11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
KAPOSVÁR
Következő oldal

sierraone 284 2008. március 15. 19:09  
nem szólt senki semmit az ismerõseim közül délelõtt, hogy mi lesz.. vártam vártam aztán 11kor indultam el elõször
Kaposvárra, akkor hívtak hogy Igal Barcs Nagyatád Igal kört megyünk.. elindultunk délben és most értem haza.. évadnyitó kimaradt.. elfáradtam..

Szotyi 283 2008. március 15. 09:07  
Na akkor én öltözöm és irány Velence!

Szotyi 282 2008. március 15. 08:17  
Dombóvár,fátyolfelhõ,napsütés 8,8C fok a mostani állapot.

Mikor indulunk és hova?
várom a javaslatot

üdv

PePe-VFR 281 2008. március 15. 06:38  
Hello,
mi 8kor indulunk a dombóvári shell kútról pestre!

jók legyetek, ha ma nem találkoznánk!?

baka péter
06-30/587 78 21

Szotyi 280 2008. március 14. 13:26  
Ne izgulj,ha normális idõ lesz szerintem 10 óra felé indulunk motorozni!!!

sierraone 279 2008. március 14. 09:34  
háát még mindig gondolkodom megmondom õszintén, hogy menjek-e évadnyitóra.. de mindenki fostos itt a környéken.. menjünk kééésõõõbb, délelõtt méég doolgom vaan meg ilyenek, aztán a végén meg itthon ragadok.. ma estig kiderül mi lesz..

Rodnan 278 2008. március 13. 20:38  
Bár a zsír új LED-es indexeket nem díjazták úgy mint én :-)

Rodnan 277 2008. március 13. 20:36  
Sierraone viccelsz!? Délelõtt volt mûszaki vizsgán... Nem vágták meg :-)

sierraone 276 2008. március 13. 19:45   Válasz erre: 272
Szotyi gyere velünk nyugodtan ha gondolod

sierraone 275 2008. március 13. 19:44   Válasz erre: 273
nnna eez szopás... a hondáról nem hullanak a csavarok :D féktárcsa megvan? :D:D:D

Rodnan 274 2008. március 13. 19:06  
jav.: Igalba :-)

Rodnan 273 2008. március 13. 19:06  
Sziasztok!
Sajnos nekem is eldõlt :-( Tegnap kimentem igalba kifényezni a vasat és mire végeztem a két órás procedúrával elkezdett szemerkélni az esõ. Ebben az idõben jöttem vissza K.várra, ahol kinnfelejtettem a ház elõtt a késõbb szakadó esõben (tudom...) majd ezt betetõzte a mai nap, amikor elveszett menet közben az elsõ lánckereket biztosító anyacsavar és lecsúszott a fogaskerék. Lett hét üres az R6-on... Fater alól autó ki, irány a Yamaha Kaposvár és uszkve egy hét alatt hoznak majd egy darab anyacsavart és alátétet 3000 Ft-ért... Emberek egy csavar 3000-ért, amire még várni is kell egy hetet! Szóval a dolgok jelenlegi állása szerint legközelebb majd talán locsolni megyek a géppel :-(((
(Ha megjön a csavar akkor isten biz' teszek fel róla egy képet.)

Szotyi 272 2008. március 13. 18:31  
Bocs javítom:valószínû

Szotyi 271 2008. március 13. 18:30   Válasz erre: 270
Egyetértek veled,valószínü,hogy én is így cselekszem.

üdv

sierraone 270 2008. március 13. 17:20  
nna akkor nekem el is dõlt.. nem megyek pestre, mert akikkel mentem voolna, leszavazták a történetet, mondván 400km-t ne Pest felé folyamatos egyenesben tegyünk meg, menjünk másfelé. Nem kell korán kelni, hidegben indulni stb.

A lényeg, hogy aki esetleg motorozni akar, az egész nyugodtan csatlakozhat, de azt még mindig tartom, hogy szombat délelõtt akkor, kb 9 körül beugrok ide, aztán írom, hogy mi lesz..

Megvette a srác a kawasakit, úgyhogy tesztkör tuti hogy lesz valami balatonkörre gondoltunk ebéddel, vagy tökmindegy, de ha süt a nap, én nem leszek otthon aaz tuti..

sierraone 269 2008. március 13. 14:46  
a korábbi hozzászólásomban írtam, hogy idõjárásfüggõ, de én mennék..

Szombat reggel 7kor fellépek, ide a fórumba beírom, hogy mi legyen, tudok-e menni avagy nem, és 7:15ig várok a válaszokra, majd elindulok... ha olyan idõ lesz.. aki úgy ébred aznap, hogy menne, ráér 8ra kaposvárra menni, vagy 8:30ra igalba. Szombat reggel írok! Mehetnénk minél többen (csak nehogy nekem jöjjön közbe valami)

PePe-VFR 268 2008. március 13. 12:47  
Hello,

megy valaki a 15.-i évadnyitóra??
Persze ha csak olyan idõ lesz!?

h.attila78 267 2008. március 12. 15:05  
És még pár kedvcsináló!!!

Szerintem jó volt!!

h.attila78 266 2008. március 12. 15:04  
Helló mindenkinek!

Sajna nekem szombaton csak du. jó, mert délelõtt meló van.

Ma voltam a motorkiállításon. Teljesen jó a rendezvény. Mellékletül csatolok pár képet kedvcsinálónak.

sierraone 265 2008. március 12. 08:02  
az atyaúúristen szóljon belõled.. ha 7 fok lesz, meg tiszta ég, én nem tartom valószínünek, hogy otthon maradok..

Maradjunk annyiban, hogy ha más egyéb addig nem történik, akkor én 15-én reggel 7-kor itt vagyok, beírom, hogy megyek-e vagy nem, aki jönne 7:15 ig reagáljon, aztán 8kor tali+start

Szotyi 264 2008. március 11. 21:17  
Március 15-én (szombaton) a napsütés mellett gyakran erõsen megnövekszik a felhõzet, esõ, zápor inkább csak a hajnali, reggeli órákban valószínû. A hõmérséklet reggel +7, a délutáni órákban 15-16 fok körül alakul. Napközben megerõsödik a délnyugati szél.

Szerintem a motorozásnak nem lesz akadálya.

üdv

Rodnan 263 2008. március 11. 19:08  
Hali!

Olvasgatom a korábbi ötleteket és ha elõbb nem jön össze egy találkozó, akkor április végétõl akár nálam is ( "az egységben") lehet egy kajálós összegurulós délutánt tölteni!
A szombat tényleg kétesélyes :-((
Forma 1 egyébként vasárnap 5:30-tól az RTL-en élõben vagy 13:30-tól felvételrõl.
Abandita engem már telefonon is hívott egy kaposvári haverom (Karcsi SRAD 750), hogy áprilisban menjünk balatont kerülni. Ha tudsz légyszi küldjél bõvebb infot a nandor@ketszeri.hu címre! Köszi elõre is!

sierraone 262 2008. március 11. 11:16  
gyerekek 15-én esni fog az esõ...elméletileg..

Nem tudom mikor lesz a forma 1, de ha van valahol a közelben kivetítõs kajálda, nekem az is bejönne akár, de szerintem aznap nem kell motorozni..

Azonban ha jó idõ van, akkor menjünk a motorozz.hu-s évadnyitóra pestre, visszafelé meg velencén kaja.. szerintem

h.attila78 261 2008. március 11. 09:12  
15-én elõre láthatólad nekem du lenne csak jó.

Szotyi, ha 17-re haza kell érned, szerintem nem gáz, mert akkortól úgy is már csak hûl az idõ, ami nekünk nem igazán jó.

Ha elrendezem a hétvégi programomta, egyeztetünk, hogy mikor és hol.

Szotyi 260 2008. március 10. 22:54  
Úgylátom 4-en már lennénk!

Szotyi 259 2008. március 10. 22:52  
Kajás,dumálós találkozó 15.-én jó idõ esetén részemrõl aktuális.(18h-tól programom van ezért 17h-ra haza kell érnem)
Egyeztessünk,szerintem kössük össze egy laza gurulással!
1 óra gurulás,1óra kaja,1óra guri,kaja,guri..............közben duma...........
Na???(csak legyen jó idõõõõõõõõõ)
üdv

sierraone 258 2008. március 10. 21:16  
nna itt március 15-én nem lesz motorozás.. marad a Forma 1! :(

h.attila78 257 2008. március 10. 19:57  
Üdv!

Egy ilyen közös összeröffenéshez részemrõl szívesen csatlakoznék, ha van rá lehetõség!!
A legfontosabb, legyen végre jó idõ! Bár a múlt hétvége nem volt az igazi, azért fordultam egyet a paripával én is. meg kellett hallgatnom az új kémény hangját. Jól sikerült a hangpróba, kivéve, hogy összekoszoltam a kis esõben a motort. De megérte!
Ha szombat du valami száraz, tûrhetõ pálya lesz, lehet, fordulnék egyet Orfü felé. Ha esetleg van kedve valakinek, csatlakozhat, majd összedumálunk.
Amúgy ha valakit érdekel, 15-én jégmotor lesz a jégcsarnokban Kaposváron.

sierraone 256 2008. március 10. 17:36  
háttõõõ.. ez egy érdekes kérdés.. eddig semmi, de most 3 lehetõség jutott eszembe:

1. Rodnant megkérjük ha kijön a jóidõ, és egy kevésbé forgalmas napon betámadjuk Igalban a Lángosos- hurkakolbászos- palacsintás hoddogoshamburgeres hekkes fánkos fagyis pizzás szórakoztató központját, vagy

2. Nálunk a kertben tudunk tartani egy kis összeröffenést akár pörkölttel, akár tárcsán sült finomságokkal, bármivel,

3 Illetve Mohácson van kapcsolatom akár egy jó kajálda ajánlása, akár borászpincészetnél egy igen finom pöri vagy halászlére. Nekem ez a három tippem lett így hirtelen, ha tudtok valamit, nekem teljesen mindegy csak süssön már ki a nap, ne essen az esõ, meg ne fújjon a szél.. meg mostmár éhes is vagyok...

PePe-VFR 255 2008. március 10. 09:39  
Mi a kakasdi yamaha nyíltnapon voltunk! hát mit ne mondjak kicsit hideg volt!
ez a közös kajálás - ismerkedéses esttel mi a helyzet?

Szotyi 254 2008. március 9. 23:59  
Sziasztok!
Ma délután én is gurultam egyet (80km),kicsit hûvös lett 17 órára.
Évadnyitóra pocsék idõt jósolnak sajnos!

üdv

icebandit 252 2008. március 9. 19:39  
hááááát elég haldoklós az oldal!!!!!!!!

sierraone 251 2008. március 9. 19:23  
na én ma is fordultam egy karikát.. igenjóóóóvolt 180 km...Igal-kvár - szigetvár- pécs-dombóvár -igal.. nagyon kellemes volt..

Itt meg mivan.. tifusz, vagy pestits tombol.. sehol senki..

Abandita 250 2008. március 7. 19:32  
Üdv Mindenkinek!

Április 12.-én Balaton kerülõ motoros túrát tervezünk. Indulás: Kaposvár, Jutai út Tele-Tank benzinkút 9 óra. Útvonal: Kaposvár, Balatonlelle, Siófok, Balatonfüred, Keszthely, Balatonlelle, Kaposvár ez kb. 305 km. Érkezés: valamikor délután.
Kérek mindemkit, aki jönne, jelezzen vissza, vagy itt, vagy: antalbandi@citromail.hu email cimen, vagy 06-70-406-7223 telszámon. Ha kérdeznétek a túrával kapcsolatban, ezeken az elérhetõségeken megtehetitek.
Várunk mindenkit szeretettel!!
Addig is balesetmentes jó motorozást!

Szotyi 249 2008. március 7. 18:26  
Minden motoros és motorozz.hu-hoz kötõdõ hölgynek boldog és vidám Nõnapot kívánok!

sierraone 248 2008. március 7. 13:01  
ma kaptam egy értesítést... Kaposvári motorosok balatonkerülõ túrát terveznek április 12-én 9órai starttal Jutai úti benzinkútról. Én megyek ha az idõjárás engedi!

sierraone 247 2008. március 6. 21:56  
bazzeg mekkora ez a robogó!!! végre valami arcképes fotó, sokmindenkinek van fenn képe csak a motorról, és fogalmam nincs ki a söfõr..

Szép ez a motor basszus, komolyan tetszik

petur 246 2008. március 6. 18:56  
a saját üzenetemet javítom.
Egyetértek!
Hiába nyelvtanilag van még mit fejlõdnöm.

petur 245 2008. március 6. 18:54  
Egyetéret!
Sziasztok!
Úgy nézki,hogy a hétvégén már kellemeseb idõ lesz.
Yes.
Mindenkinek kellemes,széles,múrva mentes utakat kívánok!

dentor 244 2008. március 6. 18:23  
Hali! A hétvége megint lehet, hogy almás, bár ahány idejárásjóst hallgatok, annyi félét mond..... De kis körre talán lesz lehetõség......Éljenek a nõk, a Tamások meg a Zoltánok!

h.attila78 243 2008. március 5. 10:32  
Üdv mindenkinek!!

Tudom, kicsit korai, de azért nem lehet idõbe nekiállni egy jó szervezkedésnek. Tervem szerint augusztus 15-i indulással többedmagammal tiszteletünket tennénk Brno-ban egy kis MotoGP Live adáson. HA minden jól meg és összejön, akkor a hazaút 18-án lenne. A részletekbe még nagyon nem mentünk bele szállás terén, de a jegyárak már adottak. A motogp.com honlapján minden pályára szektoronkénti bontásban megva, hogy mennyit kérnek a belépõért. Terv szerint péntek indulás, szombat idõmérõ, vasárnap futam, hétfõ hazaút.

Gondoltam feldobom ezt az ötletet, mert ha többen mennénk együtt, akik ismerjük egymást, csak jobban el tudnánk tölteni az idõt, meg túráznánk is egy jót.

sierraone: hétvégén elérhetõ leszel? mert amirõl beszéltünk, elvinném megmutatni, persze csak ha elkészül addigra a gépem.

Amúgy ha valaki jön a motorkiállításra, szóljon. Én 12-én du megyek.

sierraone 242 2008. március 4. 20:52  
az.. járvány... ma nálunk is hamarabb kész volt minden intézkedés ;)

Jövõ szombat márc 15... ne kelljen már egyedül mennem basszus.. ha megyek egyáltalán.. (ha nándi jön akkor is egyedül megyek..vagy bevár vgy egy órával késõbb ráér indulni)

Szotyi 241 2008. március 4. 18:52   Válasz erre: 240
Lehet,hogy a fosás is ettõl van? :))))))))))))))))

Bocs

üdv

dentor 240 2008. március 4. 18:50  
Bocsánat, beragadt a gomb!

dentor 239 2008. március 4. 18:49  
Sziasztok! H.attila, jó, hogy te is idejöttél, na, meg a többiek is.... csak ez a fosás ne lenne, állítólag járvány. Üdv!

dentor 238 2008. március 4. 18:49  
Sziasztok! H.attila, jó, hogy te is idejöttél, na, meg a többiek is.... csak ez a fosás ne lenne, állítólag járvány. Üdv!

dentor 237 2008. március 4. 18:49  

Szotyi 236 2008. március 4. 18:30   Válasz erre: 234
Most nézem,hogy mindent te viszel!!!
Így én is sokallom!!

csá

Szotyi 235 2008. március 4. 18:29   Válasz erre: 234
Szerintem 5000-ért jól jársz!
üdv

sierraone 234 2008. március 4. 18:27  
hogy elhallgatott mindenki, hogy bejött a rosszidõ.. CUCU! Film??? Motor?

Bigbandit: plitvicei képek nem kellenek? (ha motorral akartok menni, én bevállalom, hogy alszom egyet a fûben a motorok mellett, míg túráztok )

5000 Ft a motoromon egy olajcsere ha mindent én viszek.. ezt sokallom.. én vagyok a hülye?

h.attila78 233 2008. március 4. 12:19  
Helló mindenkinek!!

Mint jövendõbeli fórumlátogató szeretnék csatlakozni a kaposvári különítményhez, ha nem gond. Párotokat felismertelek a hozzászólások és nevek alapján és ahogy néztem, néhányotokkal együtt is melózok (legalábbis egy "cégnél"). Remélem jó idõben összejön valami csoportos gurulás. Én jelenleg egy FZ-1 Fazerrel szaladgálok, elõtte SV 650 volt.

Széles utat és jó tapadást mindenkinek!!

sierraone 232 2008. március 3. 18:26   Válasz erre: 230
sajna nekem nem kell motort néznem, mert minden más gép kicsi... én nem nézegetek mást, csak varadero.. méretbeli problémák miatt nincs választási lehetõségem

Rodnan 231 2008. március 3. 12:16  
Megyek is gépészkedni. ( GSR600 után okosan :D )

Rodnan 230 2008. március 3. 12:15  
Sziasztok!
Van v.mi abban, amit mondasz Sierraone, de ne felejtsük el mi lelkes használtmotor vásárlók most láthatjuk közelrõl a pár év múlva birtokolni vágyott vasat.
Bár elsõsorban én is élvezkedni megyek, meg egy cél a motorozáshoz...

Szotyi 229 2008. március 2. 21:16  
Sziasztok!
Szerintem ha nem akartok vásárolni akkor kár az idõt pazarolni a nyálcsorgatásra,inkább a motorozást erõltetném.
Ez csak az én véleményem.(esõs idõ esetén végül is nem rossz program).

Ma délután kisütött a nap,motormosást végeztem,utánna gyors szárogatás(100km)
du 4-tõl!
16-17C fok volt ki lehetett bíííííííííírni!
:))))))))))))))

üdv

sierraone 228 2008. március 2. 20:10  
pont ma beszéltünk errõl, hogy esetleg fel kellene menni.. én elleneztem egyedül:D

motorom, sisakom megvan, a hûûûdejólnézki a max amit ki lehetne hozni a körbõl.. nemtom.. tesztkörök érdekelnének max

Rodnan 227 2008. március 2. 13:40  
Mármint az azt követõ héten... :-)

Rodnan 226 2008. március 2. 13:39  
Sierraone tudom mire gondoltál és tökéletesen egyet értek veled! Sajnos idõnként elszáll a sportmotoros agya és csak este hazaérve jön rá, hogy mit kockáztatott...
Egyéb! Jövõ héten nyílik ismét a motorkiállítás a Hungexpo területén (link) és ha valakinek van kedve akár motorral is felmenni akkor jelezze! Én megyek mindenképpen, de a hétvégét nem ajánlom a nagy tömeg miatt. http://www.motor.hungexpo.hu/

sierraone 225 2008. március 2. 08:35  
Gyerekek közeleg márc 15... nem akar menni senki? (csak Rodnan meg én)

sierraone 224 2008. március 2. 08:28  
eez igen! végre valami aktivitás..

Hozzáteszem nekem 96 lóerõs a motorom, amire azt mondom, hogy tökéletesen elég. Mentem a múlt héten egy fazerrel, ami lényegesen jobban ment mint az enyém, de azt sokallottam is, és szerintem is lehetne ott korlátozni a tetejét a teljesítménynek..

Rodnan egyébként amit ti mûveltek azt is sokallom.. nehogy egyszer baj legyen (2 tank Kaposvár -Siófok :D) Még a nyáron hívtatok egyszer, igazából nem is értettem :D

big bandit 223 2008. március 1. 21:44  
Erre én is kicsit indulatos lettem, csak lepleztem. Egyébként 140 LE-nél erõsebb motort nem is engednék forgalomba helyezni. Azt sem lehet kimotorozni közúton. Több mint elég. Felforrt az agyam amikor láttam a szoláriumos gyereket trikóban fukszokkal tele rövid gatyában egy új gsxr 1000-rel. Ha nem lenne cirka 170 ló akkor nem is kéne neki. Ha fordulni kell akkor meg totyognak mint a kacsák. Na mindegy errõl ennyit.

Rodnan 222 2008. március 1. 20:51  
Bocs ha kicsit indulatosra sikeredett a hozzászólásom :-)

Rodnan 221 2008. március 1. 20:50   Válasz erre: 220
Farokmeghosszabítás! Amiért veszik....
Kurva nagy haszon, mert a célközönségnek sokat ér a "macsóbájk" elnevezés...
Még szerencse, hogy a motorvezérlõ elektronikának több esze van és az elsõ sebességekben még véletlen sem szabadítja rá a kerékre ezt a ménest.
Emlékszik még valaki a nyolcvanas- kilencvenes évek uralhatatlanul erõs motorjairól szóló tesztekre!? Az volt a kb. 110-140 LE csak éppen nyersen önmagában korlátozások nélkül. Ennyit a 200LE feletti motorokról és a nagyon ügyes tulajdonosaikról, akik képesek megülni...

big bandit 220 2008. március 1. 20:31  
Azt nem tudom, hogy minek az ilyen motorokba 180-200 LE. B-King, V-Max stb. 160 felett görcsbe áll a nyakad, hogy a menetszél ne törje ki. Egyszerûen hülyeség, semmi értelmét nem látom. Egyik süket elkezdte a többi meg folytatja.

sierraone 219 2008. március 1. 20:02  
ez a honda evo 6 különösen tetszik...

Nemtudom, de nekem az oldalkocsis motor, meg pl a Trike, az valami se ez se az kategória. Vag motorozom, vagy veszek egy cabriot..eza köztes dolog nem szimpi

Poénnak szántam ezt a szponzor dolgot, de ma elgondolkodtam, hogy elég nagy ráb@szás lenne ha valaki kifizetné.. esõ.. 10000km minimum, a derekam kikészülne.. stb stb.. érdekes túra lenne.. tuti végigcsinálnám, csak nem tudom mennyi rá az idõkeret

petur 218 2008. március 1. 18:14  
Szépek a mocik,különösen a kis piros oldalkocsis.
Sajnos nekem sincs 2, 3 millám,euturra,inkáb 1 földkörüli túrán gondolkodom de csak szerényen itt, kis hazánk területén.Aki ismer tudja hogy jóban vagyok a védõ angyalommal.
Szegeden a csillagban majd együtt énkelhetjük, hogy ,,Kergesd el az ERNÕT a hátamról".
A Felhõt meg a házamról.
Hihetetlen idõ volt délután.Apósommal elszavaltuk a merengõhöz címü verset 1 ,1 pohár mézes pálinka elfogyasztása után.
Ne csüggedjetek! Itt a tavasz.közeleg a Balaton körbemotorozás.

VFRmickey 216 2008. március 1. 13:56   Válasz erre: 215
ez érdekelne engem is,az elszántság is megvan,a motor is,talán idõm is lenne annyi,már csak pár apróság hiányzik...
defektjavító készlet,tartókonzol a GPS-nek,valami kis kanna tartalék benzinnek,meg pár milla az úthoz...:)
sierraone!
ha a szponzorodnak marad egy kis apró a zsebében,miután finanszírozta a túrádat,add már meg a számom neki!:)

sierraone 215 2008. március 1. 08:26  
Srácok, ha valki tud olyan vállalkozót, aki kisegítene engem 2-3.000.000 Ft-al, akkor megkérném utalja át a számlámra ugyanis abban az esetben elmennék az alábbi túrára :D

http://motorinfo.hu/news_new.php?nid=7157&mid=11

Ha lenne még egy ilyen vállalkozó, várnám a társamat :D

sierraone 214 2008. február 29. 21:01  
jaa, beszéltem a sráccal.. azért vette cegléden a motort, mert csak ott volt, illetve csak õk tudták beszererni...

Emellett 2 hete várjuk a telefont, hogy mikor motorolhatunk ceglédre.. háát nemtom..

Rodnan 213 2008. február 29. 20:27  
Sziasztok!
Sierraone, a héten a "nagy faluban" voltam fejtágításon ezért nem fórumoztam, de most olvastam visszamenõleg mindent.
Asszem a jövõ héten felveszem a bõrgatyát és megnézem személyesen ezeket a Kawa dealereket. Némi tapasztalatom már van új autós ügyben, gondolom itt még többet ki lehet hozni egy adás-vételbõl a szûkebb piac miatt... Majd meglátjuk aztán beszámolok.

Szotyi 212 2008. február 29. 19:01  
sierraone!

Motorozni jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

üdv

sierraone 211 2008. február 29. 18:11   Válasz erre: 210
te megint egy nagyon humoros gyerek vagy :D

Ma én megint motoroztam, helyrejöttem agyilag... jó volt motorozni, bár alig bírtam fennmaradni a szél miatt..

Kéne menni már télleg valami komolyat..

cucu 210 2008. február 29. 15:47  
Mi ez a lehangolódás sierraone.

Ha gondolod megkeresem a régi bicajom két kitámasztókerekét. Igaz hogy legalább 26 éves, de még jó állapotban van :) (ja most gondoltam bele, a kitámasztókerék idõsebb mint...) na mindegy :))))

Tehát semmi para!

big bandit 209 2008. február 29. 09:25   Válasz erre: 208
Felesleges ezen rágódnod. Ha így nézzük, akkor autóba sem kéne ülni, lovagolni sem kellene stb. Pesze a motorozás kicsit rizikósabb mint az autó, de nem így kell nekiindulni.
Gondolj arra, hogy szuper dolog a motorozás és nem lesz baj.

POZITÍV GONDOLKODÁS SHERIF !!!!

sierraone 208 2008. február 28. 20:06  
én is motoroztam az utóbbi pár napban, úúgy munkaügyben. lehet hogy ezért nem volt olyan felszabult a motorozás..

Megint jön a rossz idõ. Ma már annyira elgondolkodtam azon, ha eladnám 1.800.000-ért a motort, milyen autót vennék.. rájöttem, hogy semmilyent... 500-nál többet nem adnék autóért, tehát a motor marad..

Nemtudom hallottatok-e a motoros-õz találkozásról múlt héten. Állítólag az õz oldalról borította fel a motorost, nem is láthatta a srác... nem akarok hangulatrontó lenni, de elgondolkodtam...

petur 207 2008. február 28. 18:45  
Sziasztok! ma egy keveset gurultam ,bár az idõjárás kissé necces volt.azért élveztem bár ez utóbbiról más elképzelésim is vannak.Ami a motorozást illeti. :)))

PePe-VFR 206 2008. február 28. 16:37  
na azt azért csak nem!? pedig ma is egész szép idõ volt, sajnos már nem tart sokáig! :(

sierraone 205 2008. február 28. 15:57  
nekem most a hétvégén tuti nem.. szombaton focimeccs, csak vasárnap tudok otthon lenni meg pihenni..
ez nekem sajna kimarad

Nemtom miért, de most olyan furi érzésem van.. nincs az juuuuj de mennék valahová motorral feeling.. már kezdek félni attól, hogy meguntam a motorozást...

PePe-VFR 204 2008. február 28. 11:39  
Mi a helyzet srácok, de nagy a csend?!
Lesz összeröffenés???

sierraone 203 2008. február 26. 21:32   Válasz erre: 201
nagyon kíváncsi vagyok mit mondasz.. bizonyos esésekkor alig bírtam felkelni földrõl a visíítástól :D szerintem jó film

Dentor: Próbálj meg Diversionos fórumot keresni (pl indexen) egy ilyen gumis kérdés elindítja a lavinát.. ha nincs lavina, akkor meg egyértelmû hogy mi a jó gépre.. megmondják a hozzáértõk. A forrás meg meglesz..

Nekem már ajánlottak alig használt gumit motorra is, de nekem a biztonság nem ér ennyit.. egy defekt sokba kerülhet.. Nem akarok olyat látni a földön ülve, hogy pörög a motorom és röpködnek a mûanyagok meg a százezrek

cucu ha megnézted a filmet add vissza mert asszem látnom kell megint. Ha van rá indíttatásod nézd meg angolul feliratosan

dentor 202 2008. február 26. 21:11  
Hát eléggé tanonc vagyok ebben (is), de megvizslatom és tudatom, elõre is kösz nektek!

cucu 201 2008. február 26. 21:06   Válasz erre: 197
Köszönöm, megszerezve!

A FORRÁSNAK IS KÖSZ! :)

sierraone 200 2008. február 26. 20:39   Válasz erre: 198
Dentor, kéne hozzá a pontos gumiméret. Szerintem lesz rá pár forrás. Teljesen újat akarsz? Márkahûség?

(az én motoromra egész fórumháborúk vannak, hogy melyik gumival viselkedik a legjobban. Van amelyik esõben használhatatlan (ez van nekem), van amelyik rohadtul tapad de kopik, és van amelyik olcsó de minden esetben használhatatlan)
Ha tudsz mondani pontos típust, legalább öt forrást meg tudok kérdezni.

Lássuk az ajánlatokat! Rodnan van kapcsolatod?!!!! :D

VFRmickey 199 2008. február 26. 20:37   Válasz erre: 198
Hali!

Nekem a 16-os elejére tûnt reménytelennek a gumivásárlás,de a régi boltban megint nem csalódtam!

Gyõri motor Kisújszállás...
06-59/324-609
30/925-77-87
szerdán délben rendeltem meg a gumit,csütörtökön reggel fél 10-kor itt volt.
Normális skacok vannak a boltban + csajszi

Próbáld meg,sztem tuti lesz,vagy 1 héten belül hoznak...

dentor 198 2008. február 26. 17:57  
Támogatás megvan, már csak a részletek hiányoznak.... 18-as gumit, olcsón Yamaha XY600 Diversionra tudtok valahol? Ha igen, megköszönöm a tájékoztatást. Üdv.

PePe-VFR 197 2008. február 26. 09:21   Válasz erre: 192
Ezt az összeroffenést támogatom!

A Faaterok motoron nekem meg van és tudok róla csinálni biztosnásgi másolatot is, ugyhogy nem probléma :))!

cucu 196 2008. február 26. 06:34  
Csak nem mûszakira vitték a pufkát és bemutatták, hogy mûködik? Viccet félretéve, még jó hogy nem történt baj, persze ha valóban nem történt.

A túra és az összeröffenés jó ötlet, csak tudjunk egyeztetni az idõpontban :)

sierraone 195 2008. február 26. 06:01  
mi volt ez?

petur 194 2008. február 26. 05:53  
Olyan szép napot kívánok nektek ,amilyet ti kívánnátok énnekem!
Most megyek melózni.nem gáz,csak néha lõnek .páran .kicsit .vadászpuskából.:) (Guba s. utcában.)
VFR Mickey!
Ha jössz kávézni, golyó álló mellényt hozz magaddal!:)
Skacok ez nem vicc.Ez velünk szombaton megtörtént.

Szotyi 193 2008. február 25. 23:20   Válasz erre: 192
egyetértek

petur 192 2008. február 25. 20:07  
Remek ötlet ez a közös túra.
De elõtte összekellene röffenni 1 elöre megbeszélt helyen és idõpontban,hogy ismerjük meg a másikat.
aztán megbeszljük a továbbiakat.egyszóval tuti jó ötlet a közös gurulás!

sierraone 191 2008. február 25. 19:27  
gyerekek azért jól elmotorzgatunk egymás mellett...:D közös túra semmi..

pff.. nem egyszerû eset itt mindenkit összeszedni

sierraone 190 2008. február 25. 19:21  
jja, rodnan, megpróbálok telefonszámot szerezni.. máshogy nem elérhetõ, max személyesen.. esetleg a Kányát próbáld felhívni ha megvan a száma..

Rutinvizsga.. én most nyáron voltam.. Jött egy csaj 400asra vizsgázottt tán.. A 180as fordulónál elesett, de elõtte megkapaszkodott a gázban és egykeréken kilõtte a motort a félkörbõl.. etz-vel votl.. az anyagi kár nem volt jelentõs..

Errõl jut eszembe, nemtom minek kellene történnie, hogy engedjem, hogy az asszony vas esetleg a lányom motorozzon.. (lehet h elõítéletes vagyok)

sierraone 189 2008. február 25. 19:14  
a biztonsági másolat kérdést talán meg tudom oldani, nekem megvan eredetiben, elviszem és közösen megnézhetjük egyszer esetleg, nehogy törvénybe ütközzön... Egyébként igen jó kis motorosoknak való film, nekem nagyon bejött..

No emberek én ma gépészkedtem egyet 3 fõvel balatonpart irányába.. lelle, márton cukrászda somlói..

Egy hatalmas gond van a somlóival.. nem diszeperzitesvödörben adják.. pedig szerintem megettem volna annyit.. max 3 nap :D

cucu 188 2008. február 25. 18:41  
Kérdés, most találtam egy film elõzetest, nem tudom, hogy megjelent-e. Ha igen, akkor nincs meg valakinek a biztonsági másolata?

A film címe Faterok motoron (Wild Hogs)

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=Wkc5wdqWDL8Xnvj6

petur 187 2008. február 25. 18:36  
Amikor a rutin vizsgám volt:) ennek kb fél éve,akkor a vizsgabiztos azt mondta,hogy ezt még ö sem merné megcsinálni,amit a mocimmal mûveltem.
Utólag belegondolva remegtem mint a nyárfa levél és szakadt rólam a vasser.:))

cucu 186 2008. február 25. 18:26  
Nálunk sokan az elsõ kanyarig sem jutnak el. Van olyan motoros, akinek a mi kemény és agyat megmozgató rutin pályánk is sok, de azért most már több mint 100 ló van alattuk.

A kicsi japán ügyes, le a kalappal elötte.

petur 185 2008. február 25. 18:05  
nagyon jó lenne ha itthon valami hasonlót kellene produkálni a vizsgákon,mert mint az a felvétélen jól látszik,tükõr nuku,és a fejét semnagyon tekergeti a pilóta. úgye?:)

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22099
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők