| sierraone | 483 | 2008. április 21. 07:58 |
|
Szotyi ENGEM NAGYON ÉRDEKELNE egy jó hosszú mese fényképekkel a túrátokról, esetleg útvonallal együtt! Ha ráírsz írd majd meg légyszí.. kíváncsi vagyok! (a képeket küldöm...de dolgoztam megint..:( ) mondom a végén elviszem pendriveon.. |
| petur | 482 | 2008. április 21. 07:55 |
|
Sziasztok! Újabb szép reggel virradt ránk. Reggel tettem le a melót. A Guba streeten tegnap a fene evett meg a sok motoros láttán,nekem meg melóznom kellett. Remélem ,hogy Ti akik tudtatok egy derekasat gurulni ,azért jól éreztétek magatokat! kekelet-nek üzenem, hogy én,, mea culpa mea maxima culpa" annyira kezdõ vagyok eme kérdésben,hogy ezt pik-nik es szervezõdést a nagyokra értem itt a tapasztaltabb motoros társakra bíznám,de a magam módján nagyon szívesen segítek. seng lasl,tuti remek hely,ismerek pár embert akik ott élnek,s mivel magam is Baranyából származom,olyan mint ha hazamennék. mindenkinek remekbe szabott szép napot kívánk! Széles utat,múrva mentes kanyarokat! Vagy ahogyan azt a mondás tartja!,,zuhanó gépben nincsennek ateisták" |
| Szotyi | 481 | 2008. április 20. 23:13 |
|
Sziasztok! Horvát gurulás sikeresen lezajlott,ha kíváncsiak vagytok fotók a pécsi szelepesek topicban fellelhetõk. Jó éjt! |
| Rodnan | 480 | 2008. április 20. 22:31 |
|
Ezekrõl az zenékrõl tudom, hogy mitõl is fosztották meg a szüleinket!!! A világ egyik felén WOODSTOCK itthon meg építõtábor... A szüleim korában biztosan diszidáltam volna, hogy ott spanglizzam WOODSTOCKBAN... Különben is van nálam már egy csekk, amit még be kell fizetnem, de ahhoz elõbb ki kell nyitnom a boltot és keresni némi (12000Ft) pénzt :-( Amúgy megérdemeltem... |
| sierraone | 479 | 2008. április 20. 22:07 |
|
huuu Nándi ezért kapsz egy csekket ha erre jársz :D (ez meg a kárpótlás mi?!...:S) |
| Rodnan | 478 | 2008. április 20. 21:24 |
|
Kekelet! Ne haragudj és köszi a meghívást! Sajnos amit a #460-as hozzászólásomban írtam, amiatt nem éreztem magamat megszólítottnak... Sok sikert a szervezéshez! Kárpótlástul (ez is egy pik-nik volt csak kicsit nagyobb a szokottnál): "http://www.youtube.com/watch?v=dBJnoMP1Uyc" |
| sierraone | 477 | 2008. április 20. 20:30 |
|
KEKELET! Ezer bocs, de... Nem tudom mit vártál a hozzászólásodra... közölted,hol van szentlászló.. ezt páran már tudtuk, de azért köszi.. "baranyi pick-nick" Na most én ebbõl nem tudom mirõl is van szó.. a kötöttkosárkás füvesdombi szendvicsevéstõl lehet az új japán magyar határ elérésre irányuló összejövetel.. Szóval érted... nem tudjuk mi hol merre meddig, miben kéne segíteni stb. stb... (emellett ha japánba is mennénk, lenne itt pár segítõ kéz :D:D:D) Szóval írd le plíz hogy mirõl is van szó, NYILVÁN MINDENKI SEGÍTENI FOG amiben tud! És persze köszönjük a meghívást! MOtoroztam én is egy rövidet ma, jól esett.. Dentor ill többiek jövõ szombat, ami munkanap a kaposvári rk focicsapata focimeccsre megy Bjelovárra, horvátországba... Nincs messze, és elég jó úton lehetne jönni hazafelé.. A meccs ott kezdõdik 10:00kor, 3an vagyunk aki menne.. várnám a többiek jelentkezését.. Érkezés,szurkolás, vigasztalás:) kaja, haza.. ennyi a prog! |
| dentor | 476 | 2008. április 20. 19:11 |
|
Bocsesz nekünk Kekelt, vettük az adást, hírdetjük is.... Más: tegnap majd feldöntött a szél, de másfél órát bírtam Nagybajom-Kadarkút-Kaposvár-Taszár útvonalon, ma meg Siófok-Fonyód-B.mária volt a menet, remek volt, de elvásott a seggem meg a lábam.... azt hiszem, kb. 2 órát bírok egyhuzamban lovagolni... klasz volt. |
| kekelet | 475 | 2008. április 20. 18:39 |
|
Örülök neki, hogy ennyien reagáltatok a bejegyzésemre..... Mifelénk, ha megszolitanak valakit válaszolni szoktak.... .....??????, Ugylátszik ez a menõ Kaposváron... |
| Rodnan | 474 | 2008. április 20. 13:51 |
|
Sziasztok! Ha tegnap irodalom, akkor ma rocktörténelem! Led Zeppelin - Whole lotta love Ezek voltak kérem a '60-as '70-es évek... "http://www.youtube.com/watch?v=sh6W2y3SEoM" |
| Rodnan | 473 | 2008. április 19. 21:08 |
|
Öreg székely reggel a lányának: -de szép ámom vót az éjjel -oszt mi vót az édesapám -Bukarestben jártam! -oszt mi vót abban a szép -kellett hozzá útlevél :-) |
| Rodnan | 471 | 2008. április 19. 21:04 |
|
Sziasztok! Petur, ha tudom, hogy ilyen irodalmi vénád van... Olvasd el a #466-os hozzászólásomat! Elsõre József Attila jutott eszembe a szekszárdi úticél kapcsán... A Dunánál A rakodópart alsó kövén ültem, néztem, hogy úszik el a dinnyehéj. Alig hallottam, sorsomba merülten, hogy fecseg a felszin, hallgat a mély. Mintha szivembõl folyt volna tova, zavaros, bölcs és nagy volt a Duna. Sierra, veled találkoztunk úgy hat körül Kaposfüreden? (R6 és GSR600) |
| petur | 469 | 2008. április 19. 20:59 |
|
Ma úgy vagyok mint Yoda mester a technika órán. Mikor leteszi a fúrógépet. Luk! ha én meghalok, te leszel az utolsó jedi |
| petur | 468 | 2008. április 19. 20:51 |
| kekelet | 467 | 2008. április 19. 19:07 |
| Rodnan | 466 | 2008. április 19. 12:40 |
|
Helló mindenki! Ebéd készen, az idõ tiszta, út felszáradt, lassan egy kávé és indulás! Mivel reggel esett, így marad az alternatív rövidebb útvonal Szekszárd irányába. Leülök a Duna partra és nézem a vizet... |
| Rodnan | 465 | 2008. április 18. 20:41 |
|
Én már hétfõn lemostam, kedden egy kis lágy esõvízzel öblítettem és szerdán egy ügynöknõ a mikroszálas törlõkendõjével cirógatta... Rólam gondoskodna így az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár én is azok közé tartozom akik vallják, hogy "Aki panaszkodik, attól el kell venni!" Az élet szép és holap még kellemes is lesz! |
| Szotyi | 464 | 2008. április 18. 20:32 | Válasz erre: 462 |
|
Akkor jó estét Rodnan!:)))) Motor lemosva,megszárítva(50km),indulásra kész vagyok!:) |
| Rodnan | 460 | 2008. április 18. 20:18 |
|
Jó estét! Elmúlt a nap, pihenhet a vas!!! Mármint azonak, akik motorozhattak ma... Én holnap megyek a libacombomért Villányba és majd gondolok a fórumlakókra. Fényképezek :-) Sierra tudja, hogy kamuzok mert nincs is fényképezõm, videokamerát meg az életben nem is fogok venni... Szotyi, jó utat Horvátba és leaglább olyan jó halászlét, mint amilyet az itthoniak fõznek! Korábban írtad, hogy nyakamon a nyár! Ez így van, bármilyen hihetetlen, ez az utolsó szabad hétvégém úgy október közepéig :-(( De novemberben már lesz pénzem új gumira meg tankolni is :-) |
| Rodnan | 459 | 2008. április 18. 07:27 |
|
Jó reggelt! Süt a nap, indulhat a vas!!! Mármint azoknak, akiknek nem kell ma dolgozni... Húzok is... |
| Rodnan | 458 | 2008. április 17. 21:17 | Válasz erre: 457 |
|
Szia Attila! Elindultam fél nyolckor Kaposfüredrõl, de Mernyénél már vissza is kellett fordulnom, mert esett az esõ... Igazából én is az MT-01-re voltam kíváncsi (van egy bizonytalan motorvásárló a családban és neki tetszik) de amit olvasok róla az alapján nem olyan nagy tûz... Jó lett volna nagyon a ring, de éppen gumivásárlás elõtt állok és talán a régieket már nem mertem volna annyira terhelni... Amúgy most olvastam a BT-016-ról (lesz a májusi motorrevüben is) és talán az lesz a tuti. www.motorkerekpargumik.hu-n 70-bõl megvan! Pálya is közút is fekszik neki... |
| h.attila78 | 457 | 2008. április 17. 20:52 |
|
Helló Rodnan! Sikerült a tesztnap a ringen? Én szerencsére idõbe odaértem, így azelsõ körben már tesztelhettem egy MT-01-et. Hát nem voltam tõle elragadtatva. Utána 2x15 percet tudtam a saját vassal körözni, az viszont nagyon tutin sikerült. Már végre visszatértem megszokott otthonomba a nagyfaluból, úgyhogy talán gyakrabban tudom majd látogatni a fórumot. |
| Rodnan | 456 | 2008. április 17. 20:51 |
|
Gyerekek, egy kicsit felháborodtam! Holnap ugyebár BKV sztrájk és béna Budapest. Egyébként is kaotikus úgy általában (hat évig éltem ott és javarészt üzletkötõ munkából, azaz autóztam). Budapest jegyzõje v. ki a tököm arra kéri az autósokat, hogy vegyék fel a buszmegállóban lévõ embereket, a bringásoknak ingyen õrzik a szarjukat, a motorosokról meg szó sem esett. Legalább láthatják, hogy fõvárosi társaink holnap is (a szokott módon közveszélyeztetve) idõben ott lesznek a munkahelyükön, stb.stb.stb. Szóval kapja be mindenki, aki holnap egy rossz szót is mer szólni a sávok közt araszoló motorosokra!!! |
| Rodnan | 455 | 2008. április 17. 20:24 | Válasz erre: 452 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=UxS6ftPORsg" R6 (és még a színe is pont olyan...) |
| petur | 454 | 2008. április 17. 19:25 |
|
Most ébredtem. Kinéztem,végigfutott hátamon a hideg,és vissza bújtam ,odum ba. |
| sierraone | 452 | 2008. április 17. 18:47 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=vF5_cF_TlbE&feature=related" varadero... :D |
| petur | 451 | 2008. április 17. 09:56 |
|
Hollyday Skacok! Azaz, Haj vitézek,haj leventék, köpülték a vajat,aztán széjjel kenték. Tömött sorokban feküdtek ahányan csak voltak, márványsajtot ettek,míg meg nem hóttak! Végre újra itt! Szép a reggel,szép az idõ Mindenkinek fergetegesen kellemes és szép napot kívánok! |
| Rodnan | 450 | 2008. április 16. 22:29 |
|
Szerintem emlékezni fog rám a termékbemutatós hölgy... Kezdte azzal, hogy összerúzsozta az ablakot, majd letörölte a csodakendõvel. Ezután hangsúlyozta, hogy a kendõ magában tartja a szennyezõdést, mire én bedörzsöltem vele a rajtam lévõ fehér pólót... Feleségem ismer, meg sem lepõdött, de a hölgy három percig nem talált fázist :-) Aztán hogyhogynem a motorom közelébe kerültünk és megkérdezte: "Hol problémás a tisztítása?" Mire én megmutattam neki a hátsó lánckereket... (azért egy picit vásároltam, mégiscsak õ nyert...) |
| Szotyi | 446 | 2008. április 16. 19:33 |
|
Érvényesítõ címke kiadása, pótlása 420,müszaki adatlap 1190, vizsgadíj 2750ft(ha nem volt még eredetvizsgálaton a gép akkor az integrált vizsga díja +7200ft) NKH honlapjáról ennyit sikerült megtudni.:) |
| petur | 444 | 2008. április 16. 19:15 |
|
Sziasztok!Tudja valaki mennyibe kerül a nagy motor vizsgáztatása?Elõre is köszi ha igen a válasz.
|
| Rodnan | 443 | 2008. április 16. 15:18 |
|
Sziasztok! Nemsokára érkezik hozzánk egy csudatörlõkendõs termékbemutatós hölgy (azt hiszi tele vagyok pénzzel, mert építettem egy házat...) és bizonyítani akarja, hogy koszban élek és csak õ segíthet rajtunk. Asszem a kezébe adom a bukósisakom (tegnap azért gyûjtöttem rá délután egy-két bogarat) és amíg fõzök neki egy teát addig bizonyíthat. Aztán kezelésbe veheti a vasat is. Mégis csak az én zsebembõl akar kiénekelni vagy 2pár BT014-es árát és a feleségemrõl se bizonygassa, hogy szarul takarít... Szóval a technikának ma lesz egy jó napja én meg megadom az összes "ellenségem" számát, mint potenciális vevõkét :-) :-) :-) Mindenki happy lesz! |
| Rodnan | 441 | 2008. április 15. 20:57 | Válasz erre: 438 |
|
A sztoridra hajazva említem csak meg, hogy éppen nálunk van anyós Corsája (ha ismered az autót, akkor tudod, hogy feltûnõ) és tegnap leugrottam a Tescoba vele. Mikor kijöttem már nem nyitotta a távirányító, rápróbáltam manuálisan és már visított is... Mé jó, hogy a biztonsági õrök nem fogtak le, mint tetten ért autótolvajt Aztán kiderült, hogy csak az ugrókódos riasztó ugrott odéb v. mi a fasz, de az Opelbõl kellett embert hívnom hozzá.... Na ezért tartom a Fiat Tipót!!!!!!!!!!!!! |
| sierraone | 438 | 2008. április 15. 20:51 |
|
az a baj az x5-el, hogy egy faág karcolata annyit érne rajta mint a motorom... jobb a bajt elkerülni.. erõõl eszembe jut egy történet.. összetörtünk egy autót, és kaptunk helyette egy L200at egy napra de NEHOGY BAJA LEGYEN! MInt a himestojásra, ugy vigyáztunk rá.. nem mentünk 30nál jobban.. erre az éjszaka közepén, egy faluban a házak között, miközben a jeep állt, mi meg benne.. egy õz oldalról teljes erõbõl nekiszaladt, majd olaj.. Elõször is majd beszartunk, majd közösen megegyeztünk abban, hogy "Bazmeeeg!" Kipatt, 2 õz után, 2 políroz.. nem látszott.. küszöböt találta el.. |
| Rodnan | 437 | 2008. április 15. 20:48 |
|
Grillezett csirkemell szezámos köntösben cukkínilángosok között szójával... Mode étterem és borbár BP. Ráday u. |
| sierraone | 436 | 2008. április 15. 20:46 |
|
szotyi nem lett jó mailed.. választ küldtem a mailedre, erre a webmaster közölte, h nincs ilyen mailcím :S
|
| Rodnan | 434 | 2008. április 15. 20:44 |
|
Csá Sierra! Azt hittem, nagy állat vagyok, mert vasfûrésszel szerelem az R6-ot, de látom elvetemültségben nálad sincs hiány! Volt szíved a Varát terepre vinni!? Van egy ötletem! Apósék éppen Orlandóban az X5 meg a garázsban , kereshetnénk a hétvégén fatolvajokat az erdõben! Olyan Réti féléket :-) |
| Szotyi | 433 | 2008. április 15. 20:40 | Válasz erre: 431 |
|
Még szerencse,hogy ilyen pille srác vagy és bírtál a 300kg-mal!:)))))))))
|
| Rodnan | 432 | 2008. április 15. 20:39 |
|
Petur, ezek a kaják most beindították mégjobban az emésztõnedveimet!!! Vázolom a helyzetet: mivel nem mentem el a ringre, de úgy készült a család, hogy igen, ezért ma nem volt férfinak való ebéd csak egy kis cukorborsófõzelék... Gondoltam estére összedobok v.mit, de mire elkészültem vele már kellett fürdetni a jövõ riderét (van egy fél éves fiam) és most altatja éppen anyuci. Jólnevelt férjhez méltóan megterítettem és várom, hogy elaludjon a kissrác és tudjunk vacsorázni. A szemeim majd kiesnek az éhségtõl, ezért egy kis fórumozással akartam elterelni a gondolataimat... Nem tipikus Murphy!? :-) :-) :-) |
| sierraone | 431 | 2008. április 15. 20:37 |
|
nna itt vagyok... csal egyfolytában dolgozom mint a hülyegyerek.. Vasárnap szántódig eljutottam, aztán irány vissza mert meló... Ezen a hétvégén majd ügyeletes leszek, meg lesz egy temetés.. remélem szakadni fog az esõ.. tele van a tököm néha.. Múlt héten elmentem egy kicsit offroadozni, aztán akkorák taknyoltam hogy a következõ faluba is elhallott.. állítólag kurvanagy port vertm fel.. beleborultam egy kurvanyagy pocsolyába.. alig bírtam felállítani a 300 kg-t.. hála a sárnak, meg a bukócsõnek, egy karcolás nem lett rajta.. mikor hallottam, hogy a gép annyira dõlt, hogy leállt, akor gondoltam h nincs visszaút.. paff.. asszony leveretett a kuton a motorral együtt.. |
| petur | 428 | 2008. április 15. 19:45 | Válasz erre: 425 |
|
Nem a Nude.hu miatt. Sziasztok! Hanem azért mert itthon vagyok.De holnaptól kicsit eltünök péntek reggelig,vagy estig.De ne csüggedjetek hanem élvezzétek ezt a szép tavaszt . Guruljatok ,kiránduljatok, Aki tud a hétvégén gurulni,nos neki széles utat,és múrva mentes kanyarokat,szép idöt,jó kajákat és mégjobb NÕKET kívánok! Szevasztok!:)) |
| Szotyi | 427 | 2008. április 15. 19:24 | Válasz erre: 426 |
|
Horvát még nem 100%:((( Villány az szuper,különben meg nyakadon a nyár!:))))))) |
| Rodnan | 426 | 2008. április 15. 15:11 |
|
Igen, kis szerencsével jó idõ lesz a hétvégén, fõleg vasárnap. Jó utat Horvátba (olvastam is a túráról) én pedig valószínüleg Villányban eszem egy libacombot a pincesoron. Bár az anyagi helyzetem inkább a Fornettis pogácsát indokolná az OBI parkolóban :-(( (Istenem, én vendéglátásból élek és hol van már a tavalyi nyár...) |
| Szotyi | 425 | 2008. április 15. 14:48 |
|
Sziasztok! Bírom,hogy aktíváltátok magatokat(talán a nude.hu segített?):))))))) Hétvégén a horvát halászlés túrára pályázom,remélem sikerül:)))) Délután kutyaoltás,estefelé még bekukkantok... üdv |
| Rodnan | 424 | 2008. április 15. 13:22 |
|
A Coca-Cola tényleg sokmindenre jó! Én pl. úgy bírom, ha limeot csavarnak belé majd jéggel és jófajta Havanna Clubbal elegyítik :-) Kicsit kezdtem egyébként bosszankodni, mert egyre jobban sütött a nap dél felé, de már gyülekeznek a beígért viharfelhõk :-) :-) :-) Sebaj, gondoljunk a mezõgazdaságból élõ motorostársainkra, milyen jót tesz ez a vetésnek! |
| petur | 423 | 2008. április 15. 08:38 | Válasz erre: 420 |
|
Jó ez az oldal,de. Az igazi a legjobb. és itt nem a coca colára gondolok. pedig a cóla a legjobb fogamzás gátló szer. Nem elõtte, Nem utánna, Helyette!!!!!!!!! |
| petur | 422 | 2008. április 15. 08:32 | Válasz erre: 420 |
|
Nem jártam,de tényleg,kib...tt sokat melózom és ugyan sokan elgurultak a Guba sztríten,és még a Párom is megjegyezte a telcsibe hogy de jó lenne,de õis dolgozott.November óta most van elõször,hogy 24 után 2teljes napot itthon vagyok. Majd mindjárt megnézem ezt a nude t,hogy mi is az. |
| petur | 421 | 2008. április 15. 08:27 |
|
Én ismerek olyan emberkét aki fent volt a ringen a hétvégén és valaha az õsidõkben még repülni is tudott,de most futó madárként tengõdik mert õt úgy híííják, EMU.:) Ja,és vitorlázik is. |
| Rodnan | 419 | 2008. április 15. 08:18 |
|
GOOD MORNING KAPOSVÁR! Szóval napok óta készülök a Hungaroringre. Tegnap kipolíroztam még a kipufogó belsejét is, sisakot stb. Reggel hétkor kelés, precízen felvettem a versenyoverált, teknyõsbékapáncélt, küldtem egy sms-t az autópályára, motor kitol, indít, RedBull az ülés alá és go... Ekkor némi tûhegynyi vízfoltok a tankon itt-ott hmm... Azért elindultam a fátyolos felhõk alá és Mernyénél már egészen szépen ázott a néhány perce még csillogó technika, rólam már nem is beszélve. Megálltam és szakértõ módjára megállapítottam, hogy ameddig a szem ellát addig bizony esni is fog. Férfi ember ilyenkor a lófaszozás után azért a gyomrára gondol és alternatív programnak tekintve egy kiadós villásreggelit a családommal visszafordultam. Amíg ázik a tea és sül a sonka a tojás alá, addig írok a motoros cimboráknak, hátha v.ki beválalósabb -vagy szerencsésebb- volt nálam és szárazon eljutott a Ringre. H.Attila, Budapestrõl kimentél? Ha igen akkor remélem kötelességednek érzed legalább két sorban beszámolni az élményeidrõl! :-) De csak olyanokról, hogy nem vesztettem túl sokat... |
| petur | 418 | 2008. április 15. 08:12 |
|
Az élet 3 alap igazsága a sex-rõl. 1;Ha nem tudsz b...ni másokat ne gátolj! 2;Soha ne légy p...na irigy! 3;Mindíg az a legjobb nõ, amelyikkel éppen vagy! |
| petur | 417 | 2008. április 15. 07:55 |
|
Halihóóóóóóóóóóóóóóó! Jóóóóóóóóóó reggelt mindenkinek! Most még száraz,de délutántól kicsit lehül,és esni is fog, ha úgy érzi majd az idõ. Azért minden 2 keréken gorulónak kellemes szép napot kívánok! |
| petur | 416 | 2008. április 14. 21:41 | Válasz erre: 413 |
|
Sziasztok! Sajnos melóztam a hétvégén. Punnyadt ? Nem tudom. A cerka még hegyes. Étvágyam is van. Lázam nincs,és pénzem sem sok. |
| Rodnan | 415 | 2008. április 14. 21:02 |
|
Pameláékat megnéztem, most megyek bukósisakot fényezni, mert holnap irány a Hungaroring :-) Attila én könnyen felismerhetõ leszek, mert kék minden a motortól a sisakig, csak a ruhám lesz egy szürke Yamahás. A hazaútról dumálhatunk, ha nem maradsz a nagy faluban! |
| Rodnan | 414 | 2008. április 14. 20:42 |
|
Sziasztok! Délután átnéztem, ki mikor volt utoljára aktív és elhatározásra jutottam... Mondjuk mostanáig nem ír senki, akkor önkényesen BLOGGÁ nyilvánítom a fórumot azok kedvéért akik már baszni nem szeretnek csak élvezni avagy az írás fárasztó, de olvasni jó! ÖRÜLÖK,HOGY NÉHÁNYAN FELÉBREDTÜNK CSIPKEJÓZSIKA ÁLMÁBÓL!!! Szotyi, a hétvégére egy Pécs-Villány kiruccanás? Bár addig még sokminden lehet, de csütörtök-péntek magasságában el tudnánk már dönteni. Gondolom, jó idõ esetén úgyis sokan megyünk, miért ne hozzuk egy kissé szinkronba :-) Ma is gurultam egyet és képzeljétek nem hûlt ki a víz az erhatban sem 150 km/h alatt, tehát mégis lehet vele túrázni :-) Még v.mi a kedves olvasóknak! A böngészõben a könyvjelzõk között a "MOTOROS FÓRUM" ott van közvetlenül a "NUDE.HU" fölött ( nálam legalábbis :-) ) Csak ér annyit néhány aszfaltbetyár is mint hétvégi ötlete, mint Pamela Anderson széjje operált idomai... (bár ez utóbbi mondatomban én sem vagyok teljesen biztos :-) ) www.nude.hu |
| Szotyi | 413 | 2008. április 14. 18:26 |
|
Sziasztok punnyadtak!:)))))) Tegnap a Hondás guruláson jártam,ki lehetett bírni.:))) Sierra,Rodnan,Petur,Pepe,Icebandit....többiek....írjatok,szervezzetek!!!!!!! Motorra fel!!! |
| Grizzly | 412 | 2008. április 14. 18:16 |
|
Hello, sziasztok! Tulajdon képpen a Baranyai fórumba kellene írnom, de mivel ide járok egyetemre, így itt töltöm a hét nagy részét. Mivel itt a jó idõ, már nem busszal járok ide, hanem motorral. Nyugodtan üzenjetek ha motorozni indultok :) Remélem engedi az órarendem és az idõjárás is... motor: Honda Deauville NTV700 ABS |
| Rodnan | 410 | 2008. április 13. 14:25 |
|
Gyerekek, döglõdik nagyon ez a fórum! Talán a jóidõben mindenki világgá ment!? :-) |
| Rodnan | 409 | 2008. április 13. 14:22 | Válasz erre: 408 |
|
Szia! Ha te is voltál az R6 bemutatón (Kaposváron) akkor nem kizárt, hogy már láttuk egymást. Viszonylag kevés emberrel motoroztam együtt a városból, mert nem vagyok egy túrázós alkat. Inkább amolyan "lopott" délutánokat töltök motoron. Egyébként én is tervezem, hogy már hétfõn felmegyek Pestre és lehetõség szerint kedden a saját motorommal köröznék elõször a pályán, mert a Hungaroringet csak a tévébõl ismerem :-) Jó idõtöltést! |
| h.attila78 | 408 | 2008. április 11. 18:15 | Válasz erre: 407 |
|
Helló! Még nem ismerjük egymást, mert sajnos nem volt szerencsénk együtt motorozni, de a Yamaha tesztnapon tutira ott leszek. Egyeztetni sajna egyebet nem tudunk, csak az ottani találkozót, mert én Pestrõl megyek. |
| Rodnan | 407 | 2008. április 10. 13:47 |
|
"http://www.yamaha-motor.hu/Images/2008-Yahama-tesznap_tcm38-247678.jpg" Sziasztok! A linken találtok infot a Yamaha tesztnapról. Akinek van kedve jönni, az jelezze (30/22-88-627) és egyeztetünk. Szombaton v.kinek Balatonkerülhetnékje??? Tudjátok április 12. Sierra a fehér hátsó lámpa tilos? Remélem azé' teccett! |
| petur | 406 | 2008. április 9. 20:45 | Válasz erre: 404 |
|
persze ezzel nem ûberkedni akartam csak eszembejutott a régi gondtalan gyermekkorom,mert most a felelõtlen gyermekkoromat élem.
|
| petur | 405 | 2008. április 9. 20:02 |
|
Szotyi! ez érdekes mert 3 éves lehettem amikor szexszárd mellett lektunk és engem is 1 schwlben mérgeztek ezzel a kóóórrral |
| Szotyi | 404 | 2008. április 9. 19:49 |
|
Én még járni se tudtam mikor már motorozni vittek......9 évesen egyedül is tudtam.....schwalbival....de jóóóóó volt:))))
|
| petur | 403 | 2008. április 9. 19:46 |
|
Hihhhetetlen hogy a picik mily fogé kognac ezekre a fránya fertõzésekre. |
| petur | 401 | 2008. április 9. 19:32 |
|
Gyerekek! sosem gondoltam volna,hogy az apró ,,szervezetekre" milyen veszélyes lehet a fertõzés. A képen unokaöcsém kisfia látható,szerintem már megfertõzötten. |
| dentor | 400 | 2008. április 9. 19:28 |
|
Talán most már az idõjárás, meg a szolgálati idõ is engedi, hogy összefussunk valahol, mint hobbimotoros rendészek... bár..... a lófasz tudja..... bocs. |
| petur | 399 | 2008. április 9. 19:00 |
|
Sziasztok! Ez tuti jóóóóól esik. Ez egy nagyon szép gondolat. Melózol? |
| Szotyi | 398 | 2008. április 9. 15:00 |
|
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ! JÓ IDÕ VAN MENJETEK MOTOROZNI!!!(ÉN SAJNOS NEM ÉREK RÁ) |
| petur | 397 | 2008. április 8. 08:41 |
|
Sziasztok! Meg volt a vasárnapi gurulós családlátogatás. Rengeteg motorossal találkoztunk. Majdnem szép idõnk volt,de azért élveztük. Képet ígértem de sajnos elbaltáztam a mentéskor,így az ígéret egyenlõre csak ígéret marad.De pótolni fogom! Szép napot kívánok mindenkinek |
| PePe-VFR | 395 | 2008. április 6. 22:04 |
|
Lau-ék, kicsi a világ nagyon! :))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
| Szotyi | 394 | 2008. április 6. 20:36 |
|
Fotókat a balatonpartra tippeltem de nem mertem egybõl leírni.:))) Lau-ék is ott voltak,ismerem õket a motorozz.hu-s évadnyitóról. Tegnap a medvehagymás gurulásra készültem,sajnos semmi nem lett belõle.:((( Ma gurultam egy dvár-kvár-lelle-siófok-dvár karikát,ki lehetett bírni!:))))))))))) üdv |
| PePe-VFR | 393 | 2008. április 6. 20:04 |
|
A fõ csapat budapestrõl indult, majd a 811-sen Fehérvár, Siófok, Keszthely, cserszegtomaj, 6 km földút fel a Rézi várhoz, majd tapolca, veszprém, fehérvár és vissza pest! 53 fõ volt, kb 45 motor és 0 balaeset! Hál isten jó idõnk volt, egy szem esõ nem esett. azt nem mondom hogy nem volt meleg, de legalább nem izzadtunk :)) |
| PePe-VFR | 391 | 2008. április 6. 19:01 |
|
sziasztok, szombaton tartottuk a v-stromos évadnyitót. Gondoltam felteszek egy két képet, ízelítõnek! Remélem mindenki gurult valahova ebbe a jó idõbe! üdv. pepe |
| petur | 390 | 2008. április 6. 07:06 |
|
Sziasztok! Nem vesztem el ,csak kis türelmet. Ma megyünk párommal idei elsõ túránkra /családlátogatás/. Este még képekkel is megajándékozlak benneteket ill, tisztelt mindnyájatokat. Addíg is nagyon kellemes szép napot kívánok mindenkinek! |
| Szotyi | 389 | 2008. április 5. 18:13 |
|
Topic leesve,fórumozók elveszve???????????? Ébresztõ urak!!!:)))))))))) |
| sierraone | 388 | 2008. április 4. 07:13 |
|
uhh.. az elég szopás elküldeni mailben.. Na majd kitalálok valamit, vagy elviszem aztán kész.. írok du. |
| Szotyi | 387 | 2008. április 3. 19:21 | Válasz erre: 386 |
|
Szia Sierra! Nincs MSN-em,nem is lesz. próbáld emailben...... |
| sierraone | 386 | 2008. április 3. 19:11 |
|
szoty nemtom küldeni a képeket, vegyél fel msnre a mailcímem alapján.. KÖSZI!!
|
| petur | 385 | 2008. április 3. 17:35 |
|
Aztán megcsodáltam az új cipõm mégegyszer és le döbbentem. a méret nem 48 1/3 hanem 49 1/3. Boldog vagyok,még sosem volt addidas -om Valakit koporsóban ,de engem biztosan szarkofágban fognak ,majd ha lessz pénzem építeni egy piramist. A piramis azért jó, mert nagy. |