| petur | 384 | 2008. április 3. 16:45 |
|
Sziasztok! Ma kissé szeles de amúgy nagyon szép az idõ. Megtámadtuk párommal a várost és kaptam 1 pár új cipõt. Számomra döbbenetes volt a méret mert az eddig 47-es méret ,48 1/3 ra változott.agyrém nem? Tök jól hangzik az a mezitlábbal való rugdossásos sündisznó. Hétvégén csinálok egy 200 km-es kört.Ez a terv.Család látogatás. Ha valakinek kissé összefüggéstelennek tûnik az események és élmények felsorolása ,nos neki ajánlom hogy érdeklõdjön a Vfr Mickeynél. Õ ismer és tudja ,nemvagyok egyszerû. Széles utat ,Jó idõt,Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! |
| Szotyi | 383 | 2008. április 3. 14:30 | Válasz erre: 382 |
|
Szerintem nyikorogni majd korcogni fog,én már koptattam le vasig igaz,hogy anno MZ-vel. Ha picit is érzed a korcogást azonnal csere!(tárcsamegóvás végett). Akkor várom a fotókat!:)) üdv |
| sierraone | 382 | 2008. április 3. 09:02 |
|
Ma este átküldöm a képeket, csak dolgoztam a héten! Azt azért megkérdezném, hogy a fékbetéttel mi fog történni ha teljesen lefogy? Az enyémen van 1mm anyag még ami nem tûnik soknak, de a gyárin 4mm van össz, tehát a negyede még megvan. Az új betéteket már megvettem, de nem akarok még cserélni.. nyikorogni fog majd, világít valami visszajelzõ? |
| Szotyi | 380 | 2008. április 1. 19:31 |
|
82-es út Zirc és Veszprém között nagyon kiiiiirály! Errefelé érdemes egy túrát szervezni. Vele voltam: |
| Szotyi | 379 | 2008. április 1. 19:28 |
|
Szóval ma délelõtt szabaddá tettem magam és gurultam egyet. dvár-siófok-veszprém-zirc-bakonyon keresztül-pápa-pannonhalma-zirc-dvár=410km!!!!:)))))))) kedvcsinálónak pár fotó |
| sierraone | 377 | 2008. április 1. 19:11 |
|
megkaptam kösziii! Küldjem én is az enyémeket?1024x768ban elég, vagy neked is fullban kell?
|
| Szotyi | 376 | 2008. március 31. 21:11 |
|
Próbálom küldeni Sierra! Vasárnap motormosás volt a program,utánna szárogatás(150 km ebbõl 70 a mecsekben csak,hogy kopjon a gumi oldala is).:)))))))) Hétvégén 850 km sikerült,ez jóóóóóóóó!:))))))))))))))))) |
| szecs650 | 373 | 2008. március 30. 21:23 | Válasz erre: 318 |
|
Ápr 12-re mit tervesztek?Én biztosan csatlakoznék .
|
| sierraone | 365 | 2008. március 29. 18:48 |
|
Én 470el zártam a kaposvári kevergést követõen a túrát.. nem kicsit fájok.. Szotyi írj, hogy hogyan lehetne képeket cserélni.. kéne az összes.. pl. betömörítve mailben, vagy msnen de a képeket ne rontsd le, csak tömörítsd egy fileba.. KÖSZIII!!! |
| Szotyi | 364 | 2008. március 29. 18:16 |
|
Na ki a legügyesebb?:)))))))))) Motor a garázsban,én a gép elõtt. Szóval nekem a mai karika 430 km rövid lett.:)))) Késõbb teszek fel képeket. |
| VFRmickey | 362 | 2008. március 28. 22:54 | Válasz erre: 354 |
|
Icebandit! Köszi a hellókitty-s infót:) tisztul a kép!/asszem:)/ |
| big bandit | 361 | 2008. március 28. 22:53 |
|
csörgess meg légyszi Néha ki...tt lassú a gépem. Sokat szarakodik. Lebirkózott az álommanó? Akkor joéjszakát. |
| icebandit | 360 | 2008. március 28. 22:42 |
|
szerintem a kitt nem teszi tönkre, csak több benyát és levegõt ad + nyitott rendszer kell hozzá. a csak nyitott rendszer többet árt neki mert elszegényíti a keveréket (világos -fehér- színû gyertya) ja a légszûröt kifelejtettem. azt sem árt kicserélni. akkorákat ásítok, hogy majd bekapom a monitort, úgy hogy én elköszönök. jó éccakát. big! nem írtál semmit sem, hogy ha megyek szóljak? |
| big bandit | 359 | 2008. március 28. 22:33 |
|
Nem is akarok 200-al vágtázni, de amikor megszólal a Martin az nagyon tetszik. Én sem akarom nagyon tuningolni mert így is jó. Max a kitt de az sem biztos. Kicsit félek tõle az élettartamra vonatkozólag. Ha tönkretenném vele tuti a falnak futnák. Ezért nem tudom. Van aki azt mondja, hogy semmi baja nincs tõle van aki meg azt, hogy nem használ neki. |
| icebandit | 358 | 2008. március 28. 22:17 |
|
szeva big! a 15 C°-ban egyetértek veled. de azért volt már közeli hõmérséklet. oszt nem köll 200-al vágtázni. a mocik között szerintem nincs nagy különbség, nem tudom mennyi pacit tehet rá a karbi kitt, de szerintem nem lehet nagyon sok. a komolyabb tunyinghoz ettõ azért több kell. nekem elég ez. ha nem lett volna elég akkor nem ezt a mocit veszem meg. majd ha összefutunk, cserélünk. de ha gondolod szólok ha legközelebb megyek valamerre. a vasárnapot nem ígérem mert mint már lentebb írtam a lányommal leszek itthon (asszony dolgozik) és nem biztos, hogy tudok gyerekcsõszt szerezni. taszárra szeretnék majd kijutni ha nem melózom, de ez még egy kicsit odébb van. |
| big bandit | 356 | 2008. március 28. 22:04 |
|
Ha végre megérkezik a jó idõ összejövünk és megyünk. Úgy néz ki megjön. Ebben a hidegban amik voltak nekem legalábbis semmi kedvem nem volt vacogni, meg majrézni hogy mikor csúszik meg a gumi. 80-nal meg nem akartam menni. 15 fok alatt én nem élvezem a motorozást pedig régóta motorozom és imádom. Icebandit! A sárkányokat össze kéne majd hasonlítani, hogy mi a különbség a kettõ között. Kíváncsi vagyok rá. Május 1-én Tazsár Gyorsulási futam. Most küldték a papírt. 10:00 kapunyitás, Nevezés 16:00-ig Belépõ 2000 Ft/fõ |
| icebandit | 354 | 2008. március 28. 21:49 |
|
VFRmickey! hellókitty-re reagálva. már nem emlékszem, hogy hol de v.melyik fórumban valaki elmagyarázta, hogy mi is ez valójában. kicsit sza....ul lett tálalva és sokan nem értették. a lényeg: egy motoros társunk lánya szeretne nyerni valamit és tõlünk motorosoktól kért segítséget, hogy szavazzunk rá a mellékelt link segítségével. elõször én is furcsán néztem, aztán mikor már tudtam mirõl van szó, én is szavaztam. ennyit megér a motoros összetartás. szerintem. sõt akinek dinamikus IP címe van az minden gépindítás vagy ip cím megújítás után ismételten tud szavazni. én vasárnapra terveztem az egyik kollégámmal egy kis gurulást (szombaton kerítésépítés), de ahhoz a lányomnak kell gyerekcsõszt szerezni, ami nem lesz egyszerû. az én véleményem az, hogy hirtelen jött -pár nappal elõbb tervezett- gurulásokra nehéz nagyobb társaságot összehozni, az idõ rövidsége, család, meló, idõjárás, stb... miatt. ezért nem kell felháborodni, ha senki sem reagál az ilyen irányú felkérésekre. fel kell dobni a témát és ha van jelentkezõ akkor több mocis gurul, ha nincs jelentkezõ akkor az ember vagy elindul egyedül, vagy marad a kis popsiján. háborgás nélkül. vagy kell szervezni egy túrát (egy, vagy több napost) kellõ idõben elkezdeni...stb.. -nem részletezem és nem egyszerû megszervezni- gondolom én. én jónak tartom azt is ha valaki egyedül gurul, vagy kisebb csapatban és a végén beszámol róla, hogy merre járt, mit érdemes megnézni, milyen volt az út...stb. hátha másnak is kedve szottyan arra gurulni egyet. tisztelt "csak olvasó" motoros társak!! tegyétek írásos tiszteleteteket is ezen fórumban, hogy legyen egy kis élet itt. az a helyi motoros amelyik meg a fáradságot sem veszi, hogy néha írjon pár sort, az.....meztéláb rugdosson ki egy vagon sündisznót... |
| icebandit | 352 | 2008. március 28. 19:41 |
|
Tõserdõ. Kecskeméttõl keletre a 44-en, kb. 30 km-re Lakitelek és Lakitelek déli része a Tõserdõ. bírom ezt a "szervezést" és csak röhögök rajta, hogy így gurulás meg úgy gurulás aztán a végén meg bocs de nem tudok menni mert meló van. (bocs de ezt nem tudtam kihagyni) amúgy meg nem értem, hogy egy tocsiknak miért arról kell szólnia, hogy mikor megyünk gurulni. szerintem egy tocsikban lehet beszélgetni, infót cserélni ....stb. sierra! ne írj csupa nagybetûvel, mert az azt jelenti, hogy kiabálsz!!! kivéve ha tényleg az a célod. |
| Szotyi | 351 | 2008. március 28. 18:53 |
|
Na ma gurultam egy dvár-bátaszék-baja-szekszárd-dvár karikát. Sierra!!!!!!!!!!! Holnap jön valaki? 10h.kor tali igalban áll még???????????? Én szabad vagyok mennék egész nap! Várom a válaszokat. |
| sierraone | 350 | 2008. március 28. 12:30 |
|
én is gondolkodtam a csapágygolyón... a bmw-s esetnél tökéletesen megfelelt volna akár... Nem értem az ilyen barmokat.. JJa, a holnapi túra lehet hogy nekem elmarad.. meló lesz holnap is ha nincs szerencsém :((((((((( |
| VFRmickey | 349 | 2008. március 28. 10:19 | Válasz erre: 292 |
|
hellókitty???? ez komoly? mi jöhet még?:) vagy átalakult a topic szerkezete,mióta nem voltam?:) amúgy érdekelne,hogy miért olyan"nagyon fontos" ez..de komolyan!:) |
| VFRmickey | 348 | 2008. március 28. 09:57 | Válasz erre: 304 |
|
kicsit elmaradtam mostanában,de visszatértem:)/már hallom...érdekel ez vkit?:)/ Olvasva a hozzászólásokat,némelyikhez hozzászólnék pár szót én is:) Nekem nem kellett gondolkodnom,amikor elõttem befordultak,miközben elõztem,szabályosan,megengedett sebességgel.... Simán belecsobbantam a furgon oldalába,mert a kiscsávó/köcsög paraszt/elfelejtette,hogy van tükör meg irányjelzõ,ráadásul féktávon belül fordult ki elém,és csak úgy úszhattam /volna/ meg az ütközést,ha elmegyek mellette. Erre amikor mellé értem,visszafordult,ahonnan jött. Naná,hogy perec. Erre még Neki állt feljebb,hogy mennyivel jöttem. Addig a motorommal voltam elfoglalva,hogy felállítsam,mert nem szeretem,ha mindenfelé folydogál ilyen-olyan folyadég belõle,de ekkor felálltam,és akkor tudatosult mendkettõnkben a fizikai külömbség kettõnk között. Jó 30 centivel alacsonyabb,és ugyanennyi kilóval könnyebb lehetett a kisköcsög,ennek tudatában,és a pofátlanságán kicsit felháborodva elindultam felé,közben a k.rva anyád volt a legfinomabb jelzõ,amivel illettem,és kitértem arra a momentumra is,hogy ha látott volna,akkor nem fordul ki,majd vissza elém,ráadásul az irányjelzõ meg a tükör nem csak mûszaki vizsga követelmény az autón,hanem van aki használja is,és akkor nem csinál hülyét és potenciális homokzsákot magából a látás,körülnézés meg alapvetõ embei jogunk,ingyenes is,ezért gyakorolhatná,fõleg a közlekedésben. Ahogy én mentem felé a terminátorszerû szerelésemben/a protektoros bõrcucc miatt tudtam felállni egyáltalán/,a kisköcsög úgy hátrált,és kapkodott levegõ után,mert sztem tudatosult benne,hogy nagy verés elé nézhet. Meg is fordult a fejemben egy pillanatra,hogy megtesztelem a kesztyûm kevlár-karbon védõbütykeit az arccsontján,de rájöttem,nem hiányzik nekem a bíróságra járás egy ilyen gyökér miatt,és féltem,hogy rámHTK-zák a plasztikai sebész költségeit is. Mindjárt nem érdekelte mennyivel jöttem,hanem menekülésképpen témát váltot,és közölte velem,hogy húú,folyik az olaj a motorodból./elsõ teló leeresztõ csavarja kitörött a helyérõl/ Azóta eljátszadozom ráérõ idõmben a gondolattal,hogy mégiscsak orrba kellet volna kormáynozni,akkor legközelebb talán jobban odafigyel,és nem vasal ki másokat is. Egy másik eset,pont egy M5-ös BMW-vel volt. Kicsit sietttem Igal irányából Kaposvár felé,és Magyaratád után utolértem az említett bömöst. Versenyezhetnékje támadt,mert adig sztem 100-120-nál nem ment gyorsabban,de amikor mögé értem,már tolni kezdte neki,de lendületben voltam,elosontam mellette.Aztán jött utánam,elég hatékonyn,de nem eléggé. Arépási sorompónál lassítottam,mert nem vágytam a sínek melletti anócás ölelõ gaztengerére. Közben megközelített a bömböle,de mivel siettem,nem sok esélye volt az elõzésre. Toponárig elengedtem kicsit a gépet,fõleg,mert egy autó sem volt sehol,de a temetõ elõtt jóval elengedtem a gázt,nem akartam végigszáguldozni a községen.Már bent jártam a tábla után pár száz méterre,amikor mint a villám elhúzott mellettem a bömci. Aztán lassított elõttem,de annyira,hogy fékeznem kellett,nehogy nekimenjek,pedig tényleg lassan gurultam akkor már. De lelassított sztem 40-ig,én meg mentem egy darabig utána,de ez már nekem is kevés volt,visszarúgtam 5.-be,és szabályosan kezstem megelõzni még a patika elõtti egyenesben. Amikor mellé értem,láttam,hogy jön szembe egy kisteherautó,ezért kicsit nagyobb gázt adtam,hogy beférjek a kocsi elé. Ekkor a köcsög is a gázra lépett,és jött mellettem. Sok idõm nem maradt,viszarúgtam párat a váltón,és behúztam a bömbölés elé. Lelassítottam,lehúzódtam kicsit,és kézjelekkel rákérdeztem,mi a fasz volt ez. Még neki állt feljebb!!! Mutattam neki,hogy áljon félre,aztán ha nyomora van,beszéljük meg. Ezt nem nagyon akarta,pedig annyira vágytam rá! Nem vagyok agresszív típus alapból,de az ilyentõl felmegy a pumpa. Ilyenkor annyira szeretnék egy kék villogót kitenni a mocira,félreállítani a gyökeret,és miszlikre tépni a jogsiját.... Mert ha menni akar,menjen,ha gyorsabban akar menni,mint én,hagyom,had menjen,csak azért,mert elment mellettem,nem fogok utána menni. Engetem el már lámpánál Swiftet,gondoltam,had mesélje el a haveroknak,hogy legyorsult egy sportmocit/kérdés,ki hiszi majd el neki:))/ Ha lassabb,mint én,megelõzöm,mert ezek szerint neki nem sürgõs. De hogy pont akkor legyen neki sürgõs.amikor elõzöm,az idegesít egy kicsit,fõleg olyan helyzetben,ahonnan gyakorlatlan motoros nem biztos,hogy épen kijön.. Errõl megint ennyit... kellene egy dühöngõ topicot nyitni:) |
| sierraone | 347 | 2008. március 28. 07:25 |
|
szotyi írok ma este még ide a fórumra, mert egész nap együtt leszek egy-két túrarésztvevõvel, aztán délutánra már csak kitalálják mi a faszt akarnak holnap... szóval este még fellépek 18:00elõtt, utána meg holnap reggel, mert ma éjszaka buli..
|
| sierraone | 346 | 2008. március 28. 07:19 |
|
nna a szombattal kapcsolatban már megy itt a keverés, de idõben szólni fogok, és az is tuti, hogy én megyek valahová, mert vasárnap dolgozom.. Szecs650 szólni fogok, hogy mi a helyzet, ha menni fog a túra, akkor írni fogok smst! Ha nem írok, akkor egyedül elnézek rokonokhoz valamerre, amihez nem célszerû csatlakozni :) (ezt a verziót kizártnak tartom, mert a tömegbõl többen százra mondták ma is, hogy jön, mert nem ér rá máskor!) |
| PePe-VFR | 345 | 2008. március 27. 23:52 |
|
Hello, a tõserdõ, valahol kecskemét után van, ha jó az infom. Szombat este már meg fogom tudni monbani biztosan :))))) |
| szecs650 | 343 | 2008. március 27. 15:17 |
|
péneken estére majd tudok valami biztosat,csak kellene egy telefonszám mert nem leszek gépkölelben és éjfélig melózok. Az április 12.-e tuti lenne részemrõl ha 9körüli idõ után indulnátok.Kb addigra Csurgóról tudnék valahol csatlakozni.Bocs a mostani hétvégi buli miatt de jönnek elvileg a Pesti cimbik.Velük Keszthelyen találkozok elvileg a Tesconál csak az idõpontok nincsernek még tisztázva
|
| sierraone | 341 | 2008. március 27. 08:58 |
|
Az hol van? Jól hangzik az erdõ a történetben... Szotyi MINDENKÉPPEN SZÓLNI FOGOK! Amit tudnod kell, hogy többször elõfordult, hogy megbeszéltük hogy 10 óra, odaértünk páran a benzinkútra, aztán a többiekre volt hogy 11ig vártunk, de addig meg elbeszélgettünk, meg anyáztunk a kúton.. A lényeg, hogy a túra minden esetben elindult, de nem mindig pontosan... van egy olyan érzésem, hogy 10:30kor még tuti ott leszünk vlaaki miatt... Péntek este, ill. du. már talán pontos indulási idõt tudok majd mondani, illetve tudni fogom, hogy ki jön.. Sõt, azt mondom, hogy szzerintem szombaton fogom megtudni, hogy mivan.. ott a kúton.. |
| PePe-VFR | 340 | 2008. március 26. 22:20 |
|
sajnos szombaton én nem tudok veletek tartani, eligérkeztem egy tõserdei gurulásra!
|
| sierraone | 338 | 2008. március 26. 22:01 |
|
beírhattad volna a kérdésedet, akkor most tudtam volna válaszolni... Napközben is többször megnézem a fórumot, írj ma vagy holnap aztán válaszolok.. Néztem hogy 1000-es sv-d van, pont van egy srác aki bandit650 helyett ilyennel szemez.. szerintem örülne ha csatlakoznál a túrához.. |
| szecs650 | 336 | 2008. március 26. 21:18 | Válasz erre: 335 |
|
itt vagy még?sierraone.Szeretné érdeklõdni a hétvégérõl.szecs650
|
| sierraone | 334 | 2008. március 26. 20:31 |
|
MOST SZOMBAT 2008.03.29. 10:00 körüli idõben indulunk 3an az igali benzinkútról egy balatonkerülésre. Pénteki horváto elmarad, mert aki nem tud kijönni külföldre.. Tehát akinek lenne kedve egy komolyabb karikához (kicsit dinamikusabb vezetési körülmények között) annak örülnénk ha csatlakozik! Várunk mindenkit szeretettel! |
| sierraone | 333 | 2008. március 25. 20:20 |
|
jó hogy szóltok... holnap rápillantok NNA akkor ápr. 12 elég messze van, aki IGAZÁN akar jönni meg találkozni, az el tudja rendezni a szabadidejét addig.. duma nem érdekel, hogy óóó pont dolgozom, meg hasonlók... Szóval hacsak cigánygyerekek nem potyognak, én ott leszek.. |
| Szotyi | 332 | 2008. március 25. 20:08 |
|
Jó idõ esetén én is csatlakozom 12.-én Sierra:ugyanolyan zöldkártya mint az autóknál(igazolja külföldön a kötelezõ felelõsségbizt. meglétét),a határon is kérhetik! Európai baleseti bejelentõ is legyen nálad.(jobb félni mint megijedni) Egyébként nekem sincs z.kártyám(MÁV biztosítótól nehéz is lesz szerezni) üdv |
| sierraone | 331 | 2008. március 25. 19:07 |
|
mmmilyen zöldkártyát????? (ez nekem új.. szerintem nekem nincs is olyan) ápr 12re nem merek mit ígérni, de jelen állás szerint én megyek 3 fõvel 3 motorral minimum, de addig még bármi lehet.. |
| sierraone | 328 | 2008. március 25. 12:09 |
|
jja átlag 100-120 km/h Kint van egy jól aszfaltozott erdei kis kanyargós keskeny út, azt letesztelnénk, szerintem a tiednek se ártana Nándi de az átlag ott kb 40km/h 50 km hosszan hegyenvölgyön.. nekem kocsival bejött.. Eltévedtünk, azért kerültünk oda... |
| sierraone | 327 | 2008. március 25. 12:06 |
|
Akkor péntekre a terv a következõ... Irány horvátország.. HA rossz idõ van, akkor tolódik vagy nem megyünk ki.. Vannak rokonaim Grubisno Polje nevû községben, 140km Igaltól Virovitica alatt. Na oda kellene kiugrani, van maradék kunám nyárról (nemtommennyi) azt elkölteném.. kimegyünk megfordulunk visszajövünk, meg csinálok pár képet ha jóidõlesz.. fotózkodást is terveztünk már Szóval akinek kedve, ötlete van jöhet, idõjárásfüggõ. Péntek 9-10:00körül kéne indulni kb és 17:00 ig hazaérni mert hûvösödik.. kb. ennyi a kezdeti ötlet, ha van más, vagy kiegészítés nekünk 8 |
| Rodnan | 326 | 2008. március 25. 10:48 |
|
Oké, akkor elkéretõzök az asszonytól :-) Részemrõl a péntek egész nap szabad, ha csak nem esik a jeges esõ akkor de. kimegyek és v.mikor napközben nyomulhatunk amikortól ráértek.
|
| sierraone | 325 | 2008. március 25. 08:10 |
|
próbáljunk, én ha kell nem dolgozom aznap, berta ráér, de szerintem nem leszünk többen.. ha kijön a jóidõ itt indulnak a traktorok.. 22es csapda.. 1000es fazerje van egyébként bódis dobbal..
|
| Rodnan | 324 | 2008. március 24. 21:22 |
|
Most olvastam az idõjósokat! Péntek 16 fok és változékony idõ. Magasan a legjobb a héten! Próbáljunk rá szervezni egy gurulást?
|
| Rodnan | 323 | 2008. március 24. 21:12 |
|
Külföld??? Te jobban értesz hozzá mint én, szerinted meddig jutnék el a vassal a határon túl? Yoshimura triovál dob (kicsit hangos), ledes rajta elõl-hátul minden, vágott slickgumik... A Bertáé az a bordó Fazer a csoportképen? Mekkora 600-as vagy bevállalta rögtön az ezredest? |
| sierraone | 322 | 2008. március 24. 20:57 |
|
én erre nem reagálok, mer akkro az lesz, hogy mindig nyervogok... tényleg gáz.. Nemtom.. érdekes ez az egész.. Zsifivel írtam nemrég, õ mondta, hogy külföldi utaknál kb. 100Euro per nappal kell számolni, amiben minden benne van. Kaja szállás benzin, pályadíj belépõ bármi.. kb ennyi a nagyátlag.. itt nem jelentkezik egyáltalán a spórolás.. nagyon remélem, hogy egyszer el tudok menni valakivel egy egész hetes olasz, vagy spanyol, esetleg svájci túrára.. van egy olyan érzésem, hogy a Berta Tomi lesz a kíséret... mindenki más nyervog ha menni kell.. õ meg általában azt mondja mikor hívom, hogy már öltözik:) még akkor is ha másért keresem :) |
| Rodnan | 321 | 2008. március 24. 20:49 |
|
Szerintem mindíg úgy kell menni, hogy tankolásál azt érezd: AZ UTOLSÓ CSEPP IS MEGÉRTE AZ ÁRÁT!!! ...és akkor bizony lehet 10 liter az átlag, meg 310 Ft/l Persze nem azt mondom, hogy nem számít, de ugye a hobbi nem a racionalitásról és nem is a gazdaságosságról szól! :-) Kicsit tényleg eltûntek a népek, de így olyan diszkrét családias fórum lettünk, nem gondolod? Kurva életbe, elvitte a nyuszi a klaviatúrát??????????????????????????????????????????????? |
| sierraone | 320 | 2008. március 24. 16:08 | Válasz erre: 319 |
|
háttõõõ.. ilyenkor meg az ugrik be nálunk sokaknál, hogy a barcsi túrán többen tankoltak mikor visszaértünk, és az átlagfogyi 220km-en 10 liter volt.. húúdeolcsóó.. de nem is mentünk... tee, én nemtudok 140 es átlagot ,menni.. nem is szabad annyival :) |
| Rodnan | 319 | 2008. március 24. 13:10 |
|
Szerintem is kategoriafüggõ, hogy milyen sebességgel halad a csapat. Tisztán sportmotorosok között még bizony a fazeresnek is keményen kell gépészkedni és nem azért, mert mi annyival jobbak vagyunk (vagy hülyébbek) hanem pusztán mûszaki különbségek miatt. Ami engem illet, nehezen tudnálak elképzelni, ahogy kiülsz oldalra a Varaderon és húzod le az aszfalthoz :-) Szóval én pont ezért szeretnék elõször infót a túráról, mert 90-nel sem akarok menni, de 300 km ámokfutásra sem vállalkoznék. Rövid távon még talán :-) :-) :-) Konkrétan én egy 100-140-es utazóval mennék a legszívesebben áprilisban és min. 3-4 megállóval nap közben. Erre szerintem Varadero, R6, Fazer, Bandit, ETZ250, mittoménmégmicsoda is tökéletes és élvezetes! |
| sierraone | 318 | 2008. március 24. 09:02 |
|
nekem semmi kifogásom április 12 ellen.. most voltunk egy túrán, amirõl dobtam is a képeket 10en.. Azóta több esetben beszélünk a túráról, és többeknek az a véleménye, hogy kicsit uncsi volt a következõk miatt: Legelöl egy 1100dragstar ment 90el, mi meg utána. Márc 15 volt, és semmi forgalom, nem volt kit elõzni, nem történt a pár kanyaron, falun kívül semmi. A drag a 100as kanyarba 90el bement, középen 70re lassult majd gyorsult kifelé. Mögötte a fazeres ugyanezt a kanyart: 120al érkezett, 100ra lelassult, és ment volna , de ott volt a chopper.. gáz elenged.. Szóval gyerekek nem tudom ki mit mondd, vagy mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban, de sajna típus alapján válogatnunk kell a túrák összetételét. Illetve meg kell beszélni elõre, hogy akkor most ok, 90 a max, és mindenki arra tervez. Nem is lett volna az sem gáz, ha van forgalom, de 4sáv nyíl egyenes üres aszfalton is annyival mentünk...A sorunk végén egyébként egy 650 Bandit ment, ami leginkább nem bírt magával.. (szóval nem a ccm a lényeg) Ez most a mi "village" túráinkra vonatkozott, csak eszembe jutott ez a balatonkerüléssel kapcsolatban is... Az meg a legrosszabb, ha valaki tartani akarja a lépést, de érzi, hogy sok.. abból lesz a baj.. ápr elején meg kellene beszélni, hogy akkor ki megy, mi a terv stb.. hacsak akkor is nem esik a hó |
| Rodnan | 316 | 2008. március 23. 11:04 |
|
Márton témában: -a minõség már évek óta hullámzó, de tízbõl nyolcszor még mindíg iskolapélda (a másik kettõ az ami Sierraone csalódását is okozta) szóval szerintem még mindíg jó úticél -a hely viszont ótvar lepukkant, pláne kívülrõl (lsd. OSB lapból tákolt eresz, kitört üveg, malteres hátsó fal...) Én viszont valamiért mégis szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Rodnan | 315 | 2008. március 23. 10:57 |
| icebandit | 314 | 2008. március 22. 13:02 |
|
bocs, hogy bele vaúúúú. szotyi szerintem nem jóra gondolsz. én is szoktam oda járni (bár nekem nincs bajom a sütikkel, a somlói különösen finom; kb. 1 hónapja voltam utoljára) és nem emlékszem a közelben szökõkútra. a 7-es úton lévõ körforgótól siófok irányába kb. 80-100 méterre az út déli oldalán van a márton, mellette (utánna) elég nagy parkoló van. könnyû megtalálni. |
| sierraone | 310 | 2008. március 21. 07:13 |
|
Ja cucu, nem akarok itt negatív reklámot kelteni, de mi voltunk a mártonban nemrég, és szerintem sütiben nem a régiek..méretben meg árban meg egyáltalán.. ez szubjektív (én+2fõ) vélemény Szóval a célponton lehet hogy állítani kell.. gyros.. vörösborosmarhapöri... ezek nem hazudnak :) |
| sierraone | 309 | 2008. március 21. 07:10 |
|
Hát én nemtom mi lesz hétvégén, de ma pl. be kell mennem mindenképpen kaposvárra, és mivel autóm nincs(asszony hajtja) ezért kénytelen leszek motorkerékpárral bemenni.. ha lesz min. 8°C .. Hétvégével az a gáz húsvét miatt, hogy mennem kell mindenhová ebédre, meg mittudoménmire, egyedül szombat szabad. Meg ilyenkor az összes ökör elõveszi a 93-as suzuki swiftjét aztán irány az aszfalt... Két dologtól tartok egyébként ebben a tekintetben: a Suzuki (mert minden hippi hozzájutott 20év részlettel), meg az MTZ mert az meg kiszámíthatatlan... Egyébként meglátjuk... lehet lesz a szombatból valami.. Itt a környékbeliek is figyelik az eget.. |
| cucu | 308 | 2008. március 20. 17:08 |
|
Sierra lehet csak lassú a tempó :) Elvileg lesz kölcsön mocim addig amíg az enyém elkészül, és ha vas lesz alattam és jó idõ körülöttem, akkor... most hétvégén akartam fordulni, de ahogy az elõrejelzést nézem, kihagyom. Minus fokok, esõ, csupa olyan amit lakásból fogok átélni ablakon keresztül és nem mocin! Ha lesz vas akkor szólok, már rég sütiztem a Mártonban! |
| petur | 307 | 2008. március 20. 09:03 |
|
Sziasztok! valóban csúnya látvány ez a baleset. Mert mennek mint az õrültek,pedig 5 perc múlva is történnek szép dolgok és jó lenne látni. nem igaz? |
| sierraone | 306 | 2008. március 20. 06:33 |
|
a kaposmérõi balesetet a sonline.hun láthatod képekben Valóban leült a fórum.. én minden nap nézem ettõl függetlenül, de már nem erõlködöm.. itt vagyunk már Igalban 10 motorral, és össze lehet hozni a túrát ennyi. Ha csak a fele jön el, az is tökéletes. Ha valaki megy motorozni, akkor szóljon, és csatlakozom, de többet nem tudok/akarok erõlködni. Motoros nélkül nem lehet túrát szervezni... |
| sierraone | 304 | 2008. március 19. 07:07 |
|
világvége hangulat..:) Nemtom mit csinálnék ilyen esetben, ha kifordulnak elém.. fõleg ha elesek és túlélem, még menni is tudok, esetleg nincs semmi bajom, és még neadjisten a az autó vezetõje még engem baszna le.. háát szerintem isten mentse a környéken lévõket.. Olvastam már oylat régebben fórumon csopperesek között, hogy van a tankon egy szép bõr tok, benne egy 8cm átmérõjû csapágygolyó, és azzal dobálóznak ha gond lenne.. ezt õk akkoriban a leszorítások ellen találták ki.. Tegnap a Kaposmérõi balesetet látva a sonlineon gondolkodtam el, hogy mivan ha az egy motoros lett volna szemben... katasztrófa.. Pedig megmondom õszintén nekem egyre jobbak a tapasztalataim az autósokkal.. már a 750es bmw is elenged ha meglát a tükörben.. csak el ne kiabáljam.. |
| Szotyi | 303 | 2008. március 18. 22:02 |
|
Na ma túlkerültem a 12000-es szervizen,úgyhogy várjuk a jó idõt! Sierra ne hangolódj le!!!!!!!!!!!!!!!!! üdv |
| petur | 301 | 2008. március 18. 18:51 |
|
Sziasztok! Újjá születtem. Ez azért van ,mert tegnap a toponári muskátli útkeresztezõdésnél 1 piros autóval 2 szõke hölgyike nem adta meg az elsõbbséget és elém hajtottak. Ha nekem jöttek volna akkor egy másik kocsi elé estem volna ami biztosan nem tudott volna megállni. Ma ez már történelem,de ami érdekes,hogy még nekik állt följebb. megálltam,és olyan csúnyán tört elõ belõlem az ócsárkodás és indulat,hogy még én szégyeltem magam. Szeretnék szép nyugdíjas kort megérni! azt hiszem az alázt és az óvatosság kicsit kevés.Nekem. |
| icebandit | 299 | 2008. március 17. 19:49 |
|
jééég! én még felhõt is alig láttam közben. már itthon voltam mikor volt egy kis esõ. 15-én 24 óráztam és nem tudtam cserélni, ezért voltam kussban. azt nem értem, hogy sokan olvassák a fórumot a környékrõl is, de ba...sz....nak írni pár sort.
|
| sierraone | 298 | 2008. március 17. 19:41 |
|
háttõõõ.. 1. én is mentem ma egyet.. zimányban egyik pillanatról a másikra elkezdett pattogni a jég a sisakomon.. beálltunk 3an egy buszmegállóba 2. nemtom mivan.. soxor az az érzésem, hogy van egy fórum ahol maggammal tudok beszélgetni.. kb. 40 ember irogathatna itt minden nap, mégsincs kihasználva.. el fog punnyadni a fórum.. A többi csoport ami már jobban mûködik elõre megbeszéli hogy pl. (vara) minden hó elsõ vasárnapján túra..és mindenki úgy intézi.. nincs metszés, betonozás, szántás, szombati buli meg minden faszom ami miatt többen mégsem jönnek. szerintem ezt az esetek többségében lehetne tartani.. úgy látom csak nekünk nem megy.. de már úgy vagyok vele, hogy nem erõlködök.. ha nem nem.. mi mentünk 10en a hétvégén, és igenjól esett így csoportban.. nem volt politikai márc 15ünk, nem basztatott senki telefonon, volt ebben a hónap EGY nyugodt délutánom.. többen mondják, hogy óóó én mindig ráérek motorozni.. ja.. mert nincs 5 hobbim csak egy.. és akkor arra van idõm.. meg ugye mindenkinek arra van amire akarja.. na asszem berágtam.. nem részletezem inkább tovább.. |
| icebandit | 297 | 2008. március 17. 19:33 |
|
mára is fos idõt mondtak!! azért Én gurultam egy kvár-szigetvár-lad-kadarkút-kmérõ-kaposvárt. kicsit fújt a szél, néhol zavaró volt egy picit de nem volt veszélyes. össz-vissz kettõ motorossal találkoztam útközben. nagyon haldoklik az oldal. csak páran irkálgatnak bele. a többiek kukák és csak olvasni tudnak!? peti ne nyafogj az idõ miatt, a rucid amúgy vízálló nem? |
| Szotyi | 296 | 2008. március 17. 19:23 |
|
Rosszidõ után mindig jobb jön!!! Közben elkészül az aktuális szervizem. |
| sierraone | 295 | 2008. március 17. 11:33 |
|
mostanában nem kell megint motorozni basszus.. jön a rosszidõ.. Jut eszembe.. volt már valaki Nagyatádon a tó melletti kis vendéglátó egységben? |
| sierraone | 293 | 2008. március 16. 20:07 |
|
mmiez a fos.. offolod a fórumot... nem szavazok.... Igal-Kvár-szenna-petörke-bárdudvarok-kadarkút barcs-nagyatád kaposvár igal 220 km, vörösboros marhapöri, jó hangulat.. és nem ez volt az utolsó... következõnél szóllok elõre ha tudok, de ennél nem lehetett.. |
| BarbeyYy. | 292 | 2008. március 16. 19:40 |
|
Sziasztok .. bocsi de ha valakinek lenne 1 perc szabadideje azt kéremszépen szavazzon 1-et ... nagyon fontos lenne ... http://www.hellokitty.fanklub.hu/keptar_details.php?user=7862c6f914b8afb56b6025cebfc9841f elõre is köszönöm szépen ..
|
| sierraone | 289 | 2008. március 16. 17:51 | Válasz erre: 288 |
| Szotyi | 288 | 2008. március 16. 10:56 |
|
Na szóval az évadnyitó megvolt,ott voltam. Találkoztam a pécsi szelepesekkel,a baranyásokkal,vaslovasok.hu-ról is többekkel. Kb. 650 motoros gyûlt össze. Sierraone azt írtad,hogy 9 körül benézel a topikba de nem láttalak,mehettünk volna együtt. :) Pepe meg túl korán volt itt. Legközelebb úgyis összejön a közös gurulás ha mindannyian akarjuk! További jó pihenést mindenkinek! |
| PePe-VFR | 287 | 2008. március 16. 09:34 |
|
Mi tegnap felmentünk az évadnyítóra. Bár a "csoporttal" nem tartottunk, inkább egy Dobogókõ, majd Tatabánya, Fehérvár és Velence-tó kört mentünk. Tök jó idõ volt! 500 km lett a vége! Eddig mindenki motorozott külön-külön de együtt més sosem voltunk sehol. Már ideje lenne... :)) jó hétvégét! |
| sierraone | 286 | 2008. március 16. 08:10 |
|
szerintem a legideálisabb döntés... nincs azzal semmi baj.. de már mehetnénk, szólj amikor ráérsz, ha nincs komolyabb feladat, van csúszóm bõven
|
| cucu | 285 | 2008. március 16. 00:26 |
|
Van aki mocizik, van aki dolgozik, én sajna az utóbbit. Holnaptól pedig rossz idõt mond, hét közepén havat is, brrr. Remélem lesz olyan nap, amikor nem melózok, és jó idõ lesz. Sierraone, moci ügyben döntöttem, marad a VFR! A hangját mál hallottam, most éppen szezonfelkészül. |