom egy Kawa 636 RR-en igen, de rajtunk kívül nemsok motorosnak kell intenem útközben. Hétvégére elfogadható idõt mondanak, használjuk ki javaslom! Ma egyébként sokk ért már kora reggel. Praktiker, vettem egy kis csempefugázót és kifelé jövet megakadt a tekintetem egy Quadon. Uszkve 250 kilóért kínált keleti noném szar, de a lámpája! Öcsém ezt már láttam v.hol gondoltam! Amikor rájöttem, majdnem infarktust kaptam. Totál 2009-es R1!!! Most vagy az van, hogy már a tervezõasztalról lopják a skicceket vagy a Yamaha jobb hijján másolja a délkoreai hulladékot... Szerintetek??? Készítettem fényképet is, de megtekinthetõ élõben. |
| petur | 624 | 2008. október 20. 10:35 |
|
Szia Rodnan! Lassan verbúválódunk újra,de biztosan. Nagyon örülök,hogy ismét ittvagy,csak ámulok és bámulok,milyen csuda klassz élményeid voltak.Itt most nem a melóra gondoltam.:) Ez az év ill ez a nyár szerintem mindenkinek kicsit érdekesen alakult, gondolom. Legyélhát üdvözölve e mennyei királyságban,ismét! Írnék még szebbeket is de én olyan aurátor vagyok aki rest! Széles utat! |
| Rodnan | 623 | 2008. október 18. 21:50 |
| Szotyi | 622 | 2008. október 11. 20:49 |
|
Szevasz Petur! Akkor érdeklõdve és türelmesen várjuk az élménybeszámolókat! Csá |
| petur | 621 | 2008. október 11. 19:34 | Válasz erre: 620 |
|
Szia Szotyi! Nem baj,mert mindenkinek a nyári és lassan az õszi élményeire kiváncsiak vagyunk. :) |
| Szotyi | 620 | 2008. október 5. 22:09 |
|
Szevasz Petur! Úgy néz ki,hogy átmentünk kétszemélyes topicba de sebaj,egyszer majd csak visszatérnek a többiek is! Kellemes hetet! Gooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! |
| petur | 619 | 2008. október 5. 11:54 | Válasz erre: 618 |
|
Szia Szotyi! Én itt vagyok,de minek. Örülök hogy Te azért jelenléteddel megtisztelsz minket,mármint engem ,a majrét és a magnumot. Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez! üdv! széles utat! |
| Szotyi | 618 | 2008. október 1. 17:19 |
|
Halihó Kaposvár és környéke! Hol jártok???? irgum-burgum!!!!!!!!!:)))) |
| Szotyi | 617 | 2008. szeptember 29. 17:48 | Válasz erre: 616 |
|
És ha ottfelejted az ujjad már nem viszi le a körfûrész!:)))))))))
|
| petur | 616 | 2008. szeptember 29. 14:16 | Válasz erre: 615 |
|
Szia Szotyi! Végre egy hang! Ez ama végsõ elkeseredés, egyébként köszi szépen,nos végsõ elkeseredés,mert mindenre számítottam mikor ide felregeltem csak arra nem hogy egy nyár alatt elfogy minden motoros ujja. Itt szeretném felhívni a figyelmet,hogy a különbség a szép nõ és a körfûrész közötti kérdésnél,ha már a nyúlj alá és megtudod,a válasz,,akkor elõszõr a nõvel kell kezdeni.:) Szép napot ,jó idõt,széles utat! |
| Szotyi | 615 | 2008. szeptember 21. 19:13 |
|
Szeva Petur! Örülök,hogy még mindig formában vagy,ne add fel!:))))))) |
| petur | 613 | 2008. szeptember 16. 11:36 |
| petur | 612 | 2008. szeptember 16. 11:32 |
| petur | 611 | 2008. szeptember 2. 11:48 |
|
Ha valakit érdekel találtam egy rövideb utat a pokolba,de azt a Chris Rea hálistennek nemismeri. Tehát a hármas busszal a kiserdõig aztán jobbra! A Kapu feletti felirat pedig Fel! Támadunk!két keréken szép világ! Vége van a nyárnak,erdõszélén õzike! Csuszkáltam az árok felé,körbe néztem nézik-e! Nem láttam én senkit ottan mert fejemben a sisak. beborultam az árokba,isten szólott, Ja itt vgy? |
| petur | 610 | 2008. augusztus 14. 20:40 |
|
Sziasztok! Legyetek üdvözölve földön vizen levegõben vaLAMINT A SÍNEK KÖZÖTT! Most azt nagyon remélem ,hogy valaki még él ,mert látva a legutolsó hozzászólást erõt vettem magamon és gondoltam írok,mert én 1 írókéz vagyok vagy 1 kedves Jemeni,aki samír sam olvas.Summa sumáru messze van még Kumárum.Dícsértessék a bat mannt! Remélem kellemesen tellik mindannyiótoknak a nyár! Használjátok ki ami még hátra van.Szeptemberi újra jelentkezésemig azt csak ritkán a gázt gyakran a csajokat meg rendesen húzzátok meg! |
| PePe-VFR | 608 | 2008. július 16. 16:35 |
|
Sziasztok, be kell vallanom, hogy teljesen elfelejtettem. Igaz, hogy ezt a beszámolót nem én írtam, hanem az egyik kedves Barátom, motoros kollegám. Az idézet a www.vstromclub.hu oldalról való, írta Zizi: "Õrség-Ausztria-Õrség! 2008-05-30 18:50 Az elmúlt hét végén az Õrségben táboroztunk (2008. Június 20-22), és innen kilátogattunk a „sógorokhoz” egy kis kanyarkergetésre. Gyöngyusz, és Pepe szervezése nem indult egyszerûen velünk, de aztán amilyen nehezen indult, a túra annál jobb lett. 20.-án pénteken este érkezett a csapat nagy része a szálláshelyre. A szállásadók kedvességét, vendégszeretetét nem írnám le, mert az internet rendõrség letartóztatna, az oda nem illõ kifejezések sorozatos leírásának elkövetése, tényállás megfogalmazása, elmondása szerinti fennforgásból adódó szó általi halál, szállásadó sérelmére....... stb. vádjával. Ne higgyétek, hogy mind ez kedvünk szegte, sõt! Legalább így elõbb elmentünk a barakkokból motorozni, meg késõbb is értünk vissza. Velem csak jót tettek. Szóval a pénteki rövid útvonalmegbeszélés után együtt vágtunk neki a túrának Ausztria felé szombaton reggel (21.-én). Pepe az elsõ km-en eltévedt, de mivel hátul volt, és lemaradt, csak Skala Riderem mentette meg attól, hogy külön töltsük a hétvégét. Nem sokat segített neki, hogy felhívott, mert én mindenkori helyismeretemet ismét magas színvonalra emelve, „hol vagytok?” kérdésére az alábbi választ adtam: Kikanyarodtunk egy útról balra egy szélesebbre, amin már fehér csíkok is vannak középen. A csodával határos módon megtalált minket (persze, mivel elmagyaráztam ) így mindenki megnyugodott. A határ elõtti utolsó benzinkúton megbeszélés, hogy ilyen többet ne forduljon elõ, cipzár alakzat, nem elõzünk, stb. Pár kilométer után rájöttek a szervezõk, ennyi motorral ez nem teljesíthetõ 550km, így 2 csoporttá váltunk. A fogyasztásból, a gumi kopásból, és a csizmámban lévõ nyomásból (az inamba szállt a bátorság) ítélve én a gyorsabb csapathoz csapódtam. Néha meglepõdtem, hogy ilyen gyorsan is lehet kanyarodni?! Gondoltam nem olyan nagy a baj, mikor éreztem, mennyire megy ez már nekem, (már Rossit is csak húzni tudtam volna magam után kötélen) és teljesen büszke voltam magamra, akkor megjelent Gedai nagymester, és külsõ íven elment mellettem. Aztán rucilaci két személlyel, aztán MuldR, aztán …...! Aztán mindenki. Ekkor érztem, a Moto Gp-ben a helyem! Egy tehetség kutató versenyen biztos lecsapnának rám, mint én az óvónéni intim betétjeire a táskájából, amit a karácsonyi partin elcsentem, és büszkeségem jeléül lobogtattam a szavalás közben, zsebkendõ helyett. Szóval elkezdtem a szerpentinen jobban döntögetni, és a következõ megállónál már csak 8-9mm-es majrécsík maradt. Aztán próbáltam lejjebb, de csúszkált a papucs. Hogy témánál maradjunk, ilyen hosszú szerpentinen még nem jártam, ritmusos, hosszú, jó kis kanyarok engem elbûvöltek. Tudom, van akinek ez nem újdonság, de nekem, mint koraszülöttnek minden vicc új. A hegyekben is megúsztuk az esõt, valamivel hidegebb volt, de csak pár fokkal, így nem kellett pulóver, vagy téli cucc. Az egész nap errõl szólt, hegyre fel, hegyrõl le, hajtûkanyar, tempós kanyar, csak egyenest nem láttunk. Biztos voltam benne, ezentúl ez a hegység lesz motorozásaim fõ célpontja, és megesküdtem magamnak, hogy megtanulok motorozni is. Nem vagyok egy aszfaltbetyár, de nem adom fel, visszamegyek ezekbe a hegyekbe, és addig gyakorlok, míg el nem fogy a koptató csavar. (legfeljebb viszek magammal ki reszelõt, és............) A haza felé vezetõ út (mikor még azt hittük hazafelé tartunk) a Dráva folyó mellett vezetett, gyönyörû volt, és két motoros rendõr is lelkesen integetett nekünk. Jobbra a folyó, balra a hegy óriás fenyõkkel, szintén tempós kanyarok, és a lábunkat sem kellett az akadályok felé nyújtogatni. Szerintem mindenki jól érezte magát. 19h helyett, 20.30-ra értünk vissza a koncentrációs táborba, mivel Pepe ment elõl a GPS-ével. Természetesen jól eltévedtünk, annyiszor léptük át a Szlovén határt, hogy azóta is horvátul beszélek. Miután ötször körbejártuk a környéket a szálláshoz vezetõ utat keresve, többen sírtunk. Fáradtak, éhesek, szomjasak voltunk NAGYON, és amikor azt hittük mindjárt otthon vagyunk, akkor fordultunk meg ötödszörre. Már tudom, karácsonyra mit kérek a családtól. Egy ilyen Garmin Zümit, vagy mi a neve. Egy kis extrával rendelem, keselyûûzõ detektorral, mert néha az az érzésem volt, már a fejünk felett köröznek, és perceink vannak hátra. Aztán egy táblán megláttuk, Zalalövõ egyenesen. Felcsillant a remény. Elindultunk a táblával jelzett irányba, Pepe meg két kilométer után integet, nem jó felé megyünk, mert az õ Zümije......... Na akkor majdnem lerúgtam a Zümijét, mint a robogós pizzafutár a taxis tükrét. Nem hallgattam rá, így 2 perc múlva a szállásra értünk. Nevelõ tisztjeink már vártak, idõben elkészítették a vacsorát, és még jó is volt. Az estét a mi házunknál töltötte a kemény mag, volt tûz, csurbesz, meg minden. Megbeszéltük az eseményeket, kellemesen elfáradtunk. 22.-én vasárnap reggel egy utolsó reggeli a kiképzõ tiszt, és kantinfõnökökkel, miután mindenki hazafelé vette az irányt. Lehet, keveset írtam a túráról, de nem tudok többet. Ezt nem lehet leírni. Menjetek, és próbáljátok ki. Már várom a következõt veletek, addig is megyek motorozni, rendeltem 10 szelepsapkát. (annyira döntök majd, szelepsapkán fordulok) Üdvözlettel: Y'ven (íven) Zyzy Ui 1.: Kösz mindenkinek mindent. Aki eljött, szervezett, stb. Ui 2. nincs " |
| Szotyi | 607 | 2008. július 8. 20:27 |
|
kaposvár környéki motorosok ébresztõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26-án Kekelet féle szentlászlói bulira gyertek minél többen!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellemes motorozást! Pepe VFR!!! Az ígért beszámoló???? |
| Szotyi | 605 | 2008. július 4. 22:02 | Válasz erre: 603 |
|
Szia Sierra! Motort ne add el!!!!!!!Jómagam ezt a hibát már egyszer elkövettem.....7 év után tudtam újra motort venni.....közben meg hallgattam a többi hangját......kicsit belehaltam....:)))) Vegyél mellé egy olcsóbb autót ha rám hallgatsz....pl. F Astra kombit... |
| petur | 604 | 2008. július 4. 21:00 |
|
Sziasztok srácok! Bocs,hogy nem jelentkeztem eddig,de a szokásos melódia-koktél ment egész eddig,most viszont nagyon kellemes boldog nyarat,és igazi öröm motorozásokat ,élményekben gazdag túrákat és minden mást amit motoros motorosnak kívánhat,kívánok nektek! Szeptemberig nélkülöznötök kell társaságomat, széles utat,múrva mentes kanyarokat és sok-sok km-t kívánok! üdvözlettel Petur! Ui:Július 10.-13.-ig Kisújszállási motorostalálkozó!:) |
| sierraone | 603 | 2008. június 30. 20:02 |
|
nna én azért nem írtam mert mentem péntektõl vasárnapig egy Igal - Sarud - Sümeg - Zalaegerszeg - Igal karikát. Eközben rájöttem, hogy az egyhuzamban 6,5 óra motorozás a vége felé már nem esik jól. 4,4re jött ki a fogyasztás, baszottul elfáradtam.. Megint téma a motoreladás..kéne vennem valami személyautót talán, de dilemma.. Nem tud valaki 3 ajtós elsõ ülést? Opel Astra F-hez kéne bal oldali.. NAGYON!!! |
| h.attila78 | 602 | 2008. június 30. 16:18 |
|
Helló ice! Ezek szerint a kormány bevált!! Örülök neki!! Az álalad említett útvonalat hamarosan bejárjuk, ha minden igaz, mert a Brno-ba vezetõ utat Gyõrig hasonlóan tevezem, minta amerre teis mentél. Már volt szerencsém ahhoz az útvonalhoz és valóban nagyon jó! Úgy látszikmost mi tartjuk életbe a fórumot. Biztos a többieknek sok idejük van motorozni, nekünk meg marad a munka, a gyereknevelés meg esetleg kis neten lógás. Sajnos motorozásra ezek mellett nem jut túl sok idõ. Azért a múlt héten, hogy volt egy szabad délutánom, elõvettem a paripámat és megjárattam! Jó volt nagyon!! Széles utat mindenkinek!! |
| icebandit | 601 | 2008. június 30. 00:35 |
|
attis! a kormány bevált. 460 km alatt a hátam nem fájdult meg, ellenben a gyárival megszokott. kösz a többi infót, majd még meglátom, hogy mi lesz a doboz tetõvel. ja a 460-ban volt egy kis Bakony is,-egyébként sietõs volt az utat megtenni- hát nem semmi tájon gurultam, valószínûleg vissza térni érdemes egy velõsebb túrára. a táj igen-igen látványos. az útvonal egyébként: kaposvár-szántód-tihany-veszprém-gyõr-pápa-keszthely-böhönye-kaposvár. kekelet! nem igazán értem a hozzászólásod! kinek címezted? marha nagy az érdektelenség!!!!!!!!!!!!!!! ne duzzogjatok mááááááár. hanem írjatok. |
| kekelet | 600 | 2008. június 26. 15:11 | Válasz erre: 497 |
|
Ez egy régebi hozzászolásodhoz a reakcióm........ Azt hogy mennyivel megyk megtudod ha egyszer mellém állsz, és utána csak a hátamat látod....... Jó ez csak a reklám helye volt......! |
| h.attila78 | 599 | 2008. június 26. 14:54 |
|
Helló ice! Szerintem a topcase elég jó vétel lesz. Véleményem szerint az ár mindegyõtörk részére korrekt. Amit én tettem fel az Aerox-ra az is karcos volt, de kiválóan el lehet tüntetni. Én úgy oldottam meg, hogy szétkaptam a dobozt, lepucoltam és kivittem a Csörögéhez. Ott a felsõ rész a motor gyári színével lett lefújva és a karcoknak már nyoma sincs, meg persze jobban is megy a motorhoz. Ha az alsó matt része a durván karcos, akkor azt meg vidd ki a Sonax autómosósokhoz (a Skoda szalon mögött), mert nekik van valami kapcsolatuk, aki a matt mûanyagokon lévõ erõs karcokat nagyon jól eltünteti (ezt onnét tudom, hogy amikor össze lett barmolva a kocsimon belül a mûanyag küszöbborítás, õk csinálták meg és elég jó lett, sõt inkább nagyon jó!). Ha a tartó is karcos, az meg vidd ki a Lukimpex Kft-hez, ott tudnak szinterezni, amilyenre akarod (fényes vagy matt fekete, meg egyéb színek). Sierra: esõruhát én hasonlót vettem, mint ice, csak az enyém piros. Én Louis-ból hoztam és szintén 10e körül volt. Lényegébe jó, de ha következõben vennék, akkor csak kétrészest (kertészgatya + kabát). Más hibája nincs csk egyedül felhúzni kicsit macera. Igaz térdig van zipzár, de amikor felül akarok belemászni, könyéknél és vállnál a protektorok miatt nem árt egy kis segítség. Persze ez azért is van, mert az enyém viszonylag passzentos. Azért nem akartam nagyobbat, mert az meg a menetszéltõl kifeszül, mint a vitorlavászon és úgy néznék ki a piros cuccban, mint egy mikulás, vagy egy vörösre festett Michelin baba. És amíg el nem felejtem, ha a csizmád nem vízálló, akkor dukál hozzá egy csizmavédõ is, külömben tocsogni fog a lábad a vízben!! (Bár erre átmeneti megoldásnak kiváló 1-1 nylon szatyor ragasztószalaggal rögzítve.) Jó idõt és széles utat mindenkinek! Üdv: Attila |
| petur | 598 | 2008. június 25. 23:44 | Válasz erre: 593 |
|
Tisztelt Uram! A kaposfüredi pavilonsoron van egy horgászbolt,én ott vettem esõruhát potom 3600 ft-ért. kipróbáltam.Tuti! Igaz mikor a szél komolyabban belekapot úgy néztem ki a mocin mint nagymamám az utolsó menstruációja elõtt. Egyszóval szépen. Igaz,a bróbafülke nem szélcsatorna! Széles utat! |
| petur | 597 | 2008. június 25. 23:36 | Válasz erre: 593 |
|
Off hozzászólásaimra reagálmék kicsit! Ha élöben hallanál az egy dolog,aki ismer annak nam kétséges,hogy nem vagyok egyszerû,akik velem élnek azok elviselnek. Annyira tudok fárasztó lenni még magammal szemben is hogy,hogy rosszúl vagyok ha nem ökörködhetek. Egyébként meg,30% testi erõvel megtudom védeni magam,mióta tudom ,hogy védekezõképességünk 70%-a bélrendszerünkben található! Éljen a csülkös bableves! ÉÉÉLLLJEEEEEEN!!!!!! :) Fel a fejjel! Széles utat mindenkinek,és élvezzétek a nyarat! vömvöm! |
| petur | 596 | 2008. június 25. 23:26 | Válasz erre: 595 |
|
Sziasztok Skacok! Itt vagyok,csak sok a meló. ÉÉÉÉÉÉÉS közeleg a várvavárt Little finger flying,avagy Kisújszállás. Most nem írok többet mert holnap rázós napom lesz. Az önéletrajzomat kell meg írnom. Az elsõ mondat már megvan. Régesrégen egy messzi,messzi galaxisban. |
| icebandit | 595 | 2008. június 25. 11:12 |
|
csá mindenki!!!!! 1. bocs, de nem akartam senkit sem lebaszni! 2. petur szerintem próbálta életben tartani a fórumot. 3. én is minden nap benézek ide és olvasok, csak hát nagy az érdektelenség. 4. annyit azért elértem az írásommal, hogy mindjárt ketten is reagáltak rá!!!!!!! 5. sierra te sem vagy sokkal aktívabb nálam! sierra az esõruhás felvetésedre: mi a nagyon olcsó? én jó pár évvel ezelõtt vettem magamnak a belmotónál kb. 10.000 ft-t egy fekete esõrucit. full vízhatlan, csak kibaszottul bele lehet izzadni de még mindig jobb mint ha seggig áznál. könnyen fel lehet venni mivel kb. bal térdtõl a nyakig szét lehet húzni. ha elfogadsz a vásárlásra egy tanácsot, próbálj meg olyat venni ami nem tiszta sötét színekbõl áll, kvázi feltûnõ (ezt én elb....tam amikor magamnak vettem). azt nem tudom, hogy most mennyiért lehet venni, de szerintem jó a használt is. kipróbálod úgy hogy beleugrasz és locsolóslag jó alaposan mindenhol és ha nem ázik be már meg is veheted. attila: jók az infóid. kormány megoldva cserélve a gyári egy ACCEL merevítõs alu. kormányra. bár még csak kb. 6 km-t mentem vele így a véleményem még gyöngécske róla, de a eddig oké, viszont kellene menni vele egy hosszabbat is, hogy a hosszabb utat hogy bírom. az biztos hogy a hónom alja nem izzad be, mert vagy kb. 15 cm-rel szélesebb mint a gyári. a topcase is összejön ha minden igaz és lesz is kedvem hozzá (píííz). igaz is akkor már megkérdezném, hogy szerinted jó vétel volt? ( kompletten 25-ért) a doboz teteje elég karcos, de nem befojásolja a mûködését max. zacaró egy kicsit. na szevasztok. |
| h.attila78 | 594 | 2008. június 25. 10:35 |
|
Helló mindenkinek! Olvasgatom a fórumot visszamenõleg, mióta nem néztem be. Hát valóban kissé döglõdik! Persze ennek nem biztos oka az érdektelenség, lehet, hogy mindenki inkább motorozik, mint fórumozik!! Én elõreláthatólag idén már spórolok a kilóméterekkel, mivel június 06-án megszületett a kislányom és elsõsorban most velük töltöm az idõt. A motorozást majd be lehet pótolni! Persze, mihelyt alkalmam lesz, felpattanok rá és megyek!! Ami tuti, hogy 9en megyünk Brno-ba MotoGP-re. Sierraone: a pólós ötletet rád bízom!!!! Mindenki a saját bõrét viszi a vásárra!!! Én úgy vagyok vele, nem érdekel, hogy saját levembe aszalódok a motorosruhában, de anélkül 1 km-t sem teszek meg. Én már megtapasztaltam, hogy nem ok nélkül van az a ruha. Amúgy mindenkinek saját lekliismeretén múlik, milyen öltözetben és hogyan motorozik!!! Icebandit: hallom megoldódni látszik a topcase problémád? Meg ha jól értesültem a kormánnyal kapcsolatos elképzelésedet is sikerült megoldani? Ez azért így jól összejött!!! Széles utat, jó idõt mindenkinek!! Motorozzatok sokat helyettem is!! |
| sierraone | 593 | 2008. június 25. 09:27 | Válasz erre: 592 |
|
Ez király.. kéthetente fellépsz és lebaszol mindenkit :D Ahogy te sem, más sem írogat a fórumba.. én itt vagyok minden nap, mert ez a kezdõlapom, mindig megnézem mi van, de petur off hozzászólásaival nem tudok mit kezdeni, sokszor nem is értem. Emellett megy a lagziszervezés, januárban gyerek, meg ugye igazgatni a terciát meg az emberek nyûgjeit, ezért nincs nagyon idõm, de pénzem sem motorozni. Most pénteken reggel megyek Sarudra, a tisza tóra oszt talira, ha gondoljátok valaki elkísérhet, de ott már nem tudok a társsal mit kezdeni mert várnak a többiek és több napos lesz, úgyhogy nemtom van-e értelme a felkísérésnek. Két dolog érdekelne egyébként, nagyon olcsón vmi esõruha, ha van vkinek tapasztalata, illetve az hogy próbálkozzak-e pólóba elmenni motorral sarudra (330km) de elég sok idõm lesz, nem sietek. Bogarakra darazsakra gondolok... |
| icebandit | 592 | 2008. június 24. 23:57 |
|
ennyire puhapöcsû kaposvár és környéki társaságot!!!!! (tisztelet a kivételnek) "csak hogy el ne tûnjünk! talán még van értelme életbe tartani ezt az oldalt" ha nincs ne is írjatok. de akkor törölni kellene. hahó, ki indította el? |
| Szotyi | 591 | 2008. június 20. 23:33 | Válasz erre: 590 |
|
Szevasz kolléga! hallgatag lettél mostanság......:)))))))))) |
| PePe-VFR | 589 | 2008. június 19. 21:27 |
|
sziasztok, a beszámoló lesz. sajnálom hogy nem jön senki. Sajnos szentlászló sem esik útba!? Jó gurulást a hétvégére, nagyon jó idõ lesz. Vigyázzatok magatokra! |
| Szotyi | 588 | 2008. június 19. 00:04 | Válasz erre: 584 |
|
Peti kössz az ajánlást.....idõ hiányában nekem ez biztos,hogy kimarad de piszok jól hangzik......ha megjöttél egy röpke beszámolót ha lennél szives...köszi! Kellemes,mosolygós gurulást!:) |
| kekelet | 586 | 2008. június 13. 14:08 | Válasz erre: 585 |
|
Ha Szentlászlónak jöttök, akkor megyek veletek.......
|
| kispeti | 585 | 2008. június 13. 12:59 |
|
Sziasztok ! Bocsi, hogy idekotyogok, de rokon látogatáson vagyok a városotokban és holnap gurulnánk Orfûre, ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk ! Indulási idõ megbeszélés tárgyát képezi ! :-)))) |